JOJ Cinema

JOJ Cinema

JOJ Cinema je již sedmou televizní stanicí v portfoliu JOJ Group. Přináší bohatý program pro všechny filmové fanoušky a exkluzivní česko-slovenské filmové premiéry všech žánrů. Jen u nás uvidíte celosvětově známé kinohity z poslední doby a velké množství filmů s hvězdným hereckým obsazením ověnčeným Oskary. Spousta titulů z naší nabídky získala mnoho ocenění na světových filmových festivalech. Svůj oblíbený žánr si u nás najde každý divák - fanoušek akčních filmů a thrillerů, komedií, "romanťáren" nebo i hororů.

Slovakia

Guide TV - lundi, 27/05/2024

00:10
Ochranca
Roland Sallinger je policajt z L.A., ktorý po tom, čo ho postrelil a takmer zabil jeho skorumpovaný partner, bol nútený odísť zo zdravotných dôvodov do dôchodku. Po uzdravení ho starý priateľ Connor Wells (Steph DuVall) najme ako bodyguarda pre jeho dcéru Nikitu (Liezl Carstens). Roland teda odíde do San Antonia v Texase. Connor je bohatý podnikateľ, kedysi bol tiež policajtom a Rolandovým kolegom. Keď Roland odvedie Nikitu do nočného klubu, kde sa má stretnúť so svojím priateľom Masonom, všimne si podozrivého muža. Veci sa zbehnú tak, že Mason Nikitu zavedie do pasce a unesú ju. Roland síce niekoľko únoscov zabije, ale Nikita je aj tak preč. Dá sa do ich prenasledovania, aby Connorovu dcéru zachránil a ochránil.
sk
01:40
Poker Face
Miliardár a hráč pokru Jake Foley (Russell Crowe) pozýva každý rok priateľov z detstva do svojho sidla v Sydney zahrať si poker s vysokými stávkami. Tentokrát je to iné. Má svoj plán, a tým je pomsta za ich zrady. Ponúka im šancu vyhrať astronomickú sumu pod jednou podmienkou: Aby mohli hrať, budú sa musieť vzdať toho, čo celý život starostlivo chránia - svojich skrytých tajomstiev. Keď im Jake plán odhalí, nastane chaos.
sk
03:15
Severné more v plameňoch
Na nórskom pobreží sa dramaticky zrúti ropná plošina a výskumníci sa snažia zistiť, čo sa stalo, keď si uvedomia, že je to len začiatok niečoho ešte vážnejšieho. V roku 1969 nórska vláda oznámila objav jedného z najväčších svetových ropných polí v susednom Severnom mori, čím začala prosperujúce obdobie ťažby na mori. O 50 rokov neskôr sa začnú prejavovať dôsledky pre životné prostredie - na dne oceánu sa otvorila trhlina, ktorá spôsobila zrútenie plošiny. Tím výskumníkov, vrátane Sofie, ktorá obsluhuje ponorku, sa ponáhľal, aby hľadal nezvestných a posúdil príčinu škôd. Zistia, že je to len začiatok možnej apokalyptickej katastrofy. Keď sú vrtné plošiny evakuované, Sofiin milujúci spoločník Stian uviazne v hlbinách mora a Sofia sa musí ponoriť, aby ho zachránila.
sk
04:55
Pobav ma
Nate Kroll je dramatik, práve sa snaží dokončiť svoju najnovšiu hru. Náhle sa ocitne bez manželky, bez syna, bez práce a bez domova. Je na mizine. Keď už nemá čo stratiť, presťahuje sa k svojmu excentrickému otcovi Bobovi, ktorý žije v komunite seniorov. Je to ťažké rozhodnutie, pretože spolu nikdy nevychádzali. Otec ho svojím nemiestnym vtipkovaním privádza k šialenstvu, aj keď je to vlastne obrana proti ranám osudu, vrátane smrti milovanej manželky. V golfovej komunite pre seniorov, kde žije, posiela svojho syna pracovať k bývalému mariňákovi Ellisovi. Tam Nate objaví divadelný súbor senioriek, a tým by prišla vhod jeho pomoc. Ako ich ale pritiahnuť k spolupráci?
sk
06:40
Ktorý je ten pravý?
Carly Masonová (Janel Parrishová) je majiteľka obchodu so svadobným stylingom. Jej cit pre módu je značkou dôveryhodnosti a medzi budúcimi nevestami je Carly veľmi žiadaná. Po dlhej dobe má voľný víkend a chce ho stráviť na horskej chate soi svojouj dobrouj kamarátkou. Zhodou okolností sa tam práve v tom čase koná svadba Carliných spolužiakov z vysokej. Medzi nimi je aj jej bývalá tajná láska Matt (Anthony Konechny) a Carly je z toho nervózna. Všimne si to mladší šéfkuchař rezortu Nick (Marco Grazzini), s ktorým sa Carly spriatelí, pretože je nielen roztomilý, ale je aj veľmi talentovaný kuchár. Rada by mu ponúkla spoluprácu. Nick je jej oporou, a poradcom, aby svoju druhú šancu u Matta nepremárnila. Vynára sa však otázka, či je Matt skutočne ten pravý.
sk
08:20
Vianoce na ľade
Bývalá krasokorčuliarka a bývalý hokejista spoja svoje sily, aby zabránili starostovi zatvoriť miestne klzisko. Courtney Bennettová, bývalá americká krasokorčuliarka, prevádzkuje v meste verejné klzisko. Starosta Greenwood oznámi, že ho dá zavrieť. Courtney je zdrvená, ale nevzdáva sa, je odhodlaná klzisko zachrániť. No jej pokusy obmäkčiť jeho srdce zlyhali, a tak požiada o pomoc Noaha Trembleyho, bývalého profesionálneho hokejistu. Noah je slobodný otec a vlastní nové kryté korčuliarske centrum. Spoločne vymyslia plán ako udržať verejné klzisko otvorené a nájdu viac než len ducha Vianoc na ľade.
sk
09:55
Palma
Príbeh skutočného priateľstva a bezpodmienečnej lásky. Film je inšpirovaný neuveriteľným príbehom nemeckého ovčiaka. Nemeckého ovčiaka menom Palma musel jeho pán nechať na letisku, keď letel do zahraničia a pes nemohol na palubu. Verný pes sa skrýva na letisku a čaká v nádeji, že sa jeho majiteľ vráti. Na letisku sa objaví nový stratenec, deväťročná polosirota Koľa Lazarev, ktorého si po smrti matky vzal k sebe otec-pilot. Takmer vôbec sa nepoznajú a Koľovi mama veľmi chýba. Keď na letisku nájde opusteného psa, hneď majú k sebe blízko. Dve opustené duše sa našli. Stanú sa z nich priatelia na život a na smrť. Koľov otec bude musieť vyriešiť nielen svoj vzťah so synom, ale aj zabrániť odlúčeniu dvoch nerozlučných priateľov.V. Simonov.
sk
11:55
Vianočné mestečko
Príbeh o mladej žene, ktorá začína úplne nový život a kariéru. Lauren Gabrielová (Candace Cameron Bure) necháva v Bostone všetko za sebou, aby sa pustila do novej kapitoly svojho života. Nepredvídaná zachádzka do pôvabného mestečka Grandon Falls ju však prinúti objaviť nečakané veci, ako je otvorené srdce, rodina a láska, ktoré jej pomôžu znovu prijať čaro Vianoc.
sk
13:30
Babie leto
Žiť a zabávať sa môžeme v každom veku. Aj keď mate viac rokov, nemusíte nechať vek vyhrávať. Aj František Hána (Vlastimil Brodský), ktorý má osemdesiatpäť, odmieta na život rezignovať a spríjemňuje si ho na rozdiel od svojej ustaranej manželky Emilie (Stella Zázvorková) drobnými výzvami na nové dobrodružstvo. Má svojho verného kamaráta Edu (Stanislav Zindulka), s ktorým si spoločne plnia sny. Vystupuje na verejnosti v úlohe emeritného člena Metropolitnej operety aj ako revízor, alebo dobrodinec. So svojou manželkou bojuje o svoju nezávislosť a bezstarostnosť v mnohých krásnych tragikomických situáciách. Film o priateľstve, láske a neumieraní je hereckým koncertom Vlastimila Brodského a Stelly Zázvorkovej.
sk
15:20
Princezná a bodyguard
Lexi miluje svoj život v New Yorku. Má dobrú kamarátku a spolubývajúcu Chrissi aj svoju milovanú keramickú dielňu s obchodíkom. Idyla sa ale skončí v deň Lexiných 35. narodenín, keď ju jej kráľovskí rodičia požiadajú, aby zaujala svoje miesto princeznej a prevzala povinnosti následníčky trónu kráľovstva Sentovia. Nemôže už žiť ako obyčajné dievča. Má dva týždne na to, aby sa so svojou rolou zžila, vysvetlila to svojej najlepšej kamarátke a našla dátum na kráľovské gala, kde bude predstavená svetu. Najhoršie ale je, že kam sa pohne, má stále za sebou zúrivého bodyguarda Noaha...
sk
17:05
Neočakávaná láska
Hannah Monroeová píše o životnom štýle, je nezadaná a spokojná so životom slobodnej ženy.Karty zamieša babička, ktorá jej ako dedičstvo zanechala chatu. Nevie, čo s ňou a rozhodne sa ju predať. Potrebuje tam však urobiť nejaké úpravy. Najme si na prácu suseda Colea a nevyhne sa tomu, aby trávili spolu určitý čas. Ukáže sa, že ten čas nie je vôbec márny a Hannah sa nemôže ubrániť pocitu, že opäť verí v lásku a pekný vzťah. Rieši teraz novú otázku: bude chatu vôbec predávať?
sk
18:40
Toto je koniec
Lori so svojim priateľom Dougom sú spolu desať rokov. Chystajú sa na svadbu Lorinej mladšej sestry Bei. Tesne pred svadbou Doug požiada Lori o ruku a ju to tak rozruší, že jej telo sa vymkne spod kontroly a zle zareaguje. Douga to rozhodí natoľko, že sa s ňou rozíde. Nechcú však pokaziť Bei jej najkrajší deň, a tak na svadbu idú spoločne a predstierajú, že sú v pohode. Predstieranie medzi ostatnými svadobnými hosťami je však oveľa ťažšie ako čakali.
sk
20:15
Adam
Dráma podľa skutočného príbehu. Adam mal skvelý život. Prácu, ktorá ho bavila, priateľov, lásku. Jeho kariéra vo veľkej americkej banke sa sľubne rozvíjala. Až do jednej udalosti, ktorá mu vzala všetko. Jedno zlé rozhodnutie vyústilo do tragickej nehody, ktorá ho takmer pripravila o život a to, čo nasledovalo, nebolo nič pre slabé povahy. Ochrnuli mu všetky končatiny a bol odkázaný na invalidný vozík. Potreboval mnoho duševných aj fyzických síl, aby sa vrátil do života a neprestal bojovať. Novou vzpruhou na tejto stratisplnej ceste bola pre neho jedna výnimočná zdravotná sestra.
sk
22:10
Bláznivá dovolenka v Thajsku
Mladí povaľači Franky a Krimo hľadajú spôsob, ako opustiť fádny život na sídlisku. Ich vysnívaným cieľom je preslávené thajské letovisko Pattaya, kde lietajú takým ako oni pečené holuby rovno do úst. Keď zistia, že práve tam sa budú konať majstrovstvá sveta "výškovo znevýhodnených spoluobčanov" v thajskom boxe, neváhajú a prihlásia do boja svojho zdravotne postihnutého suseda. To, čo zažijú, sa zďaleka neobjavilo ani v ich bláznivých snoch. Čaká ich najšialenejšie a najnebezpečnejšie dobrodružstvo ich života.
sk
23:55
Posledná šanca
Elitná jednotka Navy SEAL vedená poručíkom Blakom Harrisom (Scott Adkins) a mladšou analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získať zajatého islamského teroristu z ostrovného väzenia CIA a tajne ho previezť do Washingtonu. Ocitnú sa v pasci, keď na nich počas eskorty zaútočia povstalci, aby väzňa oslobodili. On jediný má však informácie, ktoré môžu pomôcť odvrátiť teroristický útok a zachrániť tisíce ľudských životov.
sk

Guide TV - mardi, 28/05/2024

01:30
Na okraji priepasti
Monte Antelao je s 3264 m n.m. najvyššou horou východnej časti talianskych Dolomitov. Tesne pod ňou sa kamarátky Kelly a Sophie pripravujú na výstup na jej stenu. Chcú si tak uctiť pamiatku Kellyinho priateľa. Predtým sa zoznámili so štyrmi mladými mužmi a počas nočného popíjania sa dostali do problémov. Ich horolezecké dobrodružstvo sa zmení na desivú nočnú moru, pretože Kelly zachytí na kameru vraždu svojej kamarátky. Stane sa tak ďalším cieľom mladíkov, ktorí sa nezastavia pred ničím, len aby zničili dôkazy. Zúfalá Kelly hľadá záchranu na skalnej stene, čaká ju ale tvrdý boj o prežitie.
sk
02:50
Zamilovaná smoliarka
Popularita zoznamovacej blogerky, ktorá píše pod pseudonymom Smoliarka, vyletí do nebies po napísaní príspevku o nepodarenom rande so športovým agentom. Winnie píše pre lifestylový časopis Mush a jej šéfka ju privádza do šialenstva. Všetko sa zmení vo chvíli, keď sa stane virálnym jeden z jej príspevkov na blogu, ktorý píše vo voľnom čase pod pseudonymom Smoliarka. Nepodarené rande so športovým agentom Holdenom má obrovský úspech a šéfka jej ponúkne vlastný stĺpik. Nie je to však zadarmo. Musí naďalej randiť s tzv.Hráčom, ktorý je presne opak toho, čo slobodná žena od partnera očakáva. Situácia začne naberať nečakaný smer.
sk
04:15
Čudo-Judo
Ivan, najmladší syn cára Jeremeja, sa vydáva na hrdinskú výpravu s cieľom nájsť stratenú cárovnú Varvaru zo susedného cárstva, do ktorej je už nejaký čas zamilovaný. Na svojej dobrodružnej misii stretne milého ale tak trochu dezorientovaného draka. Ako sa ukáže, Čudo-Judo nie je žiadna príšera, ale malý, neškodný a bezbranný tvor, ktorému musí Ivan pomáhať, ba dokonca ho občas aj zachraňovať z nebezpečnej situácie. A pritom vôbec netuší, že drak Čudo-Judo nie je tým, za koho sa vydáva. Túto zamotanú situáciu zavinil ľstivý dvorný čarodejník Baltazár, ktorý sa chcel sám oženiť s Varvarou, získať trón a zosadiť z neho jej otca, cára Ambrosija. Požiadal Varvaru o ruku, a keď ho odmietla, premenil ju na draka Čudo-Judo. Jediný spôsob, ako prelomiť kúzlo, je nájsť niekoho, kto sa do Varvary v podobe draka zamiluje. Tajomstvo kúzla však nesmie byť vopred odhalené, inak sa cárovná okamžite premení na popol. Ivan nevie, kto sa skrýva v tele jeho nového dračieho spoločníka, ale niečo ho...
sk
05:35
Pes, ktorý zachránil Halloween
Bannisterovci a labrador Zeus sa presťahovali do novej ulice a nového domu, práve včas na Halloween! Všetko vyzerá byť v poriadku, kým George Bannister (Gary Valentine) nezačne mať podozrenie, že ich sused, profesor Cole, (Lance Henriksen) je šialený vedec. George sa ujme toho, aby zistil, čo sa deje. Medzitým boli z väzenia prepustení babrácki gauneri Ted a Stewey (Dean Cain a Joey Diaz). Probačný úradník im našiel prácu - čistiť park od psích exkrementov. George práve ich požiada o pomoc. Potom, čo je toto trio aj s Georgeovou manželkou Belindou (Elisa Donovan) uväznené v strašidelnom dome, môže zachrániť Halloween iba Zeus!
sk
07:10
Vrásky z lásky
Film o starých ľuďoch, láskavý, vtipný, dojemný i úprimný. Príbeh bývalého učiteľa, upätého suchára Otu a bývalej herečky, bohémskej, egocentrickej Jany, ktorí kedysi prežili milostný románik. Otu čaká ťažká operácia, musí sa preto presťahovať k synovi. Jana žije v domove dôchodcov, ale jej energia z nej doteraz nevyprchala. Chce ešte žiť, nie prežívať. Ota sa zrazu rozhodne, že ešte pred operáciou musí vyhľadať svoju dávnu lásku. Tá si na svojho ctiteľa už veľmi nepamätá, ale vidí v ňom príležitosť, ako z ústavu utiecť. Pretože - chystá sa do Prahy na herecký konkurz, kde chce po rokoch znova zažiariť. A Ota je ochotný jej pomôcť. Cesta z Jeseníkov do Prahy je chvíľami neznesiteľná, pretože sa stále hádajú, konfrontujú svoje životy, ale na druhej strane prináša aj neobyčajnú zmenu. Jana sa pomaly zbavuje svojho sebectva a Ota si zase uvedomuje, že jeho život bol vždy natoľko usporiadaný, že si ho zabudol užívať. A ich rodina si pri pátraní po nich uvedomuje, ako veľmi im na...
sk
09:05
Toto je koniec
Lori so svojim priateľom Dougom sú spolu desať rokov. Chystajú sa na svadbu Lorinej mladšej sestry Bei. Tesne pred svadbou Doug požiada Lori o ruku a ju to tak rozruší, že jej telo sa vymkne spod kontroly a zle zareaguje. Douga to rozhodí natoľko, že sa s ňou rozíde. Nechcú však pokaziť Bei jej najkrajší deň, a tak na svadbu idú spoločne a predstierajú, že sú v pohode. Predstieranie medzi ostatnými svadobnými hosťami je však oveľa ťažšie ako čakali.
sk
10:35
Svatá Judy
Skutočný príbeh imigračnej právničky Judy Woodovej, ktorá v USA iniciovala zmenu zákona o udeľovaní azylu, aby zachránila životy žien. Jej víťazstvo zachránilo životy desiatok tisíc imigrantiek na celom svete. Film začína sťahovaním Judy a jej syna z Nového Mexika do Los Angeles, aby mohol byť chlapec bližšie k svojmu otcovi. Judy pracuje na imigračnom oddelení, neskôr vo vlastnej advokátskej kancelárii. Dostane sa k nej aj prípad Asefy Ashwari, učiteľky z Afganistanu, ktorá ako obeť znásilnenia utiekla z krajiny a žiada o azyl. Judy sa svojej práci venuje s plným nasadením a pre svojich klientov obetuje aj čas, ktorý by mala venovať rodine.
sk
12:30
Miliónové preteky
Excentrický magnát Donald P. Sinclair vymyslí pre klientov svojho kasína v Las Vegas novú hru na pobavenie. Do rôznych hracích automatov v kasíne umiestnil šesť zlatých mincí, a pre tých, ktorí mince nájdu, sa naskytne životná príležitosť získať dva milióny dolárov. Peniaze sú uložené v skrinke na vlakovej stanici v Silver City v Novom Mexiku. Súťažiaci vytvoria tímy, dostanú kľúč od skrinky a prvý, kto sa tam dostane, vyhráva. Vzdialenosť 906km môžu prekonať ako sa im páči, neexistujú žiadne pravidlá. Víťaz berie všetko.
sk
14:30
Randenie v New Yorku
Stretli sa dvaja... a bola z toho elektrizujúca vášnivá noc v New Yorku. Nezadaní Wendy a Milo sa túlajú mestom a zvedie ich dohromady zoznamovacia aplikácia. Strávia spolu noc. Sú presvedčení, že to, čo spolu zažili, bolo krásne, ale každý z nich má svoj život a pôjdu svojou cestou. No New York vládne akousi čarovnou mocou a šťastnou náhodou sa uvidia znova. Dohodnú sa, že sa nebudú viazať, ale budú "priatelia s výhodami". Môže sa niečo pokaziť? Treba len vykročiť tou správnou nohou.
sk
16:15
Kohút na víne
Henry je príťažlivý scenárista, ktorý sa po nespočetných aférach naozaj zamiluje a snaží sa získať srdce svojej vyvolenej. Jeho plány naruší príchod inej "ženy", osemročnej Magdalény. (Til Schweiger) pracuje na adaptácii najpredávanejšieho románu, ktorý napísala jeho životná láska Katharina (Jasmin Geratová) a súčasne chce svoju bývalú priateľku získať znova. Jeho nádeje a plány však obráti naruby nečakaný príchod malej Magdalény, dcéry, o ktorej doteraz netušil. Ona rovnako svojho biologického otca nikdy nevidela, má rada svojho pestúna Tristana (Samuel Fritz). So skutočným otcom si vzťah ešte len musí vybudovať.
sk
18:30
Bobule
Zábavná letná komédia o víne, láske, kráse moravského kraja a jeho viníc, a samozrejme,o nerozlučných kamarátoch Honzovi (Kryštof Hádek) a Jirkovi (Lukáš Langmajer). Honza, chlapec z mesta, sa jedného dňa dozvie, že jeho dedo, ktorý žije na Morave, je vážne chorý. Zanechá teda svoj bezstarostný život a keďže má svojho dedka rád, rozhodne sa splniť mu jeho životný sen. Pri tom všetkom nesmie chýbať jeho kamarát Jirka, ktorý síce nepobral veľa rozumu, ale je geniálny oblbovač a vie ako na baby. Dedovi zabezpečí dovolenku snov a on sám, hoci to netuší, nájde, čo tak dlho hľadal.
sk
20:15
Fast Charlie
Charlie Swift alias "Fast Charlie" je nájomný vrah a má problémy: Zločincovi, ktorého odpravil, chýba hlava. Bez nej totiž Charlie ťažko dokáže, že je to zamýšľaný cieľ. Pretože muž, ktorý si akciu objednal, je najväčší a najkrutejší mafián z New Orleans, Beggar Mercado. Do hry vstúpi Marcie Kramerová, bývalá manželka obete. Je to žena s chrbticou a zručnosťami, ktoré Charlie potrebuje. Zatiahnutím Marcie do minulosti, ktoré chcela utiecť, ich pošle na divokú a nepredvídateľnú odyseu. Cestou Charlie a Marcie bojujú, aby ochránili odkaz Charlieho najlepšieho priateľa a mentora Stana Mullinsa, a pritom zlikvidovali Beggara a celú jeho operáciu.
sk
21:55
Všetko, všade, naraz
Čínska imigrantka v strednom veku je vtiahnutá do šialeného dobrodružstva, v ktorom si môže sama zachrániť existenciu tým, že preskúma paralelné vesmíry a spojí sa so životmi, ktoré mohla viesť. Evelyn Wangová bojuje so svojím manželstvom s mizerným manželom Waymondom, má problémy s otcom Gong Gongom aj s dcérou Joy. Jej práčovňa je na pokraji krachu a čaká ju nepríjemné stretnutie s neosobnou, ošumelo oblečenou revízorkou. Ako sedí a trpí na finančáku, objaví sa nevysvetliteľná vesmírna trhlina a Evelyn začne preskúmavať paralelné vesmíry, v ktorých sa jej naskytne nekonečné množstvo paralelných ja.
sk