FilmBox Premium

FilmBox Premium

Hollywoodske trháky s hviezdami najväčšej veľkosti krátko po premiére v kinách. Pravý pôžitok pre milovníkov premiér všetkých žánrov.

Slovakia

Guide TV - dimanche, 26/05/2024

00:15
Judy
Legendární zpěvačka a herečka Judy Garlandová přijela v zimě 1968 do Londýna, kde ji čekala série vyprodaných koncertů.
sk
02:10
Rocketman
Hudební fantazie o cestě Eltona Johna na vrchol světa pop music.
sk
04:05
Pause
nedefinované
sk
05:30
Jak milovat s D
Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
sk
07:05
Čekání na Anyu
Opravdu bych měl uchovat cizí tajemství a ohrozit přitom vlastní život? Tuto otázku si klade Jo, mladý pastevec z Pyrenejí, když mu Benjamin prozradí něco ze své minulosti. Při pronásledování Židů byl Benjamin nucen uprchnout do Paříže a ztratil kontakt se svou dcerou. Nyní převádí židovské děti přes hranice do Španělska. Po příjezdu německých vojáků do vesnice se Jo s jedním z nich spřátelí, ale neuvědomí si, jak riskantní toto přátelství může být. Podaří se mu i tváří v tvář hrozbě učinit správné rozhodnutí? Hvězdně obsazený snímek nabízí pozoruhodný příběh odvahy a lidskosti.
sk
08:50
Dobrodružství Tedyho Stonese
Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
sk
10:20
Soupis kandidátů
Abby Morelová je inteligentní mladá asistentka žijící ve velkém městě. Aby se posunula vzhůru na kariérním žebříčku, uzavře neobvyklou dohodu se svou ambiciózní šéfovou Susan. Susan má příliš málo času na to, aby chodila na rande, ale ráda by se zamilovala. Abby souhlasí, že výměnou za povýšení bude zkoušet jednotlivé nápadníky místo Susan, která navíc touží po panu Dokonalém. Po sérií katastrof se Abby seznámí s Danem, který splňuje všechna kritéria. Problém ale je, že se do něj Abby sama zamilovala. Bude ochotná pro lásku riskovat svou slibnou kariéru?
sk
11:45
Můj nejlepší přítel
Vede báječný život, ale ve skutečnosti ho nikdo nemá rád... François je obchodník se starožitnostmi ve středním věku. Má skvěle zařízený byt a báječný život, ale na večeři s těmi, které považuje za své nejbližší známé, ho ohromí zjištění, že nikdo z přítomných ho ve skutečnosti nemá rád. Jeho známí jej považují za arogantního, sebestředného a krutého člověka, který neví, co je to přátelství. Françoisova obchodní společnice Catherine mu nabídne sázku: když jí představí svého nejlepšího přítele, bude si moci ponechat obrovskou řeckou vázu, kterou to odpoledne vydražil na účet podniku. Pokud ne, připadne váza jí.
sk
13:20
Imogene
Když se newyorská rádoby celebrita Imogene (Wiig) účastní svatební oslavy, začne jí být líto, že její přítel, s nímž žije, ji dosud nepožádal o ruku. S přítelkyněmi vymyslí plán, jak ho vmanipulovat do svatby, ale to se jí vymstí. Místo aby si ji vzal, oznámí jí, že ji opouští. Imogene ho chce zoufale získat zpět, a proto předstírá sebevraždu, aby v něm vzbudila soucit. Ale místo toho ji její excentrická matka Zelda (Bening) a zbytek její rodiny unesou do jejího rodného města. Je to bláznivá komedie ve stylu "Ženy sobě" o lásce, rodině a nacházení svých kořenů.
sk
15:00
Pappa Mia!
Když Sebastian řekne svému otci Salvovi, italskému přistěhovalci ze staré školy, že se chystá požádat svou americkou přítelkyni o ruku, Salvo trvá na tom, že stráví víkend s jejími rodiči.
sk
16:30
Julieta
Zlomená žena se zamýšlí nad svým životem a nad zásadními okamžiky, které ovlivnily osud její dcery i jejich vzájemný vztah.
sk
18:10
Radioaktivita
Průkopnice, rebelka, génius. Snímek představuje neuvěřitelný životní příběh Marie Curiové, která byla za svou práci vyznamenána Nobelovou cenou. V hlavních rolích portrétu ženy, která změnila svět, se představí Rosamund Pikeová a Sam Riley.
sk
20:00
Nedotknutelní
Vtipný pohled na vztah mezi bohatým kvadruplegikem a nezaměstnaným mužem s kriminální minulostí, který se mu snaží pomoci.
sk
22:05
Café Society
Ve 30. letech 20. století se rodák z Bronxu přestěhuje do Hollywoodu, kde se zamiluje se do mladé ženy. Problém je, že ta má už má vážnou známost.
sk
23:40
Králičí nora
Becca (držitelka Oscara Nicole Kidman) a Howie (Aaron Eckhart) Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich malý syn stane obětí autonehody.
sk

Guide TV - lundi, 27/05/2024

01:10
Provinění
Když se mladý právník ujme velkého případu a stane proti mocnému a nelítostnému činiteli rozsáhlé farmaceutické společnosti, ocitne se záhy ve světě vydírání a korupce.
sk
02:55
Tělo
Skupina tří přátel žije společně až do chvíle, než jeden z nich zemře kvůli svým ilegálním kšeftům. Zbývající dva ztratí jeho tělo a tak se musí vydat jej hledat. Tělo zatím putuje z ruky do ruky, protože kdokoliv se k němu dostane, ten se snaží se ho zase rychle zbavit, pokud možno bez asistence policie. Čeká Vás napětí a dostatečná dávka humoru od začátku do konce.
sk
04:30
Pause
nedefinované
sk
05:05
Deset pravidel jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
sk
06:40
Skore - Hokejový muzikál
17tiletý Farley vedl ponurý život, založený na domácí výuce, organické stravě a výletech do galerie umění. K nelibosti svých rodičů však Farley nesmírně rád hraje hokej s místními dětmi. K jejich ještě většímu zděšení si Farleyho vybere majitel mládežnického hokejového klubu, kde se z Farleyho stane hvězda. Zároven však mladík zjišťuje, že popularita má svou cenu. Na ledě musí bojovat a prát se. Když se navíc začne hroutit i přátelství s nejlepším kamarádem, je Farley čím dál ztracenější.
sk
08:10
Asterix a Olympijské hry
Asterix a Obelix jsou zpět! A tentokrát vás čeká příběh plný sportovního zápolení mezi Galy a jejich soupeři z celého světa. A při tom všem se odvážný mladý Gal Alafolix vášnivě zamiluje do řeské princezny Iriny. Spolu s Asterixem a Obelixem a za pomoci jejich čarovného elixíru se vydá do Řecka s cílem vyhrát nejen Olympijské hry, ale i srdce princezny Iriny. Střetává se tu však se zlomyslným Brutem, synem Césara, a jeho týmem, který je, zdá se, silným soupeřem. Jak je všeobecně známo, čarovné elixíry jsou na Olympijských hrách zakázané, ale Asterix už má plán, jak opět zvítězit.
sk
10:05
Sammyho dobrodružství
Jak se mořský želvák Sammy krátce po svém narození na pláži v Kalifornii hrabe k moři, najde a ztratí lásku svého života, hezkou želvičku jménem Shelly. Na grandiózní cestě přes oceány, kterou absolvují všechny želvy, než se vrátí na pláž, kde se narodily, se Sammy vyhýbá všem nebezpečím v naději, že znovu potká Shelly. S nejlepším kamarádem Rayem teď zblízka uvidí, jak lidé ubližují planetě. Ale pak jej jiní lidé zachrání. Bojuje s piraňami, uteče před orlovcem říčním a hledá tajemnou skrytou cestu. A jednoho dne, po všech svých dobrodružstvích a nebezpečích, jimž unikl o vlásek, Sammy najde Shelly. A ani ona na něj nikdy nezapomněla.
sk
11:30
Iluze lásky
Na turné po velké Británii v roce 1926 prožije Harry Houdini vášnivý románek s jistou senzibilkou. Ta se ale chystá slavného kouzelníka podvést.
sk
13:05
Gentleman S Pistolí
Film založený na skutečném příběhu Forresta Tuckera (Robert Redford), od jeho smělého útěku z vězení San Quentin ve věku sedmdesáti let až po řadu nevídaných vloupání, která policii vyváděla z míry, nicméně veřejnost okouzlila. Jeho pronásledováním jsou posedlí detektiv John Hunt (Casey Affleck), jehož fascinuje, jak se Forrest věnuje svému řemeslu, a žena (Sissy Spacek), která ho miluje navzdory jeho profesi.
sk
14:35
Hořko - sladko
Americký obchodník Brian je vyslán do Thajska s cílem vyhledávat a skupovat kávové plantáže - nakonec však najde mnohem víc než jen kávu, a zároveň zjistí, že původní účel jeho cesty se kávy vlastně vůbec netýkal.
sk
16:20
Madam služebná
Dnes potkáš někoho výjimečného. Tak zní proroctví, které si přečte bohatý muž před večeří u zámožného páru, na niž se chystá. Hostitelka totiž kvůli pověře o 13 stolovnících požádala svou služebnou, aby si zahrála na aristokratku. Muž se do ní zamiluje, ale hostitelka je nepřestává pronásledovat.
sk
17:50
Světlo mezi oceány
Majitel majáku a jeho manželka, kteří žijí u pobřeží západní Austrálie, vychovávají dítě, které zachrání z větrem unášeného veslařského člunu.
sk
20:00
Legenda o ztraceném městě
Majitelka hostince Dračí brána Jade zmizela a z popela vzniklo nové útočiště plné lupičů přestrojených za spořádané občany. Ti doufají, že pod pouštním pískem objeví pověstné ztracené město.
sk
22:00
A Little White Lie
Když je údržbář žijící v New Yorku omylem považován za slavného a samotářského spisovatele, musí se vydat na univerzitu a pronést hlavní projev, aby zachránil literární festival.
sk