TV 2 FRI

TV 2 FRI

Vi sender gode danske programmer og de bedste af de bedste udenlandske programmer - om alt fra middagsretter, rejser, gør-det-selv-tip og andre livsstilsprogrammer.

Denmark

TV rehberi - Cuma, 17-05-2024

00:40
Værkstedet UK
Kunstkonservatoren Lucia tager sig kærligt af et landskabsmaleri fra 2. verdenskrig, mens andre restaurerer to jødiske lysestager med masser af historie.
da
01:30
Haveglæder
Den engelske haveguru Alan Titchmarsh og hans team af dygtige eksperter er taget til Norwich, hvor de skal hjælpe familien Costello med at få skabt en have, som hele familien kan bruge. Ian, Lyndsey og deres tre børn er netop flyttet ind i et nyt hus, hvor Ian, der er invalideret efter at været udsendt til Afghanistan, skal forsøge at komme i bedre form. Og det kan han komme ved hjælp af en jacuzzi, mener Alan. Fortløbende episodenummer: 5:6
da
02:15
Haveglæder
Alan Titchmarsh og hans team af dygtige eksperter er taget til South Yorkshire, hvor de har sagt ja til at hjælpe et børnehospice. Her bor familier med børn, der ikke har lang tid tilbage at leve i, og Alan fornemmer straks, at familierne har brug for et fredfyldt sted at gå hen, når deres barn ikke længere er hos dem. Fortløbende episodenummer: 6:6
da
03:00
Skat eller skrammel
Johan og Malin har et mål - de skal finde ud af, hvad der er mest værd i studiet, så de kan vinde de 500.000 kroner, for pengene skal nemlig gå til udsatte elefanter i Kenya.
da
03:45
Skat eller skrammel
Magdalena og Marie elsker at gå på loppemarkeder for at købe gamle ting, de kan sætte i stand. Og det passer så fint til det, de laver til hverdag. Hvis de vinder pengene, ved de også godt, hvad de skal bruges til: toiletter!
da
04:35
Location, Location, Location - de første 20 år
Denne gang besøger Kirstie og Phil den demente Nigel og hans kone Jane, der ønsker et sted, hvor de kan nyde tilværelsen, inden Nigels demens forværres.
da
05:20
Godnat
da
05:55
Skat eller skrammel
Magnus og Mattias kommer på noget af en opgave, når de skal gætte, hvad der er mest værd. Foran dem står blandt andet nogle gamle jeans og et solur.
da
06:45
Skat eller skrammel
Jana og hendes mor, Carina, står på podiet, men kan de overhovedet blive enige om, hvad der koster mest, når de blandt andet kigger på Ingmar Bergmans skindjakke?
da
07:35
Sommer med Ernst
Møllens tredjesal bliver til et smukt soveværelse med walk-in-closet og hems. Til soveværelset bygger Ernst natborde af massive træstubbe og en stilfuld rumdeler med indbygget hylde og spejl.
da
08:20
Sommer med Ernst
Den smukke mølle uden for Hallsberg i Sverige står endelig færdig. Den vilde forvandling skal fejres med venner og bekendte, som inviteres på risotto og krebs på grill i møllens idylliske forhave.
da
09:10
Hjemlig nemlig - i haven
Havedesignerne gør havedrømme til virkelighed og deler tips og tricks ud om alt til haven. De tager en tur i skoven, hvor der bag et stort egetræ gemmer sig et hemmeligt sted med en smuk udsigt. Her skaber teamet et udendørs spa, inspireret af skoven og naturlige materialer.
da
10:00
Hjemlig nemlig - i haven
En familie har brug for hjælp til at se muligheder i haven. Teamet tager utraditionelle løsninger og materialer i brug og skaber et strandparadis på fjeldet.
da
10:50
Bolighjælp på vej
I Tjerp har familien Limér brug for hjælp til at få styr på deres have, og den udfordring tager teamet gerne op.
da
11:40
Bolighjælp på vej
Familien Emanuelsson bor på en præstegård i Tidaholm. Huset er så stort, at det er sjældent, at familien er samlet på samme sted, men det laver Matte, Willy og Lotta om på. Et nyt køkken bliver fremover familiens samlingspunkt.
da
12:30
Værkstedet UK
Teamet står klar til at genoplive et gammelt ur, en tyrkisk kaffekværn og puste ny luft i en fantastisk maskine fra en gammel legetøjsbutik.
da
13:20
Værkstedet UK
Instrumenteksperten Becky får nye toner frem i en gammel violin. Imens forsøger mekanikmesteren Steve at få fut under gryderne på et 90 år gammelt legetøjskomfur.
da
14:10
Værkstedet UK
Kan værkstedet reparere en håndbygget træmodel af Noas ark? Julie og Amanda genopliver også en særlig dukke, som har bragt begejstring igennem flere generationer.
da
15:00
Franske drømmeslotte
I Pyrenæerne erfarer Trish, at det ikke er så nemt at bygge en buet bro, som hun troede. Og mon det lykkes de kræsne Andrea og David at finde deres drømmehjem?
da
15:50
Franske drømmeslotte
Terry og Ashley finder sig en ubehagelig overraskelse bag deres slots træpaneler, og Belinda og Lee afholder et mordmysterium med et særligt tema.
da
16:40
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Boligeksperterne Christian Borregaard og Sara Lygum hjælper danskere med at finde drømmeboligen. Maja og Andy bor ved Hirtshals med datteren Molly på to et halvt år, men da Andy skal begynde på en ny uddannelse i Lyngby, leder familien efter et hus tæt ved København. De har hårdt brug for Christians hjælp til at finde det rigtige hus, når de er så langt væk hjemmefra. Sara skal hjælpe Ane og Fredrik med at skifte lejligheden i Roskilde ud med en landejendom, hvor der er plads til Anes hest og en stor køkkenhave til Frederik. Derudover har parret mange andre drømme. Kan Sara forene det hele i én og samme bolig?
da
17:35
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
De to boligeksperter Christian Borregaard og Sara Lygum hjælper danskere med at finde drømmeboligen. Først møder vi Kristina og Andreas, der bor til leje i en lejlighed i Odense. For et år siden blev de gift, og nu skal Sara hjælpe dem med at finde drømmehuset lidt udenfor byen, hvor der er plads til, at de kan skabe en familie sammen. Christian er i København, hvor han skal finde et hus til Kirstine og Pelle, der ønsker at bo nord for hoovedstaden. Parret ved hvad de vil have, og de har allerede én gang fundet drømmehuset, som blev solgt for næsen af dem, så Christians udfordring er at finde et bud, der er mindst lige så godt til det kvalitetsbevidste par.
da
18:25
Krejlerkongen
Ikke alene kan Lasse Rimmer byde velkommen til en helt ny sæson af 'Krejlerkongen' - han inviterer også indenfor i nye lokaler i selskab med gæsterne, som er skuespiller Ditte Hansen og hendes mand, skuespiller Benjamin Boe Rasmussen. Andreas Bo og Anne-Grethe Bjarup Riis er holdkaptajner.
da
19:05
Krejlerkongen
Stemningen er som altid i top, når Lasse Rimmer byder på lopper og luksus i 'Krejlerkongen'. Det er tv-værten Steen Langeberg og ernæringsekspert Christian Bitz, der køber og sælger efter bedste evne med hjælp fra holdkaptajnerne Andreas Bo og Anne-Grethe Bjarup Riis.
da
19:40
Auktionshuset
Jesper Bruun Rasmussen skal på podiet og sælge orientalsk kunst for flere millioner kroner. Ekspert Charlotte Hviid har særligt høje forventninger til en Ming-figur vurderet til mellem 400.000 og 500.000 kr. og en foldevæg vurderet til mellem 80.000 og 100.000 kr. I den østligste del af landet håber vurderingsekspert Casper Berendtsen også på succes, når han skal besøge en kunde, der blandt andet samler på kunst af den bornholmske maler Niels Lergaard. Målet er at få et eller flere malerier med hjem til auktion.
da
20:15
Auktionshuset
Der skal sælges eksklusive herrearmbåndsure i Auktionshuset. I håbet om at nå flere og nye kunder afholder urekspert Kristian Haagen derfor et arrangement for sine mange følgere på Instagram. Ét ur er især interessant for de mange gæster - nemlig et Rolex-ur vurderet til 100.000 kr. Imens er vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen taget på det, der kan vise sig at være en yderst indbringende skattejagt hos en lokal kunsthandler.
da
20:50
Sæt pris på Danmark
Det gode selskab bliver ikke bedre, når Hans inviterer Johnny og Anders på sejlads i en smakkejolle mellem de smukke danske øer. De genbesøger også den kolde krig på Langelandsfortet, hvor de to garvede musikere skal gætte, hvad det koster at blive kørt rundt på det gamle militær-område i en såkaldt DAF. De skal heller ikke snydes for et besøg på et af områdets mange æbleplantager, hvor de skal gætte prisen på eksklusiv most, inden de får lov at smage en lokal andeburger. Derudover skal de gætte prisen på en kop i Bagenkop, inden gæsterne kan nyde en overnatning på Broløkke Herregård.
da
21:30
Grin med os/dyrene
Er der noget sødere end hundehvalpe? Nu er de bedste klip fra internettet samlet sammen og giver dig så meget at grine af, så tårerne triller. Der er hundehvalpe i alle mulige situationer - mød for eksempel lille Oakley, der elsker at hyle med til en Disney-sang.
da
22:20
Grin med os/dyrene
Babyer og små børn gør de sjoveste ting - og nu har vi samlet de bedste klip fra nettet, som får dig til at grine højt. Se blandt andre seksårige Johanna, der lagde nettet ned med sin version af Aretha Franklins 'Respect' til en skoleforestilling. Treårige April er også sjov - hun forsøger at bilde sin far ind, at det var Barbie-dukken, der var skyld i en masse rod!
da
23:15
Værkstedet UK
Teamet står klar til at genoplive et gammelt ur, en tyrkisk kaffekværn og puste ny luft i en fantastisk maskine fra en gammel legetøjsbutik.
da

TV rehberi - Cumartesi, 18-05-2024

00:05
Værkstedet UK
Instrumenteksperten Becky får nye toner frem i en gammel violin. Imens forsøger mekanikmesteren Steve at få fut under gryderne på et 90 år gammelt legetøjskomfur.
da
00:50
Værkstedet UK
Kan værkstedet reparere en håndbygget træmodel af Noas ark? Julie og Amanda genopliver også en særlig dukke, som har bragt begejstring igennem flere generationer.
da
01:35
Haveglæder
Hvad gør man, når ens have ligner noget, som ikke engang katten vil lege i, og man ikke selv ejer de grønneste fingre? Man tilkalder den engelske haveguru Alan Titchmarsh og hans team af dygtige eksperter, der på ingen tid kan forvandle haven til en drøm. Fortløbende episodenummer: 1:8
da
02:25
Haveglæder
Hvad gør man, når ens have ligner noget, som ikke engang katten vil lege i, og man ikke selv ejer de grønneste fingre? Man tilkalder den engelske haveguru Alan Titchmarsh og hans team af dygtige eksperter, der på ingen tid kan forvandle haven til en drøm. Fortløbende episodenummer: 2:8
da
03:15
Skat eller skrammel
Magnus og Mattias kommer på noget af en opgave, når de skal gætte, hvad der er mest værd. Foran dem står blandt andet nogle gamle jeans og et solur.
da
04:00
Skat eller skrammel
Jana og hendes mor, Carina, står på podiet, men kan de overhovedet blive enige om, hvad der koster mest, når de blandt andet kigger på Ingmar Bergmans skindjakke?
da
04:45
Location, Location, Location - de første 20 år
Efter at have boet i deres hus i knap 50 år ønsker Margot og Henry at flytte i en mindre og mere moderne bolig. Se, om Kirstie og Phil kunne opfylde den drøm.
da
05:30
Godnat
da
05:50
Karl Fredrik og alle hans blomster
Foråret er kommet til Østerlen, og bygmester Dahlman kommer på besøg for at komme i gang med alle Karl Fredriks planer for året. Karl Fredrik og Petter går en tur i skoven og ser på hvide anemoner, som Karl Fredrik samlede som ung.
da
06:40
Karl Fredrik og alle hans blomster
Nu er det blevet til til at renovere gårdhave. Forsommeren er her, og tulipanerne blomstrer. Drivhuset skal flyttes, og Karl Fredrik giver også en lektion i pelargonier og dahliaknolde, og så binder han en smuk buket med bonderoser.
da
07:30
Have haves
Bibsen og Anders har en lang, smal have til deres rækkehus i Holbæk, hvor de har boet i over 30 år. Der mangler en rød tråd i placeringen af træer og hække, og bedene er kedelige og tilfældige. Nu hvor parret er gået på efterløn, har de et ønske om at tilbringe mere tid i haven, og havedesigner Stig Lauritsen har gode idéer til, hvordan den kan gøres indbydende og inspirerende. Han skruer tiden tilbage til den franske barok med symmetriske bede og kighuller i hækken tilsat en smule inspiration fra Grønland.
da
08:00
Have haves
Jens og Camilla er lige flyttet ind i et nybygget rækkehus i Sundby på Amager. Haven er lillebitte, og hækken, som er den eneste beplantning, er kun omkring en meter høj. Parret har to små børn, men da der er en legeplads i nærheden, behøver de ikke bruge den sparsomme plads i haven til f.eks. et gyngestativ, så havedesigner Stig Lauritsen kan indrette frit med træer, buske og blomster. Han laver et højbed med tre rum, han planter hele tre forskellige æbletræer, og han laver en dekorativ afskærmning omkring terrassen.
da
08:30
Have haves
Henrik og Bo bor i et byhus i Skælskør, som de deler med Bos forældre. Den store have er egentligt pæn og velholdt, men parret synes, den mangler noget. Havedesigner Stig Lauritsen anlægger nogle spændende bede og samler elementerne i øer. Langs hækken planter han en række rødløvede paradisæbletræer, og der bliver også plads til et morbærtræ, sommerfuglebuske, en lille urskov og en bålplads. Stig Lauritsen viser også, hvordan man kan holde styr på eksotiske græsser ved hjælp af drænrør.
da
09:00
Vores haver, vores vej
Beboerne på den amagerkanske villavej er nu blevet knyttet så tæt sammen, at de beslutter sig for at overraske ildsjælene Marion og Henrik på deres bryllupsdag. Men overraskelsen forløber ikke helt efter planen. Winnie og Søren får med byggelederens hjælp endelig mulighed for at få lavet deres længe ønskede raftehegn. Anja Barfod hjælper Cecilie og Martin med at plante krydderurter, Gitte og Henrik udkæmper en kamp på perfektionisme på Gittes nye terrasse, og hos den enlige far, Flemming, forandres et børnelegeområde til et spændende opholdssted for teenagere. Fortløbende episodenummer: 6:8.
da
09:50
Vores haver, vores vej
Det er næstsidste dag i haveeksperimentet. Cecilie Hother og Anja Barfod ved, at neglene skal rubbes, hvis alle projekterne skal være færdige til tiden. Men heldigvis går samarbejdet mellem naboerne godt trods træthed, og moralen er høj. Og lidt efter lidt færdiggøres de enkelte ting: Marions middelhavsorangeri, Gitte og Lennarts terrasse og ikke mindst Winnie og Sørens store projekt, raftehegnet. Mureren Martin kan noget med at brygge øl, og Cecilie og Anja fører an, da årets bryg skal smages. Fortløbende episodenummer: 7:8.
da
10:35
Vores haver, vores vej
På sidste dag i det store haveeksperiment har beboerne på Båringvej mere end almindeligt travlt. Ikke blot skal de sidste projekter gøres færdig. En havefest om aftenen skal også arrangeres til glæde for alle. Men vejret er ubarmhjertigt, og da himlen åbner sig, bliver det mere end tvivlsomt, om det hele kan nås. Cecilie Hother og Anja Barfod må lægge sig i selen, for at Mette kan få reddet sine arvede rododendron, Flemming få færdiggjort sit teenagehjørne, og Cecilie og Martin få gjort haven fra helvede til et paradis for børn. Fortløbende episodenummer: 8:8
da
11:25
En have i gave
En familie i Gundsømagle får forvandlet deres villahave til et spiseligt fristed, hvor der er plads til både samvær og kreative projekter. Peter er typen, der altid hjælper alle omkring sig, men ofte glemmer sig selv. Familien har haft nogle hårde år med sygdom, og nu synes Peters kone, Mette, at Peter skal have en hånd med sine mange uoverskuelige haveprojekter. Den ide er både familie og venner med på. Sammen med haveeksperterne Knud Bundgaard og Dorthe Kvist rykker et stort hold professionelle ind i villahaven og skal på kun to dage gøre grønne drømme til virkelighed. Vært Ellen Nybo står i spidsen, når Peter bliver overrasket med 'En have i gave'.
da
12:10
En have i gave
Mette og Jan har forfulgt deres drøm om et liv tættere på naturen og er flyttet fra København til Tåsinge. Nu har det unge par en have, men ingen grønne fingre. Mette vil derfor give Jan 'En have i gave'. Dorthe Kvist har tegnet en moderne havedrøm, hvor der både bliver plads til urbane indslag og lokalområdets grønne traditioner. Forhaven bliver udnyttet med nytænkende brugsarealer, og baghavens træterrasse bliver ombygget til vilde dimensioner. Jan er på weekendtur og aner intet om, at vært Ellen Nybo er rykket ind i haven sammen med holdet af havearkitekter, anlægsgartnere, familie og venner. Hele haven bliver gravet op og skal på blot to dage stå klar til, at Jan kommer hjem igen.
da
12:55
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
13:45
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
14:35
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
15:20
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
16:10
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
17:05
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
17:55
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
18:45
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.
da
19:40
Hvem byder bedst?
I Kolding får de garvede købere Mads Holst, Rikke Fog og Thomas Bjuring selskab af to nye ansigter. Det er Frederik Hove fra København og Mia Helmer fra Odense, og de giver de tre andre kamp til stregen. Mia er særligt begejstret for et sølvarmbånd og en keramikelefant. En Nimbus-entusiast inviterer indenfor i sin private samling af alt, der har noget med Nimbus at gøre. Han tager en filmplakat fra 1952 med ind foran køberpanelet.
da
20:45
Badehotellets kokkeskole
Martha er god til at røre i gryderne på 'Badehotellet', men kan skuespilleren Ena Spottag lave mad i den virkelige verden? Det vil vise sig, når hun sammen med Mia Helene Højgaard besøger badehotellets kokkeskole, hvor dagens menu står på kaninragout og vandbakkelser.
da
21:20
Værkstedet UK
Dagen i værkstedet byder på renoveringen af en trehjulet cykel, et familiealbum og en kinesisk porcelænsfigur.
da
22:10
Værkstedet UK
Værkstedet genopliver et rustent stykke legetøj, en iturevet pilotjakke og en smadret banjo fra 1960erne.
da
22:55
Verdens dyreste krydstogt
De ansatte får travlt på skibet, når nye gæster træder ombord. Imens skal en smuk ceremoni arrangeres på under 48 timer, og 350 suiter skal skinne på under fire timer.
da