Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

TV gidas - Penktadienis, 2024-05-03

01:25
The Super
Phil Lodge is een gepensioneerde agent die gaat wonen en werken in een oud flatgebouw in New York, als een van de drie conciërges. Phil neemt zijn intrek in het complex met zijn twee dochters, Violet en Rose. Kort nadat Phil aan het werk gaat, vindt er een reeks verdwijningen plaats. Zijn jongste dochter Rose begint een vreemde fascinatie te krijgen voor een van de andere conciërges, Walter, en Phil begint te vermoeden dat Walter achter de mysterieuze verdwijningen zit.
nl
02:55
Out of the Furnace
Russell en zijn jongere broer Rodney wonen in Braddock in het armoedige Rust Belt. De twee hebben altijd van een beter leven gedroomd. Wanneer Russell in de gevangenis belandt, komt zijn broer door schulden in contact met één van de meest gewelddadige en meedogenloze criminele bendes van de stad. De bende heeft zijn eigen wetten en regels. Eenmaal terug op vrije voeten zal Russell moeten kiezen tussen zijn eigen vrijheid of alles op het spel zetten om gerechtigheid voor zijn broer te garanderen.
nl
04:50
Lying and Stealing
Kunstrover Ivan is van plan om te infiltreren en te stelen van de grootste verzamelaars uit Los Angeles. Wanneer Ivan een ambitieuze actrice ontmoet, voelt hij zich al snel aangetrokken tot haar. De twee werken vervolgens samen.
nl
06:30
La Mif
Een groep tienermeisjes woont noodgedwongen samen in een opvanghuis, waardoor onverwachte spanningen ontstaan. Op een dag veroorzaakt een incident een kettingreactie onder de bewoners.
nl
08:20
The Vanished
Een familievakantie neemt een angstaanjagende wending wanneer een stel ontdekt dat hun jonge dochter spoorloos is verdwenen. Hun wanhopige zoektocht naar de waarheid leidt tot een schokkende onthulling.
nl
10:15
Un triomphe
Een worstelende acteur accepteert een baan om een theaterworkshop in de gevangenis te geven. Verrast door de acteerprestaties van de gevangenen, besluit hij met hen een toneelstuk op te voeren in een echt theater.
nl
12:00
Zwaar Verliefd!
Een jonge dierenarts ontmoet de man van haar dromen, maar voordat ze hem voor zich kan winnen, moet ze eerst leren van zichzelf te houden.
nl
13:25
Max Winslow and the House of Secrets
Vijf tieners strijden om een landhuis van ondernemer en wetenschapper Atticus Virtue. Om te winnen moeten de tieners het opnemen tegen een supercomputer genaamd "HAVEN" die het landhuis bestuurt.
nl
15:00
Nowhere
Ex-vrachtwagenchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen wegrestaurant. Zijn routinebestaan wordt door elkaar geschud wanneer hij dakloze tiener Thierry betrapt op een inbraakpoging. Sterk geraakt door zijn verhaal neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry's familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.
nl
16:50
Give Me Liberty
Vic werkt als chauffeur bij een transportbedrijf voor gehandicapten in Milwaukee. Hij heeft een drukke dag voor de boeg en loopt al snel achter op schema, omdat de stad door protesten overhoop ligt. Toch lukt het zijn opa om de loyale Vic over te halen van zijn route af te wijken en hem tussendoor samen met een groep bejaarde Russen naar een begrafenis te brengen. Als zijn vaste passagier Tracy vervolgens instapt, is de chaos echt compleet.
nl
18:40
The Electrical Life of Louis Wain
Het waargebeurde verhaal van een van de bekendste kunstenaars van het Victoriaanse tijdperk: Louis Wain. Geïnspireerd door zijn liefde voor de wereld en de liefde van zijn leven, Emily, ontpopt Louis zich tot een briljant kunstenaar. Zijn bijzondere kunstwerken van katten zorgen voor een doorbraak en helpen hem met het overwinnen van allerlei obstakels in het leven.
nl
20:30
White Elephant
Wanneer twee agenten getuige zijn van een moordaanslag, beveelt een meedogenloze misdaadbaas Gabriel Tancredi, een ex-marinier die een maffia-handhaver is geworden, om alle bedreigingen weg te nemen.
nl
22:00
Men
Na een persoonlijke tragedie trekt Harper zich alleen terug op het prachtige Engelse platteland, in de hoop een plek te vinden om te kunnen helen. Maar iets of iemand in het omringende bos lijkt haar te besluipen. Wat begint als een sluimerende angst verandert al snel in een complete nachtmerrie, waarin haar donkerste gedachten en angsten werkelijkheid worden.
nl
23:40
The Exorcism of God
Peter Williams is een Amerikaanse priester en duiveluitdrijver in Mexico. Als hij probeert een jonge vrouw te helpen, raakt hij zelf bezeten door een demoon, waarna hij een verschrikkelijke zonde begaat. Achttien jaar later krijgt Williams opnieuw te maken met de gevolgen van zijn zonde, de kinderen in het dorp krijgen een dodelijke ziekte. Ook heeft de demoon nu de jonge vrouw genaamd Esperanza bezeten. Het ontketent een grote innerlijke strijd voor Peter.
nl

TV gidas - Šeštadienis, 2024-05-04

01:15
Veterans of Foreign Wars
Vietnamveteraan Fred viert zijn verjaardag samen met zijn voormalige wapenbroeders, in het VFW-gebouw. Wanneer een gestoorde drugsdealer zijn horde van zielloze punkmutanten loslaat omdat zijn drugsvoorraad gestolen is, moeten de mannen haastig een arsenaal in elkaar knutselen om hun favoriete bar - en een onschuldig tienermeisje - te beschermen.
nl
02:45
Daniel
De Deense fotograaf Daniel Rye wordt in 2013 samen met andere buitenlanders door ISIS in Syrië gevangengenomen en 398 dagen lang gegijzeld. In Denemarken moeten zijn ouders met de angst leven dat ze hun zoon misschien nooit meer levend zullen zien.
nl
05:00
Alone
Horror-thriller waarin een jonge weduwe een tripje buiten de stad maakt en wordt gekidnapt door een koelbloedige moordenaar die haar vasthoudt in een blokhut in de wildernis.
nl
06:30
Pourris gâtés
Drie verwende broers en zussen worden gedwongen om hun eigen brood te verdienen, nadat hun rijke en goedbedoelende vader doet alsof hij alles heeft verloren om hen een lesje te leren.
nl
08:05
Skyfire
Hoewel een geologe voorspelt dat een sluimerende vulkaan, de trekpleister van een Chinees vakantiepark op uitbarsten staat, weigeren overheid en zakenlui de bezoekers van het resort te evacueren. Als het eiland plots bedolven wordt onder vuurballen en lavastromen, ontbrandt letterlijk en figuurlijk een race tegen de tijd om iedereen te redden.
nl
09:40
Herself
De Ierse Sandra maakt een moeilijke periode door en voedt in haar eentje haar twee dochters op. Haar voormalige echtgenoot, die haar lang heeft mishandeld, bemoeit zich opnieuw met haar leven, wat ertoe leidt dat ze op zoek moet naar een nieuw huis.
nl
11:15
Maison de retraite
Milann moet een driehonderd uur taakstraf verrichten in het bejaardentehuis Les Mimosas en hij vindt het er vreselijk. Al gauw raken de gepensioneerden aan hem gehecht. Milann krijgt hierdoor een andere visie op zijn leven.
nl
12:50
Annette
In de magische film Annette, die ook wel omschreven kan worden als een sprookjesachtige rockmusical, volgen we de zelfzuchtige cabaretier Henry en de succesvolle operazangeres Ann. De twee zijn opslag verliefd geworden en hun relatie zit in een sneltrein, mede dankzij de aanhoudende stroom van media aandacht. Als hun bijzondere dochtertje Annette wordt geboren, vervagen langzaam Henry's grenzen en blijkt hij niet in staat om haar te beschermen van zijn duistere, misantropische gedachten.
nl
15:05
The Peanut Butter Falcon
Zak is een jonge man met het syndroom van Down die wegrent uit een verzorgingstehuis om zijn droom na te jagen om een ​​professionele worstelaar te worden. Door een reeks omstandigheden ontmoet hij Tyler, een crimineel die ook is gevlucht en die zijn coach en bondgenoot wordt. Hun avontuur leidt ertoe dat ze Eleanor ontmoeten, een ietwat eigenaardige verpleegster die hen vergezelt op hun reis door Noord-Californië.
nl
16:40
My Salinger Year
Terwijl ze voor literair agent Phyllis Westberg werkt, krijgt aspirant-schrijfster Joanna Rakoff persoonlijk advies van de teruggetrokken auteur J.D. Salinger.
nl
18:20
Oorlogswinter
In januari 1945 helpt een Nederlands tiener een gewonde Engelse RAF-piloot. De piloot schiet een Duitse soldaat neer om te kunnen ontsnappen. Michiel van Beusekom helpt de piloot naar veilig gebied.
nl
20:02
Mijn beste vriendin Anne Frank
Het waargebeurde verhaal achter de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar. Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.
nl
21:45
Son of the South
De kleinzoon van een Klansman wordt volwassen in het diepe zuiden en sluit zich aan bij de burgerrechtenbeweging in de zomer van 1961.
nl