Da Vinci

Da Vinci

Da Vinci kanalı her yaştan meraklı zihni hayat boyu süren eğitim yolculuğunu kutlamak için bir araya getirmeyi amaçlayan, özgün ve yenilikçi bir eğitim televizyon kanalıdır.

Turkey

Guide TV - jeudi, 30/05/2024

00:00
 Bilgisayarlar İçin...
Bilgisayarlar tarafından oluşturulan ilk müzikal tiyatro parçası 'Çitin Ötesi' Londra'nın West End'inde yazıldı ve gösterildi. Dijital Gösteri Zamanı - Bilgisayar programı Android Lloyd Webber ile bestecilerimiz Ben ve Nathan matematik, müzik, yaratıcılık ve sanatın karışımıyla ürettikleri müzikalleri 'Çitin Ötesi'ni' Londra'nın West End sahnesine taşıyorlar.
tr
00:45
 Futuris
Bu bölümde, Volvo ve Volkswagen en son araştırma prototiplerini test ediyoruz. Günümüz otomatik arabaları ne kadar kullanıcı dostu?. Otomatik Arabalarla Yola Çıkmak - Bu bölümde, Volvo ve Volkswagen'ın en son araştırma prototiplerini gerçek trafikte test ediyoruz. Popüler otobanlarda 130 km'ye varan hızlarda otomatik sürüşü denedik, ve mevcut otomatik arabaların ne kadar kullanıcı dostu olduğunu araştırdık.
tr
01:00
 Bunları biliyor muydun?
Duygular bazen 'iyi' ve 'kötü' olarak ayrılabilir ancak onları sağlığa yönlendirmeyi öğrendiğimiz zaman hepsi iyidir. Gülmek ve Ağlamak - Duygular bazen 'iyi' ve 'kötü' olarak ayrılabilir ancak onları sağlığa yönlendirmeyi öğrendiğimiz zaman hepsi iyidir.
tr
01:30
 Bunları biliyor muydun?
En sevdiğimiz tatlılar bile bilim yardımıyla yapılır. Deneyler eğlenceli tatlı tariflerinin sırrını ortaya çıkarıyor. Şekerler - En sevdiğimiz tatlılar bile bilim yardımıyla yapılır. Deneyler eğlenceli tatlı tariflerinin sırrını ortaya çıkarıyor.
tr
02:00
 Bunları biliyor muydun?
Dinozorlarla ilgili bir sürü efsane vardır. Bilim bu eski fikirleri değiştirecek yeni buluşlara imza attı. Dinozorlar! - Dinozorlarla ilgili bir sürü efsane vardır. Bilim bu eski fikirleri değiştirecek yeni buluşlara imza attı.
tr
02:30
 Bunları biliyor muydun?
İnsanların gelişmiş mental yetenekleri vardır, ancak hayvanlar sürekli bize bunları geliştirmenin yollarını gösterirler. İnsanlar ve Hayvanlar - İnsanların gelişmiş mental yetenekleri vardır, ancak hayvanlar sürekli bize bunları geliştirmenin yollarını gösterirler.
tr
03:00
 Bunları biliyor muydun?
Kışın üşütüp, grip olup, boğazımızı incitebiliriz ancak bunlardan kaçınabiliriz. Bilim soğuk mevsimlerde sağlıklı kalmanın sırlarını sunuyor. Kış Mevsimi - Kışın üşütüp, grip olup, boğazımızı incitebiliriz ancak bunlardan kaçınabiliriz. Bilim soğuk mevsimlerde sağlıklı kalmanın sırlarını sunuyor.
tr
03:30
 Bunları biliyor muydun?
Tırnak yemek, ter kokusu ve kötü alışkanlıklar hayatımızı olumsuz etkiler. Bu problemlerden kurtulmanın yolları vardır. Kötü Alışkanlıklar - Tırnak yemek, ter kokusu ve kötü alışkanlıklar hayatımızı olumsuz etkiler. Bu problemlerden kurtulmanın yolları vardır.
tr
04:00
 Bunları biliyor muydun?
İnsanların ve hayvanların doğum öncesi ve sonrası deneyimleri tartışılıyor. Bebek Olmak - İnsanların ve hayvanların doğum öncesi ve sonrası deneyimleri tartışılıyor.
tr
04:30
 Bunları biliyor muydun?
Yemeklerimiz, arabalarımız, oyuncaklarımız ve mobilyalarımız bizim için güvenli mi diye güvenlik teste sokuluyor. Güvenlik Testleri - Yemeklerimiz, arabalarımız, oyuncaklarımız ve mobilyalarımız bizim için güvenli mi diye güvenlik teste sokuluyor.
tr
05:00
 Bunları biliyor muydun?
Buz Pateninin ardındaki fiziği keşfedin ve su sıvıdan katıya döndüğünde neler oluyor görün. Patenler en yüksek verimi vermesi için tasarlanmıştır. Buz Pateni - Buz Pateninin ardındaki fiziği keşfedin ve su sıvıdan katıya döndüğünde neler oluyor görün. Patenler en yüksek verimi vermesi için tasarlanmıştır.
tr
05:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Plug-in Savings - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
05:30
 Bunları biliyor muydun?
Yemek, kıyafetler ve ilaçlar genellikle marka ve önemli açıklamalarla gelirler. Sembolleri ve kelimeleri okuyup anlamanın yolunu öğrenin. Kıyafetler, Yemek ve İlaçların Ardında - Yemek, kıyafetler ve ilaçlar genellikle marka ve önemli açıklamalarla gelirler. Sembolleri ve kelimeleri okuyup anlamanın yolunu öğrenin.
tr
05:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Robot Ship Inspectors - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
06:00
 Bunları biliyor muydun?
Teknoloji sayesinde hayatlarımız hızla değişiyor. Eğitim, yemek ve taşıma sektörüne gelen bazı değişimleri inceliyoruz. 2030'daki Yaşam - Teknoloji sayesinde hayatlarımız hızla değişiyor. Eğitim, yemek ve taşıma sektörüne gelen bazı değişimleri inceliyoruz.
tr
06:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Safe To Fly - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
06:30
 Bunları biliyor muydun?
Teknoloji tatillerimizin her alanını değiştirdi: tatilde yaptığımız sporu görüntülemekten tutun, güvende kalmaya kadar. Teknolojik Seyahat Eşyaları - Teknoloji tatillerimizin her alanını değiştirdi: tatilde yaptığımız sporu görüntülemekten tutun, güvende kalmaya kadar.
tr
06:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Shocking Olives - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
07:00
 Futuris
Bu bölümde temiz suyu ihtiyacı olmayan yerlerden ihtiyacı olan yerlere taşımanın hesaplı bir yolu olmadığını araştıracağız. Koca Çanta Teorisi - Temiz su bazı yerlerde bol miktarken bazı yerlerde değildir. Acaba temiz suyu hesaplı bir yolla ihtiyacı olanlara taşımanın bir yolu var mı? Bu bölümde, bir şilebe bağlı dayanıklı plastikten üretilme yüzen bir torba olacak. İşe yarayacak mı?.
tr
07:03
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler renkli tatlı kremaları, yapışkan spagetti sosları ve dondurma yaparak bilimi nasıl yediğinizi gösterir. Yiyecek Bilimi - Yiyecek deneyi vakti! Steve Spangler renkli tatlı kremaları, yapışkan spagetti sosları ve dondurma yaparak bilimi nasıl yediğinizi gösterir.
tr
07:27
 Futuris
Mikrobiyologlar, balıkların ayıklanmaları sırasında atılan parçalarının yenilebilir hale getirmek için bir yol arıyorlar. Daha az atık, Daha çok Tat - Balık filetolar standart hallerine getirilirken balığın çoğu güzel yeri ziyan oluyor. Microbiologlar bu parçaları kullanmak için bir metod geliştiriyorlar. Bunun için kullandıkları bakteri, leziz yemekler ortaya çıkarıyor.
tr
07:30
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, araba frenlerinin çalışmasını öğrenmek için mikroskop kamera kullanıyor ve robotların insanlarla nasıl araba yaptığını inceliyor. Araba Frenleri ve Araba Fabrikası - Maddie, araba frenlerinin nasıl çalıştığını görmek için bir mikroskop kamera kullanıyor ve fren pedalının, arabayı yavaşlatan fren disk ve balatalarına bağlı olduğunu öğreniyor.
tr
07:45
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, bir fermuarın nasıl çalıştığını öğreniyor. Ayrıca resimlerin tişörtlere nasıl basıldığını görmek için bir atölyeyi ziyaret ediyor. Fermuarlar ve Baskılı Tişörtler - Maddie giysileri inceliyor ve fermuar dişlerinin fermuarı nasıl kapattığını görmek için özel bir mikroskop kamera kullanıyor.
tr
08:00
 Bitz ve Bob
Bitz, Bob ve Bevel müzik gruplarıyla bir pop yıldızını etkilemek isterler. Ama Bevel şarkı söyleyemez ve Bitz'in günü kurtarması gerekir!. Şehirdeki En Büyük Konser - Bitz, Bob ve Bevel müzik gruplarıyla bir pop yıldızını etkilemek isterler. Ama Bevel şarkı söyleyemez ve Bitz'in günü kurtarması gerekir!.
tr
08:12
 Bilim Patlaması
Eric, maddenin üç hali olduğunu öğreniyor, katı, sıvı, gaz. Ayrıca katı gibi davranan bir sıvı oluşturmak da mümkün. Sıvı Kadar Katı - Eric, evrendeki her maddenin üç hali olduğunu öğreniyor, katı, sıvı, gaz. Ayrıca katı gibi davranan bir sıvı oluşturmak da mümkün. Oobleck adlı bu maddeyi yapmak için bir deney yapıyor.
tr
08:15
 Doktor Panda
Doktor Panda'nın hikaye okuduğu kitap aniden yok olunca, Toto'yu neşelendirmek için hikayenin geri kalanını kendisi uydurmaya karar verir. Kütüphaneci - Doktor Panda'nın hikaye okuduğu kitap aniden yok olunca, Toto'yu neşelendirmek için hikayenin geri kalanını kendisi uydurmaya karar verir.
tr
08:21
 Doktor Panda
Doktor Panda, ektiği tohumları yiyen kuşları korkutmak için bir korkuluk yapar. Peki korkuluk yeterince korkutucu mu?. Korkuluk - Doktor Panda, ektiği tohumları yiyen kuşları korkutmak için bir korkuluk yapar. Peki korkuluk yeterince korkutucu mu?.
tr
08:30
 Tamircikler
Tamircik öğrencileri, Büyükbaba'nın bazı kutuların içinde ne olduğunu açmadan tarif ettiğinde bir numara yaptığını düşünüyorlar. Barkod - Tamircik öğrencileri, Büyükbaba'nın bazı kutuların içinde ne olduğunu açmadan tarif ettiğinde bir numara yaptığını düşünüyorlar.
tr
08:36
 Tamircikler
Nolik, Tom Thomas'ın artık ona arkadaşı olarak ihtiyaç duymayacağından endişelenir. Protezler - Profesör Eugenius, Tom Thomas'ın en sevdiği oyuncak ayının ayağını bir protezle değiştirdikten sonra Nolik, Tom Thomas'ın artık arkadaşı olarak ona ihtiyaç duymayacağından endişelenir.
tr
08:42
 Tamircikler
Büyükbaba, Nolik'in davul çalmasını Tamircik Okulu için rahatsız edici bulur. Bu nedenle Nolik çalışmak için Tom Thomas'ın evine gider. Davul - Büyükbaba, Nolik'in davul çalmasını Tamircik Okulu için rahatsız edici bulur. Bu nedenle Nolik çalışmak için Tom Thomas'ın evine gider.
tr
08:48
 Darwin ve Newts
Heni, bir haftalığına bakması için bahçesini Newts'a bırakır. Darwin ve Newts, bazı bitkilerin neden iyi büyümediğini anlamak zorundadır. Büyük Bahçe Felaketi - Heni, bir haftalığına bakması için bahçesini Newts'a bırakır. Darwin ve Newts, bazı bitkilerin neden iyi büyümediğini anlamak zorundadır.
tr
09:03
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Dokko, bir deneyi gözlemlemenin sonuçlarını değiştirdiğini fark edince, kendi hayal gücünün evreni tekrar yazabileceğinden endişeleniyor. Deney Gözlemi - Dokko, bir deneyi gözlemlemenin sonuçlarını değiştirdiğini fark edince, kendi hayal gücünün evreni tekrar yazabileceğinden endişeleniyor. Dokko'nun zararlı klonu aynı teoriyi benimseyince, işler daha da korkutucu bir hal alıyor.
tr
09:18
 Süper Kahraman Sprinter...
Kleopatra, Gök Balinası'nı şehri siste sarıp Sprinter'ı yakalamaya ikna eder. Ama gerçek bir süper kahramanı kandırmak için fazlası gerekir. Şehirdeki Bulut - Kleopatra, Gök Balinası'nı şehri siste sarıp Sprinter'ı yakalamaya ikna eder. Ama gerçek bir süper kahramanı kandırmak için fazlası gerekir.
tr
09:24
 Süper Kahraman Sprinter...
DiktaThor, Bhilka puanlarıyla halkı derin bir borç altına sokarak onlar üzerinde güç sahibi olur. Ama Sprinter'ın zekasını yanlış hesaplar. Bhilka Bankası - DiktaThor, Bhilka puanlarıyla halkı derin bir borç altına sokarak onlar üzerinde güç sahibi olur. Ama Sprinter'ın zekasını yanlış hesaplar.
tr
09:30
 Siesta Z
Quasimodo da Frollo da Esmeralda'ya aşık olurlar. Siesta Quasimodo'ya yardım ettiğinde sorunlar başlar.Bu aşk masalı mutlu sonla bitmiyor. Notre Dame'ın Kamburu - Quasimodo da Frollo da Esmeralda'ya aşık olurlar. Siesta Quasimodo'ya yardım ettiğinde sorunlar başlar. Onların aşk masalı mutlu sonla bitmiyor.
tr
09:45
 Küçük Hanımın Soruları
Lola annesinin elbisesini keser ama çok küçük olduğu için cezalandırılmaz. Mili işlerin neden büyüdükçe değiştiğini merak ediyor. Benim Suçum Değil - Lola annesinin elbisesini kesince ceza almıyor. Çok küçük olduğu için bundan sorumlu değildir. Mili neden büyüdükçe sorumluluklarımızın arttığını merak ediyor.
tr
09:54
 Doki
Fico, kendisi için ideal evcil hayvanın bir yunus olduğuna karar verdi. Ekip, bir tane bulmak için Avustralya kıyılarına uçar. Doki'nin Yunusu - Fico, kendisi için ideal evcil hayvanın bir yunus olduğuna karar verdi. Ekip, bir tane bulmak için Avustralya kıyılarına uçar.
tr
10:06
 Yap Bakalım!
Balon Tiyatrosunun keyfini çıkarın!. Balon Tiyatrosu - Balon Tiyatrosunun keyfini çıkarın!.
tr
10:09
 Kosmix
Kit, Mars ve Jüpiter arasında uzanan bir asteroid kuşağını geçmekte zorlanır. Ceres ve Asteroit Kuşağı - Kit, Mars ve Jüpiter arasında uzanan bir asteroid kuşağını geçmekte zorlanır.
tr
10:15
 Kosmix
Kit uyuyan bir kuyruklu yıldıza ulaşır. Buzlu yüzeyinde iki donmuş robot uzay aracı bulur, Philae ve Rosetta. Kuyrukluyıldız - Kit uyuyan bir kuyruklu yıldıza ulaşır. Buzlu yüzeyinde iki donmuş robot uzay aracı bulur, Philae ve Rosetta.
tr
10:18
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, araç yıkamanın nasıl çalıştığını öğreniyor ve şemsiyelerin nasıl yapıldığını görmek için bir fabrikayı ziyaret ediyor. Şemsiye ve Araç Yıkama - Maddie, bir araba yıkamanın nasıl çalıştığını öğreniyor ve büyük fırçaları izliyor. Sonra, su geçirmez malzeme kullanılarak şemsiyelerin nasıl yapıldığını öğreniyor.
tr
10:39
 Bitz ve Bob
Prensesler Purl ve Bitz, Sör Robot Bob ve Sör Bevel için bir parti düzenler ama onları davet etmeyi unuturlar. Bitz bunu düzeltmeye çalışır. Kule Üstü Prenses Partisi - Prensesler Purl ve Bitz, Sör Robot Bob ve Sör Bevel için bir parti düzenler ama onları davet etmeyi unuturlar. Bitz bunu düzeltmeye çalışır.
tr
10:54
 Doktor Panda
Mei Mei, Moo'nun tavuklarının fotoğraf çekimini organize eder. Muhteşem fotoğraf zarar görünce Doktor Panda'nın aklına bir fikir gelir. Fotoğrafçı - Mei Mei, Moo'nun tavuklarının fotoğraf çekimini organize eder. Muhteşem fotoğraf zarar görünce Doktor Panda'nın aklına bir fikir gelir.
tr
11:03
 Doktor Panda
Doktor Panda teslimatçı olur ve her paketin nereye ait olduğunu bulmak için yaratıcı bir yöntem kullanır. Teslimatçı - Doktor Panda teslimatçı olur ve her paketin nereye ait olduğunu bulmak için yaratıcı bir yöntem kullanır.
tr
11:09
 Kratt Kardeşler
Martin ve Chris, Aviva'dan Sinekkuşu güçlerine sahip yeni bir güç diski oluşturmasını ister. Bir Sinek Kuşuna Dokunmak - Martin ve Chris, Aviva'dan Sinekkuşu güçlerine sahip yeni bir güç diski oluşturmasını ister.
tr
11:33
 Araştırmacı Takım
Ajanlar yanlışlıkla geleceğe gittiğinde, bir zaman felaketi olmaması için, hangi günde olduklarını bulmaları gerek. Geçmişe Dönüş - Ajanlar yanlışlıkla geleceğe gittiğinde, bir zaman felaketi olmaması için, hangi günde olduklarını bulmaları gerek.
tr
11:48
 Smorph ile Elektrik
Smorph, bazı malzemelerin elektriği nasıl ilettiğini ve bazılarının nasıl iletmediğini öğreniyor. İletkenlik - Smorph, bazı malzemelerin elektriği nasıl ilettiğini ve bazılarının nasıl iletmediğini öğreniyor.
tr
11:54
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar, iki aile bir hafıza mücadelesinde yarışırken beyninizi nasıl eğiteceğinizi açıklıyor. Beyni Nasıl Eğitirsiniz? - Doktorlar, iki aile bir hafıza mücadelesinde yarışırken beyninizi nasıl eğiteceğinizi açıklıyor.
tr
12:24
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Dr Chris ve Dr Xand 1.dünya savaşındaki ilaçların neye benzediklerini görmek için zamanda geri gider. Görevimiz: İnsan vücudu zamanda geri gider - Dr Chris ve Dr Xand 1.dünya savaşındaki ilaçların neye benzediklerini görmek için zamanda geri gider. Siperlere zarar veren küçük yaratıklara bakarlar ve o zamanki askerlerin nelerle uğraştığını göstermek için bir deney yaparlar.
tr
12:57
 mathXplosion
Bu bölümde, kendi pentagramımızı yapmak için kirigami metodunu kullanıyoruz. Sihirli bir sembol olmasıyla bilinen 5 uçlu bir yıldız. Yıldız Gücü - Bu bölümde, kendi pentagramımızı yapmak için kirigami metodunu kullanıyoruz. Sihirli bir sembol olmasıyla bilinen 5 uçlu bir yıldız. Eğer Eric yapabiliyorsa sen de yapabilirsin!Bu sihir değil, bu matematik!.
tr
13:00
 Bilimi Geliştirmek
Phil, istediği en yüksek seviyedeki sese ulaşabilmek içinsesi bükebildiği kadar büküyor. Çamur dansı yaparken bir şarap kadehini kırıyor. En Yüksek Ses - Phil, istediği en yüksek seviyedeki sese ulaşabilmek içinsesi bükebildiği kadar büküyor. Çamur dansı yaparken bir şarap kadehini kırıyor.
tr
13:24
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler bu bölümde evlerin içerisinde nasıl hava üretebileceğimizi gösteriyor. Sisle dolu bir tanktan fırtına yaratıyor. Hava - Steve Spangler bu bölümde evlerin içerisinde nasıl hava üretebileceğimizi gösteriyor. Sisle dolu bir tanktan fırtına yaratıyor.
tr
13:54
 İcatlar Dünyası
Alie Ward, hayvanlar için tasarlanan tekerlekli sandalyenin mucitlerini, acil durum telefon antenini ve ses dalgalarını anlatıyor. Hayvanlar İçin Tekerlekli Sandalye - Alie Ward, engelli evcil hayvanlar için tekerlekli sandalye yapan bir aileyi, acil durum anteninin mucitlerini ve yangın söndürme ses dalgalarını anlatıyor. İcatlar için para toplama konusunda ipuçları veriyor.
tr
14:18
 Süper Kahraman Sprinter...
Bumble, Tepekent'te büyük bir bit pazarı kurar. Kleopatra ortaya çıkıp Sprinter'ı yakalamaya çalışana kadar her şey yolundaydı. Sudan Ucuz! - Bumble, Tepekent'te büyük bir bit pazarı kurar. Kleopatra ortaya çıkıp Sprinter'ı yakalamaya çalışana kadar her şey yolundaydı.
tr
14:24
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Pin geleceğe baktığında Dünya'nın uzay çöpleriyle sarılı olduğunu görünce şoke oluyor. Uzay Çöpleri - Pin geleceğe baktığında Dünya'nın uzay çöpleriyle sarılı olduğunu görünce şoke oluyor. Krash ve Chiko olay üzerinde çalışıyor, ama Chiko göremediği için pek etkili olmuyor.
tr
14:39
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Dokko ve Barry, gizemli metal yapılarla kaplı terk edilmiş bir gezegeni ziyaret ediyor. Nereden geldiklerini öğrenmeye çalışıyorlar. Metal Gezegen - Dokko ve Barry, gizemli metal yapılarla kaplı terk edilmiş bir gezegeni ziyaret ediyor. Eski bir uygarlıktan mı kaldıklarını, yoksa doğal bir açıklamanın var olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorlar.
tr
14:54
 Kratt Kardeşler
Aviva ve Koki yanlışlıkla kendilerini küçültülüp, termitler tarafından kaçırılınca, Martin ve Chris ayrılıp, onları aramaya başlar. Termitler Dillere Karşı - Aviva ve Koki yanlışlıkla kendilerini küçültülüp, termitler tarafından kaçırılınca, Martin ve Chris ayrılıp, onları aramaya başlar.
tr
15:18
 Bunu Daha İyi Nasıl...
Abhi, bir köpek yatağı yapıyor, Molly lezzetli koala kekleri yapıyor ve Jenna sahte köpek dışkısıyla ailesine şaka yapıyor. Hayvan Buluşları - Abhi, bir köpek yatağı yapıyor, Molly lezzetli koala kekleri yapıyor ve Jenna sahte köpek dışkısıyla ailesine şaka yapıyor. Evcil hayvan resmi için harika bir fikirleri var ve kan emici sülüklerden kurtulmanın bir yolunu keşfediyorlar.
tr
15:33
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Kızlar takımının Aslan Dansı'nı öğrendikleri Malezya'daki ikinci günleri. Destansı bir merdivene tırmanarak bacak güçlerini test ediyorlar. Malezya Günü 2 - Kızlar takımının Aslan Dansı'nı öğrendikleri Malezya'daki ikinci günleri. Bugünün konusu bacak kuvveti. Bu sebeple sunucu Camille Ucan, onları destansı bir merdiveni çıkartıyor.
tr
15:54
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Kızlar takımının Aslan Dansı'nı öğrendikleri Malezya'daki üçüncü günleri. Bugün içeceklerle dolu tepsilerle kol kuvvetlerini test ediyorlar. Malezya Günü 3 - Kızlar takımının Aslan Dansı'nı öğrendikleri Malezya'daki üçüncü günleri. Bugünün konusu kol kuvveti ve sunucu Camille, onlara içeceklerle dolu tepsilerin de olduğu bir dizi zorluk çıkarıyor.
tr
16:09
 Neşeli Soytarılar
Orta Çağ'da Kara Veba Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Ancak Küçük Lewis her seferinde hastalıktan kurtulmayı başarıyor. Kara Veba - Orta Çağ'da Kara Veba Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Ancak Küçük Lewis her seferinde hastalıktan kurtulmayı başarıyor.
tr
16:15
 Denizaltı Kaşifleri
Bazı genç, hiperaktif hayranlar Aronnax'ı ziyaret ediyor. Ant ve Fontaine her şeyin kontrol altında olacağından emin. Ne olabilir ki?. Genç Nektonlar - Bazı genç, hiperaktif hayranlar Aronnax'ı ziyaret ediyor. Ant ve Fontaine her şeyin kontrol altında olacağından emin. Ne olabilir ki?.
tr
16:39
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie yediğimiz yemeğe ne olduğunu ve bezenin nasıl yapıldığını öğreniyor. Sindirim ve Beze - Maddie, yediğimiz yiyeceklere vücudumuzda ne olduğunu ve farklı yiyecek gruplarından çeşitli yiyecekleri yemenin neden önemli olduğunu öğreniyor. Ardından Maddie, yumurta beyazındaki proteinlerin nasıl kullandığını keşfettiği bir beze fabrikasına gidiyor.
tr
17:00
 Tek Bir Şey
Bilardonun artistik vuruş efsanesi Florian Kohler, aşırı hassas becerilerinin ona nasıl dünyanın en iyisi yaptığını anlatıyor. Florian Kohler: Bilardonun Artistik Vuruş Efsanesi - Guinness Dünya Rekoru sahibi, aynı zamanda 'Zehir' olarak da bilinen Florian Kohler, bilardoda artistik vuruş becerilerini sergiliyor, başarısının anahtarını ve ünlü bir artistik vuruş sanatçısı olmanın neler gerektirdiğini..
tr
17:15
 Tek Bir Şey
Hokey dahisi Kaden Galatiuk, diskleri hedefe vurmada dünyanın en iyisi olmak için keskinlik yeteneğini nasıl kullandığını paylaşıyor. Kaden Galatiuk: Buz Hokeyi Fenomeni - Hokey dahisi Kaden Galatiuk, Alan Pixsley ile tanışıyor ve keskin hassasiyetini kullanarak bir dakika içinde hedefe en çok hokey topu atmada Guinness Dünya Rekoru unvanını elde etmek için nasıl kullandığını paylaşıyor.
tr
17:30
 Bil Bakalım
Matematikçi ve kriptograf Alan Turing, leoparların neden benekli olduğuna dair kimyasal bir teori geliştirmiştir. Leoparların Benekleri - Matematikçi ve kriptograf Alan Turing, leoparların neden benekli olduğuna dair kimyasal bir teori geliştirmiştir. Bu teori kanıtlanmadı ancak biyokimyacılar onun öngördüğü gibi hareket eden kimyasallar keşfettiler.
tr
17:33
 Harika Gezegen
Okyanusun iki zirve yırtıcısı olan Batı Kanada'daki Katil Balina ve Cod Burnu'ndaki Büyük Beyaz Köpekbalığı'nı takip ediyoruz. Okyanusun Zirvesi - Okyanusun iki zirve yırtıcısı olan Batı Kanada'daki Katil Balina ve Cod Burnu'ndaki Büyük Beyaz Köpekbalığı'nın araştırma maceralarını takip ediyoruz.
tr
18:00
 Araştırmacı Takım
Bayan O, tuhaf istilalar nedeniyle ofisinden kovulur. En İyisi 3 Kişi - Bayan O, tuhaf istilalar nedeniyle ofisinden kovulur.
tr
18:15
 Araştırmacı Takım
Bayan O'nun eski ortağı O'Donahue'nun izini sürmek için ajanların yardımına ihtiyacı var. Düşman Taklidi - Bayan O'nun eski ortağı O'Donahue'nun izini sürmek için ajanların yardımına ihtiyacı var.
tr
18:24
 Bilim Patlaması
Eric, kırmızı, mavi ve sarı boyanız varsa, onları karıştırarak pek çok farklı renk oluşturabileceğinizi öğreniyor. Renk Patlaması - Eric, farklı renkte boyalar oluşturmak için boyaları karıştırmanın yeterli olduğunu öğreniyor. Elinizde temel renkler olan, kırmızı, mavi ve sarı olduğu sürece, pek çok yeni ton oluşturabilirsiniz.
tr
18:30
 Bunları biliyor muydun?
Bitki ve hayvanlar alemindeki bazı şeyler ilk bakışta garip gelebilir. Bu gariplikler bilim tarafından mercek altına alınıyor. Doğanın Gariplikleri - Bitki ve hayvanlar alemindeki bazı şeyler ilk bakışta garip gelebilir. Bu gariplikler bilim tarafından mercek altına alınıyor.
tr
19:00
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Çifte Olimpiyat altın madalyası sahibi Kelly Holmes ve Avrupa Uzay Ajansı astronotu Tim Peake olağanüstü kariyerlerini anlatıyor. Altın Kız (Kelly Holmes) ve Astronot (Tim Peake) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, Kelly Holmes nasıl çifte Olimpiyat altın madalyası sahibi olduğunu anlatıyor ve Tim Peake, test pilotluğundan İngiltere'nin Uluslararası Uzay İstasyonunda kalan ilk ESA..
tr
19:27
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. HIV Vaccine On Trial - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
19:30
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar, gaita testi yapıyor. Dr.Xand kan bağışının önemini anlatıyor. Acil serviste, eli kesilmiş ve kaşı açılmış iki hasta var. Hayat Kurtaran Kan Bağışları - Doktorlar, farklı şeyler yemenin gaitaları nasıl etkilediğini gösteren bir deney yapıyorlar. Dr. Xand kan bağışı yapıyor ve bunun diğer insanların hayatlarını kurtarmada ne kadar önemli olduğunu anlatıyor.
tr
20:00
 Bunları biliyor muydun?
Öğrendiğimiz şeyler acaba yalnızca birer efsaneden mi ibaret?. Efsane Bilgiler - Sağlık, hayvanlar ve psikoloji hakkında gerçek olduğunu düşündüğümüz şeyler vardır. Ama bu öğrendiğimiz şeyler acaba yalnızca birer efsaneden mi ibaret?.
tr
20:30
 Bunları biliyor muydun?
En sevdiğimiz yiyeceklerin nasıl yapıldığını keşfetmek için sahne arkasına geçiyoruz. Sevilen Yiyecekler - Krakerler, cipsler, kahvaltılık mısır gevrekleri ve çikolatalı süt gibi en sevdiğimiz yiyeceklerin nasıl yapıldığını keşfetmek için sahne arkasına geçiyoruz.
tr
21:00
 Robotların Yükselişi
Bir evrim biyologu ve bir elektronik mühendisi, son robot teknolojisini ve yaşam üzerindeki potansiyel etkilerini inceliyorlar. Robotların Yükselişi - 1. bölüm - Robotlara karşı bir evrim biyologu Dr. Ben Garrod, robot teknolojisinin sınırlarını keşfetmek için robot meraklısı bir elektronik mühendisi Prof. Danielle George'a katılıyor.
tr
22:00
 Bilimi Kendin Yap
Oklahoma'daki Bilim Müzesi'ni ziyaret edin, resim yapabilen bir robotun ve ağla insan yakalayabilen bir makinenin nasıl yapıldığını öğrenin!. Oklahoma Bilim Müzesi 1 - Oklahoma'daki harika Bilim Müzesi'nde sunucu Steve Spangler, boya yapabilen bir çamaşır makinesi robotu ve ağla bir insanı yakalayabilen dev bir Zincir Reaksiyon Makinesi gibi ustaca icatların nasıl yaratılacağını gösteriyor!.
tr
22:21
 Futuris
Avrupa projesi URBANFLUXES, şehirlerde yaşamayı daha sürdürülebilir hale getirmenin yollarını araştırıyor. Şehirlerdeki Isı - Avrupa projesi URBANFLUXES, şehirlerde yaşamayı daha sürdürülebilir hale getirmenin yollarını araştırıyor.
tr
22:24
 Futuris
Bilim insanları, 'nanotaşıyıcılar' olarak adlandırılan nanoparçacıklarda ki aktif maddeleri kullanarak bir tedavi araştırıyorlar. Osteoatrit - Bilim insanları nano ilaçlar kullanarak osteoartrit tedavisi için çalışıyorlar. Nanopartiküllerdeki aktif maddeler, sorunlu bölgeye giderek, yeni hücreleri uyarıp,enflamasyonu azaltıyorlar.
tr
22:30
 Bilimi Kendin Yap
Tulsa, Oklahoma'dan canlı yayın - Tuvalet Kağıdı Topu yapmayı öğrenin ve tozdan nasıl ateş yaratılacağını keşfedin. Tulsa - Sunucu Steve Spangler çılgın deneylerini Oklahoma, Tulsa'da sahnede canlı olarak gerçekleştiriyor. Tuvalet Kağıdı Topu yapmayı gösteriyor ve tozdan ateş yaratmanın sırrını ortaya çıkarıyor.
tr
22:51
 Futuris
Bilim insanları deniz tabanını sonar teknolojisi ile keşfetmek için hidrofonlar ve sensörler ile donatılmış su altı robotları kullanıyorlar. Deniz Tabanı Haritası - Bilim insanları, su telefonları ve sensörler ile donatılmış özel su altı robotları ile sualtı araştırmalarında devrim yaratıyor. Sonar teknolojisini kullanarak su altını keşfediyorlar.
tr
22:54
 Futuris
Vatandaşlar ve bilim insanları, mikro plastiklerin çevre üzerindeki etkilerini anlamak ve yönetmek için araştırmaya katılıyorlar. Mikroplastik Kirliliği - Bir vatandaş, bilim insanı gibigirişim geliştirtirerek, mikroplastiklerin çevre üzerindeki etkisini anlamaya ve yönetmeye çalışan Avrupa araştırma projesinin bir parçası oluyor.
tr
23:00
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Çifte Olimpiyat altın madalyası sahibi Kelly Holmes ve Avrupa Uzay Ajansı astronotu Tim Peake olağanüstü kariyerlerini anlatıyor. Altın Kız (Kelly Holmes) ve Astronot (Tim Peake) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, Kelly Holmes nasıl çifte Olimpiyat altın madalyası sahibi olduğunu anlatıyor ve Tim Peake, test pilotluğundan İngiltere'nin Uluslararası Uzay İstasyonunda kalan ilk ESA..
tr
23:24
 Futuris
Robot Mario, müzik ve basit etkileşimler kullanarak , demans hastaları iletişim kurmak için geliştiriliyor. İletişimli Robotlar - Robot Mario müzik ve basit etkileşimler kullanarak , demans hastaları iletişim kurmak için geliştiriliyor. Beyni müzik ve basit etkileşimlerle canlandırarak yalnızlığı ve soyutlanmış hissini azaltıyor.
tr
23:30
 Bunları biliyor muydun?
Yemek, kıyafetler ve ilaçlar genellikle marka ve önemli açıklamalarla gelirler. Sembolleri ve kelimeleri okuyup anlamanın yolunu öğrenin. Kıyafetler, Yemek ve İlaçların Ardında - Yemek, kıyafetler ve ilaçlar genellikle marka ve önemli açıklamalarla gelirler. Sembolleri ve kelimeleri okuyup anlamanın yolunu öğrenin.
tr

Guide TV - vendredi, 31/05/2024

00:00
 Robotların Yükselişi
Bir evrim biyologu ve bir elektronik mühendisi, son robot teknolojisini ve yaşam üzerindeki potansiyel etkilerini inceliyorlar. Robotların Yükselişi - 1. bölüm - Robotlara karşı bir evrim biyologu Dr. Ben Garrod, robot teknolojisinin sınırlarını keşfetmek için robot meraklısı bir elektronik mühendisi Prof. Danielle George'a katılıyor.
tr
01:00
 Bunları biliyor muydun?
Müziğin üzerimizde duygusal ve fiziksel etkileri vardır. Hayvanlar iletişim kurmak için müziği kullanır. Teknoloji müziği dijital çağa taşıyor. Müziğin Gücü - Müziğin üzerimizde duygusal ve fiziksel etkileri vardır. Hayvanlar iletişim kurmak için müziği kullanır. Teknoloji müziği dijital çağa taşıyor.
tr
01:30
 Bunları biliyor muydun?
Köpekler bizim gibi düşünmezler. Düşüncelerimiz bizi fiziksel olarak etkileyebilir ve yeni teknoloji sayesinde nesneleri bile kontrol edebilir. Aklın Gücü - Köpekler bizim gibi düşünmezler. Düşüncelerimiz bizi fiziksel olarak etkileyebilir ve yeni teknoloji sayesinde nesneleri bile kontrol edebilir.
tr
02:00
 Bunları biliyor muydun?
Bilim mikro teknoloji sayesinde büyük buluşlar yapıyor. Minik hayvanları geliştirmeye bile yardımcı olabiliyor. Mikro Teknoloji - Bilim mikro teknoloji sayesinde büyük buluşlar yapıyor. Minik hayvanları geliştirmeye bile yardımcı olabiliyor.
tr
02:30
 Bunları biliyor muydun?
Uykuya ihtiyaç duyarız. Yeni teknolojiler daha iyi uyumamız için gelişiyor. Bazı hayvanlar için gün biz uyuduğumuzda başlar. Gecenin Sırları - Uykuya ihtiyaç duyarız. Yeni teknolojiler daha iyi uyumamız için gelişiyor. Bazı hayvanlar için gün biz uyuduğumuzda başlar.
tr
03:00
 Bunları biliyor muydun?
Teknoloji polislere suçları çözmeleri için yardım ediyor, üstelik insanları ve hayvanları eğitmek de suçları çözümlemeye yardımcı olabilir. Son Teknoloji İle Suçları Çözmek - Teknoloji polislere suçları çözmeleri için yardım ediyor, üstelik insanları ve hayvanları eğitmek de suçları çözümlemeye yardımcı olabilir.
tr
03:30
 Bunları biliyor muydun?
Derimiz bizi her gün koruyan sıra dışı bir organdır. Bazen verdiği tepkiler sert olabilir. Derinin Sırları - Derimiz bizi her gün koruyan sıra dışı bir organdır. Bazen verdiği tepkiler sert olabilir.
tr
04:00
 Bunları biliyor muydun?
En vahşi hayvanları bile eğitmek mümkündür. Pil Adam elektriği nasıl kontrol ettiğini gösteriyor ve baloncuklar arkasındaki bilim açıklanıyor. Pil Adam - En vahşi hayvanları bile eğitmek mümkündür. Pil Adam elektriği nasıl kontrol ettiğini gösteriyor ve baloncuklar arkasındaki bilim açıklanıyor.
tr
04:30
 Bunları biliyor muydun?
Üç boyutlu teknoloji sayesinde kıyafetlerimizi değiştirebilir, gerçek organlar üretebilir ve kendimizin sanal klonlarını üretebilir hale geleceğiz. 3D Teknoloji Çağı - Üç boyutlu teknoloji sayesinde kıyafetlerimizi değiştirebilir, gerçek organlar üretebilir ve kendimizin sanal klonlarını üretebilir hale geleceğiz.
tr
05:00
 Bunları biliyor muydun?
Fransa'nın bazı yerleri inanılmaz jeoloji ve bitki örtüsüne ev sahipliği yapıyor. Eskiden dev dinozorların da eviydi!. Dev Dinozorlar - Fransa'nın bazı yerleri inanılmaz jeoloji ve bitki örtüsüne ev sahipliği yapıyor. Eskiden dev dinozorların da eviydi!.
tr
05:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Smart Irrigation Bears Fruit - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
05:30
 Bunları biliyor muydun?
Telefonların, televizyonların ve ev eşyalarının gelişimi hayatlarımızı değiştirdi. Teknoloji sayesinde daha da fazlası geliyor. Nesnelerin Değişimi - Telefonların, televizyonların ve ev eşyalarının gelişimi hayatlarımızı değiştirdi. Teknoloji sayesinde daha da fazlası geliyor.
tr
05:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. The Future Is: Hands-free Driving - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın.
tr
06:00
 Bunları biliyor muydun?
İnsanlar ve hayvanlar hayatta kalmak için hala içgüdülerini kullanırlar. Bu içgüdülerin etkileri tartışılıyor. İçgüdüler - İnsanlar ve hayvanlar hayatta kalmak için hala içgüdülerini kullanırlar. Bu içgüdülerin etkileri tartışılıyor.
tr
06:27
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. The Roaming Recycler - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
06:30
 Bunları biliyor muydun?
En sevdiğimiz kahraman gerçekten var mı, neden klasik hikayeleri tekrar okuruz ve sinemanın sihri bugünü nasıl oluşturdu?. Hayal Kahramanları - En sevdiğimiz kahraman gerçekten var mı, neden klasik hikayeleri tekrar okuruz ve sinemanın sihri bugünü nasıl oluşturdu?.
tr
06:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Tomorrow on TV - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
07:00
 Futuris
EuroFIT projesinin araştırmacıları maç izlerken formda kalmamıza yardımcı olacak yenilikçi teknolojiler geliştiriyorlar. Tehlikeli Bir Hayata Kırmızı Kart - Maç izlerken nasıl formda kalabiliriz? EuroFIT projesi araştırmacıları bunu yapabilmek için yenilikçi teknolojiler geliştiriyorlar.
tr
07:03
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler bilime dayalı inanılmaz bazı numaralar gösterir. Daha Fazla Bilim Sihri - Steve Spangler üzeri tırnaklarla dolu bir yatağın üstünde yatma sırlarını ve nasıl kırılan camın tamir edileceğini gösterir. Tüm bu inanılmaz deneyler bilim bazlıdır.
tr
07:27
 Futuris
Beynin, felç hastalarının iyileşme sürecinde rol oynayabileceğine inanan bilimadamları yenilikçi Sanal Gerçeklik aletleri geliştiriyorlar. Beyninizi Eğitin - Felç hastaları genelde üst ekstremitilerine tekrar hareket kazandırmakta güçlük çekiyorlar. Bilimadamları beynin iyileşme sürecinde önemli bir rol oynayabileceğine inanıyorlar ve yenilikçi Sanal Gerçeklik tabanlı oyunlar geliştirmekteler.
tr
07:30
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, malzemelerin kekin kabarmasındakiişlevini öğreniyor. Bir oyun alanının nasıl yapıldığını görmek için de bir fabrikaya gidiyor. Kek Kabarması ve Oyun Alanı - Maddie, malzemelerin kekin kabarmasındakiişlevini öğreniyor. Bir oyun alanının nasıl yapıldığını görmek için de bir fabrikaya gidiyor.
tr
07:45
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, nakliye konteynerlerinin nasıl taşındığını ve balonlu naylonun nasıl yapıldığını öğreniyor. Yük Konteyneri ve Balonlu Naylon - Maddie, günlük eşyalarımızın bize büyük gemilerle nasıl getirilip, nakliye konteynerleriyle nasıl taşındığını öğreniyor. Konteynerlerin, büyük vinçlerle nasıl kaldırıldığını görmek için bir limana gidiyor.
tr
08:00
 Bitz ve Bob
Sahilde harika bir atlı karınca var ama Bevel dönme konusunda gergin. Herkes korkusunu yenmesine yardım etmek için destek olur. Atlı Karınca - Sahilde harika bir atlı karınca var ama Bevel dönme konusunda gergin. Herkes korkusunu yenmesine yardım etmek için destek olur.
tr
08:12
 Bilim Patlaması
Eric ses dalgalarının nasıl çalıştığını öğreniyor. Bir parça ip üzerinde ilerleyen ses dalgaları oluşturmak için bir deney yapıyor. Ses Dalgaları - Eric, ses dalgalarının su ve havada nasıl ilerlediğini öğreniyor. Sonra bir parça ip üzerinde ilerleyen ses dalgaları oluşturmak için bir deney yapıyor.
tr
08:15
 Doktor Panda
Doktor Panda'nın hava tahmininin yanlış olduğu ortaya çıkınca, Panda Şehri'ndeki herkesin kafası karışır. Moo hariç. Hava Tahmincisi - Doktor Panda'nın hava tahmininin yanlış olduğu ortaya çıkınca, Panda Şehri'ndeki herkesin kafası karışır. Moo hariç.
tr
08:21
 Doktor Panda
Toto, Doktor Panda'nın sihir numaralarından birine katılırken kaybolur. Doktor Panda, hileyi bozmadan Toto'yu bulabilecek mi?. Sihirbaz - Toto, Doktor Panda'nın sihir numaralarından birine katılırken kaybolur. Doktor Panda, hileyi bozmadan Toto'yu bulabilecek mi?.
tr
08:30
 Tamircikler
Nolik, tüplerin ve boruların nerede bulunabileceğini defalarca söylediği için sınıftan atılır. Borular - Nolik, tüplerin ve boruların nerede bulunabileceğini defalarca söylediği için sınıftan atılır.Ancak sınıfın dışında keskin gözü, laboratuvarda sızdıran bir tüp gördüğünde günü kurtarır.
tr
08:36
 Tamircikler
Çok sıcak bir gün, bu yüzden Tamircikler Profesör Eugenius'un fanını takıp serinlemesi için boş bir priz bulmak için birlikte çalışıyor. Teller - Çok sıcak bir gün, bu yüzden Tamircikler Profesör Eugenius'un fanını takıp serinlemesi için karışmış kabloların arasında boş bir priz bulmak için birlikte çalışıyor.
tr
08:42
 Tamircikler
Tom Thomas yepyeni yılbaşı süsünü kırdıktan sonra, Nolik onu bir çiçek dürbünüyle neşelendirmeye çalışır. Kaleydeskop - Tom Thomas yepyeni yılbaşı süsünü kırdıktan sonra, Nolik onu bir çiçek dürbünüyle neşelendirmeye çalışır. Tüm Tamircik çocukları sıra dışı bir tasarım oluşturmak için gelince Tom Thomas'ın morali düzelir.
tr
08:48
 Darwin ve Newts
Çekişmeli bir yemek pişirme yarışmasında Darwin ve Newts, bir şeyleri kabartmak için mayanın önemini keşfeder. Pişirme Hatası - Çekişmeli bir yemek pişirme yarışmasında Darwin ve Newts, bir şeyleri kabartmak için mayanın önemini keşfeder.
tr
09:03
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Wally duygularını Rosa'ya açıklamak istiyor ama çok korkuyor. Dokko yardım ediyor ama, Wally'nin korkuları alınınca duyguları da gidiyor. Duygular ve Korku - Wally duygularını Rosa'ya açıklamak istiyor ama çok korkuyor. Dokko yardım etmeye çalışıyor ama, Wally'nin korkuları alınınca duyguları da beraberinde gidiyor.
tr
09:18
 Süper Kahraman Sprinter...
Sprinter daha çok kahraman yetiştirmek için bir okul açar. Kötüler bir anda gelince, öğrenciler erken bir sınava girmek zorunda kalırlar. Kahraman Okulu - Sprinter daha çok kahraman yetiştirmek için bir okul açar. Kötüler bir anda gelince, öğrenciler erken bir sınava girmek zorunda kalırlar.
tr
09:24
 Süper Kahraman Sprinter...
DiktaThor sonunda Bhilka'nın kontrolünü ele alır. Peki bu gerçekleşen bir rüya mı yoksa bir kabus mu?. Kazanan DiktaThor - DiktaThor sonunda Bhilka'nın kontrolünü ele alır. Peki bu gerçekleşen bir rüya mı yoksa bir kabus mu?.
tr
09:30
 Siesta Z
Siesta Dante ile birlikte onun aşkı Beatrice'i aramak için yer altı dünyasına iner. Inferno'ya giden yolda bir sürü korkunç karakter ile tanışırlar. İlahi Komedya - Siesta, Dante ile birlikte onun aşkı Beatrice'i aramak için yer altı dünyasına iner. Inferno'ya giden yolda bir sürü korkunç karakter ile tanışırlar. Güvenli bir şekilde geri dönmek için pazarlık yapmak zorundalar.
tr
09:45
 Küçük Hanımın Soruları
Mili ve Jülyet uçurtmalarıyla oynarken Mili'nin uçurtması kırılıyor.Üzüntüyle arkadaşını suçluyor. Mili arkadaşını çabuk mu yargılamıştır?. Hatayı Bulun - Mili ve Jülyet uçurtmalarıyla oynarken Mili'nin uçurtması kırılıyor. O üzüntüyle arkadaşını suçluyor. Mili arkadaşını çok çabuk mu yargılamıştır?.
tr
09:54
 Doki
Takımın yüksek teknolojili dans partisi bir elektrik kesintisi tehdidi altındayken, kendilerini yanlışlıkla tarihi bir köyde bulurlar!. 1859'da Bir Parti - Takımın yüksek teknolojili dans partisi bir elektrik kesintisi tehdidi altındayken, kendilerini yanlışlıkla tarihi bir köyde bulurlar!.
tr
10:06
 Yap Bakalım!
Kendi misket labirentinizi yapın!. Misket Labirenti - Kendi misket labirentinizi yapın!.
tr
10:09
 Kosmix
Jüpiter, Kit'in yaklaşmasını engellemeye çalışır, ancak Kit atmosfere düşer ve çok geçmeden inecek hiçbir yer olmadığını anlar. Jüpiter - Jüpiter, Kit'in yaklaşmasını engellemeye çalışır, ancak Kit atmosfere düşer ve çok geçmeden inecek hiçbir yer olmadığını anlar.
tr
10:15
 Kosmix
Kit, Jüpiter'in uyduları arasındaki bir maçta beyzbol topuna dönüşür. Jüpiter'in Uyduları - Kit, Jüpiter'in uyduları arasındaki bir maçta beyzbol topuna dönüşür.
tr
10:18
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, bir buz pistinin nasıl soğuk kaldığını ve şişme şatoların nasıl yapıldığını öğreniyor. Buz Pisti - Şişme Şato - Maddie, bir buz pistinin nasıl soğuk kaldığını öğreniyor ve bir şişme şatonun birbirine dikilmiş birçok farklı renkli parçadan nasıl yapıldığını görmek için bir şişme şato fabrikasına gidiyor. Daha sonra zıplamaya başlıyor!.
tr
10:39
 Bitz ve Bob
Bitz, Bob ve Bevel müzik gruplarıyla bir pop yıldızını etkilemek isterler. Ama Bevel şarkı söyleyemez ve Bitz'in günü kurtarması gerekir!. Şehirdeki En Büyük Konser - Bitz, Bob ve Bevel müzik gruplarıyla bir pop yıldızını etkilemek isterler. Ama Bevel şarkı söyleyemez ve Bitz'in günü kurtarması gerekir!.
tr
10:54
 Doktor Panda
Mei Mei, kaotik bir trafik sıkışıklığı yaratan bir dans rutini icat eder. İşleri yoluna koymak için Doktor Panda yeni bir dans rutini bulur. Yeşilde Geç! - Mei Mei, kaotik bir trafik sıkışıklığı yaratan bir dans rutini icat eder. İşleri yoluna koymak için Doktor Panda yeni bir dans rutini bulur.
tr
11:03
 Doktor Panda
Olette, evini temizlemesi için Doktor Panda'ya gider. Hoopa, makinesinin kontrolleriyle bir karışıklık yaşadığında her şey ters gider. Süper Temizleyici - Olette, evini temizlemesi için Doktor Panda'ya gider. Hoopa, makinesinin kontrolleriyle bir karışıklık yaşadığında her şey ters gider.
tr
11:09
 İcatlar Dünyası
Alie Ward 'Bizimle Otur' uygulamasını, telefon şarj edebilen bir kumaşı, jet enerjili bir sörf tahtasını ve robotik kuşları anlatıyor. Bizimle Otur Uygulaması - Alie Ward okulda gençlerin öğle yemeği arkadaşları bulmasını sağlayan uygulamanın mucidiyle buluşuyor ve telefon şarj etmek için kullanılabilecek giyilebilir bir kumaş keşfediyor.
tr
11:33
 Araştırmacı Takım
Araştırmacı Takım'dan bir işe alma reklamı yapması istendiğinde, Bayan O zorluk çıkarır. Araştırmacı Takım'ın Sana İhtiyacı Var - Araştırmacı Takım'dan bir işe alma reklamı yapması istendiğinde, Bayan O zorluk çıkarır.
tr
11:48
 Smorph ile Elektrik
Smorph, elektrik devrelerinin ışık kadar ses çıkarmak için de kullanılabileceğini keşfediyor. Ses Devreleri - Smorph, elektrik devrelerinin ışık kadar ses çıkarmak için de kullanılabileceğini keşfediyor.
tr
11:54
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar, beyninizin koku almanıza yardımcı olan özel bölümünü açığa çıkarıyor. Kokulu Doktor Zand! - Doktorlar, beyninizin koku almanıza yardımcı olan özel bölümünü açığa çıkarıyor.
tr
12:24
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Dr Chris ve Dr Xand tendon gücünü kontrol eder, Dr Xand hava ambulansında kahkahanın en iyi ilaç olup olmadığını sorgular. Kahkaka İlacı ve Tendon Fleksi - Dr Chris ve Dr Xand tendon gücünü kontrol eder, Dr Xand hava ambulansında kahkahanın en iyi ilaç olup olmadığını sorgular. Gerçek hastalarla bir araya gelip hastanede olmanın nasıl olduğunu tespit ediyor.
tr
12:57
 mathXplosion
Düz bir kağıdı üç boyutlu zıplayan bir kurbağaya dönüştürebilir misin? Bu bölümde kağıt katlamanın arkasındaki geometriyi açıklıyoruz. Katlı Kağıt, Zıplayan Kurbağa - İki boyutlu bir kağıdı üç boyutlu zıplayan bir kurbağaya dönüştürebilir misin? Bu bölümde kağıt katlamanın arkasındaki geometriyi ve kendi 3D akvaryumunu nasıl inşa edebileceğini gösteriyoruz.
tr
13:00
 Bilimi Geliştirmek
Yer çekimine karşı gelmek için Phil'in görevi zor da olsa bir planör yapmak. Helyum balonlarını uçurmak çok eğlenceli!. Yuvarlak Planör - Yer çekimine karşı gelmek için Phil'in görevi zor da olsa bir planör yapmak. Helyum balonlarını uçurmak çok eğlenceli!.
tr
13:24
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler bu bölümde bardak, boru gibi malzemeleri kullanarak müzik enstrümanları yapmayı gösteriyor. Ses - İster inan ister inanma ama hepimizin dolaplarında gizli birer orkestra var! Steve Spangler bu bölümde bardak, boru gibi malzemelerini kullanarak nasıl çmüzik enstrümanları yapabileceğimizi gösteriyor.
tr
13:51
 Da Vinci'nin Buluş...
Bir bilgisayar programının sonunda nasıl göründüğünü net olarak nasıl resimleyebileceğimizi görelim. Mantık Programlama - Mantık programlaması bir bigisayar programının son olarak nasıl göründüğünü resmetmek için kullanılır. Bunun nasıl olduğunu öğrenelim.
tr
13:54
 İcatlar Dünyası
Alie Ward bileklik ışıklarını, Kızlar İçin Uygulama Teknoloji Kampını, çok işlevli bir seyahat ceketini ve boğaz mikroskobunu anlatıyor. Bileklik Işıkları - Alie Ward, bileklik ışıklarını ve çok işlevli bir seyahat ceketini anlatıyor. Kızlar İçin Uygulama Teknoloji kampına gidiyor ve boğaz muayenesini kolaylaştıran bir mucitle tanışıyor.
tr
14:18
 Süper Kahraman Sprinter...
Leo bir evcil hayvan ister. Sprinter ona Pesto'yu verir, yani kürkünden küçük bir topu. Ama DiktaThor ortaya çıkar ve o da Pesto'yu ister. Evcil Hayvan - Leo bir evcil hayvan ister. Sprinter ona Pesto'yu verir, yani kürkünden küçük bir topu. Ama DiktaThor ortaya çıkar ve o da Pesto'yu ister.
tr
14:24
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Pin, bestesinin gelecekte büyük başarı yakalayacağını öğreniyor. Başarılı Beste - Pin, talihsiz bir kaptanın uzayda son görevini yaparkenki keşfi üzerinde, bestesinin gelecekte büyük başarı yakalayacağını öğreniyor. Rosa'yla birlikte kaptan için bir uyarı sistemi oluşturuyorlar.
tr
14:39
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Ekip çorak bir gezegene iniyor ve çok geçmeden yalnız olmadıklarını keşfediyor. Çamur canlı ve Chiko'dan sağlıksız bir şekilde hoşlanıyor. Canlı Çamur - Ekip çorak bir gezegene iniyor ve çok geçmeden yalnız olmadıklarını keşfediyor. Çamur canlı ve Chiko'dan sağlıksız bir şekilde hoşlanıyor.
tr
14:54
 Kratt Kardeşler
Vahşi Kratt'lar, bir yabani hindinin onurunu savunmak ve en şişman hindiyi arayan Gourmand'ı durdurmak için bir görevdedir. Büyük Ziyafet - Vahşi Kratt'lar, bir yabani hindinin onurunu savunmak ve en şişman hindiyi arayan Gourmand'ı durdurmak için bir görevdedir.
tr
15:18
 Bunu Daha İyi Nasıl...
Film gecesinde Christian atıştırmalık hazırlıyor. Abhi dinozor lambası yaparken,Miles projektör yapıyor. Film Buluşları - Film gecesinde Christian dev bir tabak Nacho yapıyor. Miles kendi projektörünü yapıyor, Hari ve Lila film izleme adabını tartışıyor ve Abhi bir dinozor lambası yapıyor.
tr
15:33
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Kızlar takımının Aslan Dansı'nı öğrendikleri Malezya'daki dördüncü günleri. Takım bugün geleneksel bir oyunda yarışıyor. Malezya Günü 4 - Kızlar takımının Aslan Dansı'nı öğrendikleri Malezya'daki dördüncü günleri. Bugünün konusu takım çalışması ve sunucu Camille, geleneksel bir oyunla kızların rekabetçi ruhunu ortaya çıkarıyor.
tr
15:54
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Aslan Dansı yapmayı öğrenen Malezya'daki kızlar takımı için yarışma günü. Jürileri etkileyebilecekler mi?. Malezya Günü 5 - Aslan Dansı yapmayı öğrenen Malezya'daki kızlar takımı için yarışma günü. Öğrendikleri her şeyi jürilerin önünde uygulamaya koyabilecekler mi?.
tr
16:09
 Neşeli Soytarılar
Lord Roach baharatlar için deli oluyor! Küçük Lewis, efendisinin damak zevkini tatmin etmek için dünyanın ücra köşelerine seyahat etmelidir. Baharat Çılgınlığı - Lord Roach baharatlar için deli oluyor! Küçük Lewis, efendisinin damak zevkini tatmin etmek için dünyanın ücra köşelerine seyahat etmelidir.
tr
16:15
 Denizaltı Kaşifleri
Dolos aynı hazine haritasını iki kez satınca, korsanlar ve Nektonlar hazineye ilk ulaşmak için yarışıyor!. Farklı Bir Hazine - Dolos aynı hazine haritasını iki kez satınca, korsanlar ve Nektonlar hazineye ilk ulaşmak için yarışıyor!.
tr
16:39
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, bulut ve yağmurun ne olduğunu öğrenir ve bir kaloriferin nasıl yapıldığını keşfediyor. Bulutlar ve Yağmur - Maddie neden bulut ve yağmurun olduğunu ve su döngüsünün nasıl işlediğini keşfediyor. Birçok farklı bulut türü olduğunu ve yağmur yağdıranlara nimbus dendiğini öğreniyoruz.
tr
17:00
 Tek Bir Şey
Hayvanlara fısıldayan Zoe Tomas, tavuğunu nasıl son derece yüksek bir standartta eğittiğini ve bu sayede dünya rekoru kırdığını anlatıyor. Zoe Tomas Creole: Kuş Eğitmeni Yıldızı - Zoe Tomas ve tavuğu Creole, bir tavuğun çeviklik parkurunu en hızlı tamamlama süresiyle Guinness Dünya Rekoru unvanını elinde tutuyor.
tr
17:15
 Tek Bir Şey
My Mini Bakes adıyla bilinen TikTok fenomeni ve minik yiyecek üreticisi Emma Salt, mini şaheserlerini nasıl yarattığını paylaşıyor. My Mini Bakes: Minik Fırınlama Heyecanı - Emma Salt, TikTok'ta heyecan yaratan My Mini Bakes ile tanışıyor.
tr
17:27
 Bil Bakalım
Beş adet gözleri olmasına rağmen, arılar kırmızı rengi göremezler. Buna rağmen bizim göremediğimiz ultraviyole ışınları görebilirler. Arıların Gözleri - Beş adet gözleri olmasına rağmen arılar kırmızı rengi göremezler. Buna rağmen bizim için görünmez olan ultraviyole ışığı görebilirler. Bize sıradan görünen çiçekler arılar için harika görünebilir.
tr
17:33
 Harika Gezegen
Bu bölümde, sunucu Philippe Cousteau Jr. , bizi Dünya'nın en güçlü kuvvetlerinden biri olan rüzgarın içine götürüyor. Rüzgar - Sunucu Philippe Cousteau Jr., beşinci kategori kasırgayı inceleyen araştırmacılara katılıyor. Kasırga takipçileri bir hortum avının peşindeyken, rüzgarın şaşırtıcı bir yolla yıldırım oluşturmasını keşfediyor.
tr
18:00
 Araştırmacı Takım
Ajanlar bir zaman döngüsünden kaçmaya çalışır. Cihazı Bırak, Tekrar Et - Ajanlar bir zaman döngüsünden kaçmaya çalışır.
tr
18:15
 Araştırmacı Takım
Bir kötü adam, arkaya doğru bir balon patlatıyor.. 20 Soru - Bir kötü adam, arkaya doğru bir balon patlatıyor..
tr
18:24
 Bilim Patlaması
Eric, pusulanın nasıl çalıştığını öğreniyor. Bir iğne kullanarak kendi pusulasını yapıyor ve Dünya'nın dev bir mıknatıs olduğunu keşfediyor. Eric, Harita, ve Pusula - Eric, pusulanın nasıl çalıştığını öğreniyor. Bir iğne kullanarak kendi pusulasını yapıyor.
tr
18:30
 Bunları biliyor muydun?
Şişeleri, bıçakları yapma biçimimiz ve hatta ekmeğe kattığımız un bile yüzyıllar içerisinde değişti. Bu değişiklikleri inceliyoruz. Zaman İçindeki Değişim - Şişeleri, bıçakları yapma biçimimiz ve hatta ekmeğe kattığımız un bile yüzyıllar içerisinde değişti. Bu değişiklikleri inceliyoruz.
tr
19:00
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Kıdemli itfaiyeci ve yazar Sabrina Cohen-Hatton ve üç uzvunu kaybetmiş ve ödüllü Mark Ormrod, inanılmaz dayanıklılık hikayelerini paylaşıyor. İtfaiyeci (Sabrina Cohen-Hatton) ve Biyonik Adam (Mark Ormrod) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, Birleşik Krallık'taki en kıdemli itfaiyeci Sabrina Cohen-Hatton ve üç uzvunu kaybetmiş ve dört kez Invictus Oyunları altın madalyası sahibi olan Mark..
tr
19:27
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Milking Plants - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
19:30
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar nasıl ve neden nefes aldığımızı açıklıyor. Sümük, mukus ve deriyi inceliyorlar. Mukus ve Temiz Bir Nefes - Doktorlar nasıl ve neden nefes aldığımızı açıklıyor. Dr. Chris sümük ve mukusu inceliyor. Vücudun en büyük organı olan deriyi yakından gösteriyor. Acil serviste ise gözü yaralanmışve beyin sarsıntısı geçiren iki hasta var.
tr
20:00
 Bilimi Kendin Yap
Aldığı biyomikmya eğitimiyle, 2020 Amerika Güzeli, bize dev bir köpüklü Fil Diş Macunu'nu ve fazlasını nasıl yapacağımızı gösteriyor!. Amerika Güzeli - 2020'nin Amerika Güzeli Camille Schrier, Bilimi Kendin Yap'ı arkadaşı Steve Spangler'la birlikte sunuyor.
tr
20:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. A Machine Which Can Read Your Mind - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın.
tr
20:30
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler, Philadelphia'daki Franklin Enstitüsü'nü ziyaret ediyor ve size elektriği kontrol etme gücü veren deneyler gösteriyor!. Franklin Enstitüsü 1 - Steve Spangler, Philadelphia, Pennsylvania'daki Franklin Enstitüsü'nü ziyaret ediyor.
tr
20:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. A Robot In Mind - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
21:00
 Beynimi İyileştirebilir...
Sinirbilim alanındaki son ilerlemeler hem kişisel, hem de bilimsel bakış açılarıyla inceleniyor. Beynimi Tamir Edebilir misin? - Bu programda, ona okuma yetisini kaybettiren bir beyin kanamasından kurtulan Lotje Sodderland'in sunumuyla, sinirbilimin ilerlemeleri üzerine ilgi çekici bir yolculuğa çıkıyoruz.
tr
21:51
 Futuris
Büyük kültürel alanların yüksek kalite 3D verilerini toplayabilmek için, DIGIART projesi araştırmacıları, insansız drone'lar geliştirdiler. Havadaki 3D - Büyük kültürel alanların yüksek kalite 3D verilerini toplayabilmek için, DIGIART projesi araştırmacıları, insansız drone'lar geliştirdiler. Acaba bu, Avrupa'nın kültürel mirasını korumakta rol oynayacak mı?.
tr
21:57
 Futuris
AraştımacılarCO2 emisyonlarını % 25'e kadar düşürecek şekilde tasarlanmış, daha az kirlilik yaratacak gemiler geliştiriyor. Çevre Dostu Gemiler - AraştımacılarCO2 emisyonlarını % 25'e kadar düşürecek, kükürt ve azot oksit gibi diğer kirleticileri tamamen ortadan kaldırmak için tasarlanmış, daha az kirlilik yaratacak gemiler geliştiriyor.
tr
22:00
 Bilimi Kendin Yap
Nasıl balçık yapılacağını, onu sanata dönüştürmeyi ve on kat yükseklikten bir slime düşürdüğünüzde ne olacağını öğrenin!. Slime - Sunucu Steve Spangler 'slime' ile uğraşıyor. Nasıl yapılacağını ve nasıl sanata dönüştürüleceğini gösteriyor. Sonra, on kat yükseklikten bir fıçı slime attığınızda ne olacağını keşfediyor.
tr
22:21
 Futuris
Bilim insanları, alüminyum üretiminden çıkan bir atık olan 'Kırmızı Çamur'uinşaat malzemesine dönüştürmenin yollarını araştırıyorlar. Aluminyum Atıkları - Bilim insanları, alüminyum üretiminden çıkan bir atık olan 'Kırmızı Çamur'u, briket ve yer karosu gibi inşaat malzemelerinde kullanılacak bir tür cama dönüştürmeye çalışıyorlar.
tr
22:24
 Futuris
Robot Mario, müzik ve basit etkileşimler kullanarak , demans hastaları iletişim kurmak için geliştiriliyor. İletişimli Robotlar - Robot Mario müzik ve basit etkileşimler kullanarak , demans hastaları iletişim kurmak için geliştiriliyor. Beyni müzik ve basit etkileşimlerle canlandırarak yalnızlığı ve soyutlanmış hissini azaltıyor.
tr
22:30
 Bilimi Kendin Yap
Topları saatte 650 kilometre hızla atan bir pinpon topu patlatıcısı ve hızlı ve kolay bir sokak kızağı yapmayı öğrenin. Garaj Meraklıları 1 - Sunucu Steve Spangler, bir atölye garajında çılgın icatlar ve oyuncaklar yapıyor. Topları saatte 650 kilometre hızla atan bir pinpon topu patlatıcısını ve hızlı ama kolay bir sokak kızağını nasıl yapabileceğinizi gösteriyor.
tr
22:51
 Futuris
Avrupa ECOCHAMPS birliği, %20 enerji tasarrufu ve üretim maliyetini azaltmak amacıyla hibrit araçlar geliştiriyor. Hibrit Araçlar - Avrupa ECOCHAMPS birliği, %20 enerji tasarrufu ve üretim maliyetini azaltmak amacıyla hibrit araçlar geliştiriyor. Bu yeni otomobiller ve ticari araçlar, sürüş durumuna bağlı olarak hibritten tam elektrikli moda geçiş yapabiliyorlar.
tr
22:54
 Futuris
Araştırmacılar, mevcut yakıtlara göre daha dayanıklı ve daha ucuz bir alternatif olan butanol yapmak için saman kullanıyorlar. Butanol - Araştırmacılar, bio dizel veya etanol gibi mevcut yakıtlara göre daha dayanıklı ve daha ucuz bir alternatif olan butanol yapmak için saman kullanıyorlar. Sonuçta çıkan yakıt, %40 oranla dizele ve %16 oranla benzine karıştırılabiliyor.
tr
23:00
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Kıdemli itfaiyeci ve yazar Sabrina Cohen-Hatton ve üç uzvunu kaybetmiş ve ödüllü Mark Ormrod, inanılmaz dayanıklılık hikayelerini paylaşıyor. İtfaiyeci (Sabrina Cohen-Hatton) ve Biyonik Adam (Mark Ormrod) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, Birleşik Krallık'taki en kıdemli itfaiyeci Sabrina Cohen-Hatton ve üç uzvunu kaybetmiş ve dört kez Invictus Oyunları altın madalyası sahibi olan Mark..
tr
23:24
 Futuris
Avrupa ECOCHAMPS birliği, %20 enerji tasarrufu ve üretim maliyetini azaltmak amacıyla hibrit araçlar geliştiriyor. Hibrit Araçlar - Avrupa ECOCHAMPS birliği, %20 enerji tasarrufu ve üretim maliyetini azaltmak amacıyla hibrit araçlar geliştiriyor. Bu yeni otomobiller ve ticari araçlar, sürüş durumuna bağlı olarak hibritten tam elektrikli moda geçiş yapabiliyorlar.
tr
23:30
 Bunları biliyor muydun?
Teknoloji sayesinde hayatlarımız hızla değişiyor. Eğitim, yemek ve taşıma sektörüne gelen bazı değişimleri inceliyoruz. 2030'daki Yaşam - Teknoloji sayesinde hayatlarımız hızla değişiyor. Eğitim, yemek ve taşıma sektörüne gelen bazı değişimleri inceliyoruz.
tr