Nicktoons

Nicktoons

Nick Toons is het digitale kanaal van Nickelodeon met 24 uur per dag cartoons. Dit zijn niet alleen cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar ook exclusieve cartoons. De zender is overdag vooral gericht op kinderen tot 12 jaar. 's Avonds richt de zender zich meer op de volwassen cartoonliefhebber.

Netherlands

TV guide - Sunday, 05/05/24

00:05
Teenage Mutant Ninja Turtles
Als Casey en Donatello een band krijgen door het bouwen van Casey's nieuwe raceauto, wordt die band direct op de proef gesteld door de mutant Speed Demon, een gevaarlijke racegek.
nl
00:25
Avatar: De Legende van Aang
In de zoektocht naar een leraar Aardsturen voor Aang gaan de vrienden naar een ondergronds toernooi Aardsturen waar ze een blinde, maar zeer krachtige Aardmeester treffen.
nl
00:45
Avatar: De Legende van Aang
Zuko dwaalt alleen rond in een Aardrijk waar hij vrienden wordt met een locale jongen. Ondertussen wordt Zuko achtervolgd door herinneringen uit zijn jeugd.
nl
01:10
Avatar: De Legende van Aang
Doordat ze door een mysterieuze machine worden beïnvloed en uitgeput raken hangen Aang en zijn vrienden elkaar de keel uit.
nl
01:30
Avatar: De Legende van Aang
Aang worstelt met een blok om het Aardsturen onder de knie te krijgen. Hij vraagt zich af of het niet lukt door hemzelf of door zijn leraar. Ondertussen komt Zuko in de knel te zitten.
nl
01:55
Best & Bester
Er is een sportwedstrijd op TV en Bester wil deze graag met Best kijken, maar Best is te druk bezig met het voorspellen van de uitkomsten. Best en Bester beschadigen de nieuwe fiets van Diamondo en besluiten Graffifi te helpen om hem te repareren.
nl
02:15
Zokie of Planet Ruby
Ruby maakt filmpjes voor op haar MeScreen-kanaal. Haar grootste fan is Zokie, een alien die op de planeet Pudge leeft. Wanneer Zokie er achter komt dat Ruby gaat stoppen met filmpjes maken besluit hij in een opwelling om naar de Aarde te reizen.
nl
02:35
Best & Bester
Best heeft een belangrijk optreden op TV, maar kan niet in slaap komen. Bester besluit er alles aan te doen om hem in slaap te krijgen. Best en Bester helpen Slipper met haar nieuwe sapwinkel, maar dit loopt anders af dan verwacht.
nl
02:55
Top Wing
Rod en Brody gaan op pad voor hun jungle-verkenningsbadge. Ze komen in de problemen en raken allebei hun horloges kwijt. Tina, Wally, Timmy mogen een dagje meelopen met de cadetten van Team Top Wing.
nl
03:20
Top Wing
Penny gaat op jacht naar de schat van kapitein Groenbaard. Ze is echter niet de enige. Rod is vreselijk verkouden en kan de Road Wing niet besturen. Om de Road Wing toch te kunnen laten rijden, wordt Penny opgeleid als reserve-chauffeur.
nl
03:40
SpongeBob
SpongeBob moet worden gefotografeerd op de vaarschool. Patrick wil niet afrekenen in de Krokante Krab. Meneer Krabs zet 'm aan het werk om zodoende zijn schulden af te lossen. SpongeBob denkt dat zijn ouders door Black Jack zijn ontvoerd.
nl
04:00
SpongeBob
SpongeBob loopt een blauw oog op als hij een tube tandpasta probeert te openen. Meerminman en Mosseljongen werken tijdelijk in de Krokante Krab om meer jeugd te trekken. Plankton probeert de rollen om te draaien.
nl
04:25
SpongeBob
SpongeBob en Patrick komen per ongeluk terecht in een strafgevangenis op Hel-eiland. SpongeBob en Patrick raken met Sandy verzeild in een onderwater-jungle avontuur.
nl
04:50
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan helemaal op in hun rollen als Meerminman en Mosseljongen. Dan komen hun helden ook echt aan in Bikinibroek.
nl
05:00
SpongeBob
SpongeBob onderzoekt zijn stamboom en komt erachter dat hij een beroemde voorvader heeft: SpongeBuck, een bekende chiligooier.
nl
05:20
SpongeBob
Patrick en SpongeBob vinden een onderzeeboot. Patrick en SpongeBob komen tegenover elkaar te staan. Het begint als een onenigheid over hygiëne en mondt uit in een epische strijd.
nl
05:45
SpongeBob
Wanneer SpongeBob wat quality time met zijn vrienden probeert door te brengen, maar ze vinden hem irritant. Ze zeggen allemaal dat hij weg moet gaan, dus met een zwaar hart besluit SpongeBob om Bikinibroek te verlaten.
nl
06:10
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De klasgenoten van Alvin beweren niet bang te zijn voor een spookhuis in de buurt. Alvin besluit het tegendeel te bewijzen en ze flink de stuipen op het lijf te jagen.
nl
06:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Als Brittany de hulp van Alvin voor een talentenjacht afwijst, overtuigt hij Jeanette om mee te doen, waardoor ze op gespannen voet komen te staan.
nl
06:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Na een ruzie doet Mevrouw Kramer alsof ze vermist is om mevrouw Miller terug te pakken.
nl
06:45
De Casagrandes
Sergio roept Adelaide's hulp in om een echte gentleman te worden in een poging Priscilla terug te winnen. Rosa hoort Ernesto Estrella voorspellen dat Maria en Arturo weer bij elkaar zouden kunnen komen.
nl
07:10
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar vrienden vragen Carlos X als hun coach in een skate-off tegen Tony Hawk. Moe van de pestkoppen op school, leert Alexis van Carl hoe ze de stoere jongens de baas kan zijn.
nl
07:30
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
07:55
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
08:20
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
08:45
Huize Herrie
De Herrie-kinderen helpen Flip om van zijn date met Kami een succes te maken. Lucy en haar vrienden helpen buurman Grauw met het wegjagen van een spook. Ze krijgen geld als beloning voor hun hulp.
nl
09:10
Huize Herrie
Als de kinderen ontdekken dat Myrtle een duister verleden heeft, proberen ze haar te ontmaskeren voordat Pop Pop een aanzoek doet. Lynn en Liam maken ruzie wanneer ze gedwongen worden om samen te werken.
nl
09:30
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
De jongens hebben de perfecte Halloween-route uitgestippeld om zoveel mogelijk snoep op te halen. Het bedrijf Suiker Framboos Inc. houdt een wedstrijd om hun nieuwe heerlijke snoepjes te ontdekken. Sammy en Raj hebben het perfecte idee.
nl
09:55
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Wanneer de jongens per ongeluk een familie-erfstuk breken, zoeken ze een manier om het goed te maken en hem voorgoed in veiligheid te stellen. Het erfstuk is al generaties lang in de familie.
nl
10:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin raakt in paniek wanneer hij denkt dat Theodore bij een motorbende vol vampiers hoort. Wanneer Brittany Alvins hulp bij een talentenjacht weigert, haalt hij Jeanette over om mee te doen.
nl
10:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer mevrouw Kramer ruzie heeft met mevrouw Miller, doet ze alsof ze vermist is om haar terug te pakken. Simon zegt tegen Alvin dat tijdreizen niet kan, tot een man uit de toekomst hen bezoekt.
nl
11:10
Monster High
Om aan Monsterjagers te ontsnappen, moet Clawdeen accepteren wie ze is om zichzelf en Cleo te redden. Frankie's identiteitscrisis tijdens de schoolfoto's zorgt ervoor dat ze een camera verandert in een levend, zielenzuigend monster.
nl
11:35
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
11:55
De Casagrandes
Arturo krijgt Beto op bezoek, een alpaca die hij destijds in Peru heeft grootgebracht. Deze probeert Bobby en Ronnie Anne weg te pesten. CJ wil voor zijn natuurkundeproject een raket de ruimte in sturen. Hector helpt hem en moedigt hem aan.
nl
12:20
De Casagrandes
Carlos moet een peetvader vinden voor Carlitos zijn doop, maar hij twijfelt over zijn beslissing. Carlota moet haar L.O.-punten halen om te kunnen slagen. Ronnie Anne helpt Carlota om de juiste sport voor haar te vinden.
nl
12:45
De Casagrandes
Rosa's familie-activiteit, vogels kijken in het bos, loopt mis wanneer Sergio wordt aangezien voor een zeldzame soort. Omdat hij het beu is geen eigen stek te hebben, verhuist Bobby in het geheim naar een leegstaand appartement in het gebouw.
nl
13:10
The Patrick Star Show
Opat wordt de stuntdubbel van Patrick, maar dan gaat hij opeens ook alle leuke dingen van hem overnemen. Patrick's organen verlaten zijn lichaam en dus moet hij op zoek naar alternatieven.
nl
13:35
SpongeBob
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pinda-restaurant weer bij elkaar te brengen. Patrick denkt dat hij een worm is en wordt naar het asiel gestuurd. SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
nl
14:00
SpongeBob
SpongeBob's vrienden Narlene en Nobby komen op bezoek, die elkaar sinds hun kindertijd niet meer hebben gezien. Plankton probeert een manier te vinden hoe hij bij het geheime recept van Krabby Patty kan komen.
nl
14:25
SpongeBob
SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.
nl
14:45
SpongeBob
De klanten van meneer Krabs gaan weg wanneer SpongeBob thuis begint te koken. De klanten staan al snel bij SpongeBob voor de deur.
nl
15:00
SpongeBob
Meneer Krabs besluit om de nootjes van Sandy te gaan verkopen. Het probleem is echter dat hierna niemand meer krabburgers wil kopen. Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick gaat uit elkaar.
nl
15:25
Sponge Bob
Op hun vriendschapsjubileum besluit Octo al SpongeBobs herinneringen aan hun vriendschap uit te wissen. Omdat Octo zo vals speelt wordt hij verplicht naar een muziekschool gestuurd.
nl
15:50
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Wanneer de jongens per ongeluk een familie-erfstuk breken, zoeken ze een manier om het goed te maken en hem voorgoed in veiligheid te stellen. Het erfstuk is al generaties lang in de familie.
nl
16:15
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Sammy is opgewonden als hij denkt dat hij een feestje heeft met zijn vrienden voor zijn verjaardag. Het is tijd voor een karwei, maar Sammy en Raj worden steeds afgeleid door het nieuwste en beste augmented reality videospel.
nl
16:40
The Patrick Star Show
De moeder van Bunny, Agnes, brengt een bezoekje aan de familie om erachter te komen of Octina net als haar oma een heks is. De Tuinies hebben Oma Tentakel ontdekt en achtervolgen haar omdat ze haar helemaal geweldig vinden.
nl
17:00
The Patrick Star Show
Patrick gaat terug in de tijd naar toen Opat nog een kleine jongen was. Grot Pat maakt een show.
nl
17:25
SpongeBob
SpongeBob opent ongewild zijn eigen Krabburger restaurant. Plankton wordt het restaurant uitgegooid door Karen.
nl
17:50
SpongeBob
SpongeBob en Patrick zijn ervan overtuigd dat hen niets kan overkomen nadat ze een levensverzekering hebben afgesloten. Nadat SpongeBob opnieuw is gezakt voor zijn vaarbewijs komt hij op een idee.
nl
18:20
SpongeBob
Plankton heeft genoeg van zijn mislukte pogingen om de geheime formule te stelen en gaat met pensioen. De Drietand van Neptunus wordt per ongeluk verwisseld met de spatel van SpongeBob.
nl
18:30
De Casagrandes
Phoebe Powers nieuwste film wordt opgenomen in Great Lakes City en ze zoeken een hond voor de opnames. De familie stoomt Lalo klaar voor de auditie. Meneer Nakamura belt op het laatste moment af als oppas.
nl
18:55
De Casagrandes
CJ is verrassend goed in 'sign spinnen' en gaat meedoen aan een wedstrijd. Par helpt CJ met zijn techniek en vertrouwen om te kunnen winnen. Wanneer Adelaide een tand verliest, leren Carl en Bobby haar over El Raton, de Latijns-Amerikaanse tandenfee.
nl
19:15
De Casagrandes
Lieve Lalo wordt verwisseld met Malo en de Casagrandes moeten hun puppy terug zien te krijgen.
nl
19:30
SpongeBob
SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen. Gerrit en Spot gaan op nachtelijk avontuur uit.
nl
19:55
SpongeBob
SpongeBob wordt lid van de Vereniging van Leeghoofden. Patrick besluit om zich niet meer te wassen en SpongeBob sluit zich bij hem aan.
nl
20:20
SpongeBob
Nadat een gaatje in de muur uitgroeit tot een steeds groter gat, besluit meneer Krabs een Drive-in-restaurant te beginnen. Hij wil daar echter weinig geld in investeren. SpongeBob gaat joyriden met het zoontje van autocoureur Tony Snel.
nl
20:45
SpongeBob
Meneer Krabs ruikt geld als hij zijn restaurant kan ombouwen tot gevangenis. Octo wil met de camper op vakantie, maar SpongeBob en Patrick gooien roet in het eten.
nl
21:10
SpongeBob
Gary krijgt ledematen om SpongeBob te kunnen bijhouden, maar hij wordt iets te snel. Plankton verkleint zichzelf en maakt zichzelf de koning van SpongeBobs aquarium.
nl
21:35
SpongeBob
Als Plankton zijn oude aas probeert te dumpen, maakt hij Spongebob wijs dat het cadeautjes zijn die hij verstopt voor het Aasfeest. Spongebob adopteert een verdwaald donderwolkje.
nl
22:00
SpongeBob
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. SpongeBob neemt voor de allereerste keer pauze op zijn werk.
nl
22:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin en Theodore spelen een onschuldig spel, maar het leidt tot verontrustende gevolgen.
nl
22:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin probeert Dave te overtuigen dat hij achtervolgd wordt door een vliegend beest. De fantasie van de jongens slaat op hol wanneer Dave verdwijnt. Als ze hem vinden, denken ze dat hij een zombie is.
nl
22:55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks willen niet in het schooltoneel spelen, wanneer ze horen dat het stuk is vervloekt. Robbie, de robot van Simon, wordt jaloers op Jeanette's robot, Zeela, tot een ongeval zijn ware aard laat zien.
nl
23:20
Teenage Mutant Ninja Turtles
Wanneer Casey, Raph, Mikey en Donnie gevangen worden genomen door een nieuwe mutant, moeten April en Leo hun handicaps overwinnen om ze te kunnen redden.
nl
23:40
Teenage Mutant Ninja Turtles
Leo neem de Turtles mee naar het bos voor een diepgaand ninja ritueel. Om een echte ninja te worden moeten ze hun zwakheden overwinnen en de confrontatie met hun vijanden aangaan.
nl

TV guide - Monday, 06/05/24

00:05
Teenage Mutant Ninja Turtles
Als de Turtles terugkeren naar New York, ontdekken ze dat de stad wordt overspoeld door Kraang.
nl
00:25
Avatar: De Legende van Aang
Een professor leidt Aang en zijn vrienden naar een spirituele bibliotheek in het midden van de woestijn waar Sokka krachtige geheimen hoopt te ontdekken om tegen de Vuurnatie te in te kunnen zetten.
nl
00:50
Avatar: De Legende van Aang
Aang zoekt Appa terwijl Katara worstelt om iedereen bij elkaar te houden zodat ze in de uitgestrekte woestijn kunnen overleven. Ondertussen zoeken Oom en Zuko hulp van een oud geheim genootschap.
nl
01:10
Avatar: De Legende van Aang
De groep is verward door hun omgeving, en proberen te beslissen welke kant ze op willen gaan. Het lijkt alsof de Slangenpas de beste route is.
nl
01:30
Avatar: De Legende van Aang
Aang ondekt een geheim wapen van de Vuurnatie dat naar Ba Sing Se onderweg is. De vrienden moeten het stoppen voordat het daar aankomt en de muur van de stad vernietigt.
nl
01:55
Best & Bester
De lievelingscornflakes van Bester is uitverkocht en dus besluit Best om deze na te maken. Meneer Putt Putt laat Best en Bester een dagje alleen op de minigolf en geeft Best de leiding. Bester is het alleen niet eens met zijn manier van leidinggeven.
nl
02:15
Zokie of Planet Ruby
Ruby en haar ouders zijn het zat dat Zokie ze overstelpt met broodjes. Earl heeft zijn zinnen gezet op een beschimmelde taco die ergens in een vuilcontainer achter een restaurant ligt.
nl
02:35
Best & Bester
Best en Bester doen er alles aan om de bucketlist-wens van Mopper Kont te vervullen. Best doet er alles aan om zijn team een potje 'Verover de Vlag' te laten winnen en gaat hierbij tot het uiterste.
nl
02:55
Top Wing
Penny gaat op jacht naar de schat van kapitein Groenbaard. Maar ze is niet de enige. Rod is vreselijk verkouden en kan de Road Wing niet besturen. Om de Road Wing toch te kunnen laten rijden, wordt Penny opgeleid als reserve-chauffeur.
nl
03:20
Top Wing
Shelley en T. komen speciaal naar Big Swirl-eiland om te gaan grotsurfen. Brody kan niet mee, want hij moet zijn puffin-duik oefenen. En die komt later goed van pas. De leden van Team Top Wing leren vandaag hoe je iemand kunt helpen.
nl
03:40
SpongeBob
Octo krijgt een deur in het gezicht en er moet verband om. Wanneer het verband eraf gaat, blijkt hij vreselijk knap te zijn geworden. SpongeBobs poriën fluiten in de wind. Dat trekt kwallen aan en hij moet vluchten.
nl
04:00
SpongeBob
Een bezorgde burger, Juffrouw Griezelpoes, regelt samen met haar man, agent Jan, dat de krokante Krab wordt gesloten. SpongeBob krijgt bezoek van zijn neef Stanley. Deze blijkt een ongelofelijke kluns te zijn.
nl
04:25
SpongeBob
Een oude klasgenoot van Octo, Octor Geldzatsen doet mee aan het tv-programma Huis en Haard. Octo, jaloers, besluit ook mee te gaan doen. Plankton richt een band op met SpongeBob, Patrick en Octo.
nl
04:50
SpongeBob
SpongeBob en Patrick raken verslaafd aan de nieuwste rage en besturen met hun eigen brein een kleine drone. Er komen echter problemen wanneer de hersenen van SpongeBob in het huis van een oude man terechtkomen.
nl
05:00
SpongeBob
Meneer Krabs heeft gezien dat SpongeBob een euro vond. Die euro wil hij koste wat het kost hebben. SpongeBob verdiept zich in de geschiedenis van de scheepvaart om de volgende dag indruk te kunnen maken in een museum.
nl
05:20
SpongeBob
Plankton heeft een Romeinse arena laten bouwen. Het eerste gladiatorengevecht is tussen Patrick en een enorme leeuw. Octo schrijft een symfonie, omdat hij de competitie wil winnen.
nl
05:45
SpongeBob
SpongeBob besluit zich te gaan gedragen als een normaal mens. SpongeBob wordt op een dag wakker. Buiten blijkt de stad verlaten en is iedereen verdwenen. Hij weet niet dat het Nationale geen SpongeBob-dag is.
nl
06:05
SpongeBob
Octo krijgt een eigen televisieprogramma. Wanneer zijn vrienden daar lucht van krijgen, wil iedereen voor de camera.
nl
06:20
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
06:45
De Casagrandes
Bobby's droom om in een band te spelen kan eindelijk uitkomen, maar dan moet hij wel met Par's punkvrienden optrekken. Sameer is bang dat hij zijn coole vrienden niet kan bijbenen, en probeert een record te breken om zijn imago wat op te vijzelen.
nl
07:10
De Casagrandes
Carl speelt met zijn actiefiguren en zijn trein. Adelaide vraagt of Carl theevisite wil spelen. Rosa krijgt haar moeder uit Mexico op bezoek en die hoopt dat Rosa haar familie beter heeft grootgebracht dan neef Tacho.
nl
07:30
Huize Herrie
Luan wint de toneelschrijfwedstrijd van haar dramaclub en mag het toneelstuk zelf regisseren voor de schooluitvoering. Lynns American football-team verliest flink. Lisa overtuigt Lynn om haar tot analysecoach te benoemen.
nl
07:55
Huize Herrie
Gus' Gamen en Bikken is de hangplek van Lincoln en zijn vrienden. Op een dag komt Leni met haar vrienden binnen. Lucy's Uitvaart Club dreigt opgeheven te worden, als de club geen zevende lid weet te vinden. Lola ziet het wel zitten.
nl
08:20
Monster High
Draculaura wil graag het perfecte feestje geven. Maar als alles anders loopt dan ze had verwacht, heeft ze moeite om met de nieuwe situatie om te gaan. Ook het delen van alle aandacht met een nieuwkomer valt haar zwaar.
nl
08:45
SpongeBob
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. SpongeBob neemt voor de allereerste keer pauze op zijn werk.
nl
09:10
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand. Octo en de buschauffeur wisselen een dag van baan.
nl
09:30
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid moeten een naschoolse activiteit kiezen. Ze willen per se bij dezelfde club, maar wat ze leuk vinden verschilt nogal. Maria heeft Ronnie Anne beloofd dat ze op haar vrije dag samen dingen gaan doen.
nl
09:50
De Casagrandes
Ronnie Anne ziet af van een Halloween-traditie voor een cool feest, maar leert dat cool niet altijd gelijk staat aan leuk. Ronnie Anne en Sid vertellen Adelaide over de Dag van de Doden wanneer haar kikker overlijdt.
nl
10:15
De Casagrandes
De familie ontdekt een indrukwekkende tamale-kar en probeert deze geheim te houden voor Abuela. Ronnie gelooft niet in een astrologische voorspelling dat de liefde haar zal vinden.
nl
10:40
The Patrick Star Show
De Patrick Show krijgt concurrerende sponsors. De familie bezoekt het paleis van Koning Neptunus.
nl
11:05
The Patrick Star Show
Cecil laat de snorrenverzameling van de familie zien. Patrick mag alle snorren dragen, behalve eentje. Tijdens het tuinieren stuit Patrick op een alruinwortel die zegt dat hij van één iemand een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
11:30
SpongeBob
Meneer Krabs ruikt geld als hij zijn restaurant kan ombouwen tot gevangenis. Octo wil met de camper op vakantie, maar SpongeBob en Patrick gooien roet in het eten.
nl
11:55
SpongeBob
Gary krijgt ledematen om SpongeBob te kunnen bijhouden, maar hij wordt iets te snel. Plankton verkleint zichzelf en maakt zichzelf de koning van SpongeBobs aquarium.
nl
12:20
SpongeBob
SpongeBob probeert als eerste spons naar het oceaanoppervlak te duiken.
nl
12:30
Avatar: De Legende van Aang
Aang ontwaakt op een schip van de Vuurnatie en daar vindt hij z'n vrienden weer. Die hebben dat schip gekaapt. De hele wereld denkt dat de Avatar dood is en hij wordt dus als geheim wapen ingezet.
nl
12:55
De Casagrandes
De familie Chang laat Ronnie Anne en haar neef voor de kwaadaardige kameleon Cam zorgen.
nl
13:10
De Casagrandes
Ronnie Anne is nerveus om weer te gaan skateboarden nadat ze een flinke val heeft gemaakt. Een machtig artefact is op weg naar het museum, en dit brengt een storm teweeg voor de familie Casagrande.
nl
13:30
De Casagrandes
Als de baan van meneer Chang misschien naar een snellere treinconducteur gaat, moet hij bewijzen dat hij net zo snel kan zijn als een robot. Adelheid probeert de straatkatten te temmen en te laten adopteren.
nl
13:55
SpongeBob
Bubbelbas heeft een enorme onbetaalde rekening bij de Krokante Krab die hoognodig betaald moet worden. Meneer Krabs wil indruk maken op Mevrouw Puff met een etentje bij hem thuis en stelt SpongeBob en Octo aan om een chique diner te bereiden.
nl
14:20
SpongeBob
SpongeBob gaan naar een stad waar logica niet bestaat. SpongeBob blijft aan zijn nagels bijten, en hij weet niet waarom hij niet kan stoppen.
nl
14:45
The Patrick Star Show
Voor de Midseizoen-finale van de show presenteren Patrick en Octina niet eerder uitgezonden scènes.
nl
15:00
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand. Octo en de buschauffeur wisselen een dag van baan.
nl
15:25
Huize Herrie
Ronnie Anne komt een meisje tegen in het park, met wie ze goed kan opschieten. Het blijkt dat haar ouders komen kijken naar een leeg appartement in het gebouw waar Ronnie Anne woont.
nl
15:50
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
16:15
Huize Herrie
Sunset Canyon valt uit elkaar en Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om erachter te komen waarom. Als een vampier naar Royal Woods verhuist, moet Lucy hem overtuigen om de leden van de 'Mortician's Club' in vampiers te veranderen.
nl
16:40
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
17:00
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar geen geld meer heeft, gaat hij aan het werk als conciërge. Dit loopt niet zoals gepland.
nl
17:25
SpongeBob
SpongeBob en Patrick slopen per ongeluk de robot van Hieronymus Want, de bedenker van het Handschoenpark, en moeten daarvoor de handschoenbajes in.
nl
17:50
SpongeBob
SpongeBob wil dingen weggooien, maar beseft hoe gehecht hij aan zijn bezittingen is. Nu wil hij ze niet meer weggooien.
nl
18:05
SpongeBob
Sandy, Karen en mevrouw Puff gaan kamperen met Parel, om haar te ontgroenen, maar Parel heeft zelf een verrassing bij zich. Meneer Krabs is verslaafd aan drab, maar alleen de Maatemmer verkoopt die nog. Helaas vraagt Plankton de hoogste prijs.
nl
18:25
Avatar: De Legende van Aang
In het verleden is Appa gestolen. Er wordt getoond wat er met hem is gebeurd, waar hij is geweest en waar hij nu is.
nl
18:50
De Casagrandes
Van een discohit die z'n vader leuk vond maakt DJ Carl een remix voor op het buurtfeest. Producer Larry Funkman hoort het en wil er vervolgens een hit van maken.
nl
19:05
De Casagrandes
Sid neemt het op tegen Lisa Herrie in de robotica wedstrijd, om de aandacht van zijn moeder te trekken. Wanneer Frida wordt geconfronteerd met een schildersblok, doet ze net alsof Lalo's schilderijen haar eigen schilderijen zijn.
nl
19:30
De Casagrandes
Ronnie Anne kiest ervoor om stage te lopen bij Bruno met zijn hotdog-kar. Het werk is alleen een stuk zwaarder dan ze had verwacht. Carl droomt ervan om te DJ'en tijdens de rust van de Gatos-wedstrijd. Hij gaat undercover met Alexis en de schoolband.
nl
19:50
SpongeBob
Wanneer Spongebob op het huis van meneer Krabs moet passen, geeft die hem duidelijke instructies niemand binnen te laten. Octo gaat bij Patrick logeren, waardoor Patrick steeds meer op Octo begint te lijken, en vice versa.
nl
20:15
Sponge Bob
SpongeBob ontdekt een slak in de vuurtoren. Twee kinderen veroorzaken een ware hikplaag.
nl
20:40
SpongeBob
Sandy, Karen en mevrouw Puff gaan kamperen met Parel, om haar te ontgroenen, maar Parel heeft zelf een verrassing bij zich. Meneer Krabs is verslaafd aan drab, maar alleen de Maatemmer verkoopt die nog. Helaas vraagt Plankton de hoogste prijs.
nl
21:05
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick verbannen worden uit de dierentuin, besluiten ze zelf een dierentuin te beginnen met bubbeldieren. Iemand in de Krokante Krab heeft het mosselvirus, en het restaurant wordt in quarantaine gezet.
nl
21:30
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
21:55
Steen, Papier, Schaar
Als Scissors liegt over Rocks verjaardag om gratis taart te krijgen, moet het trio op de vlucht voor de Verjaardagspolitie.
nl
22:05
Kung Fu Panda
Panda Po is een echte fan van Kung Fu, een Chinese vechtkunst. Zijn grootste wens is om zich bij de Vurige Vijf aan te sluiten, zodat hij een grote Kung-Fu meester kan worden. Door heel veel toeval is de dikke panda toch in de groep opgenomen.
nl
22:30
Kung Fu Panda
Panda Po is een echte fan van Kung Fu, een Chinese vechtkunst. Zijn grootste wens is om zich bij de Vurige Vijf aan te sluiten, zodat hij een grote Kung-Fu meester kan worden. Door heel veel toeval is de dikke panda toch in de groep opgenomen.
nl
22:55
Kung Fu Panda
Raan krijgt zijn moeder op bezoek. Het probleem is alleen dat ze niet weet dat hij Kung Fu Meester is, en dat als ze erachter komt dat slecht voor haar hart is.
nl