SK 1

SK 1

Sport Klub je vodeći sportski program na Balkanu. Emitira najbolje događaje iz svijeta nogometa ( Premijer Liga, Bundesliga, EURO i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, kao i UEFA Liga nacija), košarke (Euroliga, Eurokup, FIBA kvalifikacije i turniri) i tenisa (Wimbledon, Masters Serije i WTA).

Croatia

TV guide - Monday, 20/05/24

00:10
ATP Masters Rome: Finale: Zverev - Jarry
Ne propustite odlične mečeve i najbolje trenutke s Italian Opena, prestižnog teniskog turnira koji se svake godine održava u Rimu.
hr
02:00
Legende tenisa
Setite se vrhunskih svetskih tenisera koji su svojim sjajnim rezultatima i veštinom na terenu ostavili trag u istoriji belog sporta.
hr
02:20
Nogomet: 2. Bundesliga: Wehen - St.Pauli
Ako nije najjača onda je sigurno najbolje praćena druga nogometna liga na svijetu. Budite i vi kao pravi nogometni ljubitelj njemačke filozofije nogometa uz 2. Bundesligu na malim ekranima.
hr
04:10
Basket 3x3 Pro Tour: Hvar
Pratite Pro 3x3 Tour, seriju turnira u basketu 3x3. Ovaj košarkaški karavan održava se u više hrvatskih gradova i traje od sredine maja. Pobednička ekipa ide na završni turnir 26.-27. avgusta 2023....
hr
06:15
Fudbal - Turska liga: Galatasaray - Fenerbahce
Turska Superliga je najviša profesionalna liga Turske u fudbalu. Ova liga osnovana je 1957. godine.
hr
08:05
TV Automagazin
"TV Automagazin" emisija je koja donosi sve novosti iz svijeta automobilizma. Bilo da je riječ o automobilima ili autoindustriji, ova je emisija pravi izbor za vas ukoliko želite znati baš sve.
hr
08:30
Odbojka - Liga nacija (Ž): Brazil - Serbia
Ženska odbojkaška Liga nacija je takmičenje reprezentacija osnovano 2018. godine. 16 reprezentacija bori se za titulu prvaka.
hr
10:10
F1 Imola: TRKA
F1 je ponovo na čuvenoj stazi u Imoli. Vlada nikad veće interesovanje zbog dobrih nastupa Ferarija, ali Red Bul je sigurno spremio nešto neočekivano...
hr
12:10
Legende F1
U ovom sportskom magazinu saznajte sve o legendama Formule 1.
hr
12:30
Fudbal - Bundesliga: Leverkusen - Augsburg
Fudbalska Bundesliga najviši je rang takmičenje u Nemačkoj koja od 1963. godine i svog osnutka visokom kvalitetom igre oduševljava sve fudbalske poklonike širom sveta.
hr
14:25
Atletika - Dijamantna liga: Rabat/Marrakech
Dijamantna atletska liga osnovana je 2010. godine i kroz 14 natjecanja u tijeku jedne kalendarske godine vrednuje i nagrađuje najbolje atletičare u svakoj od 16 muških i ženskih disciplina.
hr
16:25
Track & Field
Track & Field je atletski magazin, ki nam prinaša najpodrobnejša poročila z ameriških šolskih, študentskih in profesionalnih tekmovanj. Ob tem pokriva še najzanimivejša dogajanja na evropski celini in...
hr
17:00
Fudbal - EP U17 (M): Serbia - Ukraine
Nakon devojaka, vreme je da se oprobaju i najbolji kadeti Evrope. Da li će neka poznata fudbalska nacija biti na tronu, ili ćemo videti iznenađenje?
hr
18:55
SK Studio: Najava utakmice Croatia - Austria
Prije i nakon svih važnih događaja koje prenosi Sportski klub, naši stručnjaci pružit će vam sve potrebne informacije. Nećete ostati uskraćeni za najzanimljivije detalje o najvažnijim sportskim...
hr
19:30
Fudbal - EP U17 (M): Croatia - Austria
Nakon devojaka, vreme je da se oprobaju i najbolji kadeti Evrope. Da li će neka poznata fudbalska nacija biti na tronu, ili ćemo videti iznenađenje?
hr
21:25
Košarka - Nemačka liga: Playoffs - 1/4 Finale (G2): Bayern - Ludwigsburg
Iz godine u godinu, Bundesliga je jača. Zna se da su Alba i Bajern uvek moćni, ali sada imaju i žestoku konkurenciju.
hr
23:00
Bundesliga - Pregled posljednjeg kola
Uz sve ono što nam je Njemačka podarila kroz povijest ponosno stoji i Bundesliga. Najviši rang nogometnog natjecanja osnovanog 1963. godine broji 18 momčadi koje svakog kolovoza kreću u utrku za...
hr
23:55
Bundesliga serijal - Tobogan za opstanak
Dokumentarni serijal o nemačkom državnom prvenstvu u fudbalu koje se smatra jednim od najjačih na svetu.
hr

TV guide - Tuesday, 21/05/24

00:25
Odbojka - Liga nacija (Ž): France - Turkey
Ženska odbojkaška Liga nacija je takmičenje reprezentacija osnovano 2018. godine. 16 reprezentacija bori se za titulu prvaka.
hr
02:00
MUTV (PL): Brighton - Manchester United
Ime Mančester Junajteda je zlatnim slovima upisano u istoriju svetskog fudbala. Preko Bobija Čarltona i Džordža Besta do Fergusonovih vremena i Gigsa, Kina, Skolsa, Kantone, Runija, Ronalda i mnogih...
hr
03:40
Košarka - Francuska liga: Playoffs - 1/4 Finale (G2): Saint-Quentin - Asvel
Francuska košarkaška liga, LNB Pro A, osnovana je 1921. godine. 18 ekipa se kroz regularni deo i plej of bori za titulu prvaka Francuske.
hr
05:15
SK Specijal (04): S Krešom i Krunom - O svemu i ni o čemu: gost Valent Sinković)
Krešimir Karačić i Krunoslav Simon ugošćuju hrvatske sportaše i sportske stručnjake, s kojima razgovaraju o njihovim sportskim uspjesima, izazovima i budućim planovima.
hr
06:00
Fudbal - Austrijska liga: Playoff: Sturm - Austria (K)
Salcburg je ponovo favorit za titulu, ali LASK, Rapid i ostali se neće predati bez borbe. Svakako ćemo imati i neko iznenađenje kao Volfsberger prethodnih godina.
hr
07:50
Clubland
Priče o najvećim fudbalskim klubovima na svetu, o tome kako su postali veliki, broju trofeja i pobeda i kako nameravaju da ostanu u evropskom i svetskom vrhu.
hr
08:20
SK Autoportret: Ivo Daneu, Valtko Marković i Rora Krasnodar
Legendarni sportaši s prostora bivše Jugoslavije govore o sebi, svojim klubovima i reprezentaciji...
hr
09:20
Nizozemska liga - Pregled posljednjeg kola
Pratite najbolje trenutke iz Eredivisiea, najjače nizozemske nogometne lige. Donosimo isječke najupečatljivijih akcija i golova.
hr
10:15
Fudbal - Grčka liga: Playoff: Aris - PAOK
Voli se fudbal u Grčkoj i svaki duel, pogotovo derbi, doživljava se sa mnogo strasti. Olimpijakos jeste favorit za titulu, ali AEK, PAOK i večiti rival Panatinaikos kucaju na vrata...
hr
12:05
Pregled turske lige
Bešiktaš može da se hvali šampionskom titulom, ali Trabzon, Galatasaraj i Fenerbahče su se ozbiljno pojačali i svi misle da mogu do trofeja. Čini se da će biti napeto do poslednjeg kola.
hr
13:15
Put do vrha
Neverovatne priče o usponu tamnoputih sportista do samog vrha: Između ostalih, Lebron Džejms i Serena Vilijams...
hr
13:40
Rukomet - Mađarski kup: FINALE
Mađarski rukometni kup održava se od 1951. godine, a organizator je Mađarska rukometna organizacija. Ekipe igraju na ispadanje dok ne ostanu četiri najbolje, koje se takmiče u finalnom krugu.
hr
15:10
Nogomet - Danska liga: Playoff: Nordsjaelland - Midtjylland
Jedina u potpunosti profesionalna nogometna liga u Danskoj zadnjih godina zahvaljujući dobrim nastupima svojih klubova u Europi privlači pažnju sve više nogometnih ljubitelja diljem Europe.
hr
17:00
Fudbal - EP U17 (M): Spain - Portugal
Nakon devojaka, vreme je da se oprobaju i najbolji kadeti Evrope. Da li će neka poznata fudbalska nacija biti na tronu, ili ćemo videti iznenađenje?
hr
18:55
Život fudbalera
Priče o najpoznatijim fudbalerima, ali van terena. Koliko zaista zarađuju, gde i kako žive. Posle ove emisije, gledaćete na njih sasvim drugačije.
hr
19:30
Fudbal - EP U17 (M): France - England
Nakon devojaka, vreme je da se oprobaju i najbolji kadeti Evrope. Da li će neka poznata fudbalska nacija biti na tronu, ili ćemo videti iznenađenje?
hr
21:25
SK Bundes Specijal - Geggenpressing
Sve novosti iz svijeta sporta saznajte u emisiji "SK Bundes Special"!
hr
22:30
Odbojka - Liga nacija (m): Argentina - Japan
Liga nacija nova je vrsta natjecanja u muškoj odbojci koja zamjenjuje staru Svjetsku ligu. Novi format turnira privući će pozornost svakog istinskog ljubitelja odbojke.
hr