nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Telekava - reede, 24.05.2024

00:25
Bob's Burgers
Bob neemt Linda en de kinderen mee naar het graf van zijn moeder, maar het vinden van de grafsteen is moeilijker dan hij had verwacht. Teddy maakt een grote fout terwijl hij reparaties uitvoert in het huis van de Belchers.
nl
00:55
Family Guy
De jongens vertellen elkaar over de atletische prestaties uit hun jeugd. Cleveland speelde als tiener honkbal in Cuba, Quagmire was een bad boy tennissuperster uit New York en Peter was een underdog-bokser uit Philadelphia.
nl
01:20
Family Guy
Wanneer Peter het huis van de Griffins door een omgekeerde hypotheek kwijtraakt, gaan hij en burgemeester West de confrontatie aan met de man die hier reclame voor maakt, Tom Selleck. Stewie en Brian openen een kraam op de rommelmark.
nl
01:50
The Neighborhood
Terwijl de veertigste verjaardag van Dave nadert, biedt Calvin aan hem te coachen voor een amateur-bokstoernooi. De vonken schieten ervanaf als Marty in de sportschool een vrouw ontmoet.
nl
02:10
The Neighborhood
De Butlers en de Johnsons zijn op verschillende manieren geschokt nadat een aardbeving de gemeenschap raakt. Dave doet er alles aan om zijn gezin voor te bereiden op een mogelijke volgende aardbeving.
nl
02:30
Broad City
Donna nodigt Abbi en Ilana uit voor een feestje op haar werk, het Museum of Modern Art, maar Ilana heeft een een-jarig-jubileum-diner met Lincoln waar blijkt dat ze andere dingen willen van het leven.
nl
02:55
Broad City
Ilana is verheugd als ze erachter komt dat ze verre familie is van een overlevende van de holocaust. Ze zoekt hem op in New York. Abbi en Ilana gaan stiekem met hem de stad in en komen daar Alan Cumming tegen.
nl
03:15
Workaholics
De jongens concurreren met hun collega's om op afstand bestuurbare autootjes te mogen verkopen.
nl
03:35
Workaholics
De jongens kijken een dating programma en denken terug aan hun eigen deelname eraan.
nl
03:55
Key & Peele
Een vrijgezellenfeest met een nogal vreemd verloop en een zwarte jongen met een blanke piemel.
nl
04:15
Key & Peele
Sketches over een hond die een journalist bedreigt en Harriet Tubman die aan freerunning doet.
nl
04:35
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora is bang dat haar denkbeeldige vriend Toeknee te ver gaat als hij haar helpt wraak te nemen op Wally's zachtaardige vriendin, Brenda, tijdens een weekendje weg naar het platteland.
nl
04:55
Awkwafina Is Nora From Queens
Tijdens een stroomstoring vertellen Wally, Doug en Nora elkaar gênante verhalen over hun jeugd, seksblunders en slechte ervaringen met drugs. Ook doet Nora een nieuwe ontdekking over haar moeder.
nl
05:15
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora wordt onbedoeld actrice, Wally heeft een openbaring nadat hij vrienden van vroeger tegenkomt en Edmund besluit z'n dromen na te jagen.
nl
05:40
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora en Melanie ontmoeten hun oude vrienden van de middelbare school en proberen hun glorietijd te herbeleven, maar al snel ontdekken ze dat New York is veranderd. Oma zet zich schrap voor een bezoek van haar rijke nicht Rosalind.
nl
06:00
South Park
De jongens zetten zich in voor een goed doel als ze beseffen dat hun favoriete films worden verbeterd en heruitgebracht en hierdoor worden verpest.
nl
06:25
South Park
In een poging om hun kinderen te beschermen tegen ontvoerders, huren de ouders de eigenaar van City Wok in om de 'Chinese muur' van South Park te bouwen.
nl
06:50
South Park
In hun zoektocht naar Kenny bouwen de jongens een ladder naar de hemel in de hoop hem te vinden. De FBI vermoedt echter dat Saddam Hussein zijn wapens heeft verstopt in de hemel.
nl
07:15
South Park
De jongens hebben een missie en moeten 'The Lord of the Rings' terugbrengen naar de Two Towers videotheek.
nl
07:40
Family Guy
Wanneer Peter en Quagmire per ongeluk van ondergoed wisselen, beginnen ze het gedrag van de ander na te bootsen. Stewie en Doug sluiten een deal en beloven elkaars moorden te plegen.
nl
08:05
Family Guy
Stewie bereidt zich voor op het ergste en neemt drastische maatregelen wanneer hij meent een terminale ziekte te hebben opgelopen op de kinderopvang. Intussen raakt Peter in de ban van Bonnie's kookkunsten.
nl
08:30
Friends
Phoebe is vrijwilliger bij het Leger des Heils. Rachel datet met Danny en ontmoet zijn zus. Na een auditie te hebben gehad gaat Joey aan de slag met een toneelstuk.
nl
08:55
Friends
De vrienden hebben allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar vooral Rachel zal moeite hebben om zich aan haar voornemen te houden om niet meer te roddelen als ze achter de relatie tussen Chandler en Monica komt.
nl
09:20
Modern Family
Phil en Jay halen Lily's tweedehands prinsessenkasteel op voor Joe. Ze zijn echter allebei chagrijnig, want Phil is boos omdat hij geen spelcomputer mag kopen van Claire.
nl
09:50
Modern Family
Alex wil haar Valedictorian titel niet delen met een concurrent en geeft zich op voor een wedstrijd. Gloria leert voor haar inburgeringsexamen.
nl
10:20
Will & Grace
Jack dwingt Grace om zich voor te doen als de meid waarmee Elliot naar de schooldans gaat. Grace moet hierdoor terugdenken aan haar eigen schooltijd. Karen maakt misbruik van haar advocaat, Will.
nl
10:50
Will & Grace
Stan wordt gearresteerd wegens belastingontduiking. Grace verhuist naar Karens appartement om haar te troosten. Ze raakt wel snel gewend aan het luxe leventje.
nl
11:20
2 Broke Girls
De nieuwe cupcakezaak van Max en Caroline floreert wanneer het gerucht de ronde doet over een incident met een rockster in hun zaak.
nl
11:45
2 Broke Girls
Caroline probeert geld bij elkaar te sprokkelen voor een erg prijzige broek. Tegelijkertijd komt Max' splinternieuwe smartphone tussen haar en Caroline in te staan.
nl
12:15
Young Sheldon
Sheldon maakt gebruik van statistieken om het footballteam te helpen en wordt plotseling populair. Hij heeft hier echter al snel moeite mee.
nl
12:40
Young Sheldon
Sheldon is geschokt wanneer iemand van NASA zijn wetenschappelijke bevindingen negeert. Hij doet er alles aan om te laten zien dat hij toch gelijk heeft.
nl
13:00
Last Man Standing
Mike kijkt er naar uit om wat tijd door te brengen in zijn garage met zijn nieuwe Impala uit 1967. De vorige eigenaar blijft echter opdagen om hem om advies te vragen.
nl
13:30
Last Man Standing
Mike en Chuck besluiten tijdens Halloween naar American football te kijken in plaats van simpelweg snoep uit te delen. Hun vrouwen halen een grap met ze uit. Kyle verkleedt zich als Ed.
nl
13:55
Mike & Molly
Victoria viert binnenkort haar verjaardag en ze is hierdoor helemaal van slag: ze zal immers dertig jaar oud worden. Haar paniekstemming slaat over op Mike en Molly en zet de boel onder druk.
nl
14:25
Mike & Molly
Een vriend van Peggy wil graag van Mike weten of hij al plannen heeft gemaakt om te trouwen met Molly. Mike schrikt echter van deze vraag en voelt zich hierdoor flink onder druk gezet.
nl
14:55
Friends
De aangeslagen Ross gaat uit met Janice als hij ontdekt dat Emily gaat hertrouwen. Monica ergert zich aan Chandlers aanstellerige gelach om de slechte grapjes van haar baas. Rachel hoort onbedoeld hoe Monica over haar praat.
nl
15:25
Friends
Phoebe ontmoet haar vader op de begrafenis van haar oma. Chandler merkt dat Monica geen fijne massages geeft. Rachel steekt Joey in de kleren voor een auditie, compleet met mannenschoudertas.
nl
15:55
2 Broke Girls
Max is verliefd geworden op een oude zwerfkat die bij het appartement rondhangt. Caroline probeert Max ervan te overtuigen dat ze een beter thuis voor het beestje moeten vinden.
nl
16:20
2 Broke Girls
Max en Caroline weten niet hoe ze hun nieuwe koffiezetapparaat moeten gebruiken. Ze nemen allebei tijdelijk een bijbaan aan als barista om de techniek onder de knie te krijgen.
nl
16:50
Young Sheldon
Meemaw zorgt voor een ruzie wanneer ze weigert haar recept voor klapstuk prijs te geven. De kinderen proberen de ruzie op te lossen.
nl
17:10
Young Sheldon
George Sr. neemt de jongens mee op een uitje om de lancering van de spaceshuttle te bekijken. Mary, Missy en Meemaw hebben ondertussen een meidenweekend in de salon.
nl
17:35
Modern Family
Phil, Luke en Hayley dwingen Alex om mee te doen aan de senior spijbeldag. Claire wordt in verlegenheid gebracht doordat ze een baan krijgt aangeboden.
nl
18:05
Modern Family
De hele familie is bij Jay en Gloria voor Alex' examenfeest, behalve Phil. Hij heeft een manier bedacht om er via Skype bij te zijn, omdat hij in Seattle is opgehouden op zakenreis.
nl
18:35
Will & Grace
Jack organiseert als verrassing een date voor Will met zijn supervisor, die smoorverliefd is. Ondertussen maakt Grace de vergissing om haar vorige seksuele relaties met Nathan te bespreken.
nl
19:05
Will & Grace
Will en Grace zijn het oneens over wie de beste kandidaat voor het burgemeesterschap is. Er zijn twee genomineerden: een homoseksuele man en een Joodse vrouw.
nl
19:30
Mike & Molly
Mike en Molly zijn verloofd en daar zijn ze dolgelukkig mee, maar er ontstaan wat problemen wanneer Molly en Mike zich op verschillende zaken richten tijdens het plannen van hun huwelijk. Mike en zijn vrienden gaan samen vissen.
nl
20:00
Mike & Molly
De moeder van Mike, Peggy, maakt zich op voor het vieren van de verjaardag van haar vriend Dennis. Maar tijdens de festiviteiten doet ze een schokkende ontdekking over Dennis die ze niet zag aankomen.
nl
20:30
Fool's Gold
Het echtpaar Tess en Ben Finnegan verdient geld met het zoeken naar schatten. Ze hebben echter al jaren niets meer gevonden en zijn bijna bankroet. Dit weegt zwaar op hun relatie en de twee besluiten de scheiding aan te vragen.
nl
22:55
Napoleon Dynamite
In het kleine stadje Preston, Idaho, heeft de onhandige tiener Napoleon Dynamite moeite om zich aan te passen. Nadat zijn grootmoeder gewond raakt bij een ongeluk, wordt zijn leven nog erger wanneer zijn vreemd nostalgische oom, Rico, opduikt om een oogje op hem te houden. Met geen veilige haven thuis of op school, raakt Napoleon bevriend met de nieuwe jongen, Pedro, een sombere Spaanse jongen die weinig Engels spreekt.
nl

Telekava - laupäev, 25.05.2024

00:45
Modern Family
Jay is jarig en Phil is heel blij dat hij hem een geavanceerde grill voor buiten kan cadeau geven. Claire en Mitchell stellen een cadeau voor waarvan ze denken da Jay het niet zal accepteren.
nl
01:10
Modern Family
Gloria en Mitch gaan uit met Hayley. Phil en Claire hebben onverwachts een leuke tijd met de buren. Jay stemt toe om als invaller mee te doen in het bowlingteam van Cam.
nl
01:40
Family Guy
Peter en de mannen doen zich voor als veteranen en worden daarbij betrapt. Ze worden gedwongen om zich aan te sluiten bij de kustwacht.
nl
02:00
Family Guy
Brian haalt Stewie over om hem te leren beleggen, nadat hij ontdekt dat Stewie daar gevoel voor heeft. Peter, Quagmire, Cleveland en Joe passen op The Drunken Clam als Jerome er niet is.
nl
02:25
Family Guy
Een herziene versie van de serie als een serie die al 60 jaar op tv wordt uitgezonden. Een terugblik op de culturele evenementen en zaken die door de serie aan de kaak gesteld zijn.
nl
02:45
Broad City
Ilana krijgt een baan als haarmodel. Abbi's nieuwe vlam zegt dat ze niet volwassen genoeg is.
nl
03:05
Broad City
Abbi en Ilana gaan naar Sleep No More. Abbi probeert het juiste moment te kiezen om Ilana belangrijk nieuws te vertellen.
nl
03:30
Workaholics
De jongens proberen af te komen van een motivatiespreker als zij zich ineens begint te bemoeien met een prijsuitreiking op kantoor.
nl
03:50
Workaholics
De mannen worden feestgoden nadat een energiedrankjesproducent ze betaalt om feesten te organiseren.
nl
04:15
Key & Peele
Jordan en Keegan vieren Halloween door te vluchten voor racistische zombies. De sterren uit 'Human Centipede' hebben een enge reünie, en we bezoeken een toverschool met problemen.
nl
04:35
Key & Peele
Een man achtervolgt zijn vriendin naar het eind van de wereld, en LMFAO kan letterlijk niet stoppen met feesten.
nl
04:55
Awkwafina Is Nora From Queens
Edmund omarmt het leven in Los Angeles, oma brengt Brenda iets bij over de Chinese keuken en tradities, en Nora komt ondertussen tot zelfinzicht na autopech in New Mexico.
nl
05:15
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora omarmt haar nieuwe leven in New Mexico, maar een verontrustende brief van het thuisfront doet haar nadenken over de toekomst. Oma voelt zich eenzaam tijdens de coronalockdown.
nl
05:40
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora is bang dat haar denkbeeldige vriend Toeknee te ver gaat als hij haar helpt wraak te nemen op Wally's zachtaardige vriendin, Brenda, tijdens een weekendje weg naar het platteland.
nl
06:00
South Park
De jongens melden Butters aan als gast in een populair middagprogramma over mensen met rare misvormingen.
nl
06:25
South Park
De jongens zien een gat in de markt en denken geld te kunnen verdienen met een afvalprogramma. Ze hopen gesponsord te worden door een bekende restaurantketen.
nl
06:45
South Park
De jongens kijken erg uit naar de trailer voor de nieuwe film van Terrence en Philip, maar moeten door een aflevering van een ander programma heen worstelen.
nl
07:10
South Park
De jongens ontdekken waar kalfsvlees vandaan komt en besluiten om de kalveren te redden. Tijdens de belegering ontwikkelt Stan enkele symptomen van een ziekte die wordt veroorzaakt door zijn nieuwe veganistisch dieet.
nl
07:35
South Park
De groep denkt erover om Kenny te vervangen door Butters, maar er ontstaat chaos wanneer ze Butters afwijzen en zijn alter-ego zich aandient.
nl
08:00
South Park
Een schandaal in de katholieke kerkgemeenschap heeft grote invloed op bezoekersaantallen. Ouders in de omgeving zien hun kinderen ook liever niet meegaan met een rondvaart.
nl
08:25
South Park
De jongens zetten zich in voor een goed doel als ze beseffen dat hun favoriete films worden verbeterd en heruitgebracht en hierdoor worden verpest.
nl
08:45
South Park
In een poging om hun kinderen te beschermen tegen ontvoerders, huren de ouders de eigenaar van City Wok in om de 'Chinese muur' van South Park te bouwen.
nl
09:10
South Park
In hun zoektocht naar Kenny bouwen de jongens een ladder naar de hemel in de hoop hem te vinden. De FBI vermoedt echter dat Saddam Hussein zijn wapens heeft verstopt in de hemel.
nl
09:35
South Park
De jongens hebben een missie en moeten 'The Lord of the Rings' terugbrengen naar de Two Towers videotheek.
nl
10:00
South Park
De jongens hebben een missie en moeten 'The Lord of the Rings' terugbrengen naar de Two Towers videotheek.
nl
10:25
Family Guy
Brian heeft een microchip waaruit blijkt dat hij een gezin had vóór de Griffins. Hij komt erachter dat zijn oorspronkelijke familie rijk is en dat hij het moeilijk vindt om te genieten van zijn leven bij de Griffins zoals voorheen.
nl
10:50
Family Guy
Op de school van Stewie worden Lois en Peter aangezien voor een paar jonge ouders en uitgenodigd om in een duizendjarig appartementencomplex te wonen. Om in te trekken, moeten ze Meg en Chris alleen thuis laten.
nl
11:15
Family Guy
Meg heeft te maken met een schandaal rond de toelating aan haar vervolgopleiding. Brian begint aan een fitnessavontuur.
nl
11:40
Family Guy
De familie Griffins neemt een kat in huis, maar Brian weet zeker dat het beestje kwaad in de zin heeft en probeert de rest van de familie ervan te overtuigen.
nl
12:05
Family Guy
De jongens vertellen elkaar over de atletische prestaties uit hun jeugd. Cleveland speelde als tiener honkbal in Cuba, Quagmire was een bad boy tennissuperster uit New York en Peter was een underdog-bokser uit Philadelphia.
nl
12:35
Family Guy
Een oogoperatie gaat mis en Lois wordt blind. Ze besluit haar nieuwe handicap uit te buiten voor geldelijk gewin. Peter, Chris en Stewie moeten deelnemen aan alle activiteiten met Doug omdat zijn vader hem verwaarloost.
nl
12:55
Family Guy
Quagmire ontmoet een echte hondenliefhebber. Hij doet alsof Brian zijn hond is in de hoop indruk op haar te maken. Ondertussen helpt Chris Stewie met het opsporen van de dief die zijn halloweensnoep heeft gestolen.
nl
13:20
Family Guy
Peter is nostalgisch en ensceneert filmscènes uit zijn favoriete decennium: de jaren tachtig. Intussen strijden Stewie en Doug om wie het eerst een frisbee kan bereiken die vastzit aan de bovenkant van het klimrek.
nl
13:50
Family Guy
Wanneer Peter en Quagmire per ongeluk van ondergoed wisselen, beginnen ze het gedrag van de ander na te bootsen. Stewie en Doug sluiten een deal en beloven elkaars moorden te plegen.
nl
14:20
Family Guy
Stewie bereidt zich voor op het ergste en neemt drastische maatregelen wanneer hij meent een terminale ziekte te hebben opgelopen op de kinderopvang. Intussen raakt Peter in de ban van Bonnie's kookkunsten.
nl
14:45
Bob's Burgers
Wanneer Louise wordt beschuldigd van diefstal op school, gebruikt Linda haar positie als vrijwilligster bij de school om te proberen de zaak intern op te lossen.
nl
15:15
Bob's Burgers
Als er hele coole tieners het restaurant binnenkomen, wil Tina net zo worden als zij. Ondertussen maken Gene en Louise ruzie over stinkende sokken.
nl
15:45
Bob's Burgers
Louise neemt Tina mee op een missie om het perfecte voorwerp te vinden voor haar laatste presentatie. Teddy gaat te ver om indruk te maken op zijn date in het restaurant.
nl
16:05
Bob's Burgers
Mr Fischoeder daagt Bob uit om een goede 1 aprilgrap uit te halen, of hij verliest zijn contract.
nl
16:35
Bob's Burgers
Tina sleept Bob mee in haar wanhopige poging om haar onderscheiding als vogelspotter voor de ThunderGirls te verdienen. Ondertussen proberen Louise en Gene hun nieuwe restaurantspel geheim te houden voor Linda.
nl
17:00
Bob's Burgers
Wanneer een klant als fooi een cadeaubon van 100 dollar geeft, gaan Bob, Linda en de kinderen shoppen voor 20 dollar per persoon. Gene heeft een ongemakkelijke ontmoeting met een vroegere vriend.
nl
17:30
Bob's Burgers
De kinderen worden onderdeel van een worstelshow met als thema schaaldieren. Linda probeert een gewoonte op te bouwen gedurende 21 dagen.
nl
18:00
Bob's Burgers
Bob vertelt Linda en de kinderen het verhaal achter een oude, kapotte radio die ooit van zijn oma Alice was en de rol die de radio speelde in haar ontdekking dat er een Duitse spion in haar gebouw woonde.
nl
18:30
Bob's Burgers
Linda ontvoert bijna per ongeluk een kinderboekenschrijfster. De kinderen helpen Mr Frond om zijn kat uit een boom tegenover de school te halen.
nl
19:00
Bob's Burgers
Louise neemt een klassikale opdracht, en een paar ongepaste opmerkingen van Wayne, heel erg serieus. Bob huurt een leerling-masseur in om Linda een massage te geven voor Moederdag.
nl
19:30
Bob's Burgers
Gene probeert erachter te komen hoe hij het perfecte liedje, wat hij schreef in zijn droom, kan terugvinden. Louise en Tina proberen de krekel te vangen die met zijn getjirp Linda de hele nacht wakker houdt.
nl
19:55
Family Guy
Peter en Lois zijn op vakantie in Florida en ontdekken dat ze een appartement hebben geboekt in een bejaardentehuis. Thuis wordt Stewie door Brian geholpen met zijn eerste douche.
nl
20:25
Jeff Dunham's Completely Unrehearsed Last Minute Pandemic Holiday Special
Amerika's favoriete buikspreker Jeff Dunham gaat langs bij een aantal van zijn beste vrienden, waaronder Walter, Bubba J en Peanut om te zien hoe het met ze gaat tijdens de COVID-19 pandemie.
nl
21:25
Fool's Gold
Het echtpaar Tess en Ben Finnegan verdient geld met het zoeken naar schatten. Ze hebben echter al jaren niets meer gevonden en zijn bijna bankroet. Dit weegt zwaar op hun relatie en de twee besluiten de scheiding aan te vragen.
nl