CineStar TV PREMIERE 1

CineStar TV PREMIERE 1

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

TV guide - Friday, 17/05/24

00:20
Alibi.Com 2
Nakon što je zatvorio svoju agenciju Alibi.com i obećao Flo da joj više nikada neće lagati, Gregov novi život postao je miran, pretih, ali ne zadugo! Kada odluči zaprositi Flo, Greg će je morati upoznati sa svojom obitelji – ocem prevarantom i majkom, bivšom glumicom. Stoga mu ne preostaje ništa drugo nego ponovno otvoriti svoju agenciju i pronaći privlačnije lažne roditelje…
hr
01:55
Larry Flynt For President
Dokumentarni film “Larryja Flynta za predsjednika” je kronika divlje kampanje izdavača časopisa Hustler za predsjednika 1983. g. To je priča o suštinskom autsajderu koji se borio da razotkrije licemjerje i netrpeljivost što ga je na kraju gotovo stajalo života. Iako nije pobijedio Ronalda Reagana, bitke za slobodu govora koje je vodio tijekom svoje kandidature u konačnici su promijenile Ustav proširivši Prvi amandman, da uključe satiru i parodiju. Pobjeda na Vrhovnom sudu zapravo je omogućila komičarima, karikaturistima i svima nama da kritiziramo one koji su na vlasti bez straha od kazne. Ispričan kroz dosad neviđene snimke, film se razvija kao ep sa zapletima čudnijim od fikcije, dijalozima uvredljivijim od parodije i ljubavnom pričom između dvoje izopćenika, koji na kraju nisu mogli biti više Amerikanci.
hr
03:31
KOLAŽ PROGRAM
hr
09:55
Norm Of The North: Keys To The Kingdom
Daleko od svoga doma na Artiku, polarni medo Sven i njegova tri prijatelja nalaze se u New Yorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Sven se nađe u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio. Podršku pronalazi u prijateljima koji mu pomažu da skine ljagu sa svog imena i spasi svoje kraljevstvo.
hr
10:15
Dreambuilders
Minnin se život preokrenuo naglavačke kada joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je radi toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice i kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi. Minna mora posljednji put ući u svijet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila i kako bi spasila Jenny i svoju novu obitelj.
hr
11:45
Belle And Sebastian: Next Generation
Desetogodišnji Sebastian nevoljko provodi odmor u planinama s bakom i rođakinjom. Treba im pomoć oko ovaca, što baš i nije tako uzbudljivo za gradskog dečka poput njega… On cijelo vrijeme naime razmišlja o Belle, neizmjerno snažnoj ženki pirinejskog planinskog psa koju maltretira njezin vlasnik. Spreman učiniti sve da zaštiti Belle i da se izbori protiv nepravde, Sebastian će provesti najluđe ljeto svog života.
hr
13:30
My Week With Marilyn
Tijekom prvog putovanja Marilyn Monroe (Michelle Williams) u London na snimanje filma Princ i plesačica sa Sir Laurenceom Olivierom (Kenneth Branagh), ona se sprijatelji s Colinom Clarkom (Eddie Redmayne), ambicioznim 23-godišnjim trećim asistentom redatelja na setu. Kako njihov odnos napreduje, Colinova pažnja se premješta sa snimanja filma na pokušaje da je sačuva od pritiska koji nosi život slavne osobe. Kada dramatičar Arthur Miller, novi suprug Marilyn Monroe, nakratko otputuje u Pariz, Clark koristi priliku da je upozna sa svijetom dalje od holivudske slave. Prema istinitoj priči Colina Clarka, ovaj film prikazuje čarobni tjedan u kojem se Monroe otvorila strancu i stekla u njemu prijatelja i saveznika.
hr
15:15
Hunger Games, The: The Ballad of Songbirds and Snakes
Ovo su desete Igre gladi, smještene 64 godine prije prvog filma. Lucy Gray Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Izgledi su protiv njega, Lucy ne predviđaju pobjedu, ali nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist.
hr
17:55
Michael Clayton
George Clooney je elitni newyorški odvjetnik koji je među kolegama poznat kao “domar” jer već petnaest godina radi u sjeni rješavajući privatne probleme bogatih klijenata. Film se odvija tijekom četiri najgora dana u njegovom životu…
hr
20:00
John Wick: Chapter 4
John Wick (Keanu Reeves) otkriva put do pobjede nad The High Tableom. Ali prije nego uspije zaslužiti svoju slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem s moćnim savezima diljem svijeta i silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.
hr
22:55
Back On The Strip
Nakon što je izgubio ženu svojih snova, Merlin se seli u Las Vegas kako bi nastavio raditi kao magičar, samo da bi bio angažiran kao vodeći čovjek u oživljavanju ekipe crnih stripera, Čokoladni keksići. Predvođeni Lutherom – sada slomljeni i bez love – stari, pripitomljeni, izvan forme, Keksići zaboravljaju bivše sukobe i ponovno se ujedinjuju kako bi spasili hotel u kojemu su nekada nastupali dok su pomagali Merlinu da ponovno osvoji svoju djevojku.
hr

TV guide - Saturday, 18/05/24

01:00
Reef, The: Stalked
U pokušaju da se izliječi nakon što je svjedočila užasnom ubojstvu svoje sestre, Nic, njezina sestra Annie i dvije bliske prijateljice putuju na udaljeni pacifički otok na pustolovinu vožnje kajakom i ronjenja. Samo nekoliko sati nakon njihove ekspedicije, žene su uhođene, pa napadnute. Napala ih je velika bijela psina. Kako bi preživjele, žene će se morati udružiti, a Nic će morati prevladati svoj posttraumatski stres, suočiti se sa svojim strahovima i ubiti čudovište.
hr
02:40
Imitation Game, The
Film Igra oponašanja snimljen je prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život.
hr
04:40
KOLAŽ PROGRAM
hr
09:50
Chickenhare & Hamster Of Darkness
Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući dvoje prijatelja koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg.
hr
11:35
Michael Clayton
George Clooney je elitni newyorški odvjetnik koji je među kolegama poznat kao “domar” jer već petnaest godina radi u sjeni rješavajući privatne probleme bogatih klijenata. Film se odvija tijekom četiri najgora dana u njegovom životu…
hr
13:45
Visitor From The Future, The
2555. g., u razorenoj budućnosti, Zemlji prijeti apokalipsa. Posljednja nada je čovjek sposoban za putovanje kroz vrijeme. Njegova misija: vratiti se u prošlost i promijeniti tijek događaja. Ali vremenska policija lovi ga u svakom dobu. I krene utrka s vremenom za posjetioca iz budućnosti…
hr
15:40
Imitation Game, The
Film Igra oponašanja snimljen je prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život.
hr
17:45
Three Musketeers, The: D'Artagnan
Nevjerojatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu d’Artagnan koji od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati mušketir garde. Unatoč neuspješnoj regrutaciji, on ipak postaje dio trojice najdojmljivijih mušketira – Athosa, Aramisa i Portosa – i ubrzo se uklopi u njihov način života. U kraljevstvu podijeljenom vjerskim ratovima i pod prijetnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstit će mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.
hr
20:00
Freelance
Akcijska komedija u kojoj je bivšem agentu specijalnih postrojbi dosadio njegov novi posao i žudi za adrenalinom pa se odlučuje odraditi još jedan zadatak koji ga vraća u akciju. Želju mu ispunjava šef ponudivši mu posao tjelesnog čuvara novinarke Claire Wellington koja slavu traži kroz intervjuiranje Juana Venegasa, životopisnog predsjednika Paldonije.
hr
21:55
Saw X
John Kramer se vratio. Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva prevaru namijenjenu iskorištavanju najugroženijih. Zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način.
hr