FilmBox Extra

FilmBox Extra

FilmBox Extra HD - холивудски блокбъстъри във Full HD - качество

Bulgaria

TV-gids - zaterdag, 18-05-24

01:20
GOBLIN
На всеки Хелоуин страшен гоблин навестява малка колиба в гората с намерението да пленява деца и да убива брутално всеки, който се изпречи на пътя му.
bg
02:50
MULTIPLE SARCASMS
Гейбриъл е човек, който наглед има успешен професионален живот като архитект, красива жена в лицето на Ани и любяща дъщеря - Елизабет. Но той скоро осъзнава, че всъщност не е щастлив. Гейбриъл решава, че иска да напише пиеса за жалкото състояние на живота си. Той напуска работа, намира си отракан литературен агент и започва да пише. Макар бракът му да завършва с развод, пиесата е успешна и въпреки че животът му вече е различен, той най-накрая е щастлив.
bg
04:25
TWO NIGHT STAND
След изключително прискърбна връзка за една нощ, двама непознати се събуждат в капан, след като виелица е затрупала целия Манхатън. Сега те са в малък апартамент, принудени да се опознаят повече, отколкото е нормално за връзка за една нощ.
bg
06:55
MAYOR CUPCAKE #1
Мери (Mary) е необразована пекарка в малко градче, майка на три деца и прекрасна домакиня. Нейният подреден живот се разклаща в момента, когато дъщеря й изпраща нейната кандидатура за кмет на града. Когато настоящият кмет не е повече в състояние да изпълнява своите задължения, Мери е принудена да поеме властта в градчето, което тъне в дългове. Жената бързо се научава, че няма невъзможни неща, когато има толкова много сърдечни и готови за помощ ръце.
bg
08:20
REWRITE, THE
реж: Marc Lawrence; rok: 2014; произв.:; време: 104 min
bg
10:05
HOURS
Баща се бори да запази невръстната си дъщеря жива след ужаса на урагана Катрина.
bg
11:40
LOVE NOTES #1
Когато се съгласява да даде интервю на специалистката по класическа музика Нора Фланъри, кънтри мегазвездата Джейми Деринджър не очаква да прекара нощта с нея. Нито пък тя да забременее. Когато научава изненадата, Нора крои планове да осъществи мечтите на най-добрата си приятелка да осинови дете.
bg
13:10
GRAND THEFT PARSONS
Има моменти, когато правилното нещо е да погребеш мъртвите. Това не е един от тези моменти...
bg
14:40
CHURCHBALL
Това е последният сезон по чърчбол и епископ Линдерман (Фред Уилард) моли Денис Бъкстед (Андрю Уилсън) да поведе отбора на Мъд Лайк към титлата.
bg
19:10
AMBASSADOR TO BERN, THE
Фиктивен разказ за нападението срещу унгарското посолство в Берн през 1958 г. По действителни събития, развили се след Унгарската революция от 1956 г.
bg
20:30
AMAZING GRACE (2018)
Документален филм за Арета Франклин, заснет с хора на баптистка църква Ню Бетел в Уатс, Лос Анжелис през януари 1972 г.
bg
22:00
BANK HACKER EP. 07
На летището бандата се паникьосва, когато Барт им казва, че парите не са пристигнали в Хонконг. В банката, обърканата германска полиция открива тялото на Дитрих и кръв, която не е негова. Джеръми се прибира в Антверп, където получава предупреждение по телефона.
bg
22:45
BUNNY AND THE BULL
Стивън страда от агорафобия. В апартамента си, който никога не напуска, той прилежно надписва и съхранява всичко - от изрязани нокти до урина. В спомените му виждаме пътуването му до континента с единствения му приятел Зайо, закоравял комарджия. Европейското пътешествие е скучно, докато една вечер в Полша двамата срещат испанската сервитьорка Елоиза и предлагат да я закарат до родния й град...
bg

TV-gids - zondag, 19-05-24

00:25
THE INTERGALACTIC ADVENTURES OF MAX CLOUD
Космически кораб се разбива на лилавата планета Хейнъс, галактически затвор, който е дом на най-гадните и опасни злодеи в цялата вселена.
bg
01:55
LOST IN FLORENCE
Американец с разбито сърце във Флоренция се забърква в опасен местен спорт - и със съблазнителна местна жена.
bg
03:30
PONTYPOOL
Психологически трилър, в който смъртоносен вирус заразява малко градче в Онтарио.
bg
07:05
PENNY'S SHADOW #1
По време на конна ваканция на остров Амеланд, младо момиче среща един опасен кон, който не се доверява на хората. За да докаже, че конят съвсем не е така опасен, момичето го тренира тайно и го учи на доверие към хората.
bg
08:45
SCOUT CAMP
16-годишният Йорк Хейс е водач на групата Огнени дракони и се завръща в лагер Ракута за последната седмица от обучението за скаути. Той е решен тази седмица да е най-добрата. За съжаление, нещата не вървят по план още от самото начало и той е принуден да прекара цялото време в решаване на проблемите на неопитните членове на групата.
bg
10:10
RED SKY #1
Опозореният пилот на изтребител Top Gun Буч Мастърс предвожда отряд от мошеници, които трябва да открият катастрофално оръжие за масово убийство. Откривайки, че неговият бивш партньор Том Крейг работи като наемник за терористите, Мастърс трябва да се движи между разрушено приятелство, любовен триъгълник и трябва да излети в небето в битка за своята военна и лична чест.
bg
11:55
RASPBERRY MAGIC #1
Това е историята на единадесетгодишната Моника (Monikа), която се обвинява за проблемите у дома. Момичето смята, че когато спечели научен конкурс, татко й ще се върне вкъщи, а мама ще се справи с емоционалните си проблеми и депресията. Моника също така прави експеримент. Сред прекрасната природа в гората тя провежда терапия с докосване, която има за цел да накара малините да растат по-бързо. Момичето си задава въпроса, кое е за тях по-добро: дали природата или начинът на третиране? На фона на превратностите в семейството тя си дава сметка, че отговорът на този въпрос няма да е лесен.
bg
14:45
ALTITUDE
реж: Alex Merkin; rok: 2017; произв.:; време: 98 min
bg
16:10
10 THINGS WE SHOULD DO BEFORE WE BREAK UP
След като самотната майка на две деца Абигейл забременява след свалка за една нощ с Бен, необичайната двойка решава да пробва да заживее съвместно.
bg
17:25
MONGOLIAN DEATH WORM
Когато петролна компания в Монголия пуска експериментална сонда, вкарваща горещ втечнен въздух под земята, това събужда кръвожадни убийствени червеи, които са били заспали от години.
bg
20:25
HOURS
Баща се бори да запази невръстната си дъщеря жива след ужаса на урагана Катрина.
bg
22:00
BALBOA BLVD
Младо момче получава отговори за своето минало, които са едновременно трогателни и трагични, а баскетболът става нещо повече от игра.
bg
23:35
PINK PANTHER (2006), THE
Преди полуфинала на Световното първенство между Франция и Китай, професионален убиец убива известния френски треньор и някак успява да открадне най-ценната му вещ - безценния диамант Розовата пантера.
bg