TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

Televizní program - Úterý, 14.5.2024

01:55
 NCIS: Hawai'i
Mens Jesse nyder en dag på vandet med sin datter Gracie, beslaglægger nogle pirater pludselig deres yacht, tager alle passagererne som gidsler og angriber Jesse. Nu er det op til Jesse at redde sin datter.
da
TV3
02:55
 NCIS: Hawai'i
2021
da
TV3
03:55
 Project Runway 17
16 talentfulde designere ankommer til New York for at deltage i den ultimative modekonkurrence. Nervøsiteten topper, da designerne skal vise deres bedste look frem.
da
TV3
04:55
 Project Runway
Designerne er inddelt i hold og skaber en minikollektion, der giver et glimt af fremtidens mode.
da
TV3
06:00
 Making it Home with Kortney and Kenny
Darya skal flytte fra San Francisco til Nashville for at bo ved siden af sin fætter, men hun får brug for Kortney og Kennys hjælp til at få huset til at leve op til moderne standarder og sikkerhed.
da
TV3
06:55
 The Good Wife
Alicia og børnene skal håndtere nogle virkelig dårlige nyheder.
da
TV3
07:50
 The Good Wife
Spændingerne går højt, da Peters appelsag begynder, mens Alicia skal forsvare en velhavende klient, som ikke virker helt uskyldig.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 18
Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen er fløjet til naturskønne Færøerne, hvor Anita og Hans Emil ikke føler, at de har penge nok til at skaffe mad på bordet. Derfor må Anita og Hans Emil prioritere mad til deres to børn, og går derfor selv sultne i seng flere gange om ugen. Samtidig arbejder Hans Emil op mod 70 timer om ugen for at tjene penge nok til at betale familiens udgifter. Nu hvor Anita er blevet gravid med parrets tredje barn, så frygter de, at det bliver umuligt at få råd til at forsøge hele familien. Men det er ikke kun mad og faste udgifter, som der ikke er penge til. Det kniber også med at få betalt af på Anitas gæld fra hendes fortid. Anita holder dog stædigt fast på, at Hans Emil ikke skal hjælpe hende med at betale gælden af, selvom hun ikke selv har råd. Dét vil eksperterne have lavet om på, og derfor får de forhandlet sig frem til en fordelagtig aftale med Anitas bank. Men vil Hans Emil stadig være med til at betale af på Anitas gæld, og kan Anita tage imod hjælpen? Og bliver der råd til den lille ny, der er på vej?
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 18
Hverken Toni eller Marianne betaler af på den gæld, som de begge har taget med ind i deres forhold. Gælden er på mere end 1 million kroner, og omfatter også det børnebidrag, som Toni ikke betaler til sine børn. Samtidig elsker Toni at forkæle Marianne med blomster og gaver, og parret bruger penge på cigaretter hver eneste dag. Nu er deres økonomi kommet så langt ud, at de ikke ved, hvordan de skal få den vendt. Derfor er Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Jan Swyrtz taget til Bræstrup i Jylland for at give parret et overblik over deres forbrug. Og da de graver dybt viser det sig, at parret bruger langt flere penge, end de har råd til, og samtidig er deres ubetalte gæld steget til en uoverskuelig størrelse. Spørgsmålet er nu, om Toni og Marianne er klar til at sige farvel til deres 180 kvm store hus for at flytte i en lille lejlighed, og om de kan holde det budget, som eksperterne giver dem.
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 14
Linse er hjemme og besøge familien. Imens Linse er i Danmark, er det vigtigt for Stephanie, at de udnytter tiden sammen. Derfor har hun planlagt en hyggelig sejltur, men det får Cengiz hurtigt lavet om på. Alba er blevet rigtig glad for heste, så Stephanie og Cengiz tager hende på den lokale rideskole for at lære hende at ride. Men da de først kommer derud, er Alba er ikke helt med på den idé, så Cengiz må ofre sig for sagen.
da
TV3
11:45
 Til middag hos 12
Skuespiller Ditte Hansen inviterer indenfor på sin charmerende husbåd. Værtinden udfordrer sin gæster med personlige samtaleemner - og til at springe en tur i det iskolde vand.
da
TV3
12:50
 Forsidefruer 10
Tina og Allan har besluttet at flytte hjem til Danmark, så de har travlt med at afvikle deres smukke liv i Dubai. Imens går bølgerne højt hos de andre fruer, da de tørner sammen over en hyggelig frokost hos Amalie.
da
TV3
13:55
 Forsidefruer 10
Amalie har svært ved både at være mor og eftertragtet influencer, så hun søger en barnepige, der kan hjælpe hende. Veninden Janni stiller op, og sammen holder de en meget anderledes babysitter-casting.
da
TV3
15:00
 Mit plastikmareridt 7
Jeanetts bryster hænger, efter hun har født to børn, og hun beslutter at få et brystløft og implantater. Men operationen skuffer fælt, for Jeanett kan slet ikke se, at hendes bryster er blevet større, og hun er kommet i tvivl om, kirurgen overhovedet har lagt implantater ind. Så nu håber hun, at "Mit plastikmareridts" læger kan hjælpe hende med at finde ud af, om hun går rundt med de implantater, som hun har betalt for, eller om kirurgen har snydt hende. For 12 år siden er Lone i en trafikulykke, der ændrer hendes liv. Ulykken efterlader hende med kroniske smerter i skuldre og nakke, og det betyder, at hun ikke længere kan gå med en bh. Men Lone er ked af sine naturlige bryster og har ikke lyst til at gå uden bh’en, derfor vælger hun at få lavet en brystforstørrende operation, så hun kan blive glad for sine bryster. Men operationen går ikke, som Lone havde forestillet sig, og i dag går hun stadig med bh på trods af smerterne. Efter seks fødsler føles Mettes krop træt, og hun vælger at få fjernet overskydende maveskind og samtidig få lavet en brystforstørrende operation. Men indgrebene har efterladt Mette med fysiske gener, som blandt andet har kostet hende jobbet. Mettes fingre snurrer nemlig, når hun overanstrenger sine arme, og Mette er sikker på, det er på grund af implantaterne. Samtidig er Mette ked af mavens udseende, som langt fra er, hvad hun drømte om.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 7
Den tidligere burleske-danser Grethe fik i 2011 fjernet begge sine bryster som led i hendes behandling mod brystkræft. I dag er Grethe kræft-fri, men samtidig er den flotte krop med fyldige bryster og selvtilliden, der fulgte med, kun et fjernt minde. For selvom Grethes bryster er blevet rekonstrueret, er hun langt fra tilfreds med resultatet. Hun føler, at de er blevet skamferet og syet sammen som en rullepølse. For seks år siden får Cirkeline skiftet sine implantater i brysterne ud med nogen, der næsten er dobbelt så store. Men den nye størrelse giver hende ikke det udseende, som hun drømmer om, fordi brysterne hænger og brystvorten peger nedad. Cirkeline har ikke haft en kæreste i fen år, fordi hun ikke vil vise brysterne frem, og det går hende på i en sådan grad, at hun bryder grædende sammen, når hun taler om problemet. Christina har tabt sig 50 kilo og bliver derfor tilbudt af få fjernet overskydende hud på maven. Men operationen giver hende ikke det forventede resultat, og i dag undgår Christina sit eget spejlbillede, fordi hun føler sig deform. Hun mener, at kirurgen har svigtet hende, og hun er ladt alene med sit problem. Derfor håber hun, at progrmmets læger kan hjælpe hende, så hun igen kan blive tilfreds med sin krop.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 25
Åke på 27 er selvstændig landbrugsarbejder, der drømmer om at eje sin egen bondegård og drive sit eget landbrug. Åke har sit eget firma, hvor igennem han sælger sin arbejdskraft til områdets forskellige gårde. Planen er, at firmaet en dag har genereret så mange penge, at han kan købe sin drømmegård. På det sidste har Åke dog kun haft en enkelt kunde, og kunden har netop opsagt samarbejdet, fordi Åke ikke kan finde ud af at komme op om morgenen. Åkes veninde Mette har bedt Luksusfælden om at hjælpe Åke til at få styr på økonomien og sit liv. Hun kan nemlig ikke selv trænge igennem til ham. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på Åkes konti, viser det sig, at hans manglende evne til at komme ud af fjerene om morgenen ikke er firmaets eneste problem. For Åke har hverken betalt skat eller moms af sin indtægt i firmaet, og nu står han over for et skattesmæk på 151.000! I stedet for at betale moms og skat har han bestilt en hjemmeside til 67.000 og købt maskiner, der ikke virker til næsten 100.000 kr. Det er kun et spørgsmål om tid, før Åkes firma bliver erklæret konkurs. Men vil Åke lytte til eksperterne, når de beder ham lukke sit firma før andre gør det for ham? Og vil han for en gangs skyld følge sin veninde Mettes råd, når hun anbefaler ham "at få et arbejde og blive lønmodtager ligesom alle andre mennesker"
da
TV3
18:05
 Luksusfælden 25
Daniel på 25 og 22-årige Sarah har sammen tre børn, men bor hver for sig. De drømmer om at flytte sammen, men mener ikke de har råd, fordi hun vil miste sin boligstøtte. Så derfor bor Daniel hos sine forældre, mens Sarah står for at holde familien med tre småbørn kørende. Parrets store drøm er at købe et hus og være en samlet familie, men de frygter, det aldrig sker, hvis ikke eksperterne kan hjælpe dem. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann går Sarah og Daniel på klingen, viser det sig dog, at det ikke kun er økonomien, der afholder dem fra at flytte sammen. For Daniel har haft et heftigt kokainmisbrug, og selvom han forsikrer Sarah om, at han er ude af det og helt clean, stoler hun ikke på ham. Der er nogle mystiske transaktioner på hans konto, betror Sarah Carsten. Hun fortæller også, at når hun spørger Daniel om dem, fejer han hende af.
da
TV3
19:00
 Til middag hos 12
TV-vært Felix Schmidt er efter sin nylige skilsmisse flyttet i lejlighed. Gæsterne får til opgave at udsmykke hjemmet, og så har Felix en overraskende nyhed, som han deler med sine middagsgæster.
da
TV3
20:00
 Koch'en toppen 5
Jesper og Peter trækker i mejerist-uniformen, når de skal undersøge, om deres længeventede osteeksperiment er lykkedes. Joy og Steven tager nissehuen på, når de skal uddele Alsik’s traditionsrige julesmåkager til hotellets faste samarbejdspartnere. Joy har travlt, når hun på egen hånd skal sikre sig, at alt er helt klart til ét af årets store dinneshows – inden Jesper vender hjem til hotellet.
da
TV3
21:00
 Boligkøb i blinde 7
For et par år siden blev Birgitte så grebet af den gode stemning på boligmarkedet, at hun solgte sit hus – og fortrød bittert. Nu bor hun og datteren Emma til leje i dyrt nybyggeri, mens de leder efter et hus, der minder om det gamle.
da
TV3
22:30
 Breinholts
2024
da
TV3
23:15
 Kald mig far
Emil søger tilflugt ved havnebadet og møder den spændende Siv. Viktor hyrer en nådesløs advokat til at få renset firmaet for Carlas anklager. Det er mere end Carla og Emils parforhold kan bære. Emil overlader sin lejlighed til Carla og søger husly hos sin mor, som lige er flyttet sammen med Viktor.
da
TV3
23:55
 Alert: Missing Persons Unit
Samtidig med at MPU flytter ind i nye lokaler, får de et opkald om, at en hel bybus fuld af elever er forsvundet på en udflugt.
da
TV3

Televizní program - Středa, 15.5.2024

00:55
 Resident Evil: Apocalypse
Alice er på et hængende hår sluppet ud af den underjordiske Hive Facility, men bliver hurtigt trukket ind i krigen mellem de levende og zombierne over jordens overflade.
da
TV3
02:50
 Resident Evil
Da forskningscentret The Hive fejlagtigt slipper en dødbringende virus løs, ser Den Røde Dronning – en enorm computer, der overvåger og kontrollerer forskningcenteret – ingen anden udvej end at dræbe alle ansatte og forsegle stedet.
da
TV3
04:55
 NCIS: Hawai'i
Da et ransomware-forsøg beskadiger en dæmning, får Ernie og et hold af hackere til opgave at finde den skyldige med det vons, før al strøm og vand bliver afbrudt på øen.
da
TV3
06:00
 Making it Home with Kortney and Kenny
Efter at en traumatisk hændelse har gjort Carla immobil i månedsvis, er hun fast besluttet på at få det bedste ud af livet, hvilket inkluderer renovering af hendes forældede hus.
da
TV3
06:55
 The Good Wife
Spændingerne går højt, da Peters appelsag begynder, mens Alicia skal forsvare en velhavende klient, som ikke virker helt uskyldig.
da
TV3
07:50
 The Good Wife
Alicia forsvarer en mand som er anklaget for at dræbe sit barns babysitter. Imens virker det som om Peters appelsag går godt.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 18
Hverken Toni eller Marianne betaler af på den gæld, som de begge har taget med ind i deres forhold. Gælden er på mere end 1 million kroner, og omfatter også det børnebidrag, som Toni ikke betaler til sine børn. Samtidig elsker Toni at forkæle Marianne med blomster og gaver, og parret bruger penge på cigaretter hver eneste dag. Nu er deres økonomi kommet så langt ud, at de ikke ved, hvordan de skal få den vendt. Derfor er Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Jan Swyrtz taget til Bræstrup i Jylland for at give parret et overblik over deres forbrug. Og da de graver dybt viser det sig, at parret bruger langt flere penge, end de har råd til, og samtidig er deres ubetalte gæld steget til en uoverskuelig størrelse. Spørgsmålet er nu, om Toni og Marianne er klar til at sige farvel til deres 180 kvm store hus for at flytte i en lille lejlighed, og om de kan holde det budget, som eksperterne giver dem.
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 18
I Ringsted har Rasmus en milliongæld med sig fra tidligere forhold, og dét er hans nuværende kone Kamilla godt træt af. Gælden spænder nemlig ben for deres drøm om at købe et hus sammen, da Rasmus ikke betaler af på gælden. Ifølge Rasmus er der en god grund til, at han ikke betaler af på gælden – han hæfter for gælden sammen med tidligere kærester, og når de ikke vil afbetale, så vil han heller ikke, hvis gælden ikke bliver delt op. Da Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på parrets økonomi viser det sig, at Rasmus’ gæld er dobbelt så stor, som han selv tror. Det betyder, at parret aldrig vil blive gældfrie. Hvis parret nogensinde skal få Rasmus’ gæld ud af deres forhold, så skal de bringe store ofre – de skal både flytte, sælge biler og skille sig af med hunden. Men er Rasmus og Kamilla klar til at bringe så store ofre, og lykkes det eksperterne at få Rasmus’ gæld fra fortiden delt op, så han kun hæfter for halvdelen?
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 14
Hele familien tager til England på ferie og for at tage et endeligt farvel med Mopper. Cengiz har fået jobbet som chauffør, mens de er i England, hvilket Linse hurtigt fortryder, da Cengiz aldrig har prøvet at køre i venstre side før, og han har lidt problemer med at holde sig inden for stregerne. Familien finder det indre legebarn frem og smutter en tur på legeplads, hvilket er lidt hårdere end mormor Linse lige havde regnet med.
da
TV3
11:45
 Til middag hos 12
TV-vært Felix Schmidt er efter sin nylige skilsmisse flyttet i lejlighed. Gæsterne får til opgave at udsmykke hjemmet, og så har Felix en overraskende nyhed, som han deler med sine middagsgæster.
da
TV3
12:50
 Forsidefruer 10
Amalie har svært ved både at være mor og eftertragtet influencer, så hun søger en barnepige, der kan hjælpe hende. Veninden Janni stiller op, og sammen holder de en meget anderledes babysitter-casting.
da
TV3
13:55
 Forsidefruer 10
Jackie er taget til Bornholm med familien for at fejre sønnen Victors fødselsdag. Imens lægger Janni sig igen under kniven. Ballerne og maven skal have et løft. Men også Amalie får tilføjet noget nyt til sit udseende.
da
TV3
15:00
 Mit plastikmareridt 7
Den tidligere burleske-danser Grethe fik i 2011 fjernet begge sine bryster som led i hendes behandling mod brystkræft. I dag er Grethe kræft-fri, men samtidig er den flotte krop med fyldige bryster og selvtilliden, der fulgte med, kun et fjernt minde. For selvom Grethes bryster er blevet rekonstrueret, er hun langt fra tilfreds med resultatet. Hun føler, at de er blevet skamferet og syet sammen som en rullepølse. For seks år siden får Cirkeline skiftet sine implantater i brysterne ud med nogen, der næsten er dobbelt så store. Men den nye størrelse giver hende ikke det udseende, som hun drømmer om, fordi brysterne hænger og brystvorten peger nedad. Cirkeline har ikke haft en kæreste i fen år, fordi hun ikke vil vise brysterne frem, og det går hende på i en sådan grad, at hun bryder grædende sammen, når hun taler om problemet. Christina har tabt sig 50 kilo og bliver derfor tilbudt af få fjernet overskydende hud på maven. Men operationen giver hende ikke det forventede resultat, og i dag undgår Christina sit eget spejlbillede, fordi hun føler sig deform. Hun mener, at kirurgen har svigtet hende, og hun er ladt alene med sit problem. Derfor håber hun, at progrmmets læger kan hjælpe hende, så hun igen kan blive tilfreds med sin krop.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 7
Fejlslagne plastikoperationer har givet tre patienter ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp. Iben drømmer om at vinde bodyfitness for nybegyndere, men hun føler, at hendes bryster står i vejen for en medaljeplacering. Hun bruger hver dag adskillige timer i træningscentret og derefter i køkkenet, hvor hun måler og vejer sin mad, så hun kan føle sig perfekt, når hun skal på scenen. Men lige meget hvor meget hun arbejder med sin krop, kan hun ikke træne sine bryster, der tidligere har været spilet ud af implantater. Nu håber Iben at få hjælp af programmets læger, så hun kan få sin selvtillid tilbage, før hun skal konkurrere iført bikini. 24-årige Christel er ked af sit resultat, efter hun har fået lavet en brystforstørrende operation. Hun forsøger i månedsvis at få fat i sin kirurg, men først da kirurgen skal på ferie på Bornholm, hvor Christel bor, kan hun blive tilset på en privat båd. Christel bliver opereret igen, men denne gang ender hun med store smerter i brysterne. Og i dag kan hun ikke kramme sin lille datter, uden at skulle bide smerterne i sig. Efter et kraftigt vægttab er Anns store ønske en flad mave uden løsthængende hud. Hun vælger derfor at lægge sig under kniven for at få fjernet det ekstra maveskind, men da hun vågner op efter operationen, opdager hun til sin forbløffelse, at hun ikke har fået lavet det indgreb, som hun mener, at kirurgen aftalte med hende. Tværtimod synes Ann, hendes maveskind nu ligner numseballer i stedet for den flade mave, som hun drømte om.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 25
Daniel på 25 og 22-årige Sarah har sammen tre børn, men bor hver for sig. De drømmer om at flytte sammen, men mener ikke de har råd, fordi hun vil miste sin boligstøtte. Så derfor bor Daniel hos sine forældre, mens Sarah står for at holde familien med tre småbørn kørende. Parrets store drøm er at købe et hus og være en samlet familie, men de frygter, det aldrig sker, hvis ikke eksperterne kan hjælpe dem. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann går Sarah og Daniel på klingen, viser det sig dog, at det ikke kun er økonomien, der afholder dem fra at flytte sammen. For Daniel har haft et heftigt kokainmisbrug, og selvom han forsikrer Sarah om, at han er ude af det og helt clean, stoler hun ikke på ham. Der er nogle mystiske transaktioner på hans konto, betror Sarah Carsten. Hun fortæller også, at når hun spørger Daniel om dem, fejer han hende af.
da
TV3
18:05
 Luksusfælden 25
Karina fra Tommerup på Fyn bor sammen med sin yngste datter og lever som om, hun har masser af penge. Hun forkæler sine to døtre med mærkevaretøj og køber glædeligt børnetøj til barnebarnet. Karina kæmper for at opretholde en facade om, at alt er i orden, men egentlig er hun knust over sine økonomiske problemer, som fylder meget i hende. Karina har netop mistet sit job og påstår, at hun søger på livet løs, men da Carsten Linnemann går hende på klingen, viser det sig, at hun lige har sagt nej til et deltidsjob som tjener, fordi hun heller vil lave noget andet. Karina er bagud med halvanden måneds husleje. Hun undskylder det med sin arbejdsløshed, men eksperterne, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen, afslører, at hun for ganske nyligt har fået 22.500 kroner udbetalt, så der burde være rigeligt penge til at betale regningerne. Eksperterne ser ikke mange andre muligheder for Karina, end at hun skal sælge sin bil. Men det nægter Karina. Eksperterne gør hende det klart, at de ikke kan hjælpe hende, hvis ikke hun skiller sig af med bilen. Men hvad vælger Karina i sidste ende? At få styr på økonomien eller at beholde en bil som hun ved, bliver hendes økonomiske ruin?
da
TV3
19:00
 Til middag hos 12
Christian Grau er vant til at bedømme andres hjem, men denne gang er det gæsterne, som går på opdagelse i livsstils-ekspertens skuffer. Grau får travlt i køkkenet, og det ender med, at der går totalt rod i den planlagte underholdning.
da
TV3
20:00
 Alert: Missing Persons Unit
MPU leder efter en Benjamin Franklin-fanatiker, der forsvinder på en mistænkelig måde. I mellemtiden ansættes en ny retsmediciner, og teamet forsøger at håndtere hendes overivrige arbejdsstil.
da
TV3
21:00
 Yellowstone
Jamie planlægger sit kandidatur til guvernørposten. Beth finder lykken i sit nye hjem. Kayce og Monica lægger planer for fremtiden. John og Rip tager sig af uvelkomne gæster.
da
TV3
22:15
 Yellowstone
John og Beth skændes over hinandens opførsel. Garretts fortid vil ikke hjælpe Jamie. Cowboyskolen er forbi for Jimmy. Kayce begynder en ny søgen.
da
TV3