TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

Telekava - laupäev, 18.05.2024

00:35
 Mile 22
Actionthriller där en hemlig amerikansk specialstyrka skickas till ett land i Sydostasien för att eskortera en polis med information om terrorplaner.
sv
02:05
 The Commuter
Dag in och dag ut går familjefadern och före detta polisen Michael till jobbet. Efter att plötsligt ha blivit avskedad, får han på tågresan hem ett erbjudande av en mystisk kvinna. Om han vägrar? Hans familj dör.
sv
03:45
 Bränn alla mina brev
Efter ett gräl med sin fru inser författaren Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. Det är en ilska som gått i arv i generationer och släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person, morfar Sven…
sv
05:45
 Sune vs. Sune
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också.
sv
07:10
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
09:05
Joan Baez I Am a Noise
Dokumentär om den legendariska folksångaren och aktivisten Joan Baez som djupyker i unikt material från hennes arkiv.
sv
10:55
 Lotta på Bråkmakargatan
Lotta på Bråkmakargatan är en käck och busig femåring. En dag när Lotta ser sina syskon Jonas och Mia komma cyklande i en farlig fart, skriker hon "Jag kan visst cykla, tänk för att jag kan det ni!
sv
12:10
 Paris can wait
Anne har varit gift i många år med en självupptagen filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med makens affärspartner, den levnadsglade Jacques.
sv
13:40
 Green Book
Tony Lip får i uppdrag att köra och skydda en svart pianist av världsklass under dennes turné som sträcker sig från Manhattan till djupaste södern. Resan kantas av rasism, men även humor och vänskap.
sv
15:45
 A Dog’s Purpose
En hund återföds som olika hundraser. Under de olika liven som hunden lever adopterar, räddas och förälskar sig olika människor i var och en av sina fyrbenta vänner.
sv
17:20
 Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap
Romantiskt drama om författaren Juliet som efter andra världskrigets slut av en slump får kontakt med medlemmarna i en bokklubb på ön Guernsey.
sv
19:20
 Book Club
Fyra kvinnor som har känt varandra hela livet bestämmer sig för att läsa "50 shades of Grey". Lite skulle de veta om vad livet hade att erbjuda efter det.
sv
21:00
 Cold pursuit
Den tystlåtna och hårt arbetande familjemanen Nels bor i en liten skidorten i Klippiga bergen. Hans uppgift är att ploga och hålla vägarna öppna mot omvärlden. Nels liv krossas dock när hans son mördas av en lokal drogkung.
sv
22:55
 Beck - Dödläge
En man som hittats brutalt mördad var känd för sin medverkan i ett stort rån där bytet aldrig hittats. Men utredningen tar en dramatisk vändning för polisen när en av deras egna försvinner.
sv

Telekava - pühapäev, 19.05.2024

00:25
 Midsommar
En ung kvinna från New York följer med sin pojkvän och hans kompisar till Sverige för att besöka en utbytesstudent och fira midsommar. Men det idylliska firandet tar snart en skrämmande vändning.
sv
02:50
 All the Money in the World
1973 blir 16-årige John Paul Getty III, barnbarn till miljardären J. Paul Getty, kidnappad i Rom. Hans mor Gail, som är frånskild sedan två år, måste försöka övertala sin excentriske farfar att hjälpa till, något som inte är helt…
sv
05:05
 Joker
Nicke älskar practical jokes och när Pelle ska gifta sig står Nicke självklart för svensexan som ska börja med kidnappning. Men allt går snett och Pelle kidnappas på riktigt av en terroristgrupp.
sv
06:50
 Göta kanal 3 - kanalkungens hemlighet
Vi är tillbaka på Anderssons båtvarv där alla jobbar hårt på att få färdigt motorerna till Italien. Men kommer Anderssons varv någonsin bli skuldfritt? Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons båtvarv.
sv
08:20
 Eva & Adam
När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva och plötsligt blir allt annorlunda. Ungdomskomedi efter de populära böckerna av Måns Gahrton och Johan Unenge, som tidigare blivit både film och tv-serie.
sv
09:40
 17 Again
Efter en mirakulös händelse vaknar 37-årige Mike upp och är plötsligt åter 17 år gammal. Vid 37 års ålder kan Mike konstatera att livet inte blivit som han tänkt sig.
sv
11:20
Lotta 2 - Lotta flyttar hemifrån
Lotta är en käck och busig femåring. Den här morgonen ser allt ut att vara som vanligt. Men Lotta är alldeles rasande, för mamma har sagt att hon ska ta på sig den otäcka jumpern som killar och sticks. Fy, vad mamma är dum!
sv
12:40
Hairspray
Succémusikalen om en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot rasdiskriminering i 1960-talets Baltimore. Nikki Blonsky charmade byxorna av både publik och kritiker i rollen som Tracy, en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot…
sv
14:35
Wild Style
Zoro är Bronx hetaste graffitimålare. Filmen berättar historien om spänningen mellan Zoros passion för graffitikonst, privatliv och i synnerhet om det komplicerade förhållandet till konstnärskollegan Rose.
sv
15:55
 Sune - Best Man
Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka iväg tillsammans. Men så inser Sune plötsligt att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik!
sv
17:20
 The Imitation Game
Det matematiska geniet Alan Turing räddade miljontals människoliv när han knäckte nazisternas Enigma-kod under andra världskriget. Men Turings liv präglas också av att han var homosexuell i en tid när det var straffbart med fängelse.
sv
19:10
 Pavarotti
Dokumentär om operalegenden Luciano Pavarotti, från barndomen i Modena till en otrolig karriär där han blev världsberömd långt utöver den klassiska musiksfären.
sv
21:00
 Winchester - House of Ghosts
Rysare som tar oss med till det verkliga Winchester House, en gigantisk viktioriansk byggnad med sju våningar och 160 rum i San José, Kalifornien.
sv
22:35
 Den of Thieves
L.A. är bankrånens huvudstad. De enda som är tuffare än brottslingarna är polisens specialstyrka som leds av Big Nick.
sv