TV 2 DANMARK

TV 2 DANMARK

TV 2s stærke position skyldes blandt andet det mangfoldige programudbud, der omfatter nyheder, underholdning, sport, dansk fiktion, dokumentar og livsstil, aktualitet, spillefilm, morgen-tv, børne-tv og meget mere. TV 2 har i sine programmer særligt fokus på relevans i forhold til danskerne og i særdeleshed de danske børnefamilier. Den aktuelle programstrategi har udpeget fire styrkepositioner for hovedkanalen: Livsstil, dagsordensættende dokumentar og nyheder, underholdning samt samlende tv-begivenheder.

Denmark

Programm-Guide - Dienstag, 07.05.2024

00:15
To ens - med Ingemann
Selv om Danmark er et lille land, så kan der være stor forskel på prisen på to overraskende ens boliger - alt afhængigt af, hvor i landet de ligger. Peter Ingemann har altid været vild med boliger og boligmarkedet. En interesse som han deler med sine to gode venner Anders fra Tisvilde og Claus fra Svendborg. De er begge ejendomsmæglere og den ene tilmed også borgmester. Nu tager Peter, Anders og Claus rundt i landet for at finde ud af, hvem af dem, der har bedst styr på boligpriserne. Forude venter de første to skønne boliger, som ligner hinanden til forveksling, men ligger i hver sin del af landet. Spørgsmålet er, hvad dét gør ved prisen?
da
00:55
To ens - med Ingemann
Hverken Peter Ingemann eller hans ejendomsmægler-venner Anders og Claus ved på forhånd, hvor de skal hen, eller hvilke boliger de skal se. Trioen ved kun, at der hver gang venter dem to boliger, der ligner hinanden til forveksling. Og at de ligger to forskellige steder i landet. Men hvad gør det ved prisen, og hvem er bedst til at regne den ud?
da
01:30
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
01:55
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
02:25
Ambulancen - liv eller død
En nyfødt baby er i kritisk tilstand, så den erfarne Jack er på vej dertil. Jill og Lewis kører ud til en dement patient, der ikke vil åbne sine øjne.
da
03:25
En stor dag på godset
Lene Beier besøger familierne på nogle af Danmarks ældste ejendomme - blandt andre Nicolas, der som 23-årig overtog ansvaret for godset Lungholm på det sydligste Lolland. Det er et stort ansvar, og arbejdshandskerne skal skrues godt på. Lene følger Nicolas og hans gravide hustru på en dag, hvor jorden skal overdrages til en ny forpagter, og godset skal ses efter, fordi det skal lejes ud til feriegæster. Godsets vigtigste medarbejder, godsinspektør Buchardt, fortæller om det tætte samarbejde, og så besøger vi også grandfætter Poul, der arbejder med familiens arkiv i kælderen. Lene og Nicolas går også en tur i familiens gravkapel, hvor Nicolas ikke har været, siden han var barn.
da
04:00
Nyhederne og Vejret
da
06:00
Nyhederne, Sporten og Vejret
da
06:30
Go' morgen Danmark
da
12:00
12 News
da
12:40
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard skal hjælpe hvert sit nybagte forældrepar fra Valby med at finde drømmeboligen tættere på familien - men den ene familie rykker noget længere end den anden. Mai og Morten har nemlig besluttet at sige farvel til livet i hovedstaden for at komme en del tættere på Mais familie i Jylland. Men boligsøgning på tværs af landet kan være en stor udfordring. Nanna og Andreas drømmer om en bolig tæt på naturen, max en halv time fra Nannas forældre i Herlev. Og boligen skal ligge tæt på København, hvor de begge arbejder. Men med et dyrt boligmarked i København og omegn bliver drømmen svær at få opfyldt, så Sara må udfordre parret.
da
13:25
Danmarks dejligste badehoteller
Turen går først til det historisk vigtige område ved Ballebro i Sønderjylland - tæt på øen Als. Her besøger det lille rejseselskab den smukke Ballebro Færgekro, der byder på ro og romantik. Opholdet byder blandet andet på sønderjysk brødtort, historiefortælling om kampen om danskheden og et iskoldt møde med de morgenfriske morgenfruer i fjorden. Næste stop er området lidt syd for Blåvands Huk. Her midt i sandet og marehalmen ligger Klithjem Badehotel. Stedet er ejet af ægteparret Kirsten og Per, der oprindelig slet ikke drømte om at blive hotelejere. Sigurd låner ægteparrets bil og tager Julia og Jacob med til stranden for at køre ræs, og her får de brug for hjælp fra en uventet kant.
da
14:00
Vi drukner i rod
Hvordan rydder man op? Lejligheden i Hillerød roder, og der er ingen systemer. Rebecca har nemlig aldrig lært at rydde op, og Daniel er doven. Parret har brug for hjælp, så det ikke går ud over deres børn.
da
14:50
Huse der aldrig kommer til salg
Pernille Sams besøger to huse i Dragør, som begge har en maritim historie. Først kommer Pernille på rundvisning i et gammelt fyrtårn, som i dag er bygget om til en spektakulær villa. Derefter går turen til en charmerende villa på Dragørs hovedgade, som i sin tid blev bygget for guldgraverpenge af den nuværende ejers tipoldefar, der var kaptajn på Øresund. Til sidst tager Pernille Sams til det højeste punkt i Odsherred og til en slægtsgård, som betyder alt for den familie, der ejer den.
da
15:20
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
15:50
Ambulancen - liv eller død
Paramediciner Lauren må sammen med politiet køre ud til en person, som er blevet stukket ned, og som har brug for akut hjælp.
da
17:00
17 News
da
17:10
Regionale nyheder
da
17:20
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
18:00
18 News
da
18:20
Regionale nyheder
da
18:25
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
19:00
19 News
da
19:30
Regionalprogram
da
20:00
Kærlighed hvor kragerne vender
Fyrene er på de sidste dates, og der er masser af amoriner i luften. Men kan kærligheden holde, når de alle vender tilbage til hverdagen, hvor de nye forhold skal plejes? Ikke alle fyre er lige gode til at sende søde beskeder til deres kvinde.
da
20:50
Mysteriet om de døde børn
To danskere spiller en nøglerolle i en spektakulær drabssag i Australien. Kathleen Folbigg har siddet 20 år i fængsel for at have dræbt sine fire børn. Nu viser danskernes forskning, at en farlig genfejl måske kan forklare børnenes død. TV 2 Dokumentar har fulgt parret, der kan være med til at få den australske kvinde løsladt.
da
21:30
21.30 News
da
22:00
Regionale nyheder
da
22:15
Newsroom
'Newsroom' behandler dagens vigtigste nyhedshistorier i berigende selskab og fortæller dem med et nyt og originalt perspektiv. Cecilie Beck, Miriam Zesler, Troels Mylenberg og Søren Lippert er på skift din personlige og engagerede vært på programmet.
da
22:50
Tabu - med Rune Klan
Rune Klan spår 'et kommunikativt mareridt', når han tager i sommerhus med fire døve, to tegnsprogstolke og to skrivetolke. Hvordan kommer mødet og samtalerne mon til at gå? Komikeren bliver dog klogere, og på fineste vis føres han ind i, hvad det vil sige at leve med et hørehandicap. Idéen er at finde ud af, om må man lave sjov med hørehandicap, og hvor grænsen går.
da
23:40
Min egen kurs
Er det godt eller skidt, at alle kender ens far? Og hvordan håndterer man selv at være far og én, som de fleste danskere kender? Sebastian Klein er i sit es på landjorden, men får sig en uventet aha-oplevelse på vandet. Trods åbenlyse forskelligheder kan Emil og Sebastian let spejle hinandens oplevelser fra livet i deres forældres fodspor.
da

Programm-Guide - Mittwoch, 08.05.2024

00:15
To ens - med Ingemann
Hvilken værdi har en god udsigt? Peter Ingemann og hans to ejendomsmæglervenner Anders og Claus er på landevejene for at finde ud af, hvem af dem, der har bedst styr på boligpriserne. Og Claus gør det fra dagens start klart for de to andre, at han går efter guldet - og det skal forstås bogstaveligt.
da
00:50
To ens - med Ingemann
Peter Ingemann og vennerne Claus og Anders får lidt at drømme om, når de denne gang lander ved to nye boliger, der ligner hinanden nærmest på en prik. Her er dobbeltgarager, teenageafdelinger og planløsninger der er til at forstå. Men hvad koster den slags - to vidt forskellige steder i landet?
da
01:30
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
01:55
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
02:25
Ambulancen - liv eller død
Makkerparret Asher og Jared behandler en fuld patient, der rammer Asher personligt. Sairahs oplæring er næsten slut, men kan hun klare de mange nødopkald?
da
03:30
En stor dag på godset
Familien Rottbøll er sjette generation på Børglum Kloster, der ligger højt mod nord i Jylland. Men seks generationer er ingenting på det gamle sted, der er mere end 1.000 år gammelt. Det er vikingetid i Danmark, da stedet grundlægges, og det er noget, familien er stolt af. Vi følger Hans og Anne og deres to døtre på dagen, hvor vi skal på den traditionelle fasanjagt. Der er hårdt fysisk arbejde til Lene Beier, når de gamle møllevinger skal drejes - og et gribende øjeblik i kirken, når Hans Rottbølls mor kommer for at se noget helt bestemt. Og så finder vi ud af, om familiens 134 år gamle og meget fornemme jagtvåben stadig kan nedlægge en fugl.
da
04:00
Nyhederne og Vejret
da
06:00
Nyhederne, Sporten og Vejret
da
06:30
Go' morgen Danmark
da
12:00
12 News
da
12:40
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side.
da
13:25
Danmarks dejligste badehoteller
Denne gang går turen til det skønne Henne Mølle Å badehotel, der er tegnet af den anerkendte danske arkitekt Poul Henningsen. De tre rejsekammerater Sigurd Kongshøj, Jacob Rais og Julia Lahme går på PH jagt på badehotellet og nyder den smukke natur. Under middagen får de måske Danmarks bedste rødspætter og så byder opholdet på et dyp i Vesterhavet. Næste stop er Hotel Vejle Fjord. Et gigantisk spahotel med en enestående udsigt, der oprindeligt er etableret som tuberkulose sanatorium i år 1900. Sigurd er ikke så vild med spaophold, men Julia og Jacob, som er vilde med spa, gør en ihærdig indsats for at få ham omvendt.
da
14:00
Vi drukner i rod
Lejligheden i Kastrup er som et tætpakket museum med minder fra et helt liv. Men hvis Inger-Mitte skal have plads til både dans med kæresten og besøg af børnebørnene, må hun skille sig af med fortiden.
da
14:50
Huse der aldrig kommer til salg
Pernille Sams tager til Bornholm for at besøge to brødre, som har gjort alt for at bevare deres sommerhus, sådan som det altid har set ud. Huset hedder Krabbeshus, og næsten alle møbler står som de har stået, siden huset blev bygget i starten af 1900-tallet. Bagefter går turen til et af Frederiksbergs mest attraktive villakvarterer og til en familie, som har beholdt deres hus i hele fire generationer.
da
15:20
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
15:50
Ambulancen - liv eller død
På en travl aften får ambulancefolkene et opkald om en patient, der truer med at tage sit eget liv.
da
17:00
17 News
da
17:10
Regionale nyheder
da
17:20
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
18:00
18 News
da
18:20
Regionale nyheder
da
18:25
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
19:00
19 News
da
19:30
Regionalprogram
da
20:00
Ups, vi er voksne
Sarah bliver 26 år og er endelig voksen nok til at feste i voksenklubben sammen med Christine, Alberte, Jeff og Alex. Men de unges arbejdspladser, fritidsaktiviteter og fester er pludselig truet af lukning, da kommunen skal spare.
da
20:40
Hvorfor døde vores tvilling?
Melissa føder to sunde og raske tvillinger. Men efter tre dage dør det ene barn. Midt i chokket vokser frustrationen. Hvad gik galt på hospitalet, når en rask tvilling pludselig dør?
da
21:30
21.30 News
da
22:00
Regionale nyheder
da
22:15
Newsroom
'Newsroom' behandler dagens vigtigste nyhedshistorier i berigende selskab og fortæller dem med et nyt og originalt perspektiv. Cecilie Beck, Miriam Zesler, Troels Mylenberg og Søren Lippert er på skift din personlige og engagerede vært på programmet.
da
22:50
Tabu - med Rune Klan
I mødet med de rygmarvsskadede forsøger Rune Klan at sætte sig ind i, hvordan det er at blive lam efter en ulykke og skulle indstille sig på et liv bundet til en kørestol. Komikeren omdanner sin nye viden til et standupshow med de medvirkende siddende på første parket.
da