C More Stars

C More Stars

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

ТВ Справочник - вторник, 7.05.2024

0:15
Jægerne
Richardsson får et gennembrud i sagen, men stoppes i at fortælle det til Erik. Peter og Erik gør et nyt forsøg i at forsones, men deres stærke følelser omkring efterforskningen kommer i vejen. På en fjern egn i Sverige bliver fjenderne flere og flere, da eksbetjenten Erik Bäckström opdager en dyster hemmelighed om områdets helt, den lokale mineentreprenør Markus. Dette thrillerdrama i seks dele er fortsættelsen på filmserien af samme navn.
da
1:00
Nova Vita
Carter får at vide, at Jessica har lært en af sine arbejde at kende og insisterer på at møde ham. Carter genkender umiddelbart manden som Dave Harper og giver informationen videre til Nova Vita. En frygtelig plan iværksættes straks. Den succesfulde entreprenør Mark Davis tager ekstreme midler i brug for at undgå en længere fængselsstraf. Da han alt for sent opdager, at han er blevet narret i en fælde, tvinges han til at kæmpe mod magtfulde fjender for at få sit liv tilbage.
da
1:50
Nova Vita
West afslører sine mistanker for Jessica, som hjælper med at Dave ud af fængslet. Dave og West opsporer Armen, som har gemt sig siden Nixons besøg. Samtidig kæmper Nova Vita i kulisserne for at slette alle spor. Den succesfulde entreprenør Mark Davis tager ekstreme midler i brug for at undgå en længere fængselsstraf. Da han alt for sent opdager, at han er blevet narret i en fælde, tvinges han til at kæmpe mod magtfulde fjender for at få sit liv tilbage.
da
2:35
Knutby
Forsamlingen har vendt Anna ryggen og hun prøver desperat at få Evas tilgivelse. Sindre presses yderligere mellem sin nye kones krav og forventningerne fra Eva. Samtidig er han blevet nysgerrig i forhold til den nye nabo Bettan. Dramaserie om en præst som får barnepigen til at slå sin kone ihjel. Dansk-svenske Alba August spiller barnepigen i Knutby-sagen, som rystede Sverige. Serien er baseret på Jonas Bonniers roman af samme navn.
da
3:20
Reunion, The I 1
Seriepremiere. Der er gået 25 år, siden gymnasieeleven Vinca forsvandt sporløst fra sin skole på Den Franske Riviera. Nu genforenes hendes gamle venner igen, men en dyster hemmelighed, de har båret rundt på, er tæt på at blive afsløret. Der er gået 25 år, siden gymnasieeleven Vinca forsvandt sporløst fra sin skole på Den Franske Riviera. Nu mødes hendes gamle venner igen, under en genforening. En dyster hemmelighed, de har båret rundt på i alle disse år, er tæt på at blive afsløret.
da
4:05
Reunion, The I 2
I sin søgen efter svar får Thomas en ubehagelig indsigt i sin egen familie. Max bliver konfronteret med et uvelkomment levn fra sin fortid, mens Manon og Pianelli slår sig sammen for at finde ud af, hvad deres gamle klassekammerater skjuler. Der er gået 25 år, siden gymnasieeleven Vinca forsvandt sporløst fra sin skole på Den Franske Riviera. Nu mødes hendes gamle venner igen, under en genforening. En dyster hemmelighed, de har båret rundt på i alle disse år, er tæt på at blive afsløret.
da
4:50
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
5:15
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
5:40
Eva & Adam
Da Adam kommer som ny i klassen, møder han Eva, og pludselig bliver alt anderledes. Eva har lige underskrevet en anti-fyre-pagt med sin bedste veninde Annika, fordi alle fyre i verden er så barnlige. At blive forelsket for første gang. Hvordan ved du, hvordan du gør?
da
7:00
Bränn alla mina brev
Efter et vredesudbrud indser forfatteren Alex Schulman, at han må tage et opgør med sin egen vrede. Det er en vrede, der er gået i arv i generationer, og alle slægtens konflikter skyldes én person, morfaderen Sven Stolpe.
da
8:55
En mand der hedder Ove
Ove er en vrissen enkemand, der ikke kan vente på at slutte sig til sin afdøde hustru. Han hader livet og skælder konstant ud på sine naboer. Til sidst bliver det for meget, og han forsøger at hænge sig selv. Hans selvmordsforsøg går på komisk vis galt, og et tilfældigt møde med en ny beboer, starter et spirende venskab, der hjælper Ove med at genskabe forbindelsen til omverdenen.
da
10:45
Hairspray
Tracy Turnblad er en overvægtig high school-elev, hvis eneste drøm er at komme med i et danseprogram i Baltimore. Hendes far opfordrer hende til at følge sine drømme, men hendes mor advarer om, at hun jo ikke ligner de andre piger i programmet. Tracy får en plads på holdet efter at have gjort indtryk på programmets vært, men redder sig også en modstander, da hun hurtigt bliver en populær fornyelse på holdet. Skolens smukkeste pige ser sig vred på hende, og hendes mor er helt tilfældigt leder af den lokale tv-station.
da
12:40
Solsidan
Bekymret over verdenssituationen har Fredde bygget et beskyttelsesrum i huset. Alex bliver venner med en utrolig positiv kollega, måske for positiv? Anna arbejder som lærervikar og møder en elev med et stedord, hun aldrig har hørt før. I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
13:05
Solsidan
Mickan skal arrangere polterabend sammen med en gammel veninde, som hun slet ikke kan enes med. Anna kaster sig ud i datinglivet. Fredde finder ud af, at Viktor ryger hash og begynder at tænke på, om han måske selv skal prøve det? I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
13:30
American Auto
Da Wesleys bedstefar dør, får Katherine og holdet nys om en hemmelig plan, han havde i tankerne for virksomheden. De er derfor tvunget til at ty til drastiske metoder ved begravelsen i håb om at stoppe det. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
13:55
American Auto
Wesley fortsætter med at afbryde Jacks dialoger med potentielle bilforhandlere. Sadie prøver at få redigeret sit diasshow til begivenheden, mens Katherine står ansigt til ansigt med sin fobi - kaniner. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
14:20
Sjölyckan
Klara, Rille og Tomas vil gerne fremstå som verdens bedste teenageforældre, da Ruth og Noahs kærester kommer på besøg. Men hvor langt er de villige til at gå? Ludde prøver at have et sommerjob og Lila viser nye prøver på god fingerspitzengefühl. Svensk komedieserie om familien Kling og deres skærgårdsparadis Sølykken. Sammen tackler de alle mulige forviklinger, pinligheder og konflikter, som kan opstå, når flere generationer samles i skærgården i ferien.
da
14:45
Sjölyckan
Lily afgifter sig selv og alle lærer hendes alter ego at kende. Tomas har fødselsdag og er ikke glad for fejringen, noget som Mats prøver at rette op på. Klara og Rille er bekymrede over Ludde. Der er noget galt, men hvad? Svensk komedieserie om familien Kling og deres skærgårdsparadis Sølykken. Sammen tackler de alle mulige forviklinger, pinligheder og konflikter, som kan opstå, når flere generationer samles i skærgården i ferien.
da
15:10
Voksne mennesker
Mathilda har indledt en affære med Nathan, og kommer til at sende et intimt billede til Borås-kontoret. Samtidig leder hun efter lejlighed med Johannes. Martha får ventileret sine ægte følelser, og Nora nægter at tage imod skidt fra 20-årige. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
15:55
Voksne mennesker
Mathilda afslutter forholdet til Nathan, og satser på at styrke sit forhold med Johannes. Det ville dog være lettere, hvis han ikke var så ynkelig og omhyggelig. Nora glæder sig over sit nye job i New York og Martha forsøger at nærme sig Sigge igen. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
16:40
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Husholdningskassen er tom. Tobias organiserer en hjemmeside, hvor Morran kan sælge sandwich. Tobias trommer og Morran skal følge takten. En stresset Morran begynder at synge, og Tobias får den perfekte idé: at de skal lave en festival. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
16:55
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Morran begynder at tænke på døden og bliver bekymret for Tobias, der lige har fundet en måde at tjene seriøse penge på; Han vil være sæddonor. Morran læser tarotkort for at se fremtiden, men indser i stedet, at hun vil have en tatovering. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
17:10
Hånden på hjertet
Ava tager med John ud for at møde hans familie. Under hele seancen kæmper hun dog med et syn, hun lige har set, et syn, der har gjort hende usikker på sin og Johns fremtid. Parterapeut Ava bor i Stockholm og har en speciel evne. Ved at placere sin hånd på en persons hjerte, kan hun se scener fra deres fremtidige kærlighedsliv. Selv har hun mistet troen på kærligheden, indtil hun en dag får en vision, der ændrer alt.
da
17:30
Hånden på hjertet
Sæsonafslutning. Ava begynder at tvivle på sin evne. Kan hun få John tilbage eller er han kommet videre? Parterapeut Ava bor i Stockholm og har en speciel evne. Ved at placere sin hånd på en persons hjerte, kan hun se scener fra deres fremtidige kærlighedsliv. Selv har hun mistet troen på kærligheden, indtil hun en dag får en vision, der ændrer alt.
da
17:55
LasseMajas Detektivbureau
Sæsonpremiere. Det er jul i Vestervomstrup og alle samles i svømmehallen for at se den olympiske udspringer udføre et berygtet udspring. Men det virker som om, nogen vil sabotere det og Lasse og Maja indser, at personen skal findes blandt publikum. Familieserie baseret på Martin Widmark og Helena Willis populære bøger. I hvert afsnit skal Lasse og Maja opklare spændende mysterier.
da
18:40
Ture Sventon
Seriepremiere. Kedsomheden på Ture Sventon og Matildas detektivbureau er enorm. Pludselig dukker de to børn, Dante og Ylva, op. Deres forældre er forsvundet og da Ture hører om koblingen til den sagnomspundne ungdommens kilde, blir han interesseret. Dante og Ylvas forældre er arkæologer. De leder efter beviser på, at ungdommens kilde findes. Da de kidnappes, får børnene brug for hjælp fra verdens bedste detektiv - Ture Sventon, og Ture mistænker straks, at Væsel er indblandet.
da
19:05
Ture Sventon
Dante og Ylva konfronteres med Væsels søster og Ture indser, at situationen er alvorlig. Mens han og børnene prøver at få flere informationer om ungdommens kilde, begiver Matilda sig til Rimbo-anstalten for at placere aflytningsudstyr hos Væsel. Dante og Ylvas forældre er arkæologer. De leder efter beviser på, at ungdommens kilde findes. Da de kidnappes, får børnene brug for hjælp fra verdens bedste detektiv - Ture Sventon, og Ture mistænker straks, at Væsel er indblandet.
da
19:30
Voksne mennesker
Om Mathilda bara kunde övertyga sin chef Frank om att ge henne fast anställning på juristbyrån så skulle hon ha alla bitar på plats för ett ordnat vuxenliv. Samtidigt rör sig en mängd barnsliga och förbjudna tankar i hennes huvud...
da
20:15
Sisi
Sisi mindes sin ubekymrede opvækst under et ophold på grev Andrassys ejendom. Da Sisi indser, at det ungarske folk har et akut behov for hjælp, bliver hun mere og mere tryllebundet af grevens omsorgsfulde væremåde. Tronfølgen er endelig sikret, men Frans og Sisis glæde som forældre bliver snart overskygget af voksende uroligheder i Europa. Bismarck truer med at trække Østrig ind i krig, og Sisi skal endnu en gang bevise sit diplomatiske talent.
da
21:00
Heels
En mystisk ny bryder øger populariteten i Duffy og han kræver, at DWL skal møde ham i Florida. Jack spørger Staci, om hun vil have mere ansvar, men hun neder med at krydse klinger med Willie. Anmelderrost dramaserie om to brødre og livet i den barske og farverige wrestlingverden. I anden sæson kæmper Spade-brødrene for at overvinde deres søskenderivalisering, mens DWL byder sin første kvindelige wrestler velkommen.
da
21:55
The Beast Must Die
Frances gør sig mere og mere hjemmevant og kommer dermed tættere på sin hævn, da hun finder det perfekte mordvåben. Strangeways gør store fremskridt i sin efterforskning og Frances indser, at hun snart må slå til, inden det er for sent. Da en seksårig dreng bliver offer for en flugtbilist på Isle of Wight, sværger hans mor Frances hævn! Da hun tror, hun har fundet den skyldige, ankommer kommissær Strangeways til øen og begynder at granske sagen på ny.
da
22:40
Dalgliesh
Et mord indtræffer på et verdensberømt krigsmuseum. Dalgliesh indser, at der er flere mistænkte indenfor museets vægge og han starter en efterforskning for at finde ud af, hvad der er sket. Efterforskningen leder ham ind på et uventet spor... Vi er i 1970'ernes England og poeten og detektiven, Adam Dalgliesh, fortsætter med at opklare usædvanlige mordsager i hans billedskønne landsby. Klassisk krimi baseret på P.D. James populære detektivromaner.
da

ТВ Справочник - сряда, 8.05.2024

0:10
Jægerne
Sæsonafslutning. Netop som Erik er overbevist om, hvem der myrdede Therese, går Peter egne veje. Et uventet dødsfald knuser Eriks håb om en opklaring i sagen. Alligevel gør han et sidste forsøg og må betale en høj pris. På en fjern egn i Sverige bliver fjenderne flere og flere, da eksbetjenten Erik Bäckström opdager en dyster hemmelighed om områdets helt, den lokale mineentreprenør Markus. Dette thrillerdrama i seks dele er fortsættelsen på filmserien af samme navn.
da
0:55
Nova Vita
Jessica har fået sandheden at vide og lægger en plan sammen med West og Dave. Nova Vita indser, at Carter og Dave må dø og sender Bicks ud for at fuldføre opgaven. Samtidig begynder Smith og Dover at indse, at West har haft ret. Den succesfulde entreprenør Mark Davis tager ekstreme midler i brug for at undgå en længere fængselsstraf. Da han alt for sent opdager, at han er blevet narret i en fælde, tvinges han til at kæmpe mod magtfulde fjender for at få sit liv tilbage.
da
1:40
Nova Vita
Sæsonafslutning. Dave, West og Jessica beslutter sig for at vende tilbage til øen, hvor det hele begyndte. Med Gibsons hjælp lykkes det dem at smutte fra FBI og stjæle Marks plan. På øen venter en intens jagt på den vigtige kode til pengeskabet. Den succesfulde entreprenør Mark Davis tager ekstreme midler i brug for at undgå en længere fængselsstraf. Da han alt for sent opdager, at han er blevet narret i en fælde, tvinges han til at kæmpe mod magtfulde fjender for at få sit liv tilbage.
da
2:25
Knutby
Sidste afsnit. Anna er vendt tilbage til sit barndomshjem, da hun modtager meddelelser fra et ukendt nummer. Er det Jesus, som kommunikerer med hende? Gennem en drastisk og selvopofrende handling håber hun igen på at blive ren og få Evas tilgivelse. Dramaserie om en præst som får barnepigen til at slå sin kone ihjel. Dansk-svenske Alba August spiller barnepigen i Knutby-sagen, som rystede Sverige. Serien er baseret på Jonas Bonniers roman af samme navn.
da
3:10
Gensynet
En mordefterforskning indledes, da Fannys patient dør. Efter Francis' forsvinden indser Max, at både hans familie og karriere er på spil. Thomas og Max opdager, at de kan have taget fejl i deres mistanker om Alexis Clément. Der er gået 25 år, siden gymnasieeleven Vinca forsvandt sporløst fra sin skole på Den Franske Riviera. Nu mødes hendes gamle venner igen, under en genforening. En dyster hemmelighed, de har båret rundt på i alle disse år, er tæt på at blive afsløret.
da
4:00
Gensynet
Annabelle afslører, at hun altid har kendt til vennernes forbrydelser. Thomas henvender sig til Pianelli for at få hjælp og får et nyt spor, da han ser et foto i et gammelt studenterblad. Max havner i en fælde, da han leder efter Francis. Der er gået 25 år, siden gymnasieeleven Vinca forsvandt sporløst fra sin skole på Den Franske Riviera. Nu mødes hendes gamle venner igen, under en genforening. En dyster hemmelighed, de har båret rundt på i alle disse år, er tæt på at blive afsløret.
da
4:45
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
5:10
Lykkeligere kan ingen være
Tilfældigheder væver en række menneskers liv sammen. De er af vidt forskellig alder og baggrund, men har én ting til fælles - de er alle på udkig efter kærligheden.
da
7:00
Wonder
Tiårige Auggie er født med et deformt ansigt og har gennemgået mange operationer. Hidtil er Auggie blevet hjemmeskolet, men nu har hans forældre besluttet at sende ham i en rigtig skole. Det bliver en svær begyndelse, for nogle af de andre drenge driller Auggie, men efterhånden bliver han accepteret som den, han er.
da
8:50
The Best of Me
Amanda og Dawson møder hinanden som børn og bliver sjælevenner, men omstændigheder, som de ikke er herrer over, gør at de bliver adskilt. Tyve år senere mødes de igen, da en af deres fælles bekendte dør. Selv om Amanda er gift, begynder der at spire hede følelser frem mellem dem igen.
da
10:45
Long Shot
Charlotte Field er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Klog, sofistikeret og succesfuld - en fantastisk politiker med evner indenfor nærmest alt. Fred Flarsky er en dygtig og grænsesøgende journalist med selvdestruktive tendenser. De har intet tilfælles udover, at Charlotte var Freds babysitter og første kærlighed. Mens hun forbereder sit kandidatur til at blive USA's næste præsident, hyrer Charlotte impulsivt Fred som sin personlige taleskriver - hvilket går meget imod hendes betroede rådgivere. Fred bliver en del af Charlottes elitehold, men er uforberedt på hendes glamourøse og risikable livsstil. På trods af det flyver gnisterne imellem de to, da deres umiskendelige kemi bringer dem på en global kærlighedstur, som krydres af en række farlige og bizarre hændelser.
da
12:50
Solsidan
Alex dater Freddes gamle kæreste, hvilket Fredde har svært ved at håndtere. Ove og Anette tager på spa-weekend med deres nye venner – Annas forældre Eva og Rune. Anna har fået en ny klasse på skolen, hvor Mickan og Freddes datter Ebba går. I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
13:15
Solsidan
Anna er stoppet som lærer og vil nu prøve at lave stand-up i stedet for. Fredde og Mickan ser en film, hvor der er en trekant, som sætter griller i hovedet på Fredde. Ove og Anette har startet en børnehave, der skal være alt andet end fluffy. I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
13:40
American Auto
Sæsonafslutning. Katherine og holdet gør en sidste indsats for at øge Paynes aktiekurs ved at fremskynde lanceringen af ??Pika. Da globale begivenheder fører til et børskrak, mister hun dog fuldstændig håbet. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
14:00
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
14:10
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
14:20
Sjölyckan
Klara går i panik over, at ferien snart er overstået og prøver at fremkalde store sommerminder med familien. Tomas får uventet konkurrence som far af Mats, hvilket fører til noget af en identitetskrise. Er han virkelig så moderne, som han selv tror? Svensk komedieserie om familien Kling og deres skærgårdsparadis Sølykken. Sammen tackler de alle mulige forviklinger, pinligheder og konflikter, som kan opstå, når flere generationer samles i skærgården i ferien.
da
14:45
Sjölyckan
Sæsonafslutning. Tomas og Klara udfordrer Berndt om magten under efterårslukningen. Rille er deprimeret over, hvor lidt praktisk han er. Söderberg er servicekrævende og Lily er urolig over Zions intelligensniveau. Svensk komedieserie om familien Kling og deres skærgårdsparadis Sølykken. Sammen tackler de alle mulige forviklinger, pinligheder og konflikter, som kan opstå, når flere generationer samles i skærgården i ferien.
da
15:10
Voksne mennesker
Mathilda gør hvad hun kan for at Johannes ikke skal opdage hendes hemmelighed, mens Martha skjuler en anden stor ting for Sebastian. Emil er ivrig for at komme i gang med at date, og Nora undgår at afsløre sandheden om New York. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
15:55
Voksne mennesker
Mathilda og Johannes har taget en pause, og Mathilda forsøger at finde ud af, hvad hun virkelig vil. Emil dater akademikeren Laura, men har svært ved at forklare sit forhold til Yolanda. Martha bruger al sin energi på at hjælpe sin sårede mor. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
16:40
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Køkkenet er fyldt med æbler, og Morran prøver at lave mos. Tobias sætter fart på maskinen, men det hele ender i en moskrig. Tobias mener, at Morran har brug for terapi. Terapeuten ligner Tobias og slet ikke venlig, mener Morran. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
16:55
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Sæsonafslutning. Tobias opdager, at Morran går i søvne. Han vil udnytte hendes energi og installerer et løbebånd på hendes værelse. Morran kan lide løbebåndet og indser, at hun vil på ski, men først skal Tobias ned i den hjemsøgte kælder. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
17:10
Kollegiet
Jenny flytter fra Eskilstuna til Uppsala for at læse til psykolog. På kollegiet møder hun de karismatiske naboer Saga og Oliver, som straks inviterer hende med til fest. Alle fester igennem og natten ender i en katastrofe. 20-årige Jenny forlader Eskilstuna for at læse til psykolog i Uppsala. På kollegiet møder hun de karismatiske clubkids Saga og Oliver, som lokker Jenny til en beslutning med ødelæggende konsekvenser...
da
17:30
Kollegiet
Jenny tilmelder sig kurset "Dinosaurernes tidsalder A" for at beholde sit stipendium, men hendes venner har et forslag til, hvordan man kommer ind på psykologiprogrammet. Saga tager Jenny med til en pubaften, der ender med lidt for mange øl. 20-årige Jenny forlader Eskilstuna for at læse til psykolog i Uppsala. På kollegiet møder hun de karismatiske clubkids Saga og Oliver, som lokker Jenny til en beslutning med ødelæggende konsekvenser...
da
17:50
LasseMajas Detektivbureau
En hotelejer er tæt på et sammenbrud. Receptionisten er nemlig sporløst forsvundet, julefrokostgæsterne vælter ind i lokalerne og midt i det hele forsvinder en families værdifulde hund. LasseMajas Detektivbureau tager sagen på sig. Familieserie baseret på Martin Widmark og Helena Willis populære bøger. I hvert afsnit skal Lasse og Maja opklare spændende mysterier.
da
18:35
Ture Sventon
Ture og Matilda træffer en beslutning. Ture tager til Amazonas med børnene, mens Matilda bliver tilbage for at holde øje med Væsel i fængslet. Turen gennem junglen bliver farefuld samtidig med, at det virker som om, nogen følger efter dem. Dante og Ylvas forældre er arkæologer. De leder efter beviser på, at ungdommens kilde findes. Da de kidnappes, får børnene brug for hjælp fra verdens bedste detektiv - Ture Sventon, og Ture mistænker straks, at Væsel er indblandet.
da
19:00
Ture Sventon
En ældgammel bog viser sig at være nøglen til at finde ungdommens kilde. Ture rejser til Rom med børnene for at få fat i bogen før skurkene gør det. Bogen findes i et kloster og Ture forklæder sig som nonne i et forsøg på at stjæle bogen. Dante og Ylvas forældre er arkæologer. De leder efter beviser på, at ungdommens kilde findes. Da de kidnappes, får børnene brug for hjælp fra verdens bedste detektiv - Ture Sventon, og Ture mistænker straks, at Væsel er indblandet.
da
19:25
Run the World
Der er get tre uger, siden Whitney erkendte sin utroskab over for Ola. Usikker på om hendes forhold vil overleve, så søger hun trøst hos Renee. Sondi vender tilbage til Matthew og Amari, men opdager, at en anden person er flyttet ind. Amerikansk komediedramaserie om fire veninder i Harlem, som altid holder sammen og støtter hinanden samtidig med, at de drømmer om verdensherredømmet. I centrum oplever vi Ella, Whitney, Renee og Somdi, som alle kæmper med livets udfordringer.
da
19:50
Run the World
Renee og Sondi beder Hope om hjælp til at vende Whitneys humør til det bedre. Sondi gør sit bedste for igen at blive den vigtigste person i Amaris liv, men får pludselig et spændende tilbud fra professor Baptiste. Amerikansk komediedramaserie om fire veninder i Harlem, som altid holder sammen og støtter hinanden samtidig med, at de drømmer om verdensherredømmet. I centrum oplever vi Ella, Whitney, Renee og Somdi, som alle kæmper med livets udfordringer.
da
20:20
American Auto
Da Payne mister sin talsperson, tvinges Katherie og teamet til at tage drastiske metoder i brug for at finde en ny kendt profil. De kommer snart på andre tanker... Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
20:40
American Auto
For at få nedbragt omkostningerne, må Jack, Cyrus og Elliot fyre nogle af de ansatte. Samtidog hjælper Sadie Katherine med at forberede sig inden sit første tv-interview siden krisen. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
21:00
Trigger Point
Sæsonafslutning. EXPO-teamet presses til bristepunktet, da de konfronterer den vildeste trussel. Sonya kontaktes af den formodede bombemand og opdager en kobling til en hemmelig militæroperation. Gå ikke glip af den eksplosive afslutning! Rød, grøn eller blå ledning? Lana Washington skal holde hovedet koldt som bombeekspert i London, hvor en gruppe terrorister slår til.
da
21:45
The Beast Must Die
Frances skal netop til at iværksætte sin plan, da et uventet udspil forandrer alt. Strangeways følger et nyt spor i efterforskningen, Lena konfronteres med chokerende nyheder og Violet gør en frygtelig opdagelse i Georges arbejdsværelse. Da en seksårig dreng bliver offer for en flugtbilist på Isle of Wight, sværger hans mor Frances hævn! Da hun tror, hun har fundet den skyldige, ankommer kommissær Strangeways til øen og begynder at granske sagen på ny.
da
22:35
As Long As We Live
Seriestart. Efter syv år har Beta og Thomas krise i parforholdet. Livet som småbørnsforældre og økonomisk pres begynder at kunne mærkes, men da de ansætter 22-årige Atli som au pair, tager deres forhold en uventet drejning. Efter syv år har Beta og Thomas krise i parforholdet. Livet som småbørnsforældre og økonomisk pres begynder at kunne mærkes, men da de ansætter 22-årige Atli som au pair, tager deres forhold en uventet drejning.
da