TV4 Film

TV4 Film

TV guide - Sunday, 12/05/24

00:55
 Wallander
En fiskare får upp en omkommen dykare i sin fisketrål i Stockholm skärgård. Samtidigt försvinner Lindas svärfar, marinofficeren Håkan von Eken, och Linda och hennes man övertalar Kurt att hjälpa till med fallet.
sv
03:05
 Wallander
Kurt är tillbaka efter sin avstängning och kastas genast in ett fall med en försvunnen flicka. Det enda man har hittat är en godisbit och hennes cykel och Kurt blir besatt av att hitta henne innan det är försent.
sv
05:05
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
05:45
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:20
 My one & only
Stephanie övertalas att vara med i ett dejtingprogram. Hon får resa till en ranch i Wyoming där hon träffar charmige deltagaren Oliver, men också stilige ranchägaren Alex som anlitats som guide.
sv
08:10
 Candid About Love
Romantiskt drama om fotografen Lara som är assistent på ett galleri och blir lovad att få visa sina bilder på en kommande utställning.
sv
10:05
 P.S.
Drama om Louise som är nyskild och jobbar på ett prestigefyllt college där hon en dag får en ansökan från en ung student. Han liknar i allt hennes första kärlek som dog i en olycka många år tidigare, han har till och med samma namn.
sv
12:30
 Breaking Back!
Komedi om 35-årige Pat som är framgångsrik och lever det glada livet i Chicago. Men nu blir han lurad tillbaka till hemstaden av sina gamla skolkompisar som behöver hjälp för att avsluta Turkey Bowl - en episk fotbollsmatch mot deras…
sv
15:05
 The English Teacher
Laura Sinclair är en ogift, 40-årig engelsklärare som lever med sina två katter och sina böcker. Men när en före detta toppelev återvänder hem med brustna författardrömmar tar livet en helt ny vändning...
sv
17:00
 My Best Friend's Baby
Lizzie och Peter har länge försökt få barn men inte lyckats. När hennes bästa vän Andie råkar bli gravid efter ett one night stand erbjuder hon dem att adoptera barnet. Men kan deras vänskap överleva graviditeten?
sv
19:00
 Love, Wedding, Marriage
Mandy Moore är en äktenskapsrådgivare vars liv som nybliven fru till Kellan Lutz vänds upp och ned när hon upptäcker att hennes föräldrars lyckliga äktenskap oväntat är på väg mot skilsmässa.
sv
21:00
 Journal 64
Tre mumifierade lik hittas i en lägenhet. Mørck och Assad sätts på fallet och de hittar spår till Sprogøs ökända kvinnohem där tvångssterilisering på otuktiga flickor en gång var vardag.
sv
23:25
 Wallander
När Amanda anmäler sin mor Julia som försvunnen blir Kurt känslomässigt engagerad i fallet. Det dröjer inte länge förrän Julias kropp hittas svårt bränd vid familjens villa.
sv

TV guide - Monday, 13/05/24

01:30
 Wallander
En ung kvinna hittas vid ett grävjobb i Ystad. Det visar sig vara kvarlevorna efter en prostituerad kvinna från Moldavien. Spåren leder dem till en rysk människohandlare som utnyttjat unga kvinnor.
sv
03:25
 The Baker's Son
Romantiskt drama från Hallmark som utspelar sig på en ö i nordvästra USA där vi möter Matt, som jobbar i sin pappas bageri, och hans barndomsvän Annie som driver familjens diner.
sv
05:55
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:05
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:25
 The Story of Us
Romantisk komedi om Jamie som äger en bokhandel med kafé i en liten småstad där många butiker kämpar för att klara sig.
sv
08:20
Fame
Följ de utomordentligt talangfulla eleverna som går på New Yorks High School for the Performing Arts. Under sina fyra år bland den stenhårda konkurrensen på den livliga skolan får de förutom sin träning mer vanliga erfarenheter som…
sv
10:50
 The Blessing Bracelet
Dawn är nyskild ensamstående mamma till 13-årige Justin. Det är tuffa tider och hon skulle behöva ett extrajobb för att klara ekonomin.
sv
12:35
 Kärlek i Detroit
I den här romantiska komedin får vi träffa en silverfärgad gatuartist och en försynt djurparksarbetare som faller för honom. 2012 Allt går emot Janice.
sv
14:35
 Möte i Toscana
En medelålders brittisk författare som är i Toscana för att lansera sin senaste bok träffar en fransyska som tar med honom till byn Lucignano. Medan de är där blottlägger en slumpmässig fråga något djupare.
sv
16:55
 Crazy Kind of Love
Augusta är deprimerad efter att ha blivit dumpad av sin otrogne make och försöker samla ihop tillvaron tillsammans med sina söner Henry och Matthew.
sv
18:55
 The Catcher Was a Spy
Verklighetsbaserad berättelse om Moe Berg (Paul Rudd), amerikansk baseballspelare för Boston Red Sox, som på 1930-talet blir rekryterad som spion och får ett topphemligt uppdrag.
sv
21:00
 Wallander
När en mordbrännare frigivs blir han inte välkommen i det lilla skånska samhället och kioskägaren vill inte sälja cigaretter till honom.
sv