VTM 2

VTM 2

VTM 2 staat voor de beste internationale series en films, topvoetbal met Champions League en heel wat programma’s rond avontuur en muziek!

Belgium

Ohjelmaopas - sunnuntai, 19.05.2024

01.40
American Ninja Warrior
In de tweede ronde van de halve finale nemen onder meer Jessie Graff, Najee Richardson, Joe Moravsky en Meagan Martin het tegen elkaar op. Ze krijgen tien obstakels voorgeschoteld, waaronder de Corkscrew, de Salmon Ladder en de Dungeon.
nl
03.15
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
04.45
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
07.20
Frank & Rogier checken in
Moeder Roelie en dochter Linda runnen al een aantal jaren samen een bed and breakfast in Ter Apel. De laatste jaren zien ze de klandizie teruglopen. Linda heeft er al een baantje bij genomen en Roelie probeert de boel draaiend te houden.
nl
08.00
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
10.00
Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
nl
10.30
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
11.55
Frank & Rogier checken in
Gabriela is kunstenares in Zuid-Limburg. Het liefst schildert ze de hele dag, maar ze runt ook een B&B met vijf kamers. De laatste tijd krijgt ze steeds vaker slechte reviews. Frank en Rogier zien direct waar het schoentje wringt en grijpen in.
nl
12.50
Spice Girls: how girl power changed the world
In 1997 ontslaan de meiden hun manager en tonen ze nog meer 'girl power'. Wanneer in 1998 ook Geri de groep verlaat vlak voor de Amerikaanse tour, gaan de Spice Girls verder met z'n vieren.
nl
13.50
Foodtruck gezocht
Dirk Poffers gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes. Zijn droom is om een truck uit Amerika te verbouwen tot een waanzinnige foodtruck.
nl
14.50
Million Pound
Dankzij state-of-arttechnologie en innovatieve designs veranderen steeds meer Britten hun garages in ware passieprojecten. De documentaire toont een aantal high-endgarages en de bedrijven die de verbouwingen uitvoeren.
nl
15.50
Familie Gillis: massa is kassa
Na de coronaperikelen zijn eindelijk alle parken weer open, maar met zoveel drukte op de parken kan het niet altijd vlekkeloos lopen. Peter en Nicol vertrekken richting Italië om vakantie te vieren, dus moet Mark nu alle touwtjes in handen houden.
nl
16.50
Huis gesmaakt
Bart betreedt een prachtig gerenoveerde hoeve en voelt meteen: hier woont een tv-legende. Tussen kunstwerken, ezels en verborgen kelders gaat Bart op zoek naar het gezicht achter deze unieke mix.
nl
17.55
Het Echte Leven in de ZOO NL
Bruine beer Dadon wordt onderzocht op artrose. Als dat het geval is, moeten ze hem laten inslapen.
nl
18.30
Help, Mijn Man Is Klusser
John en het klusteam zijn in het Zuid-Hollandse Heinenoord. Anneke en Ruud kopen in 2007 samen een klushuis. Nadat Ruud een paar jaar later getroffen wordt door meerdere herseninfarcten, klust hij niet of nauwelijks meer en is het huis een puinhoop.
nl
19.55
Armageddon
Nadat NASA ontdekt dat een gigantische asteroïde binnen achttien dagen op de aarde zal neerstorten, wil ze het gevaarte in de ruimte met een kernlading opblazen. Om de lading aan te brengen moet een gat in de meteoriet worden geboord. Olieboorder Harry Stamper en zijn ploeg krijgen vervolgens een spoedopleiding tot astronaut om de aarde te redden.
nl
22.40
Alles Mag Weg
Yannic en Preben proberen via een online veiling een nieuwe thuis te vinden voor 25 paarden. Voor Michaël is het een emotionele dag. Hij mag de inboedel van het appartement van zijn oma verkopen.
nl
23.45
Helicopter ER
Het team zit in een tegen de klok om een automobilist te reanimeren die een hartaanval heeft gehad. In de buurt van York helpen Gemma en Gav een jonge boer die een trap van een koe heeft gekregen.
nl

Ohjelmaopas - maanantai, 20.05.2024

00.45
Call The Bailiffs: Time To Pay Up
In Hertfordshire komen Mark en Sam oog in oog te staan met een boze bouwvakker wanneer ze hem een bevelschrift overhandigen waarin staat dat hij meer dan 12.000 pond aan schulden moet betalen.
nl
01.45
Drone Cops
Het team gaat op zoek naar een vrouw die een afscheidsbrief heeft achtergelaten en is verdwenen.
nl
02.40
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
04.10
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
07.15
My Unique B&B
In het eeuwenoude Forest of Dean ontmoet de deskundige boomhutbouwer Simon Parfett Jon en Michelle. Jon runt een retraite in het bos en heeft het idee om van een oude paardenkar een unieke accommodatie voor zijn gasten te maken.
nl
08.00
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
10.00
Love Bites
Drie vrijgezelle heren gaan de culinaire strijd met elkaar aan in de hoop een date met de 19-jarige studente Luca in de wacht te slepen. Ze moeten alle drie een menu voorbereiden door dezelfde ingrediënten te gebruiken.
nl
10.45
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
13.50
Supernanny US
Ben en Maria Corry hebben vier dochters. Ben werkt als militair verpleegkundige en is daarom soms maanden weg van huis. En hun dochters maken het Maria niet makkelijk, omdat ze vechten, woedeuitbarstingen hebben en het huis op stelten zetten.
nl
14.45
Ambulance Australia
Ambulancemedewerkers Shelly en Shane helpen een patiënt die acute hulp nodig heeft na een auto-ongeluk. Tamara en Jeff haasten zich in het verkeer van Brisbane onderweg naar een vrouw die aan het bevallen is.
nl
15.45
Urk!
De oma's Eltje en Grietje nemen een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft een goed gesprek over de liefde met Teun Föhn terwijl ze in de kappersstoel zit. Urker Jan houdt een oude traditie in ere: 'zaterdag visbakdag'.
nl
16.40
Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idylissch guesthouse te kunnen openen.
nl
17.45
MasterChef Australië
Geen van de deelnemers houdt het droog als ze de mystery box openen en brieven en foto's van hun familie vinden, naast het favoriete gerecht dat gemist wordt door het thuisfront.
nl
18.45
Home and Away
Remi begrijpt niet waarom Bree zich zo ergert aan Mercedes. Mercedes zelf scoort intussen bij de andere bandleden door drie gratis opnamesessies voor Lyrik vast te kunnen leggen.
nl
19.15
Blind getrouwd: Australië
Het is tijd voor de tweede verbintenisceremonie. Ellie maakt zich zorgen over het inconsistente gedrag van Ben en moet een moeilijke beslissing nemen. Tori en Jack eisen een verontschuldiging van Timothy.
nl
20.35
Alert: Missing Persons Unit
Het is alle hens aan dek wanneer een stadsbus vol studenten die op excursie waren spoorloos verdwijnt. Jason doet een beroep op de hulp van een ex-collega om de zaak op te lossen.
nl
21.35
9-1-1: Lone Star
De commandanten Strand en Vega rukken samen met de leden van de 126 uit naar een kermis wanneer Austin wordt getroffen door een 'Derecho', een reeks snel naderende zware onweersbuien met mogelijke orkanen, zware regenval en overstromingen.
nl
22.30
Fatal Attraction
In het verleden ontmoet Dan een charmante collega en in het heden komt hij vrij na vijftien jaar cel voor de moord op haar.
nl