FilmBox Premium

FilmBox Premium

Hollywoodske trháky s hviezdami najväčšej veľkosti krátko po premiére v kinách. Pravý pôžitok pre milovníkov premiér všetkých žánrov.

Slovakia

Guia de TV - quarta, 15/05/2024

01:40
Chlapec
Americká au-pair je v šoku, když zjistí, že anglický chlapec, o kterého se má starat, je vlastně panenka v životní velikosti. Když však žena poruší přísná pravidla, začnou se dít podivné věci, díky kterým uvěří, že je panenka skutečně živá.
sk
03:15
Dante 01
Příběh kosmonauta, který se probudí uprostřed ničeho a ze zabudovaného počítače se dozví pouze informaci, že na vesmírné lodi není sám. Snímek o umělé inteligenci s nádechem kultovního sci-fi 2001: Vesmírná odysea obsahuje samozřejmě i silné vizuální záběry.
sk
04:35
Pause
nedefinované
sk
05:00
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Asterix se vypraví za kanál pomoci svému druhému bratranci Anticlimaxovi porazit Julia Caesara a odrazit římskou invazi do Anglie.
sk
06:50
Sammyho dobrodružství
Jak se mořský želvák Sammy krátce po svém narození na pláži v Kalifornii hrabe k moři, najde a ztratí lásku svého života, hezkou želvičku jménem Shelly. Na grandiózní cestě přes oceány, kterou absolvují všechny želvy, než se vrátí na pláž, kde se narodily, se Sammy vyhýbá všem nebezpečím v naději, že znovu potká Shelly. S nejlepším kamarádem Rayem teď zblízka uvidí, jak lidé ubližují planetě. Ale pak jej jiní lidé zachrání. Bojuje s piraňami, uteče před orlovcem říčním a hledá tajemnou skrytou cestu. A jednoho dne, po všech svých dobrodružstvích a nebezpečích, jimž unikl o vlásek, Sammy najde Shelly. A ani ona na něj nikdy nezapomněla.
sk
08:15
Kung Fu Yoga
Dva profesoři se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskyně, do Dubaje i do horského chrámu v Indii.
sk
10:00
Tygři Železnice
Jistý železniční dělník v Číně v roce 1941 vede skupinu bojovníků za svobodu proti Japonsku, aby získal potraviny pro chudé.
sk
12:00
Kouzelný svět Davida Copperfielda
Výtečná adaptace románu Charlese Dickense s hvězdným obsazením. David Copperfield se narodil do zchudlé, neúplné rodiny zápasící s neúprosnou realitou viktoriánské Anglie. David se pokouší porozumět okolnímu světu a najít v něm své místo. Ačkoliv by si jeho nevlastní otec přál, aby se David nikdy nenarodil, a jeho výstřední teta by zase byla raději, kdyby byl dívkou, David se nenechá nikým odradit a díky svému odhodlání má naději, že dosáhne toho, co si přeje nejvíc.
sk
13:55
Past na lásku
Rozčilená advokátka připoutá svého záletného manžela lepící páskou k trubce v koupelně právě ve chvíli, kdy se do jejich domu vloupou zloději.
sk
15:20
Ghost Rider 2: Duch pomsty
V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny, který stále bojuje se svou kletbou ďáblova lovce, skrývá na vzdáleném místě ve východní Evropě, když si ho najme tajná náboženská sekta, aby zachránil mladého chlapce před ďáblem. Nejdříve se Johnny zdráhá přijmout zodpovědnost Ghost Ridera, ale je to jediný způsob, jak ochránit chlapce a jediná možnost pro něj, jak se navždy zbavit kletby.
sk
16:55
Symfonie strachu
Pianista trpící trémou musí vystoupit za dohledu zlosyna, který mu v případě jakékoliv chyby vyhrožuje střelbou.
sk
18:25
Supernova
Sam a Tusker křižují ve svém karavanu Anglii a navštěvují přátele, rodinu i místa, která jim připomínají minulost. Když byla Tuskerovi před dvěma lety diagnostikována demence, stal se tento společný čas tím nejdůležitějším, co mají.
sk
20:00
Jasmíniny slzy
Hlavní hrdinka patří k newyorské smetánce, utápí se ale v problémech. Přijíždí za svou sestrou do San Franciska, a ačkoliv to tak na první pohled nemusí vypadat, rozhodně s sebou nepřivezla peníze, mír nebo lásku.
sk
21:35
Země naděje
Obchodník plynárenské společnosti přijíždí na venkov sužovaný ekonomickou represí s nabídkou odkupu těžebních práv na farmářských pozemcích. Zdá se, že vše bude za pár dní vyřízené, ale situace se komplikuje.
sk
23:20
Zabijákova žena a bodyguard
Osobní strážce Michael Bryce pokračuje v přátelství s nájemným vrahem Dariusem Kincaidem a snaží se zachránit Dariusovu ženu Soniu.
sk

Guia de TV - quinta, 16/05/2024

01:15
Program: Pád legendy
Irský sportovní novinář je přesvědčený, že za vítězným tažením Lance Armstronga závodem Tour de France stojí zakázané látky. Postupně sbírá důkazy, které by Armstronga usvědčily.
sk
02:55
Kladivo
THE HAMMER je sportovní drama popisující zápasy a úspěchy, které Matta Hamilla potkávají na cestě k vitězství. Vyrůstal mezi lidmi, kteří slyší, a tak se později uprostřed komunity neslyšících opět cítí jako outsider. Díky svému odhodlání používá svou zdánlivou nevýhodu jako klad a stává se se prvním neslyšícím zápasníkem, který vyhraje National Collegiate Championship; zároveň zčíná být vzorem pro slyšící i neslyšící.
sk
04:40
Pause
nedefinované
sk
05:55
Fame: Cesta za slávou
Remake slavného filmu z roku 1980. FAME (Sláva) představuje talentovanou skupinu zpěváků, tanečníků, herců i umělců během čtyř let na střední škole hereckých umění, kde se scházejí studenti z veškerých společenských postavení a mají tak šanci prožít své sny a dosáhnout skutečné a trvalé slávy... která přichází jen s talentem, oddaností a tvrdou prací.
sk
07:40
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
sk
09:30
Učitelem z nouze
Oscarem ověnčený spisovatel v depresích opouští Hollywood, aby učit scenáristiku na vysoké škole na východním pobřeží, kde se zamiluje do svobodné matky, která tam bere lekce.
sk
11:15
Nestanu se tvojí ženou
Jistá matka se zamiluje do mladšího muže a její dcera prožívá první milostné vzplanutí. Matka příroda si pohrává s jejich osudy.
sk
12:50
Černý Motýl
Nedaleko horského města, které se potýká s řadou únosů a vražd, se samotářský spisovatel Paul (Antonio Banderas) ze všech sil snaží vyplodit scénář v naději, že tím konečně odstartuje svou kariéru. Když se v restauraci za napjatých okolností seznámí s tulákem Jackem (Rhys Meyers), Paul mu nabídne nocleh. Podrážděný a neodbytný Jack se však brzy vetře k Paulově práci. Když se pak kvůli bouři ocitne odlehlá chatka bez přísunu elektřiny, oba muži rozehrají nerovnou hru kdo z koho, která ukončí minimálně jeden příběh.
sk
14:20
Akta Pentagon: Skrytá válka
Utajovaná kauza, která přesahuje čtyři prezidentská období, přiměje první americkou vydavatelku novin a jejího šéfredaktora vyhlásit bezprecedentní válku o zveřejnění tajné vládní zprávy.
sk
16:15
Nádech pro lásku
Díky odhodlání a pevnému poutu se dokáže mladý pár popasovat i s vážnou nemocí, prožít život naplno a tak trochu i změnit svět...
sk
18:10
Footloose
Středoškolák Ren MacCormack se přestěhuje do maloměsta, kde platí zákaz hudebních a tanečních akcí. Díky němu ale strnulé město znovu ožije.
sk
20:00
Žoldnéř
Hlavním hrdinou thrilleru je válečný veterán, který se etabloval v londýnské vyšší společnosti. Když je jeho přítelkyně zavražděna, musí si znovu připomenout svou násilnickou minulost.
sk
21:40
Mlčení
V polovině 17. století je Japonsko zcela uzavřené kontaktu se západními mocnostmi. Křesťanství je zde postavené mimo zákon a křesťané musí svou víru skrývat. Dva portugalští jezuité, otec Rodrigues (Andrew Garfield) a otec Garupe (Adam Driver), se vydávají do země vycházejícího slunce s velmi nebezpečným cílem: najít svého učitele, otce Ferreiru (Liam Neeson), který se prý zřekl víry. Japonští feudálové a vládnoucí samurajové jsou odhodláni křesťanství ve své zemi vymýtit. Šířit slovo Boží je jeden z nejtěžších zločinů. Křesťané jsou pronásledováni a brutálně mučeni. Buď se zřeknou své víry, nebo jsou vystaveni dlouhé agónii a bolestivé smrti. Mladé mnichy čeká ta nejtěžší zkouška víry a vytrvalosti, na kterou možná nejsou připraveni…
sk