Film+

Film+

A 2003-ban indult Film+ dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország vezető filmcsatornája lett. A Cool mellett az RTL Csoport másik zászlós hajója. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

Hungary

ТВ Справочник - понеделник, 20.05.2024

0:00
Az apáca
Egy kolostorban öngyilkos lesz az egyik apáca. A Vatikán Burke atyát (Demián Bichir), a kísérteties múltú papot és a fogadalma előtt álló Irene nővért (Taissa Farmiga) küldi el kivizsgálni az esetet. A helyszínen találkoznak Frenchie-vel (Jonas Bloquet), a kalandorral, aki a kísérőjük lesz. Kiderítik, hogy a rend titokban bűnös szertartásokat végzett, és egy ősi démon átjött a megnyitott átjárón a kolostorba, majd megszállta a nővéreket. Burke bízik benne, hogy gyorsan lezárják az ügyet, de Valak, a sátán küldötte csak az érkezésükre várt. Hamarosan élet-halál harc veszi kezdetét a jók és a gonosz között.
hu
1:55
Eleven kór
Több mint húsz évvel egy brutális incidens után a bántalmazott Madison (Annabelle Wallis) egy kórházban tér magához Seattle-ben. De hiába a sok év, Madisonnak esélye sincs a normális életre, ugyanis a gyilkosságok zsibbasztó látomásai egyre intenzívebben törnek a felszínre, zavarba hozva mind saját magát, mind a helyi nyomozókat. Minden jel arra vall, hogy ezek a kifejezetten erőszakos gyilkosságok nem csupán Madison zaklatott képzeletének szüleményei, és valaki vagy valami lezárást és vért követel.
hu
6:00
Rabló-pandúr
Tony Roma (Tomas Milian), az olasz származású dzsigoló elcsábítja a szenátor feleségét és megszabadítja drága ékszereitől. A rendőrség tehetetlen, így a különleges osztályról Parker hadnagyot (Bud Spencer) kérik meg, hogy csípje el a gazfickót. Egy ügyes csellel sikerül is a feladat, ám hamarosan megszökik a fickó. Szerencsétlenségére tanúja lesz, ahogy a helyi maffia főnöke lelő egy embert. Így a piti tolvaj nyomába ered az egész alvilági szervezet. Tony természetesen Parkernál keres menedéket, és együtt vetik magukat a szédült kalandokba…
hu
8:10
A cipőbűvölő
Max Simkin (Adam Sandler) amióta él, cipőket javít. A középkorú férfi az anyjával lakik és abban a boltban dolgozik, amit apja, Abraham (Dustin Hoffman) hagyott hátra, amikor titokzatos módon eltűnt. Unalmas élete egy csapásra megváltozik, amikor a varrógépe lerobban, ráadásul éppen akkor, amikor sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek, Leon Ludlow-nak (Clifford Smith). Előkeresi a régi családi gépet, amiről kiderül, hogy az nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész.
hu
10:00
Tűzoltó kutya
Balesetet szenved Rex, a népszerű hollywoodi kutyasztár, ejtőernyő nélkül kizuhan egy repülőgépből. Az egész filmes világ gyászolja, nem tudva, hogy óriási szerencsével, de életben maradt. A magányos eb megpróbál a gazdája nyomára bukkanni, de csak a sintérbe botlik. Menekülés közben találkozik a kis Shane-nel (Josh Hutcherson), aki befogadja a kutyát. A család hamarosan rájön, hogy nem akármilyen kutyával vannak dolguk. Különösen, amikor Shane tűzoltó apját (Bruce Greenwood) elkíséri a munkába, és egy tűzesetnél életet ment.
hu
12:10
Kutyába se veszlek
Dylan (David Spade), az étterem tulajdonosa nem igazán sikeres az üzleti életben, ahogy a szerelemben sem. Rosszul menedzselt vendéglőjét a megszűnés fenyegeti, szeretője pedig nem rég adta ki az útját. Ebben a helyzetben költözik szomszédjába a gyönyörű francia zenészlány, Lila (Sophie Marceau). Dylan mint mindig most is fülig szerelmes lesz a lányba. Lila érdeklődésének felkeltésére annak kutyáját és a gazdi iránta tanúsított szeretetét használja fel. A furfangos háziállat azonban megtréfálja Dylant azzal, hogy eltünteti legjobb barátja által rábízott értékes ajándékot, amelyet az feleségének szánt. A helyzet tovább bonyolódik, amikor feltűnik Lila volt vőlegénye, aki nagyon erős konkurenciát támaszt az amúgy sem nagy nőcsábász hírében álló srácnak.
hu
14:15
Nagyon vadon: Bolondos vadászidény
Az a hír járja, hogy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a Timberline nemzeti parkban. Ember és állat egyformán hisznek a mendemondában. Nem úgy Shaw, a minden hájjal megkent vadász, aki a hír ürügyén azonnal vadászidényt hirdet. Boog, Elliot és Pind úr nem tudják eldönteni, mi jelent nagyobb veszélyt: a még sosem látott vérfarkas vagy a jól ismert vadász, aki nem ismer kegyelmet. A kisebbik rosszat választják, és a vérfarkas nyomába erednek, hogy végleg véget vessenek a vadászidénynek.
hu
16:00
Hancock
Hancock (Will Smith), az iszákos szuperhős a barbár megoldásainak köszönhetően a leggyűlöltebb emberré vált Los Angelesben. Egy nap a maga meggondolatlan módján megmenti Rayt (Jason Bateman), az idealista reklám szakembert, aki viszonzásképpen felajánlja, hogy szerethetővé teszi a Szuperman-képességű szuperhőst. Ez azonban nagyobb feladat, mint megmenteni a világot, ráadásul Ray gyönyörű felesége, Mary (Charlize Theron) is zavarbaejtően ellenséges a közelében.
hu
18:00
Moonfall
Az emberiséget a teljes kipusztulás fenyegeti, amikor a Hold letér a pályájáról és a Földet veszi célba. A mindent elborító káoszban a NASA vezetője, Jo Fowler (Halle Berry) megkísérli a lehetetlent a kiégett űrhajós, Brian Harper (Patrick Wilson) és az amatőr tudós, K. C. Housman (John Bradley) segítségével, akik azt állítják, hogy a Hold egy megastruktúra, amit mesterséges intelligencia hozott létre, és egy törpecsillagból nyeri az energiáját. A reménytelen küldetés során kiderül, hogy mint minden megtervezett rendszernek, ennek is van gyenge pontja. És bár az emberiség a gigászok csatájában csak egy sodródó porszem, ha ez a porszem megfelelő helyre jut, akár leállíthatja az egész folyamatot. Elméletben a terv beválhat, ám arra egyikük sincs felkészülve, ami a Holdon vár rájuk.
hu
20:40
Törésvonal
Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.
hu
23:00
A gyilkos járat
Katica (Brad Pitt), a mentális válságban szenvedő bérgyilkos elhatározza, hogy mostantól pozitív hozzáállással és erőszakmentesen végzi el a munkáját. Ezúttal egyszerű a feladata, csupán egy aktatáskát kell begyűjteni a Tokióból Kiotóba tartó vonaton. Csakhogy a táskára rajta kívül még számtalan bérgyilkos vadászik, egy fura testvérpár, Mandarin (Aaron Taylor-Johnson) és Citrom (Brian Tyree Henry), egy titokzatos szamuráj, a diáklánynak álcázott Herceg (Joey King), és persze a szálakat mozgató Fehér Halál (Michael Shannon) mindenre elszánt emberei. Katica azonban nem tágít elhatározásától, dacolva a sorssal és a vonat gyilkos utasaival.
hu

ТВ Справочник - вторник, 21.05.2024

1:45
A Wall Street farkasa
Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) gyorsan akar meggazdagodni, és erre a legjobb megoldás a tőzsde. Barátjával, Donny Azoffal (Jonah Hill) megalapítja a Stratton Oakmont brókercéget, és ügyes trükkökkel, extra jutalékokkal a cégük felverekszi magát a Wall Street legnagyobbjai közé. A 250 fős cég olyan népszerűvé válik Jordan lehengerlő stílusának köszönhetően, hogy a vállalatok rajtuk keresztül nyújtják be tőzsdei bevezetésüket. Ám ahogy nő a befolyásuk, úgy süllyednek morálisan és mentálisan egyre mélyebbre. Fuldokolnak a hazugságokban, az alkoholban, a drogokban és az orgiákban. Fényűző életükkel hamarosan magukra vonják az FBI figyelmét, miközben veszélybe sodorják saját családtagjaikat. A csúcsról gyors és meredek az út lefelé, és amikor Jordan önpusztító függőségei a gyerekei biztonságát is fenyegetik, a felesége, Naomi (Margot Robbie) elhagyja. Közben az FBI már ugrásra készen várja, hogy Jordan és Donny hibázzanak.
hu
7:15
Idegölő
Keszeg (Gesztesi Károly) Közép-Európa legprofibb bérgyilkosa: hideg, érzelemmentes, kíméletlen és éppen rettenetesen fáj a foga. Mindez egy rutin munka kellős közepén Rodoszon éri őt, ahol kénytelen felkeresni a térség legvacakabb fogorvosát, Jorgoszt (Yannis Zouganelis), akiben ráadásul aktuális megbízásának célszemélyét véli felfedezni.
hu
9:15
Európai vakáció
A Griswald család újra vakációra indul: ezúttal Európába, ahol legalább annyi bajba keverednek, mint legutóbbi utazásuk során, Amerikában. Kalandjaik között szerepel három egész perc a Louvre-ban, egy autóbaleset, Rusty randevúja egy francia hölggyel, Audrey szomorú kapcsolata az európai étrenddel, és végül, de nem utolsó sorban Ellen elrablása. A tipikus amerikai család találkozik az európai kultúra nemes képviselőivel, akik valahogy túlélik a dolgot, míg hőseink csak szenvednek az érthetetlen európai nyelvekkel és a hamburgert nélkülöző ételkínálattal...
hu
11:10
Oviapu 2.
Az oviapuk olyan helyre merészkednek, ahová eddig még soha: táborba. Charlie (Cuba Gooding Jr.) és Phil (Paul Rae), a világ legelvetemültebb gyerekvigyázói nyílt terepen teszik próbára képességeiket. Irányításuk alatt a srácok sportolnak és sátraznak, no meg a felnőtteket is gatyába rázzák. Charlie-t és a Driftwood tábor lurkóit kemény fából faragták, talán csak a rivális Canola tábor jelenthet gondot nekik. Hogy móresre tanítsák őket, a rettenthetetlen oviapu beveti titkos fegyverét, azt az embert, akiről életében nem gondolta volna, hogy valaha a segítségére lehet.
hu
12:50
Tini titánok - Harcra fel!
Minden szuperhős saját játékfilmet kapott, sőt már a barátaik, a távoli rokonaik, és azok rokonai és barátai is kaptak szuperhős filmet. Csak a Tini Titánok nem! Márpedig az Igazság Ligája szerint amíg nincs filmed, nem vagy szuperhős. Ja, és amíg nincs gonosz ellenfeled, senki sem vesz komolyan. A csalódott Robin elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, és keresnek maguknak egy saját gonoszt. Bár a gonosz Slade ideális lenne világuralmi terveivel, a fickó nemet mond a felkérésre, mert azt hiszi, hogy a Tinik csak viccelnek.
hu
14:40
Alvin és a mókusok 2.
Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz (Zachary Levi) költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman kénytelenek beiratkozni a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Alvinék hősiesen megküzdenek a leckékkel, sőt a sport veszélyeit is majdnem simán veszik. Ekkor azonban feltűnik a színen egy három csinos mókuslányból álló rockbanda...
hu
16:25
Nagyon vadon 3.
Boog, Elliot és a többiek visszatérnek egy újabb kalandra, ami még az eddigieken is túltesz, az ösvény ezúttal egy cirkuszba vezet. Boog haverjai nem tudnak elmenni évi rendes hímtúrájukra, és a medve úgy dönt, hogy egyedül vonul el kikapcsolódni. Út közben egy vándorcirkuszba botlik, és egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig színpadra lép. Állati nagy bajba akkor kerül, amikor a direktor úgy dönt, ideje hazatérni Oroszországba!
hu
18:00
Nagyon vadon: Bolondos vadászidény
Az a hír járja, hogy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a Timberline nemzeti parkban. Ember és állat egyformán hisznek a mendemondában. Nem úgy Shaw, a minden hájjal megkent vadász, aki a hír ürügyén azonnal vadászidényt hirdet. Boog, Elliot és Pind úr nem tudják eldönteni, mi jelent nagyobb veszélyt: a még sosem látott vérfarkas vagy a jól ismert vadász, aki nem ismer kegyelmet. A kisebbik rosszat választják, és a vérfarkas nyomába erednek, hogy végleg véget vessenek a vadászidénynek.
hu
19:45
Nincs kettő négy nélkül
Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.
hu
22:00
Tango és Cash
Tango (Sylvester Stallone) és Cash (Kurt Russell) két belevaló Los Angeles-i zsaru. Örökös vetélkedésük célja: ismerje el a másik, hogy ő a nyomozók toplistájának éllovasa. Miközben hol az egyik, hol a másik göngyölít fel egy nagy ügyet, a helyi kábítószer- és fegyverkereskedő maffia megelégeli, hogy állandóan keresztbe tesznek a jó üzleteinek. Félreállításukra fantasztikus tervet eszelnek ki: nyakukba varr egy friss hullát, egy heroinos és egy dollárkötegekkel megtömött táskát. A két zsaru rács mögé kerül, és csak egyetlen módjuk van a szabadulásra, ha összefognak.
hu