DR Ramasjang

DR Ramasjang

DR Ramasjang er på kort tid blevet Danmarks største børnekanal. Dermed har DR Ramasjang overhalet kanaler som Disney Channel og Cartoon Network som har flere år på bagen. Grunden kan da være, at Ramasjang er en licenskanal, og ikke betalingskanal, som bl.a. Disney Chanel og Cartoon Network er. Alle med digitalt- og MPEG-4-signal kan få DR Ramasjang, så længe de betaler DR-licens.

Denmark

TV vodič - ponedjeljak, 13.05.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet III
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:32
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
2015
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:45
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
06:00
Bamselægen – Teddy er gravid
Uma kommer ind på Bamselægens hospital med sin bamse Teddy, fordi den har fået rigtig ondt i maven. Faktisk er maven også vokset på det sidste. Sandra undersøger Teddy, og det viser sig, at den er gravid. Uma hjælper til ved fødslen af en lille ny bamse.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:30
Motor Mille på maskintur
Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?
da
06:45
F for Får IV
2013
da
06:50
Sarah og And
2013
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:05
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon III
2018
da
07:15
Simon III
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Oda omvendt
Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!
da
07:40
John Dillermand
John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.
da
07:50
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
07:55
Paddington II: Bliver låst ude juledag
2021
da
08:05
Det store Ramasjang Mysterie
Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?
da
08:20
Remy og Boo
2021
da
08:30
Pyjamasheltene III
2019
da
08:45
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:10
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.
da
09:15
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?
da
09:20
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin
Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde det meget sky vortesvin. I sin søgen møder han den enorme gambianske kæmperotte og savannens meget store og muskuløse roanantiloper. Men der bliver også tid til at fange og smage en levende græshoppe.
da
09:30
MikroMakkerne - Skovflåten
Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!
da
09:40
Jonahs dyreverden
2020
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:03
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:10
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:20
Hr. Skægs hotel – Bageren
Hr. Skæg får besøg af en ung bager fra Marokko. Hun skal tidligt op og møde på sit nye job, men hun er meget dårlig til at komme op om morgenen. Hun har prøvet alt, så Hr. Skæg må være opfindsom for at finde noget, der kan vække hende.
da
10:40
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se, hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent.
da
11:10
Onkel Rejes Sørøvershow
Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt
da
11:35
Skæg med tal
Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.
da
12:00
Byttebiksen
Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.
da
12:15
Sprinter Galore III
Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.
da
12:30
Sprinter Galore III
Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.
da
12:45
Luk op Luk i - genert
Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.
da
13:05
John Dillermand
Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.
da
13:10
John Dillermand
John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.
da
13:15
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:35
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
Forbudt kærlighed.
da
14:00
Superhelten Sprinter Galore
Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...
da
14:05
Superhelten Sprinter Galore
Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?
da
14:10
Oda Omvendt
2019
da
14:20
Onkel Rejes fede sommerferie
Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.
da
14:35
Motor Mille og uniformerne – Soldat
Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine, da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:00
Dino-ranchen
2021
da
15:15
Hey Duggee
2014
da
15:20
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:35
The Garfield Show
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:45
Peter Pedal
2020
da
16:00
Gurli Gris X
2023
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:20
Paw Patrol III
2017
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen
Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den frygtindgydende Nilkrokodille. På sin rejse møder han en flok tantalus aber, som har været oppe at slås. Han møder også en mærkværdig fugl med et hoved som en hammer samt nogle meget sure elefanter.
da
17:15
Dinolaboratoriet
Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.
da
17:17
Dinolaboratoriet
Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?
da
17:20
Ramasjang Mysteriet IV
Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det?
da
17:50
Superhelten Sprinter Galore
Skurken DiktaThor har opfundet en fantastisk arbejdsjuice, som alle i Bakkeby vil have fingrene i. Men er juicen nu også så fantastisk? Superhelten Sprinter får sin sag for med at bevise, at juicen er et fupnummer, og med at sikre byen mod skurken.
da
17:55
Superhelten Sprinter Galore
Sprinter fikser et exoskelet kaldet "Sprinter 2.0", så det kan hjælpe ham med hans heltegerninger, og Cleopatra udser det selvfølgelig straks som sit næste mål. Desværre for dem begge har "Sprinter 2.0" sin egen vilje og er ikke sådan at styre...
da
18:00
F for Får IV
2013
da
18:05
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:20
Petronix
McFælde og Mo og Joe har fanget en kinesisk spurvehøg vedhjælp af deres tornadogenerator. Men da Petronix griber ind for at redde høgen, bliver de selv overrasket af McTornado 3000. Som tornadoen vokser sig større, bliver den også mere farlig og ender med at suge McFælde med ind! For at kunne redde den kinesiske spurvehøg og plattenslageren McFælde, må Mads og hans venner lære at følge med vindstrømmen for at standse hvirvelvinden.
da
18:30
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:00
Zig og Sharko
2016
da
19:10
Vilde Kræ V
2020
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
Ishaani åbner op omkring sine hemmeligheder til Ernst. En udflugt til den anden side af spejlet gør ikke tingene mindre komplicerede.
da
19:45
Fluernes Herman
2021
da

TV vodič - utorak, 14.05.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet III
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:32
Hunden Ib - er ret sur
2015
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:45
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
06:00
Bamselægen – Ondt i skulderen og influenza
Aksel har ringet efter Bamselancen, fordi hans bamse Dino har rigtig ondt i armen. Sammen med Sandra finder han ud af, at Dinos skulder er gået af led, og med en særlig teknik bliver den hevet på plads. Bagefter hjælper Aksel med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med influenza, og for at der ikke skal spredes smitte til andre bamser, ligger den i isolation.
da
06:20
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:30
Motor Mille på maskintur
Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.
da
06:45
F for Får IV
2013
da
06:50
Sarah og And
2013
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:05
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon III
2018
da
07:15
Simon III
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Oda omvendt
Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...
da
07:40
John Dillermand
John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.
da
07:45
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
07:50
Paddington II
2021
da
08:05
Det store Ramasjang Mysterie
My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?
da
08:20
Remy og Boo
2021
da
08:30
Pyjamasheltene III
2019
da
08:40
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:05
Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave
En han-edderkop leder efter en hun-edderkop, som han kan parre sig med. Men en hun-edderkop kan godt finde på at spise en han-edderkop. Så han-edderkoppen må tage en gave med til hende, for ikke blive spist. Hvad tror du han giver hun-edderkoppen i gave?
da
09:13
Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne?
Et træ er blevet fældet. Det er et dyr, som har gjort det. Hvis vi kigger nærmere på træet, finder vi noget, som måske kan lede os nærmere en opklaring af mysteriet. Der er nemlig bidemærker i træet. Hvilket dyr tror du mon, der kan fælde træer med tænderne?
da
09:15
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange
Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget hemmelighedsfulde pytonslange. Undervejs støder han på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop. Men han får også en pause i sin søgen, som bruges til at spille fodbold med de lokale børn.
da
09:30
MikroMakkerne - Guldsmeden
Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!
da
09:42
Dinolaboratoriet
Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?
da
09:45
Jonahs dyreverden
2020
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:02
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:10
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:20
Hr. Skægs hotel – Rockstjernen
Hr. Skæg er glad for at få besøg af den franske rockstjerne Axel Rosé. Uheldigvis taber rockstjernen sin guitar, så nu kan han ikke spille koncert, og han har heller ingen penge til at betale for sit værelse. Men så kan rockstjernen måske hjælpe med at tage opvasken?
da
10:35
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at en ulk er en farlig monsterfisk? Tag med Lille Nørd på fisketur, og se hvorfor Katrine skal være dum og grim i Anders' klamme monsterskole.
da
11:05
Onkel Rejes Sørøvershow
Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se, om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate.
da
11:25
Skæg med tal
Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.
da
11:50
Byttebiksen
Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.
da
12:05
Sprinter Galore III
Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...
da
12:20
Sprinter Galore III
Sundhedsplejersken kommer på besøg - og alt går galt. Hun ender med både at tro, at Kathrine ryger, at babyen spiser burgere og at Magnus er kriminel, men da hun vil ringe og sladre til kommunen, er Sprinter heldigvis som altid på pletten.
da
12:40
Luk op Luk i - krudt i røven
Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.
da
12:57
John Dillermand
John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.
da
13:02
John Dillermand
Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.
da
13:10
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:30
Lucky Luke - Invasion fra Mars
Invasion fra Mars.
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...
da
13:59
Superhelten Sprinter Galore
Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.
da
14:05
Oda omvendt
2019
da
14:15
Onkel Rejes fede sommerferie
Onkel Reje beslutter sig for at blive ren og lækker til babyen kommer. Krølle skal hjælpe med at trække hår ud af ørene og så skal Onkel Reje have noget så sjældent som et bad. Det er dog ikke noget helt almindeligt bad, der er tale om, men et der kræver både øl og en smuttur på tanken. Det viser sig dog at være lidt af en udfordring at tage bad, når ens nabo hader børn og har bestilt en ninja til at tilintetgøre én.
da
14:30
Motor Mille og uniformerne – Ambulance
Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand, der var kommet galt afsted og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.
da
14:45
Galaktiske Ella
2023
da
14:55
Dino-ranchen
2021
da
15:11
Hey Duggee
2014
da
15:15
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:30
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:45
Peter Pedal
2020
da
15:55
Gurli Gris X
2023
da
16:00
Simon Superkanin
2021
da
16:05
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:20
Paw Patrol III
2017
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Bamselægen – Sukkersyge
Grys bamse Hjorti skal hele tiden tisse. Den er også meget træt og meget tørstig. Bamselægen Sandra undersøger dens tis og dens blod og finder ud af, at den har diabetes. Hjorti bliver indlagt, så den kan blive frisk igen og for at finde ud af, hvor meget insulin, den har brug for.
da
17:20
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.
da
17:25
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.
da
17:30
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at kalkuner sover i træerne? Ta' med Lille Nørd på kalkuneventyr og se, om Anders og Katrine lærer at tale kalkunsprog.
da
17:55
F for Får IV
2013
da
18:05
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:15
Petronix
Ved hjælp af sin McPrægtig 3000, et spejl med en hypnotisk kraft som forskønner virkeligheden, er det lykkedes McFælde at lokke og indfange en påfugl. Dette værktøj kan også vise sig at være effektivt, når det skal bruges mod Petronix-redderne.M
da
18:30
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:05
Zig og Sharko
2016
da
19:10
Vilde Kræ V
2020
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
Ernst og Ishaani er fanget i en anden dimension. Edith og Bo må indfange Ishaanis spejlmonster, inden Arthur kan nå at ødelægge det hele.
da
19:45
Fluernes Herman
2021
da
20:00
Godnat - nu går vi i seng
da
20:15
Ramasjang sover
da