Doma

Doma

TV Doma je súkromná televízna stanica programovo zameraná na cieľovú skupinu mladých aktívnych ľudí vo veku 12-54 rokov.

Slovakia

Guide TV - lundi, 27/05/2024

00:55
Vieš udržať tajomstvo?
Každý má hlboko vo svojom vnútri zamknuté tajomstvá, ktoré neprezradí ani tej najlepšej kamarátke. Emma (Alexandra Daddario) však v návale paniky z turbulencií a pod vplyvom alkoholu vyklopí všetky svoje tajnosti a intímne pocity neznámemu mužovi na vedľajšom sedadle v lietadle. Keby sa už nikdy nestretli, nič by sa nestalo. Z cudzinca sa však vykľuje očakávaný Jack Harper (Tyler Hoechlin), nový najvyšší šéf v práci. Máločo môže byť strašnejšie než ich druhé stretnutie... A než pobyt v jednej kancelárii a v jednom meste. Prečo mu len, preboha, hovorila o svojom bode G? A že by chcela skúsiť, aké je to mať penis? A že káva v práci je úplne príšerná?! Na pomoc musí prísť najlepšia kamarátka a šialená spolubývajúca. Všetky spolu potom spadnú do víru trapasov, náhod a komických situácií, z ktorých však môže vzísť prekvapivé pozvanie na rande a láska. Láska, do ktorej zasiahnu ďalšie tajomstvá. Tie má totiž úplne každý.
sk
02:25
Hitch: Liek pre moderného muža
Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárnym a zámerne anonymným newyorským "schôdzkológom", ktorý už pomohol množstvu mužov získať ženu ich snov. Behom príprav jeho posledného zverenca Alberta (Kevin James), poddajného účtovníka, ktorý je okúzlený príťažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valleta), sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a prefíkanej bulvárnej novinárky Sary Melas (Eva Mendes), ktorá Allegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sary beznádejne zamiluje, ani čo by tušil, že jej najväčším novinárskym úlovkom by sa mohlo ľahko stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského "špeciálneho poradcu".
sk
04:15
Záhadná smrť Julie Lawovej
Temná psychologická dráma je inšpirovaná skutočným príbehom Julie Lawovej (Caitlin Stasey), mladej koncipientky bojujúcej so závislosťami, ktorú našli mŕtvu vo vani svojho šéfa vo Philadelphii tesne pred jej 27. narodeninami. Jej šéfa, 58-ročného prominentného právnika z Philadelphie Chucka Peruta ml. (Jason Patric), s ktorým nedávno začala chodiť, vypočula polícia, keď vyšetrovala Juliinu smrť. Čoskoro sa však ukázalo, že jej šéf bol len jedným z troch milencov, ktorých Julia mala, čo vyvoláva otázky, či niektorý z nich mohol mať motív zabiť ju. Otázkou teda zostáva - kto zabil Juliu Lawovú?
sk
05:50
Druhý dych
S02E01 Anna s Danielom sa starajú o svoje dve deti, užívajú si rodinné šťastie. Lenka sa venuje svojej práci naplno. S Viktorom a malou Luckou sa chystajú navštíviť tú, ktorá im zo života spravila peklo - Andreu. Miriam a Michal netušia, že z ich romantického výletu sa stane nočná mora.
sk
06:40
Túžba tela
S01E78 78 Všetko nasvedčuje tomu, že Abigail a jej synovia odišli z domu Donosovcov skoro, a tak nik ich nemohol odhovoriť od tejto myšlienky. Salvador si dohovorí tri stretnutia za jednu noc, ale ide len na jedno, aby odhalil jednu desivú pravdu.
sk
07:20
Túžba tela
S01E79 79 Náhle príde jedna stará Andresova a Isabelina známa, aby zabránila hroznej tragédii. Matilda a jej frajer oslavujú svoje zásnuby a poriadajú veľkú oslavu v Gaetaninom bare, ale niečo zlé sa stane a Moncho, Salvadorov syn, sa ocitne v nebezpečenstve. Cantalicia je zúfalá.
sk
08:30
Krok za krokom
S06E06 Carol sa snaží zoznámiť Jeana-Luca so svojou kamarátkou. Deti hľadajú, kam by sa "zašili" so svojimi partnermi. Zhodou okolností sa J. T. dostane ku kľúčom od Carolinho salónu a večer sa koná poriadna párty. Dozvedia sa o tom Frank a Carol?
sk
09:10
Krok za krokom
S06E07 J. T. a Rich prehovoria Franka a vyjdú si s Danou na výlet do Mexika. Čoskoro ale dostanú seba aj Danu do väzenia. Carol sa snaží naučiť Jeana-Luca šoférovať.
sk
09:55
Chicago Fire
S06E19 Hasiči musia zasiahnuť na pozemku, kde operuje mexický drogový kartel a počas akcie sa stratí veľké množstvo peňazí. To vedie Caseyho k tomu, aby ešte prehĺbil svoju nedôveru voči Cordovovi, ktorý sa počas zásahu na chvíľu odpojil od tímu. Kiddová robí veľké životné rozhodnutie.
sk
10:55
S hlavou v oblakoch
E127 127 Mevkibe a Nihat sa rozhodnú pozvať Aziza na večeru. Huma povzbudzuje Yigita, aby sa čo najskôr posunul vo vzťahu so Sanem, pretože Can sa vrátil. Aziz sa stretáva s majiteľom panstva a zisťuje, že je to Mihriban, jeho prvá a posledná láska. Yigit povie Sanem, že môžu vycestovať na pol roka do New Yorku, aby sa tam stretli so svetoznámymi spisovateľmi. Can počuje ich rozhovor a rozhodne sa odísť.
sk
11:50
S hlavou v oblakoch
E128 Deren si cestou na Sanemin pozemok zraní nohu, na pomoc jej prichádza Bulut. Can každému povie, že sa vrátil kvôli pokazenej plachetnici. Plánuje zostať v opustenej chate na pozemku Sanem, kým nebude opravená plachetnica. Yigit povie Sanem, že bola nominovaná na spisovateľku roka. Sanem povie Canovi, že nemá v pláne ísť do Paríža. Can je však stále podozrievavý voči Yigitovi, pretože je neustále v blízkosti Sanem.
sk
12:55
Oteckovia
S01E31 Zo života štyroch mladých mužov – otcov, z ktorých každý zápasí s úlohou rodiča po svojom. Nechýba im zodpovednosť a snaha nájsť si stabilné miesto vo svete matiek, čo prináša množstvo úsmevných situácií. Ich život odzrkadľuje reálne situácie, s ktorými sa otcovia bežne stretávajú. Každý z nich zápasí s úlohou otca po svojom a ako každý z nás majú svoje lepšie ale aj horšie chvíľky. V kritických situáciách sa ale vedia vynájsť a spojiť svoje sily. Ambiciózny rozvodový právnik Alex (Braňo Deák) zažije v živote zvrat, keď mu na dvere zaklope bývalá priateľka. A nie sama, ale aj s jeho synom Maxom, o ktorom dovtedy ani len netušil. Majiteľ pizzérie Vlado (Filip Tůma) je trojnásobný otec. Žije s manželkou Luciou, ktorej občas dáva zabrať. Na fungovanie domácnosti má totiž jasný názor. Veterinár Tomáš (Marek Fašiang) sa práve prisťahoval do mesta s dcérkou Julkou. Tú ako vdovec vychováva sám s pomocou svokry Mariky. Tomáš sa snaží byť dcérke otcom aj mamou a jeho názory občas...
sk
14:05
Keď kvitne láska
E59 Chlapci majú stretnutie mužov a dievčatá majú večer stretnutie žien. Všetci sa opijú a vymyslia si vlastný plán, ako vyriešiť problémy s ich srdcovými záležitosťami. Ilker zaujme postoj macha, no Sibel ho okamžite odmietne, a tak rýchlo zmäkne. Sibel navrhne Oyku, aby poslala krásne dievča za Ayazom, aby otestovala, či je do nej Ayaz stále zamilovaný.
sk
15:10
Keď kvitne láska
E60 Mete už má dosť toho, že je neustálym prostredníkom medzi Ayazom a Oyku, a tak im nasadí putá, aby sa konečne spamätali a vyjasnili si veci medzi sebou. Vezme si kľúč so sebou a Ayaz a Oyku trávia niekoľko hodín vybavovaním schôdzok. Večer Oyku čaká veľké prekvapenie.
sk
16:00
Túžba tela
E80 80 Páter Jocobo príde nečakane k strýkovi Felipemu a nie je veľmi prívetivo prijatý. Andres neznáša čudné koncerty, ani Isabelinu ignoranciu, nájde útočisko v Inaridinom náručí, najlepšej kamarátky svojej manželky Isabely. Nastane deň odchodu Dominguezovcov, ktorí chcú opustiť dom Donosovcov.
sk
17:00
Túžba tela
E81 81 Keď sa už Abigail a Simon chystajú odísť, spustí sa medzi nimi a Walterom a Andresom hádka. Situácia je taká neúnosná, že Isabel požiada Dominguezovcov, aby okamžite odišli, ale v tom momente prídu Salvador, Angela a Antonio, ktorí odhalia neočakávané tajomstvo, čo úplne otočí situáciu. Jedných to privedie do rozpakov a druhých nahnevá.
sk
18:00
Chicago Fire
S06E20 Po tom, čo zachránia dievča pri dopravnej nehode, sú veliteľ Boden a poručík Severide zaskočení, keď obdržia podozrivý balíček plný peňazí. Brettová sa snaží držať jazyk za zubami, keď sa Cruz znovu stretáva so svojou teraz už vydatou láskou zo strednej školy a Otis pokračuje v prekonávaní ťažkostí po vážnom zranení. Kríza privedie Briu späť do Dawsonovej života.
sk
19:00
Keď kvitne láska
E61 Kemal, Oykin otec, ktorý ich pred mnohými rokmi opustil kvôli inej žene, sa vrátil do Oykinho domu. Meral si ho vzala k sebe na pár dní a Oyku nechápe prečo. Na krátky čas Oyku odchádza z domu bývať s Burcu. Ayaz a Burcu ju presvedčia, že bude ľutovať, ak sa s ním neporozpráva. Vidí, že jej brat Cem je šťastný so svojím otcom. Mete trpí, pretože si musí vybrať medzi Seymou a svojou rodinou.
sk
19:50
Keď kvitne láska
E62 Priatelia Moniky a Oyku sa rozhodnú usporiadať pre Oyku narodeninovú oslavu a oslávenkyni povedia, že to bude uvádzacia párty pre novú módnu značku. Ayaz pre ňu pripraví prekvapenie a zaspieva jej duet s jej obľúbenou speváčkou. Na oslavu príde aj Oykin otec, ktorý však onedlho pre chorobu skolabuje a skončí v nemocnici. Bulent požiada Seymu, aby sa zmierila s Metem, ak ho stále miluje.
sk
20:45
Varte s nami
S10E22 Varenie
sk
20:55
Krok za krokom
S06E08 J. T. sa pri oprave Mustanga zoznamuje so Samanthou. Zisťujú, že toho majú mnoho spoločného, ale J. T. si nie je istý, čo k Sam cíti, a musí si ho vziať do opatery Jean-Luc. Karen je ponúknutá rola vo videoklipe obľúbeného speváka country, je však znechutená tým, že "sa má len natriasať a bude prespievaná profesionálkou".
sk
21:25
Krok za krokom
S06E09 Frank s Richom celé dni pozerajú nový športový kanál a Jean-Luc musí pomôcť Dane a Carol získať ich partnerov späť. Al a Karen zvádzajú súboj o rovnakého chlapca - Kylea. Ten sa rozhodne pre Al a Karen žiarli. Navyše sa Kyle snaží Al zviesť. To sa mu síce nepodarí (Al sa bez problémov ubráni), ale po celej škole rozpráva niečo iné. Našťastie, Karen nakoniec dostane rozum a pomôže Al vrátiť Kyleovi všetko aj s úrokmi.
sk
21:55
Priatelia
S05E11 Na Nový rok prichádzajú priatelia so svojimi novými plánmi. Ross je odhodlaný každý deň vyskúšať nejakú novú vec. Chandler by chcel pravidelne rozosmiať priateľov. Joey zas plánuje, ako bude cvičiť na gitaru pod dohľadom Phoebe. Rachel konečne odhalí dlho utajovaný milostný vzťah Monicy a Chandlera.
sk
22:25
Priatelia
S05E12 Nešťastný a smutný Ross dostáva správu, že jeho bývalá manželka Emily sa opäť vydáva. Pod vplyvom tejto situácie sa dôverne zblíži s Janice. Monica ide s Chandlerom na párty, kde objaví jeho nezvyčajné správanie v prítomnosti nadriadeného. Sama nakoniec tiež dobrovoľne pristúpi na podivnú hru. Rachel sa nedokáže vyrovnať s tým, že Monica jej zámerne nič neprezradila o svojom vzťahu k Chandlerovi.
sk
22:55
Chicago Med
S06E11 Sharon pod dojmom z posledných udalostí zaviedla nové postupy pre dodávateľov, ktoré pobúria nielen Michaela, ale aj Gwen. Nataliina a Crockettova pacientka trpí veľkými bolesťami, ale žiadny z predchádzajúcich doktorov nedokázal určiť príčinu. Ethan sa venuje hokejistovi, ktorý má po zásahu pukom problémy so srdcom. Will spolupracuje s Danielom a snaží sa pomôcť pacientovi, ktorý vídava svoju mŕtvu ženu. April trávi pracovnú zmenu na covidovej jednotke.
sk
23:55
Keď kvitne láska
E61 Kemal, Oykin otec, ktorý ich pred mnohými rokmi opustil kvôli inej žene, sa vrátil do Oykinho domu. Meral si ho vzala k sebe na pár dní a Oyku nechápe prečo. Na krátky čas Oyku odchádza z domu bývať s Burcu. Ayaz a Burcu ju presvedčia, že bude ľutovať, ak sa s ním neporozpráva. Vidí, že jej brat Cem je šťastný so svojím otcom. Mete trpí, pretože si musí vybrať medzi Seymou a svojou rodinou.
sk

Guide TV - mardi, 28/05/2024

00:45
Keď kvitne láska
E62 Priatelia Moniky a Oyku sa rozhodnú usporiadať pre Oyku narodeninovú oslavu a oslávenkyni povedia, že to bude uvádzacia párty pre novú módnu značku. Ayaz pre ňu pripraví prekvapenie a zaspieva jej duet s jej obľúbenou speváčkou. Na oslavu príde aj Oykin otec, ktorý však onedlho pre chorobu skolabuje a skončí v nemocnici. Bulent požiada Seymu, aby sa zmierila s Metem, ak ho stále miluje.
sk
01:25
S hlavou v oblakoch
E127 127 Mevkibe a Nihat sa rozhodnú pozvať Aziza na večeru. Huma povzbudzuje Yigita, aby sa čo najskôr posunul vo vzťahu so Sanem, pretože Can sa vrátil. Aziz sa stretáva s majiteľom panstva a zisťuje, že je to Mihriban, jeho prvá a posledná láska. Yigit povie Sanem, že môžu vycestovať na pol roka do New Yorku, aby sa tam stretli so svetoznámymi spisovateľmi. Can počuje ich rozhovor a rozhodne sa odísť.
sk
02:10
S hlavou v oblakoch
E128 Deren si cestou na Sanemin pozemok zraní nohu, na pomoc jej prichádza Bulut. Can každému povie, že sa vrátil kvôli pokazenej plachetnici. Plánuje zostať v opustenej chate na pozemku Sanem, kým nebude opravená plachetnica. Yigit povie Sanem, že bola nominovaná na spisovateľku roka. Sanem povie Canovi, že nemá v pláne ísť do Paríža. Can je však stále podozrievavý voči Yigitovi, pretože je neustále v blízkosti Sanem.
sk
02:50
Smotánka
Spoločnosť/Politika
sk
03:50
Adela show
S01E23 Talk-show
sk
05:00
Oteckovia
S01E31 Zo života štyroch mladých mužov – otcov, z ktorých každý zápasí s úlohou rodiča po svojom. Nechýba im zodpovednosť a snaha nájsť si stabilné miesto vo svete matiek, čo prináša množstvo úsmevných situácií. Ich život odzrkadľuje reálne situácie, s ktorými sa otcovia bežne stretávajú. Každý z nich zápasí s úlohou otca po svojom a ako každý z nás majú svoje lepšie ale aj horšie chvíľky. V kritických situáciách sa ale vedia vynájsť a spojiť svoje sily. Ambiciózny rozvodový právnik Alex (Braňo Deák) zažije v živote zvrat, keď mu na dvere zaklope bývalá priateľka. A nie sama, ale aj s jeho synom Maxom, o ktorom dovtedy ani len netušil. Majiteľ pizzérie Vlado (Filip Tůma) je trojnásobný otec. Žije s manželkou Luciou, ktorej občas dáva zabrať. Na fungovanie domácnosti má totiž jasný názor. Veterinár Tomáš (Marek Fašiang) sa práve prisťahoval do mesta s dcérkou Julkou. Tú ako vdovec vychováva sám s pomocou svokry Mariky. Tomáš sa snaží byť dcérke otcom aj mamou a jeho názory občas...
sk
05:50
Druhý dych
S02E02 Ku Kráľovcom pribudol zabudnutý člen rodiny. Kým Barborka sa teší, Viktor s Danielom ho nevítajú práve nadšene. Spolu s Máriou otvárajú doteraz nezodpovedané otázky z minulosti rodiny. Lenke je Andrei ľúto, rozmýšľa, či by sa o ňu nemala postarať.
sk
06:40
Túžba tela
E80 80 Páter Jocobo príde nečakane k strýkovi Felipemu a nie je veľmi prívetivo prijatý. Andres neznáša čudné koncerty, ani Isabelinu ignoranciu, nájde útočisko v Inaridinom náručí, najlepšej kamarátky svojej manželky Isabely. Nastane deň odchodu Dominguezovcov, ktorí chcú opustiť dom Donosovcov.
sk
07:20
Túžba tela
E81 81 Keď sa už Abigail a Simon chystajú odísť, spustí sa medzi nimi a Walterom a Andresom hádka. Situácia je taká neúnosná, že Isabel požiada Dominguezovcov, aby okamžite odišli, ale v tom momente prídu Salvador, Angela a Antonio, ktorí odhalia neočakávané tajomstvo, čo úplne otočí situáciu. Jedných to privedie do rozpakov a druhých nahnevá.
sk
08:25
Krok za krokom
S06E08 J. T. sa pri oprave Mustanga zoznamuje so Samanthou. Zisťujú, že toho majú mnoho spoločného, ale J. T. si nie je istý, čo k Sam cíti, a musí si ho vziať do opatery Jean-Luc. Karen je ponúknutá rola vo videoklipe obľúbeného speváka country, je však znechutená tým, že "sa má len natriasať a bude prespievaná profesionálkou".
sk
09:10
Krok za krokom
S06E09 Frank s Richom celé dni pozerajú nový športový kanál a Jean-Luc musí pomôcť Dane a Carol získať ich partnerov späť. Al a Karen zvádzajú súboj o rovnakého chlapca - Kylea. Ten sa rozhodne pre Al a Karen žiarli. Navyše sa Kyle snaží Al zviesť. To sa mu síce nepodarí (Al sa bez problémov ubráni), ale po celej škole rozpráva niečo iné. Našťastie, Karen nakoniec dostane rozum a pomôže Al vrátiť Kyleovi všetko aj s úrokmi.
sk
09:55
Chicago Fire
S06E20 Po tom, čo zachránia dievča pri dopravnej nehode, sú veliteľ Boden a poručík Severide zaskočení, keď obdržia podozrivý balíček plný peňazí. Brettová sa snaží držať jazyk za zubami, keď sa Cruz znovu stretáva so svojou teraz už vydatou láskou zo strednej školy a Otis pokračuje v prekonávaní ťažkostí po vážnom zranení. Kríza privedie Briu späť do Dawsonovej života.
sk
11:00
S hlavou v oblakoch
E129 Mevkibe a Nihat majú podozrenie, že Emre podvádza Leylu, pretože neustále dostáva správy a niekto mu telefonuje. Aziz všetkým povie, že získal prvého klienta agentúry, pre ktorého pripravia knihu o ocenených spisovateľoch vrátane Sanem. Požiada všetkých o spoluprácu, vrátane Cana, ktorý má Sanem pre projekt nafotiť. Všetci súhlasia, iba Yigit nie je z toho nadšený. Aziz vysvetľuje svojim synom, čo sa stalo medzi ním a ich matkou.
sk
11:55
S hlavou v oblakoch
E130 Can sa zdráha fotiť, pretože to už rok nerobil. Mevkibe a Nihat konfrontujú Emreho kvôli podvádzaniu Leyly a Emre im dokáže, že sa mýlili. Huma má medzitým podozrenie, že Aziz má milenku a rozhodne sa ju navštíviť. Počas fotenia Sanem povie Canovi, že by sa mali jeden druhému vyhýbať. Can sa zmieni Yigitovi, že má nahrávku incidentu. Canova chata sa vznieti a Can sa vrhne do plameňov.
sk
12:55
Oteckovia
S01E32 32 Simča presvedčí Vlada, aby zatelefonoval Edinovi a vypýtal od neho recept na novú pizzu. Alex chce od Andrejky ďalšiu šancu, ona má však jednu podmienku! Petra je z Edina úplne nadšená a pozve ho k nim domov, čo na to Marek?
sk
14:05
Keď kvitne láska
E61 Kemal, Oykin otec, ktorý ich pred mnohými rokmi opustil kvôli inej žene, sa vrátil do Oykinho domu. Meral si ho vzala k sebe na pár dní a Oyku nechápe prečo. Na krátky čas Oyku odchádza z domu bývať s Burcu. Ayaz a Burcu ju presvedčia, že bude ľutovať, ak sa s ním neporozpráva. Vidí, že jej brat Cem je šťastný so svojím otcom. Mete trpí, pretože si musí vybrať medzi Seymou a svojou rodinou.
sk
15:15
Keď kvitne láska
E62 Priatelia Moniky a Oyku sa rozhodnú usporiadať pre Oyku narodeninovú oslavu a oslávenkyni povedia, že to bude uvádzacia párty pre novú módnu značku. Ayaz pre ňu pripraví prekvapenie a zaspieva jej duet s jej obľúbenou speváčkou. Na oslavu príde aj Oykin otec, ktorý však onedlho pre chorobu skolabuje a skončí v nemocnici. Bulent požiada Seymu, aby sa zmierila s Metem, ak ho stále miluje.
sk
16:05
Túžba tela
S01E82 82 Andres, Walter a Rebeca neakceptujú len tak ľahko Antoniovu novú pozíciu vďaka manželstvu s Angelou. Hádky nenechajú na seba dlho čakať, ale chlapec, ako aj jeho rodina, sa obhajujú. Páter Jacobo dosiahne, že Felipe mu dá adresu Donosovcov. Kňaz navštívi miesto a stretne sa s niekým, koho rozruší svojím odhalením.
sk
17:05
Túžba tela
S01E83 83 V Salvadorovom sprievode ide Rebeca na koncert a je presvedčená, že ju čaká nezabudnuteľná a romantická noc plná lásky, ale istý incident premení jej sen na nočnú moru. Valeria, je prekvapená, keď ju objavia so Salvadorom v neočakávanej chvíli a nesmiernom šťastí. Na Andresa začnú pôsobiť účinky jedu, ktorý mu podala Isabel.
sk
18:05
Chicago Fire
S06E21 Poručíka Severidea zaskočí, keď sa na stanici objaví Renée Royceová. Ale pravdepodobne nie natoľko ako Kiddovú, ktorú to donúti zamyslieť sa nad ich budúcnosťou. Casey prichádza s plánom, ako pomôcť veliteľovi Bodenovi pri kandidatúre na uvoľnenú pozíciu. Herrmann sa nie na všetkom zhodne s poručíkom Colanninom, keď príde na tréning basketbalového tímu ich synov.
sk
19:00
Keď kvitne láska
E63 Oyku je veľmi šťastná, keď jej otec v nemocnici nadobudne vedomie. Ospravedlní sa mu a on jej povie, že by ju rád videl ako nevestu, a tak sa Oyku ponáhľa za Ayazom a navrhne mu, aby sa vzali. Ayaz súhlasí, že sa vezmú pre dobro jej otca. Onem a Seyma sa snažia potichu zbaviť Oyku, ale Mete si to ani nevšimne.
sk
19:55
Keď kvitne láska
E64 Ayaz musí čeliť hnevu svojej matky kvôli zásnubám s Oyku. Onem mu povie, že manželstvo nedovolí. Oyku kúpi s otcom šaty pre Ayaza a s Ayazom si vyberú prstene. Seyma zistí, že Burcu pracuje u Ilkera, a tak tam vezme Meteho. Bulent má ponuku pre Emreho, pretože by potajomky rád pomohol Burcu. Emre váha, no nakoniec sa predsa len rozhodne ju prijať.
sk
20:55
Krok za krokom
S06E10 Všetky staršie deti vyrazia na rockový festival, kde kamarát ponúka Al vyskúšať marihuanu. Po tom čo Al vidí, aké trosky z ľudí robí, k Daninej radosti odmietne. Za Carol prichádza kamarátka zo školy aj s manželom. Zatiaľ čo sa mužská časť domácnosti baví skúšaním nových policajných "hračiek", zveruje sa kamarátka Carol, že na ňu manžel zabúda a je posadnutý policajnou prácou. A tak Carol povoláva na pomoc Jeana-Luca.
sk
21:25
Krok za krokom
S06E11 Frank a Jean-Luc vyrazia kempovať do prírody, Jean-Luc je však pre túto činnosť úplne nepoužiteľný. Frank nechce, aby susedia vedeli, že je stavbár, a tak Jean-Luc všetkým narozpráva, že sú tí najlepší neurochirurgovia. To však nemal robiť, pretože musia pomáhať pri predčasnom pôrode. Dana má pochybnosti o svojom vzťahu s Richom, pretože ju príde navštíviť spolužiak zo strednej školy, z ktorého si J. T. a Rich síce spočiatku robia žarty, ale len do chvíle, než zistia, že študuje Harvard. Po tom, čo Dana odchádza pozrieť si školu, vydá sa Rich za ňou. Až takýto prejav lásky ju prinúti k návratu.
sk
21:55
Priatelia
S05E13 Monica masíruje Chandlerovi chrbát a netuší, že mu tým vlastne ubližuje. Joey sa pripravuje na herecký konkurz a chce si vziať klobúk. Znechutená Rachel mu ale namiesto toho vnúti dámsku tašku. Phoebe sa zoznámi na pohrebe s vlastným otcom, s ktorým sa nikdy predtým nevidela. Joey šokuje usporiadateľa konkurzu na novú rolu svojou dámskou taškou, ktorej sa nechce zriecť. Chandler sa bojí priznať Monice, že už nechce jej masáž. Phoebe sa znovu stretáva so svojím otcom v kaviarni.
sk
22:25
Priatelia
S05E14 Ross náhodou objavil prázdny byt naproti v dome, kde býval Naháč a pokúša sa ho nejakým spôsobom získať pre seba. Joey a Phoebe sa rozhodli prezradiť ostatným priateľom dlho utajovaný vzťah Chandlera a Monicy. Pre tento účel vymyslia dokonca zvláštnu hru. Ako posledný sa o milostnom cite svojej sestry k Chandlerovi dozvie Ross.
sk
22:50
Chicago Med
S06E12 Natalie hľadá spôsob, ako pomôcť svojej matke, ktorej srdce stále viac slabne. Will sa kvôli klinickej štúdii nepohodne so Sabeenou. Crockett a April liečia mladú ženu po covide, ktorá stále trpí dýchacími problémami. Anna sa stretáva s otcovou pacientkou Ramonou, ktorá si ubližuje v snahe upútať Danielovu pozornosť. Ethan a Archer vyrážajú do terénu k ťažko zranenému mužovi. V náročnej situácii sa Archerovi pripomenú prežité traumy.
sk