TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

Programm-Guide - Mittwoch, 15.05.2024

00:55
 Resident Evil: Apocalypse
Alice er på et hængende hår sluppet ud af den underjordiske Hive Facility, men bliver hurtigt trukket ind i krigen mellem de levende og zombierne over jordens overflade.
da
TV3
02:50
 Resident Evil
Da forskningscentret The Hive fejlagtigt slipper en dødbringende virus løs, ser Den Røde Dronning – en enorm computer, der overvåger og kontrollerer forskningcenteret – ingen anden udvej end at dræbe alle ansatte og forsegle stedet.
da
TV3
04:55
 NCIS: Hawai'i
Da et ransomware-forsøg beskadiger en dæmning, får Ernie og et hold af hackere til opgave at finde den skyldige med det vons, før al strøm og vand bliver afbrudt på øen.
da
TV3
06:00
 Making it Home with Kortney and Kenny
Efter at en traumatisk hændelse har gjort Carla immobil i månedsvis, er hun fast besluttet på at få det bedste ud af livet, hvilket inkluderer renovering af hendes forældede hus.
da
TV3
06:55
 The Good Wife
Spændingerne går højt, da Peters appelsag begynder, mens Alicia skal forsvare en velhavende klient, som ikke virker helt uskyldig.
da
TV3
07:50
 The Good Wife
Alicia forsvarer en mand som er anklaget for at dræbe sit barns babysitter. Imens virker det som om Peters appelsag går godt.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 18
Hverken Toni eller Marianne betaler af på den gæld, som de begge har taget med ind i deres forhold. Gælden er på mere end 1 million kroner, og omfatter også det børnebidrag, som Toni ikke betaler til sine børn. Samtidig elsker Toni at forkæle Marianne med blomster og gaver, og parret bruger penge på cigaretter hver eneste dag. Nu er deres økonomi kommet så langt ud, at de ikke ved, hvordan de skal få den vendt. Derfor er Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Jan Swyrtz taget til Bræstrup i Jylland for at give parret et overblik over deres forbrug. Og da de graver dybt viser det sig, at parret bruger langt flere penge, end de har råd til, og samtidig er deres ubetalte gæld steget til en uoverskuelig størrelse. Spørgsmålet er nu, om Toni og Marianne er klar til at sige farvel til deres 180 kvm store hus for at flytte i en lille lejlighed, og om de kan holde det budget, som eksperterne giver dem.
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 18
I Ringsted har Rasmus en milliongæld med sig fra tidligere forhold, og dét er hans nuværende kone Kamilla godt træt af. Gælden spænder nemlig ben for deres drøm om at købe et hus sammen, da Rasmus ikke betaler af på gælden. Ifølge Rasmus er der en god grund til, at han ikke betaler af på gælden – han hæfter for gælden sammen med tidligere kærester, og når de ikke vil afbetale, så vil han heller ikke, hvis gælden ikke bliver delt op. Da Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på parrets økonomi viser det sig, at Rasmus’ gæld er dobbelt så stor, som han selv tror. Det betyder, at parret aldrig vil blive gældfrie. Hvis parret nogensinde skal få Rasmus’ gæld ud af deres forhold, så skal de bringe store ofre – de skal både flytte, sælge biler og skille sig af med hunden. Men er Rasmus og Kamilla klar til at bringe så store ofre, og lykkes det eksperterne at få Rasmus’ gæld fra fortiden delt op, så han kun hæfter for halvdelen?
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 14
Hele familien tager til England på ferie og for at tage et endeligt farvel med Mopper. Cengiz har fået jobbet som chauffør, mens de er i England, hvilket Linse hurtigt fortryder, da Cengiz aldrig har prøvet at køre i venstre side før, og han har lidt problemer med at holde sig inden for stregerne. Familien finder det indre legebarn frem og smutter en tur på legeplads, hvilket er lidt hårdere end mormor Linse lige havde regnet med.
da
TV3
11:45
 Til middag hos 12
TV-vært Felix Schmidt er efter sin nylige skilsmisse flyttet i lejlighed. Gæsterne får til opgave at udsmykke hjemmet, og så har Felix en overraskende nyhed, som han deler med sine middagsgæster.
da
TV3
12:50
 Forsidefruer 10
Amalie har svært ved både at være mor og eftertragtet influencer, så hun søger en barnepige, der kan hjælpe hende. Veninden Janni stiller op, og sammen holder de en meget anderledes babysitter-casting.
da
TV3
13:55
 Forsidefruer 10
Jackie er taget til Bornholm med familien for at fejre sønnen Victors fødselsdag. Imens lægger Janni sig igen under kniven. Ballerne og maven skal have et løft. Men også Amalie får tilføjet noget nyt til sit udseende.
da
TV3
15:00
 Mit plastikmareridt 7
Den tidligere burleske-danser Grethe fik i 2011 fjernet begge sine bryster som led i hendes behandling mod brystkræft. I dag er Grethe kræft-fri, men samtidig er den flotte krop med fyldige bryster og selvtilliden, der fulgte med, kun et fjernt minde. For selvom Grethes bryster er blevet rekonstrueret, er hun langt fra tilfreds med resultatet. Hun føler, at de er blevet skamferet og syet sammen som en rullepølse. For seks år siden får Cirkeline skiftet sine implantater i brysterne ud med nogen, der næsten er dobbelt så store. Men den nye størrelse giver hende ikke det udseende, som hun drømmer om, fordi brysterne hænger og brystvorten peger nedad. Cirkeline har ikke haft en kæreste i fen år, fordi hun ikke vil vise brysterne frem, og det går hende på i en sådan grad, at hun bryder grædende sammen, når hun taler om problemet. Christina har tabt sig 50 kilo og bliver derfor tilbudt af få fjernet overskydende hud på maven. Men operationen giver hende ikke det forventede resultat, og i dag undgår Christina sit eget spejlbillede, fordi hun føler sig deform. Hun mener, at kirurgen har svigtet hende, og hun er ladt alene med sit problem. Derfor håber hun, at progrmmets læger kan hjælpe hende, så hun igen kan blive tilfreds med sin krop.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 7
Fejlslagne plastikoperationer har givet tre patienter ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp. Iben drømmer om at vinde bodyfitness for nybegyndere, men hun føler, at hendes bryster står i vejen for en medaljeplacering. Hun bruger hver dag adskillige timer i træningscentret og derefter i køkkenet, hvor hun måler og vejer sin mad, så hun kan føle sig perfekt, når hun skal på scenen. Men lige meget hvor meget hun arbejder med sin krop, kan hun ikke træne sine bryster, der tidligere har været spilet ud af implantater. Nu håber Iben at få hjælp af programmets læger, så hun kan få sin selvtillid tilbage, før hun skal konkurrere iført bikini. 24-årige Christel er ked af sit resultat, efter hun har fået lavet en brystforstørrende operation. Hun forsøger i månedsvis at få fat i sin kirurg, men først da kirurgen skal på ferie på Bornholm, hvor Christel bor, kan hun blive tilset på en privat båd. Christel bliver opereret igen, men denne gang ender hun med store smerter i brysterne. Og i dag kan hun ikke kramme sin lille datter, uden at skulle bide smerterne i sig. Efter et kraftigt vægttab er Anns store ønske en flad mave uden løsthængende hud. Hun vælger derfor at lægge sig under kniven for at få fjernet det ekstra maveskind, men da hun vågner op efter operationen, opdager hun til sin forbløffelse, at hun ikke har fået lavet det indgreb, som hun mener, at kirurgen aftalte med hende. Tværtimod synes Ann, hendes maveskind nu ligner numseballer i stedet for den flade mave, som hun drømte om.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 25
Daniel på 25 og 22-årige Sarah har sammen tre børn, men bor hver for sig. De drømmer om at flytte sammen, men mener ikke de har råd, fordi hun vil miste sin boligstøtte. Så derfor bor Daniel hos sine forældre, mens Sarah står for at holde familien med tre småbørn kørende. Parrets store drøm er at købe et hus og være en samlet familie, men de frygter, det aldrig sker, hvis ikke eksperterne kan hjælpe dem. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann går Sarah og Daniel på klingen, viser det sig dog, at det ikke kun er økonomien, der afholder dem fra at flytte sammen. For Daniel har haft et heftigt kokainmisbrug, og selvom han forsikrer Sarah om, at han er ude af det og helt clean, stoler hun ikke på ham. Der er nogle mystiske transaktioner på hans konto, betror Sarah Carsten. Hun fortæller også, at når hun spørger Daniel om dem, fejer han hende af.
da
TV3
18:05
 Luksusfælden 25
Karina fra Tommerup på Fyn bor sammen med sin yngste datter og lever som om, hun har masser af penge. Hun forkæler sine to døtre med mærkevaretøj og køber glædeligt børnetøj til barnebarnet. Karina kæmper for at opretholde en facade om, at alt er i orden, men egentlig er hun knust over sine økonomiske problemer, som fylder meget i hende. Karina har netop mistet sit job og påstår, at hun søger på livet løs, men da Carsten Linnemann går hende på klingen, viser det sig, at hun lige har sagt nej til et deltidsjob som tjener, fordi hun heller vil lave noget andet. Karina er bagud med halvanden måneds husleje. Hun undskylder det med sin arbejdsløshed, men eksperterne, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen, afslører, at hun for ganske nyligt har fået 22.500 kroner udbetalt, så der burde være rigeligt penge til at betale regningerne. Eksperterne ser ikke mange andre muligheder for Karina, end at hun skal sælge sin bil. Men det nægter Karina. Eksperterne gør hende det klart, at de ikke kan hjælpe hende, hvis ikke hun skiller sig af med bilen. Men hvad vælger Karina i sidste ende? At få styr på økonomien eller at beholde en bil som hun ved, bliver hendes økonomiske ruin?
da
TV3
19:00
 Til middag hos 12
Christian Grau er vant til at bedømme andres hjem, men denne gang er det gæsterne, som går på opdagelse i livsstils-ekspertens skuffer. Grau får travlt i køkkenet, og det ender med, at der går totalt rod i den planlagte underholdning.
da
TV3
20:00
 Alert: Missing Persons Unit
MPU leder efter en Benjamin Franklin-fanatiker, der forsvinder på en mistænkelig måde. I mellemtiden ansættes en ny retsmediciner, og teamet forsøger at håndtere hendes overivrige arbejdsstil.
da
TV3
21:00
 Yellowstone
Jamie planlægger sit kandidatur til guvernørposten. Beth finder lykken i sit nye hjem. Kayce og Monica lægger planer for fremtiden. John og Rip tager sig af uvelkomne gæster.
da
TV3
22:15
 Yellowstone
John og Beth skændes over hinandens opførsel. Garretts fortid vil ikke hjælpe Jamie. Cowboyskolen er forbi for Jimmy. Kayce begynder en ny søgen.
da
TV3
23:30
 Jack Reacher
Fem mennesker bliver skudt ned på åben gade af en snigskytte, og da politiet fanger manden, der tilsyneladende har gjort det, hævder han sin uskyld og forlanger, at de finder den tidligere militære politimand Jack Reacher. Han kan bevise hans uskyld! Det er nu ikke så nemt, men Jack Reacher ender med at blive hyret til at efterforske sagen for forsvarsadvokaten Helen Rodin. Han begynder at lede efter et motiv til mordene. Hvem kunne have interesse i, at de fem ofre døde? Som han arbejder med sagen, går det op for ham, at han har stukket hånden ned i en hvepserede.
da
TV3

Programm-Guide - Donnerstag, 16.05.2024

02:10
 Resident Evil: Apocalypse
Alice er på et hængende hår sluppet ud af den underjordiske Hive Facility, men bliver hurtigt trukket ind i krigen mellem de levende og zombierne over jordens overflade.
da
TV3
04:00
 NCIS: Hawai'i
NCIS-agenterne Nick Torres og Jessica Knight rejser til Hawaii, da de finder ud af, at et nøglevidne i en af deres gamle sager er dukket op med afgørende beviser.
da
TV3
05:00
 Project Runway
Der er pres på designerne, som skal skabe modige looks fra top til tå med et enkelt print.
da
TV3
06:00
 Making it Home with Kortney and Kenny
Parret Erik og Laura købte et rustikt sommerhus i det landlige Tennessee for at slå sig ned sammen, og Erik havde store visioner om at genopbygge det med sine egne bare hænder, men nu er ventetiden slut.
da
TV3
06:55
 The Good Wife
Alicia forsvarer en mand som er anklaget for at dræbe sit barns babysitter. Imens virker det som om Peters appelsag går godt.
da
TV3
07:50
 The Good Wife
Mens Peter kommer på plads derhjemme og fortsætter med at arbejde på sin comeback-strategi, slås Alicia og Diane med lovgivningen omkring ægtefællebidrag i en mordsag.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 18
I Ringsted har Rasmus en milliongæld med sig fra tidligere forhold, og dét er hans nuværende kone Kamilla godt træt af. Gælden spænder nemlig ben for deres drøm om at købe et hus sammen, da Rasmus ikke betaler af på gælden. Ifølge Rasmus er der en god grund til, at han ikke betaler af på gælden – han hæfter for gælden sammen med tidligere kærester, og når de ikke vil afbetale, så vil han heller ikke, hvis gælden ikke bliver delt op. Da Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på parrets økonomi viser det sig, at Rasmus’ gæld er dobbelt så stor, som han selv tror. Det betyder, at parret aldrig vil blive gældfrie. Hvis parret nogensinde skal få Rasmus’ gæld ud af deres forhold, så skal de bringe store ofre – de skal både flytte, sælge biler og skille sig af med hunden. Men er Rasmus og Kamilla klar til at bringe så store ofre, og lykkes det eksperterne at få Rasmus’ gæld fra fortiden delt op, så han kun hæfter for halvdelen?
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 18
Mariam har svært ved at finde penge til at betale sine regninger, men kan godt finde penge til cigaretter, sko og fastfood. Pengene låner hun af sin veninde Michelle, som gang på gang finder penge uden at vide, hvad de går til. Og de to veninder er ikke enige om, hvor meget Mariam har lånt.
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 14
Der er rigtig venindehygge, når Linse og Didde tager en tur til Granada for at opleve lidt spansk kultur. Linse lokker Didde med til flamencoundervisning, og det viser sig at være en overraskende oplevelse. Didde er vild med den historiske by, så de lejer en scooter for at se så meget som muligt. Undervejs får Linse og Didde gjort sig uheldigt bemærket, og så genoptager de to en gammel flirt.
da
TV3
11:45
 Til middag hos 12
Christian Grau er vant til at bedømme andres hjem, men denne gang er det gæsterne, som går på opdagelse i livsstils-ekspertens skuffer. Grau får travlt i køkkenet, og det ender med, at der går totalt rod i den planlagte underholdning.
da
TV3
12:50
 Forsidefruer 10
Jackie er taget til Bornholm med familien for at fejre sønnen Victors fødselsdag. Imens lægger Janni sig igen under kniven. Ballerne og maven skal have et løft. Men også Amalie får tilføjet noget nyt til sit udseende.
da
TV3
13:55
 Forsidefruer 10
Janni og Amalie synes, at fruerne trænger til at samles til fest og ballade. Og især Amalie går all in på at arrangere et brag af en fest. Men Janni står pludselig alene med arrangementet, da Amalie ikke møder op.
da
TV3
15:00
 Mit plastikmareridt 7
Fejlslagne plastikoperationer har givet tre patienter ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp. Iben drømmer om at vinde bodyfitness for nybegyndere, men hun føler, at hendes bryster står i vejen for en medaljeplacering. Hun bruger hver dag adskillige timer i træningscentret og derefter i køkkenet, hvor hun måler og vejer sin mad, så hun kan føle sig perfekt, når hun skal på scenen. Men lige meget hvor meget hun arbejder med sin krop, kan hun ikke træne sine bryster, der tidligere har været spilet ud af implantater. Nu håber Iben at få hjælp af programmets læger, så hun kan få sin selvtillid tilbage, før hun skal konkurrere iført bikini. 24-årige Christel er ked af sit resultat, efter hun har fået lavet en brystforstørrende operation. Hun forsøger i månedsvis at få fat i sin kirurg, men først da kirurgen skal på ferie på Bornholm, hvor Christel bor, kan hun blive tilset på en privat båd. Christel bliver opereret igen, men denne gang ender hun med store smerter i brysterne. Og i dag kan hun ikke kramme sin lille datter, uden at skulle bide smerterne i sig. Efter et kraftigt vægttab er Anns store ønske en flad mave uden løsthængende hud. Hun vælger derfor at lægge sig under kniven for at få fjernet det ekstra maveskind, men da hun vågner op efter operationen, opdager hun til sin forbløffelse, at hun ikke har fået lavet det indgreb, som hun mener, at kirurgen aftalte med hende. Tværtimod synes Ann, hendes maveskind nu ligner numseballer i stedet for den flade mave, som hun drømte om.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 7
Som 21–årig drømmer Simone om runde og fyldige bryster. Hun får lavet en brystforstørrende operation, men hun ender i et langt og smertefuldt forløb med betændelse og flere re-operationer, inden hun selv siger stop til kirurgen. 37-årige Pernille er mor til fem, men hun har så store smerter i maven, at hun ikke kan være fysisk aktiv med dem. Efter flere fødsler har Pernille valgt at få fjernet overskydende hud på maven, men operationen har ikke givet hende det resultat, som hun håbede på. Pernille er både ked af mavens udseende, og samtidig har hun så voldsomme smerter, at hun ikke længere kan være den mor for sine børn, hun gerne vil være.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 25
Karina fra Tommerup på Fyn bor sammen med sin yngste datter og lever som om, hun har masser af penge. Hun forkæler sine to døtre med mærkevaretøj og køber glædeligt børnetøj til barnebarnet. Karina kæmper for at opretholde en facade om, at alt er i orden, men egentlig er hun knust over sine økonomiske problemer, som fylder meget i hende. Karina har netop mistet sit job og påstår, at hun søger på livet løs, men da Carsten Linnemann går hende på klingen, viser det sig, at hun lige har sagt nej til et deltidsjob som tjener, fordi hun heller vil lave noget andet. Karina er bagud med halvanden måneds husleje. Hun undskylder det med sin arbejdsløshed, men eksperterne, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen, afslører, at hun for ganske nyligt har fået 22.500 kroner udbetalt, så der burde være rigeligt penge til at betale regningerne. Eksperterne ser ikke mange andre muligheder for Karina, end at hun skal sælge sin bil. Men det nægter Karina. Eksperterne gør hende det klart, at de ikke kan hjælpe hende, hvis ikke hun skiller sig af med bilen. Men hvad vælger Karina i sidste ende? At få styr på økonomien eller at beholde en bil som hun ved, bliver hendes økonomiske ruin?
da
TV3
18:05
 Luksusfælden 25
Maria og Benjamin er kun 22 år, men drømmer allerede om hus og børn. For Marias vedkommende kan det kun gå for langsomt. Men der er slanger i paradis. For både Maria og Benjamin bruger alle de penge, de har og lidt til. Benjamin har oveni et spilleproblem, som han forsøger at skjule for sin kæreste. Og da eksperterne, Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen, gennemgår parrets konti opdager de, at Benjamin inden for det sidste år har spillet for næsten 200.000! Spilleriet er dog ikke parrets eneste udfordring. For hver eneste måned bruger de 28.600 kroner på mad og diverse. En del af pengene går til Benjamins spil, men også fastfood, udstyr til deres lille hund og Benjamins store kærlighed til FCK dræner deres konti. Som parrets økonomi er nu, er der slet ikke råd til at udvide familien. Er det unge par overhovedet klar til at give afkald på det liv, hvor de gør præcis, hvad de har lyst til, for at opnå drømmen om et barn?
da
TV3
19:00
 Til middag hos 12
Der er røg i køkkenet, når litteraturkritiker Katherine Diez inviterer til middag, for hun har faktisk aldrig rigtig lavet mad til gæster før. Det hjælper ikke, at kæresten Adam Price har forklaret præcis, hvad hun skal gøre. Se, om det lykkes at få maden på bordet, inden vinderen kåres.
da
TV3
20:00
 Real Housewives of Beverly Hills 13
Midt i chokerende overskrifter og sårede følelser mødes Beverly Hills-diamanterne til en anspændt genforening.
da
TV3
21:00
I sindet på en forbryder
Som kun 15-årig tegner der sig en lovende politisk fremtid for sprudlende og selvsikre Jan-Evald Pedersen Hardlei – men den politiske karriere bliver kort. Tre år efter står han nemlig tilbage som drabsmand, og ofret er hans tidligere barndomsveninde.
da
TV3
22:05
 Breinholts
Komikeren Mahamad Habane ankommer med stil, når vandflyveren sætter ham af ved havnekajen foran Breinholts. Den stakkels runner Pelle trækker i fuld baby-kostume, for Mahamad skal nemlig være far for første gang. Om han er klar til det, finder vi ud af, når Anders gennem-quizzer ham i diverse baby-tests. Find også ud af, hvem af Habanes co-Bros han vil giftes med – og hvem han vil slå ihjel.
da
TV3
22:55
 Resident Evil: Extinction
Flere år efter katastrofen i Raccoon City er Alice alene og klar over, at hun kan udgøre en fare for folk omkring hende. Hun kæmper for at overleve og for at nedbryde Umbrella Corporation, som ledes af Albert Wesker og dr. Isaacs. Samtidig rejser Carlos Olivera, L.J.og andre overlevende igennem Nevadas ørken og ruinerne af Las Vegas og må kæmpe med zombiehære, dræberkrager og uhyggelige skabninger skabt af den dødelige T-virus, der dræbte millioner.
da
TV3