Duo 4

Duo 4

2008. aasta märtsis tegevust alustanud Kanal 11 pakub oma vaatajatele maailmatasemel programmi, sh populaarsete briti telekokkade Jamie Oliveri, Nigella ja Gordon Ramsay kokandussaateid ja kirgi kütvaid tõsielusarju nagu „Poissmees”, Armastuse saar” ja hiljuti lisandunud rahvusvaheline menuk “Kardashianid”. “Parema elu teisipäevad” toovad vaatajateni praktilisi nippe nii ilu- kui tervisemaailmast.

Estonia

Gwida Tat- Televixin - il-Ħadd, il-Ħadd, 19 ta Mej, 2024

12:00 EEST
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
12:30 EEST
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
01:00 EEST
Love Island Australia 2
Üks tüdruk, kaks poissi ja puuviljavaagen - kes võidab Armastuse saare villas?
et
01:55 EEST
Lagle rännakud
Dokumentaalfilm Eesti ühiskonnategelasest, kunagisest poliitvangist ja väga erilisest naisest Lagle Parekust. Tema rännak algab 1941. aastal ja jõuab välja tänapäeva. Lagle Pareki esimene reis viis teda juba lapseeas koos perega küüditatuna Siberisse ning aastakümneid hiljem poliitvangina Mordva vangilaagrisse. Nendest sündmustest hoolimata ei meenuta Lagle seda aega kui kannatuste rada, vaid pigem kui seiklust. Parek on ideaalne eeskuju mõistmaks, kuidas kõikide raskuste puhul saab jääda inimeseks. See on lugu inimese olemusest ja kirest elada. Sealjuures Lagle ei väsi kordamast oma ema tarkust: "Pole vahet, kus sa elad, peaasi, et sa inimeseks jääd".
et
03:15 EEST
Postimees.ee
Uudised, 1985 episood, Eesti
et
06:20 EEST
 A Time to Dance
Romantiline mängufilm! John ja Abby on pikaajaline abielupaar. Koos on rõõmustatud, koos on kurvastatud ja ühiselt on ka tütar üles kasvatatud. Paraku pole läbisaamine enam see ja paar teeb raske otsuse minna lahku. Päev, mil nad kavatsevad kurva teate ka oma tütrele edastada võtab aga pöörde, kuna lapsel on esmalt öelda rõõmusõnum - ta abiellub oma kallimaga. Otsustades tütre õnne mitte varjutada, jääb Johni ja Abby lahkuminek esialgu saladuseks. Pulmade ettevalmistused hakkavad aga äratama vanu mälestusi ja endiseid tundeid.
et
08:00 EEST
Eat Well for Less? 7
Cregg ja Chris on Bromsgrove'is. Raske aasta on pannud perekond Killeeni sööma tavapärasest rohkem snäkke, maiustusi ja valmistoitu. Mure oma tervise pärast motiveerib neid oma harjumusi taas muutma.
et
09:10 EEST
Aedniku aabits 4
Tänases saates anname nõu kuidas aias võimalikult säästlikult majandada ehk mida kujutab endast permakultuur? Milline on viljapuude õige istutussügavus? Saatejuht Ingrid Sembach-Hõbemägi.
et
09:40 EEST
Hooaeg 19
Hooaja saade viib meid kurssi ilu- ja elustiili teemadega. Kindlasti leiab saatest uusimat infot nahahooldustoodete kohta, aga ka uudiseid moetrendide,- kodu ja tervise vallast!
et
10:10 EEST
Rita köök
Soe ja südamlik retseptimeister Rita Osa kutsub meid kaasa oma armsasse kööki ning jagab koos TFTAKi toiduteadlase Rain Kuldjärvega geniaalseid retsepte hapendatud toitudest. Tee kaasa kimchi-pannkoogid, tummine hapukapsasupp ning õpi ise tegema klassikalist hapukapsast ning hoopis eksootilisi hapendatud sidruneid.
et
10:40 EEST
James Martin: Home Comforts 2
Viska kasukas varna ja võta saapad jalast - Jamesi koduses köögis Hampshire'is on valmimas soojendavad talvised road.
et
11:35 EEST
Majajahtijad: Remondime! . Vintage remont, vintage probleemid
Paar otsib oma endale esimest kodu Californias Glendale'is. Pärast maja leidmist käärivad nad käised üles ja alustavad remonti, kuid nende vintage kodus on pinna all peidus palju vintage probleeme.
et
12:30 EEST
Vallaline kaunitar
Rachel ja Gabby on stuudios Jesse Palmeriga, et vaadata otsa viimaste kohtingute ja peredega kohtumiste draamadele.
et
02:25 EEST
 Armastus tähistaeva all
Romantikafilm! Saatus viib kokku lesestunud üksikisa Nate'i ja noore hakkaja abiõpetaja Becca teed. Nate'i tütar Emily on peale ema surma endassetõmbunud ja tunneb end üksildasena. Kui kooli tuleb sõbralik abiõpetaja Becca, tunneb Emily, et suudab end lõpuks jälle kellelegi avada. Tüdrukul tuleb hiilgav mõte nad isaga kokku sobitada. Nii saaks isa uue naise ja tema uue ema. Noor kosjasobitaja asubki tegutsema.
et
04:10 EEST
 A Perfect Wedding
Romantikafilm! Jessica ja Adam on mõlemad üritustekorraldajad, kuid oma isiklikes eludes on nad väga erinevatesse etappidesse jõudnud. Kogemata kombel sattuvad nad planeerima ühiselt pulmi, kus pruut ja peigmees peokorralduses kuidagi kokkuleppele ei jõua. Selgub aga, et täiusliku pulma saavad just planeerida inimesed, kel pealtnäha polegi midagi ühist.
et
05:50 EEST
Eat Well for Less? 7
Chris ja Jordan abistavad perekonda, kes toituvad vaid snäkkidest ja valmistoidust. Kas neil õnnestub panna nad ise süüa tegema, vähem snäkkima ja raha säästma?
et
07:00 EEST
My Kitchen Rules Australia
Täna õhtul on poolfinaal, kus Manu, Colin ja koduste roogade jumalanna Nigella Lawson tervitavad MKRi peakorteris nelja paremat meeskonda, kes alustavad võistlust kahe finaalikoha nimel.
et
08:40 EEST
 Nine Months
Mees, kes on kogu aeg hoidunud end ühegi naisega sidumast, saab teada, et ta kauaaegne sõbranna sünnitab lapse, aga see võib tuua kaasa elustiili totaalse muutumise.
et
10:45 EEST
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
11:15 EEST
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
11:45 EEST
Love Island Australia 2
Esimese kokkusaamise lähenedes kerkivad üles vanad tunded ja üks noormees visatakse Villast välja.
et

Gwida Tat- Televixin - it-Tnejn, it-Tnejn, 20 ta Mej, 2024

12:50 EEST
 Nine Months
Mees, kes on kogu aeg hoidunud end ühegi naisega sidumast, saab teada, et ta kauaaegne sõbranna sünnitab lapse, aga see võib tuua kaasa elustiili totaalse muutumise.
et
02:25 EEST
Postimees.ee
Uudised, 1986 episood, Eesti
et
06:00 EEST
House Rules Australia 7
Surfiõed Mikaela ja Eliza annavad üle oma Margaret Riveri piirkonnas asuva kodu võtmed. Tüdrukutel, kes sooviksid oma lahutatud emale uut algust, on meeskondade jaoks ranged kodureeglid.
et
07:10 EEST
 El Secreto de Puente Viejo
Eusebio pettub Cristóbalis veelgi enam. Camila lahkub kodunt. Carmelo üritab Adelat kaitsta.
et
08:05 EEST
 Yasak Elma 5
Ender töötab selle nimel, et Cagatayl poleks muud võimalust, kui ta ettepanek vastu võtta. Dogan võtab Merici Kuyu Holdingusse tööle. Cagatay ajab Halit Caniga kohtumise ettekäändel Dogani armukadedaks.
et
09:00 EEST
 Home and Away 36
Felicity kahekordistab oma valet. Leah ei suuda leppida Justini kaotusega. Alf nõuab vastuseid.
et
09:30 EEST
 Igavene armastus
Emir ütleb Ozanile, et Kemal ihkab kättemaksu. Ajal, kui Zeynep Emiri kingitud kleidi üle rõõmustab, teatab Kemal vanematele, et Salih ja Zeynep kavatsevad abielluda. Önder tahab välja selgitada, mis saatuslikul ööl juhtus. Önderi plaanidest kuuldes laseb Emir avalikustada salvestise, kus kahtlusaluseks on Ozan.
et
10:25 EEST
 Pilvede all
Mari on Indrekus pettunud ja saadab mehe Valteri juurde nõu küsima. Erik otsib samal ajal lahendusi vägagi ootamatust kohast. Kertul on Kikule etteheiteid. Sirje jagab Albertiga oma tulevikuplaane. Urmast tabab ootamatu langus ja veel ootamatum tõus!
et
11:20 EEST
 Kõmutüdruk . Juliet ei ela enam siin
Chuck ja Blair otsustavad, et nende mõlema huvides on minevik unustada. Nate on avastanud saladuse, mida Juliet kõigi eest varjas. Dan ja Nate saavad aru, et nad mõlemad on Serenasse armunud.
et
12:10 EEST
 Katie Fforde: Tants Broadwayl
Tantsija Skye ei suuda leppida, et peab 36-aastasena juba karjääri lõpule mõtlema. Ta otsustab kandideerida peaossa tantsuetenduses, mida lavastab tema endine elukaaslane. Abiliseks võtab Skye endale baaris klaverimängijana leiba teeniva Michaeli. Skye ja Michael armuvad, kuid siis võtab elu ootamatud pöörded.
et
02:00 EEST
Telehommik 1
"Tere hommikust, Telehommik alustab," ütlevad saatejuhid Kristjan Gold ja Romi Hasa teile Kanal 2 otsestuudiost. Igal argipäeval toome teieni uudised, ilmateate ja kõige huvitavamad jututeemad Eestist ja maailmast.
et
04:30 EEST
 Saladused 2
42-aastane rikas mees Aimar kutsub juba pärast mõnekuulist kohtamisperioodi 21-aastase Thea enda juurde elama. Sedakaudu satub tagasihoidlikest oludest pärit tudengineiu keset küllust - avarasse majja, uhketele reisidele ja säravasse seltskonda, kuid elureeglid hoopis teised…
et
05:00 EEST
Õhtu! 6
Eesti hinnatuimad saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool toovad igal argiõhtul televaatajate kodudesse mõnusat meelelahutust ja positiivsust. Värskeimate uudistega külastavad "Õhtu!" stuudiot jätkuvalt eesti parimad meelelahutajad, näitlejad, muusikud, kellele saatejuhid koos tiimiga toredaid ülesandeid välja mõtlevad ja lõbusalt juttu vestavad.
et
06:00 EEST
First Dates Hotel 3
Stacey on tüdinenud pahadest poistest ning läheb kohtingule meditsiinitarvikuid müüva Pauliga, kes üllatab teda oma peenetundelisusega. Muusik Jonathan otsib omale muusat. Reece püüab võluda energilist Chelsead, kuid punane vein ja austrid ei too talle edu.
et
07:00 EEST
 Home and Away 36
Leah satub vaimsesse kriisi. Alf kuuleb Roo ja Marilyni suust tõtt. Kas Kirby ja Remi suudavad Forresti üle kavaldada?
et
07:30 EEST
 Endless Love
Kemal ja Nihan kohtuvad taas ning Kemal annab teada, et ta ei esita Nihani venna vastu süüdistust. Emir ja Zeynep tulevad kontserdilt tagasi ja Zeynep tunneb, et ta hakkab Emirisse ära armuma.
et
08:30 EEST
Bachelor Australia 7
Järele on jäänud kolm neidu. Matt viib igaühe neist erilisele kohtingule, mis peaks aitama tal otsustada, kelle ta viib finaali.
et
09:35 EEST
 Killing Eve 3
Konstantin üritab põgeneda; Eve ja Villanelle aga otsivad selgust oma tuleviku osas.
et
10:30 EEST
 Friends 5
Rachel valmistub Rossi juurde kolima. Joey ravikindlustus ei kehti enam, sest ta pole tööl käinud.
et
11:00 EEST
 Friends 5
Joey otsib meest, kes oma Porsche võtmed kohvikusse unustas ja avastab, et auto on tõeline naistemagnet. Rachel ja Ross valmistuvad lahutama.
et
11:30 EEST
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et