TV3 Puls

TV3 Puls

Kanalen sender stort set døgnet rundt. TV3 Puls sender ligesom sine søsterkanaler TV3 og TV3+ fra London og har derfor reklamebreaks. Programprofilen indeholder sport, film, serier og gode livsstilsprogrammer til hele familien.

Denmark

Ohjelmaopas - lauantai, 25.05.2024

00.05
 Hoarders
Joanne er ekstrem samler, og det er gået udover datteren, som har udviklet posttraumatisk stresstilstand. Kirsty begyndte at shoppe for at tackle smerten efter to skilsmisser og et overgreb.
da
01.00
 McLeods døtre
Det er salgsdag, og Tess har travlt med at registrere sit kvæg, så det kan få den bedste pris. Tess hygger sig med en venlig fremmed, Bree, uden at vide, at Bree er ude efter noget.
da
02.00
 McLeods døtre
Megs søster, Celia Rivers, ankommer til Drovers. Meg er delvis ængstelig, delvis begejstret, da hun altid har levet i skyggen af sin glamourøse, talentfulde og syngende søster.
da
03.00
 Ally McBeal
Cage & Fish repræsenterer et andet advokatfirma beskyldt for at diskriminere en gravid ansat.
da
04.00
 Mr Selfridge - TV3 Puls
Selfridges' gamle venner Frank og Jennie Woolworth er i London, og Harry kan lugte konkurrence. Men Harry vil slå ham og går i gang med at forberede et udsalg midt i sæsonen.
da
05.00
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Charlotte, der har svært ved at få et forhold til en mand, fordi hun skammer sig over sine silikonebryster. Brita fik fjernet overskydende hud på maven efter et stort vægttab, men frygtede for sit liv, da der gik koldbrand i såret. Elisabeth har problemer med at trække vejret efter fire næseoperationer, og Katja kæmper med gamle tråde fra tidligere operationer i brysterne, som stikker ud og giver smerte.
da
06.00
 Idas fristelser
I dag skal der være børnefest, så der er dækket op til luftige boller og mors chokoladekage – en såkaldt chokolade-langpande pyntet til optimal børnehygge.
da
06.30
 Fra skrot til slot
Mai-Britt Vingsøe og resten af Fra Skrot til Slot-holdet er draget til Bornholm, hvor de kommer på en af de sværeste opgaver, de endnu har haft. På solskinsøen bor Helle og Jonny Mogensen sammen med børnene Jimmi og Ditte i den lille by Hasle. Her har familien deres lille hotel, som de de sidste 12 år har slidt og slæbt for at få op at køre. Familien har i den grad forsømt deres eget hus; blandt andet mangler noget så elementært som et komfur, så alle måltider bliver indtaget på hotellet. Helle, Jonny og de to børn er meget opsatte på at få noget ud at skrotningen og går drastisk til værks. Så da Andrea Larsson og hendes hold af håndværkere ankommer til det lille hus i Hasle er al indmaden revet ud og Fra Skrot til Slot-holdet skal på kun to dage prøve at lave en ruin om til en dejlig bolig for hele familien.
da
07.25
 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay kører til La Serenata, en familieejet mexicansk restaurant i Los Angeles. Efter undersøgelser og overvågning finder Ramsay og holdet ud af, at ejeren har udmattet sig selv i et fortvivlet forsøg på at holde forretningen – arven efter sin far – oven vande.
da
08.20
 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay tager over til Fetch Bistro, en restaurant, der er indrettet til at servere for både mennesker og hunde i Wichita. Overvågningen og efterforskning afslører bla. at restauranten godt kan bruge en hovedrengøring.
da
09.20
 My Best Friend's Bouquet
En håbløs romantiker går glip af alle tegn på den ægte kærlighed, der allerede er i hendes liv, da hun sætter sin lid til en buket, der bliver kastet til et bryllup.
da
11.15
 Dr. Phil 20
Den 60-årige Sandi flyver snart til Nigeria for at gifte sig med sin 22-årige forlovede Peter. Sandis døtre tror, at hun er ved at blive snydt for enten penge eller et Green Card – men Sandi er fast besluttet på, at Peter virkelig er hendes soulmate.
da
12.10
 Dr. Phil 20
Dr. Phil fortsætter sin samtale om Sandis online-forhold, som døtrene mener er et svindelnummer. Mød desuden den nigerianske korrespondent, som bemærkede en "interessant" adfærd hos Sandis forlovede.
da
13.10
 The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver
De tre sidste kokke skal føre deres idéer ud i livet ved at tilberede seks retter, der viser bogens koncept. Finalisterne skal genfremføre deres koncept, før vinderen får tilbudt en forlagsaftale.
da
14.15
 Velkommen hjem
I denne uge er vi taget til Slangerup. Her bor en ung kvinde i et helt specielt hus. Huset er nemlig en nedlagt lejrskole, og her har Pernille boet i et halvt års tid. Da Pernille var 11 år mistede hun sin ene storebror og nogle år senere både sin far og sin mor. I bestræbelsen på at bevare lidt af trygheden fra barndommen, købte hun denne lejrskole, som ligger op af den skov, hun er vokset op ved. Pernilles bror Henrik har besluttet at lejrskolen skal forvandles til et rigtigt hjem og sammen med venner og familie, går de i krig med at male, hamre, save og sy – alt sammen for at glæde Pernille. I al hemmelighed er Ibi Støving, designer Søren Vester og håndværker Steen Sørup Andersen taget til Slangerup. De hjælper Henrik og vennerne med at få skabt det køkken Pernille altid har drømt om og stuen bliver forvandlet til en personlig oase. To dage senere kommer Pernille hjem og får sig noget af en overraskelse!
da
15.00
 Dyreværnet 1
Dyreværnet bliver sat på den anden ende, da to hunde bliver stjålet og 11 hvalpe bliver forældreløse. Og så tager udrykningen til Hjørring for at hente et kuld hvalpe, der er indavlede, men ejeren er ikke sådan lige at overtale til at give hvalpene fra sig. Imens bliver der arbejdet ekstra på internatet for at finde en ny familie til en hund, der har ventet i månedsvis. Og så er en hel boligforening på Nørrebro i København i opstandelse over en kaninejer, der muligvis sælger sine kaniner til slagtning.
da
16.00
 Med kniven for struben
For lidt under et år siden åbnede Jan restaurant Delicious i Holbæk. Og med en central beliggenhed midt i byen burde gæsterne strømme til. Men restauranten lever ikke op til sit navn, og det har gæsterne opdaget. Derfor har Jan tabt halvanden million kroner siden åbningen. Og nu går det ikke længere. Se med, om det lykkes Bo at få Delicious på rette kurs.
da
17.05
 Hoarder House Flippers
Heather og Nathans nye projekt i Winnipeg er en sand katastrofe fyldt med så mange ting, at de ikke engang kan komme gennem hoveddøren.
da
18.05
 Løvens Hule UK 19
I denne serie får opfindere og entreprenører chancen for at virkeliggøre deres forretningsdrømme – hvis de kan få den succesfulde jury til at investere i deres idé.
da
19.25
 Boligkøb i blinde – Australien
Det nygifte par Jess & Fotis køber deres allerførste hjem i blinde med hjælp fra tre supereksperter – designeren Shaynna Blaze, mægleren Rich Harvey og entreprenøren Marshal Keen.
da
21.00
 Forhekset
En selvglad skuespiller skal lave en nyindspilning af den klassiske tv-serie "Bewitched" og satser på at få eneret på rampelyset ved at lade et ukendt navn spille hovedrollen. Men han aner ikke, at hans valg faktisk falder på en vaskeægte heks.
da
23.20
 Efterspillet
To mænds liv krydses efter en tragisk flyulykke. Roman Melnyks kone og datter er på vej hjem til Ohio, da deres fly kolliderer med et andet fly. Pludselig har Roman mistet sin familie. Jake Bonanos er flyveleder på den skæbnesvangre dag. Også hans liv går i opløsning efter ulykken - og samtidig forsøger Roman desperat at finde ud af, hvem der er ansvarlig for hans families død.
da

Ohjelmaopas - sunnuntai, 26.05.2024

01.20
 Monster
På en bar møder den prostituerede Aileen Wuornos den troskyldige Selby. Sammen forsøger de to unge kvinder at begynde på en frisk, men efter et liv præget af ydmygelser, tæv og seksuelt misbrug kan Aileen ikke længere kontrollere sin vrede. Da en af hendes kunder slår hende halvt fordærvet, skyder Aileen ham i selvforsvar. Det bliver det første af en lang række mord på de sexkunder, der samler Aileen op langs landevejene.
da
03.30
 Svenske forbrydelser
Den 25-årige Anna er netop flyttet ind i sin nye lejlighed i Karlstad, Sverige. Men glæden bliver kortvarig, da hun snart bliver tortureret og brutalt myrdet i sit nye hjem.
da
04.30
 Svenske forbrydelser
Den 14. november 2019 forsvinder den syttenårige Wilma fra Uddevalla. Efter et par dage finder politiet blod i Wilma og kærestens lejlighed, men ingen Wilma. Dog gøres der senere en makaber opdagelse.
da
05.30
 Idas fristelser
Ida laver granola, amerikanske pandekager og arme riddere med hjemmelavet blommesyltetøj.
da
06.00
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Maria, der efter en brystforstørrende operation fik store bylder, og der blev hul helt ind til silikoneimplantatet. Pia fik en hudreduktion på lårene, og nu har hun fået åbenstående skamlæber, så hun tisser op ad. Mettes hudreduktion på maven har efterladt hende med en stor klump hud og et skævt ar. Casper er blevet mobbet med sin næse hele livet og fik en operation, men næsen kollapsede.
da
06.55
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Jette, der har fravalgt at amme sine tre børn, fordi hun væmmes over sine silikonebryster. Charlotte får stadigvæk kødsår på inderlårene efter en fedtsugning. Irene tabte 80 kg ved egen hjælp, men en brystforstørrende operation har nu givet hende så store smerter i brysterne, at hun ikke længere kan træne, og hun frygter nu at tage det hele på igen. Martina er født med en misdannelse på begge bryster og føler nu, at den tidligere brystforstørrende operation kun har gjort resultatet værre.
da
07.50
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Anita, der vågner op med større bryster, end hun forinden havde aftalt med kirurgen, og nu føler hun sig som en miniudgave af Linse Kessler. Sarah fik infektion efter en brystforstørrende operation, og der gik hul ind til silikoneimplantatet. Jeanette er uforstående overfor, hvorfor kirurgen har valgt at placere navlen ud fra hendes skæve tandbid, så den ikke sidder i midten. Og Michelle har været igennem fire brystløft, men hendes brystvæv hænger fortsat under implantaterne.
da
08.45
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Helene, der frygter, at hun er ved at miste sit ene bryst, fordi hendes implantater er defekte, og silikonen flyder ud i brystet. Mia var offer for et voldsomt trafikuheld, og nu er hun efterladt med et grimt ar på maven, som dagligt minder hende om den forfærdelige hændelse. Tanja er ked af sine meget deforme bryster, som hun fik, efter hun valgte at få en plastikoperation i Prag. Sisse ønskede sig flotte runde bryster magen til sine veninders, men hun fik det stik modsatte, og nu gemmer hun dem væk.
da
09.40
 Depotjægerne 13
Alt synes at være, som det plejer i West Covina, indtil en gammel Mercury Zephyr holder ind og afslører en gammel ven. Ivy og hans søn kan ikke rigtig vælge en bane, mens det går godt for Kenny og co.
da
10.05
 Depotjægerne 13
En selvsikker Kenny har en tretrinsplan for at få succes i Stanton. Darrell hjælper Kimber med at finde lækre varer til sin nye forretning. Rene tager Casey med, som har brug for en distraktion. Og Laura går i spidsen som auktionarius, mens Dan ... holder skrivetavlen.
da
10.35
 Depotjægerne 13
Der er familiedrama i Victorville, hvor Ivy og hans far forsøger at bevise, hvem af dem der er den dygtigste. Brandis hemmelige våben medfører mere, end hun havde regnet med, men heldigvis står Kenny klar til at forbedre hendes dag.
da
11.15
 Depotjægerne 13
Kennys frygt for hajer giver anledning til et kontroversielt valg af depot i Oceanside. Rene forsøger at skræmme konkurrenterne. Darrell vil ikke acceptere et nej, og han går i fuld fart fremad.
da
11.50
 Depotjægerne 13
Lisa beslutter sig for at være faktabaseret i Placentia, hvilket uforvarende komplicerer de internationale relationer. Ivy og hans søn finder et depot med mystisk sportsudstyr. Rene vil ikke lade sig udnytte, og det giver ham mulighed for at indkassere en flot sejr.
da
12.20
 Depotjægerne 13
Barry kommer til Riverside med sin egen maskerede budgiver, og de to udvikler en vinderstrategi. Brandi og Danielles mystiske kugler tager dem til Sydamerika ... så at sige. Rene har brug for en cleanse.
da
12.50
 Depotjægerne 13
Barry og Kenny diskuterer sammen med Dan og Laura Dotson oprindelsen af "Pay the Lady". Senere fortæller Brandi Passante om, hvordan det er at være en af de eneste kvinder i auktionsverdenen og afslører sin favoritsidekick.
da
13.25
 Depotjægerne 13
Brandi gør alt, hvad hun kan, for at bevare sin positive indstilling. Darrell gør fund i et depotrum, mens Gunter går Rene på nerverne ved at insistere på at købe et rum (næsten) fyldt med skrald.
da
13.55
 Depotjægerne 13
San Bernardino bringer krigeren frem i Ivy, som skal op imod en nyopstartet køber. Kenny er interesseret i et depotrum, som skaber problemer for ham, mens Lisa går efter en mindre lagerenhed og ender med dagens bedste gevinst.
da
14.30
 Depotjægerne 13
Danielle fører an i Santa Ana, hvor hun og Brandi finder gode tilbud. Rene satser i sit køb, og Ivy opdager, at hans køb kan ændre alt.
da
15.00
 Depotjægerne 13
Brandi dukker op i Riverside klædt på til at distrahere, og det virker på sin vis. Rene tager munden lidt for fuld, men får alligevel et godt udbytte. Barry og Kenny flipper ud, da de gennemgår deres enhed.
da
15.35
 Depotjægerne 13
I Lancaster er det ikke de andre købere, men derimod et lille dyr, der overrumpler Lisa, selv om hun snupper en ny type gevinst. Ivy og Isaiah tromler gennem en depotenhed, så bagefter har de brug for en drink, mens Darrell hele tiden havner i rækken bag en gammel dame.
da
16.10
 Depotjægerne 13
Kenny forsøger at bestikke konkurrenterne i Canyon Country og bliver mere mondæn som følge heraf. Ivy og Isaiah får det bedste ud af deres køb, mens Brandi tager kampen op mod mørkets kræfter.
da
16.50
 Depotjægerne 13
Denne gang i Montebello går Rene i kamp mod Darrell og køber søsterenheden for at se, om han endelig kan vælte kongen. I mellemtiden sniger Lisa og hendes hund sig ind i et depotrum, der får hendes blåstempel.
da
17.25
 Depotjægerne 13
Ivy Calvin taler sammen med med Barry og Kenny om duer, skildpadder og hemmelighederne bag at leve af at købe lagerbeholdninger. Senere fortæller alle om de skøreste ting, de nogensinde har hørt Laura sige, og deler deres værste oplevelser med beskæftigelsen.
da
17.55
Forhekset
En selvglad skuespiller skal lave en nyindspilning af den klassiske tv-serie "Bewitched" og satser på at få eneret på rampelyset ved at lade et ukendt navn spille hovedrollen. Men han aner ikke, at hans valg faktisk falder på en vaskeægte heks.
da
20.00
 Building Historic Homes
I Ramsgate har arkitekterne Marc og Paola kastet sig ud i en kæmpe opgave: at omdanne en forladt konfekturefabrik til otte moderne lejligheder.
da
21.05
 Depotjægerne 14
Det er bare endnu en Riverside-auktion, indtil Barry og Kenny dukker op i deres køretøj med alternativt brændstof. Lisa gør sit bedste for at bryde forbandelsen over det dårlige lagerrum.
da
21.35
 Depotjægerne 14
I West Covina begår Lisa den værst mulige auktionsfejl. Rene finder et godt tilbud, mens Ivy skaffer fortjeneste.
da
22.05
 Boligkøb i blinde – Australien
Det nygifte par Jess & Fotis køber deres allerførste hjem i blinde med hjælp fra tre supereksperter – designeren Shaynna Blaze, mægleren Rich Harvey og entreprenøren Marshal Keen.
da