TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV guide - Wednesday, 15/05/24

00:25
Date mig nøgen UK
Efter tre år som single håber Tracy, at hun kan finde manden i sit liv i dette afslørende datingshow. Imens er telefonsælgeren Matthew træt af at bruge diverse datingapps og vil egentlig bare gerne finde en pige, der ser ham for den, han er.
da
01:15
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. (12:12)
da
01:45
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad'-redaktionen er tilbage med syvende sæson, og denne gang tager de på tour i hele kongeriet. De begynder i landsbyen, der ikke ville dø, Ørsted. Glæd dig til endnu en sæson, hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv.
da
02:10
Beverly Hills 90210
Kelly og Dylan beslutter sig for at rejse til Mexico for at skaffe den vigtige medicin til Lauren. Kelly får dog snart kolde fødder over deres mission. Donna beslutter sig for at gå ud med David, der tilsyneladende ikke giver op. Donna kan nemlig ikke tilgive Noah, og hun har brug for tid til at tænke sig om. Imens skjuler Janet sit forhold til Steve for sin far, der kun er interesseret i, at hun går ud med japanske mænd.
da
02:55
LEGO Masters USA
På blot otte timer skal holdene bygge et piratskib, der både fortæller en historie om kaptajnen og den skat, som piraterne er på jagt efter.
da
03:35
Stormester UK
Alex Horne spiser kold suppe, Sarah Kendall opfinder en sød dressing til en usædvanlig salat, og Charlotte Ritchie tilføjer lydeffekter til russiske dukker.
da
04:20
Megafamilie - far, mor og 22 børn
Familien Radford skal på ferie for første gang i næsten to år, og turen går til det skotske højland. Imens tager Millie sig af hjemmet og sine teenagebrødre.
da
05:15
Beverly Hills 90210
Donna er ikke alvorligt såret efter ulykken og tilgiver Dylan. Samtidig overtaler vennerne Dylan til at lade sig indlægge på et afvænningscenter, men Dylan tror, at han selv kan klare at kvitte stofferne. Imens beskylder Kelly Gina og Matt for at være ansvarlige for Dylans problemer.
da
06:00
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (2:12)
da
06:30
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (3:12)
da
07:00
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (4:12)
da
07:30
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (5:12)
da
07:55
Helt sort
Melvin er vokset op i Fredericia, men han ved ikke meget om det, jyderne i Midtjylland render og laver. Han besøger en smørsmager i Holstebro, som hver dag smagsvurderer smør lige fra pakkerne, og her kommer Melvins smagsløg og kvalmegrænse på prøve. Senere bliver det næsten værre for Melvin, der ikke tåler løg, når 'De brune riddere' inviterer på Danmarks svedigste løg. I Kibæk venter traktorføreren Emil med sin store stolthed - en gyllevogn med 23 tons lort.
da
08:30
Toppen af poppen
Artisterne vågner op til en ny dag, hvor Mathilde Falch er i centrum. Det bliver en dag fyldt med store musikalske oplevelser, og Mathilde åbner op for nogle meget personlige historier. Alex Vargas laver en smuk fortolkning, der rører alle, og Katinka Bjerregaard skruer op for vreden i sin version af Mathildes kampsang.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Brandon og Steve har pigeproblemer, men af vidt forskellig art. Brandon føler sig trængt op i en krog af Lucinda, der hele tiden spiller op til ham, selvom hun er gift med hans lærer, mens Steve gør det klart for Laura, at han har en fast kæreste og ikke er interesseret. Dylan må hjælpe Brenda med skolearbejdet. På universitetet er det store tema voldtægt - og det er et emne, som kommer til at påvirke alle, også drengene.
da
10:15
Beverly Hills 90210
Brandon bakker kraftigt ud af forholdet til Lucinda og beslutter at tage væk et par dage for at få tid til at tænke sig om. Han beder Brenda om at forklare det for Cindy og Jim. Imens prøver Steve for Kellys skyld at være på vagt over for John Sears, som åbenbart vil lægge an på hvem som helst. Familien Walsh planlægger Thanksgiving, og Brenda inviterer Dylan til middag. Brandon ringer hjem fra San Francisco og siger, at han har mødt sin drømmepige fra fortiden.
da
11:00
Beverly Hills 90210
Brandon og Emily vågner op i hinandens arme i hendes lejlighed i San Francisco. De snakker fortroligt og venskabeligt, tydeligt forelskede i hinanden. Men hvornår vil Emily fortælle Brandon sin hemmelighed? Imens bliver Steve sat på prøve. For at blive optaget i det broderfællesskab, han så gerne vil være en del af, skal han optræde i dametøj for alle sine medstuderende.
da
11:50
Bachelorette
Det er dagen derpå efter de første singledates, og nu skal Lissa og Sofie invitere to andre mænd på dobbeltdate, hvor der byttes undervejs. De skal plukke te i det srilankanske højland, og særligt én af mændene fanger Lissas opmærksomhed.
da
12:25
Diamantfamilien
Det er blevet dagen, hvor det afgøres, om Elvira bliver student og dermed fri fra 13 års skolefængsel. Det er svært at afgøre, hvem der er mest nervøs, mama Katerina eller Elvira selv. Men heldigvis har Elvira forberedt sig godt - på hvilken kjole hun skal have på. Ifølge Elvira skal en god karakter nemlig scores på at 'se klog ud'. I mellemtiden søger Ophelia sin egen form for frihed, og den normalt så kyniske lillesøster viser nye sider af sig selv, da hun modtager sin spritnye knallert.
da
12:55
Menneskekender
Torben Chris, Uffe Holm og Cecilie Beck kæmper imod Natasha Brock, Bro og Rasmus Brohave, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter.
da
13:50
Kærlighed hvor kragerne vender
Jonas og Mathias afslører, om der var overnattende gæster efter sidste uges charmeoffensiv. Efterfølgende er det blevet tid til den helt store afsked, når pigerne skal tilbage til den tilværelse, de kom fra. Nu vil det vise sig, om parrene formår at holde kontakten og gnisten i live. Om hver pige vender retur afhænger nemlig af, om hun for alvor kan se sig selv opgive sit normale liv for fyren og hans elskede Nordvestjylland.
da
14:20
Den første date UK
Er Ewan den rugby-spillende Tom Hardy-dobbeltgænger, som Madeleine leder efter? Og hvad gør Sophie, da hun opdager, at hendes date flirter med bartenderen?
da
15:15
Den første date UK
Hundefrisøren Brenna dater elektrikeren Ross, men er der gnister mellem dem? Og har skuespillerinden Pauline langt om længe fundet sin Romeo?
da
16:10
Megafamilie - far, mor og 22 børn
Noel får usædvanlig travlt, da hans bageri får en kæmpeordre. Hele familien samles for første gang i næsten to år til en dobbeltbarnedåb for Heidie og Phoebe.
da
17:00
Helt sort
På en vindblæst strand på Fanø møder Melvin Fat Boys Kite Team, der lærer ham, hvad der virkelig er vigtigt, når man er til dragefestival. Han får sved på panden til kartoffelfestival, når Svend og Svend lærer ham at grave kartofler op som i gamle dage. Til hundefestival i Blokhus, har Melvin svært ved at styre hvalpen Max. Og så opdager Melvin, at alt kan ske, når der er H.C. Andersen-festival i Odense.
da
17:35
Verdensmænd
I Serbien vrimler det med Bo Lydmænd, så Bo føler sig rigtig hjemme. Simon Talbot er også godt tilpas, for Bo og alle de andre minder om hans festabe af en far.
da
18:15
Stormester
Lasse Rimmer elsker opgaver. Og løsninger. Derfor har han udfordret fem krøllede hjerner med en række skøre udfordringer. Vi bliver blandt andet klogere på, hvordan man lettest får en hel isblok til at forsvinde, og om Google Translate eller morsekoder er bedst, når man skal tale med en russer. Nikolaj Stokholm mærker også konsekvensen af at bande af bagværk, og så skal den bedste gave til stormesteren findes. Se om det lykkes Ruben Søltoft at vinde sit eget toilet tilbage, når han tager kampen op mod Lina Rafn, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Christian Fuhlendorff.
da
19:20
Stormester
Fem skøre hjerner, fire underlige opgaver, én stormester - det kan kun gå galt! Se med, når Ruben Søltoft, Christian Fuhlendorff, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Lina Rafn dyster om at imponere stormester Lasse Rimmer i fire vidt forskellige udfordringer. De skal blandt andet prøve kræfter med kartoffelgolf og bestille en pizza uden at bruge ordet pizza. Ruben Søltoft kommer desuden i problemer, da de skal tegne en hest til hest - han er nemlig bange for heste, og hvad gør man så?
da
20:30
518 piger
Line er i byen, og den sidste bus er kørt. Max hjælper hende, og hun overnatter hos ham. Næste dag vågner hun uden sine strømpebukser på. Hvorfor kan hun ikke huske noget? Emmi har slettet det meste om forholdet til Max fra sin hukommelse. Men nu er hun nødt til at træde ind i fortiden for at forstå, hvad der skete.
da
21:00
Date mig nøgen
Den 24-årige murer, Nikola,j er aftenens hovedperson. Nikolaj har ikke den store erfaring med diverse datingapps - og slet ikke med at date kvinder, han ikke har set før. Men i aften tager han udfordringen op, når han skal vælge mellem fem helt uretoucherede kvinder og finde en date, som måske kan føre til drømmen om at stifte familie.
da
21:40
Helt sort
Melvin tager hul på de tidlige år og får stimuleret sin motorik til babyrytmik. Han besøger også Eva, der er ekspert i at fotografere fødsler. I Fars Køkkenskole er der kødboller og kvalitetstid på menuen. Og i Uganda oplever Melvin, hvordan hans barndom kunne have set ud.
da
22:10
Helt sort
Hvordan ser ungdommen ud på tværs af Danmark? I Kerteminde møder Melvin knallertbanden Pias Disciple, og i Birkerød går det vildt for sig på 3. K’s studenterkørsel. Melvin når også nye svimlende højder, når han tager op klatretur med tiktokkeren Frederik. I Uganda oplever Melvin, hvordan et studiejob også kan se ud som cykeltaxachauffør.
da
22:45
Fuld af Danmark
Kirsten Birgits drøm går endelig i opfyldelse. Hun skal nemlig bo på Svinkløv Badehotel - før Anders og Anne og Jørgen Leth. Men bliver drømmen til mareridt?
da
23:05
Brødrene Ost
De to brødre rejser til Portugal for at finde en legendarisk portvin, da Magnus mener, at portvin er det nye og det mest hiphop, du overhovedet kan drikke. Emil er ikke overbevist, men han skal nok blive klogere. For er der nogen, der ved noget om hiphop, så må det næsten være Danmarks største rapgruppe - Suspekt. Velkommen til Porto.
da
23:35
Date mig nøgen UK
Efter tre år som single håber Tracy, at hun kan finde manden i sit liv i dette afslørende datingshow. Imens er telefonsælgeren Matthew træt af at bruge diverse datingapps og vil egentlig bare gerne finde en pige, der ser ham for den, han er.
da

TV guide - Thursday, 16/05/24

00:25
Date mig nøgen UK
Hvilken kropsdel ville du vælge din kommende date ud fra? 23-årige Sapphire kaster sig ind i kampen for at finde den ideelle kvinde at date, men står hun mon blandt de seks nøgne mennesker i dagens panel? Kontorchefen Kieron har også en ny kæreste stående øverst på ønskelisten, efter han de seneste tre år udelukkende har fokuseret på karrieren.
da
01:15
Dybvaaaaad
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Kolding.
da
01:50
Dybvaaaaad
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra København.
da
02:15
Beverly Hills 90210
Gina beslutter sig for at sagsøge Felice for 1.1 million dollars som erstatning for de penge, moderen mistede - og "svie og smerte". Donna opsøger Noah for trøst, og Matt finder ud af, at Lauren har søgt om skilsmisse. Kelly prøver at holde sig fra Matt, men savner ham. Imens kommer Dylan ud for en ulykke.
da
03:00
LEGO Masters USA
Kalder alle campister! Holdene skal skabe en scene fra en sommerlig campingferie og må denne gang sætte strøm til deres kreationer.
da
03:40
Stormester UK
Det lykkes Charlotte Ritchie at imponere stormester Greg Davies med hendes usædvanlige evne, og Jamali Maddix forsøger sig med at tegne.
da
04:25
Megafamilie - far, mor og 22 børn
Forandringerne står for døren hjemme hos familien Radford. Luke vender hjem fra flyvevåbnet, mens Chloe beslutter at flytte sammen med Jake, hvilket får både Luke og Katie til at gøre krav på hendes værelse.
da
05:15
Beverly Hills 90210
Matt flyver til New York for at besøge Lauren, som har tilbragt de sidste tre år på en institution for psykisk syge. Da Matt vender tilbage er det sammen med Lauren, men han er ikke meget for at introducere Lauren for Kelly. Samtidig ser David og Gina parret kysse hinanden på gaden.
da
06:00
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (6:12)
da
06:25
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (7:12)
da
06:55
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (8:12)
da
07:25
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (9:12)
da
07:55
Helt sort
Melvin er taget til Kronjylland. Det betyder det ægte Jylland, men hvad laver en ægte jyde? Ved Grenås kyst finder man Danmarks største ta’ selv buffet af tang. Her smager Melvin på de slimede delikatesser, som blandt andet går under navnet havets bacon. I Ebeltoft tilbyder Beate en alternativ form for terapi, nemlig en spirituel gåtur med en lama. Og i Randers skal man passe på med at fylde 30 år uden at være gift. Det oplever Melvin, når han er med til at skyde en peberkanon af til en lokal fødselsdagsfest. Den tradition har Melvins mor svært ved at forstå.
da
08:25
Toppen af poppen
Simon Kvamm er dagens hovedperson, og der er lagt op til en fantastisk dag, hvor det er de helt store hits, der bliver fortolket. Specielt Alex Vargas overrasker både Simon og de andre artister med sin stemme og betagende performance, der næsten vælter dem omkuld. Og så kommer en helt særlig gæst på besøg.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Den populære californiske klike er samlet igen, for Donna og David har "bryllupsdag". De går alle ud og spiser, men efter middagen siver vennerne for at lade de to være alene. Er det i nat, at Donna giver sig hen til sin elskede? Brandon er tilbage efter eventyret med Emily, Dylan og Kelly har problemer, Steve frygter at blive smidt ud af universitetet og Andrea er meget forelsket.
da
10:15
Beverly Hills 90210
Det er jul - i det solbeskinnede California. Familien Walsh spiser middag sammen og mindes gamle dage inden de skal af sted til Hawaii. Dylan kommer forbi med julegaver til alle og gør turen videre rundt til alle vennerne. Men er han selv så glad som han lader? Han skal netop til at rejse selv, da det ringer på døren. Uden for står en kvinde og en lille pige - gæster fra fortiden.
da
11:05
Beverly Hills 90210
Terminsprøverne hænger over alles hoveder, og det går hårdt ud over kærligheden. Især har David Silver det slemt. Han har omsider slået op med Donna, men de bor stadig under samme tag, og Donna kan ikke tro, at han mener det alvorligt. Hvad skal han gøre for at komme igennem det? Dylan sniger sig til tid sammen med sin nye familie, og han beslutter, at han vil hjælpe dem til en ny start. Men Jim Walsh er tilbageholdende, for hvem er de i virkeligheden?
da
11:50
Bachelorette
To mænd får mulighed for at vise deres kreative evner på date med Lissa inden aftenens mingle, hvor kampen om kvindernes opmærksomhed igen er hård. Nogle af mændene er fremme i skoene, mens andre er høfligt tilbageholdende. Hvilken strategi, der er bedst, vil vise sig til roseceremonien.
da
12:30
Diamantfamilien
At jagte og realisere sine drømme har altid været i højsædet hos diamantfamilien. Men hvad hvis man er kommet i tvivl om, hvad ens drøm er? Instagram-prinsessen Elvira kører i otte timer for at besøge sin storesøster, Thalia, som bor i en flække i Holland for at udleve sin drøm som eliterytter. Men Thalia er kommet i tvivl om sin retning og overvejer at flytte. Det kan dog være svært at tale alvor, når hjemmet vrimler med fem søde hundehvalpe (eller var det seks?). Imens tager Katerina sin yngste datter, Ophelia, med på uddannelsestur til diamantbørsen i Tel Aviv. Ophelia viser interesse i at overtage familiefirmaet, men ikke i morens interesse for morgenmotion, der åbenbart følger med.
da
13:00
Menneskekender
Martin Nørgaard, Tue Blædel og Nikita Klæstrup kæmper imod Mark Le Fêvre, Jeanette Ottesen og Frederik Rosgaard, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter.
da
13:55
Kærlighed hvor kragerne vender
Fire kække fyre fra Lolland-Falster, Nicolai, Morten, Jimmi og Kasper, har forgæves søgt efter kærligheden. Men det er svært at finde den eneste ene, når man er mand og bor i udkanten af Danmark. Kvinderne forlader nemlig de små idylliske landsbyer og tager til storbyen for at uddanne sig. Men nu får de fire fyre mulighed for at charmere en gruppe singlekvinder og måske overbevise dem om landsbylivets glæder. I første afsnit flytter en gruppe af kvinder fra hele Danmark til Lolland-Falster, hvor drengene tager imod med nervøse salgstaler og intense speeddates.
da
14:30
Den første date UK
Hundefrisøren Brenna dater elektrikeren Ross, men er der gnister mellem dem? Og har skuespillerinden Pauline langt om længe fundet sin Romeo?
da
15:20
Den første date UK
Bilentusiasten Mike vil sætte gang i sit kærlighedsliv, Lizas job overtager hendes date med Simon, mens Saskia håber på lidt magi med tryllekunstneren Luke.
da
16:15
Megafamilie - far, mor og 22 børn
Noel og Chloe laver en offentlig tærte-battle for at finjustere deres opskrifter inden årets Pie Awards. Og Ellie får en 16-års fødselsdag, hun sent vil glemme.
da
17:05
Helt sort
Melvin kommer på glatis i køkkenet, når han besøger landsholdets kok. Han giver også en hånd med i Parken, som skal pyntes op med 20.000 stykker plastic inden kampstart. Stemmebåndet kommer på prøve sammen med slagsangs-legenden Flemming Anthony, som overrasker Melvin med en velkendt melodi.
da
17:40
Verdensmænd
Bo får ikke et ben til jorden, når Simon Talbot inviterer ham og Tobias indenfor hos sin irske familie. Nok er de elskelige, men de er også bindegale.
da
18:25
Stormester
Fem skøre hjerner, fire underlige opgaver, én stormester - det kan kun gå galt! Se med, når Ruben Søltoft, Christian Fuhlendorff, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Lina Rafn dyster om at imponere stormester Lasse Rimmer i fire vidt forskellige udfordringer. De skal blandt andet prøve kræfter med kartoffelgolf og bestille en pizza uden at bruge ordet pizza. Ruben Søltoft kommer desuden i problemer, da de skal tegne en hest til hest - han er nemlig bange for heste, og hvad gør man så?
da
19:30
Stormester
Lasse Rimmer er stormester, Mark Le Fêvre er hans assistent, og de fem forsøgsmus er Christian Fuhlendorff, Lina Rafn, Nikolaj Stokholm, Julie Ølgaard og Ruben Søltoft. Nu skal de løse fire krøllede opgaver, men hvem bygger det højeste kartoffelbærende tårn? Og kan de spille basketball uden hænder? Christian, Lina, Julie, Nikolaj og Ruben skal også gøre en god investering, inden vi finder ud af, hvem der kan overraske Mark Le Fêvre på den mest kreative måde - og der bliver både taget kærester, klovne og en rigtig læge i brug.
da
20:40
Patriot Games
Jack Ryan (Harrison Ford), der har trukket sig fra sit job som analytiker i CIA, er rejst til London for at feriere lidt sammen med sin hustru Cathy (Anne Archer) og deres datter. Familieidyllen bliver imidlertid pludselig afbrudt, da Ryan uden for Buckingham Palace må forpurre et irsk terrorangreb imod et vigtigt medlem af den engelske kongefamilie. Ryan bliver dagens helt, men hans impulsive handling får konsekvenser, som han ikke havde drømt om, da den fanatiske terrorist Sean Miller (Sean Bean) snart retter et angreb imod Jack Ryans egen familie!
da
22:35
Landmand søger kærlighed Australien
Den sidste solodate venter - og det er den helt store af dem: Daten er med overnatning, og den heldige bejler er blevet valgt af landmændenes familie.
da