TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV gids - pirmdiena, 2024.05.27.

00:00
Verdensmænd
Heino Hansen får en stor og meget personlig overraskelse. Bo Lydmand får en udfordring, der er så vild, at han er i tvivl om, hvorvidt han kan gennemføre.
da
00:35
På patrulje i natten
Robbie forsøger at få styr på en aggressiv mand udenfor en travl bar, Emily skal undersøge en mistænkt, der ikke er samarbejdsvillig, og Zoe og Vic skal opspore en sårbar kvinde.
da
01:20
Korpset - gjort af det rette stof
Hvem kan klare de ekstreme fysiske og mentale prøvelser? Hvem kan gå hele vejen, når 14 unge aspiranter bliver samlet i et område ved Vesterhavet til otte benhårde døgn? Antallet af aspiranter bliver reduceret allerede i løbet af kursets første døgn, da de træder ind i en ukendt og ubarmhjertig verden. Foran dem venter otte døgn som aspiranter i et forløb ledet af tre tidligere jægersoldater og en tidligere frømand.
da
02:05
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer.
da
02:50
Stormester UK
Alex Horne er begejstret over en opgave, som involverer en djævelsk gåde. Samtidig har Morgana Robinson gang i noget med ærter.
da
03:35
Stormester UK
For første gang er de fem komikere nødt til at samarbejde, når stormester Greg Davies får dem til at bestige et bjerg.
da
04:20
Stormester UK
Stormester Greg Davies må se på, mens Victoria Coren tegner en eksploderende kat, Alan Davies skader sig selv med en elastik, og Desiree Burch leger med sand.
da
05:10
Beverly Hills 90210
Dylan tager sammen med Matt til en spillehal, hvor han hjælper Matt med en klient, som nægter at betale sin regning. Næste dag er Kelly, Gina, Matt og Dylan sammen i spillehallen. Her lider deres forhold skibbrud, da Kelly under en hypnotisørs optræden bliver spurgt, hvem hun gerne vil strande på en øde ø sammen med. Samtidig fortæller Donnas forældre hende, at de skal skilles.
da
05:55
Dybvaaaaad
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aalborg.
da
06:25
Dybvaaaaad
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aarhus.
da
06:55
Dybvaaaaad
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Nuuk i Grønland.
da
07:30
Dybvaaaaad
'Dybvaaaad' tager på danmarksturne og starter på Bremen i København. Intet er helligt for Tobias Dybvad, der gerne giver alle tv-personligheder, realitystjerner og aktuelle tv-koncepter en kærlig behandling med sine sjoveste jokes.
da
07:55
Helt sort
Melvin deltager i en orkidekonkurrence i Sjællands Orkideklub og må indse, at han stadig har meget at lære om den fine blomst. I Danmarks eneste poloklub kommer Melvin højt til hest og ender som målscorer med klubbens flotte selvtillidsbold. Turen slutter med et brag hos Anders, der fyrer kanoner af i sin fritid.
da
08:30
Toppen af poppen
Syv kendte musikere fortolker hinandens musik i Billeskovhus på Fyn. Sæsonens yngste deltager Maximillian fortæller om sin udvikling fra ung ballademager til succesfuld musiker. Undervejs bliver hans musik taget under kærlig behandling, hvor især Nicklas Sahls version rører ham dybt.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Josh er død efter en tragisk ulykke. Brandon holder tale ved begravelsen, men han har svært ved at komme sig over den meningsløse død. Kelly føler sig hjælpeløs og søger råd hos Andrea. Donna og Claire er blevet veninder, men hvordan vil det gå, når Claire præsenterer sin nyeste flamme - David. Dylan er stadig kun optaget af billard og druk, men Valerie opgiver ham ikke så let.
da
10:15
Beverly Hills 90210
Kelly kommer tilfældigvis forbi Valeries dør og kan lugte hash. Hun spørger Valerie, om det er rigtigt, men får en overbevisende løgn. Den køber Kelly bare ikke. Dylan er stadig langt ude. Valerie opsøger ham ind imellem, men hun holder også Steve varm. Kelly forsøger at advare Steve, men Valerie har flere beskidte tricks i ærmet.
da
11:05
Beverly Hills 90210
Et af universitetets kollegier har en kæmpe bjørn som maskot, og den er bevogtet døgnet rundt. Naturligvis mener Steve, Donna og Kelly at det er på tide, den bliver bortført. Brandon får problemer, da et asiatisk statsoverhoved kommer på besøg. Hans regime udfører tortur på fanger, og det bør studenterne stævne ham for. Donna er igen sammen med Ray Pruitt, og han lægger an på hende.
da
11:50
Alene sammen
Parrene kommer tættere på hinanden både mentalt og fysisk. Især Olfert og Cosima får anledning til masser romantisk og berøring.
da
12:20
Diamantfamilien
Katerinas tålmodighed bliver sat på en hård prøve, når hun inviterer sine fire børn med på forretningsrejse til diamantbørsen i Israel. Der er dømt flossede nerver, når de fem samles i et lille lukket kontor med diamanter for millioner, inden turen går til Betlehem og det døde hav. Men hvordan er pasreglerne egentlig, når man krydser grænsen? Og hvor meget hud må man vise, når man besøger en hellig by?
da
12:55
Menneskekender
Hvem har smadret sine forældres væg-til-væg-reol, mens de var på ferie? Og hvem er typen, der har suspekte kroge hængende i loftet? Se med, når Anders Morgenthaler, Signe Lindkvist og Julia Sofia quizzer imod Adam Duvå Hall, Rasmus Bruun og Mette Lindberg i dette afsnit af ZULUs 'Menneskekender'.
da
13:45
Kærlighed hvor kragerne vender
På Lolland-Falster skal pigerne møde fyrenes familier for første gang. Morten har inviteret sine piger med hjem til forældrene i Toreby, mens resten af drengene har sat deres piger og familier i stævne på en restaurant. Christie må dele sin opmærksomhed mellem to potentielle svigerfamilier, da hun stadig dater både Jimmi og Kasper. Jimmi kløjs i frokosten, da Line afslører, hvor mange børn hun godt kunne tænke sig at få med sin fremtidige partner. Nicolai er særligt nervøs for, om hans søster kan lide hans date.
da
14:20
Den første date UK
Ostemageren Archie mestrer sit erhverv, men ikke sit kærlighedsliv. Lugter hans date med Emma af succes? Et juiceuheld sætter Esi og Mikes date i fare.
da
15:10
Den første date UK
Kan 23-årige Afope score, når hun dater fodboldtræneren Timi? Og har sygeplejersken Michael mødt sit match i den halvgræske hundeejer Andy?
da
16:00
Forræder
En ny forræder skal skjule sin identitet for sine gamle allierede. Og så bliver spillerne udfordret på deres værste fobier, hvis de vil vinde sølv til puljen.
da
17:05
Linde på Langeland
Bedst som badeværelset begynder at tage form, nedlægger Joakim veto mod Sofies grønne genbrugstoilet, og bestiller i stedet lyserøde fliser. Sommeren på Langeland lakker mod enden, og selvom absolut intet i huset står færdigt, kan familien alligevel holde en lille housewarming – oppe i havens store lindetræ.
da
17:40
Verdensmænd
Mens den gode trio fortsætter turen i Norge, vokser også Nikolajs afsky for Bos kuffert. Men midt i det hele sker der lidt af en overraskelse.
da
18:20
Stormester
Stormester Lasse Rimmer har samlet et nyt panel af kreative, krøllede hjerner, der består af Sofie Linde, Thomas Warberg, Stephania Potalivo, Jacob Taarnhøj og Melvin Kakooza. De vil gøre alt for at vinde dyrebare point i den benhårde konkurrence om det eftertragtede trofæ: stormesterens eget hoved i guld. I første runde skal de fem forsøgskaniner forsøge at puste et lys ud på længst mulig afstand og lave den bedste actionfilm med en skildpadde. Mark Le Fevre er naturligvis på pletten som den lydige assistent, der nøjsomligt dokumenterer alle resultater.
da
19:30
Stormester
Stephania Potalivo, Melvin Kakooza, Sofie Linde, Thomas Warberg og Jacob Taarnhøj står endnu engang over for stormester Lasse Rimmers kringlede og kreative opgaver, når de skal skrabe point sammen i den hårde konkurrence. De skal blandt andet spille bowling uden at vælte kegler og undersøge, om det er muligt at befrugte et chokoladeæg. De skal også binde sig selv ind, inden vi får afgjort, hvad der mon lyder bedst - en prut eller en sang af Gulddreng?
da
20:40
Korpset - gjort af det rette stof
Hvem kan klare de ekstreme fysiske og mentale prøvelser? Hvem kan gå hele vejen, når 14 unge aspiranter bliver samlet i et område ved Vesterhavet til otte benhårde døgn? Antallet af aspiranter bliver reduceret allerede i løbet af kursets første døgn, da de træder ind i en ukendt og ubarmhjertig verden. Foran dem venter otte døgn som aspiranter i et forløb ledet af tre tidligere jægersoldater og en tidligere frømand.
da
21:25
Nicki Bille - Sidste chance
Nicki er blevet overfaldet og har brækket kæben, og oplevelsen fra traumeterapien fylder stadigvæk. Han starter i misbrugsbehandling for at få hjælp.
da
21:45
Jens the Beast
Jens har besluttet at tale med sin far om den hårde barndom og det svigt, han mener, har præget ham til at ville være stor og stærk. Men vil han finde forsoning, eller kan det ødelægge forholdet for altid? Samtidig skal Jens igennem den sidste af fire operationer for at få fjernet olien i armene. Vil hans arme endelig blive under 50 cm, og kan han få opfyldt drømmen om at passe et jakkesæt?
da
22:10
Date mig nøgen UK
Cathy er klar til at slå sig ned og få nogle børn, men har svært ved at vælge den rigtige mand. Adam på 24 år hader onlinedating og har besluttet at barbere alt unødigt fra for at finde sit perfekte match.
da
23:00
Date mig nøgen UK
Kan den fitnessafhængige Sophie falde for en anden type end den sædvanlige bodybuilder, hun normalt dater? 25-årige Dom er bryllupsmodel, men leder nu efter manden, der for alvor kan føre ham op ad kirkegulvet.
da
23:50
Forræder
Spillerne er på en hæsblæsende togtur for at vinde sølvbarrer. Det bedste hold kommer også en tur i våbenkammeret, hvor én heldig spiller kan vinde et skjold, der beskytter mod at blive myrdet den kommende nat. Hvem bliver forvist, og hvem vil overleve endnu en nat?
da

TV gids - otrdiena, 2024.05.28.

00:55
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad finkæmmer tv-programmerne og finder de sjoveste klip, som han præsenterer for dig - som sædvanlig med en god portion humor, parodier og sarkasme. 'Dybvaaaaad'-touren er denne gang landet i Horsens.
da
01:20
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har fundet de tåbeligste tv-momenter frem - hvis han altså selv skal sige det. Og det skal han. I 'Dybvaaaaad'.
da
01:50
Beverly Hills 90210
Kelly fortæller Matt om voldtægten. Og Dylan udlover en dusør på 100.000 dollars til den, der kommer med informationer, som fører til gerningsmandens anholdelse. Joe beder Matt om at hjælpe ham med at lægge sag an mod ordensmagten for politibrutalitet. Bagefter kigger Joe ind hos "Now Wear This", hvor Kelly arbejder alene. Noah gør det forbi med Donna, og Gina fortæller David, at hun lider af bulimi.
da
02:30
LEGO Masters Australia
Det vil buldre og brage, når holdene skal bygge en borg, der efterfølgende skal smadres af en bowlingkugle. Hvem kan lave den mest imponerende strike?
da
03:35
Stormester UK
Det er afsnit 100, og deltagerne har deres egne, helt unikke måder at fejre det på. Guz Khan barrikaderer eksempelvis sig selv i stormesterens hus.
da
04:20
Menneskekender
Mark Le Fêvre, Anders Stegger og Sara Bro kæmper imod Ibi Makienok, Mikkel Klint Thorius og Jeanette Ottesen, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter.
da
05:15
Beverly Hills 90210
Kelly og Dylan løber ind i hinanden og drikker en kop kaffe sammen. Men uheldigvis bliver de snart involveret i et overfald, der ender med, at de to hjælper en gravid kvinde på hospitalet. For at skjule at de var sammen, udpeger Kelly Steve som helten. Måske er det på tide, at Kelly og Dylan erkender, at det skal være dem? Men hvad så med Matt og Gina- der i øvrigt får et tilbud om at blive skøjte-kommentator.
da
06:00
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' er klar til at få dig til at rulle rundt af grin og ind i et vanvittigt univers af jokes, parodier og tåbeligheder - denne gang fra Ballerup.
da
06:30
Dybvaaaaad
'Herning, er I klar til jokes?' Se med fra det midtjyske, når Tobias Dybvad kærligt og ærligt deler ud af parodier, sketches og satire om tv-koncepter og realitystjerner - fra Herning.
da
07:00
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad finkæmmer tv-programmerne og finder de sjoveste klip, som han præsenterer for dig - som sædvanlig med en god portion humor, parodier og sarkasme. 'Dybvaaaaad'-touren er denne gang landet i Horsens.
da
07:25
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har fundet de tåbeligste tv-momenter frem - hvis han altså selv skal sige det. Og det skal han. I 'Dybvaaaaad'.
da
07:55
Helt sort
Det går stille for sig, når Melvin hjælper Hans med at stable sten på stranden, og han ser området i bil til et noget anderledes, men yderst komfortabelt orienteringsløb. Pulsen kommer dog op, når Melvin finder ud af, at en thybo kan meget mere end at bevæge sig på et surfbræt. Han skal nemlig til en gang mavedans med de lokale kvinder fra Thy Mavedanserforening.
da
08:30
Toppen af poppen
I Billeskovhus på Vestfyn fortolker syv kendte sangere og sangskrivere hinandens musik. Det bliver en dag med både personlige og sjove historier, når Iris Gold er dagens hovedperson. Iris’ musikgenre ligger fjernt fra de andre seks musik, så de har en stor opgave foran sig, når de skal lave deres egne versioner af hendes sange.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Steve er så glad for sig selv og sin succes i The Peach Pit, at han føler sig usårlig. Men så kommer brandtilsynet på besøg, og inden den snebold er færdig med at rulle, har Jim Walsh fået at vide, at Dylan har mistet hele sin formue. Ray laver en halv aftale med Donna, men Griffin kommer forbi med blomster og bortfører Donna i en stormkur. Imens er Claire og David alene hjemme, og det bliver en fængslende oplevelse.
da
10:15
Beverly Hills 90210
Efter afsløringen af lillepigerollen er Valerie ved at pakke sine ting for at tage hjem til Buffalo. Men så let går det ikke. Donna er på kollisionskurs med et forhold til både Griffin og Ray. Andrea og Jessie mærker, at de kommer fra meget forskellige religiøse kulturer. Men hvilken af dem skal lille Hannah tilhøre? Dylan er nu så langt ude, at der ikke er grænser for, hvad han kan finde på.
da
11:05
Beverly Hills 90210
Dylan er nu så langt ude, at der næsten ikke er nogen vej tilbage. Men så bliver han vækket af Cindy, der vil have ham med hjem. Han vrænger af hende, men lader sig alligevel overtale. Hjemme i familien Walshs hus er alle vennerne samlet for at fortælle Dylan, hvor meget han betyder for dem. De vil have ham til at indse, at han ikke længere kan klare sine problemer selv, men er Dylan overhovedet i stand til at tage imod deres råd?
da
11:50
Bachelorette
Tre mænd får fornøjelsen af Lissas selskab på en meget anderledes og sjov gruppedate. Sofie har inviteret en mand på en kreativ og intim date, der får jalousien frem hos de andre mænd i huset. For vedkommendes tilgang til at date og forføre er meget anderledes, end hvad de andre er vant til.
da
12:25
Diamantfamilien
Årets sommerferie skal planlægges, og mama Katerina synes, at rejsen skal give mening. Familien Pitzner har derfor fundet et hjem for vanrøgtede gadehunde langt ude på landet - i Rumænien! Flybilletterne er købt, og 200 hundehalsbånd er samlet ind, da det viser sig, at Thalias egen hund Luluwa helt uventet føder et kuld hvalpe. Hvordan kan man hjælpe andre hunde, hvis det er på bekostning af ens egne?
da
13:00
Menneskekender
Hvem er typen, der har sex i Tivoli? Det skal to hold af menneskekendere finde ud af, når Sofie Linde, Jasper Ritz og Kathrine Abrahamsen dyster mod Topgunn, Emil Lange og Pelle Peter Jensen.
da
13:50
Kærlighed hvor kragerne vender
Nu er det snart tid til, at fyrene skal tage det afgørende valg. De inviterer derfor deres piger på en allersidste date for at blive klogere på, hvem der er det bedste match. Kasper inviterer sine piger i Knuthenborg, Morten tager sine dates med hjem til Kraghave, mens Nicolai har inviteret sin date med ud til et helt specielt sted, som står hans hjerte nær. Jimmi har inviteret på båddate nede i havnen, men fyrene må sande, at det bestemt ikke er blevet et nemmere valg, efterhånden som de lærer deres udvalgte piger bedre at kende. Christie dater stadig to af fyrene, så også hun står over for et svært valg.
da
14:20
Den første date UK
Kan 23-årige Afope score, når hun dater fodboldtræneren Timi? Og har sygeplejersken Michael mødt sit match i den halvgræske hundeejer Andy?
da
15:10
Den første date UK
Louise viser sin date et særligt trick, Clayton håber at møde en ’alfa-kvinde’, og Josh fortæller Bethany om et tragisk tab. Ender de modige singler med et ja?
da
16:00
Forræder
Forræderne har sat tre loyale spillere på dødslisten. For at overleve dødslisten bliver en spiller nødt til at vinde skjold på dagens mission. Stolene bliver for alvor varme inden aftenens runde bord.
da
17:05
Linde Langeland
Det er blevet efterår, og Sofie må trods en ihærdig kamp for at redde de gamle vinduer overgive sig. Skal huset holdes tæt og frostfrit hen over vinteren, må der også nye til. Anders og Philip er begejstrede – lige indtil de opdager farvevalget. Inde i huset kan Sofie endelig kaste sig over noget af det, hun har glædet sig allermest til – nemlig at male, sætte fliser op og indrette.
da
17:40
Verdensmænd
Heino Hansen får en stor og meget personlig overraskelse. Bo Lydmand får en udfordring, der er så vild, at han er i tvivl om, hvorvidt han kan gennemføre.
da
18:20
Stormester
Stephania Potalivo, Melvin Kakooza, Sofie Linde, Thomas Warberg og Jacob Taarnhøj står endnu engang over for stormester Lasse Rimmers kringlede og kreative opgaver, når de skal skrabe point sammen i den hårde konkurrence. De skal blandt andet spille bowling uden at vælte kegler og undersøge, om det er muligt at befrugte et chokoladeæg. De skal også binde sig selv ind, inden vi får afgjort, hvad der mon lyder bedst - en prut eller en sang af Gulddreng?
da
19:25
Stormester
En simpel kontakt er ved at drive Thomas Warberg til vanvid, og Sofie Linde slår en hundehvalp ihjel i forsøget på at skrive en godnathistorie - alt sammen for at få fingrene i Stephania Potalivos astmaspray. Stormesterens diabolske opgaver giver bagslag, når de fem deltagere skal stable ting med bind for øjnene, og så finder vi ud af, hvordan man ødelægger en brandslukker og en udstoppet hane.
da
20:30
Gift med en svindler
Et chokerende telefonopkald sætter gang i en kædereaktion for Mary Turner Thomson, der troede, hun var gift med CIA-agenten William Allen Jordan. Men William er en svindler, der har efterladt sig et spor af smerte og forvirring på tværs af kloden. Sammen med en tidligere US Marshal begynder Mary at optrevle et kompleks net af løgne og bedrag.
da
21:25
The Next Three Days
Collegeprofessoren John Brennan (Russel Crowe) se sit liv synke i ruiner, da hans kone, Lara (Elizabeth Banks), pludselig bliver fængslet og dømt for mordet på hendes chef. Efter flere års juridiske kampe får Lara afslag på endnu en appel og forsøger at begå selvmord. John er sikker på Laras uskyld og beslutter sig for at befri hende fra fængslet! Han går nu i gang med at planlægge en flugtaktion og må begive sig ind i en kriminel underverden, der er meget uvant og farlig for en ellers normalt lovlydig borger. Hvor langt vil han gå for kvinden, han elsker? Vil det lykkes ham at få hende på fri fod? Filmen er baseret på den franske thriller "Alt for hende".
da