HBO 2

HBO 2

Serbia

Programm-Guide - Montag, 27.05.2024

00:26
Devojka za sve
32-godišnja Medi javlja se na oglas dva roditelja koji traže izmišljenu devojku za svog stidljivog sina, kako bi stekao malo samopouzdanja.Dženifer Lorens u ovoj komediji glumi Medi, neodgovornu 32-godišnju ženu koja se javlja na oglas "Kreglista" dva brižna roditelja koji traže kobajagi devojku za svog stidljivog sina, kako bi stekao malo samopouzdanja pre fakulteta.
sr
02:10
Tražen
Tražene zvezde i dobitnici Oskara, Anđelina Džoli i Morgan Friman kao članovi tajnog bratstva ubica. Džejms Mekavoj kao gubitnik koji neočekivano postaje član ekipe ovih elitnih boraca.Zasnovan na uzbudljivom strip-serijalu Marka Milara i pod rediteljskom palicom vrhunskog vizueliste, reditelja Timra Bekmambetova - tvorca najuspešnijeg ruskog filmskog serijala u istoriji, "Noćnih čuvara" - ovaj film priča o transformaciji apatične ništarije u borca za pravdu bez premca. Godine 2008. svet je upoznao heroja nove generacije: Veslija Gibsona. 25-ogodišnji Ves (Džejms Mekavoj) je najneodgovorniji kancelarijski trut koji je ikad koračao ovom planetom. Šef ga neprekidno maltretira, devojka ga po navici ignoriše i čitav njegov život se beskonačno vuče. Svi su sigurni da ta nezainteresovana ništarija ništa neće da uradi u životu. Malo šta Ves može da uradi, osim da traći svoje dane i umre u svojoj besciljnoj, svakodnevnoj rutini. Sve dok ne upozna ženu po imenu Foks (Anđelina Džoli). Nakon smrti njegovog oca sa kojim je davno izgubio kontakt, smrtonosno seksi Foks regrutuje Vesa u Bratstvo - tajno društvo koje obučava Vesa kako da osveti smrt svog oca, otključavajući njeg.
sr
04:01
Otrov
Istraživački novinar Edi Brok (Tom Hardi) planira da se vrati na posao nakon skandala, ali slučajno postane domaćin vanzemaljskog "simbiota" koji mu daje nasilan alter-ego, Venom, i neverovatne.Priča o nastanku Marvelovog najzagonetnijeg, najsloženijeg i najopasnijeg lika - Venoma! Edi Brok (Tom Hardi) je slomljen čovek nakon što izgubi sve, uključujući posao i verenicu. I baš kad padne najniže u životu, on postaje domaćin vanzemaljskog "simbiota" koji u njemu probudi supermoći i pretvori ga u Venoma. Hoće li ove moći biti dovoljne za našeg novog smrtonosnog zaštitnika da porazi strašne sile zla, a pogotovo znatno jačeg i bolje naoružanog "simbiota", Rajota?
sr
06:00
Angry Birds film 2
Kada nova pretnja dovede Ostrvo ptica i Ostrvo svinja u opasnost, ptice koje ne mogu da lete se udružuju sa nekoliko zelenih svinja, sklapaju nestabilno primirje i formiraju neobičan supertim u.Ptice koje ne mogu da lete i prepredene zelene svinje podižu svoje nesuglasice na viši nivo u Angry Birds filmu 2! Kada nova pretnja dovede Ostrvo ptica i Ostrvo svinja u opasnost, Crveni, Čak, Bomba i Moćni Orao angažuju Čakovu sestru Silver i udružuju se sa svinjama Leonardom, njegovom pomoćnicom Kortni i tehničkim genijem Garijem. Oni sklapaju nestabilno primirje i formiraju neobičan supertim da spasu svoje kuće.
sr
07:40
Selest i Džesi zauvek
Ova humoristička romantična drama govori o paru koji ostaje blizak i posle razvoda.Selest i Džesi su se upoznali u srednjoj školi, venčali kao mladi i udaljili se jedno od drugog. Sa trideset godina, Selest je žustra vlasnica konsultantske firme, Džesi je ponovo nezaposlen i ne žuri da preduzme bilo šta u životu. Selest je ubeđena da treba da se razvede od Džesija, jer je ona na putu ka usponu, a on na putu za nigde, i da, ako to urade sad a ne kasnije, mogu ostati pravi prijatelji puni podrške. Džesi pasivno prihvata činjenicu da njihov odnos postaje samo prijateljski, iako je još uvek zaljubljen u Selest. Dok realnost razvoda stupa na scenu, Selest polako i bolno shvata da je pogrešila u vezi sa njihovim odnosom, i da joj se nekada zrela i razumna odluka sad čini impulsivnom i sebičnom. Ali to što se dešava s Džesijem uopšte nije slučajno. Dok prolaze kroz turbulentne promene u životima i srcima, shvataju da, da biste nekog zaista voleli, možda morate da ga pustite da ode.
sr
09:15
Džordžijino pravilo
Dobitnica Oskara Džejn Fonda, Lindzi Lohan i Felisiti Hafman glume u drami o teškim tajnama i majčinskim vezama.Lili (Felisiti Hafman) umorna je od svoje buntovne ćerke Rejčel (Lindzi Lohan), pa odlučuje da preko leta ostavi devojčicu kod njene bake Džordžije (dobitnica Oskara Džejn Fonda). Ponovo ujedinjene, tri generacije žena suočavaju se pod istim krovom sa svojim razlikama dok se bore s posledicama razorne porodične tajne.
sr
11:10
Sredina
U Orsonu je događaj veka kad Hekovi - zajedno sa Donahjuovima i Bilom Norvudom - započnu rat sa Glosnerovima nakon što oni ukradu Suin automobil.U Orsonu je događaj veka kad Hekovi - zajedno sa Donahjuovima i Bilom Norvudom - započnu rat sa Glosnerovima nakon što oni ukradu Suin automobil.
sr
11:30
Sredina
Nakon što doktor Fulton pozove Frenki i Majka u svoju kancelariju da ih obavesti da su se Brik i Sindi ljubili svuda po školi, Frenki daje zadatak Majku da razgovara sa svojim sinom o bontonu.Kad dr Fulton pozove Frenki i Majka u njegovu kancelariju da ih obavesti da su se Brik i Sindi ljubakali po celoj školi, Frenki traži od Majka da razgovara sa svojim sinom o lepom ponašanju. Su pokušava da skupi hrabrost i pokloni Šonu snežnu kuglu i prizna mu koliko joj se sviđa; nakon što je pronašla kutiju punu nedovršenih zahvalnica za poklone dobijene prethodnih godina, Frenki naređuje Ekslu da ih završi i pošalje.
sr
11:55
Princ Egipta
Epska avantura dva brata - jedan je vladar moćnog carstva, a drugi izabrani vođa svog naroda. Njihov poslednji sukob zauvek će promeniti svet.Epska avantura dva brata - jedan je vladar moćnog carstva, a drugi izabrani vođa svog naroda. Njihov poslednji sukob zauvek će promeniti svet.
sr
13:35
Istočni Njujork
Vođstvo Hejvudove dovedeno je u pitanje nakon tragične pucnjave.Vođstvo Hejvudove dovedeno je u pitanje nakon tragične pucnjave u blizini kuće, a njen odnos sa Suaresom stavljen je na probu.
sr
14:20
Barbi i kosmička avantura
Barbi je kosmička princeza koja leti visoko na svom hoverbordu kroz daleki univerzum sa svojim ljupkim i odanim kućnim ljubimcem, Papkornom.Barbi je kosmička princeza koja leti visoko na svom hoverbordu kroz daleki univerzum sa svojim ljupkim i odanim kućnim ljubimcem, Papkornom.
sr
15:40
Porodica Holar
Uoči majčine operacije mozga, njujorški umetnik Džon se vraća u rodni gradić gde mora da se snađe u ludom svetu koji je ostavio za sobom, dok njegova disfunkcionalna porodica, srednjoškolski ortaci.Džon Holar, umetnik koji pokušava da se probije u Njujorku, mora da se snađe u ludom svetu svog rodnog gradića u ruralnoj Americi nakon što se tamo vratio zbog majčine bolesti. U kući u kojoj je odrastao, odmah ga okupiraju problemi s njegovom disfunkcionalnom porodicom, srednjoškolskim rivalima i nesnosnom bivšom devojkom, dok se istovremeno suočava sa predstojećim očinstvom, jer mu je devojka iz Njujorka trudna.
sr
17:10
Rezervni igrači
Dva propala njujorška detektiva dobijaju priliku da se uvrste među najbolje policajce grada - samo, stvari ne idu baš onako kako su planirali.Neposlušni njujorški detektivi Gembl i Hojc osuđeni su da rade za kancelarijskim stolom. Mrze jedan drugog i monotoniju svog besmislenog posla. Uz to, prinuđeni su da žive u senci dvojice najopakijih i najuspešnijih policajaca. Ali kada njih dvojica posustanu, pojaviće se prilika za Gembla i Hojca. Nakon što nalete na nešto što bi mogao da bude najveći slučaj u poslednjih nekoliko godina, postavlja se samo jedno pitanje: Hoće li ovi momci uspeti da reše zločin, a da se, pritom, međusobno ne poubijaju i ne unište čitav Njujork?
sr
19:00
Severnjačka uteha
Veteran specijalnih snaga, uštogljeni investitor, influenser i nesposobni instruktor zajedno se bore sa strahom na kursu letenja.Veteran specijalnih snaga, uštogljeni investitor u nekretnine, influenser s pola miliona pratilaca i nesposobni instruktor zajedno su na vrhunskom kursu za pobeđivanje straha od letenja. Poslednji izazov kursa je let od Londona do Islanda, koji na kraju bude užasno iskušenje. Izgubljeni na Islandu, smrznuti i užasnuti, moraju da pronacđu način da se suoče sa svojim strahovima i sarađuju da bi raširili krila... i poleteli.
sr
20:40
Veliko vreme adolescencije
U ovoj komediji o odrastanju, Mo, tinejdžer iz predgrađa, odrasta idealizujući svog najboljeg druga Zika, 23-godišnjeg bivšeg dečka svoje sestre.Grifin Gluk igra s Pitom Dejvidsonom i Džonom Krajerom u ovoj komediji o odrastanju u kojoj je snaga prijateljstva na iskušenju. Šesnaestogodišnji Mo (Gluk) iz predgrađa uči da se snalazi u mladosti tako što prati korake svog 23-godišnjeg najboljeg prijatelja Zika (Dejvidson), a ovaj ga uči netradicionalnim životnim lekcijama o piću, žurkama i zabavljanju.
sr
22:15
Gužva u bloku 99
Bivši bokser nađe se iza rešetaka kad prodaja droge krene naopako i primoran je da primenjuje nasilje da bi preživeo zatvorsko bojno polje.Bez posla i s brakom koji propada, bivši bokser (Vins Von) počinje da radi kao dostavljač droge da bi obezbedio svoju ženu (Dženifer Karpenter). Njegovo stanje se popravlja, sve dok isporuka droge ne krene naopako i zbog žestoke pucnjave ne dospe iza rešetaka, gde je primoran da bude sve nasilniji kako bi preživeo zatvorsko ratište i zaštitio voljene. Film je napisao i režirao S. Kreg Zaler, priznati pisac i režiser koji stoji iza filma "Ratna sekira".
sr

Programm-Guide - Dienstag, 28.05.2024

00:30
Venera
Aleks de la Iglesija predstavlja Ester Esposito kao go-go plesačicu koja beži od mafije i sakrije se ??u trošnoj zgradi punoj natprirodnih sila.Aleks de la Iglesija predstavlja horor film u režiji Đaumeaa Balagera sa Ester Esposito u ulozi Lusije, go-go plesačice u noćnom klubu u Madridu. Jedne noći ona postaje meta mafijaša pošto je iz kluba ukrala kesu ekstazija. U bekstvu i obilno krvareći, Lusija ??sa svojom sestrom i nećakom traži utočište u trošnom stambenom bloku zvanom Venera. Ali ubrzo shvata da se u zgradi skrivaju zlonamerne natprirodne sile.
sr
02:15
Brisač: Preporod
Američki šerif koji radi u visoko poverljivom programu zaštite svedoka i supruga vođe međunarodnog kriminalnog sindikata moraju da sarađuju.Američki šerif koji radi u visoko poverljivom programu zaštite svedoka i supruga vođe međunarodnog kriminalnog sindikata moraju da sarađuju - i da veruju jedno drugom - da bi se spasili i zaustavili još veću kriminalnu zaveru.
sr
04:02
Dvostruki agent
Izvanredna i jeziva priča o prevarantu Robertu Frigardu koji je ubedio bezbroj žrtava da je tajni agent MI5 kako bi iznuđivao novac od njih i kidnapovao ih, i Alis Arčer, ženi koja se zaljubila u.Dvostruki agent je izvanredna i jeziva priča o prevarantu Robertu Frigardu kojeg igra Džejms Norton, sa Gemom Arterton kao Alis Arčer, ženom koja ga je uništila. Frigard je bio vrhunski manipulator koji je ubedio nebrojene žrtve da je tajni agent MI5 kako bi iznuđivao novac od njih i kidnapovao ih. Bio je na slobodi dugi niz godina dok nije upoznao ženu koja će okončati njegovu karijeru. Isprva je pala na njegov šarm, a onda postala uzrok njegovog pada i njeni postupci su doveli do njegove osude i hapšenja. Priča o lažima, lojalnosti, strahu i nadi ? ovaj film prati godine manipulacije, istrage i potrage s visokim ulozima koja se završila hapšenjem Frigarda i spasila život njegovoj poslednjoj žrtvi.
sr
06:00
Barbi i kosmička avantura
Barbi je kosmička princeza koja leti visoko na svom hoverbordu kroz daleki univerzum sa svojim ljupkim i odanim kućnim ljubimcem, Papkornom.Barbi je kosmička princeza koja leti visoko na svom hoverbordu kroz daleki univerzum sa svojim ljupkim i odanim kućnim ljubimcem, Papkornom.
sr
07:51
Teorija svega
"Teorija svega" je priča o najblistavijem i najslavnijem fizičaru našeg vremena, Stivenu Hokingu, i Džejn Vajld, studentkinji umetnosti, u koju se Stiven zaljubio studirajući na Kembridžu 1960-ih.Edi Redmejn i Felisiti Džouns glume u ovoj izuzetnoj priči o jednom od najvećih živih umova, čuvenom astrofizičaru Stivenu Hokingu, koji se zaljubio u koleginicu sa Kembridža, Džejn Vajld. Nekada zdrav, aktivan mladić, u 21. godini dobio je potresnu dijagnozu. Džejn se neumorno borila za njega i Stiven se upustio u veoma ambiciozan naučni rad, izučavajući upravo ono čega mu je preostalo veoma malo - vreme. Zajedno prkose neverovatno malim izgledima za preživljavanje, postaju pioniri u medicini i nauci i postižu više nego što su ikad mogli da sanjaju. Film je zasnovan na memoarima Džejn Hoking, "Putovanje u večnost: Moj život sa Stivenom", a režirao ga je oskarovac Džejms Marš ("Čovek na žici").
sr
09:56
Sredina
Frenki je iznenađena, ali joj je laknulo kada doktor Gudvin pristane da kupi onoliko kolača od kikirikija koliko Brik treba da proda za školu.Frenki je iznenađena, ali oseća olakšanje, kad dr Gudvin pristane da kupi sve slatkiše sa kikirikijem koje Brik mora da proda za školu. Ali dobri doktor se pomalo ponaša kao g. Hajd kad Frenki ne isporuči pošiljku u najkraćem mogućem roku. Ekslu je dozlogrdilo da mu Majk govori kako da živi svoj život i stvari kreću nizbrdo kada Eksl odluči da zameni kuću na točkovima za auto. Su je odlučnija nego ikad da osvoji prestižnu hotelsku stipendiju. Frenki se kune da viđa neobična bića kako lete po kući.
sr
10:18
Sredina
Frenki mora da natera Brika da pozove Sindi na matursko veče, ali brine da bi njegova ekscentričnost mogla da pokvari srećan događaj.Frenki mora da natera Brika da pozove Sindi na maturu, ali brine da bi njegova ekscentričnost mogla da pokvari veseli događaj. Leksi nagovara Eksla da pokloni Su zakasneli poklon za 21. rođendan; Majk se nervira što mora da se navikne na novi daljinski upravljač za TV.
sr
10:41
Mravci
Mali mrav radnik sanja da osvoji srce prelepe princeze Bale, pa ubeđuje svog drugara, mrava vojnika, da zameni mesto s njim.Mali mrav radnik po imenu Z sanja da osvoji srce prelepe princeze Bale pa ubeđuje svog drugara, mrava vojnika, da zameni mesto s njim. Nekad najbeznačajniji radnik, Z može da ispadne najveći mali heroj!
sr
12:05
Gospodar Prstenova: Povratak.
U poslednjem nastavku čuvenog remek-dela Dž.R.R.U poslednjem nastavku čuvenog remek-dela Dž.R.R. Tolkina, "Gospodar prstenova", dok se vojske okupljaju za poslednju bitku koja će odlučiti sudbinu sveta - a moćne, drevne sile Svetlosti i Tame se nadmeću za konačni ishod - otkriva se da je jedan član Družine prstena naslednik prestola Kraljevstva ljudi. Ipak, jedina nada za pobedu nad silama zla je hrabri hobit, Frodo, koji u pratnji svog odanog prijatelja Sema i izobličenog, pokvarenog Goluma, zalazi sve dublje u mračno središte Mordora, u naizgled nemogućem poduhvatu da uništi Moćni Prsten.
sr
15:26
Lil, Lil, krokodil
Zasnovana na seriji najprodavanijih knjiga, ova muzička komedija prati Lajla, krokodila pevača koji se sprijatelji s porodicom Prim iz Njujorka.Kada se Primovi presele u Njujork, njihov sin Džoš bori se da se prilagodi novoj školi i prijateljima. Sve se to menja kad otkrije Lajla - raspevanog krokodila. Njih dvojica brzo postaju prijatelji, ali tada zli komšija ugrozi Lajlovu egzistenciju...
sr
17:12
Stanje uma
Dr Stoun leči tri šizofrena pacijenta koji veruju da su Isus Hrist. On okuplja trio stvarajući jedinstvenu grupu za podršku.Dr Alan Stoun pronašao je Isusa - tri puta. Stoun je psihijatar zadužen za lečenje tri različita paranoidno-šizofrena pacijenta koji svi veruju da su Isus Hrist. Stoun okuplja taj trio, suočava ih s njihovim suprotstavljenim tvrdnjama i nagovara da osnuju jedinstvenu grupu za podršku. Dok se ovi ljudi bore sa Stounovom uvredom svojih uverenja, bliže su tome da ugledaju sebe u novom svetlu. U glavnim ulogama je neverovatna višestruko nagrađivana glumačka postava i produkcija tima koji stoji iza filmova "Crni labud" i "Lav", "Stanje uma" zasnovano je na fascinantnoj istinitoj psihološkoj studiji ispričanoj u knjizi "Tri Isusa iz Ipsilantija".
sr
19:02
Tenet
Naoružan samo jednom rečju -Tenet - i boreći se za opstanak celog sveta, Protagonista putuje kroz sumračni svet međunarodne špijunaže na zadatku koji će se pretvoriti u nešto izvan realnosti.Džon Dejvid Vošington je novi Protagonista u najnovijem naučnofantastičnom i akcionom spektaklu Kristofera Nolana, "Tenet". Naoružan samo jednom rečju -Tenet ? i boreći se za opstanak celog sveta, Protagonista putuje kroz sumračni svet međunarodne špijunaže na zadatku koji će se pretvoriti u nešto izvan realnosti. Nije putovanje kroz vreme. To je inverzija.
sr
21:31
Liga pravde Zeka Snajdera
U želji da Supermenova žrtva ne bude uzalud, Brus Vejn udružuje snage sa Dajanom Prins i planira da angažuje tim metaljudi da bi zaštitio svet od nadolazeće opasnosti katastrofalnih razmera.U filmu "Liga pravde Zeka Snajdera", Brus Vejn (Ben Aflek) ne želi da Supermenova (Henri Kevil) žrtva bude uzalud i udružuje snage sa Dajanom Prins (Gal Gadot), planirajući da angažuje tim metaljudi i zaštiti svet od nadolazeće opasnosti katastrofalnih razmera. Ubrzo se ispostavlja da je ovaj zadatak teži nego što je Brus očekivao, jer, da bi okupio tim i konačno formirao neprevaziđenu ligu heroja, svako od regruta mora da se suoči sa svojom prošlošću i prevaziđe probleme koji ih sputavaju. Konačno ujedinjeni, Betmen (Aflek), Čudesna žena (Gadot), Akvamen (Džejson Momoa), Kiborg (Rej Fišer) i Fleš (Ezra Miler) možda neće imati dovoljno vremena da spasu planetu od Stepenvulfa, DeSada i Darksajda i njihovih zlih namera.
sr