FilmBox Extra

FilmBox Extra

FilmBox Extra HD - холивудски блокбъстъри във Full HD - качество

Bulgaria

TV gidas - Trečiadienis, 2024-05-15

01:20
HOT PURSUIT (2015)
Ченге, което прави всичко по правилника, опитва да защити вдовицата на наркобос, докато двамата бягат из Тексас, преследвани от подкупни ченгета и наемни убийци.
bg
06:25
SUITS ON THE LOOSE
Това е историята на Бен Суит (Ник Рот), 18-годишно момче от средната класа, което отива да учи счетоводство в Бъркли през 1968 г., за да избегне влизането в армията. Там той започва одисея, пълна със секс, наркотици, рокендрол и политическа активност, които преобръщат света му с краката нагоре и го карат да поеме по пътя на изследването и самооткриването.
bg
08:00
SORCERER AND THE WHITE SNAKE, THE
Режисьорът Чин Сиу-Тунг създава този фентъзи филм по мотиви на стара китайска легенда за билкар, който се влюбва в хилядагодишна Бяла змия, дегизирана като жена. Джет Ли е в ролята на магьосника, който открива истинската й самоличност и се бори да спаси душата на билкаря.
bg
11:20
RASPBERRY MAGIC #1
Това е историята на единадесетгодишната Моника (Monikа), която се обвинява за проблемите у дома. Момичето смята, че когато спечели научен конкурс, татко й ще се върне вкъщи, а мама ще се справи с емоционалните си проблеми и депресията. Моника също така прави експеримент. Сред прекрасната природа в гората тя провежда терапия с докосване, която има за цел да накара малините да растат по-бързо. Момичето си задава въпроса, кое е за тях по-добро: дали природата или начинът на третиране? На фона на превратностите в семейството тя си дава сметка, че отговорът на този въпрос няма да е лесен.
bg
12:40
LIGHTKEEPERS, THE
Сет Аткинс (носителят на Оскар Ричард Драйфус) е пазач на фар в пустия плаж на Кейп Код през 1912 г. Асистентът му внезапно напуска, след като вече не понася лошото му отношение и омразата към жените. Той остава да се оправя сам с фара, докато на брега не се появява загадъчен млад мъж с желанието да стане новия асистент на Сет. Двамата разменят истории за миналото си и всеки започва да обяснява на другия за своята неприязън към жените. Не след дълго двамата мъже трябва да се оправят с красивата Рут Греъм (Мейми Грейнджър) и нейната домакиня г-жа Баском (номинираната за Златен Глобус Блайт Данър), които се нанасят в съседната вила за лятото.
bg
16:00
GRAND THEFT PARSONS
Има моменти, когато правилното нещо е да погребеш мъртвите. Това не е един от тези моменти...
bg
17:30
AMBASSADOR TO BERN, THE
Фиктивен разказ за нападението срещу унгарското посолство в Берн през 1958 г. По действителни събития, развили се след Унгарската революция от 1956 г.
bg
18:50
COBBLER, THE
Филмът проследява четвърто поколение обущар, който открива магическа шевна машина в мазето на баща си, което му позволява да изживее животите на други хора, докато носи обувките им.
bg
20:25
CHURCHBALL
Това е последният сезон по чърчбол и епископ Линдерман (Фред Уилард) моли Денис Бъкстед (Андрю Уилсън) да поведе отбора на Мъд Лайк към титлата.
bg
22:00
PINK PANTHER 2, THE
След като е награден за разкриване на загадката около диаманта Розовата пантера, инспектор Жак Клузо получава дребни задачи от шефа си Драйфус, за да не му се пречка повече.
bg
23:30
BANK HACKER EP. 06
Алидор инструктира бандата и виждаме как всичко се случва като на филмова лента. Единствената им цел е да инсталират програмата на сървърите на банката, за да откраднат дигитално 350 милиона евро.
bg

TV gidas - Ketvirtadienis, 2024-05-16

00:20
DUNGEONS & DRAGONS 3 #1
Това е третата част на сагата „Тъмници и дракони“, екранизация на известната компютърна игра. Палладин Грейсън (Palladyn Grayson) искал да стане благороден рицар. След кървава битка, в която е изчезнал баща му, а Грейсън единствен е останал жив, той се присъединява към групата на магьосниците-бойци. Правилата, към които те се придържат, са далеч от рицарските идеали. Обаче само благодарение на този съюз момчето може да постигне целта си – да намери баща си, жив или мъртъв.
bg
01:50
RAVEN, THE
реж: James McTeigue ; rok: 2012; произв.: USA; време: 111 min
bg
03:40
HENRYS CRIME
Мъж, който води безцелен живот, попада в затвора, за престъпление, което не е извършил.
bg
06:50
LOVE NOTES #1
Когато се съгласява да даде интервю на специалистката по класическа музика Нора Фланъри, кънтри мегазвездата Джейми Деринджър не очаква да прекара нощта с нея. Нито пък тя да забременее. Когато научава изненадата, Нора крои планове да осъществи мечтите на най-добрата си приятелка да осинови дете.
bg
08:20
MONGOLIAN DEATH WORM
Когато петролна компания в Монголия пуска експериментална сонда, вкарваща горещ втечнен въздух под земята, това събужда кръвожадни убийствени червеи, които са били заспали от години.
bg
09:50
PENNY'S SHADOW #1
По време на конна ваканция на остров Амеланд, младо момиче среща един опасен кон, който не се доверява на хората. За да докаже, че конят съвсем не е така опасен, момичето го тренира тайно и го учи на доверие към хората.
bg
12:55
MAYOR CUPCAKE #1
Мери (Mary) е необразована пекарка в малко градче, майка на три деца и прекрасна домакиня. Нейният подреден живот се разклаща в момента, когато дъщеря й изпраща нейната кандидатура за кмет на града. Когато настоящият кмет не е повече в състояние да изпълнява своите задължения, Мери е принудена да поеме властта в градчето, което тъне в дългове. Жената бързо се научава, че няма невъзможни неща, когато има толкова много сърдечни и готови за помощ ръце.
bg
14:20
COCO BEFORE CHANEL #1
До идеално оправено легло в сиропиталище стои слабо и стройно десетгодишно момиченце с гъста черна коса. Габриел Шанел, известна като Коко, и различните етапи на живота й. История за пътя на Коко от невзрачното детство до бляскавите светлини на Париж.
bg
17:45
10 THINGS WE SHOULD DO BEFORE WE BREAK UP
След като самотната майка на две деца Абигейл забременява след свалка за една нощ с Бен, необичайната двойка решава да пробва да заживее съвместно.
bg
19:00
MONGOLIAN DEATH WORM
Когато петролна компания в Монголия пуска експериментална сонда, вкарваща горещ втечнен въздух под земята, това събужда кръвожадни убийствени червеи, които са били заспали от години.
bg
22:00
FIGHTING WITH MY FAMILY
Бивш кечист и семейството му си изкарват прехраната с изпълнения по малки зали из страната, докато децата мечтаят за Световната федерация по кеч.
bg
23:45
DETROIT
Базирана на факти драма за бунтовете в Детройт през 1967 г., когато отмъстителни полицаи отговарят на оплакване с наказание, вместо със справедливост.
bg