TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

ТВ Справочник - петък, 26.04.2024

1:55
 NCIS 21
NCIS bliver angrebet af en mystisk fjende fra fortiden. Vance forsøger også at komme overens med sin søn, som han ikke kender, ved at forklare, hvorfor han stadig vælger at blive hos NCIS på trods af de farer, der er forbundet med hans job.
da
TV3
2:50
 Yellowstone
John og Kayce diskuterer angrebet. Jamie finder sit nye hjem. Beth og Rip får uventet selskab.
da
TV3
3:55
 Yellowstone
Dutton-ranchen står over for forandringer. Jimmy forbereder sig på Texas. John får vigtige oplysninger om sin overfaldsmand.
da
TV3
5:00
 NCIS: Hawai'i
Da en elsket paniolo (hawaiiansk cowboy) bliver skudt, mens han er ude at ride på sin hest, må Jane og hendes team vinde panioloernes tillid for at beskytte dem samt hjælpe med at finde de skyldige.
da
TV3
6:00
 Summer House 6
Sommerens sidste weekend starter med et brag; spændingerne går højt blandt husets beboere under middagen, og Lindsays Hot Hubbs-aktiviteter bringer hende tilbage i den varme stol.
da
TV3
6:55
 Vanderpump Rules 8
Genforeningen nærmer sig en spændende afslutning, hvor Stassi forklarer, hvorfor hun var en sådan umulig brud; en pinlig "bridezilla", og Scheana og Brett skændes om deres sexede musikvideo.
da
TV3
7:50
 The Good Wife
Alicia vender tilbage til arbejdslivet som forsvarsadvokat efter hendes mands korruptionsskandale og fængsling.
da
TV3
8:45
 Luksusfælden 17
I Vamdrup har 24-årige Dani netop sagt sit job op hos Hjem-Is, da han ikke brød sig om arbejdstiderne og derfor hellere vil være på offentlig forsørgelse. Hans kæreste, Michelle, går hjemme med datteren Stella på 10 måneder. Michelle skal snart i lære, men har ikke lige fået søgt nogen elevpladser endnu. Eksperterne, Carsten Linnemann og Mette Reismann sætter derfor hårdt ind fra starten, da Carsten tvinger Dani til at ringe til sin arbejdsgiver, for at sige undskyld for at have sagt op midt i en vagt og bede om at få en chance til. Noget Dani vægrer sig ved. Overordnet set skylder parret over 300.000 kroner væk og betaler langt fra af på det hele. I stedet prioriterer de at bruge 40.000 kroner om året på fastfood og energidrikke. Så for at få sat gang i oprydningen af parrets gæld og ikke mindst de ubetalte regninger, der er løbet op i 16.000 kroner, beder eksperterne blandt andet Michelle og Dani om at sælge deres telefoner. Det nægter de – ligesom de også nægter at skille sig af med deres hunde, der indtil videre har kostet dem 60.000 kroner alene i dyrlægeregninger. Det lader til, at parret er uvillige til at ændre livsstil og tage ansvar som forældre. Men kan eksperterne få dem på bedre tanker?
da
TV3
9:40
 Luksusfælden 17
Viana fra Frederikssund har utallige gange tilbudt sin kæreste, Stig, at hjælpe ham med at betale af på hans gæld. For Stigs økonomiske problemer påvirker familien, og Viana vil så gerne hjælpe. Men Stig afviser konsekvent at modtage hjælp. Han mener ikke, at han har råd til at betale 2600 i børnepenge til sine to børn fra et tidligere forhold, men til gengæld har han råd til at bruge 2500 i kontanter hver eneste måned. "Luksusfældens" eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann, ser straks, at den måde, Viana og Stig har valgt at skrue økonomien sammen på, slet ikke holder. Medmindre parret da ønsker, at deres økonomiske problemer bliver endnu større, end de er i forvejen. Men formår Stig at sluge sin stolthed, når eksperterne viser ham, hvordan hans stædighed langsomt ødelægger familiens drømme om en bedre fremtid?
da
TV3
10:45
 Familien fra Bryggen 12
Det er blevet dagen, hvor Moppers mindetræ skal plantes ude i Stephanie og Cengiz’ have. Hele familien er derfor samlet og mindes Mopper på ægte bryggemanér. Og så er Linse taget til Køge for at lave talkshow. Med sig i aften har hun taget Lebbe Lone med som hemmelig gæst. Og som altid med Lebbe Lone kan man aldrig vide sig sikker på noget som helst – selv ikke på en scene foran en fyldt sal. Alba skal for første gang prøve at sove i sin egen seng, men først skal babysengen samles, og det viser sig at volde en hel del problemer. Linse og bryggeveninden Didde har kendt hinanden i over halvdelen af Diddes liv, og derfor har Didde arrangeret, at de skal ud og købe to helt specielle ringe, som skal symbolisere deres lange venskab. Stephanie har hørt om en ny træningsform, som hun meget gerne vil have sin mor Linse med på. Og så er den store dag kommet, hvor København er på den anden ende, når Copenhagen Pride afholder parade. Linse har i flere måneder forberedt sig på denne dag med egen vogn, egen sang, musikvideo og et speciallavet kostume. På vognen er familie og venner samlet til en helt igennem farverig dag.
da
TV3
11:50
 Til middag hos 11
"Sommerdrømme"-vinder Kaspar Arianto runder ugen af med en gennemført hyldest til det indonesiske køkken. Han viser sine gæster rundt i sin lejlighed, der er mindst lige så kreativt indrettet som tv-sommerhuset. Og så åbner han op om mødet med sin mand, Lambang, og en kærlighedshistorie, der truede med at slutte, før den rigtig var begyndt.
da
TV3
12:50
 Forsidefruer 8
Tina har inviteret Janni til en skønhedsbehandling, der kræver, at forsidefruen overskrider sine grænser. Behandlingen består nemlig af, at man står i ekstreme minusgrader i hele tre minutter. Tina håber dog på, at Jannis forfængelighed vinder over hendes kuldeskræk, så Janni tør at springe ud i behandlingen. Amalie skal have taget nye billeder til sin nye hjemmeside, og hun har derfor arrangeret photoshoot med datteren Josefine på Hornbæk Strand. Men datteren Josefine er ikke så meget for at stå foran kameraet som sin berømte mor. Gunnvør har sat sig for at indsamle en masse gammelt legetøj og børnetøj, som skal doneres til Red Barnet, og Amalie og Jackie har sagt ja til at donere. Derfor tager Gunnvør turen op ad Strandvejen for at hente deres donationer. Men det er med spænding i maven, at Gunnvør skal hjem til Amalie. Deres forhold har nemlig ikke været godt, siden Gunnvør var hjemme hos Amalie sidst. Forsidefruen håber dog på, at de to kan komme bedre ud af det med hinanden denne gang. Det er endelig blevet tid til, at fruerne skal ud og stå på ski på den kunstige skibakke Copenhill på Amager – en oplevelse fruerne gav Janni i 50-års fødselsdagsgave. Men det viser sig hurtigt, at skibakken er sværere end først antaget, og Janni bestemt ikke er glad for at skulle ud og stå på ski, da hun er bange for at brække både arme og ben. Heldigvis har Amalie en overraskelse i ærmet, der redder dagen.
da
TV3
13:55
 Forsidefruer 9
Den gravide Amalie har fået taget en særlig test, der tidligt i graviditeten både kan give svar på, om hendes kommende barn fejler noget og ikke mindst, hvilket køn babyen har. Nu skal kønnet afsløres over for både fruerne og Amalies mange følgere på Instagram, og til den lejlighed har Amalie inviteret på frokost på Cafe Victor. Efter kønsafsløringen er især Tina interesseret i, hvordan det nu lige er med Amalie og faren til barnet - er de sammen eller ej? Men Amalie har også en masse spørgsmål, for hvordan er det egentlig at være mor til to? Janni og Karsten har inviteret Jackie og hendes bilglade Rasmus til en hyggelig par-dag sammen, hvor mændene skal kigge på Karstens sjældne biler i en hemmelig garage, mens fruerne skal ud og shoppe. Og derfor skal Janni lige høre, om hun må låne Karstens helt særlige kreditkort. Fruerne tager ud og shopper, og Rasmus får endelig sin drengedrøm opfyldt, når der bliver nørdet dyre og sjældne sportsvogne sammen med Karsten. Imens svinger Janni og Jackie kreditkortet, når der både bliver shoppet tøj og sko. Efter shopping og bilnørderi mødes parrene igen til en hyggelig frokost i Nyhavn. Og her er Janni lidt nervøs for, hvad den sparsommelige Karsten siger til hendes indkøb. Den succesfulde beauty-influencer Karina har nu så meget gang i sin forretning, at hun er nødt til at hyre en agent til at tage sig af alle de henvendelser, hun får fra virksomheder, der gerne vil samarbejde med hende. Og agenten har en overraskelse til Karina.
da
TV3
14:55
 Mit plastikmareridt 6
61-årige Lis har gennem det meste af livet ønsket at ændre på sine små bryster og få en kavalergang. Derfor vælger hun i 2012 at få foretaget en brystforstørrende operation, men kort tid efter indgrebet oplever hun, at hendes bryster bliver så hårde, at det har konsekvenser for hendes sexliv. Lis har ikke haft sex i fire år, så nu håber hun, at lægerne kan give hende sexlysten tilbage. I folkeskolen bliver Ida mobbet med sine hængebryster og store brystvorter, som de andre elever på skolen drillende kalder "brunkager". Da Ida en dag finder et billede af sine bryster hængende på skolen, bliver det dråben, og så snart hun fylder 21 år og får sin børneopsparing, får hun foretaget en brystforstørrende operation og et brystløft. Men indgrebet giver hende ikke de ungpige-bryster, som hun drømt om, og mobningen fra skoletiden hænger ved.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 6
Da Annika fylder 30 år, får hun sin drømmegave af sin mand. Penge til en skønhedsoperation. Parret rejser sammen til Litauen, så Annika her kan få foretaget en brystforstørrende operation og et stort brystløft. Men allerede på operationsdagen opdager Annika, at den litauiske kirurg ikke gør, hvad de har aftalt. Annika mener, at hun er endt med et resultat, der er lysår fra de bryster, som hun og hendes mand drømte om, og i dag føler hun sig som Frankensteins monster. I 2012 er 47-årige Helle involveret i en alvorlig trafikulykke. Da hun efter flere dage i kunstigt koma kommer til bevidsthed på hospitalet, opdager hun, at hun mangler sit ene implantat. Helle bliver ulykkelig, selvom det har reddet hendes liv at få fjernet implantatet. I fire år har Helle ikke set sig i spejlet, for hun føler, hun ligner en person, der er halvt mand og halvt kvinde.
da
TV3
17:05
 Luksusfælden 23
Zia på 20 og 22-årige Morten er kærester og bor sammen. Men Morten elsker biler lige så højt, som han elsker Zia, og det er nu ved at ødelægge deres forhold. Morten "gejler" sine biler, og på blot fire år har han ejet 12 biler. Det har efterladt ham med en gæld på næsten 300.000, som han har svært ved at betale. Den seneste bil har han fået sin mor til at finansiere, fordi han ikke længere kan låne penge. Sin massive gæld bruger han som undskyldning, når han skal have Zia til at betale for mad og husleje.
da
TV3
18:05
 Luksusfælden 23
31-årige Jeanette, der bor i Viby ved Aarhus, er for nylig blevet mor til en lille pige. Så nu vil hun rydde op i sit liv og sin fortid. Jeanette har tidligere taget mange stoffer, og i en rus knuste hun en stribe butiksruder. Jeanette er helt ude af sit misbrug, men gælden fra fortidens hærværk hænger ved.
da
TV3
19:00
 Going in Style
Tre gamle venner problemer og kolleger får problemer, da deres pensioner forsvinder sammen med deres arbejdsplads. Stillet overfor udsigten til en alderdom i armod beslutter de sig for at røve den bank i New York, der stjal deres penge.
da
TV3
21:00
 Fortress
Den tidligere CIA-agent Robert bor i et hemmeligt samfund for forhenværende spioner. Nu er hans søn Paul kommet i knibe og har brug for hans hjælp - men Pauls planer er ikke nær så hemmelige som hans fars liv.
da
TV3
23:10
 Snitch
En far går undercover blandt hårde kriminelle for at redde sin søn fra ti års fængsel - han må skaffe oplysninger om bagmændene i en mislykket narkohandel i bytte for sønnens frihed fra anklagerne.
da
TV3

ТВ Справочник - събота, 27.04.2024

1:25
 Breinholts
Der er dømt Paradise-stemning i "Breinholts" i dag, hvor Rikke Gøransson er gæst. De to snakker om skønhedsidealer, graviditetsudfordringer og "farsel", som sketchafdelingen også har et input til. Lige pludselig er der breeeeeeev, og Rikke og Anders bliver bedt om at gå i Spørgekassen – med det samme! Anders presser hårdt på, men Rikke vil hverken ud med babys køn eller terminsdato. Til gengæld kommer hun med en kæmpe afsløring til sidst i programmet!
da
TV3
2:10
 Breinholts
Denne gang får Breinholts besøg af en kæmpe vinder, nemlig træner for herrelandsholdet i håndbold Nikolaj Jacobsen. Så Anders prøver naturligvis at lure, hvordan man bliver en ægte vinder – og så skal vi se en sølvmedalje fuld af traumer. Dagens store spørgsmål er, hvordan man overlever som barn i familien Jacobsen, når far nægter at tabe – i noget som helst! Hør hvor vild luksus, landsholdet lever i, når de spiller i udlandet (not) – og hvad landstræneren gør, for at komme sin kroniske søvnløshed til livs. Og fald i søvn sammen med os, når Anders og Nikolaj skaber en sleep cast live i studiet.
da
TV3
2:55
 Præsten fra helvede
Tre kvindelige krimireportere fra Ekstra Bladet undersøger, hvordan præsten Thomas Gotthard var i stand til at manipulere alle til at tro, at hans kone, Maria From Jakobsen, var gået hjemmefra i nedtrykt sindstilstand. I virkeligheden havde han slået hende ihjel og brugte nætterne på at skille sig af med hendes lig. Forældre, søstre, veninder og flere andre, som var tæt på parret, står frem på tv for første gang.
da
TV3
4:00
 NCIS: Hawai'i
Da en japansk sømand bliver dræbt på amerikansk jord, og beviser forbinder sagen med et tidligere mord på offerets kæreste i Japan, må NCIS finde morderen, før den forkerte person bliver anklaget, og sagen udløser en diplomatisk krise.
da
TV3
5:00
 Vanderpump Rules 3
I dette specialafsnit besøger Andy Cohen Lisa Vanderpump og SUR-personalet for at snakke om de mest afslørende, pinlige og sjove situationer, du ikke fik at se i denne sæson.
da
TV3
6:00
 Runaway Vacation
Bob har lovet familien, at de skal på den årlige tur til Hawaii, men nu skifter han pludselig mening. Ferien skal i stedet tilbringes på landevejene – hele vejen til Colorado i en autocamper.
da
TV3
7:50
 The Good Fight
Advokaterne Maia Rindell og Diane Lockhart begynder at arbejde på et af Chicagos bedste advokatfirmaer, efter at have været ofre for en stor svindelsag.
da
TV3
8:45
 The Good Fight
Diane gør sig hjemmevant som Reddicks nye partner hos Boseman & Kolstad. Maia må stadig håndtere efterdønningerne af hendes families svindelaffære.
da
TV3
9:45
 The Good Fight
Adrian og Barbara konfronteres med afgørende information om en af deres vigtigste kunder. Maia besøger sin far i fængslet.
da
TV3
10:45
 The Good Fight
Diane og Lucca får til opgave at forsvare en kræftpatient som vil have æggene tilbage, som hun tidligere donerede bort. Nogen opretter en falsk profil for Maia på sociale medier.
da
TV3
11:50
 The Good Fight
Lucca skal forsvare en tv-producent i en sag om ophavsret. En sag, som den amerikanske præsident også er involveret i.
da
TV3
13:05
 The Good Fight
Efter at have skaffet sig en it-mogul som kunde skal firmaet finde ud af, hvordan de skal håndtere net-hadet mod ham. Et besøg fra Maias onkel får hendes mistanker mod sin far til at tage fart.
da
TV3
14:20
 The Good Fight
Mike Kresteva vil have sin sag mod Reddick, Boseman & Kolstad for en dommer, men firmaet smeder egne planer for at stikke en kæp i hjulet for Kresteva. Collin befinder sig i en svær situation.
da
TV3
15:20
 The Good Fight
En af grundlæggerne af firmaet, Carl Reddick, får et overraskende comeback. En velanset lokal præst får brug for firmaets hjælp i en sag, som truer hans gode navn og rygte.
da
TV3
16:25
 Pamela's Garden of Eden
Pamela, hendes sønner og designeren Paula lægger en plan for at bygge nye hytter ved Arcady. Efter mange års venten får Pamela en vigtig besked om, hvorvidt hun kan beholde sit elskede bådehus.
da
TV3
17:25
 Real Housewives of Beverly Hills 13
Efter deres tur til Spanien kommer Sutton tilbage i sadlen, både med sin nye hest og en ny date.
da
TV3
18:25
Legenden om Zorro
Californien, 1850. Alejandro, alias fægtemesteren Zorro, har nu været gift med sin Elena i ti år. Sammen har hr. og fru Zorro fået sønnen Joaquin, men der går skår i idyllen, da Elena tvinger Alejandro til at vælge mellem familien og det tidskrævende liv som maskeret hævner. Det er ikke noget let valg, for Californiens indbyggere får pludselig alvorligt brug for Zorros hjælp.
da
TV3
21:00
 A Day To Die
Den forhenværende officer Connor Connolly har én enkelt dag til at betale to millioner dollars til en lokal bandeleder for at redde sin kidnappede kone. Han må nu sætte livet på spil for at gennemføre en række farlige kup, skaffe pengene og gøre op med byens korrupte politichef.
da
TV3