FilmBox Extra

FilmBox Extra

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV rehberi - Salı, 14-05-2024

01:35
CITIZEN JANE #1
Jane Alexander, o femeie atletică, atractivă din San Francisco se bucură de o viață confortabilă în Pacific Heights cu bărbatul pe care îl iubește, frumosul, carismaticul Tom O'Donnell. Viața idilică a lui Jane este spulberată atunci când iubita sa mătușă, Gertrude McCabe, este ucisă cu brutalitate în San Jose. Suferința lui Jane se transformă în groază când un detectiv de poliție genial, Jack Morris, o convinge până la urmă că ucigașul este nimeni altul decât iubitul ei adorat, Tom O'Donnell. Jane pornește într-o călătorie epică pentru a-l prinde și a-l condamna pe vicleanul și energicul O'Donnell, uimind atât poliția, cât și procurorii cu subtilitatea și tenacitatea ei. În cele din urmă, folosind în mare măsură dovezile circumstanțiale strânse de Jane Alexander și Jack Morris, Tom O'Donnell este condamnat pentru omor deosebit de grav.
ro
03:05
CAKE
Caustica, nostima CLAIRE SIMMONS devine fascinată de sinuciderea unei femei din grupul ei de sprijin. În timp ce descoperă detaliile sinuciderii Ninei ea dezvoltă o relaţie emoţională cu soţul Ninei, şi în acelaşi timp se luptă cu o gravă tragedie personală.
ro
06:05
LA DELICATESSE
O franțuzoaică îndoliată pentru moartea soțului ei cu trei ani înainte este curtată de un coleg de muncă suedez.
ro
07:50
BITTER/SWEET
Un maestru de renume mondial în arta cafelei este nevoit să aleagă între viața comodă alături de o logodnică frumoasă și o aventură nesigură care îi umple inima cu fericire. Brian are o viață fără griji, un serviciu bun și o logodnică minunată. Într-o bună zi, bărbatul  pornește într-o călătorie în Thailanda unde face cunoștință cu frumoasa Ticha, cea care îl ajută să cumpere cele mai bune boabe de cafea. După scurt timp relația lor nu mai este una profesionsita și între cei doi apar sentimente profunde. Brian trebuie să aleagă între viața plină de pasiune alături de Ticha și viața comodă împreună cu logodnica lui.
ro
09:35
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
11:30
OLD MAN AND THE GUN, THE
Bazat pe povestea adevărată a lui Forrest Tucker (Robert Redford), de la evadarea lui curajoasă din San Quentin la vârsta de 70 de ani, la o serie de furturi fără precedent care au pus autorităţile în dificultate şi au captivat publicul. Prinşi în urmărire sunt detectivul John Hunt (Casey Affleck), care este captivat de dedicarea lui Forrest pentru ceea ce face, şi o femeie (Sissy Spacek), care îl iubeşte în ciuda profesiei lui.
ro
14:35
DAYS AND CLOUDS
Giorni e nuvole / Days and clouds al lui Silvio Soldini, cu un scenariu de Doriana Leondeff, Francesco Piccolo şi Federica Pontremoli, este povestea Elsei şi a lui Michele, un cuplu respectat şi bogat. Au o fiică de douăzeci de ani şi o viaţă uşoară, ceea ce-i permite Elsei să sfîrşească să lucreze şi să-şi împlinească visul vieţii: să se întoarca la universitate şi să dobîndească un grad în istorie a artei. Dar tocmai atunci lumea ei începe să se năruie. Michele mărturişeste neaşteptat că nu mai lucrează de două luni, fiind dat afară din firma pe care el însuşi a creat cu ani în urmă. Şi nu numai atît: casa lor va trebui vîndută. Iar banii lor din bancă devin din ce în ce mai puţini... Elsa, fireşte, este zdruncinată. Totuşi, neaşteptat, dobîndeşte energia să facă fată situaţiei. Michele, pe de altă parte, este pe deplin descurajat de nereuşita în căutarea noului loc de muncă, pierde controlul, oscilînd între speranţe vagi şi apatie. Bezna dintre Elsa şi Michele creşte, aducîndu-i în sfirşit spre marginea despărţirii. Înfruntînd viaţa fără celălalt, însoţiţi doar de absenţa celuilalt, încep să-şi dea seama cu adevărat de comoara pe care o pierd pentru totdeauna - iubirea pretioasă care îi leagă şi îi ocroteşte. Viaţa pentru Elsa şi Michele cu siguranţă nu va fi uşoară de vreme ce se vor confrunta cu un viitor necunoscut şi altfel decît de obicei, dar poate acel viitore va fi spre binele lor.
ro
16:30
GHOST WRITER, THE
Un scriitor angajat să scrie memoriile unui fost prim ministru dezvăluie secrete care pun în pericol propria sa viaţă.
ro
18:35
SERIOUS MOONLIGHT
O avocată de succes îl leagă pe soţul său infidel şi refuză să-i dea drumul... Între timp, în casa lor apar nişte hoţi...
ro
22:00
CHLORINE
O familie dintr-o suburbie se luptă cu umor pentru a-şi menţine stilul de viaţă într-o societate super-materialistă din New England. Când o mamă la menopauză (Sedwick) îl forţează pe soţul ei ratat (D'Onofrio) să facă o afacere imobiliară păguboasă, relaţiile de familie sunt puse la încercare.
ro
23:35
LA SCONOSCIUTA ( UNKNOWN )
Un oraş răzleţ din Italia contemporană. "Femeia necunoscută e Irena. A sosit în Italia cu mulţi ani în urmă din Ucraina, şi astăzi trăieşte între duhurile trecutului şi căutarea unui prezent: două planuri temporale care se suprapun şi interferă, alcătuind nişte, puzzle-uri, pline de tensiune şi intensitate. Cine e de fapt Irena? Încet încet povestea ei se deapănă. Irena a părăsit Europa Răsăriteană, cum au făcut de altfel mai multe femei. După supravieţuirea unei călătorii dramatice şi crude, cade uşor pradă unor bărbaţi fără scrupule şi milă. A fost supusă unor înjosiri şi brutalităţi nemaipomenite, care traumatizează pentru totdeauna şi nu pot fi uitate. Irenei îi rămîne doar o singură amintire frumoasă, o dragoste dureroasă pierdută. Astăzi, Irena pare o figură istovită şi misterioasă, rămînînd totuşi o femeie care stîrneşte fascinaţie. În adîncime, în ciuda acelor întîmplări tragice, caracterul ei rămîne neschimbat. Sub o înfăţişare aparent supusă, mîndria ei naturală şi puterea aprigă de răzvrătire rămîn neclintite. Femeia pare a avea motive precise cînd îi cere ajutor unui portar al clădirii să-şi găsească acolo un post de cameristă. Bărbatul, nu fără interes, o ajută la dobîndirea postului în clădirea care se află chiar în faţa străzii pe care stă însăşi Irena. Ea, de pe fereastra apartamentului său, spionează dinadins clădirea de peste stradă.
ro

TV rehberi - Çarşamba, 15-05-2024

01:35
DOM ZLY
Povestea are loc pe două planuri paralele. Prima dintre poveşti prezintă evenimentele unei nopţi de toamnă din 1978...
ro
03:25
RULES OF ENGAGEMENT, THE
Un avocat apără un poliţist aflat în proces, pentru ordinul dat subalternilor săi, de a împuşca civilii care au luat cu asalt ambasada S.U.A.,într-o ţară din lumea a treia.
ro
06:45
GRAND THEFT PARSONS
Câteodată trebuie să îngropi morţii. Dar nu şi acum.
ro
08:15
HEIDI (2015)
Îndrăgita poveste a lui Heidi vine pe marele ecran! Cu peste 50 de milioane de exemplare de cărţi vândute în toată lumea şi tradusă în peste 50 de limbi, Heidi este un star internaţional. O poveste înduioşătoare despre copilărie şi prietenie pentru toată familia.
ro
10:05
BAG OF FLOUR, THE
Drama about a girl who is taken from Belgium by her biological father to Morocco, where a life without money, school or freedom awaits her.
ro
13:05
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
16:00
Me two
Jean-Christian Ranu (Daniel Auteuil) este un contabil uşor excentric care trăieşte de azi pe mâine. La rândul său, Gilles Gabriel (Alain Chabat) este un cântăreţ de muzică pop, care cândva a fost un star foarte cunoscut. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca vieţile acestor doi bărbaţi, care nu au mai nimic în comun, să fie brusc unite într-un mod bizar. Gilles se pregăteşte pentru marea sa revenire pe scenă, însă planurile sale sunt brusc întrerupte, când îl loveşte cu maşina pe Jean-Christian. După ce victima îşi revine, descoperă cu îngrozire că în capul său a apărut un al doilea glas. Se pare că Gilles a murit şi într-un mod inexplicabil s-a mutat în mintea contabilului. Din acest moment, Jean-Christian reprezintă două persoane în acelaşi trup...
ro
17:25
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
19:05
BRAD'S STATUS
Un tată îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de est, unde se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă.
ro
20:45
10 THINGS WE SHOULD DO BEFORE WE BREAK UP
După ce Abigail, o mamă singură cu doi copii rămâne însărcinată în urma unei aventuri cu Ben, cei doi încearcă să-şi dea o şansă unul celuilalt.
ro
22:00
THE GANG OF OSS
regizor: Andre van Duren; premiera: 2011; producător: Olanda; timp: 107 min min;
ro
23:50
EXISTENZ
O creatoare de jocuri care fuge de nişte asasini trebuie să joace ultima ei creaţie virtuală cu un junior de la marketing pentru a afla dacă jocul a fost deteriorat.
ro