MTV Viihde

MTV Viihde

C More on pohjoismainen maksu-tv-yhtiö, jonka emoyhtiö on ruotsalaisen mediayhtiö Bonnier AB:n tytäryhtiö Bonnier Broadcasting.

Finland

Guia de TV - quinta, 02/05/2024

01:10
 WarriorIMDB 8.2/10
Toimintaelokuvan ja perhedraaman yhdistelmässä veljekset kamppailevat kehässä ja sen ulkopuolella kun he osallistuvat rahakkaaseen vapaaotteluturnaukseen. Pääosissa Tom Hardy, Joel Edgerton, Nick Nolte. Ohjaus: Gavin O'Connor. (USA 2011)
fi
03:25
 Beck
Elokuvassa Beck - Inferno ryhmä saa tutkittavaksi tapauksen, jossa kahden lapsen isä on ammuttu kuoliaaksi huoltoasemalla. Josef on hyllytetty turvallisuuspoliisijupakan jäljiltä mutta saa tarjouksen diilistä Säpon uudelta pomolta Klas Fredéniltä.
fi
05:00
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:30
Star File
Colin Farrell. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:40
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:05
 The House with a Clock in Its WallsIMDB 6.0/10
Orpo Lewis muuttaa setänsä luo taloon täynnä mystiikkaa ja salaisuuksia. Velho on piilottanut käytäville kellon, jonka funktiosta ei ole kellään tietoa. Tosin kaikki tietävät, että se on vaarallinen.
fi
07:45
 Mig äger ingenIMDB 6.8/10
Ruotsi vuonna 1970. Lisa varttuu terästehtaalla työskentelevän Hasse-isänsä kanssa. Äiti jättää perheen, ja Hasse vajoaa syvemmälle murheisiin ja alkoholismiin. Isän ja tyttären välinen rakkaus ei silti haalistu. Mikael Persbrandt tekee yhden parhaista rooleistaan.
fi
09:30
 WonderIMDB 8.0/10
(Wonder, USA 2017) Lämminhenkinen draama ensimmäistä kertaa kouluun lähtevästä 10-vuotiaasta Auggiesta, jolla on Treacher Collinsin oireyhtymä mutta suuri sydän. Pääosissa Julia Roberts, Owen Wilson ja Jacob Tremblay.
fi
11:20
 Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiaskoIMDB 5.2/10
Eva ja Adam ovat olleet yhdessä pian 3 vuotta. He ovat melkein aina yhdessä, mutta Eva on alkanut miettiä onko Adam sittenkään se oikea. Missaako hän liudan hauskuuksia? Mistä tietää, onko enää rakastunut, jos mahassa ei enää nipistele?
fi
12:50
 JokerIMDB 4.5/10
Nicke rakastaa käytännön piloja. Kun hän menee naimisiin, hänen ystävänsä Nicke järjestää polttarit joiden on määrä alkaa kidnappauksella. Kaikki kuitenkin menee pieleen, ja Pelle joutuu oikean terroristiryhmän kidnappaamaksi...
fi
14:30
 UtvandrarnaIMDB 8.0/10
Klassinen draama Karl-Oskarista ja Kristinasta, jotka 1800-luvun puolivälissä jättävät pulakauden Smålandin päämääränään unelmien Amerikka.
fi
17:35
 Margin CallIMDB 7.1/10
Margin Call vie katsojan vuoden 2008 talousromahduksen käynnistäneen kriisin ytimeen, ja kuvaa vallankahvassa olleiden pelureiden elämää yhden kohtalokkaan vuorokauden ajan.
fi
19:20
The SummitIMDB 6.9/10
Vaikka K2 on vain maailman toiseksi korkein vuorenhuippu, se on vaarallisin. Elokuussa 2008 24:stä kiipeilijästä 18 pääsi K2:n huipulle. 48 tuntia myöhemmin heistä oli kuollut 11. Mitä tuona kohtalokkaana päivänä tapahtui?
fi
21:00
 London Has FallenIMDB 5.9/10
Britannian pääministeri on kuollut hämärissä olosuhteissa, ja valtioiden johtajat kokoontuvat yhteen osallistuakseen hänen hautajaisiinsa. Äärimmäisen tiukasti vartioitu tapahtuma muuttuu äkisti juoneksi surmata kaikki maailman mahtavimmat päämiehet ja samalla levittää kaaosta Lontooseen.
fi
22:35
 Greenland
Katastrofi-toimintatrilleri, jossa maapalloon uhkaa iskeä komeetta. Atlantassa tapaamme insinööri John Garryn, joka yhdessä vaimonsa Allisonin ja poikansa Nathanin kanssa kamppailee paetakseen ja jäädäkseen eloon nähdessään tulevan tuhon laajuuden.
fi

Guia de TV - sexta, 03/05/2024

00:30
 Holy Spider
Tapaamme iranilaisen Rahimin, naistoimittajan, joka lähtee Iranin pyhään kaupunkiin Mashhadiin tutkimaan naispuolisten prostituoitujen murhia. Ali Abbasin (Raja - gräns -elokuvan ohjaaja) kiitetty ja ylistetty trilleri.
fi
02:25
 Beck
Umpikuja. En mand findes brutalt myrdet. Han var kendt for at medvirke i et stort røveri, hvor man aldrig fandt udbyttet. Efterforskningen tager en voldsom drejning for politiet, da en af deres egne forsvinder.
fi
03:55
 Viimeinen startti
Toimintakomedia street racing -legenda Dennisistä, joka yhdessä ex-vaimonsa Toven kanssa yrittää estää teini-ikäistä tytärtään Hannaa osallistumasta autokisaan. Alkaa henkeäsalpaava viimeinen kilpa-ajo läpi Ruotsin.
fi
05:45
Star File
Colin Firth. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:55
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:20
 En man som heter OveIMDB 7.7/10
59-vuotias Ove on kärttyinen naapurikyttääjä. Koominen ja sydämellinen tarina saa alkunsa, kun viimeisillään raskaana oleva Parvaneh muuttaa perheineen vastapäiseen taloon ja peruuttaa päin Oven postilaatikkoa.
fi
08:10
 Comedy Queen
Sasha on kohta 13 ja haaveilee stand up -koomikon urasta. Hän haluaa saada ihmiset nauramaan, erityisesti isänsä, joka itkee suihkussa, kun luulee, ettei kukaan kuule. Kotona kaikki muistuttaa Sashaa kuolleesta äidistä, ja kyynelet ovat aina lähellä. Sasha ei kuitenkaan suostu itkemään, vaan kirjoittaa itselleen henkiinjäämislistan surusta selvitäkseen. Hän on päättänyt ajaa siilin, lopettaa kirjojen lukemisen, kieltäytyä maailman söpöimmästä koiranpennusta - ja ennen kaikkea ryhtyä komediakuningattareksi. Ohjaaja: Sanna Lenken. Pääosassa: Sigrid Johnson. (Ruotsi, 2022.)
fi
09:40
 Hands of StoneIMDB 6.6/10
"Hands of Stone" kertoo legendaarisen Roberto Duranin ja hänen ylistetyn valmentajansa Ray Arcelin uskomattoman tarinan. Tositarina sijottuu nyrkkeilyn kulta-aikaan (1964-1983), seuraten Duranin surullisenkuuluisaa kilpailua Sugar Ray Leonardia vastaan.
fi
11:30
 Bonjour AnneIMDB 5.8/10
Anne on ollut monta vuotta naimisissa itsekeskeisen elokuvatuottajan kanssa, kun hänen on odottamatta ajettava Cannesista Pariisiin miehensä liikekumppanin, elämäniloisen Jacquesin kanssa. Automatkasta tulee seikkailu täynnä nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, viiniä ja romantiikkaa - kokemuksia, jotka saavat Annen taas innostumaan elämästä.
fi
13:00
 DrömkåkenIMDB 5.5/10
Suosikkikomediassa Björn Skifs ja Suzanne Reuter. Kun Göranin perhe on purjehtimassa, hän ostaa puuhuvilan pakkohuutokaupasta ja alkaa tarmokkaasti remontoida sitä. Unelmahökkelissä piilee kuitenkin hengenvaarallinen salaisuus...
fi
14:35
 NybyggarnaIMDB 8.0/10
Toinen osa mestarillista filmatisointia Vilhelm Mobergin klassikosta, joka kertoo 1800-luvun puolivälissä Amerikkaan muuttaneista ruotsalaisista.
fi
17:45
 Sune i Grekland - All InclusiveIMDB 4.1/10
Anderssonin perhe suunnittelee jokakesäistä lomaviikkoaan Hyttysmetsässä. Sitten tapahtuu jotain ennenkuulumatonta: isä Rudolf varaa pakettimatkan Kreikkaan. Perhe on innoissaan ja kysymyksiä satelee ilmassa. Kreikassa perhettä koettelee sarja katastrofeja.
fi
19:20
 Dumplin'IMDB 6.6/10
Tarkoituksenaan ravistella äitiään – entinen missi, jonka kanssa Willillä ei ole juuri mitään yhteistä – Will ilmoittautuu paikalliseen kauneuskilpailuun.
fi
21:05
 Kunnes kuolema meidät erottaa
Susia lampaiden vaatteissa. Päiväkotipaikan kanssa on hämminkiä, ja Atli tulee takaisin. Thomasin ravintoladiili on lähellä toteutumistaan, mutta suuret unelmat ovat vaarallisia. Beta päättää tavata Danielin.
fi
21:45
 Kunnes kuolema meidät erottaa
Aika toimia. Kausi päättyy. Beta joutuu kohtaamaan yhden pahimmista peloistaan. Thomasin kuubalaisravintolan kohtalo ratkeaa. Itse kunkin on aika kantaa vastuu teoistaan, ellei ole jo liian myöhäistä.
fi
22:25
 All Eyez on MeIMDB 5.8/10
Artisti Tupac Shakur syntyi New Yorkissa Black Panther -liikkeen jäsenen poikana ja kasvoi Baltimoressa, missä hän otti ensimmäiset askeleet uskomattomalla uralla, jolla hän lopulta myi 75 miljoonaa levyä. Hän oli myös suuntaa-antava hahmo itä- ja länsirannikon hip hop -piirien sanasodassa.
fi