Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

TV gidas - Penktadienis, 2024-05-17

00:05
Monsters of Man
Een robotfabrikant en een corrupte CIA-agent laten vier gevechtsrobots los in de jungle, waar een drugslaboratorium zou moeten zitten. Het vermeende drugslab blijkt echter een onschuldig dorpje. Er volgt een dodelijk slachting, die door zes dokters wordt gezien. Aangezien zij de enige getuigen zijn, worden de robots ingezet om de dokters op te jagen. Een dodelijk kat-en-muisspel volgt.
nl
02:15
Awoken
De jonge studente geneeskunde Karla probeert haar broer te genezen van een slaapziekte genaamd 'Fatal Familial Insomnia'. Een zeldzame, mogelijk fatale erfelijke aandoening. Wanneer de reguliere zorg geen soelaas biedt besluit ze haar broer op te laten nemen in de kelder van een onderzoekscentrum voor een experimentele behandeling. Langzaam wordt het duidelijk dat er een duistere oorzaak schuilgaat achter zijn lijden.
nl
03:40
Dig
Weduwnaar Scott krijgt een klus aangeboden om een woning te slopen en vraagt zijn slechthorende dochter om hem een handje te helpen. Wanneer de twee op het bouwterrein aankomen, worden ze plotseling gegijzeld door een gewelddadig jong stel. De twee deinzen nergens voor terug om een buit, die zich onder het pand bevindt, terug te vinden. Vader en dochter moeten samenwerken om hun ontvoerders te slim af te zijn en te ontsnappen.
nl
05:05
Dreamkatcher
Gail en haar nieuwe stiefzoon, Josh, nemen hun intrek in een afgelegen landhuis. Na het stelen van een dromenvanger van hun mysterieuze buurman, krijgt Josh nachtmerries over zijn dode moeder, die Josh beveelt Gail te vermoorden. Als Josh' vader Luke terugkeert, vermoeden hij en Gail dat hun zoon bezeten is door een oude, rusteloze geest. Terwijl Gail en Luke alles op alles zetten Josh te redden, worden zijn nachtmerries steeds meer werkelijkheid.
nl
06:30
Haute couture
Esthers carrière als hoofdnaaister bij Dior zit er bijna op wanneer haar handtas plots gestolen wordt door de twintigjarige Jade. In plaats van de politie te bellen, besluit ze zich over Jade te ontfermen en haar naaivaardigheden aan haar te leren.
nl
08:10
Back Roads
De jonge Harley Altmyer zit vast in het bos van Pennsylvania waar hij de zorg op zich draagt over zijn drie jongere zussen. Hun vader, die mishandelend gedrag vertoonde, is dood terwijl hun moeder achter tralies zit.
nl
09:50
Un monde
De zevenjarige Nora en haar oudere broer Abel gaan weer naar school. Nora ziet Abel gepest worden door andere kinderen en haast zich om hem te beschermen door haar vader erover te vertellen. Maar Abel dwingt haar te zwijgen.
nl
11:00
The Toll
Cami landt na middernacht op een vliegveld en neemt een Uber naar de afgelegen woning van haar vader. Haar chauffeur Spencer blijkt niet erg sociaal begaafd. Cami voelt zich tijdens de rit steeds ongemakkelijker en tot haar schrik krijgen ze onderweg autopech. De twee stranden in een bos waar de normale wetten van tijd en plaats niet van toepassing lijken. De enige manier om weg te komen, is door 'de tol' te betalen: slechts een kan overleven, de ander zal moeten sterven.
nl
12:20
La ligne
Nadat ze haar moeder met geweld heeft aangevallen, krijgt Margaret een contactverbod opgelegd. Het wordt haar verboden nog contact op te nemen met haar moeder en ze mag niet binnen een straal van honderd meter van het ouderlijke huis komen. Maar de afstand die haar van haar familie houdt, versterkt Margarets verlangen om dichter bij hen te komen. Elke dag keert ze terug naar deze lijn die ze zowel letterlijk als figuurlijk niet mag oversteken.
nl
14:00
I Met a Girl
Devon is een aspirant-muzikant met schizofrenie die afhankelijk is van zijn oudere broer Nick. Wanneer Nicks vrouw echter zwanger wordt, regelen ze de verhuizing van Devon. In een neerwaartse spiraal wordt Devon gered door een mysterieus meisje.
nl
15:45
When Harry Met Sally...
Harry en Sally ontmoetten elkaar wanneer zij hem een lift geeft naar New York, nadat ze beiden zijn geslaagd. Ze raken goed bevriend, maar de vraag is of vriendschap tussen een man en een vrouw wel mogelijk is zonder seks.
nl
17:20
Polder
Na de dood van zijn vrouw is varkenshouder Ronald druk met de zorg voor hun dochter en de boerderij. Wanneer dierenactivist Erik, die niets weet van zijn situatie, een steeds sterkere haatcampagne tegen hem begint, wordt Ronald wanhopig.
nl
18:45
The Unbearable Weight of Massive Talent
Nick Cage heeft in te veel waardeloze films gespeeld en heeft daardoor grote geldproblemen. Het lucratieve aanbod om te verschijnen op een feest van miljardair Gutierrez komt hem dan ook goed uit. Even later wordt hij ook door de CIA gerekruteerd om de drugsdeals van Gutierrez te bespioneren. Wanneer de vrouw en dochter van Cage op het feest verschijnen, moet hij de rol van zijn leven spelen, doorspekt met vele citaten uit eerdere films, om zichzelf en zijn geliefden te redden.
nl
20:30
Mid-Century
Tom en Alice huren een vakantiehuis dat behekst wordt door Frederick, de architect die het gebouwd heeft. In het huis wordt de huisvrouw Marie door haar echtgenoot vermoord waardoor ze er voorgoed gevangenzit.
nl
22:15
Son of the South
De kleinzoon van een Klansman wordt volwassen in het diepe zuiden en sluit zich aan bij de burgerrechtenbeweging in de zomer van 1961.
nl

TV gidas - Šeštadienis, 2024-05-18

00:00
The Djinn
Het is de jaren tachtig en de doofstomme Dylan probeert de dood van zijn moeder te verwerken. Samen met zijn vader verhuist hij naar een appartement, waar hij op een boek stuit waarin staat hoe je grootste wens kan uitkomen door middel van een seance. In de hoop eindelijk een stem te krijgen, voert Dylan het ritueel uit, maar hiermee roept hij een entiteit op die zelf een grote wens koestert: Dylan opsporen en doden.
nl
01:20
Murder at Yellowstone City
De voormalige slaaf Cicero arriveert in 1882 in het verlaten Yellowstone City. Cicero is op zoek naar een plek om zich thuis te voelen. Op dezelfde dag wordt een goudzoeker na een succesvolle vondst vermoord. Sheriff Ambrose arresteert vervolgens de nieuwkomer. Maar als het mysterie van de moord op de goudzoeker zich verdiept, en de oprechte predikant Thaddeus zich afvraagt of Cicero werkelijk schuldig is, dreigt een botsing tussen het geloof en de wet Yellowstone City te verscheuren.
nl
03:25
Alone
Horror-thriller waarin een jonge weduwe een tripje buiten de stad maakt en wordt gekidnapt door een koelbloedige moordenaar die haar vasthoudt in een blokhut in de wildernis.
nl
05:00
Wander
De paranoïde Arthur Bretnik is een privédetective met een bewogen verleden. Hij wordt ingehuurd om een verdacht overlijden in het stadje Wander te onderzoeken. Gedurende zijn onderzoek stort Bretnik zich in een wereld van leugens en bedrog en raakt hij er steeds meer van overtuigd dat de zaak verband houdt met hetzelfde complot dat de dood van zijn dochter veroorzaakte.
nl
06:30
Police
De Parijse agenten Aristide en Virginie delen niet alleen een heimelijke liefdesaffaire. Samen met hun collega Erik moeten ze een asielzoeker wegbrengen naar het vliegveld, zodat hij kan worden uitgezet naar Tadsjikistan. Hun persoonlijke beslommeringen thuis en de terugkerende menselijke misère waar ze dagelijks mee te maken hebben in hun politiewerk maken de sfeer in de auto soms behoorlijk gespannen.
nl
08:05
There Is No Evil
Een maatschappij die de doodstraf toestaat heeft mensen nodig die bereid zijn te doden. Vier mannen staan voor een onmogelijke maar eenvoudige keuze. Welke beslissing ze ook nemen, het zal hun leven voor altijd ruïneren.
nl
10:35
La vérité
Het Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor het uitbrengen van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs, en het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait. De reünie tussen moeder en dochter verloopt stroef, waarbij duidelijk wordt dat je niet altijd op je herinneringen kunt vertrouwen.
nl
12:20
Goud
Gymnast Timo en zijn gehandicapte vader delen dezelfde droom: Olympisch goud winnen. Maar wanneer Timo fysiotherapeute Irene ontmoet, lijkt de Olympische droom ineens minder belangrijk.
nl
13:50
Charter
De Zweedse Alice is verwikkeld in een pijnlijke echtscheiding en haar ex-man houdt hun kinderen bewust bij haar weg. Uit pure wanhoop besluit Alice haar kinderen te 'ontvoeren' naar de Canarische Eilanden.
nl
15:25
22 Jump Street
Agenten Jenko en Schmidt gaan undercover als studenten om een drugszaak op te lossen. Ze raken echter van elkaar vervreemd als ze zich bij verschillende studentengroepen voegen.
nl
17:15
21 Jump Street
Schmidt en Jenko, twee jonge politieagenten, gaan undercover op een middelbare school. Terwijl ze zich voor doen als leerlingen proberen ze, gewapend met hun rugtassen in plaats van pistolen, een gevaarlijke drugsbende op te rollen.
nl
19:05
Niks Vreemds Aan
Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon. Zes totaal verschillende mensen gaan op zoek naar meer passie in hun leven en relatie.
nl
20:30
Kwestie van geduld
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden.
nl
21:55
White Elephant
Wanneer twee agenten getuige zijn van een moordaanslag, beveelt een meedogenloze misdaadbaas Gabriel Tancredi, een ex-marinier die een maffia-handhaver is geworden, om alle bedreigingen weg te nemen.
nl