Guide TV - samedi, 25/05/2024

00:05
Sinanon: izlečenje ili.
Posle smrti supruge, Čak postaje sve veći tiranin i zahteva da svi oženjeni članovi pronacđu nove partnere.Kako njegovo ponašanje postaje sve ratobornije i uvredljivije, Čak pretvara školu u vojni kamp za decu prestupnike u kojem se telesne kazne dele šakom i kapom. Posle smrti supruge, Čak se brzo ponovo ženi i izdaje novu direktivu ? da članovi moraju da se razvedu i pronađu nove partnere ? što dodatno komplikuje život njegovim najposvećenijim sledbenicima.
sr
01:07
Lov
Satirični akcioni triler u kojem se elitistička grupa okuplja da lovi obične ljude radi sporta sve dok jedan progonjeni ne odluči da uzvrati.Dejmon Lindelof piše ovaj akcioni triler o dvanaest običnih ljudi koje kidnapuje elitistička grupa koja bi da ih lovi sporta radi. U borbi za sopstveni opstanak, jedna od progonjenih, Kristal (Beti Gilpin), dobija prednost protiv progonitelja i počinje da se probija ka njihovom misterioznom vođi (dvostruka dobitnica Oskara Hilari Svonk).
sr
02:36
Gangsteri na odmoru
Kolin Farel i Brendan Glison glume ubice koje uživaju na "odmoru" u malom belgijskom srednjovekovnom gradu nakon posla koji je krenuo naopako.Kolin Farel i Rejf Fajns, nominovani za Oskara, glume u ovoj oštroj komediji punoj akcije, ispunjenoj uzbudljivim poterama, spektakularnim pucnjavama i eksplozivnim krajem koji nećete želeti da propustite! Ubicama Reju (Farel) i Kenu (Brendan Glison) naređeno je da čekaju u gradu Briž (u Belgiji) posle završenog velikog posla. Ali pošto su ubice najgori turisti, ubrzo se nađu u borbi za život i smrt komičnih razmera s jednim veoma ljutim kriminalnim bosom (Fajnsom)! Pripremite se za nečuvenu i nepredvidljivu zabavu koju ćete imati "U Brižu".
sr
04:20
Luda braća
Dvojica razmaženih momaka žive svako sa svojim samohranim roditeljem. Njihovi roditelji će se zaljubiti jedno u drugo, čime će momci postati braća.Vil Ferel i Džon C. Rajli, koji su poslednji put glumili zajedno u megahitu "Riki Bobi: legenda brzine", sada glume u "Ludoj braći", u režiji Adama Majeka (Riki Bobi: legenda brzine ). U "Ludoj braći", Ferel tumači ulogu Brenana Hafa, povremeno zaposlnenog trideset devetogodišnjaka koji živi sa svojom majkom, Nensi (Meri Stinburgen). Rajli tumači ulogu Dejla Dobek, večito nezaposlenog četrdeset jednogodišnjaka koji živi sa svojim ocem, Robertom (Ričard Dženkins). Kada se Robert i Nensi venčaju i počnu da žive zajedno, Brenan i Dejl bivaju prinuđeni da takođe žive zajedno kao braća. Kada njihovo samoljublje i agresivna lenost zaprete da rasture porodicu, ova dvojica sredovečnih, nezrelih, preterano izraslih dečaka će sastaviti ludački, detaljni plan da pomire svoje roditelje.
sr
06:00
Vitni Hjuston: Želim da.
Naomi Aki preuzima ulogu Vitni Hjuston u ovoj dirljivoj proslavi života i muzike jednog od najvećih vokala svih vremena.Naomi Aki preuzima ulogu Vitni Hjuston u ovoj dirljivoj proslavi života i muzike jednog od najvećih vokala svih vremena, i stvara izuzetni portret kompleksne i talentovane žene koja stoji iza legendarnog glasa.
sr
08:23
Bebisiterke
Anžel, žena u tridesetim godinama bez papira, počinje da radi kao dadilja u šik pariskom kvartu da bi se sakrila od gangstera kojeg je prevarila.Anžel, mlada tridesetogodišnja žena bez dokumenata, živi od malih trikova i prevara u predgrađu Pariza. Jednog dana, zbog pretnje gangstera kojeg je prevarila, mora da se sakrije. Njen plan je da radi kao dadilja u šik pariskom kvartu za Helen, samohranu majku osmogodišnjeg Artura. Anžel otkriva svet dadilja - povezanost s porodicama i njihovim uslovima rada. Iako je trebalo da se drži povučeno, odlučuje da im pomogne i angažuje mladog advokata, koji će se uskoro zaljubiti u nju. Šta ako je Anđelina misija bila da pomaže drugima?
sr
10:05
Vonka
"Vonka" priča divnu priču o tome kako je najveći svetski pronalazač, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Vili Vonka kakvog danas znamo.Zasnovano na izvanrednom liku iz "Čarlija i fabrike čokolade", najznačajnije knjige za decu Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena, "Vonka" priča čudesnu priču o tome kako je najveći svetski pronalazač, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Vili Vonka kakvog danas znamo. Od Pola Kinga, pisca/reditelja filmova o medi Padingtonu, Dejvida Hejmana, producenta Hari Potera, Fantastičnih zveri i Padingtona, i producenata Aleksandre Derbišir (Padington, Svet iz doba Jure: Nadmoć) i Luka Kelija (Veštice Roalda Dala), stiže nam opojna mešavina magije i muzike, haosa i emocija. S Timotejem Šalameom u glavnoj ulozi, ovaj živopisan i inventivan spektakl na velikom platnu upoznaće publiku s mladim Vilijem Vonkom prepunim ideja i odlučnim da promeni svet.
sr
12:01
Čarli i fabrika čokolade
Čarli Baket je dečak iz siromašne, ali međusobno veoma bliske porodice.Čarli Baket je dečak iz siromašne, ali međusobno veoma bliske porodice. Više od svega na svetu, on bi voleo da dobije zlatnu ulaznicu za neverovatnu fabriku čokolade koju vodi njen pronalazač i vlasnik Vili Vonka.
sr
13:57
Ostinlend
Komedija o Džejn, naizgled običnoj devojci od tridesetak godina koja ima tajnu. Opsednuta je knjigom "Gordost i predrasude"."Ostinlend" je romantična komedija o usamljenoj, naizgled običnoj devojci Džejn Hejz, koja ima jednu tajnu: opsednutost gospodinom Darsijem, koga je glumio Kolin Firt u BBC-ijevoj adaptaciji "Gordosti i predrasuda", ugrožava njen ljubavni život. Nijedan pravi muškarac nije mu ni do kolena. Ali kad odlučuje da svoju životnu ušteđevinu potroši na odlazak u englesko odmaralište u koje odlaze devojke zaluđene Ostininim romanima, Džejnine maštarije o upoznavanju savršenog gospodina iz regentskog doba iznenada postaju stvarnije nego što je ikada mislila.
sr
15:31
Pustolovine kuvara Džeka
Pošto je zabrljao recept, kuvar Džek mora da povrati svoj ugled. Ali moraće da nauči da radi u timu s početnikom kuvarom Leonardom.Pošto je pokvario recept i video da mu je ugled dramatično opao, Džek, kuvar koji istražuje četiri kraja sveta u potrazi za sastojcima za svoja jela, pokušava da se vrati na vrh u kulinarskom takmičenju. Ali mora da nauči da radi timski kad mu se pridruži kuvar početnik Leonard.
sr
16:48
Zakup
Grupa njujorških boema se bori sa životom, ljubavi i sidom u filmskoj verziji mjuzikla nagrađivanog Pulicerovom i Tonijevom nagradom.Revolucionarna rok opera Džonatan Larsona koja je dobila Pulicerovu nagradu nam iznosi priču o grupi boema koji se bore da izraze sebe kroz svoju umetnost i "odmeravanje života kroz ljubav". U mračnoj pozadini Ist Vilidža, prijatelji se bore za uspeh i priznanje dok se nose s nedaćama i epidemijom side. Među njima su tekstopisac (Adam Paska), njegov komšija odozdo, egzotična plesačica (Rozario Doson), njegov cimer režiser (Entoni Rep), cimerova devojka performerka (Idina Menzel) koja ga je nedavno napustila zbog advokatice (Trejsi Toms) i profesor filozofije (Džesi L. Martin), njegova druga polovina duše (Vilson Hermain Heredia) i bivši prijatelj i sadašnji stanodavac (Taj Digs).
sr
19:01
Vitni Hjuston: Želim da.
Naomi Aki preuzima ulogu Vitni Hjuston u ovoj dirljivoj proslavi života i muzike jednog od najvećih vokala svih vremena.Naomi Aki preuzima ulogu Vitni Hjuston u ovoj dirljivoj proslavi života i muzike jednog od najvećih vokala svih vremena, i stvara izuzetni portret kompleksne i talentovane žene koja stoji iza legendarnog glasa.
sr
21:27
Zlatni dečko
Izuzetnog fudbalera Denisa nagli temperament dovodi do prevremenog raskida ugovora s inostranim klubom.Fudbalski menadžer Čaki i njegovo otkriće Denis, izuzetan fudbaler, imaju ugovor s inostranim klubom. Međutim, Denisov neobuzdani temperament dovodi do prevremenog raskida ugovora. Čaki, koji je zavisnik od kockanja, prokocka i svoj i novac svog štićenika i mora da preda Denisa srpskim mafijašima Soniju i Džoniju kao zalog.
sr
22:17
Simpatizer
Uveren da je Generalova vojna operacija osuđena na propast, Kapetan traži načine da raskrinka misiju i spase Bona.Uveren da je Generalov plan osuđen na propast, Kapetan reši da uđe u trag Generalovom finansiranju i dodvorava se Kongresmenu. Sve je očajniji dok traži načine da razotkrije vojnu operaciju i postigne svoj krajnji cilj ? da spase Bona.
sr
23:15
Spy/Master
Viktor se nalazi u velikoj opasnosti usred Čaušeskuove rastuće paranoje - i zbog vesti da se njegov neprijatelj približava njegovoj tajni.Viktor se nalazi u velikoj opasnosti usred Čaušeskuove rastuće paranoje - i zbog vesti da se njegov neprijatelj približava njegovoj tajni. U Nemačkoj u diplomatskoj misiji, Viktor odlučuje da iskoristi šansu s Amerikancima.
sr

Guide TV - dimanche, 26/05/2024

00:06
Ratnik
Dok se bore pod pritiskom pojačanog prisustva policije, klan Hop Vej traga za novim, unosnim načinom zarade.Dok se bore pod pritiskom pojačanog prisustva policije, klan Hop Vej traga za novim, unosnim načinom zarade.
sr
01:02
Crni minuti
Grupa mladih policajaca suočava se sa najmračnijim trenucima u životu dok pokušava da uhvati serijskog ubicu u korumpiranom naftnom gradu.Krajem 1970-ih, grupa mladih policajaca na čelu s bivšim muzičarem koji je postao detektiv Visenteom Ranhelom suočiće se s najmračnijim trenucima svog života dok pokušavaju da uhvate serijskog ubicu mladih devojaka u korumpiranom naftnom gradu u Meksičkom zalivu.
sr
02:32
Nasilje
Kad se grupa elitnih medijskih i političkih ličnosti okupi na privatnoj zabavi, ubrzo shvate da su upali u smrtonosnu zamku.U osamljenom francuskom dvorcu, grupa elitnih medijskih i političkih ličnosti okuplja se na privatnoj večeri. Ispod sjaja i glamura kriju se mračne zavere između ekstremističke grupe i istaknute medijske kuće. Dok Ajvi, uravnotežena reporterka, počinje da razotkriva zamršenu mrežu tajni, učesnici zabave shvataju da su upali u smrtonosnu zamku. U središtu svega sedi skromna majka s misterioznim planom i osvetom na umu. Učesnici zabave moraju da se bore i za istinu i za svoje živote.
sr
03:56
Na tajnom zadatku
Da bi spasila svoj posao, mlada advokatica ide na tajni zadatak u svoju staru školu, kako bi pomogla užasno nezgodnom sinu tinejdžeru svog šefa.Da bi spasila svoj posao, mlada advokatica mora na tajni zadatak. Upisuje se kao brucoš u svoju staru školu, kako bi pomogla užasno nezgodnom sinu tinejdžeru svog šefa.
sr
06:00
Romantika u modi
Ljubav cveta između dizajnerke bujnih oblina i magnata u izdavačkoj industriji, dok ga ona uči kako da njegov časopis dospe i do krupnijih ljudi.Ela, dizajnerka iz Bruklina bujnih oblina, i Derek, zgodni magnat i izvršni direktor časopisa, pronalaze ljubav dok rade na novom projektu za proširenje njegove publikacije uključivanjem krupnijih ljudi na tržištu.
sr
09:00
Skot Pilgrim protiv sveta
Nova simpatija Skota Pilgrima ima neverovatnu prošlost: Zločinačko udruženje bivših momaka koji kontrolišu njen ljubavni život i čine sve kako bi ga eliminisali.Upoznajte šarmantnog i nezaposlenog Skota Pilgrima. Ovaj 22-godišnji bas gitarista u garažnom bendu "Seks Babom" upravo je upoznao devojku svojih snova. Bukvalno. Ali postoji jedna kvaka u osvajanju srca neuhvatljive i misteriozne Ramone Flauers. Njenih sedam bivših momaka jure ga da bi ga ubili.nSkot Pilgrim nikada nije imao problema da nađe devojku, međutim, ovih sedmorice momaka nije lako otarasiti se. Devojka koja mu je, kao tinejdžeru, pomutila razum, vratila se u grad i ponovo mu poremetila život. Međutim, on ubrzo otkriva da njegova nova ljubav ima neverovatnu prošlost: Zločinačko udruženje bivših momaka koji kontrolišu njen ljubavni život i spremni su da urade sve kako bi ga eliminisali.nDok se Skot zbližava s Ramonom, mora da se suoči sa sve surovijom galerijom likova iz njene prošlosti - od notornog skejtera, preko rok zvezde vegana, do zastrašujućih identičnih blizanaca. Ako misli da osvoji srce svoje istinske ljubavi, moraće sve da ih pobedi pre nego što igra zaista bude završena.
sr
10:55
Spajdermen: Povratak kući
Uzbuđen zbog iskustva sa Osvetnicima, Piter se vraća kući, gde živi s tetkom Mej, pod budnim okom novog mentora, Tonija Starka, i pokušava da se vrati svakodnevnoj rutini.Mladi Piter Parker/Spajdermen (Tom Holand), koji je veličanstveno debitovao u filmu "Kapetan Amerika: Građanski rat", počinje da se privikava na svoj novootkriveni identitet superheroja u filmu "Spajdermen: Povratak kući". Uzbuđen zbog iskustva sa Osvetnicima, Piter se vraća kući, gde živi sa tetkom Mej (Marisa Tomej), pod budnim okom novog mentora Tonija Starka (Robert Dauni Džunior). Piter pokušava da se vrati svakodnevnoj rutini - opterećen mislima da mora da dokaže da je više od prijateljski nastrojenog komšije Spajdermena - ali kad se Lešinar (Majkl Kiton) pojavi kao novi zlikovac, sve ono što je Piteru najvažnije, biće stavljeno na kocku.
sr
13:07
Spajdermen: Daleko od kuće
Piter Parker (Tom Holand) odlučuje da ode sa prijateljima na putovanje u Evropu.Nakon događaja u filmu "Osvetnici: Kraj igre", Piter Parker (Tom Holand) se vraća u filmu "Spajdermen: Daleko od kuće". Naš druželjubivi superheroj iz komšiluka odlučuje da ode sa najboljim prijateljima, Nedom Em-Džej i ostatkom ekipe na odmor u Evropu. Međutim, Piterov plan da ne koristi superherojske moći na nekoliko nedelja ubrzo se menja, kada nevoljno pristane da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel L. Džekson) da razotkrije misteriju nekoliko napada elementarnih čudovišta. Spajdermen i Misterio (Džejk Džilenhal) udružuju snage u borbi protiv stihije koja se širi kontinentom... Ali nije sve onako kako izgleda.
sr
15:17
Romantika u modi
Ljubav cveta između dizajnerke bujnih oblina i magnata u izdavačkoj industriji, dok ga ona uči kako da njegov časopis dospe i do krupnijih ljudi.Ela, dizajnerka iz Bruklina bujnih oblina, i Derek, zgodni magnat i izvršni direktor časopisa, pronalaze ljubav dok rade na novom projektu za proširenje njegove publikacije uključivanjem krupnijih ljudi na tržištu.
sr
16:45
Planina Broukbek
Priča o dva mladića koji se upoznaju u leto 1963. i sklope doživotnu vezu, dok su radosti i tragedije samo svedoci izdržljivosti i moći ljubavi.Priča o dva mladića koji se upoznaju u leto 1963. i sklope doživotnu vezu, dok su radosti i tragedije samo svedoci izdržljivosti i moći ljubavi.
sr
19:00
Pregled protekle nedelje sa.
Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa.Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svet.
sr
19:47
Potomci
Godine 2027. za društvo više nema nade, jer je izgubilo sposobnost razmnožavanja i bivši aktivista pristaje da ženu koja je nekim čudom zatrudnela, prebaci do utočišta na moru.Godina je 2027. i čovečanstvo se nalazi na pragu istrebljenja: neplodnost je na tajanstven način zarazila svet, jer je prošlo više od 18 godina otkako se rodilo poslednje dete. U ovu zastrašujuću viziju dolazi Teo Faron (Klajv Oven), olupina od čoveka kojeg bivša devojka-aktivistkinja moli za pomoć u dobijanju izlazne vize za devojku po imenu Ki koja nosi neverovatnu tajnu: trudna je. Ali pošto su vremena luda, Teu ubrzo postaje jasno da mora da prebaci Ki na bezbedno... da bi mogla da pruži zračak svetlosti svetu ogrezlom u tamu i propast. "Film stvara ludi svet koji neprijatno podseća na svet u kome mi živimo". (Los Anđeles Tajms). U filmu glume i Džulien Mur, Majkl Kejn, Čivetel Ejiofor i Čarli Hanam. Film je režirao Alfonso Kuaron, a snimljen je na osnovu romana P. D. Džejmsa.
sr
21:38
Devojka koja obećava
Mlada žena, traumatizovana tragičnim događajem iz svoje prošlosti, traži osvetu protiv onih koji joj se nađu na putu.Od Emerald Fenela ("Ubiti Iv") stiže nam film o osveti nagrađen Oskarom s Keri Maligan u glavnoj ulozi. Svi su govorili da je Kesi (Maliganova) mlada žena koja obećava... sve dok misteriozni događaj nije naglo preusmerio njenu budućnost. Sad, s trideset godina i određena svojom traumom, opako pametna Kesi pronašla je poseban način da ispravi neke greške.
sr