Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

Guía de TV - miércoles, 15/05/24

00:10
Victorious
Een zombiemasker zit, op de vooravond van een première van een schoolmusical, per ongeluk vast aan Tori's gezicht.
nl
00:35
Victorious
Jade is jaloers en maakt het uit met Beck, maar krijgt spijt en vraagt Tori om hulp om hem terug te veroveren. Ondertussen stelt Trina een one-woman show samen en vertelt Robbie om goede kritiek te geven voor de schoolblogs, want anders!
nl
00:55
De Thundermans
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
nl
01:20
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
01:40
Danger Force
Danger Force en Captain Man gaan undercover als slechteriken in The Beatin' Dungeon om een crimineel te vangen. Als hun dekmantel ontmaskerd wordt, moeten ze het opnemen tegen alle zware schurken van Swellview tegelijk.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick en GrandPat proberen elkaar op de trap te passeren, wat leidt tot een belachelijk conflict. Hun absurde rivaliteit werkt aanstekelijk voor andere leden van de familie Star.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Wanneer de afstandsbediening tussen de bankkussens valt, moet Patrick de bank induiken om hem te gaan zoeken. Patrick organiseert een geldinzameling voor slakken die niet kunnen dansen.
nl
02:45
Huize Herrie
Luna wil doorbreken als rockster, maar komt erachter dat Chunk zelf die droom heeft opgegeven. Er wordt flink gevochten om de restjes van paps kookkunst.
nl
03:05
Huize Herrie
Lori vindt zichzelf goed in het maken van selfies. Carol Pingrey krijgt echter altijd meer likes dan zij. Lola krijgt thuis onderwijs en dat willen de anderen ook wel.
nl
03:25
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien, maar die is veranderd. De familie gebruikt dubbelgangers om te ontkomen aan Luan's 1 april grappen.
nl
03:50
SpongeBob
Meneer Krabs organiseert een bedrijfspicknick, maar Plankton probeert hier een stokje voor te steken. Meneer Krabs vertelt over zijn verleden.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob neemt een straatslak mee naar huis en al gauw is het hek van de dam, want Gerrit vindt dat helemaal niet leuk. Patrick neemt het op tegen de kampioen krabburgers eten.
nl
04:30
SpongeBob
Octo heeft een lastig zeekonijn in de tuin. SpongeBob vindt 'm echter wel schattig.
nl
04:45
SpongeBob
Meneer Krabs zorgt voor te veel vuil, dus laat hij SpongeBob en Octo Bikinibroek schoonmaken.
nl
04:55
SpongeBob
Octo wil dat SpongeBob en Patrick hem met rust laten, en vraagt hen om dingen voor hem te vinden. Het worden steeds lastigere opdrachten.
nl
05:05
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan helemaal op in hun rollen als Meerminman en Mosseljongen. Dan komen hun helden ook echt aan in Bikinibroek.
nl
05:15
SpongeBob
Octo doet er alles aan om SpongeBob ertoe te zetten dat hij gaat verhuizen, wanneer SpongeBob denkt dat hij allergisch is voor zijn ananas.
nl
05:25
SpongeBob
Octo wil een andere neus en SpongeBob blijkt de chirurg te zijn.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob roept de kwallengemeenschap bijeen, en besluit daarvoor te doen alsof hij één van hen is.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob, Patrick en Sandy besluiten hun hut in een piratenschip te veranderen.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Schaduw is jaloers en verandert het Wrak in zijn eigen persoonlijke pretpark.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Stripes geeft een groot dierenfeest. Alles staat al klaar. Maar dan steekt er ineens een harde wind op en deze blaast alles weer weg. Gelukkig is er de vrachtwagen Blaze om alles weer terug te brengen.
nl
06:35
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
07:00
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
07:25
Huize Herrie
Rusty wil de pret van Guus zijn zaak naar Kleding voor Kerels halen, als hij op de winkel past.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Er staat steeds meer op het spel voor Ash, Goh en Chloe bij het nastreven van hun doelen. Terwijl het Kroningswereldkampioenschap in volle gang is, ligt er intensieve training in het verschiet voor Ash, Pikachu en hun Pokémonvrienden.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Hertz gaat de regie doen van de filmpjes van Ruby en Zokie, maar komt erachter dat hij toch liever voor Tweenkle werkt. Zokie raakt verslaafd aan een Limaboon game, en het is aan Ruby om hem uit de game te redden.
nl
08:25
Henry Danger
Schwoz veroorzaakt een ziekte die Charlotte, Henry, zijn familie en zelfs Ray beïnvloedt. Hij blijft in het huis van Henry om een geneesmiddel te vinden.
nl
08:50
Henry Danger
Henry helpt Jasper uit de brand met een potje trefbal als Oliver geblesseerd raakt. Ray is boos op Henry omdat hij vindt dat hij geen goed gebruik maakt van zijn superkrachten. Ray besluit ook mee te doen aan het toernooi.
nl
09:15
Danger Force
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.
nl
09:40
Danger Force
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.
nl
10:00
De Thundermans
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.
nl
10:23
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
10:50
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
11:15
Henry Danger
Henry en Charlotte willen Jasper graag op de hoogte stellen van hun geheim, maar Ray vindt dat geen goed idee. Hij besluit Jasper te testen met een nep-geheim. Als hij de test doorstaat mag hij de identiteit van Henry en Ray weten.
nl
11:40
Henry Danger
Omdat zowel de jongens als Henry en Charlotte niet geloven dat Jasper een vriendinnetje heeft, besluit Jasper haar uit te nodigen. Ze is echter zo jaloers dat ze een gevaar vormt voor Charlotte.
nl
12:05
Henry Danger
Charlotte wordt gevangen genomen door Dr. Minyak en Cohort. Ze willen haar brein verwarren met muzikale brein-verwarring om haar tegen Kid en Captain op te zetten.
nl
12:30
Danger Force
Wanneer een wraakplan zich ontvouwt, zijn Mika en Chapa vastbesloten om aan Ray en de rest van Danger Force te bewijzen dat de nieuwe jongen op school, Buddy Fudgers, eigenlijk Captain Man's aartsvijand Lil' Dynomite is.
nl
12:50
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
13:15
De Thundermans
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld wanneer hij een opdracht krijgt aangeboden, aan de andere kant van de zee.
nl
13:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
13:40
De Thundermans
Phoebe voelt zich gedwongen haar vader te kiezen als haar held in de Superhero Mentor Program, hoewel ze eigenlijk iemand anders zou willen kiezen.
nl
14:05
De Thundermans
Hank besluit de nachtelijke familiespelletjes wat spannender te maken. Elk familielid wil nu maar al te graag de grote prijs winnen.
nl
14:30
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
14:55
Henry Danger
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
nl
15:20
De Casagrandes
Ronnie Anne en Bobby gaan voor het eerst een weekend naar hun vader en zijn opgetogen. Margarita is naar New Orleans geweest en heeft een spooktour meegemaakt, wat ze geweldig vond.
nl
15:45
De Casagrandes
Carlos, Frida, Rosa en Hector gaan naar een opening, maar Mnr. Nakamura belt op het laatste moment af als oppas.
nl
16:00
SpongeBob
De moeders van SpongeBob, meneer Krabs en Octo bezoeken de Krokante Krab en nemen het hele restaurant over. Patrick wil graag een huisdier en vindt de steen van zijn dromen.
nl
16:25
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Om te voorkomen dat de Studebakers hun huis uit worden gezet, moet het hondje van hun huisbaas met hulp van Zokie een hondenshow zien te winnen. Earl gaat leiding geven aan de Scouts, maar het blijkt al snel dat hij weer eens iets van plan is.
nl
17:00
Huize Herrie
Lincoln en Clyde zijn bang dat ze te oud worden om naar de Ace Savvy conventie te gaan. Lincoln ontdekt dat als je een vriend op bezoek hebt, je voorrang krijgt op allerlei keuzes die in huisgemaakt worden en daar maakt hij misbruik van.
nl
17:20
Huize Herrie
Lincoln, Clyde, Rusty en Zach gaan naar Liam voor een slaapfeestje, maar Jordan geeft een tuinfeest waar ze heel graag heen willen. Leni is veel te lief. Wanneer er uitverkoop is, laat ze alle koopjes voor haar neus weg graaien.
nl
17:45
Huize Herrie
Pap wil mee doen in een tv-kookprogramma, tot hij ontdekt tegen wie hij het moet opnemen.
nl
18:00
Huize Herrie
Wanneer de kinderen een avondje het restaurant runnen, komt kok Guy Grazer langs voor zijn kritische programma 'Keuken Overval'. De kinderen zoeken in de hele stad naar vermiste meubels die ze tijdens het schoonmaken buiten hebben achtergelaten.
nl
18:25
Huize Herrie
Lincoln en Clyde gaan naar een kamp voor ruimtekadetten en zijn erg opgewonden. Ze denken dat het daar echt geweldig zal zijn. Maar uiteindelijk komen ze erachter dat het lang niet zo leuk is als ze dachten.
nl
18:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
19:25
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
19:50
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
20:15
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
20:35
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger onderschatten een schurk en komen in grote problemen wanneer ze hun spierkracht verliezen. Dankzij Schwoz kunnen Jasper en Charlotte de helden op afstand besturen.
nl
21:00
Henry Danger
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.
nl
21:25
Danger Force
Danger Force verijdelt een overval op Club Soda en ze vieren de overwinning in stijl. Ray daagt de kinderen uit om die geweldige nacht te herhalen, maar deze keer zonder hun superheldenuniformen en krachten.
nl
21:45
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe en Max Thunderman lijken een doorsnee tienertweeling, maar maken deel uit van een gezin van superhelden. Phoebe wendt haar krachten aan voor het goede, maar Max gaat voor de duistere kant.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
23:25
Henry Danger
Wanneer hun aartsvijand, Ryker, aankomt in Swellview, moeten Kid Danger en Captain Man hem verslaan. Ze nemen hem mee naar Burger Castle, maar worden daar gemanipuleerd en moeten Ryker helpen.
nl
23:50
Henry Danger
Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.
nl

Guía de TV - jueves, 16/05/24

00:10
Victorious
Trina is bijna jarig en Tori heeft nog geen cadeau voor haar. André helpt haar met een goed idee. Hij vindt dat ze een lied voor Tori moeten schrijven. Tori en André treden met dit lied op Trina's verjaardagsfeest maar die is niet zo enthousiast.
nl
00:35
Victorious
Robbie filmt de privélevens van zijn vrienden voor The Slap en wordt hier enorm populair mee. In de tussentijd shopt Cat uit de vluchtcatalogus.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe wil dat de ruziënde Max en Link vrienden worden, maar haar plannetje werkt te goed en al gauw brengt Link meer tijd met Max door dan zij.
nl
01:20
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
01:40
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Opat zorgt ervoor dat zijn dierbare herinneringen niet verkocht worden tijdens een tuinverkoop.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Octina huurt een stagiair in. De Patrick Show wordt onderbroken door een gruwelijke stank.
nl
02:45
Huize Herrie
Lynn kan kampioen worden met basketbal, als ze in het goede team zit. Mam en pap willen niet meer in de rij staan voor de badkamer en besluiten daarom stiekem een badkamer in de kast van hun slaapkamer te maken.
nl
03:05
Huize Herrie
Lucy raakt geïrriteerd wanneer Lori en Leni mee komen kijken naar haar favoriete show vanwege een schattig nieuw personage. Wanneer mam weer een parkeerboete krijgt, kiest ze voor taakstraf.
nl
03:25
Huize Herrie
Om de gymles leuker te maken gaan Lincoln en Clyde de coach en juf Johnson proberen te koppelen. Lucy is onzeker over haar gedicht. Luan wil haar vertrouwen geven door haar te vertellen over haar praktijkervaring als comédienne.
nl
03:50
SpongeBob
Patrick wil zelf een bordspel uitvinden. SpongeBob en Octo spoelen van alles door de WC.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob koopt een lange broek en gaat voor chique. Leendert opent zijn eigen sportschool en iedereen is uitgenodigd voor een dag gratis sporten.
nl
04:30
SpongeBob
Als de klarinet van Octo wordt gestolen, vertrouwt hij niet op anderen, maar gaat als een ware Sherlock Holmes zelf op onderzoek uit.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob eet een bedorven krabburger en ziet als enige een reuzenhamster.
nl
04:55
SpongeBob
Wanneer SpongeBob hem een verhaal vertelt, besluit Patrick dat hij een paard wil worden. Zijn avontuur blijkt echter niet zo spannend te zijn als gedacht.
nl
05:05
SpongeBob
Octo heeft een auditie bij het Philharmonisch orkest, maar hij is niet wakker te krijgen. SpongeBob en Patrick proberen hem te wekken.
nl
05:15
SpongeBob
Meneer Krabs en zijn personeel verzorgen de catering in een chique landhuis. Ze zijn echter bang dat hun eten niet chique genoeg is voor hun nieuwe clientèle.
nl
05:25
SpongeBob
De klanten van meneer Krabs gaan weg wanneer SpongeBob thuis begint te koken. De klanten staan al snel bij SpongeBob voor de deur.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Het wordt Meneer Krabs teveel. Hij neemt de Vliegende Hollander aan als beheerder van de kampwinkel.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob en Sandy vervelen zich, dus organiseren ze een bots-en-beukrace op de bodem van het meer.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Als Baby Shark en z'n vriendjes riddertje gaan spelen mag Vola de prinses zijn. Maar eigenlijk wil ze dat helemaal niet.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ ontmoeten een heel bijzonder wezen, hij heet Gormy en hij komt uit de ruimte. Als Gormy weer terug wil vliegen naar huis, verliest hij de accu's van zijn jetpack. Blaze en AJ helpen hem de accu's terug te vinden.
nl
06:35
PAW Patrol
Rubble en Wild redden dieren van een grote rollende bal met wol. Skye en Rory redden samen een schilder van een brug. Marshall en Leo werken samen om een reuzenrad tegen te houden. Shade en Everest redden een geitje uit de bergen.
nl
07:00
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
07:25
Huize Herrie
Luna probeert van haar vervelende hik af te komen voor een belangrijke rockwedstrijd.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Er ligt intensieve training in het verschiet voor Ash, Pikachu en hun Pokémonvrienden. Goh start met een serie uitdagende proefmissies om lid te worden van Project Mew. Chloe en Eevee ontdekken meer over de verschillende evolutiepaden van Eevee.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Zokie leert van Dee hoe je gastvrij moet zijn. Maar zijn eerste poging om gastvrij te zijn trekt ook wat minder genodigde gasten aan. Tweenkle moet haar imago zien op te krikken, nadat ze tijdens een livestream boos wordt op een vogel.
nl
08:22
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
08:25
Henry Danger
Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Ze heeft echter een bijbaantje bij boorvinger en de liefde is daarom snel voorbij.
nl
08:50
Henry Danger
Ray verliest een weddenschap van Henry waardoor hij hem moet leren een helikopter te besturen. Zelfs in de lucht hebben ze echter constant ruzie. Jasper en Piper worstelen met een suikerspinmachine.
nl
09:15
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
09:40
Danger Force
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.
nl
10:00
De Thundermans
Max krijgt het gevoel dat hij niet als een waardige superheld wordt gezien en maakt een machine waarmee hij toekomstige misdrijven kan voorspellen.
nl
10:25
De Thundermans
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
nl
10:48
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:50
De Thundermans
Wanneer Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft, besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organiseren en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.
nl
11:15
Henry Danger
Henry is coach van het basketbalteam van Piper, maar hij wordt uitgedaagd door de onorthodoxe regels van de League Board. Ray en Schwoz houden een baardgroeiwedstrijd.
nl
11:40
Henry Danger
Captain Man heeft een bruiloft van zijn neefje maar kan de Mancave maar moeilijk los laten. Piper neemt het op tegen Jana Tetrazini in de strijd om de meeste volgers.
nl
12:05
Henry Danger
Henry heeft een etentje voor twee bij steak house Montego's gewonnen en neemt Ray mee. Bianca besluit echter roet in het eten te gooien.
nl
12:30
Danger Force
Miles besluit Mika te helpen met een zangwedstrijd door zijn ziel te verkopen aan een demoon.
nl
12:52
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
12:53
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
13:15
De Thundermans
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
nl
13:40
De Thundermans
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
nl
14:05
De Thundermans
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Wanneer het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.
nl
14:30
Henry Danger
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.
nl
14:55
Henry Danger
Doordat Jasper een schakelaar overhaald, zijn hij, Piper, Charlotte, Henry en Ray ingesloten. Het drietal beneden in de Man Cave, en Jasper en Piper boven in de winkel.
nl
15:20
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
15:45
De Casagrandes
Het is hartje winter en ijskoud buiten. Zo koud dat het skate-team gewoon bevriest.
nl
16:00
SpongeBob
Plankton en Karen nemen danslessen en worden al snel de beste van de klas. Met een toverkookboek in de hand maakt SpongeBob er een potje van in de keuken van de Krokante Krab.
nl
16:25
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de formule in handen te krijgen.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Earl knoeit met de post en daardoor krijgt Ruby een pakketje binnen dat eigenlijk voor Tweenkle was. Er komt familie van Dee langs bij de Studebaker's, waaronder de pro skateboarder Kiki, waar Ruby vroeger mee speelde en nu indruk op wil maken.
nl
17:00
Huize Herrie
Lola wint de Kleine Miss Royal Woods verkiezing en mag daardoor meedoen met de regionale verkiezing van Michigan. Pap wil met zijn vriend Kotaro naar het Koebella muziekfestival, maar hij moet onverwachts op Lily passen.
nl
17:20
Huize Herrie
De familie ontdekt termieten in huis. Voor de bestrijding moeten ze tijdelijk uit logeren, maar ze zijn met teveel om bij een iemand te logeren. Juf Johnson zet de klas aan het timmeren, maar Lincoln raakt daarvan in paniek.
nl
17:45
Huize Herrie
Lincoln en Lisa zijn mama's briefjessysteem beu en maken een app om de planning bij te houden.
nl
18:00
Huize Herrie
Luan denkt dat meneer Kokosnoot uit is op wraak als ze hem vervangt door Lola. Leni en Lori gaan een weekend shoppen, maar er is niemand die Leni naar Lori kan brengen. Als ze haar rijangst kan overwinnen zou ze zelf haar rijbewijs kunnen halen.
nl
18:25
Huize Herrie
De Jeugd Uitvaart Club neemt afscheid van zijn voorzitter. Bertrand draagt Haiku voor als opvolger.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Captain Man mag model staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, en de leden willen van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.
nl
19:45
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
19:50
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
20:15
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl
20:35
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
21:00
Henry Danger
Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con. Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.
nl
21:25
Danger Force
Volt en Shoutout doen er alles aan om van een geobsedeerde superfan af te komen.
nl
21:45
De Thundermans
Nadat Max op schoolfotodag een grap uithaalt met Phoebe, ontvouwt zich tussen de twee een grappenstrijd die volledig uit de hand loopt. Intussen proberen Hank en Barb Nora en Billy zover te krijgen dat die hun klusjes in huis doen.
nl
22:15
De Thundermans
Max wil een etentje verstieren omdat de jongen die Phoebe leuk vindt, ook komt, maar als er een onverwachte gast opduikt, moeten hij en zijn zus hun krachten bundelen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl