Nickelodeon

Nickelodeon

Nickelodeon is the number-one brand for kids with original cartoons, sitcoms, movies, award shows, products, and more! Here on our Nickelodeon YouTube channel you’ll find the shows and animated series you know and love like SpongeBob SquarePants, The Loud House, Teenage Mutant Ninja Turtles, Henry Danger, ALVINNN!!! and The Chipmunks, and more! You’ll also get exclusive access to our digital original series like The JoJo & BowBow Show Show, Inside Nick, and Nia Sioux’s Slumber Party plus fun Nick recipes, DIY projects, how-tos, and a behind the scenes look at the lives of your favorite Nick stars including JoJo Siwa and Jace Norman! What more could you ask for? Join the fun!

Netherlands

Telekava - pühapäev, 19.05.2024

00:18
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln och Clyde har tröttnat på att inte få vara ifred. De startar en exklusiv klubb men inser snart att Lincolns syster har gjort detsamma.
sv
00:44
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln och Clyde ställer upp i en Steffe Tuffberg-tävling i hopp om att få träffa hjälten själv, men de upptäcker snart att Lincolns riktiga hjälte alltid stått vid hans sida.
sv
01:10
Familjen Casagrande
Efter att en välgörenhetstillställning på zoot går snett, måste Sid och hennes familj försöka ställa allt till rätta.
sv
01:36
Familjen Casagrande
När Sancho hamnar i trubbel i stan, hjälper Sergio honom att bli det perfekta husdjuret! // Bobby oroar sig för att Lori har en ny kärlek, och hälsar på henne på college och försöker imponera med sina nya golfkunskaper.
sv
01:58
Sten, Sax, Papper
När Penna kommer över för att se en skräckfilm oroar sig Papper för om han ska bli alldeles för rädd. // En lätt bris blåser och Papper är långt hemifrån. Kommer Sten och Sax rädda honom eller kommer Papper blåsa bort för alltid?
sv
02:25
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
02:51
Lugn i stormen
Ronnie Anne blir kompis med Sid, vars familj vill flytta in i en lägenhet på våningen nedanför. Men när det visar sig att även andra familjer är intresserade av lägenheten, bestämmer sig tjejerna för att sabotera alla…
sv
03:17
Lugn i stormen
Efter att elräkningen blivit på tok för hög försöker Ronnie Anne hitta på sätt att minska familjens elförbrukning. // Ronnie Anne och Sid hittar ett hemligt rum, och gör allt de kan för att ingen annan ska hitta det.
sv
03:43
SvampBob Fyrkant
När gästerna tar med sina husdjur till Krångliga krabban inser Herr Krabba att han tjänar mer pengar på dom än ägarna. // Plankton förstör en dejt till med Karin, så han stänger ned Glada Hinken tills han visat sin tillgivenhet.
sv
04:10
SvampBob Fyrkant
SvampBob och Patrik vill vara med i ett gäng - Drastiska radikalerna - som håller på med extrem sport. // Sandy hittar en bok med världsrekord och vill med SvampBobs hjälp försöka att slå alla rekorden.
sv
04:38
SvampBob Fyrkant
Patrik utser sig själv till superhjälten Patrik-Man och trots att behovet inte finns, ger han sig ut för att hjälpa innevånarna på Bikini-botten.
sv
05:00
Danger Force
Medlemmarna i Danger Force får förskräckliga smeknamn i KLVY-nyheternas direktsändning, så de smider en plan för att avslöja vilka de är på riktigt - Volt, PutsVäck, Skriet och Brainstorm.
sv
05:27
Danger Force
Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.
sv
05:52
Danger Force
När Danger Force och Kapten Man kallas till Paris för att skydda Frankrikes nationalskatt, blir Bose av misstag ensam kvar och måste hindra Busfröet från ett bryta sig in i Man-nästet.
sv
06:19
 Familjen Thunderman
Phoebe blir förkrossad när hon tror att familjens nya dokumentförstörare av misstag förstört hennes konsertbiljetter till MKTO. I själva verket har Max tagit dem för att bjuda sin nya kärlek på konserten.
sv
06:45
 Familjen Thunderman
Phoebe försöker bli en tuff tjej för att imponera på Max nya bästa vän, en tuff rocker och frontfigur i Max nya band. Gästartist: Lizzie Green.
sv
07:11
Lugn i stormen
Lana börjar genast smida planer när hennes favoritfisk riskerar att förlora sitt hem. // Lincoln och Clyde försöker lösa ett mysterium som lett till att Leni fått sparken från sitt jobb.
sv
07:37
Lugn i stormen
Lynns vidskeplighet mot sport, skapar tumult under en professionell hockeymatch. // Barnen vill inte skiljas från sina gamla leksaker, och försöker övertyga mamma och pappa om att de fortfarande leker med dem.
sv
08:03
Orange Carpet All Access
Nickelodeons Orange Carpet All Access möter upp med rollbesättningen i Monster High 2 för att få höra senaste nytt inifrån och även tjuvkika lite på de spännande dansrörelserna i den kommande filmen.
sv
08:06
Sten, Sax, Papper
Trion beger sig av på ett onödigt actionfyllt äventyr med Pappers syster, Sandpapper, för att hämta sju styken key lime. // När Stens tevemiddag inte är samma som på bilden, kämpar han för rättvisa. Sax jobbar för företaget.
sv
08:30
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner utser Carlos X till coach inför en skateboardtävling mot Tony Hawk!
sv
08:40
Familjen Casagrande
Rosa planerar redan Ronnie Annes femtonårsfest, och bestämmer sig för att börja träna Ronnie Anne - de kommande tre åren!
sv
09:02
Familjen Casagrande
Bobbys dröm om att spela i ett band kan äntligen slå in, men passar han in bland Pars punkkompisar? // Sameer är orolig för att han inte är lika cool som sina vänner så han försöker ett rekord.
sv
09:26
Lugn i stormen
Lincoln måste hinna till skolan i tid, men det visar sig vara lättare sagt än gjort att få fart på hans systrar. // Lincoln har den avgörande rösten när familjen ska bestämma semestermål. Blir det stranden eller nöjesparken?
sv
09:50
Lugn i stormen
Lincoln skaffar ett par superdämpande öronpluggar för att stänga ute sina systrars oväsen. // Efter att Lynn och Lucy har bråkat bestämmer sig Lincoln för att låta Lynn sova i hans rum, men endast för en enda natt.
sv
10:15
Monster High
Draculaura och Toralei sitter magiskt ihop på Spökandadagen medan Clawdeen och Frankie letar efter ett Häxikon. // På karriärdagen måste Heath och hans pappa Hades samarbeta för att rädda skolan från en svärm onda slummerflugor.
sv
10:39
Monster High
Clawd måste undvika Bloodgoods häst, Nattmara, för att fånga Sockerkicksskurken som har stulit talismaner.
sv
11:03
Monster High
Clawdeen tycker det är jobbigt att delvis vara människa när hon visar några andra varulvar runt i människovärlden.
sv
11:28
Monster High
Gil tränar inför sötvattentävlingen men inser att Lagoona är det monster som ska tävla. // Skelita lär sig att hedra sin Abuela på sitt eget sätt när hon råkat förstöra sin klänning infor en modetävling.
sv
11:49
Monster High
Draculaura letar desperat efter sin "unika häxstyrka" för att få delta i ett speciellt häxkonstläger.
sv
12:00
 Monster High 2
Styrkan i att vara tre prövas när Clawdeen, Draculaura och Frankie står inför nya utmaningar på Monster High. Nya elever, nya krafter, framväxande vänskap ochett hot som skulle kunna slita deras vänskap i stycken kan förändra världen…
sv
13:28
Henry Danger
En ny elev tar Henrys plats i basketlaget, men Henry misstänker att nykomlingen Shawn ljuger om sin ålder. Kapten Man behöver hjälp av en gammal vän och måste komma över gammalt groll.
sv
13:52
Henry Danger
Henry blir anklagad för att ha knuffat ner Debbie från taket. Kapten Man lovar att försöka rentvå Henry så att han får komma på hennes födelsedagsfest.
sv
14:15
Lugn i stormen, riktigt!
Lincoln och Clyde blir överlistade i den ultimata sprattkampen! Lisa tar sig av en ny "sport" med hjälp av Lynn Junior.
sv
14:39
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln tar med Charlie på ett tokroligt pyjamasparty med hjälp av teknologi. Loris pojkvän Bobby vill också vara med.
sv
15:00
Lugn i stormen
Klassen får i uppdrag att starta ett företag, så Lincoln och Clyde bestämmer sig för att sälja Lincolns tjejexpertis. // Det är dags för familjen Lugns årliga garageloppis, och syskonen tävlar om vem som kan sälja mest.
sv
15:24
Lugn i stormen
Lincoln oroar sig för att han förlorat sin manlighet efter att bara ha växt upp systrar, så han tar med sig Clyde för att tälta. - Lincoln skaffar ett jobb åt Lori, men när han börjar be henne om tjänster hamnar hon i knipa.
sv
15:49
Familjen Casagrande
Ronnie Anne vill hjälpa CJ att komma upp på scenen på en pirat middagsshow. // Ronnie och Sid måste bestämma om de ska "låna" pengar från en borttappad plånbok som de hittar på mercadot.
sv
16:13
Familjen Casagrande
Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov.
sv
16:37
Zokie of Planet Ruby
Ruby och Zokie marknadsför Rubys nya kanal med hjälp av rymdlemonad, men när Earl lägger näsan i blöt, är Zokies hälsa hotad.
sv
16:59
Sten, Sax, Papper
När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen. // När Papper försöker imponera på grannen, Penna, råkar han behöva rädda världen från en invasion av utomjordingar.
sv
17:23
Lugn i stormen, på riktigt!
Det är dags för föräldramöte och föräldrarna Lugn måste rusa runt från klass till klass. Lincoln ser fram emot att få den Banana Split som hans föräldrar har lovat barnen om de får fler bra omdömen än dåliga.
sv
17:48
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln bestämmer sig för att släppa sitt ansvar som bror ett tag och åka på semester. Clyde tar hans plats i familjen, och i början går allt bra, men plötsligt vänder Clydes tur och han måste ringa Lincoln för att få hjälp.
sv
18:11
Danger Force
När Mitch Bilsky börjar på skolan, använder rektor Ray och Danger Force en kombination av tålamod och superkrafter för att hjälpa honom att uppnå det omöjliga och ta examen.
sv
18:39
Danger Force
När Danger Force åker på ett långväga uppdrag, kallar Ray in Danger Force kloner. Han inser dock snart att även om klonerna ser ut som de riktiga superhjältarna, är skillnaderna väldigt, väldigt stora.
sv
19:01
SvampBob Fyrkant
Plankton blir medlem i ligan "EVIL"/Svampbob och Patrik tar ett plan till ett tropiskt land tillsammans med Bläckward.
sv
19:27
Patrik Stjärnas Show
Patriks organ överger honom i protest.
sv
19:53
Patrik Stjärnas Show
Patrik gör ett program om mat efter att han missat en rejäl frukost. // Patrik och Svampbob får uppleva arbetets lockelser.
sv
20:05
Zokie of Planet Ruby
Stan har blivit inspirerad av Ruby och Zokie och tar en kreativ risk genom att baka världens mest smakrika tårta till en tävling. // Ruby försöker impa på hennes andra följare medan Tweenkle kidnappar Zokie för att slippa konkurrens.
sv
20:21
Zokie of Planet Ruby
Zokie övar på att ta emot gäster genom att vara värd åt en insektssvärm, allt för att kunna bjuda hem familjen Studbaker. // När Tweenkles rykte hotas av en negativ kommentar, rycker Ruby och Zokie in.
sv
20:47
Orange Carpet All Access
Det är Orange Carpet All Access! Vi kollar bakom kulisserna på den nya filmen IF: Låtsaskompisar för att se hur filmskaparna lyckades levandegöra fantasifigurer!
sv
20:50
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
21:15
Monster High
Clawdeen tycker det är jobbigt att delvis vara människa när hon visar några andra varulvar runt i människovärlden.
sv
21:41
Monster High
Gil tränar inför sötvattentävlingen men inser att Lagoona är det monster som ska tävla. // Skelita lär sig att hedra sin Abuela på sitt eget sätt när hon råkat förstöra sin klänning infor en modetävling.
sv
22:10
Monster High
Draculaura letar desperat efter sin "unika häxstyrka" för att få delta i ett speciellt häxkonstläger.
sv
22:36
Monster High
Clawdeen, Draculaura, Frankie och resten av skräckgänget måste rädda Monsterbalen - och världen!
sv
22:58
Orange Carpet All Access
Nickelodeons Orange Carpet All Access möter upp med rollbesättningen i Monster High 2 för att få höra senaste nytt inifrån och även tjuvkika lite på de spännande dansrörelserna i den kommande filmen.
sv
23:01
 Monster High 2
Styrkan i att vara tre prövas när Clawdeen, Draculaura och Frankie står inför nya utmaningar på Monster High. Nya elever, nya krafter, framväxande vänskap ochett hot som skulle kunna slita deras vänskap i stycken kan förändra världen…
sv

Telekava - esmaspäev, 20.05.2024

00:31
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln tar med Charlie på ett tokroligt pyjamasparty med hjälp av teknologi. Loris pojkvän Bobby vill också vara med.
sv
00:57
Familjen Casagrande
Carlota är orolig för att hennes familj ska skämma ut henne efter att en känd musiker har upptäckt hennes vlogg. // När Hector bestämmer sig för att gå färdigt skolan blir han Ronnie Anne och Carls nya klasskompis.
sv
01:12
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande förbereder Lalo för hans stora provspelning för att bli Phoebe Powers nya hund-sidekick! // När de vuxna har en utekväll, turas Bobby och Carlota om att passa barnen - och gå på fest!
sv
01:38
Familjen Casagrande
Carl hittar en musikgrupp som kan sjunga hans nya hit, men han måste få deras godkännande innan den kan spelas på radio!
sv
02:00
Sten, Sax, Papper
Sax hjälper Papper att ha en tillräckligt intressant helg för att impa på Penna. Ännu mer spännande: Sten köper hatt. // Sten, Sax och Papper försöker bevisa varför de inte borde bli utbytta av sin nya otroliga vän, Spackel.
sv
02:26
Sten, Sax, Papper
Trion leker kurragömma över hela världen och i flera årtionden. // För att få hyresvärden att sänka hyran försöker trion hjälpa honom att uppnå sin omöjliga dröm.
sv
02:52
Lugn i stormen
När Ronnie Anne räddar en hund blir hon genast Carls nya hjälte, på gott och ont! // Ronnie Anne tittar på familjens favoritprogram i smyg, efter att hon först vägrat titta på det tillsammans med de andra.
sv
03:18
Lugn i stormen
När Ronnie Anne får veta att alla i familjen förväntas framföra något på Hectors födelsedag ber hon Sid om hjälp. // När Ronnie Anne försöker lära känna sin häftiga kusin Carlota lite bättre, slutar det hela med ett buskrig mot…
sv
03:44
SvampBob Fyrkant
SvampBob upptäcker att hans milkshake-tillstånd har gått ut och han tvingas gå tillbaka till skolbänken på Milkshake-akademin. / Bläckward slår sig i huvudet och återgår till bebis-stadiet.
sv
04:11
SvampBob Fyrkant
Bläckward hittar SvampBobs dagbok och börjar att läsa högt i den på Krångliga Krabban. // SvampBob kuggas återigen på sitt körkortsprov och Fru Puff tvingas tänka i andra banor.
sv
04:38
SvampBob Fyrkant
SvampBob hittar en otäck sjöborre i köket på Krångliga Krabban och gör allt för att försöka bli av med den. // Bläckward inbillar sig att han ser skurkar och inkräktare överallt och vill lära sig karate för att hämnas på dem.
sv
05:00
Henry Danger
När Charlotte börjar misstänka att Henry döljer något, får han allt svårare att hålla rollen som Kid Danger hemlig.
sv
05:27
Henry Danger
När Kapten Man plötsligt förlorar sina krafter och blir dödlig, vågar han inte längre bekämpa brott. Nu måste Kid Danger ensam skydda Swellview och se till att Kapten Man får tillbaka sina krafter.
sv
05:53
 Familjen Thunderman
Phoebe får förmågan att ana fara innan den har hänt, och använder sitt nyfunna sinne för att imponera på sina klasskamrater. Under tiden låtsas Max att han inte har fått sitt sinne ännu för att få presenter av Barb.
sv
06:20
 Familjen Thunderman
Phoebe och Max vill få lov att hålla ett födelsedagsparty som normala tonåringar, men när en nedfryst fru Wong kommer bort och dom måste hitta henne, inser de hur bra deras familjepartyn faktiskt är.
sv
06:45
Danger Force
Danger Force anlitas av Rivaltons Duke Wellington för att skydda honm och hans hästsvans från hans avundsjuka farbror Archduke Fernando.
sv
07:11
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik gör ett eget zoo - av bara bubblor! // Krångliga krabban försätts i karantän. Men ingen vet vem som bär på den mystiska sjukdomen.
sv
07:37
SvampBob Fyrkant
Plankton behöver hjälp med att stjäla receptet, så han skafaren praktikant som vet mer än nån annan om Herr Krabba. // Patrik blir svårt destruktiv så fort han hör en klocka. Hans vänner hjälper honom på sina speciella vis.
sv
08:00
Sten, Sax, Papper
När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen. // När Papper försöker imponera på grannen, Penna, råkar han behöva rädda världen från en invasion av utomjordingar.
sv
08:24
Orange Carpet All Access
Nickelodeons Orange Carpet All Access möter upp med rollbesättningen i Monster High 2 för att få höra senaste nytt inifrån och även tjuvkika lite på de spännande dansrörelserna i den kommande filmen.
sv
08:26
Smurfarna
När smurfarna hittar en lapp från Gargamelsom ber efter sin mamma för att han är sjuk, så känner sig smurfarna att dom måste hjälpa honom!
sv
08:49
Zokie of Planet Ruby
Ruby försöker bevisa för sina föräldrar att Zokie är ansvarsfull nog för att hålla i deras första pyjamasparty. // Ruby och Zokie inspirerar Blixten, en gammal brottare, att bli Ringens Konung igen!
sv
09:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby försöker imponera på sin coola kusin Kiki medan Zokie försöker överträffa kusinens sätt att visa uppskattning. // Ruby och Zokie råkar få Tweenkles sponsorpaket och gör en fantastisk video.
sv
09:24
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik reser genom Yt-världen. Bikinibotten förbereder en överraskning för Svampbob.
sv
09:47
Lugn i stormen
Under ett besök i Vita Huset, kan inte barnen Lugn låta bli att smita i väg och utforska de olika rummen som inte ingår i rundturen.
sv
10:11
Lugn i stormen
När familjen springer på mammas gamla kärlek som blivit kändis på marknaden, försöker pappa överträffa honom för att imponera på Rita.
sv
10:35
Lugn i stormen
Efter att ha skojat runt med Luan en hel dag börjar pappa oroa sig för att de andra barnen ska tro att hon är hans favorit. // När Lynns vän Margo gör ett fantastiskt fotbollsmål blir hon hyllad som en hjälte.
sv
10:46
Lugn i stormen
När familjen Lugns roadtrip tar dem till Hollywood, är Lola fast beslutad att bli en filmstjärna.
sv
11:10
Familjen Casagrande
Ronny Anne og gjengen skal være med i en musikkvideo, men ting går galt når et spøkelse lager kaos i konserthuset.
sv
11:34
Familjen Casagrande
Carlos måste välja Carlitos padrino till hans dop, men väljer han rätt? // Carlota behöver få betyg i idrott för att ta examen, så hon och Ronnie Annie försöker hitta en sport som passar henne.
sv
11:56
Sten, Sax, Papper
När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen. // När Papper försöker imponera på grannen, Penna, råkar han behöva rädda världen från en invasion av utomjordingar.
sv
12:21
Danger Force
När Chapas lillasyster behöver hjälp under ett strömavbrott, går Danger Force över gränsen när de försöker få henne tillbaka för att återfå strömmen i Man-nästet och vinna en tävling.
sv
12:45
Orange Carpet All Access
Nickelodeons Orange Carpet All Access möter upp med rollbesättningen i Monster High 2 för att få höra senaste nytt inifrån och även tjuvkika lite på de spännande dansrörelserna i den kommande filmen.
sv
12:47
Danger Force
När Schwoz experiment går fel drabbas SKOB av ett angrepp. Danger Force börjar på Swellview Junior High och måste ta hand om en brottsvåg.
sv
13:11
Danger Force
Danger Force gör succé på Swellview Junior High, men Ray saknar sin medhjälpare och smider en plan för att få dem att sluta skolan.
sv
13:35
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
När fyrlingarna var för sig försöker vara något de inte är, lär de sig en värdefull läxa om att vara ärlig mot sig själv.
sv
13:56
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil, på Yoon Kwans konsert! // Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma!
sv
14:20
Familjen Casagrande
Bobby har tröttnat på att dela boende och flyttar i hemlighet in i en ledig lägenhet i huset.
sv
14:43
Familjen Casagrande
Ronnie Anne är nervös inför att hoppa upp på brädan igen efter en rejäl vurpa. Ska hon våga åka skateboard igen? // En mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.
sv
14:55
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba blir inlåst på Bikini-bottens nya bank och SvampBob och Patrik måste försöka att rädda honom. // När Plankton återigen har misslyckats att stjäla krabburgar-receptet finner han tröst i sitt nya husdjur.
sv
15:18
SvampBob Fyrkant
Svampbob blir vän med en kännande krabburgare vars enda önskan är att bli uppäten/Bonnläpp är värd öfr ett avsnitt av "Ball-deles ofattbart" och han utforskar måttligt kända konstigheter runt om i Bikinibotten.
sv
15:30
Zokie of Planet Ruby
Ruby och Zokie oroar sig för att Mormor Pearl är en illvillig hortonom, och försöker lista ut vad hon har för onda planer. // Zokie försöker skapa ett livs förlorade minnen under en enda dag för med Earl.
sv
15:54
Familjen Casagrande
Ronny Anne og gjengen skal være med i en musikkvideo, men ting går galt når et spøkelse lager kaos i konserthuset.
sv
16:18
Lugn i stormen
Per försöker liva upp stämningen på Kostymera Mera när han får ansvar för butiken. // Stella vinner en skoltävling och är superglad tills hon inser att hon måste hålla ett föredrag.
sv
16:43
Lugn i stormen
För att slippa göra saker de inte gillar, byter Lana och Lola i hemlighet plats med varandra. // När Sigge blir skadad, känner sig barnen skyldiga och smusslar upp honom på vinden för att ta hand om honom.
sv
16:54
Monster High
När Dracula och Monster-Föräldraföreningen åker ner till Monster High för att undersöka ett häxrykte har Draculaura ett stort beslut att fatta - berättar hon äntligen för sin pappa att hon håller på med häxkonst?
sv
17:19
Lugn i stormen, på riktigt!
Storskogas talangshow är den ultimata platsen när familjen Lugn vill visa sina talanger, och vinna över familjen Torkelsen en gång för alla.
sv
17:43
Danger Force
Mika får en sista lektion i konsten att inte tjalla, men en överraskning från Schwoz mamma äventyrar hennes chanser att klara provet.
sv
18:09
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan och Charlie konfronteras med deras ärkefiende i skolbutiken. Rebecca anställer en slug assistent som försöker sabotera hennes chanser att bli antagen i skolans NO-klubb.
sv
18:38
Henry Danger
Tum-Polarna är tillbaka från rymden och vill hämnas på Kapten Man och Kid Danger.
sv
19:00
Monster High
Clawdeen anförtror sig åt sin pappa och förstår att de har mycket gemensamt, medan Cleo jagar följare i människovärlden. // Deuce kör slut på sig för att vinna i kakförsäljningen.
sv
19:16
Monster High
Draculaura utövar otillåten häxkonst så Clawdeen och Frankie hjälper henne att söva potatisbullen hon väckt till liv. // Frankie som drabbats av en förbannelse från sitt tidgare liv får hjälp av Draculaura och Clawdeen att bryta den.
sv
19:42
Familjen Casagrande
Adelaide och Carl kämpar för att vinna junior-djurskötarmärket, men deras bråk riskerar att förstöra bådas chanser. // Hector får veta att Vito har en stor skuld på mercadot och erbjuder sig att betala den - till varje pris!
sv
20:09
Familjen Casagrande
När Mama Lupe kommer på besök, försöker Abuela vässa familjens kulturella kunskaper. // Adelaide och Carl har ett äventyr på herr Changs tågsträcka, men kommer de att kunna samarbeta och rädda situationen?
sv
20:20
Lugn i stormen
Lincoln försöker byta mellanstadieklass efter att ha blivit skild från gänget, men blir förflyttad till Kanada. Lori passar inte in på college. Mamma och pappa måste skynda på Lilys potträning inför förskolan.
sv
20:47
Lugn i stormen
Farbror Knot försöker få lugn och ro efter att ha flyttat ifrån familjen Lugn.
sv
20:58
Orange Carpet All Access
Det är Orange Carpet All Access! Vi kollar bakom kulisserna på den nya filmen IF: Låtsaskompisar för att se hur filmskaparna lyckades levandegöra fantasifigurer!
sv
21:05
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik gör ett eget zoo - av bara bubblor! // Krångliga krabban försätts i karantän. Men ingen vet vem som bär på den mystiska sjukdomen.
sv
21:30
Zokie of Planet Ruby
Ruby och Zokie oroar sig för att Mormor Pearl är en illvillig hortonom, och försöker lista ut vad hon har för onda planer. // Zokie försöker skapa ett livs förlorade minnen under en enda dag för med Earl.
sv
21:57
Sten, Sax, Papper
När värmepannan går sönder fryser trions lägenhet till is. Papper försöker rädda sina vänner, Lou går på hyresvärds-con. // Papper hjälper Sten och Sax i ett buskrig mot Råttbrorsorna och Penna. Men Penna har ett hemligt vapen.
sv
22:23
Lugn i stormen
Lincoln skaffar ett par superdämpande öronpluggar för att stänga ute sina systrars oväsen. // Efter att Lynn och Lucy har bråkat bestämmer sig Lincoln för att låta Lynn sova i hans rum, men endast för en enda natt.
sv
22:34
Lugn i stormen
Luan och Mångetterna startar ett barnband för att samla in pengar till ny utrustning.
sv