CineStar TV Comedy

CineStar TV Comedy

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

Ghid TV - vineri, 24.05.2024

00:40
Late Bloomer, The
Za savršenoga gospodina i psihijatra Petera Newmansa misle da je gej zbog njegove brige za pacijente, ženskih susjeda i muških prijatelja koji mu zavide na njegovoj uglađenosti sa ženama. A onda su mu dijagnosticirali i operirali rijedak, neagresivan tumor na mozgu, koji mu je bio potiskivao hipofizu, hormonalni okidač puberteta. Na oduševljenje njegova oca, koji je oduvijek želio normalnog tinejdžera koji se stalno nešto buni i koji je ženskar, Peter sada prolazi fazu seksualnog sazrijevanja uz prednosti tijela muškarca i prihoda, no bez normalnoga iskustva, i to zbunjuje njega, njegove simpatije i njegove muške prijatelje.
hr
02:18
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:55
Asterix Et Les Indiens
Cezaru je prekipjelo kad su mu uništili još jednu legiju zbog čarobnog napitka, pa odluči poduzeti nešto. Naredi da zarobe druida za kojega vjeruju da je besmrtan i gurnu ga preko ruba Zemlje, jer prema priči još vjeruju da je Zemlja ravna poput pizze; zapravo Grci i Rimljani znaju bolje. Prvo u mrežu uhvate druida i Obelixova psa, pa ih Obelix i Asterix slijede brodom po Atlantskom oceanu, i nastradaju nakon oluje. Pronađu druida i pleme Indijanaca (vjeruju da su u Indiji), i doslovno cijeli Novi svijet za jednako primitivne Kelte. A doma, Cezar vidi priliku sravniti selo, ali mora čekati da popiju sav čarobni napitak, i dok se junaci ne vrate doma.
hr
12:15
Jungle To Jungle
Michael i njegov partner Richard burzovni su posrednici zaposleni u tvrtki koja trguje kavom. Cijena zrna kave naglo pada i trebalo bi hitno prodati zalihe.To nije jedini problem zbog kojeg Michaela boli glava. Namjerava se oženiti modnom kreatoricom, Charlotteom, ali najprije mora srediti papire o rastavi sa ženom Patricijom koja je liječnica i već trinaest godina, praktički od njihovog vjenčanja, živi u južnoameričkoj džungli gdje liječi urođenike. Michael doputuje u džunglu. S Patricijom živi i njihov trinaestogodišnji sin za kojeg nije ni znao da postoji jer se dijete rodilo nakon što su prestali živjeti zajedno. Dječak je živio kao da je urođeničko dijete i dobio je ime Mimi-Siku. Nakon što je Michael stigao pleme je Mimi-Sikua podvrgnulo obredu zrelosti. Od tog je trenutka on muškarac. Kako je oko vrata nosio majčin privjesak u obliku Kipa slobode, poglavica mu naloži da ode u grad gdje se taj kip nalazi i da donese njegov plamen. Michael ga povede u New York gdje se nižu komični nesporazumi.
hr
14:05
Taxi 2
Japanski ministar obrane dolazi u Francusku provjeriti sposobnosti francuskih policajaca u borbi protiv terorizma i potpisati “ugovor stoljeća” s francuskom državom. Otima ga banda Yakusa. Daniel i Emilien će, bez obzira na sve, biti uključeni u nove avanture kako bi pronašli tog značajnog gosta, koji ima dogovoren vrlo važan sastanak…
hr
15:40
Mother'S Day
Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana! „Majčin dan” je treća komedija iz serije filmova Valentine’s Day i New Year’s Eve, redatelja Garry Marshall koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde. Priča je to o tri majke koje proživljavaju različite situacije u danima prije Majčinog dana. Slatko, složeno, duhovito i dirljivo – baš kao i mame diljem svijeta. Garry Marshal je i u ovom filmu okupio velike zvijezde: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Juliu Roberts te Jasona Sudeikisa.
hr
17:40
Muriel'S Wedding
Muriel Heslop (Toni Collette) je djevojka koja se ne uklapa u svoju sredinu. S obitelji živi u Porpoise Spitu, nesnosno običnom ljetovalištu punom trgovačkih centara, marina i nezanimljivih zabava. Njezinim svijetom vladaju pjesme grupe ABBA i katalozi za vjenčanja. Muriel čeka svojeg princa na bijelom konju koji će doći i spasiti je od dominantnog oca, lokalnog političara Billa (Bill Hunter ) i depresivne majke, kućanice Betty (Jeanie Drynan). Također, želi pobjeći od klaustrofobične atmosfere koja vlada u Porpoise Spitu. Međutim, od princa ni traga ni glasa, pa Muriel odluči otići u Sydney i naći ga sama!
hr
19:30
Taxi 3
Grupa kriminalaca,koja seba naziva ’Bandom Djeda Mraza’, uzrokuje kaos po gradu, a policija je nemoćna. Šef policije Gilbert je zaokupljen kineskim reporterom koji piše članak o njegovom odredu, supruga detektiva Emiliena upravo je objavila da je trudna, a taksistu Danielu je ljubavna veza u velikoj krizi. Nakon serije policijskih grešaka koje novinari vjerno opišu, Daniel i njegov super-taxi dolaze u pomoć…
hr
21:00
Wonder
August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.
hr
22:50
How To Make Love Like An Englishman
Pierce Brosnan tumači sveučilišnog profesora koji napokon pronalazi sreću sa savršenom ženom (Salma Hayek). Iako sretno zaljubljeni, ona ga prisili da preispita svoj buran ljubavni život prepun problematičnih odluka kao što je ljubavna afera sa mladom studenticom Misty, i to nakon što je s njezinom polusestrom, također studenticom, bio u vezi nakon koje je ona ostala u drugom stanju.
hr

Ghid TV - sâmbătă, 25.05.2024

00:30
Blue Iguana
Ovaj triler predstavlja ludu akciju, komediju i pravu ljubav. Eddie, Paul i Katherine su kul, bezbrižni likovi u svijetu apsolutnih sloboda: sloboda da kradu, pucaju iz pištolja, ubijaju, i zaljubljuju se. I sloboda gdje vas ne mogu ozlijediti – bar ne ozbiljno. Samo negativci umiru. Sam Rockwell i Ben Schwartz tumače dva londonska kompića čije nevjerojatne budalaštine nikad nemaju ozbiljne posljedice. Uvijek se izvuku, uz duhovite primjedbe, oružje i osmijeh. Eddie i Paul dva su nevinašca, iako oni uopće nisu tako nevini. Pametnjakovići koji nikad nisu shvaćali ozbiljnost neke situacije. Tu je i Katherine, engleska odvjetnica, koja im ponudi nešto što ne mogu odbiti, koja je uvijek korak ispred svih – no je li se ona spremna zaljubiti?
hr
02:10
Five
Petero najboljih prijatelja sanja o dijeljenju zajedničkog stana, pa kada se pojavi šansa, Julia, Vadim, Nestor i Timothee bez razmišljanja pristanu. Posebno kada Samuel obeća da će plaćati pola stanarine. No ubrzo nakon preseljenja Samuel ostane bez novaca. Međutim odluči nikome ništa ne govoriti, već pokuša prikupiti novac dilajući travu. No Samuel ne ispadne diler kakav je zamišljao da će biti, pa kada sve propadne, on se okreće jedinoj obitelji koju ima – svojim prijateljima.
hr
03:56
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:40
Princess Emmy
Ema je osmogodišnja princeza u zemlji Slatkiša koja može razgovarati s konjima. Taj je dar naslijedila od svoje pra, pra, pra, pra… prabake Karlotte. Kako legenda kaže, Karlotta je spasila krdo veličanstvenih bijelih konja svojom hrabrošću i odvažnošću. Pritom je skoro nastradala i zauzvrat su joj konji dali dar da može razgovarati s njima. Taj se dar tajio od onih koji ga nisu posjedovali. Priča je zapisana u tajnoj knjizi koju je svaki novi vlasnik morao dobro čuvati. Knjiga, u kojoj su zapisi o čarobnim moćima, zaboravljena je kroz vrijeme. I Ema je posve zaboravila na nju. Ema ima 26 konja, i svaki nosi ime po slovu engleske abecede. Oni su njezini prijatelji kojima je draga. Rođena je kao princeza, i ima i taj dar, i doista nije poput ostalih djevojčica, iako ona to silno želi. Ali ona je sretna djevojčica koja ne zna zašto je zaslužila biti tako posebna.
hr
10:50
Postman Pat
Sinkronizirani dugometražni animirani film snimljen prema popularnoj crtanoj seriji! Najpoznatiji poštar na svijetu odlučio je postati zvijezda. Nakon što se Pat prijavi na glazbeni talent show i zapjeva pred publikom, slava će mu udariti u glavu. Nekada skroman i simpatičan poštar počet će se potpuno drugačije ponašati, iako se prijavio na natjecanje samo kako bi osvojio glavnu nagradu, putovanje u Italiju, kamo je želio odvesti suprugu na pravi medeni mjesec. Pat se sada nalazi pod svjetlima reflektora i u situaciji da ostane bez svega do čega mu je u životu najviše stalo – obitelji, prijatelja i posla.
hr
12:10
Savannah
Ovo je istinita priča o Wardu Allenu, romantičnom i napuhanom liku koji je odbio svoje nasljeđe plantaže, jer je želio slobodan život na rijeci. Ward doživljava promjenu s početka 20. stoljeća u Americi na krivoj strani zakona i društva. Njegov odani prijatelj, oslobođeni rob imena Christmas Moultrie, na njegovoj je strani. Majstor Shakespearea, i sačmarice koja opskrbljuje Savanninu tržnicu peradi, Ward se bori za svoja prava kao lovca. Njegova karizma i elokventna retorika osvaja srce žene koja se protivi ocu da se uda za njega. Stariji Moultrie malenom dječaku priča priču o životu na rijeci sa svojim prijateljem, a on je priča idućem naraštaju.
hr
14:05
Taxi 3
Grupa kriminalaca,koja seba naziva ’Bandom Djeda Mraza’, uzrokuje kaos po gradu, a policija je nemoćna. Šef policije Gilbert je zaokupljen kineskim reporterom koji piše članak o njegovom odredu, supruga detektiva Emiliena upravo je objavila da je trudna, a taksistu Danielu je ljubavna veza u velikoj krizi. Nakon serije policijskih grešaka koje novinari vjerno opišu, Daniel i njegov super-taxi dolaze u pomoć…
hr
15:35
Wonder
August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.
hr
17:30
My One And Only
Iako je 1953. godina, Ann je sigurna da će joj njezin djevojački šarm priskrbiti istu sreću kakvu joj je donio prije dva desetljeća. Nažalost, Annini dani udvaranja odavno su prošli i čini se da je sve više gubitnika i plejboja, a sve manje poželjnih neženja. Ann ne namjerava odustati, ali nove školarine za dječake, skromni smještaj i romantične nepogode polako počinju ostavljati trag. Njezina će odlučnost naći potporu u starijem sinu Robbieju, ekstravagantnom dječaku koji vjeruje da je stvoren za kazališne daske i britkom i ciničnom Georgeu, pronicljivomu mladom piscu.
hr
19:15
Taxi 4
Nesretni, nespretni, šarmantni policajac iz Marseillea Émilien Coutant-Kerbalec mora asistirati gorem-od-Clouseaua komesaru Gibertu koji čuva belgijskog kriminalca, i koji je opasan kao i Hannibal Lector. Émilienov kul prijatelj, taksist Daniel Morales, u početku se samo složi čuvati oba njihova prijatelja, dok je Émilienova supruga Petra daleko na tajnom zadatku. Ali uskoro Belgijanac pobjegne, i dok ga lovi, prijatelji posrću na pljački banke i vili kralja droge, gdje nastaje pravi kaos.
hr
20:45
Taxi 5
Peti nastavak najpoznatije francuske akcijske komedije koju je prije gotovo 20 godina režirao Luc Besson. Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku postaju Marseillea, dobio je zadatak uhvatiti grupu talijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Natjeravanja po uskim ulicama ali i po autocesti neće nedostajati jer kao i od sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni bijeli Peugeot 407.
hr
22:25
Dinner In America
Punk roker u bijegu i mlada žena opsjednuta njegovom grupom krenu na neočekivano i epsko putovanje kroz propadajuća predgrađa američkog Srednjeg zapada.
hr