Seznam TV

Seznam TV

Televize Seznam je česká komerční televizní stanice nabízející celoplošné vysílání na území Česka.

Czechia

Guia de TV - segunda, 13/05/2024

01:05
Případy detektiva Murdocha
S07E03 Režisérem této neobvyklé atrakce byl James Pendrick. Jeho hlavní konkurent, vynálezce Thomas A. Edison, je na představení také přítomen. Během projekce nečekaně zazní skutečný výstřel. Komu ale byl vlastně určen? Po zkoumání Dr. Ogdenové dospívá Murdoch k závěru, že výstřel byl určen právě panu Pendrickovi. Ten se rozhodl natočit film o skutečných případech detektiva Murdocha a diváky působivě pobavit...
sk
02:05
Případy detektiva Murdocha
S07E04 Od prvého okamžiku je přitom zřejmé, že muž si svou identitu "dočasně" vypůjčil. Přesto o kriminalistickém řemesle hodně ví a dokáže dříve než policie nalézt některé stopy zločinu. Murdoch jen trpělivě čeká, až množství nově nalezených informací dostatečně rozevře cestu k vyřešení případu...
sk
02:50
Ze dvora
S02E02 Vojta Hajný si na farmě v Dolních Křečanech plní svoje farmářské sny. Předsevzal si, že bude chovat svá zvířata eticky od narození až po jejich usmrcení.
sk
03:00
Výleťák
E140 Dnes vám ukážeme další místa, kvůli kterým se vyplatí vyrazit na výlet i teď, v zimě, klidně takhle na sněhu. A prvním z nich je nádherná zřícenina hradu Lanšperk.
sk
03:05
U stánku
S02E03 Musí vždy langoš znamenat jen fritované zlo a následné pálení žlučníku? Jde to přeci dělat i jinak!
sk
03:15
Ušák
E199 Jiří Pavel Češka je velkou atletickou nadějí. Především na trati 800 metrů. Na dráze se musí potýkat s mnohými soupeři, které často poráží. Ne nadarmo patřil do evropské dorostenecké špičky, o totéž se nyní snaží i mezi juniory. Kromě jiného je držitelem českého dorosteneckého rekordu na "půlce". Protivníka nejtěžšího má ale sám v sobě. Poruchu autistického spektra, Aspergerův syndrom. Sedmnáctiletý sportovec se s tímto problémem utkává celý život, ale až v posledním roce se tento soupeř nechal poznat a pojmenovat.
sk
03:45
Ušák
E200 Být investigativním novinářem žádá nejen velkou znalost řemesla, ale také odvahu, přece jen se potkáváte s lidmi z tzv. polosvěta nebo podsvětí. I když, Jaroslav v nejnovějším díle Ušáku říká, že nejvíce měl nahnáno jako tzv. válečný zpravodaj na Balkáně a také při návštěvě Iráku, protože v těchto případech skutečně nemohl tušit, z které strany co "přiletí". Tehdy pracoval ještě jako deníkář v Mladé Frontě Dnes, v současnosti působí v magazínu Reportér, který mu dává prostor a vytváří podmínky na to, aby se mohl věnovat rozsáhlým kauzám.
sk
04:25
Domov pro tebe
S03E08 Pětičlenná mladá rodina má skutečně dobrodružnou povahu. Jako neunavitelní cestovatelé slovo domov prakticky neznali. Ovšem jezdit po světě se dá i se základnou v podobě krásného domu!
sk
05:10
Zahradní proměny
S06E21 Je to ambiciózní sen s rozpočtem 3500 liber, ale designéři se svými nápady, které zahrnují posuvnou Měsíční bránu, klidný orientální vodní prvek a schéma výsadby v orientálním stylu, dotáhli všechno do konce.
sk
06:00
Sousedství
S01E16 Gemma si nechává u Calvina v dílně opravit auto. Tina odmítá za opravu jakoukoliv platbu, to ale rozlítí Calvina. Malcolm a Marty si stahují aplikaci na seznámení, ale v jejich zorném poli se vyskytne tatáž osoba!
sk
06:20
Moje místa
Dokonce před ní utekl na rok do Kanady, aby až tam pochopil, že úsměv publika ke svému životu potřebuje. Vystudoval DAMU, dnes hraje v Národním divadle, mezi sebe ho přijala i ceněná parta kolem pražského Dejvického divadla. V pořadu, který ukazuje místa, kde žijí a tvoří slavní Češi a Slováci, nás syn Bolka Polívky a Chantal Poullain vezme na divadelní scénu Disk, na Jatka 78 i na milovanou chalupu v Olšanech.
sk
07:25
Případy detektiva Murdocha
S07E04 Od prvého okamžiku je přitom zřejmé, že muž si svou identitu "dočasně" vypůjčil. Přesto o kriminalistickém řemesle hodně ví a dokáže dříve než policie nalézt některé stopy zločinu. Murdoch jen trpělivě čeká, až množství nově nalezených informací dostatečně rozevře cestu k vyřešení případu...
sk
08:20
Domov pro tebe
S03E09 Michael s Emily sice žili v Atlantě, jejich srdce je ale navedlo zpět do Nashvillu. Koupili dům, který má úplně vše, co může člověk požadovat. Něco mu ale chybí a děti to cítí podobně. Kortney s Kennym mají však recept na všechny případy.
sk
09:15
Zahradní proměny
S06E22 Chtějí prostor rozdělený na zóny, který jim poskytne místo k odpočinku, ale také vytvoří prostory pro jejich dvě děti Holly a Sebastiana. Steven by si přál skandinávskou inspirovanou terasu, dokáže to Charlie a bratři Richovi s rozpočtem 6000 liber?
sk
10:15
Vražedná čísla
S04E07 Asistent státního návladního Peter Weburn je nalezen mrtvý, vypadá to, že ho někdo strčil nebo spáchal sebevraždu. FBI se jako sebevražda zdá nepravděpodobná, protože Peter byl ve finálovém kole on-line hry o miliónovou výhru. Charlie slaví úspěchy, díky jeho knize, která jde na dračku!
sk
11:15
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E13 Detektivové vyšetřují vraždu psychiatra, který je jedné noci ubodán v parku sousedícím s Gracie Mansion a zdá se, že vrahem je nepřátelský schizofrenik z nedalekého útulku pro bezdomovce. Ale ukazuje se, že v případu je mnohem víc, než se na první pohled zdá.
sk
12:15
Místo činu
S01E234 Oblíbená restaurace, kam Schimanski rád chodí, se stává místem přestřelky. Komisař je v té době na místě, takže se snaží převzít iniciativu, ale omylem zasahuje zbraní přítelkyni Renatu, kterou si útočníci vzali jako rukojmí. To však není všechno...
sk
14:15
Případy detektiva Murdocha
S07E05 Dcera Betty říká, že otec se chová takto podivně již několik dní. Dr. Graceová zjišťuje, že Emily zemřela jinak, než zněl původní předpoklad. Po pitvě je zřejmé, že ji někdo uškrtil. Konstábl Crabtree přichází s verzí, že Jeremiah není živý, je vlastně zombie a vstal z mrtvých. Dr. Graceová brzy zkoumá mozek další nalezené oběti. Detektiv Murdoch je však přesvědčen, že již ví, s kým mají tu čest...
sk
15:15
Vražedná čísla
S04E08 Dcera Warrena Pierceho, jenž je majitelem textilní továrny a miliardář, je unesena během večírku, kam vtrhne skupina ozbrojených profesionálů s granáty a zbraněmi. Do případu je přizván i odborník na únosy a ukáže se, že není vše tak, jak to na první pohled vypadá.
sk
16:10
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E14 Detektivové Goren a Eamesová spojí vraždu muže bez domova s dalšími podezřelými úmrtími bezdomovců. Stopy je dovedou k pojišťovacímu agentovi (Lance Reddick), ale jejich hlavní podezřelý je také nalezen mrtvý. Zvláštní spojitosti mezi jednotlivými případy vedou detektivy k méně pravděpodobnému pachateli.
sk
17:10
Domov pro tebe
S03E10 Calea a Blake si za své životy zažili již mnoho zlého. Blakeovi byla navíc kdysi diagnostikována cystická fibróza, se kterou se lidé často ani nedožijí čtyřiceti let věku. Kortney a Kenny se tak pouští do přestavby nového domu životem zkoušeného páru. Zahrada je již hotová, zbývá interiér.
sk
18:10
Zahradní proměny
S06E23 Touží vytvořit marocké prostředí inspirované ekologickým přírodním útočištěm plné brouků, včel a ptáků, ale nemají ponětí, kde začít. Dokážou Charlie a bratři Richovi přeměnit tento ošklivý nevyužitý prostor v exotický ráj divoké zvěře a uskutečnit sny s rozpočtem 5500 liber?
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S07E06 U doktorky Julie Ogdenové si léčila fóbii - strach z pavouků a jeho překonávání. Směr vyšetřování tak podstatně ovlivní, když Murdoch v pokoji Sáry naleze mrtvého pavouka. Dr. Charles Linden se domnívá, že zvolená terapie byla u pacientky zbytečná a neúčinná. V průběhu dalšího pátrání dochází Murdoch k závěru, že v nemocnici se někdo snaží zabíjet pacienty. Dr. Ogdenová pomáhá detektivovi překonat jeho nevysvětlitelný strach z motýlů...
sk
20:10
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
S05 Kanál při rutinní kontrole nabídne strašnou podívanou. V černém pytli tam naleznou mrtvé tělo novorozence. Při dalším pátrání zjistí, že matka rovněž nežije. Stopy vedou k páru, který po dítěti vždy toužil, ale nikdy ho mít nemohl. Ve druhém případě mizí z domu malý chlapec, kterého patrně unesl bláznivý muž, jenž dítě považuje za svého syna. Pak ale detektivové naleznou další dvě těla...
sk
21:55
Pravá a levá ruka ďábla
Pistolník Líný Joe alias Pravá ruka ďábla se potuluje Divokým západem se stejnou cílevědomostí jako kutálející se křoví. Jednoho dne ho vítr zavane přes poušť až do městečka s velice nevrlým šerifem, ve skutečnosti zlodějem koní Bambinem přezdívaným Levá ruka ďábla. Bambino není z příjezdu svého bratra vůbec nadšený. Celkem dobře totiž tuší, že Joe dokáže během chvíle převrátit celé městečko vzhůru nohama a zhatit tak jeho plán na krádež stáda plnokrevníků, které se pase hned za městem. Koně ovšem patří nebezpečnému majoru Harrimanovi, a když Joe slíbí, že bratrovi s krádeží pomůže, stává se šerifovým zástupcem. Jen Bambinovi opomene zmínit, že nový plán zahrnuje záchranu nedaleké osady před majorovými muži i mexickými bandity. A když do městečka přijede pravý šerif, strhne se teprve mela.
sk

Guia de TV - terça, 14/05/2024

00:15
Noční Lovec
Zatčení psychopatického násilníka na ženách však spustí nebezpečný souboj. Policisté jsou přivoláni k nálezu mrtvoly mladé ženy, kterou našel řidič převážející dřevo z lesa na svém voze. Detektiv se svou zástupkyní Rachel zjistí, že žena utíkala před někým, kdo ji zřejmě dlouhodobě věznil, a raději před pronásledovatelem skočila z mostu na projíždějící vůz. Bohužel svým zraněním podlehla. V té době penzionovaný soudce Cooper za pomoci své pomocnice Lary nastraží past na pedofila. Lara pedofila vyláká do hotelového pokoje, kde ho Cooper omráčí a následně vykastruje. Vychází najevo, že Cooper tímto způsobem už dlouhou dobu likviduje pedofily v okolí. Jenže jeho další akce se mu vymkne z kontroly.
sk
02:10
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E14 Detektivové Goren a Eamesová spojí vraždu muže bez domova s dalšími podezřelými úmrtími bezdomovců. Stopy je dovedou k pojišťovacímu agentovi (Lance Reddick), ale jejich hlavní podezřelý je také nalezen mrtvý. Zvláštní spojitosti mezi jednotlivými případy vedou detektivy k méně pravděpodobnému pachateli.
sk
02:55
Vražedná čísla
S04E08 Dcera Warrena Pierceho, jenž je majitelem textilní továrny a miliardář, je unesena během večírku, kam vtrhne skupina ozbrojených profesionálů s granáty a zbraněmi. Do případu je přizván i odborník na únosy a ukáže se, že není vše tak, jak to na první pohled vypadá.
sk
03:40
Ze dvora
S02E02 Vojta Hajný si na farmě v Dolních Křečanech plní svoje farmářské sny. Předsevzal si, že bude chovat svá zvířata eticky od narození až po jejich usmrcení.
sk
03:50
Výleťák
E140 Dnes vám ukážeme další místa, kvůli kterým se vyplatí vyrazit na výlet i teď, v zimě, klidně takhle na sněhu. A prvním z nich je nádherná zřícenina hradu Lanšperk.
sk
03:55
Ušák
E190 Aleš říká, že mu trvalo zhruba dva roky, než se dal po úrazu dohromady a začal jakž takž fungovat. Nesmírně mu v tom pomohl sport, který ho naučil disciplíně a tomu, že když něco chcete, musíte pro to také něco udělat. Zkoušel celou řadu sportovních odvětví, začal mimo jiné házet diskem, oštěpem a vrhat koulí, dnes se věnuje dvěma sportům, tedy oblíbenému vrhu koulí a také vozíčkářskému ragby, což je sport pro opravdu odolné jedince.
sk
04:25
Domov pro tebe
S03E09 Michael s Emily sice žili v Atlantě, jejich srdce je ale navedlo zpět do Nashvillu. Koupili dům, který má úplně vše, co může člověk požadovat. Něco mu ale chybí a děti to cítí podobně. Kortney s Kennym mají však recept na všechny případy.
sk
05:10
Zahradní proměny
S06E22 Chtějí prostor rozdělený na zóny, který jim poskytne místo k odpočinku, ale také vytvoří prostory pro jejich dvě děti Holly a Sebastiana. Steven by si přál skandinávskou inspirovanou terasu, dokáže to Charlie a bratři Richovi s rozpočtem 6000 liber?
sk
06:00
Sousedství
S01E17 Gemma vyhodí učitelku ve své škole. To má ale pro ní nepěkné následky. A Calvin se dostane do křížku s doručovatelem novin. Z toho přeci nemůže být žádné drama, co říkáte?
sk
06:20
Moje místa
Překvapivě to není moravská vinice, ale vlčnovská švestková alej a pálenice, kam zavítáme s oblíbenou herečkou. Rodina Evy Josefíkové ji vlastní už několik generací. A jak sama říká, slivovice je lék na všechno - na rozbité koleno i bolavé ucho. Eva ukáže své "království" z dětství a také tradiční kroj po babičce. Provede vás po Uherském Hradišti, kde začínala s hereckou kariérou, a povypráví o tom, jaké měla průšvihy na gymnáziu. V centru Prahy pak uvidíte její oblíbenou oázu klidu, kam utíká před pracovním shonem a podíváme se do bufetu, kde se zastavil čas. V osobním rozhovoru Eva prozradí, jak zvládala "mediální štvanici" po rozchodu s hercem Jiřím Mádlem a jaké má plány se svým novým přítelem fotografem. O tříměsíční cestě po Asii pak říká, že si splnila svůj sen, ale poznala, kde jsou její osobní hranice. Také se dozvíte, jaký má únikový plán B, pokud se rozhodne skončit s herectvím. Průvodkyní pořadu z VIP zákulisí je Blanka Kubíková.
sk
07:20
Případy detektiva Murdocha
S07E05 Dcera Betty říká, že otec se chová takto podivně již několik dní. Dr. Graceová zjišťuje, že Emily zemřela jinak, než zněl původní předpoklad. Po pitvě je zřejmé, že ji někdo uškrtil. Konstábl Crabtree přichází s verzí, že Jeremiah není živý, je vlastně zombie a vstal z mrtvých. Dr. Graceová brzy zkoumá mozek další nalezené oběti. Detektiv Murdoch je však přesvědčen, že již ví, s kým mají tu čest...
sk
08:15
Domov pro tebe
S03E10 Calea a Blake si za své životy zažili již mnoho zlého. Blakeovi byla navíc kdysi diagnostikována cystická fibróza, se kterou se lidé často ani nedožijí čtyřiceti let věku. Kortney a Kenny se tak pouští do přestavby nového domu životem zkoušeného páru. Zahrada je již hotová, zbývá interiér.
sk
09:15
Zahradní proměny
S06E23 Touží vytvořit marocké prostředí inspirované ekologickým přírodním útočištěm plné brouků, včel a ptáků, ale nemají ponětí, kde začít. Dokážou Charlie a bratři Richovi přeměnit tento ošklivý nevyužitý prostor v exotický ráj divoké zvěře a uskutečnit sny s rozpočtem 5500 liber?
sk
10:15
Vražedná čísla
S04E08 Dcera Warrena Pierceho, jenž je majitelem textilní továrny a miliardář, je unesena během večírku, kam vtrhne skupina ozbrojených profesionálů s granáty a zbraněmi. Do případu je přizván i odborník na únosy a ukáže se, že není vše tak, jak to na první pohled vypadá.
sk
11:10
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E14 Detektivové Goren a Eamesová spojí vraždu muže bez domova s dalšími podezřelými úmrtími bezdomovců. Stopy je dovedou k pojišťovacímu agentovi (Lance Reddick), ale jejich hlavní podezřelý je také nalezen mrtvý. Zvláštní spojitosti mezi jednotlivými případy vedou detektivy k méně pravděpodobnému pachateli.
sk
12:10
George Gently
S06E03 Záhada se však prohlubuje, když se psycholog, který léčil podezřelého, oběsí poté, co vojákovi v závěti zanechal peníze.
sk
14:15
Případy detektiva Murdocha
S07E06 U doktorky Julie Ogdenové si léčila fóbii - strach z pavouků a jeho překonávání. Směr vyšetřování tak podstatně ovlivní, když Murdoch v pokoji Sáry naleze mrtvého pavouka. Dr. Charles Linden se domnívá, že zvolená terapie byla u pacientky zbytečná a neúčinná. V průběhu dalšího pátrání dochází Murdoch k závěru, že v nemocnici se někdo snaží zabíjet pacienty. Dr. Ogdenová pomáhá detektivovi překonat jeho nevysvětlitelný strach z motýlů...
sk
15:15
Vražedná čísla
S04E09 Dojde k odcizení nejdražšího komiksu na světě během setkání sběratelů, kde dojde k přepadení a usmrcení jednoho člena soukromé ochranky. Přijde informace, že výtisk byl prodán na černém trhu a Charlie se snaží vypočítat základnu prodejce a určit, zda padělky vyrábí stejný člověk.
sk
16:10
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E15 Po vraždě starší ženy přímo v jejím bytě se stává hlavním podezřelým její syn Mark (Adam Storke), který byl nedávno propuštěn po patnácti letech z vězení, kde si odpykával trest za vraždu. Po konzultaci s detektivem (Mike Starr), který měl na starost jiný starý případ, detektivové Goren a Eamesová odhalují jiný možný motiv.
sk
17:10
Jak koupit rekreační dům
S01E01 Laura a Dale si přejí zrekonstruovat zastaralý dům s jednou ložnicí, aby se v něm mohli cítit jako na té nejlepší dovolené.
sk
18:10
Zahradní proměny
S06E24 Dokáže jí Charlie a bratři Richovi navrhnout zahradu, která bude odrážet její lásku k cestování a působivý zábavní prostor za 6000 liber?
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S07E07 Obě mladé ženy byly účastnice v soutěži krásy Miss Čistota, v níž firma hledala novou tvář pro svůj produkt nazvaný Alexandrovo mýdlo. Dr. Ogdenová tráví své volno na pláži a náhodně objeví důležitou stopu. Inspektor Brackenreid si je téměř jist, že v jezeře Ontario viděl živého netvora a Murdoch na chvíli podlehne stejnému pocitu. Jen konstábl Crabtree sleduje realističtější linii vyšetřování...
sk
20:10
Vrah skrývá tvář
V lese nedaleko Drnovic je objevena mrtvola mladé ženy, ošetřovatelky Marcely Brychové. Na místo přijíždějí zkušení kriminalisté, major Kalaš a nadporučík Varga, kteří přebírají případ od místního policisty poručíka Loudy. Není to totiž první podobný případ, který se v okolí odehrál. Už před třemi měsíci tu někdo úderem do hlavy zabil jinou mladou ženu.
sk
22:15
Místo činu
S01E234 Oblíbená restaurace, kam Schimanski rád chodí, se stává místem přestřelky. Komisař je v té době na místě, takže se snaží převzít iniciativu, ale omylem zasahuje zbraní přítelkyni Renatu, kterou si útočníci vzali jako rukojmí. To však není všechno...
sk