MTV Aitio

MTV Aitio

Finland

ТВ Справочник - понеделник, 27.05.2024

0:05
 3:10 to YumaIMDB 7.7/10
1800-luvun lopulla Arizonan rautatietä piinaa pahamaineinen lainsuojaton Ben Wade ja hänen häijy rosvojoukkonsa. Kun Wade saadaan vangittua, sotaveteraani Dan Evans värväytyy saattojoukkoon, jonka on määrä viedä Wade hengissä 15:10 lähtevään Yuman junaan ja oikeuden eteen.
fi
2:05
 LawlessIMDB 7.3/10
Amerikan kieltolain ja laman aikaan Bonduranin veljekset alkavat salakuljettaa viinaa ja pistävät pystyyn viinanpolttimon. Kun korruptoituneet viranomaiset vaativat heiltä rahaa, veljesten on otettava laki omiin käsiinsä.
fi
4:00
 17 AgainIMDB 6.3/10
Komedia 37-vuotiaasta Mikestä (Matthew Perry), joka on elänyt elämänsä katkeruudessa menetettyään mahdollisuuden urheilu-uraan tyttöystävän tultua raskaaksi nuorena. Ihmeellisten tapahtumien jälkeen Mike herää 17-vuotiaana itsenään (Zac Efron) ja saa näin tilaisuuden aloittaa kaiken alusta.
fi
5:35
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
6:00
 Släpp fångarne loss - det är vår!IMDB 6.3/10
Frida (Lena Nyman) ja hänen pitkä ystävänsä (Tage Danielsson) haluavat inhimillisempää vankeinhuoltoa. Kun vanki nimeltä Harald Hansson (Ernst-Hugo Järegård) karkaa ja murtautuu Fridan taloon hajottaen kaiken, tämä ei enää ole yhtä kiltti.
fi
7:35
 Viimeinen startti
Toimintakomedia street racing -legenda Dennisistä, joka yhdessä ex-vaimonsa Toven kanssa yrittää estää teini-ikäistä tytärtään Hannaa osallistumasta autokisaan. Alkaa henkeäsalpaava viimeinen kilpa-ajo läpi Ruotsin.
fi
9:25
 Sune i Grekland - All InclusiveIMDB 4.1/10
Anderssonin perhe suunnittelee jokakesäistä lomaviikkoaan Hyttysmetsässä. Sitten tapahtuu jotain ennenkuulumatonta: isä Rudolf varaa pakettimatkan Kreikkaan. Perhe on innoissaan ja kysymyksiä satelee ilmassa. Kreikassa perhettä koettelee sarja katastrofeja.
fi
10:55
Valentino: The Last EmperorIMDB 7.2/10
Mielenkiintoisessa muotidokumentissa seurataan muotikuningas Valentinoa kahden jännittävän vuoden aikana. Mukana on muotinäytöksiä, gaalailtoja ja tapaamisia julkkisten kanssa.
fi
12:30
Fake Patient
Om fruktan för döden. Albin on sosiaalinen tyyppi, joka haluaa näyttelijäksi ja tekee töitä valepotilaana. Pian huomataan, että hän on ihan oikeasti sairas.
fi
12:55
Fake Patient
Förnekelse. Albin yrittää elää tavalliseen tapaan ja onnistuu ison pääroolin koekuvauksissa. Hän pyytää Yvonnelta anteeksi ja jatkaa flirttailua Cissin kanssa.
fi
13:20
Astrid & Lilly Save the World
Amygdala. Pine Academyä terrorisoi hirviö, joka ilmentää kaikkien pahimpia pelkoja. Jopa Astridista ja Lillystä tulee maalitauluja.
fi
14:05
Astrid & Lilly Save the World
One Rib. Kaikki ovat saaneet uuden viraalin tanssikärpäsen pureman. Astrid ja Lilly tuntevat jääneensä syrjään, kunnes tajuavat, että kyseessä on uusi hirviö.
fi
14:50
SolsidanIMDB 8.1/10
Treenitreffit. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:15
SolsidanIMDB 8.1/10
Placebo. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:40
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Three Teams. Lizin paluu muistuttaa Harrya oman elämän seisokista, mutta sitten Gerin kysymys muuttaa kaiken. Ben yrittää pitää elämän Heatherin kanssa kasassa.
fi
16:25
Tervetuloa Sjölyckaniin
Klara & Rille 3.0. Kausi 2, 7/8. Terapeutin määräämä joutilaisuus alkaa ottaa koville Klaralla, ja Rille puolestaan kokee joutuvansa rehkimään liikaa. Lilyä harmittaa, kun Tomas on tietävinään kaiken lastenkasvatuksesta, ja Noah värvää Ludden tekemään asioita puolestaan. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
16:50
Tervetuloa Sjölyckaniin
Synnytysvalmennus. Kausi 2, 8/8. Klara yrittää sietää Matsia ja kokeilee Rillen neuvomaa uudenlaista lähestymistapaa. Lilyn synnytys lähestyy, ja hän on saanut avukseen doulan. Tomas paljastaa Klaralle tietävänsä tulevan lapsen sukupuolen ja kertoo aikovansa hyödyntää tietoaan nimen valinnassa. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:15
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Puukko katoaa! Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:40
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Villihevoset. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
18:05
Bert
Operaatio R.U.N.K. Bert unelmoi Jennyn kanssa halailusta, mutta Jenny on Bertin pahimman vihollisen sisko. Ja tyyppi on aina lähellä. Mitä tehdä? Åkella on suunnitelma.
fi
18:30
Bert
Laittoman ruma. Bert herää nenässään iso finni ja piiloutuu huppariinsa. Kotimatkalla hän törmää uuteen tyttöön, joka alkaa heti kirjoitella hänelle Instagramissa.
fi
18:55
Morran ja Tobias
Tobias saa korvauksen vankilaan unohtamisesta. Morraninkin pitää osallistua jakamalla mainoksia. Autolla se sujuisi, mutta kumpikaan ei osaa ajaa.
fi
19:10
DikDek - Painajainen majatalossa
Kausi 1, 7/7. Appi kiehuu. Vesivahinko pakottaa Annan kutsumaan isänsä majataloon, jotta tämä voisi lainata rahaa. Isässäkin olisi Tapsalla kestämistä, mutta tämän mukana tulee uusi naisystävä, joka on Annallekin liikaa.
fi
19:30
Kämppikset
Kausi 1, 4/10. Bonus- ja postikortti. Kimppakämpässä on luvassa muuttohommia, toksiineista poistavia jalkakylpyjä sekä sopimattomiin paikkoihin päätyvää voita.
fi
20:15
Pahan väri
Äideistä parhain. Kaius punoo verkostoja ja tapaa paikalliset merkkimiehet. Leena haluaa saada kuristajan hoitoon, muuten Jani tappaa jälleen. Kuristajan isä pitää poikaansa vaarallisena, mutta herkkänä.
fi
21:00
Omerta 6/12
”Tweet this”. Tanner auttaa Sylvian ja Morelin pakoon, mutta joutuu itse maksamaan kovan hinnan. Mitä heille tapahtuu keikan jälkeen?
fi
21:45
B.M.F.
The Return of the Prodigal Son. Meech palaa Detroitiin Kolumbian kontaktin vaatiessa apua BMF:n kehittämiseen ja ottaa avuksi Detroitin tiimin. Stacks ja Glock juonivat Atlantassa.
fi
22:35
MacGruber
MacGruber jengeineen taistelee kelloa vastaan löytääkseen tappavan kemiallisen aseen Brimstonen, ennen kuin se joutuu vaarallisiin käsiin.
fi
23:00
MacGruber
The Scientist. MacGruber tiimeineen käynnistää riskialttiin suunnitelman lähtiessään peiterooleissa gaalaan. He yrittävät estää Queethiä kehittämästä Brimstonea.
fi
23:25
The Girl in the Woods
The Lure. Carrien on kohdattava raaka menneisyytensä, kun jengi onnistuu jäljittämään demonin West Pinen synkimpään osaan ja yrittää pysäyttää hypnotisoijan.
fi
23:50
The Girl in the Woods
Cracks. Kauhea löytö kuilussa voi tuoda kohtalokkaita seurauksia. Nolan paljastaa salaisuuden, ja tutkimukset johtavat juopuneeseen kaaokseen metsässä.
fi

ТВ Справочник - вторник, 28.05.2024

0:20
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Streets Is Watching. Elliot Stable palaa New Yorkin poliisiin taistellakseen rikollisjengejä vastaan ja rakentaakseen elämänsä uudelleen tragedian jälkeen. Pääosissa nähdään Christopher Meloni (Kova laki: Erikoisyksikkö) ja Dylan McDermott (Oikeus ja kohtuus).
fi
1:00
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Friend or Foe. Kausi päättyy. Stabler kohtaa totuuden isästään, ja hänen toiminnallaan on yllättäviä seurauksia toisella rintamalla. Tiimi yrittää jäljittää Webbin.
fi
1:40
Mystery Road: Origin
Jayn on vaikea päästä yli isänsä kuolemasta, ja hän riitaantuu perheensä kanssa. Jay alkaa epäillä, oliko kyse itsemurhasta, ja alkaa tutkia asiaa.
fi
2:35
Mystery Road: Origin
Jay palaa marihuanaviljelmälle saadakseen selvyyttä isänsä kuolemaan ja asettuu vastakkain Sputtyn kanssa. Mary ja Jay lähtevät ensitreffeilleen.
fi
3:30
Yellowstone
Grass On The Streets. Kausi päättyy. Duttonin perheelle juuri perhe on kaikkein tärkein, mutta uudet havainnot uhkaavat heidän yhteenkuuluvuuttaan.
fi
4:50
Star File
Julia Roberts. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
4:55
Star File
Brad Pitt. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
5:05
Star File
Ben Affleck. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
5:15
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
5:40
 Mitt liv som hundIMDB 7.6/10
Ingemar asuu veljensä ja sairaan äitinsä kanssa. Hänellä on vaikeaa, mutta ei niin vaikeaa kuin Laika-koiralla avaruudessa. Ingemar lähetetään kesäksi maalle isoäitinsä luokse. Siellä hän tapaa ihmisiä, jotta muuttavat hänen elämäänsä.
fi
7:20
The SummitIMDB 6.9/10
Vaikka K2 on vain maailman toiseksi korkein vuorenhuippu, se on vaarallisin. Elokuussa 2008 24:stä kiipeilijästä 18 pääsi K2:n huipulle. 48 tuntia myöhemmin heistä oli kuollut 11. Mitä tuona kohtalokkaana päivänä tapahtui?
fi
9:00
 Sune på bilsemesterIMDB 3.6/10
Tällä kertaa saamme seurata, miten likkojenhurmaaja Lasse ja hänen perheensä lähtevät automatkalle halki Euroopan. Kohteena on pieni etelätirolilainen kylä, jossa hänen isänsä ja äitinsä ovat olleet häämatkalla 20 vuotta aiemmin. Kylässä asustaa paitsi Lassen unelmatyttö, myös taiteilija, joka voisi tehdä perheestä satumaisen rikkaan. Tarvitaan vain hänen allekirjoituksensa. Mikä muka voisi mennä pieleen?
fi
10:30
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
12:25
Fake Patient
Ilska. Albin kieltäytyy puhumasta isänsä kanssa, ja Anita ottaa asian hoitoonsa. Albin törmää ex-ystäväänsä Chippeniin. Cissi ilmestyy yllättäen kaupunkiin.
fi
12:50
Fake Patient
Ett år tidigare. Albin ja Chippen asuvat yhdessä ja uneksivat näyttelemisestä. He tekevät yhdessä töitä sairaalassa loistavana valepotilasparina.
fi
13:15
Astrid & Lilly Save the World
A-borg. Itsepintainen hirviö pakottaa kaikki kokemaan uudelleen pahimmat lapsuudenmuistonsa.
fi
14:00
Astrid & Lilly Save the World
Toenail. Rehtori Varshidi joutuu demonin riivaamaksi, ja Astrid ja Lilly joutuvat harjoittamaan eksorsismia.
fi
14:45
SolsidanIMDB 8.1/10
Hirviö. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:10
SolsidanIMDB 8.1/10
Yllätys. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:35
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Nine Carats. Heather lähestyy tutkintoaan, mutta maailma romahtaa hänen saadessaan tietää Benin petoksesta. Timmy tukee äitiään ensimmäistä kertaa elämässään.
fi
16:25
Tervetuloa Sjölyckaniin
Perintö. Kausi 3, 1/6. Tomas ja Klara hermostuvat perinnostä saatuaan tietää, että Berndt on mennyt naimisin Söderbergin kanssa. Tomas on Zionin uuvuttama. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
16:50
Tervetuloa Sjölyckaniin
Venekauppa. Kausi 3, 2/6. Tomas ja Lily haluavat tehdä omia veneretkiä, mutta Klara haluaa kaikkien olevan yhdessä. Berndt järjestää Söderbergille maailman huonoimman häämatkan. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:15
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Rutjankoski ja ajattarat. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:40
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Vain tämä kesä. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
18:05
Bert
Les enfants terribles. Bert hiillostaa ranskanopea, ja Alicia kiinnostuu. Bert lähtee kovan tyttöjengin kanssa galleriaan ja juttelee kaikesta ja kaikista. Thora huolestuu.
fi
18:30
Bert
Cup & Joe. Bert rakastuu suinpäin Eliniin uuden kahvilan kassalla. Valitettavasti sinne on mentävä Lydia-serkun kanssa, koska kaverit hengaavat muualla.
fi
18:55
Irralliset
Mathilda jättää Nathanin ja satsaa suhteeseen Johanneksen kanssa. Jos tämä vaan ei olisi niin tarkka ja mariseva. Nora juhlii uutta työtä New Yorkissa
fi
19:45
DikDek - Painajainen majatalossa
Kausi 1, 7/7. Appi kiehuu. Vesivahinko pakottaa Annan kutsumaan isänsä majataloon, jotta tämä voisi lainata rahaa. Isässäkin olisi Tapsalla kestämistä, mutta tämän mukana tulee uusi naisystävä, joka on Annallekin liikaa.
fi
20:10
Mun maailma
Eteenpäin mennään, vaikka välillä kompastutaan. Aron opettelee asumaan yksin. Elli lähtee ottamaan kielilävistystä. Fuge kertoo haaveistaan. Mauro tapaa hyvän ystävän poikaa Eliasta. Hannan YO-päivä koittaa.
fi
20:35
Mun maailma
Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Hanna lähtee Balille. Aron kuvaa lyhytelokuvaa. Mauroa turhauttaa. Elli saa uuden aktiivituolin ja lähtee Rockfesteille. Elli kokee olevansa pitkästä aikaa onnellinen.
fi
21:00
Heels
High Flying. Kausi päättyy. Tilanne kärjistyy, kun DWL kohtaa Dystopian. Voivatko Jack ja Ace antaa toisilleen anteeksi ja pitäytyä päätöksessä? Vai uhkaako kaaos?
fi
21:55
Victoria's Secretin nousu ja tuho
Tarnished Angels. 3/3. Victoria's Secretillä oli vaikeuksia pysyä muuttuvien aikojen mukana, kun kilpailijat alkoivat korostaa moniarvoisuutta ja markkinoida tuotteitaan kaikenkokoisille naisille. Yhtiön mainetta eivät parantaneet sen pomon Les Wexnerin kytkökset seksuaalirikoksista syytettyyn Jeffrey Epsteiniin. Myös yhtiön sisällä esitettiin syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä. Dokumenttisarja kertoo legendaarisen alusvaatebrändin monivaiheisen ja skandaalinkäryisenkin tarinan.
fi
22:50
MacGruber
Through the Looking Glass. Vicki on saamassa Brimstonen käsiinsä, kun MacGruber tulee väliin. Fasoosen vinkki johtaa Macin sooloretkelle Enos Queethin päämajaan, kosto mielessä.
fi
23:20
MacGruber
The Storm. Tiimi on hajalla, kun kostonhimoinen MacGruber hyökkää Queethin päämajaan. Macin on käytettävä kaikkia mahdollisia temppuja selvitäkseen hengissä.
fi
23:45
The Girl in the Woods
One Door Closes. Carrie joutuu kohtaamaan häikäilemättömän ex-mentorinsa, Nolan taistelee ei-toivotun muutoksen kanssa ja Tasha joutuu itse pahuuden eteen.
fi