Crime & Investigation

Crime & Investigation

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete TV drama’s en series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Netherlands

Ghid TV - duminică, 12.05.2024

00:20
Cops Uncensored
Een agent houdt een verdachte aan voor roekeloos rijden, maar het wordt al snel een fysieke zaak.
nl
00:45
Taking the Stand
Wanneer een voorwaardelijk vrijgelaten man zijn baan verliest, zoekt hij vergelding waarbij hij een moeder en verzorger ontvoert, martelt en vermoordt. Scott Nelson geeft een complexe uitleg over waarom zijn reclasseringsambtenaar de schuldige is.
nl
01:15
Taking the Stand
Een vuurgevecht met de politie in West Virginia leidt tot de arrestatie van een 23-jarige man uit Texas, die wordt beschuldigd van het op brute wijze beroven en vermoorden van een ouder echtpaar en van het in brand steken van hun huis.
nl
02:05
Court Cam
Een potentiele moordenaar snijdt zijn eigen keel door, een verdachte scheldt uitvoerig op de rechter en een vrouw probeert het leven te redden van een man die haar familie aanklaagt.
nl
02:30
Ice Cold Killers
Als een alleenstaande moeder van drie kinderen een vaste afspraak met haar zus mist, ontstaat er paniek. De nachtmerrie van het gezin wordt werkelijkheid als een voorbijganger de vrouw bruut mishandeld, naakt en bevroren in een steegje aantreft.
nl
03:25
Ice Cold Killers
Een vrouw wordt dood gevonden in haar bed na wat een inbraak lijkt te zijn. Een bloedige handafdruk, bijl en bewijs van meerdere inbraken is het belangrijkste bewijs dat onderzoekers hebben om deze huiveringwekkende, gruwelijke moord op te lossen.
nl
04:20
Ice Cold Killers
Op een winterse decemberavond keert een 29-jarige moeder na haar afspraak niet terug naar huis. Gaat ze de eerste kerst van haar dochter missen? Haar familie is er kapot van als de toegewijde moeder bevroren en in de sneeuw wordt aangetroffen.
nl
05:10
Ice Cold Killers
Een getrouwde vader van drie kinderen wordt wakker in zijn ergste nachtmerrie: zijn jongste kind is dood, zijn dochter vermist en zijn zoon nog nauwelijks in leven. De onderzoekers moeten het monster vinden dat dit gezin op brute wijze aanviel.
nl
06:00
Sunshine Slayings
Een Canadese gokker wordt doodgeslagen aangetroffen in het trappenhuis van een hotel in Vegas. Rechercheurs starten een onderzoek dat uiteindelijk tien jaar zal duren om de moordenaar op te sporen.
nl
07:00
Sunshine Slayings
De politie vindt lichaamsdelen in twee verschillende toeristische bestemmingen in Zuidoost-Azië.
nl
07:55
Sunshine Slayings
Een man geeft zijn vriendin, een jonge lerares, als vermist op tijdens een zonnige vakantie in New Mexico. Daarvoor had een onbekende man in een populaire bar toenadering tot haar zocht.
nl
08:55
Imperfect Murder
Als de zieke Anthony Tomaselli in 2015 dood wordt aangetroffen op de bank in zijn woonkamer, rouwen zijn dochters Mary-Beth en Linda samen met de familie om het onverwachte overlijden.
nl
09:55
Imperfect Murder
De levenslustige Sherry Rasmussen wordt in 1986 doodgeschoten aangetroffen in haar huis in Van Nuys, Californië. Rechercheurs vermoeden dat haar man betrokken is bij de gruwelijke moord.
nl
10:50
An Hour to Kill
Een trotse dorpshuisarts bezoekt zijn zoon onder het mom dat hij de banden met hem weer wil aanhalen, maar heimelijk geeft hij zijn zoon een dodelijk vals gevoel van veiligheid.
nl
11:50
An Hour to Kill
Jake Millison verdwijnt zonder een spoor achter te laten. Zijn vrienden en de politie starten een landelijke zoektocht om hem te vinden, maar omdat er een verband is met drugshandel lijkt er een luchtje aan zijn verdwijning te zitten.
nl
12:50
An Hour to Kill
De socialites Edith Hallock en Joseph Michel genieten van alles wat het Acapulco van de jaren 1950 te bieden heeft. Omdat ze de publieke aandacht niet schuwen, blijft hun verdwijning niet onopgemerkt.
nl
13:45
The First 48
Een jonge vrouw en moeder wordt naakt en gewurgd gevonden in haar auto in Tulsa, Oklahoma en detective John Brown vermoedt dat een duistere obsessie van de vrouw een dodelijke wending heeft genomen.
nl
14:45
The First 48
In Tulsa wordt een jonge moeder van vier kinderen langs de weg doodgeschoten. De enige aanwijzing die de politie heeft, is een foto die ze vlak voor de moord nam.
nl
15:45
The First 48
In Tulsa wordt een onschuldige vrouw vermoord met een slagersmes. In Atlanta wordt een geliefde patriarch doodgeschoten als een dominospel levensgevaarlijk wordt.
nl
16:40
Homicide Hunter
Joe Kenda vindt de met kogels doorzeefde lichamen van een koppel van middelbare leeftijd in hun huis naast de lichamen van hun dode huisdieren, de essentiële aanwijzing zit in de vogelkooi.
nl
17:40
Homicide Hunter
Een bijstander loopt een dodelijke hoofdwond op tijdens een ruzie langs de weg, waarna zijn lichaam van de plaats delict verdwijnt. Nadat een kleuter wordt ontvoerd voegt Joe Kenda zich bij een undercover team in een race tegen de klok.
nl
18:35
Motive to Murder
De loyaliteit van een 23-jarige vrouw aan haar vriend komt ten koste van haar leven.
nl
19:00
Secrets of Polygamy
Wanneer FLDS-leider Warren Jeffs in 2011 wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor seksueel misbruik van minderjarigen, creëert zijn afwezigheid een machtsvacuüm dat meerdere nieuwe profeten proberen op te vullen.
nl
20:00
Secrets of Polygamy
Hoewel Warren Jeffs een levenslange gevangenisstraf uitzit, blijft hij het leven van zijn volgelingen beïnvloeden door het uitvaardigen van bevelschriften die verband houden met beschuldigingen over vermiste kinderen binnen de FLDS.
nl
21:00
Body In The Suitcase: The Murder of Deborah Chong
Op 27 juni 2021 stuiten vakantiegangers op menselijke resten zonder hoofd. Nadat het slachtoffer is geïdentificeerd als de 67-jarige Deborah Chong uit Noordwest-Londen, proberen onderzoekers erachter te komen waarom haar lichaam zo ver van huis is.
nl
22:00
Body In The Suitcase: The Murder of Deborah Chong
Met Jemma Mitchell onder arrest heeft de politie een indirecte zaak tegen hun hoofdverdachte in de zaak van de moord op Deborah Chong. De filmmaker onderzoekt hoe de politie camerabeelden heeft gebruikt om Jemma Mitchell te arresteren.
nl
23:00
Cold Case Files
Tandafdrukken zorgen ervoor dat een kindermoordenaar eindelijk opgepakt wordt door de politie en een bandana helpt bij het veroordelen van een moordenaar die een vijftien jarig meisje vermoorde op een kermis.
nl
23:55
Cold Case Files
Wanneer drie vermiste vrouwen connecties lijken te hebben met een man uit Kansas stuit de politie jaren later door een ingeving op een samenzwering die seksslaven en seriemoorden omvat.
nl

Ghid TV - luni, 13.05.2024

00:45
Once Upon A True Crime
Peter James keert terug naar zijn geboortestad waar twee meisjes in oktober 1986 verdwenen. Hun lichamen werden de volgende dag in een park ontdekt. James vertelt hoe agenten ontdekten dat Russell Bishop de moordenaar was.
nl
01:40
#Dead2Me
Het leven van Jennifer Poole veranderde tragisch toen ze Gavin Murphy ontmoette. In de loop van hun relatie werd Jennifer ingetogen en afstandelijk. Het was pas na haar moord dat haar familie Murphy's afschuwelijke behandeling van Jennifer ontdekte.
nl
02:30
What the Killer Did Next
Wanner Geoff Seggie als vermist wordt opgegeven door zijn jongste zoon en ex-vrouw komt de politie er bij een huiszoeking achter dat hij bruut vermoord is in zijn eigen huis in Mackworth, Derbyshire.
nl
03:25
Motive to Murder
Een wurger heeft meerdere oudere vrouwen vermoord in Mexico-Stad. Er is geen verband tussen de slachtoffers en geen waarneembaar motief. Nadat het politieonderzoek op niets uitloopt, wordt de moordenaar plotseling op heterdaad betrapt.
nl
03:55
Motive to Murder
Een vreemdeling vermoordt oude vrouwen in een chique flatgebouw in Californië. Onderzoekers ontdekken een creditcardfraude die hen naar een ongewone moordenaar leidt. Een race tegen de klok begint voor de politieagenten.
nl
04:20
Motive to Murder
De politie start een klopjacht nadat een jonge vrouw uit de straten van Southampton verdwijnt.
nl
04:45
Motive to Murder
Een student wordt vermist en haar vriend zegt dat hij haar voor het laatst zag met een vreemdeling.
nl
05:10
Sunshine Slayings
Een Canadese gokker wordt doodgeslagen aangetroffen in het trappenhuis van een hotel in Vegas. Rechercheurs starten een onderzoek dat uiteindelijk tien jaar zal duren om de moordenaar op te sporen.
nl
06:00
The First 48
Wanneer een jonge man en zijn zwangere verloofde worden geëxecuteerd na een mislukte ontvoering, doet Atlanta Homicide er alles aan om de ongrijpbare verdachte te identificeren.
nl
07:00
The First 48
Een verzorger wordt neergeschoten in Atlanta door iemand die op hen wraak wil nemen en een jonge man in Tulsa wordt vermoord door een pestkop die veel te ver gaat.
nl
08:00
Homicide: Hours to Kill
De recherche van Niagara Falls vindt de 72-jarige makelaar Bruce Firman doodgeknuppeld met een pijpsleutel in het huis dat hij deelde met zijn bijna ex-vrouw. Bruce was ook een serie-monogamist met een lange lijst van gedumpte ex-geliefden.
nl
08:55
Interrogation Raw
Een getrouwde marinepolitieagent moet lastige vragen beantwoorden nadat de vrouw met wie hij een affaire had vermist is, en een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar man te hebben vermoord, wordt na tien jaar op de vlucht eindelijk verhoord.
nl
09:55
Imperfect Murder
Wanneer rechter Vincent Sherry en zijn vrouw Margaret in 1987 worden vermoord, worstelt de politie met het vinden van een motief. Jaren gaan voorbij voordat er een verband met de Dixie Maffia van Mississippi naar boven komt.
nl
10:50
An Hour to Kill
Wanneer een schoonmaakster een hotelkamer in Las Vegas schoonmaakt, vindt ze vreemde zaken die mogelijk verband houden met een vermiste gokker die $822 op de pokertafel achterliet, en een ongeïdentificeerd lichaam in het trappenhuis een etage lager.
nl
11:50
Homicide Hunter
De moord op een jonge vader breekt een hechte gemeenschap maar het onderzoek wijst uit dat het om een fatale burenruzie gaat. Wanneer er een huis onder mysterieus vuur valt, zet Joe Kenda specialisten in om de kogels te traceren.
nl
12:50
The First 48
Wanneer een jonge man en zijn zwangere verloofde worden geëxecuteerd na een mislukte ontvoering, doet Atlanta Homicide er alles aan om de ongrijpbare verdachte te identificeren.
nl
13:45
The First 48
Een verzorger wordt neergeschoten in Atlanta door iemand die op hen wraak wil nemen en een jonge man in Tulsa wordt vermoord door een pestkop die veel te ver gaat.
nl
14:45
Interrogation Raw
Nadat een Amerikaanse postbeambte in zijn vrachtwagen is doodgeschoten, dwingen de rechercheurs hun hoofdverdachte om toe te geven dat het niet zomaar een tragisch ongeluk betrof.
nl
15:45
Motive to Murder
Slechts acht dagen na hun huwelijk wordt het lichaam van een pas getrouwde vrouw gevonden aan de voet van een waterval in Montana. Ook wordt een blinddoek gevonden en vraagt de politie zich af of het slachtoffer is gevallen of geduwd.
nl
16:15
Homicide: Hours to Kill
Een moordenaar slaat de 26-jarige Alexandra Ducsay neer, een aspirant-entertainer met een bloeiende carrière. Ze wordt gedood in het huis van haar familie in Connecticut en haar aanvaller gebruikt haar trofee om haar dood te knuppelen.
nl
17:10
The First 48
In Mobile escaleert een straatgevecht tot een schietpartij, waarbij een man in zijn voortuin dood achterblijft. In Tulsa eist een schietpartij vanwege een bende-vete het leven van een jong meisje, terwijl haar vriend in leven probeert te blijven.
nl
18:05
The First 48
Politie onderzoekt de moord op een man die vermoord is in zijn motelkamer in New Orleans. Een nacht uit in Oklahoma eindigt in een moorddadige woede-uitbarsting en 21 messteken voor een man.
nl
19:00
Homicide Hunter
Hardwerkende familieman Douglas Warren strompelt een bar binnen met een kogelwond in zijn nek en bloedt dood. Joe Kenda voert een riskante operatie uit tussen twee staten om de moordenaar te pakken.
nl
20:00
Court Cam
Heftige momenten in de rechtszaal: Een gewaagde ontsnapping uit het gerechtshof, een boze verdachte gooit in zijn woede een podium om, een eekhoorn onderbreekt een Zoom-zitting, en meer.
nl
20:30
Court Cam
Enkele wilde momenten in de rechtszaal. Een moordlustige vrouw smeekt om medeleven. Een virtuele hoorzitting over rijden onder invloed gaat van grappen naar schreeuwen De boze broer van een beklaagde wordt uit de rechtszaal verwijderd en meer.
nl
21:00
The First 48
Een man wordt doodgeschoten in zijn kamer in een hotel na een avondje gokken met vrienden. In Mobile, Alabama betaalt een jonge vrouw de ultieme prijs na het helpen van een vriend in nood.
nl
22:00
An Hour to Kill
De jonge moeder Piper Streyle wordt gewelddadig ontvoerd uit haar huis en de politie weet niet wie de dader is; al het bewijs wijst naar een andere moord van jaren eerder, maar een ooggetuigenverslag lijkt dit te ontkennen.
nl