AMC

AMC

Home to The Walking Dead, Better Call Saul, FearTWD, Kevin Can F Himself and more.

Serbia

TV guide - Thursday, 30/05/24

01:15
Umiremo mladi
Lukas je četrnaestogodišnjak uvučen u mračni život bandi Vašingtona, odlučan u nameri da spreči četiri godine mlađeg brata da krene istim stopama.Lukas je četrnaestogodišnjak uvučen u mračni život bandi Vašingtona, odlučan u nameri da spreči četiri godine mlađeg brata da krene istim stopama. Kada se u susedstvo doseli veteran rata u Avganistanu i za Lukasa će se javiti prilika da popravi svoj život.
sr
AMC
02:40
Sveci protiv mafije
Dvojica braće iz Irske uzeli su na sebe misiju da pobiju sve kriminalce u Bostonu. Uskoro ih svi mediji hvale, nazivajući ih svecima, koji u ime Boga čiste grad.Dvojica braće iz Irske uzeli su na sebe misiju da pobiju sve kriminalce u Bostonu. Uskoro ih svi mediji hvale, nazivajući ih svecima, koji u ime Boga čiste grad.
sr
AMC
04:30
Potraga
Kristofer je mladić koji ima dvadesetak godina i koji je uvučen u kriminalne radnje. Bežeći od policije, nađe se na brodu punom pirata i gangstera.Rediteljski debi Žan-Klod Van Dama, koji igra i glavnu ulogu u ovom filmu prepunom akcije. Godina je 1925. i održava se takmičenje u borilačkim veštinama. Mladi Njujorčanin Kris dobiće priliku da ispravi greške iz prošlosti i osvoji prestižnu titulu pobednika ovog turnira, koja mu donosi i vrednu statuu napravljenu od zlata.
sr
AMC
06:00
Zoom In
"Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije."Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije. U ovoj seriji gledaoci imaju priliku da iz prve ruke otkriju kako zaista izgleda snimanje najvećih holivudskih hitova.
sr
AMC
06:05
Zoom In
"Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije."Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije. U ovoj seriji gledaoci imaju priliku da iz prve ruke otkriju kako zaista izgleda snimanje najvećih holivudskih hitova.
sr
AMC
06:15
Oluja 2
Mika je presrećna što je ponovo došlo vreme raspusta i što će ponovo da vidi Vindstorma, međutim na njegovom stomaku, ubrzo otkriva povrede za koje nema objašnjenja.Mika je presrećna što je ponovo došlo vreme raspusta i što će ponovo da vidi Vindstorma, međutim na njegovom stomaku, ubrzo otkriva povrede za koje nema objašnjenja. Saznavši da je imanje pred bankrotom, Mika odlučuje da učestvuje na turniru koji ima bogat nagradni fond.
sr
AMC
07:55
Legenda o Naga biserima
Kraljevski potomak drevnog plemena sa krilima kreće u potragu za magičnim biserima.Kraljevski potomak drevnog plemena sa krilima kreće u potragu za magičnim biserima. Kada padnu u ruke čoveka, on se pridružuje grupi neobičnih heroja u trci sa vremenom da spreči uništenje svog naroda.
sr
AMC
09:35
Glavni sastojak
Džoel Rejnold je vlasnik male fabrike pića iz Kalifornije, čovek koji naizgled ima sve što bi mogao poželeti.Džoel Rejnold je vlasnik male fabrike pića iz Kalifornije, čovek koji naizgled ima sve što bi mogao poželeti. Oženjen je privlačnom Suzi, živi u raskošnoj kući s bazenom, ima dosta novca i omiljen je među svojim radnicima. Ali uprkos tome Džoel je prilično nezadovoljan, oseća da se otuđio od Suzi, a o svojim brigama poverava se barmenu Dinu, kojeg smatra za prijatelja.
sr
AMC
11:00
Moli Mun i neverovatna.
Siroče koje se bavi hipnozom suočava se sa pljačkašem banke koji želi njenu knjigu o tome.Siroče koje se bavi hipnozom suočava se sa pljačkašem banke koji želi njenu knjigu o tome.
sr
AMC
12:30
Bermudski trougao
Brodovlasnik angažuje ekipu stručnjaka ne bi li zajedničkim snagama uspeli da odgonetnu misteriju fenomena tog trougla poznatog po tajanstvenim nestancima.Brodovlasnik angažuje ekipu stručnjaka ne bi li zajedničkim snagama uspeli da odgonetnu misteriju fenomena tog trougla poznatog po tajanstvenim nestancima.
sr
AMC
13:50
Ona je muško
Prerušena u svog brata Sebastijana, koji je otputovao u London, Viola odlazi u elitnu internat školu. Pridružuje se muškom fudbalskom timu, kako bi dokazala da je dovoljno dobra i za muški tim.Violin brat Sebastijan je otputovao u London. Prerušena u njega, Viola odlazi u njegovu elitnu školu, i zaljubljuje se u njegovog saigrača Djuka, ali on misli da je ona muškarac. Ubrzo, shvata da je to samo deo veoma komplikovane ljubavne slagalice u koju su uklučeni i Djukova devojka Olivija, kao i Sebastijanova devojka Monik. Ispostavlja se da je uloga koju je preuzela teža nego što je on zamišljala, te da neće biti baš lako pronaći izlaz iz lavirinta u koji se upetljala.
sr
AMC
15:30
Profesori 2
Najgori učitelji Francuske sleteli su u Englesku na ultra-tajnu misiju. Sa Bulardom, kraljem dunceva, skaču padobranima u najbolju školu u zemlji, a svoje čuvene metode primeniće na budućnost nacije.Najgori učitelji Francuske sleteli su u Englesku na ultra-tajnu misiju. Sa Bulardom, kraljem dunceva, skaču padobranima u najbolju školu u zemlji, a svoje čuvene metode primeniće na budućnost nacije.
sr
AMC
16:55
Spajdermen: Novi svet
Majls Morales živi običnim tinejdžerskim životom u Njujorku. Poput ostalih vršnjaka pokušava da se nosi sa školskim obavezama i prijateljstvima.Majl Morales je sasvim običan tinejdžer koji živi u Njujorku. Kao i njegove vršnjake, muče ga školske obaveza, prijateljstva, svakodnevni problemi. Ali, kada ga ugrize radioaktivni pauk, sve se odjednom menja, jer on dobija supermoći, i postaje Spajdermen. Njegova misija biće da spasi svet.
sr
AMC
18:40
Cirkus nakaza: Vampirov.
Deren je običan tinejdžer čiji će se život promeniti nakon što prisustvuje predstavi putujućeg cirkusa nakaza.Deren je običan tinejdžer čiji će se život promeniti nakon što prisustvuje predstavi putujućeg cirkusa nakaza. On i njegov najbolji prijatelj Stiv će jedne noći odlučiti da se iskradu kako bi prisustvovali neobičnoj predstavi. Nakon niza neobičnih događaja iste večeri, Deren će započeti nov, zanimljiviji život, pošto će postati asistent vampira starog više od sto godina.
sr
AMC
20:20
Dosije X Želim da verujem
FBI ponovo poziva Moldera i Skali na dužnost zbog bivšeg sveštenika koji tvrdi da ima vizije povezane sa kidnapovanim agentom.FBI ponovo poziva Moldera i Skali na dužnost zbog bivšeg sveštenika koji tvrdi da ima vizije povezane sa kidnapovanim agentom.
sr
AMC
22:00
Rajsko mesto
Nakon što je ustreljen, lovac na glave Ijan, nestao je u vodama oko Mauija.Nakon što je ustreljen, lovac na glave Ijan, nestao je u vodama oko Mauija. Njegov sin, zajedno sa bivšim partnerom i detektivom kreće u potragu, ali usput stiču i neprijatelja u vidu lokalnog moćnika.
sr
AMC
23:20
Planeta tame
Meteorska kiša je razlog zbog koje svemirski brod završi na napuštenoj planeti. Nekolicini preživelih se jedina opasnost čini hladnokrvni ubica Ridik, koji je jedan od preživelih.Meteorska kiša je razlog zbog koje svemirski brod završi na napuštenoj planeti. Nekolicini preživelih se jedina opasnost čini hladnokrvni ubica Ridik, koji je jedan od preživelih. Međutim, uskoro otkrivaju da na napuštenoj planeti žive opasna čudovišta, kojima je neprijatelj sunčeva svetlost. Kada saznaju da će uskoro uslediti nekoliko dana potpunog mraka, traže pomoć od Ridika.
sr
AMC

TV guide - Friday, 31/05/24

01:00
Motel užasa
Bračni par primoran je da provede noć u izolovanom motelu usred nedođije. Zabavljaju se gledajući niskobudžetne horor filmove na tv-u.Bračni par primoran je da provede noć u izolovanom motelu usred nedođije. Zabavljaju se gledajući niskobudžetne horor filmove na tv-u. Ali onda shvataju zastrašujuću istinu - svi filovi snimljeni su upravo u toj sobi, skrivenim kamerama koje beleže baš svaki njihov pokret.
sr
AMC
02:20
Torente: Glupa Ruka Zakona
Torente nije kao i svi drugi policajci. On je rasista, seksista, ljubitelj prostitutki, a čak i konzument droge.Torente nije kao i svi drugi policajci. On je rasista, seksista, ljubitelj prostitutki, a čak i konzument droge. Torente živi sa ocem koji je u invalidskim kolicima i prema kome se Torente ne ponaša lepo. Nakon što slučajno otkrije lanac dilera droge, Torente će se upustiti u veliku avanturu sa puno komičnih elemenata i crnim humorom, po kome je ovaj španski film i postao poznat.
sr
AMC
03:50
Život na granici
Loren je izuzetno radoznala i hrabra žena.Loren je izuzetno radoznala i hrabra žena. Iako ona želi da ide na prvu liniju u borbama u Iraku, kako bi izveštavala sa ratišta, njen urednik je šalje u mali grad na meksičkoj granici, da istraži priču oko serije ubistava koja su se tamo dogodila. Ispostaviće se da ni tamo nije u manjoj opasnosti.
sr
AMC
05:35
Konačno odbrojavanje
Pridružite nam se u sastavljanju lista najvažnijih događaja i ličnosti vezanih za filmski svet! Od tajni sa filmskih setova, burnih raskida pa sve do spiska najboljih filmova pojedinih dekada, ovo.Pridružite nam se u sastavljanju lista najvažnijih događaja i ličnosti vezanih za filmski svet! Od tajni sa filmskih setova, burnih raskida pa sve do spiska najboljih filmova pojedinih dekada, ovo su priče koje će vas zaintrigirati!
sr
AMC
05:45
Zoom In
"Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije."Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije. U ovoj seriji gledaoci imaju priliku da iz prve ruke otkriju kako zaista izgleda snimanje najvećih holivudskih hitova.
sr
AMC
06:00
Rediteljski kratki rezovi
Emisija kratke forme u kojoj najpriznatiji reditelji otkrivaju zanimljive anegdote i nepoznate pojedinosti sa snimanja filmova koji su ostali upamćeni kao značajni u istoriji kinematografije.Emisija kratke forme u kojoj najpriznatiji reditelji otkrivaju zanimljive anegdote i nepoznate pojedinosti sa snimanja filmova koji su ostali upamćeni kao značajni u istoriji kinematografije.
sr
AMC
06:05
Izbliza
Emisija donosi intervjue sa najvećim holivudskim zvezdama i zanimljivosti iz sveta filma.Emisija "Close Up" gledaocima donosi intervjue s najvećim holivudskim zvezdama, ali i zanimljivosti vezane za svet filma. Uživajte uz zabavne i zanimljive minute ove biografske emisije!
sr
AMC
06:30
Olujni vetar 3
Mika i njen najdraži konj Vindstorm, odlaze u Andaluziju u potrazi za njegovim korenima, otkrivajući tamo oazu u kojoj živi stado divljih konja.Mika je sad već veoma cenjena kao "šaptač konjima". Ona i njen najdraži konj Vindstorm, odlaze u Španiju, u Andaluziju u potrazi za njegovim korenima, otkrivajući tamo oazu u kojoj živi stado divljih konja. Vlasnik zemljišta prinuđen je da ga proda, dok Mika planira da oživi staru tradiciju, trku divljih konja. Ukoliko događaj bude uspešan, oaza će steći status baštine i dobiti zaštitu države.
sr
AMC
08:10
Gospodin pravi
Da je između ljubavi i mržnje tanka linija uveriće se Samanta i Džek, zavađene komšije koje se upoznaju preko interneta, gde se ispostavi da su srodne duše.Da je između ljubavi i mržnje tanka linija uveriće se Samanta i Džek, zavađene komšije koje se upoznaju preko interneta, gde se ispostavi da su srodne duše. Kako će se njihov odnos razvijati kada shvate ko je ko?
sr
AMC
09:45
Plavi agent sa jednom crnom.
U ovoj francuskoj komediji pratimo violinistu kom su kolege iz šale sakrile jednu, pa je prisiljen da hoda u dve različite cipele.U ovoj francuskoj komediji pratimo violinistu kom su kolege iz šale sakrile jednu, pa je prisiljen da hoda u dve različite cipele. Kada to opazi francuski obaveštajac, odluči da ga uvede u rat između dva zavađena, obaveštajna tabora. Glavni junak će tako naići na niz apsurdnih situacija, koje će se neretko dodatno zakomplikovati.
sr
AMC
11:10
Hepi Gilmor
Hepi Gilmor je hokejaš čija karijera dobija neočekivani preokret kada završi na profesionalnom golf turniru gde džentlmensku igru pretvara u kontakt sport.Hepi Gilmor je hokejaš čija karijera dobija neočekivani preokret kada završi na profesionalnom golf turniru gde džentlmensku igru pretvara u kontakt sport.
sr
AMC
12:40
Godina prva
Nakon što su proterani iz svog sela, dvojica lovaca sakupljača, kreće na epsko putovanje drevnim svetom, koje završava u Sodomi. Uživajte u ovoj apsurdnoj, simpatično neukusnoj komediji.Nakon što su proterani iz svog sela, dvojica lovaca sakupljača, kreće na epsko putovanje drevnim svetom, koje završava u Sodomi. Uživajte u ovoj apsurdnoj, simpatično neukusnoj komediji.
sr
AMC
14:10
Turski za početnike
Lena Šnajder je razočarana i istraumirana tinejdžerka koja kada misli da ništa gore od onog što joj se dešava ne može više da je snađe, ostaje nasukana na pustom ostrvu sa društvom koje joj se.Lena Šnajder je razočarana i istraumirana tinejdžerka koja kada misli da ništa gore od onog što joj se dešava ne može više da je snađe, ostaje nasukana na pustom ostrvu sa društvom koje joj se nimalo ne dopada.
sr
AMC
15:45
Mafija
Parodija na film "Kum" govori o sinu kralja mafije koji preuzima dužnosti svog oca na samrti.Parodija na film "Kum" govori o sinu kralja mafije koji preuzima dužnosti svog oca na samrti.
sr
AMC
17:10
Divlji u sedlu
U potrazi za avanturom, grupa prijatelja srednjih godina krenuće na putovanje motociklima.Kada grupa prijatelja u srednjim godinama odluči da krene na putovanje motociklima, nisu očekivali da će im to predstavljati veliki izazov. Na probu će biti stavljeni njihova domišljatost i sreća. Put će ih navesti na motociklističku bandu, kojoj se ne dopada njihov amaterski pristup. Ovo putovanje će im zauvek ostati u sećanju.
sr
AMC
18:40
Plava Laguna: Buđenje
Dvoje srednjoškolaca zaglavljeno je na tropskom ostrvu i moraju da se oslone jedan na drugog da bi reživeli. Zaljubivši se saznaju više o sebi i jedni o drugima.Dvoje srednjoškolaca zaglavljeno je na tropskom ostrvu i moraju da se oslone jedan na drugog da bi reživeli. Zaljubivši se saznaju više o sebi i jedni o drugima.
sr
AMC
20:10
Zgodna mlada
Vest o devojci koja svoje verenike ostavlja pred oltarom, bežeći sa venčanja, dolazi i do samouverenog njujorškog novinara i kolumniste. Kako je zbog članka o njoj otpušten, odlučiće da je upozna.Vest o devojci koja svoje verenike ostavlja pred oltarom, bežeći sa venčanja, dolazi i do samouverenog njujorškog novinara i kolumniste. Kako je zbog članka o njoj otpušten, odlučiće da je upozna.
sr
AMC
22:00
Lice sa ožiljkom
Vrtoglavi uspon kubanskog imigranta, Tonija Montane, u narko kartelu Majamija, prikazan je u ovom filmu, kao i njegov neizbežan sunovrat u kandžama sopstvene zavisnost.Vrtoglavi uspon kubanskog imigranta, Tonija Montane, u narko kartelu Majamija, prikazan je u ovom filmu, kao i njegov neizbežan sunovrat u kandžama sopstvene zavisnost.
sr
AMC