Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV gids - sestdiena, 2024.05.25.

00:10
Victorious
De kinderen nemen Sikowitz mee naar het theater om zijn 10-jarig jubileum te vieren. Maar het onderwerp van het stuk maakt Sikowitz erg somber, Tori moet hem opbeuren.
nl
00:35
Victorious
Andre krijgt gevoelens voor Jade terwijl ze samen aan een liedje werken. Tori probeert hem te helpen om over Jade heen te komen, maar dit blijkt moeilijker dan verwacht.
nl
00:55
De Thundermans
Als de vrienden van Phoebe en Max tijd met elkaar doorbrengen, proberen ze in volle paniek de nieuwe relaties te ondermijnen met een ongezellig avondje naar de film.
nl
01:20
Danger Force
Chapa wil niet dat haar vrienden erachter komen dat ze geen ouders heeft. Tijdens ouderavond huurt ze daarom een acteur in om Chapa's vader te spelen. Maar er is één proleem: de acteur kan niet acteren.
nl
01:40
Danger Force
Na een uit de hand gelopen grap, verschijnt er een levensgevaarlijke alien in het Man's Nest. De alien valt als een blok voor Bose.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick gaat terug in de tijd naar toen Opat nog een kleine jongen was. Grot Pat maakt een show.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De Patrick Show krijgt concurrerende sponsors. De familie bezoekt het paleis van Koning Neptunus.
nl
02:45
Huize Herrie
Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.
nl
03:05
Huize Herrie
Lori krijgt een bijbaantje als serveerster in het restaurant van pap, maar ze vind het moeilijker dan verwacht. Lacey St. Clair kijkt met haar hondje Victoire neer op Lana, die lekker in de troep speelt met Charles.
nl
03:25
Huize Herrie
Na Walts mislukte poging tot romance, proberen Charles, Cliff en Geo hem te helpen. Lincoln en Clyde smeken hun ouders om ze naar ruimtekamp te laten gaan.
nl
03:50
SpongeBob
Octo heeft een auditie bij het Philharmonisch orkest, maar hij is niet wakker te krijgen. Meneer Krabs en zijn personeel verzorgen de catering in een chique landhuis.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob opent ongewild zijn eigen Krabburger restaurant. Plankton wordt het restaurant uitgegooid door Karen.
nl
04:30
SpongeBob
SpongeBob laat Patrick zien hoe leuk het kan zijn in de bibliotheek.
nl
04:45
SpongeBob
Meneer Krabs maakt zich zorgen wanneer Plankton niet meer de geheime formule probeert te stelen.
nl
04:55
SpongeBob
De Geheime Formule komt als bewijsmateriaal in handen van de politie. Meneer Krabs en SpongeBob gaan er als politieagenten op af.
nl
05:05
SpongeBob
Sandy doet mee aan een schip-in-een-fles wedstrijd, maar haar pogingen blijven mislukken. Daarom vraagt ze SpongeBob om hulp.
nl
05:15
SpongeBob
De Geheime Formule komt als bewijsmateriaal in handen van de politie. Meneer Krabs en SpongeBob gaan er als politieagenten op af.
nl
05:25
SpongeBob
Karen heeft een computervirus. Aan SpongeBob de taak om deze te verwijderen.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer de kinderen teveel suiker aangeboden krijgen, breken ze het hele kamp af.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob, Patrick en Sandy verblijven deze zomer op de camping. Ze doen allerlei spelletjes, maar als ze tikkertje spelen op een regenachtige dag, raken de andere kampeerders erg gefrustreerd.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark gaat undercover om het perfecte cadeau voor zijn moeder, mama Shark, te vinden.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Bij de start van de race naar Sky High Mountain dreigt één van Crusher's valsspelers Blaze voorgoed aan de kant te zetten. Om terug in de race te komen, heeft Blaze krachtbanden nodig.
nl
06:35
PAW Patrol
Piraten zeilen de woestijn in maar raken al snel verdwaald. Francois en Kaptein Turbot houden een vogelspotwedstrijd. Terwijl ze de mooiste foto's proberen te maken, komen ze allebei in nood.
nl
07:00
The Patrick Star Show
Patrick huurt goedkope spoken in om bij hem thuis te komen spoken, maar hij krijgt waar hij voor betaalt. Patrick krijgt plotseling een onnatuurlijk groeispurt in zijn late pubertijd.
nl
07:25
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
07:50
Huize Herrie
Luna wil graag doorbreken als rockster. Wanneer ze ontdekt dat Chunk, haar roadie, die droom ook had en hij het dus niet gemaakt heeft, wil Luna de muziek opgeven.
nl
08:00
Huize Herrie
Luan heeft een oogje op Benny. Als hij zich inschrijft voor schooltoneel, doet zij dat ook. Lincoln is gek op goochel shows en Clyde houdt van antiek snuffelen. Lincoln vindt dat juist saai en bedenkt een smoes om niet mee te hoeven.
nl
08:25
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
08:50
De Casagrandes
Carlota's vlog wordt geliked door haar popidool. De familie krijgt vrijkaarten voor een concert, maar het is de vraag of dat een goed idee is. Hector komt op dezelfde school als Ronnie Anne en Carl, als hij besluit zijn lagere school af te maken.
nl
09:15
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de geheime formule in handen te krijgen. Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
09:40
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
10:00
The Patrick Star Show
De Ster familie moet een manier zien te vinden om genoeg geld verdienen, zodat ze seizoen twee van de show kunnen maken. Patrick wordt de host van een spelletjesshow en laat de rest van de familie meespelen aan vreemde spelletjes.
nl
10:25
Monster High
Om aan Monsterjagers te ontsnappen, moet Clawdeen accepteren wie ze is om zichzelf en Cleo te redden. Frankie's identiteitscrisis tijdens de schoolfoto's zorgt ervoor dat ze een camera verandert in een levend, zielenzuigend monster.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
11:40
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
12:00
Danger Force
Volt en Shoutout doen er alles aan om van een geobsedeerde superfan af te komen.
nl
12:25
Danger Force
Ray roept de hulp in van de Danger Force-klonen wanneer de echte Danger Force op een missie buiten de stad moet. Maar hij realiseert zich al snel dat hoewel de klonen op hun superhelden lijken, ze toch heel anders zijn.
nl
12:50
Henry Danger
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
nl
13:15
Henry Danger
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.
nl
13:40
Henry Danger
Doordat Jasper een schakelaar overhaald, zijn hij, Piper, Charlotte, Henry en Ray ingesloten. Het drietal beneden in de Man Cave, en Jasper en Piper boven in de winkel.
nl
14:00
De Thundermans
Hank is de nieuwe scheikundeleraar op de school van Phoebe en Max, maar als hij kalkoenbroodjes eet die hem slaperig maken, gebruiken ze hun krachten om hem te helpen.
nl
14:25
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl
14:50
Huize Herrie
De bende strijdt om de titel 'Beste vrienden van de middelbare school', waardoor een breuk ontstaat in de groep. Lana probeert een thuis te vinden voor de exotische huisdieren die de 'Royal Woods Animal Shelter' moeten verlaten.
nl
15:15
Huize Herrie
Lori heeft het gevoel dat ze de grapjes binnen de familie niet meer meekrijgt. Luna heeft haar vriendschap met Mick Swagger enigszins aangedikt. Nu moet ze hem zien te overtuigen mee te doen met het dansfeest op school.
nl
15:35
Huize Herrie
Lincoln wordt de assistent van Luan bij haar optredens, maar springt zelf in de spotlights. De scholen geven sneeuwvrij. Iedereen is blij, behalve Lisa die toch eigenlijk naar school wil.
nl
16:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie maken citroenlimonade, voor ouderen die aan het sporten zijn. Zokie komt erachter dat Ruby soms last heeft van wat ongeluk in haar leven.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
17:00
De Thundermans
Max gebruikt Phoebe om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.
nl
17:25
De Thundermans
Phoebe past op het verlegen broertje van haar vriendje, maar de vriendelijke jongen ontdekt zijn kwade kant als hij één van Max's uitvindingen in handen krijgt.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
18:40
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
19:05
Danger Force
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.
nl
19:25
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
20:15
Henry Danger
Henry wordt niet uitgenodigd voor de verjaardag van Debbie, omdat iedereen denkt dat hij het jaar ervoor een bijna-dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Wanneer iedereen toch gaat, besluit Henry de waarheid achter het ongeval alsnog te achterhalen.
nl
20:40
Henry Danger
Steeds meer apparatuur in de `man cave' gaat stuk, maar Ray wil de monteur niet laten komen omdat hij ruzie met hem heeft. Tegelijkertijd dreigt Henry uit het basketbalteam gezet te worden omdat zijn coach een betere, maar veel oudere speler heeft.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl
21:25
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
21:50
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
22:15
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
22:40
De Thundermans
De Thundermans doen mee aan een wedstrijd om een droomvakantie te winnen. Ze kunnen het niet eens worden over de bestemming, dus doen ze mee met twee teams.
nl
23:05
iCarly
Carly, Sam en Freddie krijgen van school een opdracht om zelf iets uit te vinden dat ook goed is voor de natuur. Carly bouwt uiteindelijk een illegale nucleaire generator.
nl
23:30
iCarly
Een zanger wint een televisiewedstrijd nadat een iCarly webcast voor een scherpe toename in het aantal kijkers zorgt. Nu hebben ze medelijden met de degene die tweede is geworden en helpen die met het maken van een muziekclip.
nl
23:50
Henry Danger
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen.Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
nl

TV gids - svētdiena, 2024.05.26.

00:10
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
00:35
De Thundermans
Max en Phoebe gebruiken hun krachten om lol te trappen op Spijbeldag, maar als ze zich bedenken dat de school bewakingscamera's heeft, nemen ze Billy en Nora in de arm om de beelden te wissen, voordat hun geheim wordt onthuld.
nl
00:55
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
01:20
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
01:40
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Wanneer de afstandsbediening tussen de bankkussens valt, moet Patrick de bank induiken om hem te gaan zoeken. Patrick organiseert een geldinzameling voor slakken die niet kunnen dansen.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick host een speciale awardshow, maar Oma Tentakel heeft een hekel aan awardshows en probeert de show te saboteren..
nl
02:35
Huize Herrie
Luna speelt in de nieuwe band van haar vader. Ze maakt zich echter zorgen over haar reputatie als haar vrienden haar zien optreden. Lisa ontdekt hoe ze Lily's nachtmerries kan stoppen: door in haar dromen te gaan en er zelf tegen te vechten.
nl
02:55
Huize Herrie
De bende strijdt om de titel 'Beste vrienden van de middelbare school', waardoor een breuk ontstaat in de groep. Lana probeert een thuis te vinden voor de exotische huisdieren die de 'Royal Woods Animal Shelter' moeten verlaten.
nl
03:20
Huize Herrie
Lori heeft het gevoel dat ze de grapjes binnen de familie niet meer meekrijgt. Luna heeft haar vriendschap met Mick Swagger enigszins aangedikt. Nu moet ze hem zien te overtuigen mee te doen met het dansfeest op school.
nl
03:40
SpongeBob
Wanneer SpongeBob hem een verhaal vertelt, besluit Patrick dat hij een paard wil worden. Zijn avontuur blijkt echter niet zo spannend te zijn als gedacht.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob wordt ontslagen bij de Krokante Krab. Zijn wereld stort in, maar al snel begint hij te solliciteren bij andere restaurants.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob denkt dat er een sluipweg is waardoor hij nog vroeger op zijn werk kan zijn, maar raakt verdwaald. SpongeBob is weer eens gezakt voor zijn rij-examen en Meneer Krabs werpt zich op als rij-instructeur.
nl
04:35
SpongeBob
Een groep kinderen steelt de grill van de Krokante Krab. SpongeBob en meneer Krabs doen er alles aan om deze weer te vinden.
nl
04:45
SpongeBob
Sandy, Karen en mevrouw Puff gaan een avondje samen op stap om wat stoom af te blazen. Ze besluiten om een grap uit te halen met Spongebob en Plankton.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob gaat naar de stad, Bubbelstad, waar zijn oude vriend woont.
nl
05:05
SpongeBob
Sandy praat over de nachtelijke avonturen van Gerrit en zijn geheime vriend Spot.
nl
05:20
SpongeBob
SpongeBob gaat werken op de boerderij van Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen.
nl
05:30
SpongeBob
Patrick maakt SpongeBob lid van zijn Vereniging van Leeghoofden. SpongeBob speelt het spel mee.
nl
05:40
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer de voedselbus niet op komt dagen, besluiten SpongeBob en zijn vrienden de bus te zoeken.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob en Patrick vinden een hut met kampeerders, die ze helpen nachtinsignes te verdienen.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Als een potje koraalkegelen uit de hand loopt, moet Baby zijn haaienkracht leren beheersen.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Sparkle wil meedoen in de grote race. Maar helaas, in deze race mogen alleen monstertrucks racen die een badge hebben met vier plaatjes. En Sparkle haar badge is nog helemaal leeg.
nl
06:35
PAW Patrol
Chase droomt dat hij en Chickaletta van lichaam zijn verwisseld. Burgemeester Humdinger heeft een automatische zelfloopbroek ontwikkeld zodat hij de Magnifieke Atleetwedstrijd kan winnen.
nl
07:00
The Patrick Star Show
Patrick reist naar het binnenste van Cecil om te leren hoe het lichaam werkt. Cecil wil met de kinderen gaan kamperen, maar Octina zoekt het drama van reality-tv.
nl
07:25
Huize Herrie
Als Clyde de kans krijgt om op een kookacademie te worden aangenomen in Frankrijk, willen zijn vrienden hem juist dichterbij huis proberen te houden. Lola en Lana gaan de strijd aan om de nieuwe tweeling voor de campagne van Tante Jans te worden.
nl
07:50
Huize Herrie
Lola krijgt thuis onderwijs. De anderen vinden ook dat ze reden hebben om thuis te leren.
nl
08:00
Huize Herrie
Na Walts mislukte poging tot romance, proberen Charles, Cliff en Geo hem te helpen. Lincoln en Clyde smeken hun ouders om ze naar ruimtekamp te laten gaan.
nl
08:25
De Casagrandes
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. Ondertussen wordt Par een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen, op een ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.
nl
08:50
De Casagrandes
Ronnie Anne denkt dat het huwelijk van haar grootouders in de problemen is nadat ze een tv-show heeft gezien. Ronnie Anne leert de kunst van de dans 'baile folklorico' en komt erachter dat haar instructeur nogal intens is.
nl
09:15
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider. SpongeBob klimt op het dak om een krabburger uit de schoorsteen te halen, en durft vervolgens niet meer naar beneden.
nl
09:40
SpongeBob
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen. Meneer Krabs en Plankton moeten na een aanrijding terug naar de vaarschool en belanden in dezelfde klas als SpongeBob.
nl
10:00
The Patrick Star Show
De familie Ster heeft superkrachten en ze worden door de burgemeester ingehuurd om goede daden te verrichten in de stad. Cecil krijgt een baantje als bewaker van het museum en moet een erg kostbare kunstcollectie beschermen.
nl
10:25
Monster High
Toralei en Lagoona dreigen Draculaura te ontmaskeren als heks, en saboteren haar campagne om Hoofd Angstleider te worden; Clawdeen's vriendschap met Frankie en Draculaura wordt op de proef gesteld.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
12:00
Danger Force
Mitch Bilsky schrijft zich in bij SWAG. Schoolhoofd Ray en de Danger Force hebben geduld en wilskracht nodig om hem te helpen het onmogelijke te bereiken en te slagen voor de middelbare school.
nl
12:25
Danger Force
Wanneer een mysterieuze nieuwe kapper Swellview overvalt met een reeks gruwelijke kapsels, is het aan de Danger Force om de identiteit van de kapper te onthullen voordat hun eigen haar ook wordt afgeknipt.
nl
12:50
Henry Danger
Kid Danger redt Bianca uit een gevaarlijke situatie en ze kust hem. Henry wordt boos als hij beseft dit het een soort van vreemdgaan is.
nl
13:15
Henry Danger
De tas van mam is beroofd en aangezien pap in Baltimore zit, voelt Captain Man zich geroepen om over mam en de kinderen te waken. Hier is Henry helemaal niet blij mee.
nl
13:40
Henry Danger
Henry is door een schurk in een diepe droomtoestand gestraald. Charlotte wordt door Schwoz in Henry's droom gebracht om hem hopelijk weer wakker te krijgen.
nl
14:00
De Thundermans
Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is te ontmoeten, samen met zijn baby-broertje. Wanneer Max Billy en Nora mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.
nl
14:25
De Thundermans
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
nl
14:50
Huize Herrie
Lola schaamt zich voor haar familie en doet zich voor als een McBride om indruk te maken op haar nieuwe verfijnde vriendin. Lincoln en zijn vrienden realiseren zich dat het werk op Liam's boerderij zwaarder is dan ze dachten.
nl
15:15
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
15:35
Huize Herrie
Lincoln en Clyde moeten op snuffelstage en willen naar Flips' snack en tank. Lincoln gaat op bezoek bij Pap-pap, die sinds kort in een bejaardenhuis woont.
nl
16:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby wil haar haar zelf doen zonder hulp. Wanneer haar haar meer in de knoop raakt vraagt ze uiteindelijk aan Zokie om zijn Ruimtemagie te gebruiken om haar haar te ontwarren.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Steen, Papier en Schaar ontdekken dat ze dubbelgangers hebben die een veel beter leven leiden dan zij. Ze doen er alles aan om zich te bewijzen. Papier en Steen doen er alles aan om een ruzie tussen Schaar en magiër Catalina te stoppen.
nl
17:00
De Thundermans
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld wanneer hij een opdracht krijgt aangeboden, aan de andere kant van de zee.
nl
17:25
De Thundermans
Phoebe voelt zich gedwongen haar vader te kiezen als haar held in de Superhero Mentor Program, hoewel ze eigenlijk iemand anders zou willen kiezen.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
18:15
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
18:40
Danger Force
Ray realiseert zich dat er een plaaggeest uit de jaren twintig in de school ronddwaalt. Danger Force probeert de geest tevreden te stellen door hem te helpen met zijn onafgemaakte zaken.
nl
19:05
Danger Force
Captain Man gaat in staking, omdat hij weigert te betalen voor kunstwerken die hij tijdens een missie heeft vernietigd. De vice-burgemeester stelt daarom een nieuwe held aan, Monsieur Man, om Swellview te verdedigen.
nl
19:25
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe en Max Thunderman lijken een doorsnee tienertweeling, maar maken deel uit van een gezin van superhelden. Phoebe wendt haar krachten aan voor het goede, maar Max gaat voor de duistere kant.
nl
20:15
Henry Danger
Henry wordt per ongeluk geraakt door de straling van een machine in de man cave. Hierdoor wordt hij steeds mannelijker, tot in het extreme. De symptomen openbaren zich tijdens een etentje met een meisje.
nl
20:40
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
21:25
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
21:50
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
22:15
De Thundermans
Hank is de nieuwe scheikundeleraar op de school van Phoebe en Max, maar als hij kalkoenbroodjes eet die hem slaperig maken, gebruiken ze hun krachten om hem te helpen.
nl
22:40
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl