DR Ramasjang

DR Ramasjang

DR Ramasjang er på kort tid blevet Danmarks største børnekanal. Dermed har DR Ramasjang overhalet kanaler som Disney Channel og Cartoon Network som har flere år på bagen. Grunden kan da være, at Ramasjang er en licenskanal, og ikke betalingskanal, som bl.a. Disney Chanel og Cartoon Network er. Alle med digitalt- og MPEG-4-signal kan få DR Ramasjang, så længe de betaler DR-licens.

Denmark

TV-gids - woensdag, 01-05-24

05:00
Ramasjang Mysteriet II
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:32
Hunden Ib - speeder motoren op
2015
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
06:00
Luk op Luk i - farvel
Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:25
Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler
Børnebanden opdager den sure mand, Langemand, ved Legelandets vandrutsjebane. Han får håndlangerne til at dyppe cykelsadler i vand, så de voksne kan få våde numser. Motor Mille låner en brandbil, så det bliver i stedet Langemand og håndlangerne, der bliver våde.
da
06:40
F for Får IV
2013
da
06:50
Sarah og And
2013
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:04
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon III
2018
da
07:15
Simon III
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Oda Omvendt
Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...
da
07:40
John Dillermand
John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.
da
07:45
Superhelten Sprinter Galore
Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.
da
07:50
Paddington II
2021
da
08:00
Mission Valhalla
Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!
da
08:20
Remy og Boo
2021
da
08:30
Pyjamasheltene
2019
da
08:40
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:07
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?
da
09:10
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.
da
09:15
Sød, nuttet og i fare – Den efterladte kanin
En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.
da
09:30
MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!
da
09:42
Dinolaboratoriet
Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!
da
09:45
Jonahs dyreverden
2019
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:03
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:10
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:20
Cirkusliv i savsmuld
Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.
da
10:40
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at man kan få andres blod ind i sin krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en dolkhale med blåt blod og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Sergent Slubre Nikoline at skaffe blod til sin bedste ven.
da
11:10
Motor Mille og Børnebanden
Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.
da
11:35
Skæg med bogstaver - Å
Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å.
da
12:00
Sovedyr på eventyr II
Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.
da
12:15
Sprinter Galore IV
Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to drenge, der gerne vil ae en fugl på museet. Men det må man ikke, siger museumsdamen, og pludselig har Sprinter skabt endnu større problemer for drengene...
da
12:30
Sprinter Galore IV – Den øde ø
Sprinter hjælper en pige hen til en legeplads med sin gps og tager videre til sin øde ø. Endelig nåede han frem! Men er det nu også så fedt at være helt alene, når det kommer til stykket?
da
12:45
Luk op Luk i - stolt
Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.
da
13:05
John Dillermand
John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.
da
13:10
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:30
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
2004
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:02
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:05
Oda omvendt
Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...
da
14:20
Onkel Rejes Heavyband
Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.
da
14:35
Motor Mille maskintur
Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:00
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
15:15
Hey Duggee
2016
da
15:20
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:35
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:50
Peter Pedal
2021
da
16:00
Gurli Gris X
2023
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
2022
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Luk op Luk i - en god ven
Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.
da
17:15
Motor Mille på maskintur – Grødehøster
Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om hun kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.
da
17:35
Brandbamsen Bjørnis
2022
da
17:45
Monster Buster
William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.
da
18:00
F for Får IV
2013
da
18:05
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:20
Petronix
Da Cirkusdirektøren stjæler lederen af en flok lemurer, så andre vil følge med, kommer Petronix redderne i tvivl, om de kan redde lemurerne uden deres egen leder, Mads, som skal hjælpe dem i marken. Men Mads' opmuntring og langdistance-lederskab lærer vores team, at de også kan redde dyr uden ham.
da
18:30
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:05
Zig og Sharko
2016
da
19:10
Vilde Kræ IV
2018
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
Edith er rasende over, at Arthur ikke vil lære hende noget om vampyrer. Hun tager derfor sagen i egen hånd og vækker en livsfarlig, udød vikar til live.
da
19:45
Fluernes Herman
2021
da

TV-gids - donderdag, 02-05-24

05:00
Ramasjang Mysteriet II
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:32
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
2015
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
05:55
Luk op Luk i - trøst
Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:25
Motor Mille og Børnebanden - Med Detektiven Kristian
Der er blevet sat børne-fedtfingre på de voksnes vinduer. Motor Mille og Børnebanden får hjælp fra Detektiven Kristian til at analysere fingeraftrykkene. Det sætter dem på sporet af en mystisk person, der giver Langemand ordrer, og som gemmer sig i et fyrtårn.
da
06:40
F for Får IV
2013
da
06:50
Sarah og And
2013
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:05
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon III
2018
da
07:15
Simon III
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Oda omvendt
Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!
da
07:40
John Dillermand
John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.
da
07:45
Superhelten Sprinter Galore
Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.
da
07:50
Paddington II
2021
da
08:05
Mission Valhalla
Frejas Falkeham er forsvundet! Den magiske fjerham, der kan forvandle dig til og gøre dig i stand til at flyve som en falk. Det er ikke så godt, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Tænk hvis en af de onde jætter brugte den til at snige sig in i Valhalla? Tordenguden Thor drager, sammen med den modige, jordiske helt Christian ud for at skaffe falkehammen tilbage. For Valhalla!
da
08:20
Remy og Boo
2021
da
08:30
Pyjamasheltene
2019
da
08:40
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:08
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?
da
09:10
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.
da
09:15
Sød, nuttet og i fare Den udstødte svane
Josefine, Olivia og Emma er skræmte, for midt på stien ved Damhussøen ligger en hjælpeløs svane. Folk kommer meget tæt på den og er sure over at den ikke flytter sig. Men pigerne kan se den har det skidt, så de ringer efter en dyreambulance. Sammen får de hjulpet svanen ned i søen, men så forsøger de andre svaner at drukne den. Pigerne vil redde svanen og finde ud af, hvorfor de andre svaner er så onde.
da
09:25
MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!
da
09:37
Dinolaboratoriet
Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.
da
09:40
Jonahs dyreverden
2019
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:00
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:05
Vidunderhunden Vaffel
2015
da
10:15
Cirkusliv i savsmuld
Sebastian kan ikke finde på nye dyre numre til sommerens forestilling. Cirkusdirektøren hjælper Sebastian med at få gode ideer godt hjulpet af Signe og Brasnik, som har købt elefant hullahopringe på et loppemarked.
da
10:35
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at måger bor på lossepladsen? Tag med Lille Nørd på måge-eventyr, og se om Katrine eller Anders vinder den store mågeolympiade.
da
11:05
Motor Mille og Børnebanden
Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.
da
11:30
Skæg med bogstaver - P
Afsnit P I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant P, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en paryk i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med P.
da
11:50
Sovedyr på eventyr II
Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?
da
12:10
Sprinter Galore
Magnus er en meget superhelte-fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden, som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad, ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus' mor, fordi der findes jo ikke superhelte.
da
12:25
Sprinter Galore
Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret, er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre, da de ser ud af vinduet, at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge at narre Heino, så de kan få rumskibet med op i lejligheden.
da
12:45
Luk op Luk i - flov
Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.
da
13:01
John Dillermand
John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.
da
13:10
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:30
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
Tegnefilm.
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:01
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:05
Oda Omvendt II
Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.
da
14:15
Onkel Rejes Heavyband
Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.
da
14:35
Motor Mille på maskintur
Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:00
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
15:15
Hey Duggee
2016
da
15:20
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:35
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:50
Peter Pedal
2021
da
16:00
Gurli Gris X
2023
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
Redningsridderne - Vovserne redder en turnering + Vovserne redder drageungerne.
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Sprinter Galore IV
Sprinter lander igen for lige at hjælpe til, og her møder han Ditte, der ikke må malke en Ko for sin far, fordi hun er for lille. Men er hun nu også det?
da
17:15
Sprinter Galore IV
Gilbert og hans lillesøster råber om hjælp, og Sprinter lander sit rumskib for at redde dem ud af rutsjebanen i Tivoli. Men mente de det nu også? Eller var der i virkeligheden noget andet, de havde mere brug for hjælp til?
da
17:30
Onkel Rejes fede sommerferie
Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.
da
17:45
Onkel Rejes fede sommerferie
Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.
da
18:00
F for Får IV
2013
da
18:05
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:20
Petronix
2022
da
18:30
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:05
Zig og Sharko
2016
da
19:15
Vilde Kræ IV
2018
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
Ernst tager på sin første date. Men Grummebæk kan være farlig efter mørkets frembrud. Det viser sig, at nabopigen Ishaani har en hemmelighed inde i spejlet.
da
19:45
Fluernes Herman
2021
da
20:00
Godnat - nu går vi i seng
da
20:15
Ramasjang sover
da