MTV België

MTV België

Bekijk de Laatste Charts en Entertainmentnieuws. Bingewatch Volledige Afleveringen van je Favoriete MTV Shows

Belgium

Programm-Guide - Sonntag, 12.05.2024

00:05
Ridiculousness
Rob en Steelo verwelkomen Carly Aquilino en rekenen De Prijs Van Zelfvertrouwen uit, zetten hun hoofd in in Je Koppie Gebruiken en zien hoe belangrijk anti-slipzolen zijn in Uitglijders.
nl
00:25
Ridiculousness
Rob, Steelo en Nina Agdal begroeten een Quad in de Stad, proberen zich omhoog te werken in Reik naar de Sterren en ontdekken dat sommige auto's Niet Zelfrijdend zijn.
nl
00:55
Ridiculousness
Rob, Steelo en Rachel Wolfson proberen in het zwembad te springen, maar springen Net Ernaast, laten aan hun baas zien hoe ze Keihard Opstappen en zijn alsnog Slonzig in een Pak.
nl
01:20
Ridiculousness
In deze aflevering gaan Rob, Steelo en Rachel Wolfson feesten met mensen die veel te 'Opgefokt' zijn, verliezen ze hun grip op 'Los Grind' en is hun lunchpauze verpest in 'Niemand Vindt Het Leuk In De Kantine'.
nl
01:45
Ex on the Beach
Een ex-man spoelt aan en wordt maar kil ontvangen. En een explosieve ruzie aan de Table of Truth zorgt ervoor dat één stel vroegtijdig vertrekt.
nl
02:30
M is for Music
Een overzicht van de grootste hits van dit moment van bekende internationale artiesten.
nl
06:00
MTV Top 20
Een thematische countdown met de MTV top twintig van de beste muziek aller tijden.
nl
07:25
MTV Breakfast Club
De beste opwekkende liedjes en muziekvideo's, net op tijd voor een muzikaal ontbijt.
nl
09:00
World Stage
Dit zijn de hoogtepunten van de MTV EMA's uit 2021 en 2022, vanuit Boedapest en Düsseldorf, met waanzinnige optredens van onder meer OneRepublic, Maluma, Ava Max en Måneskin.
nl
10:00
Behind the Music
Christina Aguilera vertelt hoe ze vanuit zware omstandigheden uiteindelijk is uitgegroeid tot een internationaal popicoon. Muziek en haar familie wisten haar uiteindelijk op de been te houden.
nl
10:50
Ink Master
Tien tattoo-legendes keren terug naar de Ink Master Shop en moeten het onmiddellijk uitvechten in drie verschillende rondes. De strijd is geopend voor 250.000 dollar en de titel van Ink Master.
nl
12:00
Ink Master
Ink Master-juryleden Ryan Ashley, Nikko Hurtado en Ami James beschrijven de fundamentele vaardigheden, gedurfde artistieke keuzes en de veelzijdigheid die nodig is om de titel van Ink Master te verdienen.
nl
13:00
The Challenge: All Stars
Na jaren afwezigheid komen tweeëntwintig van de meest legendarische spelers voor het eerst weer bij elkaar om fouten uit het verleden goed te maken, verbroken relaties te herstellen en zichzelf tot het uiterste te drijven.
nl
14:00
Catfish: The TV Show
In de allereerste virtuele aflevering zullen Nev en Kamie zich door de quarantaine er niet van laten weerhouden om Jason te helpen de liefde te vinden en ver van huis verenigen de gastheren hun krachten om de waarheid bloot te leggen.
nl
14:50
Catfish: The TV Show
Aaliyah denkt haar zielsverwant gevonden te hebben in Alicia. Maar hoewel de twee dichtbij elkaar wonen, kunnen ze elkaar nog niet ontmoeten, omdat Alicia nog niet voor haar familie uit de kast is gekomen.
nl
15:45
Catfish: The TV Show
De predikant Jason dacht dat Mar degene was die op Jack'd matchte, maar Mar zou nooit afspreken. Nadat Nev en Kamie erachter komen dat Mar een meisje kan zijn dat hem oplicht voor geld, moet Jason een aantal harde waarheden onder ogen zien.
nl
16:35
Catfish: The TV Show
Ramon en Paola ontmoetten elkaar op Facebook. De twee bevinden zich in een vaste relatie, maar door mislukte pogingen om te videochatten is Ramon er niet zeker van dat ze echt is wie ze beweert te zijn. Hij wil haar nu graag ontmoeten.
nl
17:25
Teen Mom: Family Reunion
Castleden uit de hele serie komen samen voor een tropische vakantie. Maar het is niet allemaal rust en ontspanning, want de moeders duiken diep in relatie-, vriendschaps- en opvoedingsproblemen.
nl
18:25
Teen Mom: Family Reunion
De koppels gaan naar het strand om een relatieworkshop bij te wonen. Een lingeriefeestje brengt iedereen weer in een goed humeur voordat een nieuwkomer de boel op stelten zet.
nl
19:20
Caught in the Act: Unfaithful
Jamisons verloofde Juliette weigert al negen jaar een trouwdatum vast te leggen. Nu heeft hij reden om te vermoeden dat het komt door haar oude vriend en kapper.
nl
20:05
Caught in the Act: Unfaithful
Ciara is volledig toegewijd aan haar relatie met haar vriendje Kwame. Maar door recente veranderingen in zijn houding denkt ze dat hij misschien niet zo toegewijd is als zij.
nl
21:00
Ex On the Beach Double Dutch: All Stars
Het was zo wild in de mancave dat zelfs Luca's Angels er niet konden slapen. Het leek wel een bordeel.
nl
22:00
Ex On the Beach Double Dutch: All Stars
De tablet of terror heeft ervoor gekozen om alle meiden naar het strand te sturen maar zal iedereen hier blij van worden? Drama is coming.
nl
22:55
Celebrity Ex on the Beach
Chloe Veitch belandt in een driehoeksverhouding. Yaz en Chloe Brockett's vriendschap is ten einde. Het bootfeest wordt opgeschrikt door een ex op een jetski en drie sterren moeten naar het strand, waar de volgende ex zich in het duister schuilhoudt.
nl
23:55
Ridiculousness
Rob, Steelo en Lolo Wood spotten de fouten van enkele 'Probleemloze Professionals', krijgen genoeg calcium binnen in 'Melkgekte' en denken na over de 'Leefregels Van Wijze Mensen'.
nl

Programm-Guide - Montag, 13.05.2024

00:20
Ridiculousness
In deze aflevering pakken Rob, Steelo en Carly Aquilino dieren vast in 'Beestenvangers', zamelen ze afval in voor wat 'Afvalpret' en walgen ze in 'Verrassende Vuilbekkerij'.
nl
00:50
Ridiculousness
In deze aflevering hebben Rob, Steelo en Carly Aquilino pret in de zon op 'Strandbeesten', vieren ze de unieke manier van opvoeden in de 'Vadermethode' en vragen ze aan snelle praters: 'Wat zeg je?'.
nl
01:15
Ridiculousness
In deze aflevering proberen Rob, Steelo en Maddy Smith het gedrag van 'Bizarre Beesten' te begrijpen, zien ze hoe mensen de pret bederven in 'Voorgoed Game Over' en zoeken ze een medicijn voor kinderen die 'Schoolziek' zijn.
nl
01:45
Ex on the Beach
Een ex probeert zich weer aan Ricky op te dringen en zorgt voor spanning in de villa. Bryce blijft het maar verkeerd aanpakken met Nicole. En Dani ziet iets in de Shack of Secrets wat ze niet kan negeren.
nl
02:25
M is for Music
Een overzicht van de grootste hits van dit moment van bekende internationale artiesten.
nl
02:30
M is for Music
Een overzicht van de grootste hits van dit moment van bekende internationale artiesten.
nl
06:00
MTV Breakfast Club
De beste opwekkende liedjes en muziekvideo's, net op tijd voor een muzikaal ontbijt.
nl
09:00
MTV Cribs International
We gaan naar binnen om de huizen van enkele beroemdheden te bekijken. Televisiester Gemma Collins en UFC-kampioen Jorge Masvidal openen de deuren van hun luxueuze herenhuizen.
nl
09:30
Teen Mom: The Next Chapter
Catelynn's bezorgdheid neemt toe wanneer ze merkt dat haar dochters hoofd aan één kant plat is. Jade is zenuwachtig voor de ontmoeting met Jenelle. En Sean gaat op zoek naar een verlovingsring.
nl
10:20
Teen Mom: The Next Chapter
Briana plant een reisje naar haar vervreemde vader. Cheyenne heeft het zwaar met de nasleep van het schietincident. Maci viert Bentley's dertiende verjaardag en is bang dat het bowlen een PTSS-aanval stimuleert.
nl
11:05
Teen Mom: The Next Chapter
Leah verhuist en denkt over een kindje met Jaylan. Cheyenne en Zach besluiten dat ze een nieuwe start nodig hebben en zoeken een nieuw huis. Briana viert dat Stella geslaagd is.
nl
12:00
Fresh Out Live
Een overzicht van het belangrijkste muziek- en popnieuws van de week, met exclusieve interviews met artiesten, live optredens in de studio en aankondigingen over nieuwe albums en tournees.
nl
12:05
Catfish: The TV Show
Jen, die in het verleden is gepest, is voor het opbouwen van relaties afhankelijk van het internet. Toen ze Skylar online leerde kennen, was er meteen een klik, maar ze hebben elkaar nog nooit in het echt gezien.
nl
13:00
Catfish: The TV Show
Wanneer Sandra ontdekt dat haar kleindochter Yasmine geld naar een online vriendje gestuurd heeft, vraagt ze Nev en Max om hulp. Ze ontdekken al snel dat er nog veel meer is dat Yasmine niet heeft verteld.
nl
13:55
Catfish: The TV Show
Nev en Kamie krijgen een brief van een vrouw die denkt dat haar vriendin wordt gecatfishd door een jongen genaamd BJ, die haar troostte toen ze beschoten werd.
nl
14:45
Catfish: The TV Show
Akirra neemt contact op met Nev en Kamie om de ex van haar vriend te stoppen. Die valt namelijk haar vriend en haar vriendje William lastig.
nl
15:35
Catfish: The TV Show
Een voormalig catfish vraagt Nev en Max om hulp wanneer er een nieuwe online romance opbloeit. Maar is het mogelijk dat deze professionele catfish Nev en Max voor de gek houdt?
nl
16:30
Ridiculousness
Rob, Chanel en Steelo verwelkomen komiek Brendan Schaub om de natuur op hol te zien gaan in "Taking It Back", in beweging te komen met "Moms per Hour" en door de pijn te trappen in "Thiccc Boy Bike Bruises".
nl
16:55
Ridiculousness
Rob, Chanel en Steelo lachen naar de camera, voelen een vleugje wind uit de stad waar over het algemeen de meeste wind staat en leren hoe het leven achter het stuur eruitziet.
nl
17:20
Ridiculousness
Rob, Chanel en Steelo gaan draadloos met een paar 'Pod People', kijken naar achteren in 'Blind Spotted' en slaan hard de winkel in tijdens 'Market Mayhem'.
nl
17:45
Ink Master
Alleen sterkste zal overleven. Teams Christian en Cleen nemen het tegen elkaar op. Ze moeten allebei epische vechtscènes tatoeëren. De wedstrijd voor honderdduizend dollar gaat door.
nl
18:30
Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the Team
De dames leren eruit te zien en ook te dansen als een echte DCC.
nl
19:20
Catfish: The TV Show
Na hun eerste contact voelde Onyx dat Lola een geschenk uit de hemel was. Maar na maanden van elkaar niet te hebben ontmoet, slaat de twijfel toe. Nev en Kamie helpen Onyx erachter te komen of Lola een zegen, of een wrede vloek is.
nl
20:10
Caught in the Act: Unfaithful
Jamisons verloofde Juliette weigert al negen jaar een trouwdatum vast te leggen. Nu heeft hij reden om te vermoeden dat het komt door haar oude vriend en kapper.
nl
21:05
Ridiculousness
In deze aflevering gaan Rob Dyrdek, Steelo Brim en Nina Agdal inpakken in 'Verhuizen Zuigt', eten ze 's werelds 'Goorste Gerechten' en gaan ze rijden tot hun wielen eraf vallen in 'Een Wiel Minder'.
nl
21:35
Ridiculousness
Rob, Steelo en Lolo Wood rijden verder totdat ze Plots Stoppen. Onder de motorkap treffen de de drie vervolgens wilde Automodieren aan. Daarnaast besluiten ze een feestje te vieren met mensen die de Beste Dag Ooit hebben.
nl
22:00
Jersey Shore Family Vacation
De familie gaat terug naar hun vertrouwde omgeving voor een gezellige dag vol herinneringen. Mike en Nicole raken verwikkeld in een debat. Angelina en Sammi zijn het niet met elkaar eens.
nl
22:55
Ex On the Beach Double Dutch: All Stars
De tablet of terror heeft ervoor gekozen om alle meiden naar het strand te sturen maar zal iedereen hier blij van worden? Drama is coming.
nl