Comedy Central

Comedy Central

A Comedy Central egy nemzetközileg hazai csatorna, a humorcsatornák chillis lecsója, kolbászos mousse-a. Hofi Gézától Sarah Silvermanig széles skálán tárja a nézők elé a tréfa, a móka, a vicc nagymestereit. Saját gyártású műsorai a Comedy Central bemutatja és a Susogós mackók. Mint a modern marketing oszd meg és uralkodj elvét követő médium, a közösségi oldalakon is megosztjuk magunkat, így aki úgy érzi, hogy követni akar minket, és legjobb barátjának egy jogi személyt választ, mostantól követhet minket. Kérdések, kommentek, építő és romboló jellegű kritikák, amit várunk és hihetetlenül friss hírek, amik remélhetők tőlünk, de cserében bízunk benne, hogy nem kell farmállatokat nevelni, és Balatonnál készült szembefényes, felismerhetetlen képeket lájkolni. Csatlakozzatok!

Hungary

TV gidas - Antradienis, 2024-05-28

00:00
South Park
Bogyógyogyó S20 E08. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Dildo Baggins / Caitlyn Jenner / PC Principal / Mr. Mackey / Mr. Garrison / Eric Cartman), Matt Stone (Butters Stotch / Gerald Broflovski / Kyle Broflovski), Mona Marshall (Sheila Broflovski), Pam Brady, Endre Hules (2016)
hu
00:30
South Park
Nem vicces S20 E09. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Dildo Baggins / Sgt. Harrison Yates / Stephen Stotch / Mr. Garrison / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Father Maxi / Mr. Mackey / Butters Stotch / Gerald Broflovski / Kyle Broflovski), April Stewart (Sharon Marsh), Mona Marshall (Laura Tucker / Sheila Broflovski), Jessica Makinson (Heidi Turner) (2016)
hu
01:00
Firka villa
A másik unokatestvér S01 E05. A villába váratlan látogató érkezik. Toot, Zoknipóc és Xandir visszaélnek Ling-Ling kábult állapotával.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: Peter Avanzino. Actors: Cree Summer, James Arnold Taylor, Tara Strong, Jack Plotnick, Abbey McBride (2005)
hu
01:30
Firka villa
Melegcsapás S01 E06. Miután Hős Kapitány segédjét, Hős Csajszit megöli egy gonosz ellenség, Zoknipóc veszi át a helyét. Toot rájön, milyen nehéz egy nicaraguai bébi anyjának az élete.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: Dwayne Carey-Hill. Actors: Adam Carolla, Jess Harnell, Abbey McBride, Jack Plotnick, Tara Strong (2006)
hu
02:00
South Park
Fütyit elő S20 E04. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Focus Group Member / Dildo Shwaggins / Stephen Stotch / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Michael / Butters Stotch / Gerald Broflovski / Kyle Broflovski), April Stewart (Wendy Testaburger), Mona Marshall (Sheila Broflovski), Adrien Beard (Token Black) (2016)
hu
02:30
South Park
A Tus meg a Dán S20 E05. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Danish Man / Dildo Shwaggins / PC Principal / Mr. Garrison / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Butters Stotch / Gerald Broflovski / Kyle Broflovski), April Stewart (Wendy Testaburger), Mona Marshall (Various characters / Sheila Broflovski), Adrien Beard (2016)
hu
03:00
South Park
Fort Collins S20 E06. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Caitlyn Jenner / Stephen Stotch / Mr. Mackey / Mr. Garrison / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Jimbo Kern / Butters Stotch / Gerald Broflovski / Kyle Broflovski), April Stewart (Wendy Testaburger / Sharon Marsh), Mona Marshall (Hillary Clinton / Sheila Broflovski), Jessica Makinson (Heidi Turner) (2016)
hu
03:30
Bob szereti Abisholát
Beszívott szamarak S01 E08. Bob, a középkorú zokni kereskedő, miután szívrohamot kap, szerelmes lesz nigériai ápolónőjébe, a szenvtelen Abisholába.Bob, a középkorú zokni kereskedő, miután szívrohamot kap, szerelmes lesz nigériai ápolónőjébe, a szenvtelen Abisholába. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
04:00
Bob szereti Abisholát
Miért csókoljon békát, ha itt egy herceg? S01 E09. Egy üzletember beleszeret a kórház egy nővérébe, miközben felépül egy szívrohamból.Tunde bácsi, miután megtudja, hogy Abishola ismét kezd összemelegedni korábbi hódolójával, Chukwuemekával, Olu háta mögött felkeresi Bobot, hogy figyelmeztesse, ismét konkurenciája akadt. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
04:30
Firka villa
A másik unokatestvér S01 E05. A villába váratlan látogató érkezik. Toot, Zoknipóc és Xandir visszaélnek Ling-Ling kábult állapotával.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: Peter Avanzino. Actors: Cree Summer, James Arnold Taylor, Tara Strong, Jack Plotnick, Abbey McBride (2005)
hu
05:00
Firka villa
Melegcsapás S01 E06. Miután Hős Kapitány segédjét, Hős Csajszit megöli egy gonosz ellenség, Zoknipóc veszi át a helyét. Toot rájön, milyen nehéz egy nicaraguai bébi anyjának az élete.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: Dwayne Carey-Hill. Actors: Adam Carolla, Jess Harnell, Abbey McBride, Jack Plotnick, Tara Strong (2006)
hu
05:30
Kísértetek
Viking temetés S01 E03. Az Arondekar házaspár felkészíti a panziót a vendégek érkezésére, miután első próbálkozásuk alkalmával beszakadt alattuk a termeszektől hemzsegő padló.Amikor Thorfinn csontjai felbukkannak a telken, a viking arra kéri Samet, hogy rendezzen neki viking temetést, amire mindig is vágyott. Azonban Sam és Jay nagy dilemma elé áll, amikor kiderül, hogy a múzeum drága pénzért megvásárolná a csontokat. Director: Trent O'Donnell. Actors: Rose McIver (Samantha), Utkarsh Ambudkar (Jay Arondekar), Brandon Scott Jones (Isaac Higgintoot), Danielle Pinnock (Alberta Haynes), Richie Moriarty (Pete Martino) (2021)
hu
06:00
Láttad már?
#sportemberek S02 E10. Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit!Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit! Elmerülhetsz az esküvők, nyaralások, félresikerült testmódosítások és edzéstervek. Actors: Greg James (Narrator), Schalk Bezuidenhout (Narrator) (2017)
hu
06:30
Láttad már?
#zsiványok S02 E11. Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit!Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit! Elmerülhetsz az esküvők, nyaralások, félresikerült testmódosítások és edzéstervek. Actors: Roberto Bodegas (), Alberto Casado () (2017)
hu
07:00
Egy kapcsolat szabályai
A házi pénztár S03 E34.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Gail Mancuso. Actors: Megyn Price (Audrey Bingham), David Spade (Russell Dunbar), Oliver Hudson (Adam Rhodes), Bianca Kajlich (Jennifer Morgan), Adhir Kalyan (Timmy) (2009)
hu
07:25
Egy kapcsolat szabályai
Szexjátékok S03 E35.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Gail Mancuso. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam Rhodes), Bianca Kajlich (Jennifer Morgan) (2009)
hu
07:50
Egy kapcsolat szabályai
Egy kis munkahelyi flört S04 E36. Jeff nem tudja mit csináljon, amikor egy női kolléga flörtöl vele.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: John Pasquin. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey Bingham), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam Rhodes), Bianca Kajlich (Jennifer Morgan) (2010)
hu
08:10
Furcsa pár
A lakótársak viadala S01 E08.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Andy Cadiff. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Thomas Lennon (Felix Unger), Lindsay Sloane (Emily), Yvette Nicole Brown (Dani), Wendell Pierce (Teddy) (2015)
hu
08:35
Furcsa pár
Fájdalmas igazság S01 E09.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Mark Cendrowski. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Matthew Perry (Chris Webber), Thomas Lennon (Felix Unger), Matthew Perry (Dani), Wendell Pierce (Teddy) (2015)
hu
09:00
Bob szereti Abisholát
Beszívott szamarak S01 E08. Bob, a középkorú zokni kereskedő, miután szívrohamot kap, szerelmes lesz nigériai ápolónőjébe, a szenvtelen Abisholába.Bob, a középkorú zokni kereskedő, miután szívrohamot kap, szerelmes lesz nigériai ápolónőjébe, a szenvtelen Abisholába. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
09:25
Bob szereti Abisholát
Miért csókoljon békát, ha itt egy herceg? S01 E09. Egy üzletember beleszeret a kórház egy nővérébe, miközben felépül egy szívrohamból.Tunde bácsi, miután megtudja, hogy Abishola ismét kezd összemelegedni korábbi hódolójával, Chukwuemekával, Olu háta mögött felkeresi Bobot, hogy figyelmeztesse, ismét konkurenciája akadt. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
09:50
Egy kapcsolat szabályai
Egy alvás és egy maflás S04 E37. Audrey és Jeff oldalt cserélnek az ágyukban.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Andy Cadiff. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer), David Spade (Russell) (2010)
hu
10:10
Egy kapcsolat szabályai
Atlantic cíty S04 E38.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: John Pasquin. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer), David Spade (Russell) (2010)
hu
10:40
Egy kapcsolat szabályai
Márpedig szellemek léteznek S04 E39. Audrey elmondja Jeff-nek, hogy látta a nagyanyja szellemét.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Andy Cadiff. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer), David Spade (Russell) (2010)
hu
11:05
Agymenők
A házassági konfiguráció S12 E01. A 12.A 12. évad első részében Sheldon és Amy nászútjuk során New Yorkot, míg Penny és Leonard Amy szüleihez való kényelmetlen hasonlóságukat fedezik fel. Mindeközben Raj Neil Degrasse Tyson fizikus ellen Twitter háborút indít. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2018)
hu
11:30
Agymenők
A nászajándék féreglyuk S12 E02. Sheldon és Amy az őrület határáig feszülnek a Leonardtől és Pennytől kapott "tökéletes nászajándék" megfejtésén.Sheldon és Amy az őrület határáig feszülnek a Leonardtől és Pennytől kapott "tökéletes nászajándék" megfejtésén. Raj úgy dönt ideje megállapodni, és megkéri apját, szervezzen neki egy elrendezett esküvőt. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter) (2018)
hu
11:55
Agymenők
A prokreációs kalkuláció S12 E03. Howard és Bernadette életét egyre inkább megnehezíti, hogy Stuart egyre többször hozza haza a barátnőjét.Howard és Bernadette életét egyre inkább megnehezíti, hogy Stuart egyre többször hozza haza a barátnőjét. Penny és Leonard családalapításon gondolkozik, miközben Raj az elrendezett esküvővel foglalkozik. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) (2018)
hu
12:15
Agymenők
A Tam turbulencia S12 E04. Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését.Sheldon senkinek sem hajlandó elárulni miért nem beszélt eddig Tamről, gyerekkori legjobb barátjáról, így Leonard úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet. Bernadette és Penny elhívják Raj menyasszonyát, Anut vacsorázni, hogy mindent kiderítsenek róla. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) (2018)
hu
12:40
Agymenők
A planetáriumi kollízió S12 E05. Amikor Amy a munája miatt nem tud Sheldonnal dolgozni, Sheldon megpróbálja mindenáron elérni azt hogy több ideje legyen, ezzel szabotálva Amy karrierjét.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali), Simon Helberg (Howard Wolowitz) (2018)
hu
13:05
Furcsa pár
A lakótársak viadala S01 E08.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Andy Cadiff. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Thomas Lennon (Felix Unger), Lindsay Sloane (Emily), Yvette Nicole Brown (Dani), Wendell Pierce (Teddy) (2015)
hu
13:35
Furcsa pár
Fájdalmas igazság S01 E09.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Mark Cendrowski. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Matthew Perry (Chris Webber), Thomas Lennon (Felix Unger), Matthew Perry (Dani), Wendell Pierce (Teddy) (2015)
hu
14:05
Bob szereti Abisholát
Fagylalt reggelire S01 E10. Miután Abishola randevúra megy Chukwuemekával, Bob elhatározza, harcolni fog szíve választottjáért. Tunde bácsi összekülönbözik feleségével, és Dottie-nál talál megértésre.Miután Abishola randevúra megy Chukwuemekával, Bob elhatározza, harcolni fog szíve választottjáért. Tunde bácsi összekülönbözik feleségével, és Dottie-nál talál megértésre. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
14:35
Bob szereti Abisholát
Ha majd leráztuk e földi bajt S01 E11. Dottie-t a csemetéi arra próbálják rávenni, hogy készítsen végrendeletet. Abishola hazugságon kapja Kemit, ami próbára teszi barátságukat.Dottie-t a csemetéi arra próbálják rávenni, hogy készítsen végrendeletet. Abishola hazugságon kapja Kemit, ami próbára teszi barátságukat. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
15:00
Egy kapcsolat szabályai
A négy oszlop S04 E40.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: John Pasquin. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey Bingham), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam Rhodes), Bianca Kajlich (Jennifer Morgan) (2010)
hu
15:30
Egy kapcsolat szabályai
A lista S04 E41.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Andy Cadiff. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer) (2010)
hu
16:00
Egy kapcsolat szabályai
A szakítás S04 E42.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Andy Cadiff. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer) (2010)
hu
16:30
Agymenők
Az imitációs perturbáció S12 E06. Howard Sheldonnak öltözik fel Halloweenkor, Sheldon bosszút akar állni Leonard és Penny Halloween partiján. Eközben Leonard-öt meglepi hogy Penny nem emlékszik az első csókjukra.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny) (2018)
hu
16:55
Agymenők
A támogatás-allokációs deriváció S12 E07. Leonard nehézségekbe ütközik amikor pénzt kell szétosztania. Közben, Bernadette a kerti játékházba bújik el a férjétől és a gyerekeitől.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2018)
hu
17:20
Agymenők
Az elhálási deviáció S12 E08. Sheldon megpróbál összebarátkozni Amy apjával. Amikor Howard elcsalja Mr. Fowlert a bűvésztrükkjeivel, Sheldonnak Mrs. Fowlerrel kell összemelegednie.Sheldon megpróbál közelebb kerülni Amy apjához, de amikor Howard elcsábítja Mr. Flowert a bűvésztrükkjeivel, Sheldonnak nem marad más választása mint hogy Mrs. Flower-rel barátkozzon. Közben, Raj és Anu közelebb kerülnek egymáshoz. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter) (2018)
hu
17:45
Agymenők
A hivatkozás negáció S12 E09. Sheldon és Amy megtudja, hogy feleslegesen dolgoztak ezidáig. Közben, Bernadette megkéri Stuart barátnőjét, Denise-t hogy tanítsa meg Fortnite-ozni.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Kristy Cecil. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny) (2018)
hu
18:05
Agymenők
A videó illumináció S12 E10. Sheldon és Amy még mindig szomorúak a munkájuk miatt, de egy régi kazetta lejátszása után Sheldon új motivációt kap ahhoz, hogy ne adja fel.Sheldon és Amy még mindig szomorúak a munkájuk miatt, de egy régi kazetta lejátszása után Sheldon új motivációt kap ahhoz, hogy ne adja fel. Közben, Bernadette segít Howardnak a meghallgatásra való felkészülésben. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2018)
hu
18:30
Az ifjú Sheldon
Egy anya, egy gyermek és a kék fickó hátsója S01 E18. Mary megtiltja Sheldonnak, hogy felnőtteknek szóló képregényt olvasson, ezért fia úgy dönt itt az ideje annak, hogy ellenálljon.Az ifjú Sheldon Cooper élete nem könnyű Kelet-Texasban. Nemzedékének kiemelkedő zsenije, jártas a magas szintű matematikában és tudományokban, amivel nem sokra megy egy államban, ahol a vallás és a futball áll mindenek feett. Director: Jaffar Mahmood. Actors: Iain Armitage (Sheldon), Zoe Perry (Mary), Lance Barber (George Sr.), Montana Jordan (Georgie), Raegan Revord (Missy) (2018)
hu
19:00
Az ifjú Sheldon
A guacamole, a lila bicikli és a szubatomi részecskék S01 E19. Amikor Sheldon azt érzi, a medfordi középiskola már nem ad neki eleget, jelentkezik egy egyetemi kurzusra.Az ifjú Sheldon Cooper élete nem könnyű Kelet-Texasban. Nemzedékének kiemelkedő zsenije, jártas a magas szintű matematikában és tudományokban, amivel nem sokra megy egy államban, ahol a vallás és a futball áll mindenek feett. Director: Alex Reid. Actors: Iain Armitage (Sheldon), Zoe Perry (Mary), Lance Barber (George Sr.), Montana Jordan (Georgie), Raegan Revord (Missy) (2018)
hu
19:30
Az ifjú Sheldon
A kutya, a mókus és a Hal nevű hal S01 E20. A Spark család kutyája terrorban tartja Sheldont, ez pedig háborút indít el a két család közt.Az ifjú Sheldon Cooper élete nem könnyű Kelet-Texasban. Nemzedékének kiemelkedő zsenije, jártas a magas szintű matematikában és tudományokban, amivel nem sokra megy egy államban, ahol a vallás és a futball áll mindenek feett. Director: Jaffar Mahmood. Actors: Iain Armitage (Sheldon), Zoe Perry (Mary), Lance Barber (George Sr.), Montana Jordan (Georgie), Raegan Revord (Missy) (2018)
hu
20:00
Kísértetek
Halloween S01 E05. Halloween este a Woodstone Kúriában a kísértetek segítenek Samnak és Jay-nek megvédeni otthonukat a gyerekektõl, akik minden évben megrongálják a házat.Samantha és Jay az elõvigyázatosságot félre téve minden pénzüket felteszik egy óriási, lelakott vidéki kúria panzióvá alakításába, amit nemrég örököltek. Kiderül, hogy a házat számos kísértet lakja, akik saját otthonukként tekintenek a kúriára. Director: Trent O'Donnell. Actors: Rose McIver (Samantha), Utkarsh Ambudkar (Jay Arondekar), Brandon Scott Jones (Isaac Higgintoot), Richie Moriarty (Pete Martino), Danielle Pinnock (Alberta Haynes) (2021)
hu
20:30
Kísértetek
Pete neje S01 E06. Pete meggyõzi Samet, hogy hívja meg még élõ feleségét a házba, de ezáltal fény derül egy sötét titokra, amit éveken át elhallgattak a férfi elõl.Samantha és Jay az elõvigyázatosságot félre téve minden pénzüket felteszik egy óriási, lelakott vidéki kúria panzióvá alakításába, amit nemrég örököltek. Kiderül, hogy a házat számos kísértet lakja, akik saját otthonukként tekintenek a kúriára. Director: Trent O'Donnell. Actors: Rose McIver (Samantha), Utkarsh Ambudkar (Jay), Brandon Scott Jones (Isaac), Richie Moriarty (Pete), Danielle Pinnock (Alberta) (2021)
hu
21:00
Family Guy
Oscar-díj Guy S22 E01. A Family Guy továbbra is pengeéles humorral, találó paródiával, remek animációval és dallamos zenével szórakoztatja a közönséget.A Family Guy továbbra is pengeéles humorral, találó paródiával, remek animációval és dallamos zenével szórakoztatja a közönséget. Indulása óta a sorozat kultuszt teremtett és egyik szereplője, a beszélő csecsemő minden idők egyik legjobb tévés karekterévé vált. Director: Greg Colton. Actors: Seth MacFarlane (Seamus / Tom Tucker / Glenn Quagmire / Stewie Griffin / Brian Griffin / Peter Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Mike Henry (2022)
hu
21:30
Family Guy
A családi mókanap S22 E02. A Family Guy továbbra is pengeéles humorral, találó paródiával, remek animációval és dallamos zenével szórakoztatja a közönséget.A Family Guy továbbra is pengeéles humorral, találó paródiával, remek animációval és dallamos zenével szórakoztatja a közönséget. Indulása óta a sorozat kultuszt teremtett és egyik szereplője, a beszélő csecsemő minden idők egyik legjobb tévés karekterévé vált. Director: John Holmquist. Actors: Seth MacFarlane (Stewie Griffin / Brian Griffin / Peter Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Mike Henry (Jeff Bezos / GUNSAM Host) (2022)
hu
22:00
Beavis és Butthead
A szabadulószoba / A kiválasztott S01 E01. Beavis és Butt-head megpróbálnak kijutni egy szabadulószobából, de csapdába esnek a mosdóban. / Beavis találkozik a legnagyobb hősével.Beavis és Butt-head megpróbálnak kijutni egy szabadulószobából, de csapdába esnek a mosdóban. / Beavis találkozik a legnagyobb hősével. Director: Tom Smith. Actors: Mike Judge (Butt-Head / Beavis), Emily Arlook (Ava), Chris Diamantopoulos (Host), Ally Maki (Eloise), Piotr Michael (Man / Fire) (2022)
hu
22:30
Beavis és Butthead
Bedobozolva / A méhészek S01 E02. A fiúk elbújnak egy papírdobozban, hogy lógjanak óráról, de a tervezettnél hosszabb időt kénytelenek fogságban tölteni.A fiúk elbújnak egy papírdobozban, hogy lógjanak óráról, de a tervezettnél hosszabb időt kénytelenek fogságban tölteni. / Beavis és Butt-head mézet akar szerezni egy darázsfészekből. Director: Valerie Fletcher. Actors: Mike Judge (Tom Anderson / Van Driessen / Butt-Head / Beavis), Mary Birdsong (Ellen) (2022)
hu
23:00
South Park
Az ismert sorozat vége S20 E10. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Caitlyn Jenner / Stephen Stotch / Mr. Mackey / Mr. Garrison / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Jimbo Kern / Butters Stotch / Gerald Broflovski / Kyle Broflovski), April Stewart (Wendy Testaburger / Sharon Marsh), Mona Marshall (Sheila Broflovski), Adrien Beard (Token Black) (2016)
hu
23:30
South Park
Fehér emberek lakásokat renoválnak S21 E01. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Additional voices / Jimmy Valmer / Clyde Donovan / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Additional voices / Butters Stotch / Kenny McCormick / Kyle Broflovski), April Stewart (Liane Cartman / Sharon Marsh), Jessica Makinson (Heidi Turner), Adrien Beard (Token Black) (2017)
hu

TV gidas - Trečiadienis, 2024-05-29

00:00
Family Guy
Véres játszma S21 E19. Peter és a srácok West polgármester farmján próbálják megtalálni az elveszett férfiasságukat. Közben Stewie azt hiszi, megjött az első menzesze.A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, amely Quahog kitalált városában játszódik. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy tökéletesen hétköznapi család mellett lakik Brian, egy kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában. Director: Mike Kim. Actors: Seth MacFarlane (Glenn Quagmire / Stewie Griffin / Brian Griffin / Peter Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Mike Henry (Deliveryman) (2021)
hu
00:30
Family Guy
Az üzleti út S21 E20. Peter Atlantic Citybe utazik Prestonnal üzleti útra. Közben Stewie segít felkészülni Chrisnek Rómeó szerepére az iskolai előadásban.A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, amely Quahog kitalált városában játszódik. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy tökéletesen hétköznapi család mellett lakik Brian, egy kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában. Director: Andrew Gormley. Actors: Alex Borstein (Lois Griffin), Seth MacFarlane (Stewie Griffin / Peter Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin) (2020)
hu
01:00
Firka villa
Piszkos ügyek S01 E07. Kandisznó megtanítja Clarát, hogyan lépjen ki komfortzónájából, Xandir és Hős Kapitány próbálnak összehaverkodni.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: James Purdum. Actors: Cree Summer, James Arnold Taylor, Tara Strong, Jack Plotnick, Abbey McBride (2004)
hu
01:30
Firka villa
Durva tréfa újratöltve I. Rész S01 E08. A villalakók fellázadnak a reality tv elnyomása ellen és egy új játékba kezdenek.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: Peter Avanzino. Actors: Adam Carolla (Spanky Ham), Jess Harnell (Captain Hero), Jack Plotnick (Xandir P Whifflebottom), Tara Strong (Princess Clara / Toot Braunstein), Abbey McBride (Ling-Ling) (2004)
hu
02:00
Beavis és Butthead
A szabadulószoba / A kiválasztott S01 E01. Beavis és Butt-head megpróbálnak kijutni egy szabadulószobából, de csapdába esnek a mosdóban. / Beavis találkozik a legnagyobb hősével.Beavis és Butt-head megpróbálnak kijutni egy szabadulószobából, de csapdába esnek a mosdóban. / Beavis találkozik a legnagyobb hősével. Director: Tom Smith. Actors: Mike Judge (Butt-Head / Beavis), Emily Arlook (Ava), Chris Diamantopoulos (Host), Ally Maki (Eloise), Piotr Michael (Man / Fire) (2022)
hu
02:30
Beavis és Butthead
Bedobozolva / A méhészek S01 E02. A fiúk elbújnak egy papírdobozban, hogy lógjanak óráról, de a tervezettnél hosszabb időt kénytelenek fogságban tölteni.A fiúk elbújnak egy papírdobozban, hogy lógjanak óráról, de a tervezettnél hosszabb időt kénytelenek fogságban tölteni. / Beavis és Butt-head mézet akar szerezni egy darázsfészekből. Director: Valerie Fletcher. Actors: Mike Judge (Tom Anderson / Van Driessen / Butt-Head / Beavis), Mary Birdsong (Ellen) (2022)
hu
03:00
South Park
Ó, bazz S20 E07. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Bill Clinton / Dildo Schwaggins / Caitlyn Jenner / PC Principal / Stephen Stotch / Mr. Garrison / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Butters Stotch / Gerald Broflovski / Kyle Broflovski), April Stewart (Shelly Marsh / Sharon Marsh), Mona Marshall (Hillary Clinton / Linda Stotch / Sheila Broflovski), Jessica Makinson (Heidi Turner) (2016)
hu
03:30
Bob szereti Abisholát
Fagylalt reggelire S01 E10. Miután Abishola randevúra megy Chukwuemekával, Bob elhatározza, harcolni fog szíve választottjáért. Tunde bácsi összekülönbözik feleségével, és Dottie-nál talál megértésre.Miután Abishola randevúra megy Chukwuemekával, Bob elhatározza, harcolni fog szíve választottjáért. Tunde bácsi összekülönbözik feleségével, és Dottie-nál talál megértésre. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
04:00
Bob szereti Abisholát
Ha majd leráztuk e földi bajt S01 E11. Dottie-t a csemetéi arra próbálják rávenni, hogy készítsen végrendeletet. Abishola hazugságon kapja Kemit, ami próbára teszi barátságukat.Dottie-t a csemetéi arra próbálják rávenni, hogy készítsen végrendeletet. Abishola hazugságon kapja Kemit, ami próbára teszi barátságukat. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
04:30
Firka villa
Piszkos ügyek S01 E07. Kandisznó megtanítja Clarát, hogyan lépjen ki komfortzónájából, Xandir és Hős Kapitány próbálnak összehaverkodni.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: James Purdum. Actors: Cree Summer, James Arnold Taylor, Tara Strong, Jack Plotnick, Abbey McBride (2004)
hu
05:00
Firka villa
Durva tréfa újratöltve I. Rész S01 E08. A villalakók fellázadnak a reality tv elnyomása ellen és egy új játékba kezdenek.Animációs reality, melyben ismert rajzfilmhősöknek kell egy fedél alatt élniük. A különböző rajzfilmes korszakokat és stílusokat felelevenítő nyolc villalakó jellegzetes reality-s szereplőtípusokat személyesítenek meg. Director: Peter Avanzino. Actors: Adam Carolla (Spanky Ham), Jess Harnell (Captain Hero), Jack Plotnick (Xandir P Whifflebottom), Tara Strong (Princess Clara / Toot Braunstein), Abbey McBride (Ling-Ling) (2004)
hu
05:30
Kísértetek
A vacsorameghívás S01 E04.Samantha és Jay az elõvigyázatosságot félre téve minden pénzüket felteszik egy óriási, lelakott vidéki kúria panzióvá alakításába, amit nemrég örököltek. Kiderül, hogy a házat számos kísértet lakja, akik saját otthonukként tekintenek a kúriára. Director: Trent O'Donnell. Actors: Utkarsh Ambudkar (Jay Arondekar), Rose McIver (Samantha), Brandon Scott Jones (Isaac Higgintoot), Richie Moriarty (Pete Martino), Danielle Pinnock (Alberta Haynes) (2021)
hu
06:00
Láttad már?
#bulika! S02 E12. Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit!Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit! Elmerülhetsz az esküvők, nyaralások, félresikerült testmódosítások és edzéstervek. Actors: Greg James (Narrator), Schalk Bezuidenhout (Narrator) (2017)
hu
06:30
Láttad már?
#macskák S02 E13. Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit!Láttad már? Látnod kell! Összeszedtük nektek az internet legviccesebb, legbénább, vagy éppen legmeglepőbb videóit! Elmerülhetsz az esküvők, nyaralások, félresikerült testmódosítások és edzéstervek. Actors: Schalk Bezuidenhout (Narrator) (2016)
hu
07:00
Egy kapcsolat szabályai
Harc timmy-ért S03 E28.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Gail Mancuso. Actors: Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer), Patrick Warburton (Jeff) (2009)
hu
07:25
Egy kapcsolat szabályai
Öreg fiú S03 E29.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Gail Mancuso. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell Dunbar), Oliver Hudson (Adam Rhodes), Bianca Kajlich (Jennifer) (2009)
hu
07:50
Egy kapcsolat szabályai
Kétszer is S03 E30.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Ken Whittingham. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer), David Spade (Russell) (2009)
hu
08:10
Furcsa pár
Megvilágosodás S01 E10. A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Phill Lewis. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Matthew Perry (Felix Unger), Yvette Nicole Brown (Dani), Wendell Pierce (Teddy), Lindsay Sloane (Emily) (2015)
hu
08:35
Furcsa pár
Féltékenység S01 E11. A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Mark Cendrowski. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Matthew Perry (Felix Unger), Yvette Nicole Brown (Dani), Matthew Perry (Teddy), Lindsay Sloane (Emily) (2015)
hu
09:00
Bob szereti Abisholát
Fagylalt reggelire S01 E10. Miután Abishola randevúra megy Chukwuemekával, Bob elhatározza, harcolni fog szíve választottjáért. Tunde bácsi összekülönbözik feleségével, és Dottie-nál talál megértésre.Miután Abishola randevúra megy Chukwuemekával, Bob elhatározza, harcolni fog szíve választottjáért. Tunde bácsi összekülönbözik feleségével, és Dottie-nál talál megértésre. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
09:25
Bob szereti Abisholát
Ha majd leráztuk e földi bajt S01 E11. Dottie-t a csemetéi arra próbálják rávenni, hogy készítsen végrendeletet. Abishola hazugságon kapja Kemit, ami próbára teszi barátságukat.Dottie-t a csemetéi arra próbálják rávenni, hogy készítsen végrendeletet. Abishola hazugságon kapja Kemit, ami próbára teszi barátságukat. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2019)
hu
09:50
Egy kapcsolat szabályai
A négy oszlop S04 E40.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: John Pasquin. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey Bingham), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam Rhodes), Bianca Kajlich (Jennifer Morgan) (2010)
hu
10:10
Egy kapcsolat szabályai
A lista S04 E41.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Andy Cadiff. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer) (2010)
hu
10:40
Egy kapcsolat szabályai
A szakítás S04 E42.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Andy Cadiff. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer) (2010)
hu
11:05
Agymenők
Az imitációs perturbáció S12 E06. Howard Sheldonnak öltözik fel Halloweenkor, Sheldon bosszút akar állni Leonard és Penny Halloween partiján. Eközben Leonard-öt meglepi hogy Penny nem emlékszik az első csókjukra.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny) (2018)
hu
11:30
Agymenők
A támogatás-allokációs deriváció S12 E07. Leonard nehézségekbe ütközik amikor pénzt kell szétosztania. Közben, Bernadette a kerti játékházba bújik el a férjétől és a gyerekeitől.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2018)
hu
11:55
Agymenők
Az elhálási deviáció S12 E08. Sheldon megpróbál összebarátkozni Amy apjával. Amikor Howard elcsalja Mr. Fowlert a bűvésztrükkjeivel, Sheldonnak Mrs. Fowlerrel kell összemelegednie.Sheldon megpróbál közelebb kerülni Amy apjához, de amikor Howard elcsábítja Mr. Flowert a bűvésztrükkjeivel, Sheldonnak nem marad más választása mint hogy Mrs. Flower-rel barátkozzon. Közben, Raj és Anu közelebb kerülnek egymáshoz. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter) (2018)
hu
12:15
Agymenők
A hivatkozás negáció S12 E09. Sheldon és Amy megtudja, hogy feleslegesen dolgoztak ezidáig. Közben, Bernadette megkéri Stuart barátnőjét, Denise-t hogy tanítsa meg Fortnite-ozni.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Kristy Cecil. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny) (2018)
hu
12:40
Agymenők
A videó illumináció S12 E10. Sheldon és Amy még mindig szomorúak a munkájuk miatt, de egy régi kazetta lejátszása után Sheldon új motivációt kap ahhoz, hogy ne adja fel.Sheldon és Amy még mindig szomorúak a munkájuk miatt, de egy régi kazetta lejátszása után Sheldon új motivációt kap ahhoz, hogy ne adja fel. Közben, Bernadette segít Howardnak a meghallgatásra való felkészülésben. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2018)
hu
13:05
Furcsa pár
Megvilágosodás S01 E10. A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Phill Lewis. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Matthew Perry (Felix Unger), Yvette Nicole Brown (Dani), Wendell Pierce (Teddy), Lindsay Sloane (Emily) (2015)
hu
13:35
Furcsa pár
Féltékenység S01 E11. A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre.A Furcsa pár című sorozatban Matthew Perry a sármos léhűtő Oscar Madisont alakítja, aki házassága szétesése után befogadja volt egyetemi cimboráját Felix Ungert, akit Thomas Lennon kelt életre. Director: Mark Cendrowski. Actors: Matthew Perry (Oscar Madison), Matthew Perry (Felix Unger), Yvette Nicole Brown (Dani), Matthew Perry (Teddy), Lindsay Sloane (Emily) (2015)
hu
14:05
Bob szereti Abisholát
Megjött a nigériai über S01 E12. Bob és Abishola hiába próbálják jobb kedvre deríteni a világfájdalmas Dottie-t, ezért Olut és Tundét hívják segítségül, hogy lelket öntsenek belé.Bob és Abishola hiába próbálják jobb kedvre deríteni a világfájdalmas Dottie-t, ezért Olut és Tundét hívják segítségül, hogy lelket öntsenek belé. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2020)
hu
14:35
Bob szereti Abisholát
Ők Afrika Kanadája S01 E13. Bob, a középkorú zokni kereskedő, miután szívrohamot kap, szerelmes lesz nigériai ápolónőjébe, a szenvtelen Abisholába.Bob, a középkorú zokni kereskedő, miután szívrohamot kap, szerelmes lesz nigériai ápolónőjébe, a szenvtelen Abisholába. Director: Beth McCarthy-Miller. Actors: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina) (2020)
hu
15:00
Egy kapcsolat szabályai
Üsd a gnómot S04 E43.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: John Pasquin. Actors: Patrick Warburton (Jeff Bingham), Megyn Price (Audrey Bingham), David Spade (Russell Dunbar), Bianca Kajlich (Jennifer), Adhir Kalyan (Timmy) (2010)
hu
15:30
Egy kapcsolat szabályai
Hajrá Rangers S04 E44.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: John Pasquin. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer), Adhir Kalyan (Timmy) (2010)
hu
16:00
Egy kapcsolat szabályai
A béranya S04 E45.Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében. Director: Gail Mancuso. Actors: Patrick Warburton (Jeff), Megyn Price (Audrey), David Spade (Russell), Oliver Hudson (Adam), Bianca Kajlich (Jennifer) (2010)
hu
16:30
Agymenők
A paintball szóródás S12 E11. Penny és Leonard paintball mérközést rendeznek, ami katasztrófába fullad: Sheldon féltékeny Amy-re, Raj rajtakapja Anu-t az exével és Stuart nem akar összeköltözni Denise-szel.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2019)
hu
16:55
Agymenők
A szaporodási propozíció S12 E12. Penny volt barátja Zack és a felesége gyereket akarnak, Zack azonban nem tud gyereket nemzeni, ezért Leonard segítségét kérik. Közben, Raj megpróbál kibékülni Anu-val.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2019)
hu
17:20
Agymenők
A megerősítési polarizáció S12 E13. Amy és Sheldon örülnek a munkájuk sikerülnek, Amy-t azonban ki akarják túrni a Nobel-díjra való jelölésből.Amikor két chicagói fizikus bizonyítja Shedon és Amy teóriáját, mindketten nagyon izgatottak lesznek, egészen addig, amíg Amyt ki nem akarják túrni a Nobel-díj jelölésből. Bernadette és Penny nagyon sikeresek a munkahelyükön. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) (2019)
hu
17:45
Agymenők
A meteorit manifesztáció S12 E14. Sheldon szívesen segít Howard-nek és Bernadette-nek a munkában, amíg rá nem jön hogy megszegik a törvényt. Döntenie kell, hogy inkább követi a szabályokat, vagy hű marad a barátaihoz.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter) (2019)
hu
18:05
Agymenők
A donációs oszcilláció S12 E15. Penny megpróbálja megakadályozni Leonard spermadonorrá válási ambícióit.Leonard és Sheldon zseniális fizikusok, azok a fajta 'csodálatos elmék', akik értik az univerzum működését. De a rengeteg eszük nem segít őket az emberekkel való kommunikációban, különösen, ha lányokról van szó. Director: Mark Cendrowski. Actors: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) (2019)
hu
18:30
Az ifjú Sheldon
A nyári kolbász, az esőkabát és Tony Danza S01 E21. Sheldont lefoglalja, hogy Mimó bimbózó párkapcsolatával foglalkozzon, George és Mary a másik két gyerekükkel való kapcsolatukat próbálják ápolni.Az ifjú Sheldon Cooper élete nem könnyű Kelet-Texasban. Nemzedékének kiemelkedő zsenije, jártas a magas szintű matematikában és tudományokban, amivel nem sokra megy egy államban, ahol a vallás és a futball áll mindenek feett. Director: Alex Reid. Actors: Iain Armitage (Sheldon), Zoe Perry (Mary), Lance Barber (George Sr.), Montana Jordan (Georgie), Raegan Revord (Missy) (2018)
hu
19:00
Az ifjú Sheldon
A vaníliafagylalt, a bútor és a lovagok S01 E22. Az évadzáró epizódban Sheldon megakadályozza Mimót abban, hogy két férfival randizzon egyszerre.Az ifjú Sheldon Cooper élete nem könnyű Kelet-Texasban. Nemzedékének kiemelkedő zsenije, jártas a magas szintű matematikában és tudományokban, amivel nem sokra megy egy államban, ahol a vallás és a futball áll mindenek feett. Director: Jaffar Mahmood. Actors: Iain Armitage (Sheldon), Zoe Perry (Mary), Raegan Revord (Missy), Lance Barber (George Sr.), Montana Jordan (Georgie) (2018)
hu
19:30
Az ifjú Sheldon
A kiskocsi és az irritáló zaj S02 E01. Az évadnyitó epizódban Sheldon szétszedi a hűtőszekrényt egy idegtépő zaj miatt, majd kénytelen újságkihordásból összeszedni a szerelőre való pénzt.Az ifjú Sheldon Cooper élete nem könnyű Kelet-Texasban. Nemzedékének kiemelkedő zsenije, jártas a magas szintű matematikában és tudományokban, amivel nem sokra megy egy államban, ahol a vallás és a futball áll mindenek feett. Director: Jaffar Mahmood. Actors: Iain Armitage (Sheldon Cooper), Zoe Perry (Mary Cooper), Lance Barber (George Cooper Sr.), Raegan Revord (Missy Cooper), Montana Jordan (Georgie Cooper) (2018)
hu
20:00
Kísértetek
Virág cikke S01 E07.Samantha és Jay az elõvigyázatosságot félre téve minden pénzüket felteszik egy óriási, lelakott vidéki kúria panzióvá alakításába, amit nemrég örököltek. Kiderül, hogy a házat számos kísértet lakja, akik saját otthonukként tekintenek a kúriára. Director: Trent O'Donnell. Actors: Rose McIver (Samantha), Utkarsh Ambudkar (Jay Arondekar), Brandon Scott Jones (Isaac Higgintoot), Danielle Pinnock (Alberta Haynes), Richie Moriarty (Pete Martino) (2021)
hu
20:30
Kísértetek
D&D S01 E08. Miután barátai kirúgják Jay-t a D&D kampányból, Sam beleegyezik abba, hogy segít férjének és a szellemeknek egy új játékot kezdeni.Samantha és Jay az elõvigyázatosságot félre téve minden pénzüket felteszik egy óriási, lelakott vidéki kúria panzióvá alakításába, amit nemrég örököltek. Kiderül, hogy a házat számos kísértet lakja, akik saját otthonukként tekintenek a kúriára. Director: Trent O'Donnell. Actors: Utkarsh Ambudkar (Jay Arondekar), Rose McIver (Samantha), Brandon Scott Jones (Isaac Higgintoot), Richie Moriarty (Pete Martino), Danielle Pinnock (Alberta Haynes) (2021)
hu
21:00
Family Guy
Nejcserés támadás S22 E03. Joe meglátja Loist meztelenül, amitől sokat javull a nemi élete Bonnie-val. Stewie kap egy villanyhajtású autót, és terepjárós taggá válik.A Family Guy továbbra is pengeéles humorral, találó paródiával, remek animációval és dallamos zenével szórakoztatja a közönséget. Indulása óta a sorozat kultuszt teremtett és egyik szereplője, a beszélő csecsemő minden idők egyik legjobb tévés karekterévé vált. Director: Steve Robertson. Actors: Seth MacFarlane (Stewie Griffin / Brian Griffin / Peter Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Mike Henry (Insurance Agent) (2022)
hu
21:30
Family Guy
Peter, a nyalfahím S22 E04. A Family Guy továbbra is pengeéles humorral, találó paródiával, remek animációval és dallamos zenével szórakoztatja a közönséget.A Family Guy továbbra is pengeéles humorral, találó paródiával, remek animációval és dallamos zenével szórakoztatja a közönséget. Indulása óta a sorozat kultuszt teremtett és egyik szereplője, a beszélő csecsemő minden idők egyik legjobb tévés karekterévé vált. Director: Joe Vaux. Actors: Seth MacFarlane (Carter Pewterschmidt / Stewie Griffin / Brian Griffin / Peter Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Mike Henry (2022)
hu
22:00
South Park
Tegyük le! S21 E02. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Additional voices / Mr. Tweek / Jimmy Valmer / PC Principal / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Additional voices / Craig Tucker / Tweek Tweak / Butters Stotch / Kenny McCormick / Kyle Broflovski), April Stewart (Various characters), Mona Marshall (Various characters), Adrien Beard (Token Black) (2017)
hu
22:30
South Park
Kolumbusz-nap S21 E03. A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk. Director: Trey Parker. Actors: Trey Parker (Additional voices / Jimmy Valmer / Randy Marsh / Eric Cartman / Stan Marsh), Matt Stone (Additional voices / Butters Stotch / Kenny McCormick / Kyle Broflovski), April Stewart (Additional voices / Shelly Marsh / Sharon Marsh) (2017)
hu