Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

Guida TV - venerdì, 10/05/2024

00:10
Victorious
Adre bezorgt Tori een baantje bij een yoghurt-ijskraam, alleen belemmert het werk vervolgens hun optreden bij de Hollywood Arts Cowboy Luau. Verder wil Robbie Cat meevragen naar Luau, maar vraagt iemands anders in de hoop dat Cat jaloers wordt.
nl
00:35
Victorious
Wanneer Tori erachter komt dat Trina meer volgers heeft op The Slap, wil ze haar zus verslaan. Hierdoor komt een schoolopdracht voor de hele groep in de knoei, maar iedereen verliest zich al snel in het zoeken naar meer volgers.
nl
00:55
De Thundermans
Hank is de nieuwe scheikundeleraar op de school van Phoebe en Max, maar als hij kalkoenbroodjes eet die hem slaperig maken, gebruiken ze hun krachten om hem te helpen.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
01:40
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De Ster familie moet een manier zien te vinden om genoeg geld verdienen, zodat ze seizoen twee van de show kunnen maken. Patrick wordt de host van een spelletjesshow en laat de rest van de familie meespelen aan vreemde spelletjes.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De familie Ster heeft superkrachten en ze worden door de burgemeester ingehuurd om goede daden te verrichten in de stad. Cecil krijgt een baantje als bewaker van het museum en moet een erg kostbare kunstcollectie beschermen.
nl
02:45
Huize Herrie
Na een ontmoeting met de indrukwekkende familie Yates maken de ouders zich zorgen om de kinderen. De kinderen hebben het gehad met het onsportieve gedrag van Lynn tijdens bordspellen en werken samen om haar te verslaan.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln wil geld van zijn ouders voor een concert. Hij leert zijn zussen hoe ze om geld moeten vragen. Lisa's rapport staat vol tienen. Alleen voor sociale omgang heeft ze geen tien.
nl
03:25
Huize Herrie
Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar humor, besluit ze ermee te stoppen. Leni kan geen geheim bewaren en daarom vertellen de kinderen haar niets over het feest van hun moeder.
nl
03:50
SpongeBob
Plankton en Karen nemen danslessen en worden al snel de beste van de klas. Met een toverkookboek in de hand maakt SpongeBob er een potje van in de keuken van de Krokante Krab.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan naar de film 'De Visserman'. Eenmaal thuis zien ze de visserman overal en nergens. SpongeBob organiseert een Seance in de Krokante Krab om de overleden Rusty Rikkens uit te horen.
nl
04:30
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen.
nl
04:45
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de formule in handen te krijgen.
nl
04:55
SpongeBob
Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
05:05
SpongeBob
Om Octo harder te laten werken, vertelt meneer Krabs een verhaal over een yeti-krab die luie werknemers opeet.
nl
05:15
SpongeBob
Kenny de Kat is wereldberoemd omdat hij zijn adem eindeloos kan inhouden onder water. SpongeBob is zijn grootste fan.
nl
05:25
SpongeBob
SpongeBob is weer gezakt voor zijn rij-examen en meneer Krabs werpt zich op als rij-instructeur.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer begeleider Opdraai op Nobbie past, verandert ze hem in een deftige kerel. Iets te deftig wat betreft Narlene. Spongebob en Patrick helpen Nobbie zijn ware zelf te herinneren.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer Nobby te beschaafd wordt voor Narlene, helpen SpongeBob en Patrick hem om zijn boerse manieren te herinneren. Perch en zijn vriend Harvey maken een nieuwsitem over Kamp Koraal, maar ze stuiten op een belachelijke samenzwering.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Vlak voor de bakwedstrijd verdwijnt Oma's taart. Baby Shark en William Watson schieten te hulp.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ racen in de zee. Blaze transformeert in een onderzeeër en vaart langs gezonken schepen en koraalriffen om als eerste de finish te bereiken.
nl
06:40
PAW Patrol
Meneer Wingnut heeft een machine gebouwd die Boer Al moet helpen met het oogsten van de amandelen. Maar de oogstmachine slaat op hol en richt verwoesting aan in Avonturenbaai. Boer Al droomt dat zijn dieren de boerderij overnemen.
nl
07:00
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
07:25
Huize Herrie
Benny heeft moeite om Luan en haar grapjes in toom te houden als ze zijn collega wordt.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Chloe gaat met haar familie kamperen en vangt een glimp op van de wondere wereld van Pokémon.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie willen graag een slaapfeestje houden op het ruimteschip van Zokie. Via haar vader Stan komt Ruby er achter dat er in hun appartementencomplex een gepensioneerde worstelaar woont, waar Stan megafan van is.
nl
08:25
Henry Danger
Ray is onder invloed van een liefdesmuffin tot over zijn oren verliefd op Gwen. Een crimineel wil een bank overvallen.
nl
08:50
Henry Danger
Schwoz sloopt de uitvinding van Charlotte en wil haar helpen door een nieuwe machine te bouwen. Deze machine is echter zo goed dat het iets te veel publiciteit met zich mee brengt.
nl
09:15
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
09:40
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
10:00
De Thundermans
Hank besluit de nachtelijke familiespelletjes wat spannender te maken. Elk familielid wil nu maar al te graag de grote prijs winnen.
nl
10:25
De Thundermans
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
nl
10:50
De Thundermans
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
nl
11:15
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
11:40
Henry Danger
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
nl
12:05
Henry Danger
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.
nl
12:30
Danger Force
Miles doet mee aan een ijssculptuurwedstrijd. Chapa zorgt ondertussen voor haar kleine zusje Sage tijdens een stroomstoring, die haar denkbeeldige vriend is verloren in een ongeluk.
nl
12:52
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
12:53
Danger Force
Door een experiment van Schwoz zit het SwAG-klaslokaal vol met gevaarlijke insecten. Mika, Miles, Chapa en Bose worden voor korte tijd naar Henry's oude school gestuurd: De Swellviewse middelbare school.
nl
13:15
De Thundermans
Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe is heel jaloers op de nieuwe vriendschap tussen Max en Cherry.
nl
13:40
De Thundermans
Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. De superkrachten van de baby worden onthuld.
nl
14:05
De Thundermans
Nadat Phoebe ontdekt dat Links ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.
nl
14:30
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
14:55
Henry Danger
Henry wordt niet uitgenodigd voor de verjaardag van Debbie, omdat iedereen denkt dat hij het jaar ervoor een bijna-dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Wanneer iedereen toch gaat, besluit Henry de waarheid achter het ongeval alsnog te achterhalen.
nl
15:20
De Casagrandes
De familie probeert Bobby zijn angst voor examens te helpen overwinnen. Carl zoekt naar een komodovaraan in de dierentuin maar raakt verdwaald.
nl
15:45
De Casagrandes
Na weer een wild duivenfeest blijkt het standbeeld in het park onder de vogelpoep te zitten. Sancho en zijn duiven worden verdacht en vervolgens opgejaagd.
nl
16:10
SpongeBob
Sandy is heel druk bezig met het oplossen van alle problemen van al haar vrienden. Wanneer ze echter thuiskomt, blijkt ze zelf een gigantisch probleem te hebben, dat zich niet zo laat oplossen.
nl
16:20
SpongeBob
Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick krijgt ruzie op live televisie.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Ruby wil haar haar zelf doen zonder hulp. Wanneer haar haar meer in de knoop raakt vraagt ze uiteindelijk aan Zokie om zijn Ruimtemagie te gebruiken om haar haar te ontwarren.
nl
17:00
Huize Herrie
Lori vindt zichzelf goed in het maken van selfies. Carol Pingrey krijgt echter altijd meer likes dan zij. Lola krijgt thuis onderwijs en dat willen de anderen ook wel.
nl
17:20
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien, maar die is veranderd. De familie gebruikt dubbelgangers om te ontkomen aan Luan's 1 april grappen.
nl
17:45
Huize Herrie
Geërgerd door het opdringerige babysitten van Leni, schiet Lisa zichzelf en Todd per ongeluk de ruimte in.
nl
18:00
Huize Herrie
Lynn krijgt tijdens de wedstrijd een enorme hoop kritiek van Scoots over zich heen en ze verstijft vervolgens compleet wanneer ze op het veld staat. Lincoln besluit om haar een handje te helpen.
nl
18:25
Huize Herrie
Lori besluit serveerster te worden in het restaurant van haar vader. Het werk is echter zwaarder dan ze dacht.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
19:45
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
20:15
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
20:35
Henry Danger
Kid Danger en Captain Man worden gegijzeld door de Rammelaar. Charlotte en Jasper moeten ze zien te redden.
nl
21:00
Henry Danger
Henry en Ray wordt gevraagd een kostbare diamant te bewaken. Een professionele juwelendief weet toch toe te slaan.
nl
21:25
Danger Force
Door een fout van Danger Force wordt de Man Buggy gestolen door Jeff en de Rammelaar. Ze moeten de Buggy terug zien te krijgen, voordat Ray erachter komt dat zijn geliefde auto weg is.
nl
21:45
De Thundermans
Wanneer opa en oma Thunder op bezoek komen, vertelt Phoebe dat Colosso in hun huis woont. Opa Thunderman heeft echter totaal geen tolerante houding ten opzichte van superschurken.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe en Max willen heel graag een assistent die al hun rotklusjes kan opknappen. Daar hebben ze echter schriftelijke toestemming voor nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
23:25
Henry Danger
Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden. Go-Bro zorgt voor chaos in Swellview.
nl
23:50
Henry Danger
Henry en Ray moeten een halve mijl naar de Man Cave gaan om een maaltijd te bereiden. Hun vriendschap wordt hierdoor flink op de proef gesteld.
nl

Guida TV - sabato, 11/05/2024

00:10
Victorious
Tori Vega krijgt de kans van haar leven: als haar zus niet kan optreden omdat ze ziek is, mag zij deelnemen aan de grote bekende Hollywood talentenwedstrijd van de Arts High School. Opeens lijkt alles mogelijk.
nl
00:35
Victorious
Tori probeert tijdens haar auditie Sikowitz te overtuigen dat zij de perfecte kandidaat is voor de hoofdrol in het toneelstuk. In de tussentijd schrijven André and Robbie zich in voor een balletles om meisjes te ontmoeten.
nl
00:55
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl
01:20
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
01:40
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Pleetje zet elf kleine toiletten op de wereld. Maar dan zijn alle baby's opeens verdwenen. Terwijl de soep van Cecil staat te pruttelen gaat de hele familie naar het park voor wat ontspanning. Maar ze komen per ongeluk ergens anders terecht.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
02:45
Huize Herrie
Pa en Lincoln stuiten op `Legends of the Hidden Temple'. Lincoln moet op zijn zussen passen. Hij wil eigenlijk naar het winkelcentrum en neemt ze daarom gewoon mee.
nl
03:05
Huize Herrie
De Herrie's doen mee aan een leeswedstrijd. Lola is de enige die geen zin heeft om mee te doen. Lincoln moet zijn geboorteverhaal vertellen, maar in zijn babyboek staat niks.
nl
03:25
Huize Herrie
Niemand weet hoe ze de huilende Lily stil kunnen krijgen, totdat Lori een oude pop pakt. Pap vindt het maar niets dat iedereen constant op hun telefoon zit. Maar dan leggen de kinderen hem uit wat alle voordelen van het internet zijn.
nl
03:50
SpongeBob
Kenny de Kat is wereldberoemd omdat hij zijn adem eindeloos kan inhouden onder water. SpongeBob is zijn grootste fan. Als Octo weer eens te beroerd is om te werken, vertelt Meneer Krabs hem het verhaal van de Yeti-Krab.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob wordt ontslagen bij de Krokante Krab. Zijn wereld stort in, maar al snel begint hij te solliciteren bij andere restaurants.
nl
04:30
SpongeBob
Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
04:45
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. SpongeBob wil zijn vakantie stoppen.
nl
04:55
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider en leidt een enthousiaste vreemdeling rond.
nl
05:05
SpongeBob
Octo ontvangt een uitnodiging voor de opening van een galerie, en gaat naarstig op zoek naar iemand met wie hij samen kan gaan.
nl
05:15
SpongeBob
Het stormt en dat is een goede reden voor Meneer Krabs om een verhaal uit zijn mysterieuze verleden te vertellen.
nl
05:25
SpongeBob
Meneer Krabs organiseert een spannende bedrijfspicknick, maar die wordt verstoord door Plankton.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Het is comedy avond op Koraalkamp, en de kinderen zijn klaar om te lachen tot ze erbij neervallen.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Patrick wordt in het kelpwoud per ongeluk verwisseld met een jonge zogeheten Zeesquatch.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Op een grote dag wordt Baby per toeval plaatsvervangend Burgemeester. Dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het lot van de voorraad squidappels van de stad ligt nu in de vinnen van Baby.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Axle City krijgt bezoek van een wasbeertje dat overal afval achterlaat. Blaze komt in actie als de recycletruck. Hij maakt de stad schoon en redt z'n vrienden voor de strijd tegen de wasbeer.
nl
06:40
PAW Patrol
Ome Otis gaat mee naar de jungle om een verborgen goudmijn te zoeken. Meneer Wingnut gaat bij Ome Otis langs om zijn hut van de nieuwste technologie te voorzien, maar ze worden per ongeluk opgesloten.
nl
07:05
The Patrick Star Show
Wanneer de afstandsbediening tussen de bankkussens valt, moet Patrick de bank induiken om hem te gaan zoeken. Patrick organiseert een geldinzameling voor slakken die niet kunnen dansen.
nl
07:25
Huize Herrie
Luna en de Moon Goats moeten een vervangende gitarist vinden voor de band, als Luna haar handen bezeert tijdens het spelen. Om Uierste Gekte Dag in Zuivelland te halen, is Lincoln vastbesloten om zo snel mogelijk de was te doen.
nl
07:50
Huize Herrie
De hele familie zit constant op hun telefoon, tot groot ongenoegen van pap. Totdat hij de voordelen van internet uitgelegd krijgt.
nl
08:00
Huize Herrie
Lana overtuigt de kinderen om naar de Burpin 'Burger te gaan om haar raceheld te ontmoeten, ondanks de zware sneeuwval. Wanneer Lincoln met Clyde op vakantie gaat, realiseert hij zich hoe overbezorgd de vaders van Clyde zijn.
nl
08:25
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid moeten een naschoolse activiteit kiezen. Ze willen per se bij dezelfde club, maar wat ze leuk vinden verschilt nogal. Maria heeft Ronnie Anne beloofd dat ze op haar vrije dag samen dingen gaan doen.
nl
08:50
De Casagrandes
Ronnie Anne ziet af van een Halloween-traditie voor een cool feest, maar leert dat cool niet altijd gelijk staat aan leuk. Ronnie Anne en Sid vertellen Adelaide over de Dag van de Doden wanneer haar kikker overlijdt.
nl
09:15
SpongeBob
Patrick en SpongeBob denken dat hun huis verkocht is nadat ze een tv-reclame hebben gezien. SpongeBob belandt onder een enorme kist met gelukskoekjes.
nl
09:40
SpongeBob
Meneer Krabs gaat de Krabburger wereldwijd diepgevroren verkopen, maar hierdoor komt de vriendschap van SpongeBob en Patrick op het spel te staan.
nl
09:58
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:00
Monster High
Clawdeen stelt zich open voor haar vader en leert dat ze veel overeenkomsten hebben, terwijl Cleo volgelingen zoekt in de mensenwereld. Deuce werkt zich te pletter om een inzamelingsactie te winnen en verandert per ongeluk leerlingen in snoepjes.
nl
10:25
Monster High
Clawdeen opent een portaal in de catacomben en laat daardoor haar broer Clawd vrij.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier met een interessant weekend om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed. Het drietal probeert te bewijzen dat ze niet vervangen mogen worden door hun nieuwe vriend: Prutje.
nl
11:10
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
12:00
Danger Force
Rick Twitler is terug met een nieuw plan om Mika's geest te controleren, deze keer via een griezelig virtual reality-videospel. De Danger Force zal Rick uit Mika's hoofd moeten krijgen voordat hij hen meesleurt in de duisternis.
nl
12:25
Danger Force
De Danger Force gelooft dat ze van Rick Twitler af zijn, maar Miles heeft een visioen dat het tegendeel bewijst. Het team gaat op zoek naar hem en komt onderweg een oude vijand tegen.
nl
12:50
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
13:15
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
13:35
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
13:40
Henry Danger
Net wanneer het niet goed gaat met de reputatie van Captain Man komt Charlotte erachter dat Henry Kid Danger is. Henry bekent en wordt ontslagen door Ray. Samen met Charlotte slaagt hij er echter in een beruchte schurk te vangen.
nl
14:00
De Thundermans
De kids beschadigen een nieuwe auto die Hank als trouwdagcadeau voor Barb had gekocht, dus ze moeten hun superheldneef om hulp vragen.
nl
14:25
De Thundermans
Als Phoebe te veel hooi op haar vork neemt, helpt Max haar door een kloon van haar te maken, zodat ze op twee plekken tegelijk kan zijn. Als de kloon lastig wordt voor de echte Phoebe, moet Max bijspringen om Phoebes reputatie te redden.
nl
14:50
Huize Herrie
Zach en Rusty doen alsof er een buitenaards schip is geland, nu is de hele stad op zoek naar kleine groene aliens. Clyde denkt dat hij de Glee Club zal betreden, maar Lincoln doet per ongeluk audities en krijgt een rol.
nl
15:15
Huize Herrie
Het rollerderbyteam van Lynn heeft een prijs gewonnen: gratis toegang tot het Zuivelland pretpark. Lola ziet hoe buurman Grauw met een metaaldetector waardevolle spullen vindt. Die wil hij gaan verkopen.
nl
15:35
Huize Herrie
Lincoln past het weekend op Frank, de spin en lieveling van zijn klas. Alle kinderen hebben een taak in huis. Lincoln vindt zijn taak, vuilnis buiten zetten, te zwaar in vergelijking met de taken van zijn zussen.
nl
16:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby maakt filmpjes voor op haar MeScreen-kanaal. Haar grootste fan is Zokie, een alien die op de planeet Pudge leeft. Wanneer Zokie er achter komt dat Ruby gaat stoppen met filmpjes maken besluit hij in een opwelling om naar de Aarde te reizen.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
17:00
De Thundermans
Phoebe sluit zich aan bij een populair groepje voor een schoolopdracht maar ontdekt dat zij lang niet zoveel moeite willen doen als zij. Max neemt haar plaats in en probeert ze al het vuile werk te laten opknappen.
nl
17:25
De Thundermans
Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe is heel jaloers op de nieuwe vriendschap tussen Max en Cherry.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
18:40
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
19:05
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
19:25
De Thundermans
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze uitgebeeld als kwaadaardige monsters.
nl
19:50
De Thundermans
Barb probeert oude tijden te doen opleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.
nl
20:15
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden uitgenodigd voor de opening van een escape room. Dit blijkt echter een val te zijn en ze worden opgesloten. Nu moeten ze daadwerkelijk zien te ontsnappen, samen met twee tieners, Mika en Miles.
nl
20:40
Henry Danger
Kid Danger onthult aan Captain Man dat hij niet voor altijd in Swellview wil blijven als zijn assistent. De twee krijgen ruzie en Kid Danger wordt door een andere stad gevraagd om hun superheld te worden.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
21:25
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
21:50
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
22:15
De Thundermans
Er wordt een buurtwacht opgericht om een mysterieuze vandaal te vangen. Phoebe verdenkt Max, totdat ze ontdekt dat haar broer een ander geheim verbergt.
nl
22:40
De Thundermans
Door een komeet slaan de krachten van de Thundermans op hol, net als Phoebe's vlam haar vraagt voor een schoolfeest. Phoebe en Max merken dat ze hun krachten in toom kunnen houden als ze dicht bij elkaar blijven. Maar daar zijn ze niet blij mee.
nl