TV 2 CHARLIE

TV 2 CHARLIE

Vi elsker talkshows, musik, film og underholdning og vil gerne have dig med, så vi kan samles i godt selskab! TV 2 CHARLIE er TV 2s kanal, der hylder den folkelige kultur og altid er godt selskab. Kanalen retter sig til voksne og nysgerrige danskere med lyst til at blive underholdt, for CHARLIE har fokus på både den gode stemning og de folkelige oplevelser

Denmark

Gwida Tat- Televixin - l-Erbgħa, l-Erbgħa, 15 ta Mej, 2024

12:10 CEST
 Hudson og Rex
Rex beviser sit værd som medlem af efterforskningsteamet, da han fanger en kidnapper. Imens begynder tiden at rende ud for Charlie og resten af holdet, da de indser, at bortførelsen er del af en større plan.
da
12:55 CEST
 Murdoch Mysterierne
Murdoch forfølger inspektør Giles, efter at han flygter fra fængslet for at søge retfærdighed for en morder.
da
01:40 CEST
 Murdoch Mysterierne
Da deres tog afspores, mistænker Ogden og Brackenreid, at det var sabotage for at skjule et mord.
da
02:30 CEST
Hos Hans
Hvad har skuespiller Jens Jørn Spottag, hjerneforsker Peter Lund Madsen og komiker Thomas Warberg til fælles? Få svaret og mere til 'Hos Hans' når de tre gæster sofaen. Lund Madsen deler ud af hemmeligheder i skriftestolen, og de to andre kaster synssansen til side og mærker sig frem til indholdet af mystiske kasser, alt imens snakken går om både arbejds- og privatliv og om den kraft, der driver det hele for dem hver især. Og så får Hans æren af en helt særlig gæst, nemlig Alma Blichfeldt, der sammen med sin far, frontmand i husorkesteret Blichfeldt Bagmænd, vil synge en helt særlig sang.
da
03:10 CEST
Hos Hans
Hvad sker der, når en statsminister, en tryllekunstner og en skuespiller går ind i et tv-studie? Få svaret 'Hos Hans', der får besøg af Mette Frederiksen, Rune Klan og Preben Kristensen. Talen falder blandt andet på dedikation, danselyst og fif til at undgå grineflip på scenen, og så demonstrerer Preben, hvorfor han for nylig vandt en prestigefuld pris for sit skuespiltalent. Rune Klan har en overraskende tryllekunst i ærmet, og i front for husorkesteret Blichfeldts Bagmænd står Anders, der har en musikalsk overraskelse til statsministeren.
da
03:50 CEST
Godnat
da
04:30 CEST
Fornyet mistanke
Hele holdet begynder at efterforske sagen om 5-årige Yasser Blackledge, der forsvandt for 25 år siden, da den nylig løsladte pædofildømte mand, John Davies, pludselig tilstår drabet på drengen. Det virker som en sag, der er ligetil, men Pullman og hendes kolleger er mistænkelige over Davies uventede tilståelse, så de begynder at kigge nærmere på drengens forældre.
da
05:25 CEST
 Skadestuen i Holby
Sam tager en stor beslutning, der kommer til at påvirke hans plads på skadestuen. Imens bebrejder Dylan sig selv for Cals død.
da
06:15 CEST
 Skadestuen i Holby
Connie bliver rasende, da hun finder ud af, at Sam er gået imod hendes vilje. Dylan får et angstanfald, mens han behandler en patient.
da
07:05 CEST
 Hospitalet i Holby
Nicky og Cameron bliver konkurrenter, da Jac giver dem muligheden for at blive forfremmet. Imens går Serena i forsvar over for sin afdeling.
da
08:05 CEST
 Hospitalet i Holby
Dominic har et brændende ønske om at arbejde sammen med den nye konsulent Ange Goddard, men han indser snart, at hun er svær at imponere.
da
09:10 CEST
 Fornyet mistanke
Da et overfald i et bageri bliver sat i forbindelse med flere grove overfald med fysisk overgreb, der skete for ti år siden på den lokale chokoladefabrik, må Pullman og hendes hold efterforske sagen som en jagt på en serieforbryder. Som efterforskningen skrider frem, kommer alle chokoladefabrikkens hemmeligheder frem i lyset, og pludselig står holdet med mange flere sager, end de regnede med.
da
10:05 CEST
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
10:55 CEST
 Bjerglægen
En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.
da
11:45 CEST
 Bjerglægen
En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.
da
12:35 CEST
 Die Bergretter
Del 2. Bjergredderne leder efter den forsvundne Georg, der efter en bilulykke ligger såret i skoven. Imens forværres Sophies tilstand, og hendes overlevelseschancer er små. Katharina får flere dårlige nyheder, mens Emilie føler, at Tobias trækker sig fra hende.
da
01:25 CEST
 Die Bergretter
Del 1. En skoleklasse kommer i livsfare under en skitur. Flere elever og en vikar forsvinder, og et farligt kærlighedsdrama udspiller sig i den tætte tåge. For at hjælpe må bjergredderne først trodse det voldsomme vejr.
da
02:15 CEST
 Kommissær Rex
Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.
da
03:05 CEST
 Kommissær Rex
Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.
da
03:55 CEST
 Mord i Alperne
En professionel paraglider styrter pludselig i døden, men er der tale om et uheld? Den døde mand var uhelbredelig syg og havde kun ét stort ønske.
da
04:50 CEST
 Death in Paradise
Vicekriminalkommissær Mooney og hans team kommer på prøve, da den forlovede til en hotelmilliardær dør efter et fald fra en balkon kort før det overdådige bryllup. Alt tyder på, at der er tale om selvmord, indtil Jack får gravet store familiehemmeligheder frem.
da
05:50 CEST
 Death in Paradise
Under den populære pokerturnering Caribien Masters dør spilleren Bobby Rodriguez. Jack Mooney og hans politihold opdager hurtigt, at Rodriguez blev forgiftet med sine egne kort, men ingen har tilsyneladende været i nærheden af kortene. Alle spillere er derfor i søgelyset, indtil Mooney falder over et par røntgenbriller, en forgiftet cigar og en familiehemmelighed.
da
06:50 CEST
 Hudson og Rex
Charlie og Rex genåbner en gammel, uopklaret sag, der måske har forbindelse til deres nuværende efterforskning. Samtidig begynder Donovan at udspionere sin datter med Charlies hjælp.
da
07:35 CEST
 Kriminalkommissær Barnaby
Under en familiekomsammen varsler en mystisk gåde fra en nytårsknallert, at to mennesker vil dø inden midnat på første juledag - og bare få timer senere møder familiens matriark, Lydia, sin endelige skæbne. Dermed får Barnaby den perfekte undskyldning for at slippe væk fra en kedelig jul hos sine svigerforældre.
da
09:20 CEST
Meyerheim & Stjernerne
Korrespondent Ulla Terkelsen er en sprudlende historiefortæller, der altid står klar til at formidle de vigtigste nyheder fra verdens brændpunkter. Nu åbner hun for første gang dørene op til sit private hjem i Cannes i Sydfrankrig og inviterer dig og Michael Meyerheim indenfor i sit liv. Meyerheim kommer på en svær opgave hos den skarpe journalist, når han skal lære at spise en croissant på den rigtige måde og med en tur på skønhedssalon. Og så viser Ulla Terkelsen, hvorfor hun elsker at bo i Frankrig. Vi ser helt nye sider af nyhedsdronningen, når hun åbent fortæller om sin vilde fortid, angsten for fugle og sin nyfundne tro på Gud.
da
10:10 CEST
Hvem vil være millionær? Classic
Sidste gang lød hornet netop som håndboldspillerne Lars Krogh Jeppesen og Jesper Jensen havde tilkæmpet sig 75.000 kroner. De to går derfor stadig efter millionen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Og så bliver de varme stole varmere end normalt, når Hans Pilgaard får besøg af to særdeles livlige damer! Skuespillerne Anne-Grethe Bjarup Riis og Anne Sofie Espersen lægger vejen forbi til en snak om tilværelsen både foran og bag kameraet - og så skal der quizzes til fordel for A Race Against Breast Cancer. Og her kan man ikke snakke udenom, for her er der kun ét rigtigt svar der gælder!
da
10:55 CEST
Hvem vil være millionær? Classic
Journalist Karen Thisted og tv-vært Huxi Bach lærte hinanden at kende, dengang de lavede radio. De er klare modsætninger, siger de selv, for mens Karen er den rapkæftede og vilde dame, trækker Huxi i en lidt anden retning. Alligevel har de udviklet et helt særligt venskab, som de begge sætter stor pris på. Under besøget hos Hans Pilgaard forsøger de at vinde en stor check til Læger uden Grænser.
da
11:40 CEST
 Hudson og Rex
Da en dumdristig vovehals på mystisk vis styrter i døden, afslører Hudson og Rex en sammensværgelse i byens parkour-miljø.
da

Gwida Tat- Televixin - il-Ħamis, il-Ħamis, 16 ta Mej, 2024

12:25 CEST
 Murdoch Mysterierne
Da deres tog afspores, mistænker Ogden og Brackenreid, at det var sabotage for at skjule et mord.
da
01:15 CEST
 Murdoch Mysterierne
Da Murdoch efterforsker mordet på en mandlig charmør, er Crabtrees tante den hovedmistænkte.
da
02:00 CEST
Hos Hans
Det bliver FABULOUS 'Hos Hans' - for den altid positive vitaminbombe med det gode humør, Ole Henriksen, er nemlig gæst. Humøret stiger yderligere, når eventyrer og direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, gæster sofaen sammen med sangerinde Lis Sørensen. Hans Pilgaard udfordrer Oles høje tempo og energi i Skriftestolen, mens Rane viser, hvordan man skyder med bue og pil. Lis synger sit store hit 'Verden er i farver' sammen med husorkesteret Blichfeldts Bagmænd.
da
02:40 CEST
Elizabeth - historien om en dronning
Elizabeth II er den længst siddende monark i britisk historie. Under hendes embede har hun udnævnt 13 premierministre - fra Sir Winston Churchill til Theresa May og set til, mens det britiske imperium udviklede sig til det Commonwealth, vi kender i dag. I denne dokumentarserie kommer vi helt tæt på kvinden, moderen og dronningen, der både har oplevet familietriumfer og tragedier og i svære tider har måtte vælge mellem familien og sin pligt som monark. Hele historien bliver fortalt af både dronningens premierministre, medlemmer af den kongelige hushold og de nærmeste venner til Elizabeth.
da
03:25 CEST
Godnat
da
04:35 CEST
 Fornyet mistanke
Da et overfald i et bageri bliver sat i forbindelse med flere grove overfald med fysisk overgreb, der skete for ti år siden på den lokale chokoladefabrik, må Pullman og hendes hold efterforske sagen som en jagt på en serieforbryder. Som efterforskningen skrider frem, kommer alle chokoladefabrikkens hemmeligheder frem i lyset, og pludselig står holdet med mange flere sager, end de regnede med.
da
05:25 CEST
 Skadestuen i Holby
Connie bliver rasende, da hun finder ud af, at Sam er gået imod hendes vilje. Dylan får et angstanfald, mens han behandler en patient.
da
06:15 CEST
 Skadestuen i Holby
Ethans besættelse af Scott Ellisson påvirker hans forhold til Alicia. Imens putter Connie og Sams fejde teamet i en akavet situation.
da
07:05 CEST
 Hospitalet i Holby
Dominic har et brændende ønske om at arbejde sammen med den nye konsulent Ange Goddard, men han indser snart, at hun er svær at imponere.
da
08:05 CEST
 Hospitalet i Holby
Friedas liv er endelig tilbage på ret køl. Men der er ikke ro i farvandet ret længe, da Roman pludselig dukker op igen. Xavier forsøger at hjælpe Donna.
da
09:10 CEST
 Fornyet mistanke
Holdet genoptager sagen om drabet på graffitkunstneren Danny "Flak Tyler", da der bliver lavet graffiti rundt omkring i London, hvor drabet på "Flak" bliver tilstået af en ukendt person. Brian Lanes nye hobby tager dog så meget af hans tid, at han ikke følger tilstrækkeligt op på en af holdets mistænkte, og det er ved at ødelægge hele efterforskningen.
da
10:05 CEST
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
10:55 CEST
 Bjerglægen
En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.
da
11:45 CEST
 Bjerglægen
En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.
da
12:35 CEST
 Die Bergretter
Del 1. En skoleklasse kommer i livsfare under en skitur. Flere elever og en vikar forsvinder, og et farligt kærlighedsdrama udspiller sig i den tætte tåge. For at hjælpe må bjergredderne først trodse det voldsomme vejr.
da
01:25 CEST
 Die Bergretter
Del 2. De to teenagere er begravet under en lavine, og bjergredderne lider et hårdt tilbageslag. Der er stadig ingen spor af Anton, så Jessika Pollath blander sig i eftersøgningen. Snart lærer hun om Antons forhold til vikaren Tina.
da
02:10 CEST
 Kommissær Rex
Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.
da
03:05 CEST
 Kommissær Rex
Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.
da
03:55 CEST
 Mord i Alperne
Jerry og Johanna bliver vidner til et styrt, hvor en succesfuld rytter falder af sin hest. Det viser sig hurtigt, at hesten er blevet blændet med en laser.
da
04:55 CEST
 Death in Paradise
Under den populære pokerturnering Caribien Masters dør spilleren Bobby Rodriguez. Jack Mooney og hans politihold opdager hurtigt, at Rodriguez blev forgiftet med sine egne kort, men ingen har tilsyneladende været i nærheden af kortene. Alle spillere er derfor i søgelyset, indtil Mooney falder over et par røntgenbriller, en forgiftet cigar og en familiehemmelighed.
da
05:55 CEST
 Death in Paradise
Den berømte thrillerforfatter Frank O'Toole bliver fundet dræbt efter en tidlig morgendukkert. Mistanken falder først på offerets kone, Valerie, men øjenvidner kan bekræfte, at Frank var alene i vandet. Men hvordan er morderen kommet fra huset til havet uden at blive set? Andetsteds har Dwayne travlt med at finde en date til en kærlighedsfestival og får hjælp fra uventet side.
da
06:55 CEST
 Hudson og Rex
Da en kontroversiel universitetsprofessor bliver fundet død i sit undervisningslokale, efterforsker Charlie og Rex sagen. Imens går Jesse undercover og ender hurtigt i en farlig situation.
da
07:45 CEST
 sønnen fra amerika
For tyve år siden stak Jens Nielsen (Poul Reichhardt) af til Amerika efter en mindre heldig episode, hvor han blev beskyldt for tyveri. Han har ikke spildt tiden i det fremmede og vender efter mange års flid og initiativ hjem som en flot og holden mand. I hjembyen genopfrisker han nu gamle bekendtskaber, og da en tvangsauktion truer den lokale godsejer, slår Jens til, for han ser store muligheder i det forsømte gods. Det er imidlertid ikke alle, der bryder sig om de omvæltninger, som følger med Jens' hjemkomst, og godsejerens niece, Ingrid (Lisbeth Movin), er dybt ulykkelig og ønsker sig langt væk. Men skæbnen er som bekendt lunefuld!
da
09:20 CEST
Kate and The King: A Special Relationship
I denne hjertevarmende dokumentar får seerne indblik i det unikke venskab og støttesystem, der er opstået mellem kong Charles og prinsesse Kate, mens de begge hver især kæmper mod kræften.
da
10:05 CEST
Hvem vil være millionær? Classic
Journalist Karen Thisted og tv-vært Huxi Bach lærte hinanden at kende, dengang de lavede radio. De er klare modsætninger, siger de selv, for mens Karen er den rapkæftede og vilde dame, trækker Huxi i en lidt anden retning. Alligevel har de udviklet et helt særligt venskab, som de begge sætter stor pris på. Under besøget hos Hans Pilgaard forsøger de at vinde en stor check til Læger uden Grænser.
da
10:50 CEST
Hvem vil være millionær? Classic
Skuespiller og standupkomiker Jonatan Spang er for tiden på turné med sit nye onemanshow. Alligevel har han taget en aften ud af kalenderen for at quizze i selskab med skuespiller David Dencik. De to gode venner og kolleger glæder sig til at spille til fordel for Gadejuristen, der yder retshjælp til udsatte mennesker. Femten rigtige svar hos Hans Pilgaard udløser en million, så det er bare om at komme i gang.
da