Film1 Family

Film1 Family

Ons nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20.30 uur worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. Kortom, de beste en nieuwste films voor je kids.

Netherlands

Guia de TV - sábado, 04/05/2024

00:20
Almost Friends
Charlie is een ongemotiveerde man van midden twintig die nog steeds thuis woont bij zijn moeder en stiefvader. Hij wordt verliefd op een jonge vrouw die een serieus vriendje heeft.
nl
02:00
Rat Race
Zes geluksvogels winnen een prijs in een casino in Las Vegas. Eigenaar Donald Sinclair laat hen weten dat ze mogen deelnemen aan een race. De winnaar krijgt maar liefst twee miljoen dollar.
nl
03:50
Good Morning Heartache
Een filmmaker beseft dat hij verliefd is op de vrouw van zijn vriend. Hij en zijn partner leggen vast hoe het huwelijk van zijn vriend afbrokkelt.
nl
05:25
The Year Dolly Parton Was My Mom
De elfjarige Elizabeth ontdekt dat ze geadopteerd is. Ze besluit van huis weg te lopen om haar echte moeder te gaan zoeken, met alleen haar intuïtie als routeplanner. Wanneer haar pleegmoeder merkt dat Elizabeth weg is, gaat ze haar achterna.
nl
07:00
Het Vosje en het Meisje
Een eenzaam meisje van tien ontmoet op een mooie herfstdag een vos. Dankzij deze bijzondere vriendschap verandert haar kijk op de wereld.
nl
08:35
Magic Kids
Op de magische Penner Academy raakt een tienervampier bevriend met een slimme fee en een roodharige weerwolf. Om hun stad te redden van een zwarte-magievloek, moeten de drie hun krachten op de proef stellen en hun eigen angsten overwinnen.
nl
10:10
Ailo, het dappere rendier
Natuurfilm. Aïlo is een dappere baby-rendier dat wordt geboren op de grote ijzige vlakte in Lapland. Aïlo heeft na zijn geboorte maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen.
nl
11:35
Bibi en Tina 4 - Chaos op Falkenstein
Bibi en Tina lopen een nogal onhandelbare vluchteling tegen het lijf. Even later blijkt het een meisje te zijn dat achtervolgd wordt door haar eigen familie. Haar vader is zo wereldvreemd en koppig dat zelfs Bibi met haar hekserij niet kan helpen.
nl
13:25
Spokenjagers
Hugo is een spook. De kleine Tom, in wiens kelder Hugo woont, merkt al snel dat in de spookvilla ook nog boosaardige geesten wonen. Tom en Hugo willen ze samen bestrijden.
nl
15:05
Mia and the White Lion
Het leven van Mia wordt op zijn kop gezet wanneer haar familie besluit Londen te verlaten om een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika te beheren. Wanneer een witte leeuw genaamd Charlie wordt geboren, ontwikkelt ze een band met de welp.
nl
16:40
Zookeeper
Griffin Keyes is een goedaardige dierenverzorger in de Franklin Park Zoo. Hij houdt ontzettend van zijn werk, maar minstens evenveel van zijn droomvrouw. Alleen schaamt zijn vriendinnetje zich voor zijn baan en ze weigert dan ook om met hem te trouwen. Volgens Griffin zit er niets anders op dan een andere baan te zoeken. Maar de dieren laten hun favoriete verzorger en beste vriend niet zomaar vertrekken.
nl
18:20
Waar is Anne Frank
Volgt het avontuur van Kitty, de denkbeeldige vriendin aan wie Anne Frank haar dagboek heeft toegewijd. Kitty, een vurige tiener, wordt in de nabije toekomst wakker in het huis van Anne Frank in Amsterdam. Ze begint aan een reis om Anne, van wie ze denkt dat ze nog leeft, te vinden in het Europa van vandaag. Terwijl ze geschokt is door de moderne wereld, ontdekt ze ook het nalatenschap van Anne.
nl
20:02
A Perfectly Normal Family
Wanneer Emma's vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Thomas verandert in Agnete, een vrouw met zwierige jurken die opeens niet meer van voetbal lijkt te houden. Wie is deze nieuwe vader? Kan Emma deze Agnete überhaupt nog zo noemen? Het veilige gezinsleven dat ze kende, komt op losse schroeven te staan en de hechte vader-dochterband verandert voorgoed.
nl
21:35
Burnt
Adam Jones, een voormalig chef in een van de belangrijkste restaurants van Parijs, vernielde zijn carrière met drugs en zijn drang naar perfectie. Hij keert terug naar Londen waar hij een toprestaurant aan zijn derde Michelinster wil helpen.
nl
23:15
August: Osage County
Nadat hun vader aan de drank verslaafd raakt en verdwijnt, besluit de familie bij elkaar te komen voor het vinden van steun. Eenmaal samen komen er allerlei oude en nieuwe familiezaken bovendrijven.
nl

Guia de TV - domingo, 05/05/2024

01:15
On Set!
Dit programma geeft een kijkje achter de schermen van de filmindustrie in Hollywood.
nl
01:40
Heartbreakers
Max en Page vormen als moeder en dochter een team: Max verleidt rijke mannen zodat ze met haar trouwen, en vervolgens verleidt Page ze, zodat Max weer van de man kan scheiden, met een flinke deel van de buit uit de scheiding. Als ze in geldproblemen komen besluiten ze nog één laatste klus te doen: de oude, rijke William B. Tensy. Het gaat echter allemaal niet zoals ze gehoopt hadden.
nl
03:45
The Year Dolly Parton Was My Mom
De elfjarige Elizabeth ontdekt dat ze geadopteerd is. Ze besluit van huis weg te lopen om haar echte moeder te gaan zoeken, met alleen haar intuïtie als routeplanner. Wanneer haar pleegmoeder merkt dat Elizabeth weg is, gaat ze haar achterna.
nl
05:20
Lucky Trouble
Een leraar uit een Russisch stadje ontmoet toevallig een mooie vrouw uit Moskou die reeds verloofd is. Na enkele weken samen te hebben doorgebracht, worden ze op elkaar verliefd.
nl
07:00
Poeslief: een ode aan de kat
Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo's verzameld. Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar en geeft ook een inkijkje in zijn leven als BK-er, Bekende Kat.
nl
08:05
Poeslief 2
Iedereen is gek op katten, of nou ja bijna iedereen. Abantu en zijn twee neefjes laten men de belangrijkste zaken en thema's uit het leven van een beroemde kat zien. Bij elk thema is ook een compilatie van kattenfilmpjes te zien.
nl
09:10
Pieter de Poolvos
Pieter de Poolvos wil dolgraag bij de Top Dogs horen, want hij hoopt dat hij daarmee indruk kan maken op Vera Vos. Tijdens het bezorgen van een pakketje ontdekt Pieter dat Baron von Walrus een gemeen plan bedacht heeft.
nl
10:40
Pietje Kortstaart
Het verhaal van een katertje dat zonder staart geboren wordt op het Zweedse platteland.
nl
11:45
Antboy 3
Antboy begint een puber te worden. Hij denkt erover om met pensioen te gaan, maar dan wordt zijn aartsvijand vrijgelaten uit de gevangenis.
nl
13:05
Against the Wild: Survive the Serengeti
Door een vliegtuigongeluk stranden twee kinderen alleen midden in de Afrikaanse savanne. In het gezelschap van hun hond beleven de kinderen een authentieke odyssee waarin overlevingsvaardigheden essentieel zijn.
nl
14:35
Boeien!
Aan boord van het cruiseschip 'Rederij de Romantiek' zwaait Kapitein Hartman samen met Jitske de liefdesscepter. Het elfjarige meisje Ravi en haar eigenwijze achtjarige stiefbroertje Benja gaan met hun ouders op cruisevakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen.
nl
15:45
Dieren in het hakkebakkebos
In Hakkebakkeskogen lopen Klatremus en zijn kleine vrienden voortdurend het gevaar door roofdieren te worden opgegeten. De dieren besluiten een nieuwe wet te ondertekenen waarbij alle dieren in het bos vrienden moeten zijn.
nl
17:00
Max Winslow and the House of Secrets
Vijf tieners strijden om een landhuis van ondernemer en wetenschapper Atticus Virtue. Om te winnen moeten de tieners het opnemen tegen een supercomputer genaamd "HAVEN" die het landhuis bestuurt.
nl
18:35
Whitestar
De getalenteerde tiener Megan werkt tijdens een zomervakantie met haar beste vrienden Julia en Eddy bij de paardenstal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex. Hier komt een special paard genaamd Whitestar op haar pad, waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Ze besluit in de grote voetstappen van haar overleden vader te treden, en van het paard met veel liefde en zorg een absolute kampioen te maken.
nl
20:00
Wonderbroeders
Een groepje monniken probeert overeind te blijven in de jachtige, materialistische, moderne wereld. Maar de groep komt onder druk te staan wanneer de gemeente het klooster wil overnemen.
nl
21:25
The Switch
Kassie gebruikt per ongeluk het zaad van haar beste vriend Wally om zwanger te worden. Wally verwisselde in een dronken bui het zaad van Kassie's donor met zijn eigen zaad.
nl