Film+

Film+

A 2003-ban indult Film+ dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország vezető filmcsatornája lett. A Cool mellett az RTL Csoport másik zászlós hajója. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

Hungary

TV vodič - ponedjeljak, 27.05.2024

00:00
A grizzly birodalma
Az alaszkai vadonban nem könnyű az emberek helyzete, az élet állandó küzdelem a természet erőivel. Így van ez akkor is, amikor egy könyörtelen grizzly kezdi terrorizálni az egyik kisváros lakóit, nyomát szétmarcangolt áldozatok jelzik. A seriff elindul az erdőbe, hogy megtalálja az ökológus feleségét, ehelyett azonban az elhidegült exbűnöző testvérébe botlik. A két férfi hamarosan keresztezi a gyilkos medve útját. A prédából vadász lesz...
hu
01:50
A szerencse háza
Egy jó szülő mindent bevállal. Amikor Scott (Will Ferrell) és Kate Johansen (Amy Poehler) rájön, hogy elképesztően rosszul gazdálkodtak a lányuk, Alex (Ryan Simpkins) egyetemi képzésére félretett pénzzel, és nem maradt semmijük, megesküsznek, hogy juszt is taníttatni fogják a gyereküket. Ha kell, hát azt is vállalják, hogy más pénzén. Szerencsére, van egy játékmániás haverjuk. Tőle származik a zseniális ötlet: zugkaszinó! Békés, kertvárosi házuk pincéjét átalakítják, és illegális játékbarlangot kezdenek üzemeltetni benne. A tétek gyorsan emelkednek, a pénz ömleni kezd, de azért az is hamar kiderül, hogy a törvényen kívüli életnek is vannak hátulütői. Esetleg halálosak is.
hu
03:45
Halálos csomag
Jack (John Cusack) mindig tudja, mit akar, vérbeli profi. A főnöke megbízásait kell végrehajtania - maradéktalanul, kérdezés nélkül, s persze hibátlanul. Egy nap új feladatot kap: el kell hoznia egy titokzatos csomagot egy motelből. Jack szinte gond nélkül, már-már túl könnyen elér a célhoz, indul vissza, de a motelből kijutni több mint életveszélyes - a csomag halálosnak bizonyul.
hu
06:00
Megy a gőzös
Ivaros álmos kis állomás, a helybéliek, élükön az állomásfőnökkel (Koltay Róbert) élik a maguk egyhangú, kicsinyes intrikákkal teli életüket. A legfőbb nemzeti ereklyét hordozó díszvonat érkezése azonban szó szoros értelmében feldúlja nyugalmukat. Ugyanis a véletlenek összjátéka folytán a gőzös, csendőröstől, cigányvajdástól, ereklyéstől a disznóólban köt ki. Őrületes kavarodás veszi kezdetét, melyben minden visszájára fordul...
hu
07:45
A múmia bosszúja
Jia (Binbing Li) nem tudta túltenni magát szülei különös halálán. Mindennél jobban félti testvérét, Luke-ot (Chun Wu), aki egy Krisztus előtti múmia után nyomoz KÍnában. A legendás kínai császár birtokolta az örökélet elixírjét, ami valahol mélyen a föld alatt rejlik. Amikor Luke, Jia öccse eltűnik, a kutatás szponzora, Mason (Kelsey Grammer) megbízza Ridley-t (Kellan Lutz), hogy állítsa össze a mentőcsapatot. Jia is velük tart, mint a pókok szakértője, arra azonban nem számít, ami a barlangban fogadja. Olyant fedeznek fel, aminek örökre titokban kellett volna maradnia.
hu
09:25
Szikraváros
Lina (Saoirse Ronan) és Doon (Harry Treadaway) a föld mélyébe épített városban születtek, és még sosem látták az eget. Az építők az emberiség megmentésére hozták létre Szikravárost, és a jóslat szerint a túlélőknek 200 évig kell a föld alatt maradniuk. Az idő leteltével a páncélszekrényben őrzött utasítások segítségével térhetnek vissza a felszínre. Csakhogy időközben az üzenet elveszik, és a város energia és élelemellátása veszélybe kerül. Cole polgármester (Bill Murray) látszólag a katasztrófa elhárításán dolgozik, ám a két fiatal, Lina és Doon rájönnek, hogy valójában egész más tervei vannak, és a város hamarosan örökre sötétségbe borul. Egyetlen reményük egy régi hangüzenet, amiből kiderül, hogy Doon apja, Loris (Tim Robbins) ismeri a fénybe vezető utat, mert egyszer már megpróbált a felszínre jutni.
hu
11:15
Jöjj velem!
A boldog, önfeledt gyermekkor egy csapásra véget ér, amikor a nyolcéves Alice (Keira Chansa) és huncut testvére, Peter (Jordan A. Nash) váratlanul elveszítik bátyjukat, Davidet (Reece Yates). Szüleik, Jack (David Oyelowo) és Rose (Angelina Jolie) szeretetteljes házassága darabokra hullik a tragédia és az anyagi gondok hatására, és a biztonságot nyújtó családi idill helyét átveszi a kétségbeesés. Peter és Alice megszöknek Londonba, ahol megpróbálnak eladni egy becses örökséget családjuk megmentése érdekében, ám a zálogház-tulajdonos rászedi őket. A valóság végül olyan ijesztővé válik a két gyerek számára, hogy Alice Csodaországba, Peter pedig Sohaországba menekül. Apjuk, Jack azonban magához tér a gyászból, és felesége, Rose segítségével a gyerekek megmentésére indul.
hu
13:00
Noé
Isten figyelmezteti Noét (Russell Crowe) a közelgő özönvízre, mellyel megtisztítja a Földet a bűntől. Noé és családja a bukott angyalokból lett kőóriások segítségével bárkát épít, és hamarosan özönleni kezdenek az állatok. Ám a gonosz Tubálkain (Ray Winstone) időközben sereget gyűjt, és csak arra vár, hogy eleredjen az eső. Ráadásul Noé kisebbik fia, Hám (Logan Lerman) titokban ígéretet kap Tubálkaintól, hogy Ilához (Emma Watson) hasonló feleséget kap, ha mellé áll.
hu
15:55
Önkívület
Damian Hale (Ben Kingsley), a zseniális üzletember haldoklik, és már csak fél éve van hátra, ezért megkockáztatja a szupertitkos módszert, amit kimondottan a lángelmék számára tartanak fenn. Miután nagy nyilvánosság előtt látszólag meghal, tudatát átültetik egy fiatal testbe, és új életét, mint Edward Kidner (Ryan Reynolds) folytatja. De a szabadság csak illúzió, látszólagos élete az intézet kezében van, ráadásul hamarosan rádöbben, hogy átverték, és a testnek, amit kapott, már van egy tulajdonosa.
hu
18:25
Csillagok között
Joseph Cooper (Matthew McConoughey), az egykori NASA-pilóta képtelen tétlenül szemlélni, ahogy a Földön lassan mindent betemet a por. Már csak a gazdálkodás maradt, ám lánya, a tízéves Murphy rajong a tudományért, és biztos benne, hogy a házukban történő különleges üzenetre van magyarázat. Cooper megfejti a kódokat és ráakad a NASA titkos kísérleti telephelyére. A bázis vezetője egykori professzora, Dr. Brand (Michael Cain), aki felkéri arra, hogy legyen a Lazarus misszió vezetője. A nemrégiben feltűnt féreglyukon keresztül három lakható bolygóról gyűjtöttek adatokat, az egyik Dr. Mann (Matt Damon) bolygója, aki a program megalkotója. Három tudós, köztük Amelia Brand (Anne Hathaway) kísérik el, hogy kiválasszák a megfelelő bolygót. Sikerüktől függ az emberiség sorsa.
hu
22:00
Vírus
Sam Daniels ezredes (Dustin Hoffman) halálos vírust tanulmányoz Afrikában, amely az egyik faluban szinte teljesen kiirtotta a lakosságot. A vírus veszélyesebb, mint a pestis és könnyebben fertőz, mint a nátha. Sam rádöbben, hogy a fertőzés eljuthat az Egyesült Államokba és 48 órán belül megfertőzheti az egész országot. Gyanúja beigazolódik, egy amerikai kisvárosban több ember is szörnyű kínok közt hal meg. A sereg karantént von a város köré, míg Sam volt feleségével a vírus ellenszerét keresik. Azonban váratlanul felettese kizárja az ügyből. Sam hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a vírust az amerikai hadsereg fejlesztette ki, és le akarja bombázni a várost, hogy így fékezze meg a mutálódott vírust, s hogy eltussolhassa az ügyet…
hu

TV vodič - utorak, 28.05.2024

00:40
Álom doktor
Dan Torrance (Ewan McGregor) harminc éve hordozza magában a traumát, amit apja miatt szenvedett el, és harminc éve próbálja rejtegetni különleges képességét, a ragyogást. Egy kisváros jó helynek bizonyul a bujkálásra, de a sorsát senki nem kerülheti el. Egy nap találkozik a tizenéves Abrával (Kyliegh Curran), akinek hasonló képessége van, csak sokkal erősebb. Találkozásuk felfedi Danny inkognitóját, és újra életre kel a rémálom, a lány ereje ugyanis odavonzza Kalapos Rose-t (Rebecca Ferguson) és őrült szektáját, akik olyanokra vadásznak, mint Danny.
hu
03:50
A grizzly birodalma
Az alaszkai vadonban nem könnyű az emberek helyzete, az élet állandó küzdelem a természet erőivel. Így van ez akkor is, amikor egy könyörtelen grizzly kezdi terrorizálni az egyik kisváros lakóit, nyomát szétmarcangolt áldozatok jelzik. A seriff elindul az erdőbe, hogy megtalálja az ökológus feleségét, ehelyett azonban az elhidegült exbűnöző testvérébe botlik. A két férfi hamarosan keresztezi a gyilkos medve útját. A prédából vadász lesz...
hu
07:30
Derült égből család
André (Christian Clavier) és Laurence (Catherine Frot), a Prioux házaspár egy este arra érnek haza, hogy egy idegen berendezkedett az otthonukban. Patrick (Sébastien Thiery), a fiatal süket férfi azt állítja magáról, hogy a házaspár fia, és nem habozik mamának és papának szólítani őket. Míg Laurence örül a lehetőségnek, André szeretne mihamarabb megszabadulni tőle.
hu
09:15
Vásott szülők
Az még nem lenne baj, hogy a szülőknek meglehetősen magas elvárásaik vannak magukkal és családjukkal szemben. A baj csak az, hogy ezeket meg is akarják valósítani. Így lehetséges az, hogy a Buckman család feje, Gil (Steve Martin) olyan apává válik, aki mindent túlzásba visz. Túlzásai kacagtatóak, ám ő halálosan komolyan veszi célkitűzését: tökéletes szülő szeretne lenni, akárcsak testvérei, akik a legkülönfélébb módszerekkel próbálnak gyerekeiknél célt érni.
hu
11:45
Az őrzők legendája
Soren, a bagoly az apja meséin nőtt fel, amelyek a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egy nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az őrzőket, hogy segítségükkel legyőzhessék az ellenséget.
hu
13:40
Alvin és a mókusok 3.
A mókusok és mókucik állandó kísérőjük, Dave (Jason Lee) társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A bolondozásnak azonban hamar vége szakad, amikor a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigetre vetődnek. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk a mentőexpedíciót szervezi, ők rájönnek, hogy a sziget nem lakatlan, mint aminek hitték.
hu
15:25
Space Jam - Új kezdet
Egy mesterséges intelligencia, a gaz AI G (Don Cheadle) elrabolja a híres kosárlabdázót, LeBron Jamest és a fiát, Domot (Cedric Joe), hogy mesteri tervét végre hajthassa. LeBron a fia és a világ mentése érdekében kénytelen elfogadni a kosárlabdameccset az Al G digitalizált bajnokai ellen. A sztárjátékos kétségbeesésében Tapsi Hapsi és a Looney Tunes csapat segítségét kéri.
hu
17:55
Én, a kém
Alex Scott (Owen Wilson) a titkos ügynökök James Bondja, új bevetésre indul. Vissza kell szereznie azt a szuper fegyvert, amelyet egy gátlástalan bűnöző, Arnold Gunars (Malcolm McDowell) lopott el az amerikai kormánytól. A fegyverkereskedő szenvedélyes bokszrajongó, aki egy nagy meccset akar összehozni Budapesten a veretlen Robinson (Eddie Murphy) és a regnáló Európa-bajnok között. Az amerikai elnök megkéri a bokszolót, hogy civilként segítse az ügynököt a fegyver felkutatásában. Scottnak így sikerül bejutnia Gunars budapesti főhadiszállására. Az igazi csatát azonban nem itt, hanem a végtelenül beképzelt és kibírhatatlan öklözővel kell megvívnia.
hu
19:50
Tarzan legendája
John Clayton (Alexander Skarsgård) tíz éve jól nevelt úriemberként él Angliában feleségével, Jane-nel (Margot Robbie), amikor Williams (Samuel L. Jackson) a segítségét kéri a fekete Kongóban zajló szörnyűségek felszámolásához. Clayton odautazik, és hamarosan Rom kapitány (Christoph Walz) fogságában találja magát, aki megegyezett a bosszúra éhes törzsfőnökkel, Mbongával (Djimon Hounsou). A dzsungelben azonban más törvények uralkodnak, és az angol úriemberben újra feltámad Tarzan.
hu
22:00
Szupercella
A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel (Arnold Schwarzenegger), és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.
hu