de
ProSieben

ProSieben

ProSieben ist ein deutscher Privatsender. Er sendet täglich ein 24 Stunden Fernseh-Vollprogramm, das vor allem durch die Ausstrahlung von Spielfilmen und Fernsehserien bekannt wurde.

Germany

Guide TV - dimanche, 19/05/2024

01:15
Det store afterparty
2024
da
01:45
I kamp mod de kendte
2023
da
06:50
Superior Donuts
Gibt's ein Problem, Officer?, S2
da
07:15
Superior Donuts
Brotégé, S2
da
07:55
Mission jorden med Robert Marc Lehmann
Finale
da
09:35
Galileo - special: Den store nedtælling
2024
da
18:15
Nyheder
2023
da
18:30
Joko og Klaas dyster mod ProSieben
2024
da
21:15
Ambulance
To brødre stjæler en ambulance efter deres røveri går galt.
da

Guide TV - lundi, 20/05/2024

00:05
Wrath of Man
Et sikkerhedsfirma hyrer en ny ansat, Patrick Hill. Men Hill er ikke en hvilken som helst medarbejder. Han har en skjult fortid og er på jagt efter manden, der myrdede hans søn. Og da en gruppe tidligere militærfolk begynder at planlægge et kup mod sikkerhedsfirmaets depot, bliver det optakten til et blodigt væbnet opgør mellem Hill og folkene bag mordet på hans søn.
da
02:30
Logan Lucky
Da Jimmy mister sit arbejde, sætter han sig for at lave et gigantisk kup under årets største NASCAR-motorløb, The Coca Cola 600 i North Carolina. Han får sin bror og søster med på løjerne, og allierer sig med den iltre sprængstofekspert Joe Bang. Men problemet er bare, at Joe Bang rusker tremmer. Hvis han skal hjælpe med kuppet, må de først have ham ud af fængslet.
da
04:40
Crawl
Da en orkan rammer Florida, må Haley finde og redde sin far in den det er for sent. Men da stormen tager til og vandstanden stiger, møder de en endnu mere skræmmende trussel under vandoverfladen.
da
06:35
Daddy Day Camp
De to fædre Charlie Hinton og Phil Ryerson påtager sig ansvaret for en sommerlejr. Eftersom de i høj grad mangler kendskab til livet i naturen og står med en faldefærdig lejr og en noget blandet gruppe børn, varer det ikke længe, før det hele løber løbsk for dem. Antallet af tilmeldinger daler, og det begynder at ligne lukketid, så Charlie har ikke andet valg end at bede sin fremmedgjorte far, oberst Buck Hinton, om hjælp til at få styr på sommerlejren og lære børnene om gruppesammenhold, udholdenhed og kunsten at kunne tilgive.
da
08:20
Next Karate Kid
Teenagepigen Julie er vred på verden, føler sig fortabt og har problemer i skolen, men da hun møder den gamle karatemester Miyagi, tager han hende under sine vinger, og begynder at lære hende op i karate. Hun bærer rundt på en stor sorg over sine forældres død, men karaten hjælper hende med at overvinde hendes smerte – og komme på rette vej. Snart er hun klar til at tage kampen op mod den gruppe elever, der forpester tilværelsen for hende og de andre elever på skolen.
da
10:30
Transformers
Den kiksede Sam sparer op til at købe en bil, så han kan imponere den lækre Mikaela. Han ender med at købe en robot i forklædning, en venligsindet Autobot, som har til opgave at beskytte Sam, da han, uden sin vidende, ligger inde med oplysninger om beliggenheden af en ældgammel energikilde, Urgnisten, der både kan skabe og ødelægge liv. Men de onde Decepticon-robotter leder også efter Urgnisten og nu står det endelige opgør mellem de gode og onde robotter. Et opgør, der kan få katastrofale konsekvenser for menneskehedens fremtid!
da
13:05
Transformers: De faldnes hævn
To år efter at Sam blev involveret i kampen mellem de gode og onde kæmperobotter, de såkaldte transformers, skal han starte på college. Hans kæreste Mikaela er ikke meget for at sende Sam af sted, og Sam har da heller ikke været ret længe på college, før studinen Alice begynder at lægge an på ham. Samtidig bliver han kontaktet af de gode transformers leder Optimus Prime, der beder ham om hjælp. De onde Deceptions begyndt at røre på sig igen og vil knuse de gode Autobots en gang for alle. Nu må Sam sammen med Mikaela, agent Simmons og de gode transformers tage kampen op imod Decepticons og deres onde leder Megatron.
da
15:50
Transformers: Age of Extinction
Fire år efter slaget mellem de gode Autobots og de onde Decepticons, der jævnede Chicago med jorden, har den amerikanske regering sat jagten ind på Transformers-robotterne, så USA igen kan blive et trygt sted at leve. De få tilbageværende Transformers gemmer sig for myndighederne, men opfinderen Cade Yeager og hans datter Tessa finder ved et tilfælde robotten Optimus Prime. Nu får de både den amerikanske regering og en Decepticon-dusørjæger på nakken, samtidig med en ukendt, men ældgammel Transformers-race dukker op. Nu er det op til Cade, Tessa, Optimus Prime og hans Autobots at stoppe både menneskelige og intergalaktiske fjender.
da
18:45
Nyheder
2023
da
18:55
Bumblebee
Året er 1987, da den knap 18-årige Charlie Watson falder over en gammel folkevognsboble på lossepladsen. Men bilen er ikke helt normal. Rustbunken viser sig nemlig at være transformeren Bumblebee, der er flygtet fra planeten Cybertron og nu gemmer sig for to decepticon-robotter.
da
21:15
The Suicide Squad
Regeringen sender de farligste superskurke i verden til den fjerntliggende ø Corto Maltese. Bevæbnet med højteknologiske våben vandrer de gennem den farlige jungle på en eftersøgnings- og ødelæggelsesmission.
da
23:40
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Overlevende forsøger at afdække sandheden bag den ondskabsfulde Umbrella Corporation, mens de kæmper mod blodtørstige zombier i Raccoon Citys ødemarker.
da