Filmcafe

Filmcafe

Film Cafe este un canal de televiziune ce difuzează filme şi aparţine de AMC Networks International. Filmcafe vine din 18 mai cu un nou design și conținut exclusiv, cu seriale în premieră din cele mai populare genuri: comedie, crimă, aventuri si fantasy!

Romania

TV rehberi - Pazar, 12-05-2024

00:20
Tentacule
Un grup de pirați ai aerului puternic înarmați urcă la bordul unui pachebot de lux în sudul Oceanului Pacific pentru a-l jefui, doar pentru a se lupta cu o serie de creaturi marine de mari dimensiuni, cu tentacule și mâncătoare de oameni, care au invadat deja nava.
ro
02:30
Cavalerul de otel: Sange si onoare
Pregateste-te pentru o altă luptă brutală. Povestea se va concentra pe unul dintre supraviețuitorii Marelui Asediu de la Castelul Rochester, care luptă pentru protejarea proprietății și a familiei sale de ferocele hoarde celtice. Cu un nou câmp de luptă și un nou inamic, "Ironclad: Battle for Blood" oferă aceeași acțiune feroce, plina de adrenalina. Tom Austen care a jucat și în Familia Borgia și Michelle Fairley din Game of Thrones sunt staruri în această nouă aventură de la regizorii, scriitorii și producătorii originalului Ironclad.
ro
04:45
Close Up
An: 2017 / Durata: 00:33
ro
05:20
Close Up
An: 2017 / Durata: 00:33
ro
06:00
Crăiasa zăpezii
Gerda, o tânără singuratică, se îndrăgostește de Kai, un bărbat chipeș care lucrează la hotelul tatălui ei. Dar, într-o noapte, când un viscol aprig lovește zona, sosește o femeie misterioasă, îmbrăcată în blănuri albe și împodobită cu zeci de diamante. A doua zi, Kai nu mai e de găsit. Astfel începe călătoria înspăimântătoare și adesea uimitoare a Gerdei, care pornește în căutarea iubitului ei, descoperind pe drum un ținut cu temnițe de coșmar, castele superbe și urși polari vorbitori.
ro
07:55
Crăiasa zăpezii
Gerda, o tânără singuratică, se îndrăgostește de Kai, un bărbat chipeș care lucrează la hotelul tatălui ei. Dar, într-o noapte, când un viscol aprig lovește zona, sosește o femeie misterioasă, îmbrăcată în blănuri albe și împodobită cu zeci de diamante. A doua zi, Kai nu mai e de găsit. Astfel începe călătoria înspăimântătoare și adesea uimitoare a Gerdei, care pornește în căutarea iubitului ei, descoperind pe drum un ținut cu temnițe de coșmar, castele superbe și urși polari vorbitori.
ro
09:40
Alexandru
A reprezentat multe, pentru multi oameni - un rege razboinic neinfricat, plin de ambitia, curajul si aroganta tineretii, care si-a condus trupele coplesite numeric impotriva imenselor armate persane; un fiu care a cautat cu disperare sa se bucure de aprobarea severului sau tata acoperit de cicatricele multor batalii, dar in acelasi timp sfasiat si chinuit de mostenirea lasata de mama sa; un cuceritor neobosit, care nu a pierdut niciodata o batalie si care si-a impins soldatii pana la limitele lumii cunoscute in epoca sa; un vizionar al carui destin, cu visurile si faptele sale de vitejie, a ramas pentru totdeauna in istorie, contribuind la modelarea lumii, asa cum o cunoastem astazi. A fost toate acestea si mult mai multe. El a fost Alexandru cel Mare.
ro
13:10
Mythica: Puterea cristalului întunecat
Tânăra Marek, transformată dintr-o sclavă umilă în căpetenia unei bande de aventurieri proscrişi, este singura fiinţă care-i poate ţine piept vrăjitorului Szorlok şi planurilor acestuia de a stăpâni lumea prin puterea Cristalului Întunecat. Împreună cu prietenii ei războinici, Marek înfruntă creaturi supranaturale şi capcanele unei cetăţi subterane, dar şi o ceată de vânători de recompense, care vor s-o captureze şi s-o târască din nou în sclavie.
ro
15:25
Amurg
Viața unei adolescente pe nume Bella ia o turnură diferită din momentul în care se mută în orășelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Inițial totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuință și cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlnește pe misteriosul și seducătorul Edward Cullen.Acesta se îndrăgostește de ea, însă are un mare secret de ascuns, care le pune în pericol relația - el și familia lui sunt vampiri, care au renunțat totuși la vânatuloamenilor. Bella află secretul lui, dar nu realizează că își riscă viața continuând această relație. Totul se complică atunci când dușmanii vampiri ai familiei Cullen apar și încearcă s ă o vâneze pe Bella. Va putea oare Edward să o protejeze și să se abțină el însuși de pofta pe care i-o provoacă mirosul ei? Daca Edward își pierde capul pentru o clipă, Bella își poate pierde viața. Amurg este un roman despre vampiri pentru tineri, scris de autoarea Stephenie Meyer, fiind publicat pentru prima oară în SUA în 2005,iar în România în luna mai a anului 2008. Este prima carte din seria Amurg iar acțiunea ne este prezentată prin prisma unei fete de 17 ani, care se mută din orașul Phoenix, Arizona în micul Forks, Washington. Aceasta își pune viața în primejdie când se îndrăgostește de un vampir, Edward Cullen.
ro
17:50
Protectorul
Kevin (Jackie Chan), un politist din Hong Kong, primeste misiunea de a asigura protectia Salinei Fong (Brigitte Lin), o tanara care a fost obligata sa depuna marturie impotriva capului mafiot Chu Tu. Prezenta constanta a frumoasei Salina linga Kevin declanseaza o violenta criza de gelozie din partea prietenei politistului, insa aceasta este cea mai mica dintre problemele sale. Caci avocatul mafiotului aranjeaza eliberarea clientului sau pentru lipsa de probe, iar acesta, odata eliberat, pune la cale acuzarea lui Kevin pentru crima. Transformat intr-un fugar si haituit atat de colegii sai politisti, cat si de mafie, Kevin trebuie sa lupte impotriva tuturor pentru a-si dovedi nevinovatia.
ro
19:55
Nume de cod: K-9
James Belushi il interpreteaza pe detectivul de la Brigada Antidrog Thomas Dooley, un tip excentric dar priceput in meseria sa, caruia i se repartizeaza un partener patruped, un ciine cu numele de cod K-9. Superiorii sai iau aceasta decizie dupa ce in timpul unei misiuni de capturare a unui traficant periculos masina sa este aruncata in aer de catre un elicopter. Dooley scapa ca prin minune cu viata si, cind cere o masina noua, se pomeneste in brate cu ditamai ciinele. Desi are un miros foarte ascutit si ii depisteaza pe traficanti, la inceput Dooley nu-l “inghite” deloc pe noul sau partener. Asta pina in momentul in care K-9 ii salveaza viata stapinului sau si intre cei doi se infiripa o prietenie trainica.  Un rol important in acest film este cel al actorului Ed O’Neil alias Al Bundy din faimosul serial de comedie “Familia Bundy”.
ro
22:00
Împotriva întunericului
Maestrul Tagart (Stephen Seagal) conduce o echipă de operațiuni speciale, formată din foști militari, care primește misiunea de a masacra un grup de vampiri. Într-o lume post-apocaliptică, sleită de acești vampiri însetați de sânge, câțiva supraviețuitori sunt prinși într-un spital contaminat. Tagart este singura lor speranță, iar el știe că singura salvare este execuția. Acum a sosit momentul luptei finale împotriva vampirilor care se hrănesc cu carne de om. Omenirea nu mai are nimic de pierdut - în afara de ultimii săi supraviețuitori.
ro
23:55
Predator 2
Predator se întoarce pe Pământ, de data aceasta pentru a revendica un loc pe străzile devastate de război ale unui Los Angeles distopic.
ro

TV rehberi - Pazartesi, 13-05-2024

02:15
Colecționarul de oase
Lincoln Rhyme (DENZEL WASHINGTON), un detectiv din New York, specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun criminalist din țară. Autor a numeroase romane de succes, Rhyme are un ochi ager pentru detalii și fler pentru indicii, fapt care l-a făcut legendar în cadrul forțelor de poliție din comunitate. Ca urmare a unui accident aproape fatal, pe când era la datorie, Rhyme a fost imobilizat la pat, cu mâinile și picioarele paralizate și cu puțină dorință de a mai trăi. Polițista de teren Amelia Donaghy (ANGELINA JOLIE) este abia trecută de 20 de ani, dar deja se simte mult mai în vârstă. În ajunul transferării sale către o slujbă de birou, ultima sa misiune în calitate de polițistă de teren o conduce către locul unei crime, descoperind un cadavru mutilat. Gândirea sa spontană și actul său curajos nu vor trece neobservate. Colegii polițiști ai lui Rhyme încearcă să îi solicite ajutorul pentru rezolvarea acestei crime groaznice, însă el îi sfătuiește să îngroape totul, declarând că este un caz clasat pentru care nu este dispus să-și irosească timpul. Totuși, după ce aruncă o privire asupra dosarului cu probe materiale și a fotografiilor ce ilustrau aceste probe, Rhyme rămâne intrigat. Iar asta pentru că fotograful care a surprins aceste imagini a văzut de asemenea mesajele ascunse în detalii subtile la locul crimei... de către cineva care vorbește același limbaj cu cel al criminaliștilor. Probabil un criminalist înnăscut. În prima zi la noua sa slujbă, Amelia este convinsă de Rhyme să îl ajute la rezolvarea cazului. Cei doi înțeleg că această crimă nu a fost săvârșită la întâmplare, ci este opera unui criminal în serie, violent... care este de-abia la început. Deși puțin probabil ca cei doi să fi format o echipă funcțională, în cele din urmă Donaghy trebuie să devină ochii, urechile și picioarele lui Rhyme, căutând la locul crimei noi dovezi, în același timp cei doi acționând contra-cronometru pentru a împiedica următoarea faptă sinistră a acestui ucigaș sadic.
ro
04:45
Close Up
An: 2013 / Durata: 00:33
ro
05:20
Hollywood's Best Film Directors
An: 2011 / Distribuție: Chris Columbus, Francis Ford Coppola / Durata: 00:33
ro
05:50
Zoom In - No Time to Die
An: 2021 / Durata: 00:06
ro
06:00
Hollywood's Best Film Directors
An: 2011 / Distribuție: Chris Columbus, Francis Ford Coppola / Durata: 00:41
ro
06:40
Hollywood's Best Film Directors
An: 2011 / Distribuție: Chris Columbus, Francis Ford Coppola / Durata: 00:33
ro
07:10
Sfârșitul lumii
O furtună mortală de categoria 7 face ravagii în lume. Între timp, răpitorii amenință să înrăutățească și mai mult situația.
ro
09:05
Sfârșitul lumii
O furtună mortală de categoria 7 face ravagii în lume. Între timp, răpitorii amenință să înrăutățească și mai mult situația.
ro
10:50
Se rezolvă...amigo
In timp ce fugea de un barbat care vroia sa-l oblige sa se casatoreasca cu sora sa, Coburn (Bud Spencer) este induiosat de un batran muribund si ii promite acestuia sa aiba grija de nepotul sau, Chip Anderson, si de mostenirea acestuia. Dar casa darapanata care abia statea in picioare a micului Chip, se afla pe un zacamant de petrol, iar promisiunea facuta nu este atat de simplu de tinut...
ro
13:10
Ultima bătălie
Bazat pe ultracunoscutul joc video Street Fighter II, acest thriller il are in prim-plan pe Jean-Claude Van Damme in rolul unui expert in arte martiale, colonelul Guile, bravul conducator al Fortelor de Combat Nationale. Acesta trebuie sa intervina cand oamenii infamului general Bison, liderul dereglat psihic al unui stat numit Shadaloo, deturneaza un autobuz plin cu angajati ai Fortelor Nationale.  Bison solicita o rascumparare de cateva milioane de dolari in contul eliberarii ostaticilor. Guile este trimis in secret pe teritoriul lui Bison, in timp ce autoritatile negociaza cu acesta rascumpararea. Generalul va fi insa o nuca greu de spart pentru ca pe langa luptatori abili si fanatici, a cumparat si o ziarista si o pereche de puscariasi evadati capabili de ferocitati inimaginabile. Filmul, in care superba Kylie Minogue are o partitura secundara, a fost marcat de moartea lui Raul Julia, rapus de cancer la scurt timp inainte de lansarea oficiala.
ro
15:10
Da, dar mai degrabă ba
Lauren Crandell se ocupa cu mult succes de pregatirea in cele mai mici amanunte a nuntilor altora, insa cand vine vorba de propria-i viata sentimentala, nu se poate lauda cu mari realizari. Acum, cand se apropie ceea ce trebuie sa fie cea mai fastuoasa nunta a anului, Lauren constata ca nu stie ce sa aleaga, intre cariera si propriile aspiratii romantice.
ro
16:55
Mythica: Puterea cristalului întunecat
Tânăra Marek, transformată dintr-o sclavă umilă în căpetenia unei bande de aventurieri proscrişi, este singura fiinţă care-i poate ţine piept vrăjitorului Szorlok şi planurilor acestuia de a stăpâni lumea prin puterea Cristalului Întunecat. Împreună cu prietenii ei războinici, Marek înfruntă creaturi supranaturale şi capcanele unei cetăţi subterane, dar şi o ceată de vânători de recompense, care vor s-o captureze şi s-o târască din nou în sclavie.
ro
19:20
Saga Amurg: Lună Nouă
În Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii:Amurg, idila dintre vampir și o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adâncește în secretele lumii supranaturale - din care își dorește atât de mult să facă parte - numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte. După petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) și familia sa părăsesc orașul Forks, în dorința de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimată și însingurată, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu și descoperă că, de fiecare dată când își riscă viața, imaginea lui Edward îi apare în minte. Dorința arzătoare de a fi împreună cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Cu ajutorul prietenului său din copilărie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaurează o motocicletă veche pe care o va folosi în noile călătorii, iar inima ei înghețată pare să se deschidă relației cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute care are propriile secrete periculoase.
ro
22:00
District 9
Cu 30 de ani în urmă, extratereștrii au luat contact pentru prima dată cu omenirea. Toată suflarea Pământului a așteptat atacuri ostile sau avansuri tehnologice uriașe. Niciuna dintre acestea nu a venit. În schimb, extratereștrii erau refugiați; ultimii supraviețuitori ai lumii lor naufragiați pe Pământ. Creaturile au fost plasate în ghetouri speciale create în Africa de Sud, iar pe măsură ce națiunile lumii întârzie să ajungă la un conses cu privire la soarta noilor oaspeți, răbdarea extratereștrilor începe să se termine.
ro