FilmBox Plus

FilmBox Plus

FilmBox Plus - най-великите звезди на киното във филми носители на Оскари

Bulgaria

TV rehberi - Cuma, 17-05-2024

00:00
ACCIDENTAL WITNESS
реж: Tabori Kristoffer; rok: 2006; време: 89 минути
bg
01:35
ABDUCTION (2018)
Мъж излиза от фонтан в парк в Хо Ши Мин без никакъв спомен кой е и откъде идва. Докато се лута през града и навръзва спомени от миналото си, той е преследван неумолимо от загадъчна фигура.
bg
03:10
DESERTER
реж: Martin Huberty; rok: 2002; произв.:; време: 94 min
bg
04:45
CHLORINE
Семейство от предградията се бори комично да поддържа скъпия си начин на живот в своята материалистична общност в Ню Инглънд. Когато майката в менопауза (Седжуик) притиска своя провалил се съпруг за лоша сделка с недвижим имот, цялото семейство е подложено на изпитание.
bg
06:50
SCOUT CAMP
16-годишният Йорк Хейс е водач на групата Огнени дракони и се завръща в лагер Ракута за последната седмица от обучението за скаути. Той е решен тази седмица да е най-добрата. За съжаление, нещата не вървят по план още от самото начало и той е принуден да прекара цялото време в решаване на проблемите на неопитните членове на групата.
bg
08:15
COCO BEFORE CHANEL #1
До идеално оправено легло в сиропиталище стои слабо и стройно десетгодишно момиченце с гъста черна коса. Габриел Шанел, известна като Коко, и различните етапи на живота й. История за пътя на Коко от невзрачното детство до бляскавите светлини на Париж.
bg
10:05
MAGNIFICENT AMBERSONS, THE (FEATURE)
Разглезеното и напълно противно богато хлапе Джордж Амберсън се ужасява, когато наскоро овдовялата му майка подновява отношенията си със заможния Юджийн Моран, когото е напуснала преди десетилетия, за да се омъжи за бащата на Джордж. Докато момчето се опитва да саботира новия романс на майка си, то трябва да се оправи и със собствените си романтични чувства към дъщерята на Морган и последствията от намесата си, докато някога великото семейство пропада заради машинациите му.
bg
12:10
AMAZING GRACE (2018)
Документален филм за Арета Франклин, заснет с хора на баптистка църква Ню Бетел в Уатс, Лос Анжелис през януари 1972 г.
bg
13:40
RASPBERRY MAGIC #1
Това е историята на единадесетгодишната Моника (Monikа), която се обвинява за проблемите у дома. Момичето смята, че когато спечели научен конкурс, татко й ще се върне вкъщи, а мама ще се справи с емоционалните си проблеми и депресията. Моника също така прави експеримент. Сред прекрасната природа в гората тя провежда терапия с докосване, която има за цел да накара малините да растат по-бързо. Момичето си задава въпроса, кое е за тях по-добро: дали природата или начинът на третиране? На фона на превратностите в семейството тя си дава сметка, че отговорът на този въпрос няма да е лесен.
bg
15:00
LUCKY DRAGON, THE #1
Млад китайски змей е наказан от боговете и е станал обикновен смъртник, изпратен на Земята. Принуден е да си пробива път в чужд за него свят, докато злите сили научават, кой е той наистина. Ние взимаме участие в този свят на фантазии, следвайки змея-пакостник, превърнат в малко момче и изгонен от дома да живее сред хората. Когато както злите, така и добрите сили се научават, че е пристигнал змей, започват да го търсят, защото той е единственият, който може да намери вълшебния меч. Собственикът на този меч е в състояние да владее над Света! Ще успее ли змеят да намери меча, преди той да попадне в неподходящи ръце? И ще смогне ли да си възвърне същността на змей?
bg
16:35
TIME OUT OF MIND
"Ричард Гиър е в главната роля в драмата ""Пропиляно време"" на Орен Мовърман. Той играе Джордж, бездомен и умствено болен мъж, който от години не успява да се задържи на работа. Той се носи из града, търсейки храна, алкохол и подслон. В същото време се опитва да установи контакт с отчуждената си дъщеря (Джена Малоун). В един момент Джордж се възползва от някои от социалните услуги, предлагани от град Ню Йорк, но му липсва точната документация, за да получи финансовата помощ, от която се нуждае. Той се сприятелява с друг бездомник (Бен Верийн), който твърди, че е бил успешен джаз музикант. ""Пропиляно време"" е прожектиран на Международния филмов фестивал в Торонто през 2014 г."
bg
18:35
TRUE SMILE
История за едно пътуване през празния поглед на сляп аутист, който прекосява 1300 км. с колело-тандем със своя брат. Този филм ни потапя в недостижимия свят на Серхио, който изглежда като пустинята, която е крайната цел на пътешествието им.
bg
20:00
PARIS 36
Мъж е обвинен в убийство. Той е Пигоил, възрастният театрален директор на "Шансония", музикална зала в Париж. Неговото признание е един дълъг спомен до новогодишната нощ на 1935 година, когато е открил, че съпругата му изневерява, а местният гангстер Галапиат затваря залата. През следващите месеци Пигоил губи права над обичния си син Джоджо и трябва да си намери работа. Пигоил и приятелите му поемат "Шансония" като кооператив, Галапиат е моментно благонастроен. Тяхната звезда е младата Дус, момиче от Лил, за което Галапиат мечтае. Тя се влюбва в Милу, местният комунист. Има възходи и падения, но предимно възходи - ами Джоджо и убийството?
bg
22:45
HIT LIST
Шарлът е жена с проблеми с гнева и нейният терапевт й предлага да си води дневник, за да обуздава емоциите си. Нещастно влюбена, тя влиза в интернет, за да си намери гадже. Тъкмо когато стига лимита на неуспешните срещи, Шарлът среща сродната си душа Лайл. Всичко е перфектно, докато Лайл не открива дневника на Шарлът и решава да й докаже колко дълбоко я обича.
bg

TV rehberi - Cumartesi, 18-05-2024

00:15
FLYING LESSONS
Когато животът й е на кръстопът, 25-годишната Софи Конуей (Маги Грейс) се връща в малкото градче, което винаги е искала да забрави. У дома тя се изправя пред бивши любовници, оплетена връзка с майка й, и Хари Плезънт - пациент с Алцхаймер, който по странен начин се включва в борбата на Софи да си спомни.
bg
02:00
PETUNIA
Нестандартно нюйоркско семейство трябва да приеме недоволството си от живота, връзките и пълната непредсказуемост на любовта. Петуния навързва живота на братята Чарли, Ейдриън и Майкъл, докато те забравят всичко, което са ги учили техните родители психоаналитици.
bg
03:50
CAMP HELL
В края на всяко лято, децата от християнската общност на Ню Джърси отиват в лагер Надежда. Заедно те бродят из горите, далеч от светските разсейвания. Тук децата се научават на пътя на Господ, заплахите на плътта и биват плашени с разкази за Дявола. Един чаровен свещеник случайно донася злото сред тях и безопасното духовно убежище се превръща в кошмар, който дори вярата не може да прекрати.
bg
05:30
ME TWO
Жан-Кристиян Рану (Jean-Christian Ranu) (в тази роля Daniel Auteuil) е ексцентричен счетоводител, който живее ден за ден. Жил Габриел (Gilles Gabriel) (в тази роля Alain Chabat) на свой ред е певец на музика поп, който преди време е бил доста популярен. Никой не би очаквал, че съдбите на тези двама така различни хора изведнъж могат да се преплетат. Звездата на попмузиката сега се подготвя да се върне триумфално на сцената, но плановете му изведнъж се объркват, когато с автомобила си блъска Рану. След като потърпевшият се възстановява, ужасен открива, че в главата му се е загнездил някакъв друг глас. Оказва се, че Габриел е умрял и по необясним начин е влязъв в мислите на счетоводителя. От този момент Рану представлява двама души в едно тяло.
bg
08:40
ARMY OF ONE
"Базиран отчасти на историята на Гари Фокнър, строителен работник от Колорадо със здравословни проблеми, който няколко пъти опитва да влезе в Пакистан и Афганистан в търсене на лидера на Ал Кайда, филмът е в духа на комедиите на Саша Барон Коен ""Борат"", ""Бруно"" и ""Диктаторът""."
bg
10:10
HEROES #1
Mъж пътува през провинцията и бърза да стигне навреме на бизнес среща. Той е погълнат от мисли за презентацията, която трябва да изнесе за важен клиент, която може да бъде повратна точка в неговата кариера.  Той не е подготвен за забавяния и изненади, но съдбата му е подготвила изненади. Тяло насред пътя, тяло на дете. Той натиска спирачката и успява да спре навреме.  Слава Богу, детето е добре, но е объркано.  Мъжът иска да помогне, но клиентите му го чакат.
bg
11:55
WINE OF SUMMER, THE
В духа на ''Под небето на Тоскана'', Джеймс (Итън Пек) напуска работа и най-накрая следва мечтата си. Велика пиеса го вдъхновява да поеме на пътуване за опознаване на себе си, което го отвежда до Испания. Там Джеймс среща красивата Виктория (Елза Патаки), както и драматурга, който е променил живота му. Джеймс бързо се оплита в мрежа от страсти, любов и разрушено доверие.
bg
13:25
JULIUS CAESAR 01001
Епичен поглед към Юлий Цезар, последния диктатор на Рим, чиято смърт слага край на Римската република. Проследява кампаниите му в Галия и Египет, съперничеството му с генерал Помпей и убийството му от Брут и Касий.
bg
14:55
EL SECRETARIO - ep - 73
Олга преживява ужас, когато Кастильо се обажда на доктора, за да потвърди бременността й. Междувременно Хайме, адвокатът на Феликс, иска от Марио голяма сума в долари, а Марио не разбира защо е това, след като брат му е под домашен арест и не може да похарчи парите. Дженси изнудва Олга и я третира като робиня.
bg
15:40
EL SECRETARIO - ep - 74
"Олга води Емилио в мотел, където той изживява най-срамната ситуация в живота си. Паола идва в ""Копито"" и вижда Нелсон, заместника на Патекива и син на Делфина, който започва да я сваля. Флор, прислужницата на Лорена, спира да понася арогантността на шефката си и започва да й отвръща със същото."
bg
16:25
EL SECRETARIO - ep - 75
Емилио пита Антония дали мисли да се върне при Феликс, а тя му напомня, че той вече се е върнал при Олга. Нелсон се връща късно от обяд в първия си ден и Кастильо го предупреждава, че ще го глоби. Олга кани Емилио у тях, като му казва, че баща й го няма. Приятелството между Миладис и Агире прекрачва границата...
bg
17:10
JULIUS CAESAR 01002
Епичен поглед към Юлий Цезар, последния диктатор на Рим, чиято смърт слага край на Римската република. Проследява кампаниите му в Галия и Египет, съперничеството му с генерал Помпей и убийството му от Брут и Касий.
bg
18:35
LOVE IN LAPLAND
реж: Arnauld Mercadier; rok: 2017; произв.: Франция; време: 92 минути
bg
20:10
THAT EVENING SUN
Възрастен земеделец от Тенеси се връща в стопанството си и трябва да се изправи пред семейно предателство, появяването на стар враг и загубата на фермата.
bg
22:00
YOUR MOVE
Преуспяващ бизнесмен от Ню Йорк провежда видео разговор с жена си и детето си, които са на гости на семейството й в Мексико, когато вижда брутално нападение над тях и отвличането им. След като не може да разчита на местната полиция, той поема на поход да открие семейството си и да отмъсти за насилието срещу тях.
bg
23:40
RIVALS #1
Инсп. Франсоа разбира, че брат му Габриел е излязъл от затвора, където е лежал 10 г. за убийство. Срещата между полицая и по-големия му брат е неловка. Но те се опитват да забравят миналото - Габриел иска да се впише в обществото, а Франсоа прави всичко възможно да му помогне. Но реалността и старите демони не им дават мира.
bg